Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar sekerler...

SABAH:2 yulaf kepekli muffin,peynir,4 zeytin,az bal,çay

ARA:Türk kahvesi sade

ÖĞLEN:Kıymalı yumurta

ARA:Damla sakızlı sade kahve

AKŞAM:Fazlaca haslanmış tavuk,yoğurt,havuç salatası (abarttım tavuğu çok pişmanım)

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor

bızım gıbı yenı baslayanlar ıcın ıdeal bı menu canım bence.... :34::34::34::34::34:

1,60 ortalamayla gayet güzel bir katkın oldu canım merak etme sen :9: İlerleyen zamanlarda beni ve demek istediklerimi daha iyi anlayacağınada inanıyorum. Kalmakla doğru bir karar verdin. İnşallah sonunda kazananda sen olacaksın. Çünki emin ol şuan sadece takım kapanmasın diye kaptanlık yapıyorum yoksa bu halimde kaptanlıkla felan işim olmaz. Buraya ayırdığım zamanda yapmam gereken bir sürü işimi erteliyorum. Ama nedense herşey yanlış anlaşıldı. Önemli olan takımın bir arada olması ve motivasyon yavaş yavaşta düzeliyor allaha şükür. :16:

Bişey demeyeceğim diyorum diyorum ama yine dayanamıyorum. Ama bişey demeyeceğim. Yumurta yemişsin aferin. Akşamda çok acıkırsan bir bardak ayran iç canım. Mandalinadan daha iyi olur bence. Hem protein hemde tok tutar. Aklında olsun.

Bende öyle düşünüyorum Betül kabul ederse eğer :9:Ama bide şöyle bişey var kaptan yardımcısı ilerleyen zamanların kaptanı anlamına geliyor. Betül kaptanlık yapabilecek seviyede ama bir süre sonra düğün hazırlıkları felan derken nasıl olur bilemiyorum. Hep birlikte konuşalım bu konuyu :34:

Aslında yanlıs anlasılmaların sebebi anlayıssızlık oldu kimse kimseyi tamamiyle anlamak istemedi sonunda bir toparlanma sürecine girdik hersey daha iyi olacak
Hamile halinle büyük bir özveriyle buradasın gercekten tesekkurler.. İnsaallaaahh hep birlikte kazanıcaz..

Haha yorum yapmiyim diyosun sonra yapiyim sonra neyse hahahah benim bu menülerim naptı sanaa böyle :)) haklısın ayranda severimmmm ayran icerim o zaman acıkırsam

Dogru ya dügün hazırlkları arasında onun icinde zor olur ama belki kabul eder konusalım bakalım

iyi akşamlar sekerler...

AKŞAM:Fazlaca haslanmış tavuk,yoğurt,havuç salatası (abarttım tavuğu çok pişmanım)

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor

afiyet olsun 1 lt yeşil çayı iyi içmişsin tebrik ederim ben 2 fincanı zor tüketiyorum:)

bugüküü menüm
sabah biberli sahanda yumurta,2 dilim ekmek,5 adet zeytin,peynir tarçınlı yeşil çay
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen:1 tabak lahana yemeği
ara:1 tane elma,1 tane mandalina
akşam:1 tabak lahana yemeği
2.5 lt su
30 dakika spor

bugüküü menüm
sabah biberli sahanda yumurta,2 dilim ekmek,5 adet zeytin,peynir tarçınlı yeşil çay
2.5 lt su
30 dakika spor

nermın suyu masallah ne cok ıcıyosun ben nedense ıcemıyorum bır turlu mıdem kotu oluyo zorlayınca....

Canim Dilek in esi geliyo ya bugun bi kac gun idare edelim ne zamandir ayrilar hazirlik yapiyordur dun 1 mesajini gormustum
Aaa dogru bak ben onu unutmusummm :))

Gecen hafta 62,6
Bu hafta 61,6
Fark 1 kg
%1,59
Tebrikler Ecem supersinn sana bir ara kilolarimiz yakin hedeflerimiz ve dugun tarihimizde ayni yarisalim fln diycektim ama ben hayatta seni yakalayamam:)))
Bu arada bisey söylemek istiyorum Kübra ayrılmadan önce kaptan yardımcısıydı burayı bıraktı dolayısıyla su an kimse yardımcı degil ve karar defterinde Ebru nun yanında onun adını gördüm ben yardımcı olarak tabiki Betül ü öneriyorum bence tek ve en uygun kisidir :))
Ecem tesekkur ederim su anlik yapabilirim ama Ebrunun dedigi gibi Ebrudan sonra kaptanlik Yapabilecek biri olsa daha iyi olur.
Ben kaptanlik yapamam, dugun hazirligindan dolayi degil de ben normalde pek evde duran bir tip degilim, yuzde 90 mobilden giriyorum fln. Kaptanin bence buraya cok dha fazla vakit ayirabilen biri olmasi takimi cok one tasiyor.
Ama su anlik yardimci olarak yazilrim,
Bugun mesela sabahtan beri bildirim yaptim sadece yeni girebiliyorum okul feci yogundu anlaticam birazdan:))

Mısır yüzündenn yatana kadar sadece su icmeyi planlıyorumm :((

Yani normal yemek yiyip ustume yeseydi evet kotu ama sen sporla kolayca dengelersinn diye dusunuyorumm bozma moralini

menum

sabah 1 dılım bugday ekmegıyle peynır domates

arada kıvı

oglen mercımek corbası 1 kase yogurt

ara 5 badem

aksam 1 kase pırasa yemegı pırıncsız yaptım 1 kase yogurt

1 lt su
yarım saat spor
1 fıncan kahve...

Afiyet olsun cok guzel

iyi akşamlar sekerler...

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor

Yanlis biliyorsam duzeltin ama gunde 2 fincandan fazlla yesil cay icmek cok tavsiye edilmiyor diye biliyorumm

Ama coook guzel bir menu olmusss

afiyet olsun 1 lt yeşil çayı iyi içmişsin tebrik ederim ben 2 fincanı zor tüketiyorum:)
Dedigim gibi 2 fincan ideal bence

bugüküü menüm
2.5 lt su
30 dakika spor

Meyveler biraz fazla gibi goze carpiyor ama onun disinda guzrll, spor da var tebriklerr

nermın suyu masallah ne cok ıcıyosun ben nedense ıcemıyorum bır turlu mıdem kotu oluyo zorlayınca....

Sabah kalinca ilk isin bir bardak su icmek olsun,
Saat basi su ic sonra sadece bir bardak. Bir anda aklina gelip cok icmeye kalkarsan miden rahatsiz olabilir.
Saat 12 de bile kalksan aksam 10 a kadar 10 bardk su yapar

bızım gıbı yenı baslayanlar ıcın ıdeal bı menu canım bence.... :34::34::34::34::34:

sağol canımmm

su yandakı sekıllerı dıyosun demı gul... altda cevaplanın ustunde varya sekıller dıcem ama onumu soruyosun bacım...

sarı gülen,zıplayan seyleri diyorum canımmmm

olay anını hatırlamıyorum içtim canım evet...

bugüküü menüm
2.5 lt su
30 dakika spor

Aaa dogru bak ben onu unutmusummm :))

Tebrikler Ecem supersinn sana bir ara kilolarimiz yakin hedeflerimiz ve dugun tarihimizde ayni yarisalim fln diycektim ama ben hayatta seni yakalayamam:)))

Ecem tesekkur ederim su anlik yapabilirim ama Ebrunun dedigi gibi Ebrudan sonra kaptanlik Yapabilecek biri olsa daha iyi olur.
Ben kaptanlik yapamam, dugun hazirligindan dolayi degil de ben normalde pek evde duran bir tip degilim, yuzde 90 mobilden giriyorum fln. Kaptanin bence buraya cok dha fazla vakit ayirabilen biri olmasi takimi cok one tasiyor.
Ama su anlik yardimci olarak yazilrim,
Bugun mesela sabahtan beri bildirim yaptim sadece yeni girebiliyorum okul feci yogundu anlaticam birazdan:))

Yani normal yemek yiyip ustume yeseydi evet kotu ama sen sporla kolayca dengelersinn diye dusunuyorumm bozma moralini

Afiyet olsun cok guzel

Yanlis biliyorsam duzeltin ama gunde 2 fincandan fazlla yesil cay icmek cok tavsiye edilmiyor diye biliyorumm

Ama coook guzel bir menu olmusss

Dedigim gibi 2 fincan ideal bence

Meyveler biraz fazla gibi goze carpiyor ama onun disinda guzrll, spor da var tebriklerr[/QUO

evet canım abarttım bugün biraz fazla kaçırdım diye çok içtim

Size gunumu anlatayimmm

Bu arada daha yeni geldim biliyorum ama aksam giremiycem pek nisanlim yemege geliyor
Simdi yolda firsattan istifade yaziyorum.

Sabah gittik okula kahvaltidan sonra cocuklarla partiyi baslattik okulun hoparlor sistemi var tum kata yuksek sesle muzik verdiler dans ettik cocuklardan cok biz oynadik zatennn :)))
Sonra hediyelerini verdiler birbirlerine, nasil mutlulardi. Ogle yemegine indik sonra da yeni yil pastamizi kestikk orda ince bir dilim yedim itiraf edeyim hemenn :))
Ondan sonra da balon patlatma oyunumuzu oynadik. O sirada oglenciler icin muzik tekrar caliyordu biz de dansa katildik fln. Sonra cocuk klubu basladi hala muzik caliyordu son ses bir ara beynimin yerinden cikaagini hissettiimm :))) ama cok eglendikk o kadar cok hoplayip zipladim ki cok yoruldummm:)) spor niyetine eritsinn insalllah dort bir yanimiiii :))

merhaba 13 . takım kapanıyormuydu..:53::50::52:
niyekine desem geçmişimi deşmiş olurum..
neyse bu gün misafirim vardı nete giremedim..zati sefgili dostlara ve hamiş kaptanım epruma desstek olmak adına yazıyorum..:34:2 kilo için listeye girmeye gerek yok değilmi kuzu..3 hafta içinde 58 görürürm değilmi..:27::52::9:
hoş hala 60.6 çıktım ya..geçen hafta 60.1 di :51::37:
neyse azcuk geçmişe bakem..:9::54:

Menumm
Sabah 7: 1 mandalina
Okulda 9:30 1 dilim beyaz ekmek, yarim domates, 1 dilm beyaz peynr
12:30 5 yk sehriye corbasi, 2 yk pilav, salata, 1 kepce tavuklu bezelyeli patatesli yemek
Sonrasinda ince bir dilim yas pasta

5te cok aciktim kek vaardi sadece onu yedim kucuk 1 dilim mecburiyetten aksam yemegini evde yiycem nisanlim geliyor diye ama onu beklersem 8-9 anca yiyebilirim sanirim bwklemeden saat 7 de yiycem

Corba, salata ve yogurt yiycemm

Menumm
Sabah 7: 1 mandalina
Okulda 9:30 1 dilim beyaz ekmek, yarim domates, 1 dilm beyaz peynr
12:30 5 yk sehriye corbasi, 2 yk pilav, salata, 1 kepce tavuklu bezelyeli patatesli yemek
Sonrasinda ince bir dilim yas pasta

5te cok aciktim kek vaardi sadece onu yedim kucuk 1 dilim mecburiyetten aksam yemegini evde yiycem nisanlim geliyor diye ama onu beklersem 8-9 anca yiyebilirim sanirim bwklemeden saat 7 de yiycem

Corba, salata ve yogurt yiycemm

Annem kofte yapmis ondan da yiycemmmm

merhaba 13 . takım kapanıyormuydu..:53::50::52:
niyekine desem geçmişimi deşmiş olurum..
neyse bu gün misafirim vardı nete giremedim..zati sefgili dostlara ve hamiş kaptanım epruma desstek olmak adına yazıyorum..:34:2 kilo için listeye girmeye gerek yok değilmi kuzu..3 hafta içinde 58 görürürm değilmi..:27::52::9:
hoş hala 60.6 çıktım ya..geçen hafta 60.1 di :51::37:
neyse azcuk geçmişe bakem..:9::54:

Deryacim sen verirsinn 2 kiloyu cabucak ama menulerini fkn yaz bize de
Hem senin menulerin duzenli oluyor ornek olur takimdakilere hem de sen daha cok motive olursunn

Bu arada ben mesaj sayilarini da buraya koyayim ki aksam Ebru guzel bir degerlendirme yaparken onlara da bakar.

Nurgul-/-/-/-/- ayrildi
Semine-/-/-/-/- ayrildi
Betul 18/11/14/15
Kubra 12/-/--- ayrildi
Dilek 9/11/-/-/
Ecem 8/10/19/17/
Cubukkraker -/-/-/-
Katerina -/-/15/-
Tugba -/20/26/9/
Gulcin -/18/-/-
Nermin 13/10/12/10

Deryacim sen verirsinn 2 kiloyu cabucak ama menulerini fkn yaz bize de
Hem senin menulerin duzenli oluyor ornek olur takimdakilere hem de sen daha cok motive olursunn

teşekkür ederim..:9:
kuzu aslında saat 6 da yemeyi kestiğim için gün içinde normal besleniyorum..pek diyet menüsü değil ama paylaşayım.
banada iyi gelir..:40:
28.12.2012
menücan..
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak kadar peynir..
buçuk dilime az pekmez tahin sürüp yedim..:17:
şekersiz çay..

öğle
kıymalı pide ..(sabah fazla çıkınca öğlende misafirim vardı yedim)
salata

akşam

el ayası kadar tavuk göğsü
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt..

su 3 litre..

Back
X