Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim..:9:
kuzu aslında saat 6 da yemeyi kestiğim için gün içinde normal besleniyorum..pek diyet menüsü değil ama paylaşayım.
banada iyi gelir..:40:
28.12.2012
menücan..
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak kadar peynir..
buçuk dilime az pekmez tahin sürüp yedim..:17:
şekersiz çay..

öğle
kıymalı pide ..(sabah fazla çıkınca öğlende misafirim vardı yedim)
salata

akşam

el ayası kadar tavuk göğsü
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt..

su 3 litre..

Afiyet olsun canim, Koruma donemine daha yakin bir menu olmus 2 kilo daha vermek icn biraz daha dikkat etmelisinn ;))

Aaa dogru bak ben onu unutmusummm :))

Tebrikler Ecem supersinn sana bir ara kilolarimiz yakin hedeflerimiz ve dugun tarihimizde ayni yarisalim fln diycektim ama ben hayatta seni yakalayamam:)))

Ecem tesekkur ederim su anlik yapabilirim ama Ebrunun dedigi gibi Ebrudan sonra kaptanlik Yapabilecek biri olsa daha iyi olur.
Ben kaptanlik yapamam, dugun hazirligindan dolayi degil de ben normalde pek evde duran bir tip degilim, yuzde 90 mobilden giriyorum fln. Kaptanin bence buraya cok dha fazla vakit ayirabilen biri olmasi takimi cok one tasiyor.
Ama su anlik yardimci olarak yazilrim,
Bugun mesela sabahtan beri bildirim yaptim sadece yeni girebiliyorum okul feci yogundu anlaticam birazdan:))

Evet sen geldiginde ben 64 kiloydumm vay vayy hem zaman cok cabuk geciyooo hemde kilolar gidiyo :)) En azından su anda en tecrübeli sensin diye düsünmüstüm ama Ebru yeni kaptanıda hazırlar :))

Yaaa düğün tarihimiz degisebilirr bos yer bulamıyoruzzz biz 22 sine 29 uda olablir canım cok sıkkın bu konudaaa offfff :(((

menum

sabah 1 dılım bugday ekmegıyle peynır domates

arada kıvı

oglen mercımek corbası 1 kase yogurt

ara 5 badem

aksam 1 kase pırasa yemegı pırıncsız yaptım 1 kase yogurt

1 lt su
yarım saat spor
1 fıncan kahve...

Gayet güzel bir menü olmuş. Sadece su çok az olmuş. En az iki litre su içmen lazım canım. En azından bir fincanda yeşil çay içmelisin. Çok faydalı. Sevmiyorsan bile zamanla alışıyorsun. Şuan ben hamileyim diye içemiyorum yoksa canım çekiyor. İlk başta şeker atıp içmiştim yeşil çaya. Çok komikti çookkkk :60::60::60: Zamanla alışıyorsun gerçekten lezzetli geliyor. Kahveden daha iyidir bence. :34:

saol canım benım... bak sımdı ebru bu menuyede bısey bulur... :16::18::18::52::56::54:

Heyyyt beeeee korkun benden. Yemek yerken aklınıza ben geleyim ama Tuğba'cım senin menün güzel olmuş, kızacak bişey bulamadım :9:

iyi akşamlar sekerler...

SABAH:2 yulaf kepekli muffin,peynir,4 zeytin,az bal,çay

ARA:Türk kahvesi sade

ÖĞLEN:Kıymalı yumurta

ARA:Damla sakızlı sade kahve

AKŞAM:Fazlaca haslanmış tavuk,yoğurt,havuç salatası (abarttım tavuğu çok pişmanım)

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor

Menün gayet güzel olmuş. Tavukta abartı olmamış bence. Haşlanmış tavuk gayet sağlıklı bir yiyecek diyet için. Bunun için pişman olma bence. Yeşil çayı çok güzel içmişsin tebrik ederim. Ama karşılığında suyu daha çok içmen lazım yoksa böbreklerini çok yorarsın. Çünki yeşil çay ödem atmaya yardımcı oluyor. Vücudun susuz kalmasın. Bol bol su için kızlar. Afiyet olsun canım.

bulunacak gibi değil ama bilmem tabi :))canım bu yandaki smıle mi deniyor nasıl yapıyorsun ben yeniyim ondan izin yok mu böyle bir tuş görmedim

Kullanıcı kontrol paneli - seçenekleri düzenle - çeşitli seçenekler'den gelişmiş düzenleyiciyi seçiyorsun canım. Seçenekleri düzenle yazısı ekranın solunda, çeşitli seçeneklerde aşağı tarafta. Yapamazsan takıldığın yeri sor. Gelişmiş düzenleyici seçtikten sonra değişiklikleri kaydet demeyi unutma. (Ben sormamıştım kimseye çok aramıştım :9:)

Aslında yanlıs anlasılmaların sebebi anlayıssızlık oldu kimse kimseyi tamamiyle anlamak istemedi sonunda bir toparlanma sürecine girdik hersey daha iyi olacak
Hamile halinle büyük bir özveriyle buradasın gercekten tesekkurler.. İnsaallaaahh hep birlikte kazanıcaz..

Haha yorum yapmiyim diyosun sonra yapiyim sonra neyse hahahah benim bu menülerim naptı sanaa böyle :)) haklısın ayranda severimmmm ayran icerim o zaman acıkırsam

Dogru ya dügün hazırlkları arasında onun icinde zor olur ama belki kabul eder konusalım bakalım

Önemli olanda takımın toparlanmasıydı zaten canım. Gerisi hiç önemli değil. Menü konusuna gelincede haklısın. Çok kötü ediyor senin menüler beni. :9:

bugüküü menüm
sabah biberli sahanda yumurta,2 dilim ekmek,5 adet zeytin,peynir tarçınlı yeşil çay
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen:1 tabak lahana yemeği
ara:1 tane elma,1 tane mandalina
akşam:1 tabak lahana yemeği
2.5 lt su
30 dakika spor

Betül'ünde dediği gibi meyveler çok olmuş Nermin'cim onun haricinde menün çok güzel olmuş afiyet olsun. Lahana yemeğini nasıl pişiriyorsun? Ben sadece sarmasını yapıyorum. Yemeğini hiç yapmadım. Güzel bir antitoksin olur bence.

Size gunumu anlatayimmm

Bu arada daha yeni geldim biliyorum ama aksam giremiycem pek nisanlim yemege geliyor
Simdi yolda firsattan istifade yaziyorum.

Sabah gittik okula kahvaltidan sonra cocuklarla partiyi baslattik okulun hoparlor sistemi var tum kata yuksek sesle muzik verdiler dans ettik cocuklardan cok biz oynadik zatennn :)))
Sonra hediyelerini verdiler birbirlerine, nasil mutlulardi. Ogle yemegine indik sonra da yeni yil pastamizi kestikk orda ince bir dilim yedim itiraf edeyim hemenn :))
Ondan sonra da balon patlatma oyunumuzu oynadik. O sirada oglenciler icin muzik tekrar caliyordu biz de dansa katildik fln. Sonra cocuk klubu basladi hala muzik caliyordu son ses bir ara beynimin yerinden cikaagini hissettiimm :))) ama cok eglendikk o kadar cok hoplayip zipladim ki cok yoruldummm:)) spor niyetine eritsinn insalllah dort bir yanimiiii :))

Çok eğlencelidir eminim. Ama kafa beyin kalmıyordur. Ben sanırım dayanamazdım o gürültüye. Bir defa geçen yıl kızımın doğum gününde 2 saate yakın sınıfta kaldım çıktıktan sonra beynim zonkluyordu :9:İşin çok zor Betül'cüm allah kolaylık versin.

merhaba 13 . takım kapanıyormuydu..:53::50::52:
niyekine desem geçmişimi deşmiş olurum..
neyse bu gün misafirim vardı nete giremedim..zati sefgili dostlara ve hamiş kaptanım epruma desstek olmak adına yazıyorum..:34:2 kilo için listeye girmeye gerek yok değilmi kuzu..3 hafta içinde 58 görürürm değilmi..:27::52::9:
hoş hala 60.6 çıktım ya..geçen hafta 60.1 di :51::37:
neyse azcuk geçmişe bakem..:9::54:

Kim demiş canım :9: Benimde aklıma takıldın bugün Derya gelirdi mutlaka neden gelmedi diye. Demek misafirin varmış. 2 kilo için listeye girme ama Betül'le yarışa gir derim ben. :9:

Menumm
Sabah 7: 1 mandalina
Okulda 9:30 1 dilim beyaz ekmek, yarim domates, 1 dilm beyaz peynr
12:30 5 yk sehriye corbasi, 2 yk pilav, salata, 1 kepce tavuklu bezelyeli patatesli yemek
Sonrasinda ince bir dilim yas pasta

5te cok aciktim kek vaardi sadece onu yedim kucuk 1 dilim mecburiyetten aksam yemegini evde yiycem nisanlim geliyor diye ama onu beklersem 8-9 anca yiyebilirim sanirim bwklemeden saat 7 de yiycem

Corba, salata ve yogurt yiycemm

Betül'cüm menün hiç olmamış ama o kadar harekete erimiştir hepsi. Bu menüyü ben görmemiş olayım. :9:Bugün ki 500 gramın hatrına ses çıkartmıyorum :34:

Bu arada ben mesaj sayilarini da buraya koyayim ki aksam Ebru guzel bir degerlendirme yaparken onlara da bakar.

Nurgul-/-/-/-/- ayrildi
Semine-/-/-/-/- ayrildi
Betul 18/11/14/15
Kubra 12/-/--- ayrildi
Dilek 9/11/-/-/
Ecem 8/10/19/17/
Cubukkraker -/-/-/-
Katerina -/-/15/-
Tugba -/20/26/9/
Gulcin -/18/-/-
Nermin 13/10/12/10

Ellerine sağlık canım. Bu hafta yorduk seni. Haftaya pazartesiden itibaren yine liste olayına geçiyoruz. Sanada tekrardan çok teşekkürler.

teşekkür ederim..:9:
kuzu aslında saat 6 da yemeyi kestiğim için gün içinde normal besleniyorum..pek diyet menüsü değil ama paylaşayım.
banada iyi gelir..:40:
28.12.2012
menücan..
sabah
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak kadar peynir..
buçuk dilime az pekmez tahin sürüp yedim..:17:
şekersiz çay..

öğle
kıymalı pide ..(sabah fazla çıkınca öğlende misafirim vardı yedim)
salata

akşam

el ayası kadar tavuk göğsü
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt..

su 3 litre..

Pide haricinde gayet güzel bir menü ama Betül'ünde dediği gibi daha güzel olabilir.

Kızlar slm ben geldim. Valla ben en son menüden sonra bir tabaktan daha az gene o patlicanve kabaklı yemeğimi yedim.

Evet sen geldiginde ben 64 kiloydumm vay vayy hem zaman cok cabuk geciyooo hemde kilolar gidiyo :)) En azından su anda en tecrübeli sensin diye düsünmüstüm ama Ebru yeni kaptanıda hazırlar :))

Yaaa düğün tarihimiz degisebilirr bos yer bulamıyoruzzz biz 22 sine 29 uda olablir canım cok sıkkın bu konudaaa offfff :(((

Biz de carsamba gunu kesinlestiricez yeri. Bizim dusundugumuz yer ocakta rezervasyonlara basladigi icin biz boyle gec vakte biraktik yoksa doluyor her yer gercekten de.. İnsallah sen de bulursun canim guzel icine sinen bir yer ama daha fazla ihmal etmeyin firil firil arayinnn.

Ebru bu meslegi bazen cok uzun seneler yapabilecegimi dusunmuyorum acikcasi. Cok guzel yonleri olsa da cok zorluklari da var. Beyin kafa hakikaten kalmiyor bazen ama duyarsizlasma da var. Sanirim artik cocuk aglamasina az da olsa bagisiklik kazandim, ilerde cocugum olursa her agladiginda istedigini yapmam diyordum ama o sese dayanamamaktan korkuyordum, simdi pek korkmuyorum:)))

Deryayla yaris mi.. Hmmm ne dersin ex ortim:))) Ebru beni gaza mi getirmeye calisiyorsunn bana mi oyle geliyoor:)))

Saat 8buçuk gibidde ananas ve greyfurt yicem

Ananas ve greyfurtta cok az seker var sanirim ama meyveleri oglen yemeye calisiyoruz.
Aksama birakmiyoruz oyle daha iyi oluyor icindeki sekerden dolayi.
Bence yeme bu aksamm

Son düzenleme:
.önceden diyet yaparkende hep akşam yerdim bu iki meyveyi. Çünkü ananas ve greyfurt yağ yaktiriyo onun için metabolizmanın en yavaş olduğu zamanda yiyorum. Ama şimdi yemesemmi arada kaldım

Size gunumu anlatayimmm

Bu arada daha yeni geldim biliyorum ama aksam giremiycem pek nisanlim yemege geliyor
Simdi yolda firsattan istifade yaziyorum.

Sabah gittik okula kahvaltidan sonra cocuklarla partiyi baslattik okulun hoparlor sistemi var tum kata yuksek sesle muzik verdiler dans ettik cocuklardan cok biz oynadik zatennn :)))
Sonra hediyelerini verdiler birbirlerine, nasil mutlulardi. Ogle yemegine indik sonra da yeni yil pastamizi kestikk orda ince bir dilim yedim itiraf edeyim hemenn :))
Ondan sonra da balon patlatma oyunumuzu oynadik. O sirada oglenciler icin muzik tekrar caliyordu biz de dansa katildik fln. Sonra cocuk klubu basladi hala muzik caliyordu son ses bir ara beynimin yerinden cikaagini hissettiimm :))) ama cok eglendikk o kadar cok hoplayip zipladim ki cok yoruldummm:)) spor niyetine eritsinn insalllah dort bir yanimiiii :))

güzel bir gün olmuş:)

Menumm
Sabah 7: 1 mandalina
Okulda 9:30 1 dilim beyaz ekmek, yarim domates, 1 dilm beyaz peynr
12:30 5 yk sehriye corbasi, 2 yk pilav, salata, 1 kepce tavuklu bezelyeli patatesli yemek
Sonrasinda ince bir dilim yas pasta

5te cok aciktim kek vaardi sadece onu yedim kucuk 1 dilim mecburiyetten aksam yemegini evde yiycem nisanlim geliyor diye ama onu beklersem 8-9 anca yiyebilirim sanirim bwklemeden saat 7 de yiycem

Corba, salata ve yogurt yiycemm

bazen böyle oluyor, afacanlar kalorileri almışlardır :))

Bu arada ben mesaj sayilarini da buraya koyayim ki aksam Ebru guzel bir degerlendirme yaparken onlara da bakar.

Nurgul-/-/-/-/- ayrildi
Semine-/-/-/-/- ayrildi
Betul 18/11/14/15
Kubra 12/-/--- ayrildi
Dilek 9/11/-/-/
Ecem 8/10/19/17/
Cubukkraker -/-/-/-
Katerina -/-/15/-
Tugba -/20/26/9/
Gulcin -/18/-/-
Nermin 13/10/12/10

yorumları saat kaça kadar sayacaktık..

.önceden diyet yaparkende hep akşam yerdim bu iki meyveyi. Çünkü ananas ve greyfurt yağ yaktiriyo onun için metabolizmanın en yavaş olduğu zamanda yiyorum. Ama şimdi yemesemmi arada kaldım

meyve için en uygun saat 15`miş

Kızlar slm ben geldim. Valla ben en son menüden sonra bir tabaktan daha az gene o patlicanve kabaklı yemeğimi yedim.

Canım benim menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Böyle tek tek olmaz.

Biz de carsamba gunu kesinlestiricez yeri. Bizim dusundugumuz yer ocakta rezervasyonlara basladigi icin biz boyle gec vakte biraktik yoksa doluyor her yer gercekten de.. İnsallah sen de bulursun canim guzel icine sinen bir yer ama daha fazla ihmal etmeyin firil firil arayinnn.

Ebru bu meslegi bazen cok uzun seneler yapabilecegimi dusunmuyorum acikcasi. Cok guzel yonleri olsa da cok zorluklari da var. Beyin kafa hakikaten kalmiyor bazen ama duyarsizlasma da var. Sanirim artik cocuk aglamasina az da olsa bagisiklik kazandim, ilerde cocugum olursa her agladiginda istedigini yapmam diyordum ama o sese dayanamamaktan korkuyordum, simdi pek korkmuyorum:)))

Deryayla yaris mi.. Hmmm ne dersin ex ortim:))) Ebru beni gaza mi getirmeye calisiyorsunn bana mi oyle geliyoor:)))

Yok canım ne gazı :60::60::60::60:

Saat 8buçuk gibidde ananas ve greyfurt yicem

Betül açıklamış bende söyleyeyim meyveleri gündüz yemeye çalışıyoruz. Meyvelerdeki şekerin miktarı ve cinsinden dolayı emilimi ve yakılması uzun zaman alıyormuş. Geç vakitte yenildiği zaman yakılamıyor ve depolanıyor.

Anlattım yaa nasıl yapacağını.

ay ebrumda begenmıs menumu....:36::36::36::36:
benım bebısler geldı basıma agrı gırdı ınanın Rabbım yokluklarını gostermesın ınsallah...
sevmedıgımden degıl ebrum basım donuyo ıctıgım zaman nedendır anlamıyorum bende onun yerıne lahava suyu ıcsem :26:

kızlar greyfurt antıbıyotık kullanıldıgı zaman yenılmemesı gerekıomus zehırleme ypıyomus bende dun ogrendım aktardan... dogrumudur bılemıyorum ama

güzel bir gün olmuş:)

bazen böyle oluyor, afacanlar kalorileri almışlardır :))

yorumları saat kaça kadar sayacaktık..

meyve için en uygun saat 15`miş

Gul yorumlar icin belli bir saat yok mesela bugunun mesaj sayisini cikarken son mesajini yazip sayip gonderebilirsinn

merhaba bayanlar ;) bir kac gündür oldukca gec saatte geliyordum eve cok uykum oluyordu hemen uyudum bilgisayari filan acmadan. yogun hayat tempom biraz yavasladigi zaman daha düzenli gelecegim su an nasil olsa listede degilim diye stres yapmiyorum.

diyetim gayet iyi devam ediyor. saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyorum.. 64,5 görünüyorum. 18 günde 2 bucuk kilo vermek saglikli dimi ?

dün ve bugünkü menümü aciklayayim. Cay ve kahveler herzamanki gibi sekersiz.

Dün :
Sabah : 1semmel ekmegi , 1 haslanmis yumurta , 6 yesil zeytin , zencefilli cay
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 limonlu siyah cay
Ögle : 6 tane lahana dolmasi
Aksam : 1 izgara levrek , bol limonlu salata (yagsiz,tuzsuz), 80gr cavdar ekmegi
Ara : 1 cilekli maden suyu
toplamda 2 lt su

Bugün :
Sabah : 80gr müsli ,150ml yagsiz süt
Ara : 1 dilim ananas
Ara : 1 kücük elma
Ögle : 200 gr yagsiz izgara tavuk, bol limonlu salata (yagsiz,tuzsuz)
Ara : 4 altin cilek , 2 lici
Ara : 1 erik
Aksam : 300ml limonlu lebeniye corbasi ,60gr cavdar ekmegi, 200gr yogurt
Ara : 1 yesil cay

2,5 lt su
vee kesinlikle en az spor yapacagim simdi bu mesaji bitirdikten sonra basliyorum :52:

Son düzenleme:
Back
X