Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar ben sabah 7 de kalktım 1 saat yürüdüm. Saat 9 gibi kahvalti ettim. Şimdi evi topla bilmem ne. Akşam üstü sanırım yine yuricem..

Tebrikler canım. İnşallah bundan sonra daha iyi gider. Bu hafta seni listeye alıyorum o zaman. En son ne zaman izne ayrımıştın yaklaşık bir tari hatırlıyor musun?

Günaydın canım. Bekliyoruz sabırsızlıkla:9:

Hadi bakalım yak gel kalorileri ama en baştan çok zorlama kendini.:34:

Gülçin'cim dün sana bişeyler yazdım okumadın mı geçmişi. Ben seni bu hafta listeye almak istiyorum ama diskalifiye olmuş gözüküyosun. Zeynep sana bişey söylemişmiydi?

hayır ebrucum zeynep bana bişey söylemedi malesef okumadım geçmişi bakarım birazdan ebru ama listede olmasamda aranızda olmak isterim biliyorsun bu hafta çok daha iyi kilo vereceğimi düşünüyorum

2 tanede bende var hemde erkek cocugu... aynen uyku problemımız cok bıde oglen kree gıtmelerıne ragmen gece 2 de yatırsam 2 de yatarlar cok zor uyuyolar zor ınankı anlıyorum aysem senı
çok zor hele erkek çocuğu Allah yardım etsin

eeee gulcın boyunda varmıs baya ...
sen benden ıyısın canım 1.69 boya 55 cok ıyı bacım kı daha verme bence tabı sen bılırsınde ...
şimdi 65 kiloyum hele bi 55 oluyum düşünürüm canım:34:

Kizlar tebrik ediyorum hepinizi yeni uyeler insallah boyle gider sizde listeye girersiniz Gulcin icin uzuldum Puskuut e soramaz miyiz Zeynep in bisi dedigini sanmiyorum
bende üzüldüm 6 ay sonra tekrar gelebilim biliyordum

Tebriklerrr guzel kilo vermissin daha guzellere insallah :)

Gunaydinn hosgeldinbiraz tanitirsan kendini tanisiriz Ben Ecem :) ogrenciyim İstanbuldayim

Evet yaa bu hafta listemiz cok kotu :( daha iyi olucaz eminim Puskuut e bisey danisilmadi diye biliyorum ama gulcin daha kesin cevap verir
Diger mesajini alintilayamadim telefondan giriyorum kurallar var ya cok uzun donuyor yazamiyorum
haber vermesi konusunda haklisin ama heyecandandir :) aa bu aksam degerlendirme mi yapiyoruz o zaman aksam tam takim burda olalimda gaza gelelim :)
yok canım bana kimse birsey söylemedi

Hosbulduk kızlar... hadi bakalım. Ben doğumdan sonra yani 7 sene önce 53 kiloyla hamile kalıp 90 kilo oldum. 2 sene 78 olarak yaşadım. Hatta 80 olarak. Sonra bir azimle 70 oldum . Ah o günler ne igrencti .birde herkes çok güZel olduğumu söylerler. Ama o kiloyla varya igrenctim ayyyyy. Sonra azimle 58 oldum. Süper oldu ama 58. Öyle bayağı kaldım. Ama 1 sene önce 6 ay ilaç kullanmak zorunda kaldım. Ve 67 oldum ışte. Şimdi aslında o eski gunlere göre şükrediyorum. Ama 60 olmak benim için süper olacak .
inşallah hep birlikte vereceğiz canım kiloları
***13. TAKIM 289. ETAP ***

cumbo (60.4 /60.2/0.2/%0.33)
_ferdici_ ( 66.7 /0/0 / % 0)
Kendi isteğiyle ayrıldı.
gurbet_dmr (85 / 84.5 /0.08/% 0.09)
284. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 6'ya bölündü.
Kbra23 ( 67 /0/0/%0)
Kendi isteğiyle ayrıldı.
mersinli42 ( 66 /0/0/ %0) Kendi isteğiyle ayrıldı.
nurgulguney ( 54.5/ 0/0/ %0 ) Üyelik iptali nedeniyle ayrıldı.
lafraise(62.6/61.6 /1.0 /% 1.60)
betuld(64/63.5 /0.5 /%0 .78)

13.TAKIM
ORTALAMASI:% 0.35

(Not: nurgulguney için üyelik iptali nedeniyle ayrıldı yazdım, eğer olur da dönerse dönerse takım olarak alacağımız karar daha sonra bildirilecektir.)

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde kontrol etmeyi bilen varsa kontrol ederse sevinirim.
bu hafta bu kadar kopmaya yinede iyi ebru

Kızlar listemizi paylaşıma attım. Sorun yok Allaha şükür. Gülçin senin durumunu araştıracağım inşallah haftaya listeye girersin. Ayrıca bu bir haftada menülerin ve paylaşımlarında yerine oturmuş olur. Yeni başlayan arkadaşlar takıma her geldiğinizde en son mesajınızdan sonra yazılanları yani geçmişi okursanız sevinirm. Çünki tam okunmadığı düşüncesideyim. Ben şimdilik çıkıyorum akşam görüşmek üzere:3:
inşallah ebrucum hem bu hafta iyce hersey yerine oturmuş olur benim için

LAydLiNe

Ben aslında ıkı defa kendımı tanıttığım yazıyı yazmıştım.. 19 yasındayım 1.74 boyum var kilom 61 sanıodumkı bugun tartıya baktıgımda 62.7 gordum hıc abur cubura kacmadım ama sanırım kılo almısım zaten 3 gundur dıyetteyım sporumu yapıyorum haftaya sonucu daha ıyı gorucegıme ınanıyorum :)
bu arada adımı yazmamışım ismim tuğçe. yeni üyeyim yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum forumu.

tartıyı gorsemde moralımı bozmuyorum kızlar daha sımdıden su koyarsa. haftaya cıktıgımdakı kılomu sabırsızlıkla beklıyorum. sımdı oglen yemegımı pişiriyorum 10 dk ya hazır olucak ..

11.40 ara: diyet kepekli 4 tane biskvi

15.35 öğle yemeğim: ayran , 1 dilim ekmek , sulu kanatlı patates yemeği
hoşgeldin tuğçe
canım diyet bisküvileri hiç önermiyoruz zararlı oluyormuş
patatesi de menümüze pek koymasak daha hızlı kilo verebiliyoruz bilgin olsun diye yazdım menülere yorumlar yapılıyor biliyorsun
Kızlar benim yemek faslım kapanmıstır kacamak yaptım bugün tutamadım kendimi

Sabah
1 yumurta
1 d. ekmek

Ögle
3 kasık domatesli makarna

1 corba kasesi patlamıs mısır yedim eger aksam cok cok acıkırsam 1 mandalina yerim

Su ana kadar 1 lt su ictim aksam 1 saat jillian yapıcam pismanım coookk
patlamış mısır yağlı ve tuzlu değilse hiç problem değil birçok diyetisyen öneriyor hatta canını sıkma dengelemişsin zaten

normal aslında ama ben zayıf olmak ıstıyorum en ıdeal benım ıcın suan 55 kılo olmak.ve vucuttakı yagı azaltmak cunku cok bıcımsız duruor sımıtler falan eger salarsam gıtgıdı kılo alıcam şekildede gözüktüğü gibi :(
inşallah istediğin kiloya biran önce kavuşuruz hep birlikte o simitler bende de var çok çirkin duruyorlar

Yokk yok gitmiyoruzz hedefim 57 ama mezun olmicam hemen 55 le gitmek istiyorum
süpersin:nazar:

Bu arada bisey söylemek istiyorum Kübra ayrılmadan önce kaptan yardımcısıydı burayı bıraktı dolayısıyla su an kimse yardımcı degil ve karar defterinde Ebru nun yanında onun adını gördüm ben yardımcı olarak tabiki Betül ü öneriyorum bence tek ve en uygun kisidir :))
evet katılıyorum betüş iyi bir seçim

Mısır yüzündenn yatana kadar sadece su icmeyi planlıyorumm :((
sıkma canın çok abartmamışsın

Amma yazmışım haaaaa benim bile gözüm korktu :53:

Bu arada benim yaklaşık 2 ayım felan var sonra doğum yapacağım malum o arada kaptanlığı bırakmam gerecek. Ve bu nedenle iki ay içinde iyi bir kaptan yetiştirmek lazım takıma. Gönüllüler aranıyor :9:
ben olurdum ama yüzde hesaplamayı ve paylaşmayı bilmiyorum

menum

sabah 1 dılım bugday ekmegıyle peynır domates

arada kıvı

oglen mercımek corbası 1 kase yogurt

ara 5 badem

aksam 1 kase pırasa yemegı pırıncsız yaptım 1 kase yogurt

1 lt su
yarım saat spor
1 fıncan kahve...
maşallah süper bir menü olmuş:nazar:

iyi akşamlar sekerler...

SABAH:2 yulaf kepekli muffin,peynir,4 zeytin,az bal,çay

ARA:Türk kahvesi sade

ÖĞLEN:Kıymalı yumurta

ARA:Damla sakızlı sade kahve

AKŞAM:Fazlaca haslanmış tavuk,yoğurt,havuç salatası (abarttım tavuğu çok pişmanım)

1 lt.ye yakın yeşil çay

1.5 lt su

yarım saat aletli spor
afiyet olsun proteinden zarar gelmez daha hızlı çalıştırır metabolizmayı

kızlar dün akşam uğruyamadım dünkü mesaj sayım 6 ydı.Sabundan yapmam yetişmesi gereken meyveler vardı onları tamamladım. dünkü menümü hemen paylaşıyım
sabah
1 tane trabzon hurması bayılıyorum bu meyveye

öğlen
küçük bir kase şehriye çorbası
balık
salata

ara
2 tane daha hurma küçüklerdi

akşam
çok az peynirli börek bir ıssırımlıktı
biraz balık
salata

su 2lt
spor bolca kosuşturdum yarım saat yürüdüm

Bi saat önce diş hastanesine gittik kızlar. Minik kuzumun azı dişi kırılmış. Sadece ortada bir bölümü kalmış oda sallsnıyor. Çektirdik ama kıyamet koptu. Maşallah ağzını hiç kapaatmadı ama bir çığlık attı bütün hastane ayağa kalkktı. Daha bir sürü çürüğü var tek tek dolgu yaptırmak gerekecek.Allahtan cesaretli gidip oturuyor koltuğa ses çıkarmadan. İnşallah dolgularıda sorunsuz hallederiz. :14:
geçmiş olsun maşallah kuzuya.:nazar:.dolgularda korkmasın yavrucan..:9:
5. Mi olmusuz iyi fena degil:))
Kac takim kaldi artik yarismada bilmiyorum gerci:))

Ecem bulursunuz guzel bi yer, stres yapmaa <3

Yarin ben de pek giremiycem ama ugrarim arada
Taksme gidicez arkadaslarla oraya gitmisken de karaoke yapmadan donmek olmaz :)) hihihi :)
gezenti seni..:10::9:iyi eğlenceler..
Aslında bizz cokktaan aramısss bulmustuktaaaa sorunlaarr bizi bu zamana getirdi bi ara sıkıntılar vardı kısmet böyleymis iste ya ufff ama su anda sinirim cok bozuk :(( cok gec kaldık dügün salonu istemiyorum benn

Hadi insallahh hayırlısı olur..
gönlüne göre güzel bir yer bulursun ..hayırlısı..:34:
kızlar greyfurt antıbıyotık kullanıldıgı zaman yenılmemesı gerekıomus zehırleme ypıyomus bende dun ogrendım aktardan... dogrumudur bılemıyorum ama
gryefurt sadece antibiyotik değil bir çok ilaç için risk ilaçları atılmasına engel oluyor karaciğerde birkiyor ve yüksük dozdan zehirlenme oluyor..tam anlatbildimmi :26:ilaçlar normlade vücüddan atılıyorya greyfurt unu engelliyor ve vücudda biriktiriyor..:40:
Biz de carsamba gunu kesinlestiricez yeri. Bizim dusundugumuz yer ocakta rezervasyonlara basladigi icin biz boyle gec vakte biraktik yoksa doluyor her yer gercekten de.. İnsallah sen de bulursun canim guzel icine sinen bir yer ama daha fazla ihmal etmeyin firil firil arayinnn.

Ebru bu meslegi bazen cok uzun seneler yapabilecegimi dusunmuyorum acikcasi. Cok guzel yonleri olsa da cok zorluklari da var. Beyin kafa hakikaten kalmiyor bazen ama duyarsizlasma da var. Sanirim artik cocuk aglamasina az da olsa bagisiklik kazandim, ilerde cocugum olursa her agladiginda istedigini yapmam diyordum ama o sese dayanamamaktan korkuyordum, simdi pek korkmuyorum:)))

Deryayla yaris mi.. Hmmm ne dersin ex ortim:))) Ebru beni gaza mi getirmeye calisiyorsunn bana mi oyle geliyoor:)))
mesleğin zor yavru küçüklerle uğraşmak ayrı sabır gerektirir kanımca..:37:
yarışmı hımmmm olar olar yarışalım new ortimo..:9::16:yok ebru gaza getirmez lafı ortaya koyar alan alır bacım biz aldık..:52::1:

Çok eğlencelidir eminim. Ama kafa beyin kalmıyordur. Ben sanırım dayanamazdım o gürültüye. Bir defa geçen yıl kızımın doğum gününde 2 saate yakın sınıfta kaldım çıktıktan sonra beynim zonkluyordu :9:İşin çok zor Betül'cüm allah kolaylık versin.

Kim demiş canım :9: Benimde aklıma takıldın bugün Derya gelirdi mutlaka neden gelmedi diye. Demek misafirin varmış. 2 kilo için listeye girme ama Betül'le yarışa gir derim ben. :9:

Pide haricinde gayet güzel bir menü ama Betül'ünde dediği gibi daha güzel olabilir.

:9:tamam listeye girmem ama hem menü paylaşırım hemde betulle yarışırım..:54:

Afiyet olsun canim, Koruma donemine daha yakin bir menu olmus 2 kilo daha vermek icn biraz daha dikkat etmelisinn ;))
hehe ortimo yarışıyoruz artıkın ..demam bu hafta yeni yıl doğum günüm ogün azcuk pasta yerim yada pasta yerim azcuku geeeeeeeççç:52:sonra bekle beni geliyorum..:16:

Son düzenleme:
Telefondan yaziyorum su anda alintilayamadm hepsine eve gdnce cevap yazicam ne yazik ki hala bisey yiyemedm nisanlim ve annesi kut diye geldi hadi gdyoruz dye gercekten bayilcam kotuyum trafikte kaldik arabada of

Telefondan yaziyorum su anda alintilayamadm hepsine eve gdnce cevap yazicam ne yazik ki hala bisey yiyemedm nisanlim ve annesi kut diye geldi hadi gdyoruz dye gercekten bayilcam kotuyum trafikte kaldik arabada of
kötü bir durum trafik herhalde istanbuldaydın ben orda trafikte baygınlık geçiyorum allah kurtarsın keşke bişeyler atıştırabilseymişsin

suyu artır ve protein ağırlıklı beslen ..hata bugün ikindide bri tost bir meyve ve ayran yap iç.akşam az yersin ama ertesi güne u kadar aç olmazsın..:34:
merhaba deryacım nasılsın?

Günaydın canım iyiyiz çok şükür ugün esimin arkadaslarıyla yemeğe gidicez,yarın yemeğe misafirim var allahım sen beni koru

günaydın canım sana da çok geçmiş olsun ...

İyiyi işaret değil bu yemekler bence öncelikle sen kendini korumalısın :9:

Günaydın arkadaslar herkese çok güzel bir haftasonu dilerim Ebru'cum geçmiş olsun oğlun için,buradan okuyorsa sevgili arkadasım TÜRKAN'a sesleniyorum:3:

canım arkadasım bizi uzaktan okuduğunu biliyorum o zaman aramıza gel burası çok güzel öyle uzaktan bakmakla kilolar verilmez :20:hemen kayıt ol canım :21:seni bekliyorum bana bir

sürpriz yap :52:

Gül'cüm oğlum yok canım ikiside kız. Daha doğrusu karnımdakine de kız dediler onu daha göremedi. Çok teşekkürler canım geçmiş olsun için. Arkadaşınıda bekliyoruz aramıza :16:

ebru abla ama dikkat et diş doktorlarına ben zamanında çok çektim . doktor konusunda çok titiz davranın az daha bir dişimi kaybediyordum doktor hatasından dolayı. yanlış çekimler yanlış işlemler diş yapısını çok etkiliyor. çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun ne diyim :)

Teşekkürler canım merak etme kimse benim dişten çektiğim kadar çekmemiştir. Hatta bir teknisyen kendisini doktor diye yutturdu bana. Onun yüzünden dünyam alt üst oldu. Diş konusunda çok hassasım. Zaten çektirmemin sebebi çekilen dişin süt dişi olması. Eğer kalıcı olsa imkanı yok çektirmeye razı olmazdım. Yada o duruma gelmesine izin vermezdim. Diğer dolgu yapılacak dişlerde süt dişleri ama biliyorsunuz yaklaşık 11-12 yaşına kadar onlarda ağızda kalıyor. Yeni çıkan kalıcı dişleri etkilemesini istemiyorum çürüklerin..

Bugün cokk acıımm benn coookkkkkkk :(( sanırım dün 5 ten sonra birsey yemeyince böyle oldu :((

Güzel bir kahvaltı yapsaydın diyecektim ki:53: Yapamadığını öğrendin. :20: Yine anlaşılan akşama senden tek öğünlük bir menü göreceğiz. :47:

hayır ebrucum zeynep bana bişey söylemedi malesef okumadım geçmişi bakarım birazdan ebru ama listede olmasamda aranızda olmak isterim biliyorsun bu hafta çok daha iyi kilo vereceğimi düşünüyorum

bende üzüldüm 6 ay sonra tekrar gelebilim biliyordum

inşallah ebrucum hem bu hafta iyce hersey yerine oturmuş olur benim için

ben olurdum ama yüzde hesaplamayı ve paylaşmayı bilmiyorum

afiyet olsun proteinden zarar gelmez daha hızlı çalıştırır metabolizmayı

Biliyorum canım. Senin durumun biraz farklı. Ben mezun olduktan sonra böyle bişey çıktı. Normal diskalifiye değil. Sanırım etaplarlada alakalı bir durum var. Ben halledicem merak etme sen. Listede olsanda olmasanda takımdasın zaten.

Kaptanlık içinde çok aktif birisi lazım. Gün içinde sürekli burda olabilecek birisi. Keşke Hilal dönseydi yeniden. Kaç zamandır aklımda Hilal. Uğramıyorda uzun zamandır. Özledim :16:

kızlar dün akşam uğruyamadım dünkü mesaj sayım 6 ydı.Sabundan yapmam yetişmesi gereken meyveler vardı onları tamamladım. dünkü menümü hemen paylaşıyım
sabah
1 tane trabzon hurması bayılıyorum bu meyveye

öğlen
küçük bir kase şehriye çorbası
balık
salata

ara
2 tane daha hurma küçüklerdi

akşam
çok az peynirli börek bir ıssırımlıktı
biraz balık
salata

su 2lt
spor bolca kosuşturdum yarım saat yürüdüm

Trabzon hurması ne Gülçin ilk defa senden duydum. Afiyet olsun.

geçmiş olsun maşallah kuzuya.:nazar:.dolgularda korkmasın yavrucan..:9:

gezenti seni..:10::9:iyi eğlenceler..

gönlüne göre güzel bir yer bulursun ..hayırlısı..:34:

gryefurt sadece antibiyotik değil bir çok ilaç için risk ilaçları atılmasına engel oluyor karaciğerde birkiyor ve yüksük dozdan zehirlenme oluyor..tam anlatbildimmi :26:ilaçlar normlade vücüddan atılıyorya greyfurt unu engelliyor ve vücudda biriktiriyor..:40:

mesleğin zor yavru küçüklerle uğraşmak ayrı sabır gerektirir kanımca..:37:
yarışmı hımmmm olar olar yarışalım new ortimo..:9::16:yok ebru gaza getirmez lafı ortaya koyar alan alır bacım biz aldık..:52::1:

:9:tamam listeye girmem ama hem menü paylaşırım hemde betulle yarışırım..:54:

hehe ortimo yarışıyoruz artıkın ..demam bu hafta yeni yıl doğum günüm ogün azcuk pasta yerim yada pasta yerim azcuku geeeeeeeççç:52:sonra bekle beni geliyorum..:16:

Daha 3,5 yaşındayken bir dolgu yaptırmıştım kızıma. Sedasyonla (anestezi) yapıldığı için hatırlamıyor. Keşke daha çok imkanım olsada şimdikileride öyle yaptırabilsem ama oldukça pahalı bir işlem oluyor. Umarım korkmayacaktır. Seni aramızda görmek büyük motivasyon olacak zaten. Betül'le yarışmanızı da canı gönülden destekliyorum. :16:

Ecem'cim ye bişeyler artık okuyunca ben bayılacak gibi oldum. :19:

bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum

Hoş geldin canım umarım senin içinde güzel bir başlangıç olur. Seni 1. takım çağırmış, umarım görmüşsündür. Yardım konusunda da her türlü kapımız açık canın ne zaman isterse gelebilirsin bizim takıma. :16:

Kızlar yaaa sormayın bugün bir sürü planım vardı kahvaltıdan bir süre sonra bir ağırlık bastı. Kitap okuyayım biraz diye düşünmüştüm. Okurken uykum geldi yaklaşık 3-4 saat uyudum. Şimdide koskoca gün bitmiş gibi geliyor bana. Hala yatasım var nedense yorgun hissediyorum kendimi. :26:Dün takımın değerlendirmesini yapacaktım. Hastane olayları çıktı. Bugün uyku bastı. İnşallah en kısa zamanda iyi bir değerlendirme yapmak lazım.

İyiyi işaret değil bu yemekler bence öncelikle sen kendini korumalısın :9:

Gül'cüm oğlum yok canım ikiside kız. Daha doğrusu karnımdakine de kız dediler onu daha göremedi. Çok teşekkürler canım geçmiş olsun için. Arkadaşınıda bekliyoruz aramıza :16:

Teşekkürler canım merak etme kimse benim dişten çektiğim kadar çekmemiştir. Hatta bir teknisyen kendisini doktor diye yutturdu bana. Onun yüzünden dünyam alt üst oldu. Diş konusunda çok hassasım. Zaten çektirmemin sebebi çekilen dişin süt dişi olması. Eğer kalıcı olsa imkanı yok çektirmeye razı olmazdım. Yada o duruma gelmesine izin vermezdim. Diğer dolgu yapılacak dişlerde süt dişleri ama biliyorsunuz yaklaşık 11-12 yaşına kadar onlarda ağızda kalıyor. Yeni çıkan kalıcı dişleri etkilemesini istemiyorum çürüklerin..

Güzel bir kahvaltı yapsaydın diyecektim ki:53: Yapamadığını öğrendin. :20: Yine anlaşılan akşama senden tek öğünlük bir menü göreceğiz. :47:

Biliyorum canım. Senin durumun biraz farklı. Ben mezun olduktan sonra böyle bişey çıktı. Normal diskalifiye değil. Sanırım etaplarlada alakalı bir durum var. Ben halledicem merak etme sen. Listede olsanda olmasanda takımdasın zaten.

Kaptanlık içinde çok aktif birisi lazım. Gün içinde sürekli burda olabilecek birisi. Keşke Hilal dönseydi yeniden. Kaç zamandır aklımda Hilal. Uğramıyorda uzun zamandır. Özledim :16:

Trabzon hurması ne Gülçin ilk defa senden duydum. Afiyet olsun.

Daha 3,5 yaşındayken bir dolgu yaptırmıştım kızıma. Sedasyonla (anestezi) yapıldığı için hatırlamıyor. Keşke daha çok imkanım olsada şimdikileride öyle yaptırabilsem ama oldukça pahalı bir işlem oluyor. Umarım korkmayacaktır. Seni aramızda görmek büyük motivasyon olacak zaten. Betül'le yarışmanızı da canı gönülden destekliyorum. :16:

Ecem'cim ye bişeyler artık okuyunca ben bayılacak gibi oldum. :19:
benim kızımında dişleri çürük tabi azlar ama artık kalmadı eşim 1 dişini dolgu yaptırmıştı kızımın asker çekmemiş dişini olmaz hepsi dökülecek azlarla idare edecek 12 yaşına kadar diye dolgu yapmış çok kolay oldu dedi biraz iğnede acıdı anne dedi kanal tedaviside yapmış çok memnunuzdüşmedide dolgusu ağladı deyince aceba aynı şey değilmi diye düşündüm ebru
benim kızın 8. dişide düştü şimdi onlara iyi bakmaya çalışıyoruz tekrar çürüyecek diye korkuyorum da genetikmiş herhalde diş çürükleri
bide hikaye anlatıyım sana her çıkan dişini yastığın altına koyuyor sabh para koyuyorum dişim gitmiş para gelmiş diye çok seviniyor
Kızlar yaaa sormayın bugün bir sürü planım vardı kahvaltıdan bir süre sonra bir ağırlık bastı. Kitap okuyayım biraz diye düşünmüştüm. Okurken uykum geldi yaklaşık 3-4 saat uyudum. Şimdide koskoca gün bitmiş gibi geliyor bana. Hala yatasım var nedense yorgun hissediyorum kendimi. :26:Dün takımın değerlendirmesini yapacaktım. Hastane olayları çıktı. Bugün uyku bastı. İnşallah en kısa zamanda iyi bir değerlendirme yapmak lazım.
hamileleiktendir canım hem yorgunluk halsizlik uyku yapıyor biliyorsun kızının uykusu gelmiş annesinide yanina çağırmış.

menümüde paylaşıyım yemeğimi yedim başka yemiyecegim akşam spor yapmayı düşünüyoum yapınca yazarım ya kızlar benimle orti olacak varmı şöyle yarışalım menü ve sporla bir hafta
ayrıca niye 2 öğün demeyin 12 ye geliyordu kahvaltıya oturduğumuzda malum hafta sonu

sabah
1 haşlama yumurta
peynir
1 yk kıyma kavurma
1yk ayva marmelatı annem yapmış yollamış memleketten

akşam
1 kase yoğurt
tavuk
sıvıyı ve sporu yatmadan yazarım

Back
X