Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hatırlaadıımm yemek takımının adını hatırladım jumbo royal yemek tk. Etrafındakiler gümüşmüş

Eki Görüntüle 595575

Bu issteeee burda pek belli olmayabilir ama ana fikir bu hahahaha :))) bunu almaya karar verdimmm :)

Evdeki katalogtan baktim, begendigim modellerden bu da benim. Ama biraz fazla sade sanki ama cok da asil.

Kizlar su tkimdaki eski kisiler soyle yapnis soyle olmus muhabbetini de kapatalim artik ya, hos olmuyor.
Buralarda boyle gergin muhabbetlerin gecmesi anilmasi bile hos degil.
Eskiden bir seyler olmus olabilir ama bos verelim. Biz kilo vermemize bakalimm.

Tamam mi sevgili arkadaslarimm:))

Kızlarr bugün hic cuma deglmis gibi oldu kmseler yoktu bende cıkıyorum yarın sınavım var.. İyi geceler

Selam kizlar , Ben sabah giremedim , yinede sonuclarimi belirteyim .

Baslangic :109.5

Gecen hafta : 94.2

Bugun : 93.2

Mesajlarinizi okudum tebrik ediyorum hepinizi teker teker , Lafraise canim, Tourette -Levens'te yasiyoruz . Bu arada arkadaslar ben hep giremicem gibi gorunuyor esim su siralar iyi degil ,kendisi polis ve yilbasi gecesinde kucuk bi kaza atlatti bacagindan , bizim burada biraz karmasik oluyor yilbasinda onun calistigi civarda ,ve birhafta izine ayrildigi icin onla gecirmeyi daha cok zaman ayirmayi tercih edicem :16:ama arada gelip size selam ederim , az cok bilirsiniz , erkekler hasta olunca bebek gibi oluyorlar ( aramizda kalsin ) :9: ve galiba topik yapicam kendime boylecelikle herhangi bi saatte yada gunde gelip yazabilirim...Hoscakalin simdilik :3:ve yeniden hepinizi tebrikler ediyorum ,, durmak yok ,, yola devam :10:

Bi itiraf sacma bi kacamak olan oldu ben simdi bunu nasıl dengelicem yarın bi yazarsanız sevinirim yoksa yarn hc bisi yemicem :(

Ben ders calısırken cok uykum geldi az öncee.. Mutfaga gittim kii annem kendine sosis yapıyo isten geldiginde yemek yememisti acıkmıs yer misin dedi evet dedim 4 kücük sosis yedim hemde ekmekle üstünede ketcap sıktım :((((
Bitti mi sanıyosunuzz bide üstüne nutellaa 3 bıcak sürdüm yedim!

Asın kesin beni ama nasıl dengelicem bi söyleyn gece gece yaa olucak ismiydi hele nutella offfffff ben yaptm bide bunu inanamıyorum :( kesin kilo alıcamm :((

Son düzenleme:
Hem bakın ne kadar sadıgım calısırken bile buraya girmeyi ihmal etmiyorum :)bunuda göz önünde bulundursanız :)))):17::17::17::37::37:

Son düzenleme:
2 - Konstantin'in Sırrı - Yaşar İLİKSİZ..bu kitabı merak ettim..
tamam yarıdan itibaren toparlıyorum..:34:
ve evet o konu işte neyse ogünler bugünleri getirdi..:7::13:tekrar bir araya geldik..:9:

Güzel ve sürükleyici bir kitaptı Derya'cım. Kısaca Davinci şifresinin Türk versiyonu diyelim. Aman allahım mutlaka okunması gerekli diyemem ama yinede birçok kitaba göre iyiydi.

Sabah
Suyla pişirilmiş sucuk 5 - 6 tane
1d ekmek

Ara
2 diyet bisküvi

Öğle
2 yk taze fasulye

Ara
1 havuc

Aksam
:17: -yok-

3 lt su

Nermin in yazdıgına göre her 20 kg ya 1 lt su :))

Diyet bisküvi ve akşam yemeğinin olmamaması dışında gayet güzel bir menü diyeceğim ama Akşam olmayınca menü olmuyor Ecem'cim.

Ebru'cum hani 8,9 seyi alıntılıyorum ya normalde diğer mesajımda eski alıntıladıklarımın çıkmaması lazım ama ben de çıkıyor mesela şimdi bu mesajı yazıyorum ya yazmadan önce sabahtan beri alıntıladıklarımın hepsi konuya cevap ver dediğimde çıkıyor,neyse karışık oldu galiba yormayayım canım seni bakarım bir caresine...

Anladım ben seni canımda maalesef sorunu nasıl çözeceğini bilmiyorum. Bir yerde bir sorun var ama anlayamadım. Çünki bizde öyle olmuyor. :44:

menüm:

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,kekikli domates,zeytin,peynir,bal,çay

öğlen :1 dilim tam buğday ekmeği,3 köfte,yoğurt

akşam:buğulama hamsi,salata,az tahin helvası

yeşil çay,su...

Afiyet olsun canım. Çok güzel bir menü. :46:

sabah
1 ilim kizarmis tam tahil ekmek+1ckpekmez+1ck tahin+1 haslanmis yumurta
ara
5 findik+1 kuru incir
ogle
kocaman bir ayran 500ml.+haslama brokoli
ara
mandalin
aksam
1 kase mercimek corbasi+yarim haslama tavuk gogsu+salata+yarim kase yogurt

belki bir meyvede yatmadan yerim

spor
35 dakika 6.6 da yuruyus
200 trambolinde hoppidi
150 twister
200 ip atladim
100 plates topu yardimiyla mekik
100 ic bacak calistirdim

Beril'cim gayet dengeli ve güzel bir menü. Senide tebrik ediyorum. Sporunda harika. Ama yatmadan önce bence sadece bir bardak süt iç meyve yeme. Daha öncede yazdım ben sana bunları ama atlıyor musun, unutuyor musun okumuyor musun anlayamadım?

Kizlar su tkimdaki eski kisiler soyle yapnis soyle olmus muhabbetini de kapatalim artik ya, hos olmuyor.
Buralarda boyle gergin muhabbetlerin gecmesi anilmasi bile hos degil.
Eskiden bir seyler olmus olabilir ama bos verelim. Biz kilo vermemize bakalimm.

Tamam mi sevgili arkadaslarimm:))

Betül'cüm sadece meraktan konuştum canım. Çünki Melek'i başka takımda görünce kendi isteğiyle gitti sandım. O nedenle, yoksa muhabbettin gerildiği felan yok. Allaha şükür farkındaysan herşey yolunda daha da iyi olacak.

Kızlarr bugün hic cuma deglmis gibi oldu kmseler yoktu bende cıkıyorum yarın sınavım var.. İyi geceler

Başarılar canım umarım yarın güzel sonuçlar alırsan. :16:

Mesajlarinizi okudum tebrik ediyorum hepinizi teker teker , Lafraise canim, Tourette -Levens'te yasiyoruz . Bu arada arkadaslar ben hep giremicem gibi gorunuyor esim su siralar iyi degil ,kendisi polis ve yilbasi gecesinde kucuk bi kaza atlatti bacagindan , bizim burada biraz karmasik oluyor yilbasinda onun calistigi civarda ,ve birhafta izine ayrildigi icin onla gecirmeyi daha cok zaman ayirmayi tercih edicem :16:ama arada gelip size selam ederim , az cok bilirsiniz , erkekler hasta olunca bebek gibi oluyorlar ( aramizda kalsin ) :9: ve galiba topik yapicam kendime boylecelikle herhangi bi saatte yada gunde gelip yazabilirim...Hoscakalin simdilik :3:ve yeniden hepinizi tebrikler ediyorum ,, durmak yok ,, yola devam :10:

Tamam canım. Geçmiş olsun sana ve eşine. Arada bir buraya uğramanında sakıncası yok. Canın ne zaman isterse gelebilirsin. Yarışmaya hazır olduğun zamanda yarışabilirsin. Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni. Az kalmış 8 li rakamları görmene. Uğra arada bir mutlaka merakta bırakma bizi. :3:

Bi itiraf sacma bi kacamak olan oldu ben simdi bunu nasıl dengelicem yarın bi yazarsanız sevinirim yoksa yarn hc bisi yemicem :(

Ben ders calısırken cok uykum geldi az öncee.. Mutfaga gittim kii annem kendine sosis yapıyo isten geldiginde yemek yememisti acıkmıs yer misin dedi evet dedim 4 kücük sosis yedim hemde ekmekle üstünede ketcap sıktım :((((
Bitti mi sanıyosunuzz bide üstüne nutellaa 3 bıcak sürdüm yedim!

Asın kesin beni ama nasıl dengelicem bi söyleyn gece gece yaa olucak ismiydi hele nutella offfffff ben yaptm bide bunu inanamıyorum :( kesin kilo alıcamm :((

Gerçekten saçma olmuş ama olan olmuş canım. Yarın sakın yememezlik etme. Normal şekilde yap öğünlerini ama telafi edebilmen içinde yapacağın sporu iki katına çıkar. Daha fazla kalori harca. Bide böyle yaptığın kaçamaklardan sonra kesin kilo alacağım diye düşünme. Ben nasıl olsa eritirim bunu diye düşün. Kötü düşünüp kötü sonuç alma. Anlaştık mı? Sadece spor yap kaçamak yerine.

Günaydın 13. takımın çıtır ve güzel hatunları. Herkese güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta sonu diliyorum. Umarım herşey yolunda gider. :16:

Bugün sabah yeniden tartıldım ve artık cumartesileri tartılmaya karar verdim çünki dün 75,3 iken bugün 74,5 kilo çıktım. Geçen hafta da öyle olmuştu. Nedense cumaları çok çıkıyorum. Bakalım haftaya neler olacak. Ama bu kez kesin karar verdim 75 le gideceğim doğuma. :9:

Bugün yapmam gereken çok iş var. Öğleye kadar temizliği bitirmem lazım. Sonra kızımla kütüphaneye gideceğiz. Ordanda yapılması gereken diğer işleri yapacağım. Arada bir bakarım buraya molalarda. Dün kimsecikler uğramamış lütfen bugünde böyle olmasın. Betül'cüm sende bugün dünün mesaj sayılarını yazar mısın?

canım bu sabah 9:00 gibi yazdım bir bak istersen bulamazsan yazayım

Menü güzel hele spor inanamdım masallah
menu benim eserim
yuruyus benim hirsim
ama spor kizlarin cabasiyla oluyor
aksamlari onlar bana kendilerince hocalik yapiyorlar
balim 100 ip atla diyor
naz 50 mekik diyor
boyle bir 45 dakika beraber zaman geciriyoruz ve boyle bir sonuc cikiyor
ben hoplaikca gobegiminde hoplamsina acayip guluyorlar

sinavin ins.basarili gecer

gecmis osunnnnnnnnnn
Güzel ve sürükleyici bir kitaptı Derya'cım. Kısaca Davinci şifresinin Türk versiyonu diyelim. Aman allahım mutlaka okunması gerekli diyemem ama yinede birçok kitaba göre iyiydi.

Diyet bisküvi ve akşam yemeğinin olmamaması dışında gayet güzel bir menü diyeceğim ama Akşam olmayınca menü olmuyor Ecem'cim.

Anladım ben seni canımda maalesef sorunu nasıl çözeceğini bilmiyorum. Bir yerde bir sorun var ama anlayamadım. Çünki bizde öyle olmuyor. :44:

Afiyet olsun canım. Çok güzel bir menü. :46:

Beril'cim gayet dengeli ve güzel bir menü. Senide tebrik ediyorum. Sporunda harika. Ama yatmadan önce bence sadece bir bardak süt iç meyve yeme. Daha öncede yazdım ben sana bunları ama atlıyor musun, unutuyor musun okumuyor musun anlayamadım?

Betül'cüm sadece meraktan konuştum canım. Çünki Melek'i başka takımda görünce kendi isteğiyle gitti sandım. O nedenle, yoksa muhabbettin gerildiği felan yok. Allaha şükür farkındaysan herşey yolunda daha da iyi olacak.

Başarılar canım umarım yarın güzel sonuçlar alırsan. :16:

Günaydın 13. takımın çıtır ve güzel hatunları. Herkese güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta sonu diliyorum. Umarım herşey yolunda gider. :16:

Bugün sabah yeniden tartıldım ve artık cumartesileri tartılmaya karar verdim çünki dün 75,3 iken bugün 74,5 kilo çıktım. Geçen hafta da öyle olmuştu. Nedense cumaları çok çıkıyorum. Bakalım haftaya neler olacak. Ama bu kez kesin karar verdim 75 le gideceğim doğuma. :9:

Bugün yapmam gereken çok iş var. Öğleye kadar temizliği bitirmem lazım. Sonra kızımla kütüphaneye gideceğiz. Ordanda yapılması gereken diğer işleri yapacağım. Arada bir bakarım buraya molalarda. Dün kimsecikler uğramamış lütfen bugünde böyle olmasın. Betül'cüm sende bugün dünün mesaj sayılarını yazar mısın?

yok canim meyve icin dediklerini unutmadim ama
aksamlari cok gec saate kadar oturuliyor
yemekleri onlarla yemiyorum benim bir saat duzenim var
en azindan meyveyi yada atistirmaligi onlarla beraber yapiyorum
birde sporun yarisini aksam yapinca vucut seker istiyor bir elma yada mandalin beni oyaliyor gece mutfak kapisina dayanmiyorum
gece uyanip yeme huyumdan cok zor vazgectim

gunaysin arkadaslar
iyi haftasonlariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kaptan sanirim o kiloyla biraz zor gidersin doguma daha zamnin var
yemesen bile odem olusuyor
ama 35-36.haftadan sonra kilo pek alinmiyor yada bende olmadi

GULLLLLLLLLL
yazini bulamadim canimmmmmmm
2 kilo superrrrrrr vermissin

4
kizlar hadi uyaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
menu benim eserim
yuruyus benim hirsim
ama spor kizlarin cabasiyla oluyor
aksamlari onlar bana kendilerince hocalik yapiyorlar
balim 100 ip atla diyor
naz 50 mekik diyor
boyle bir 45 dakika beraber zaman geciriyoruz ve boyle bir sonuc cikiyor
ben hoplaikca gobegiminde hoplamsina acayip guluyorlar

sinavin ins.basarili gecer

gecmis osunnnnnnnnnn

yok canim meyve icin dediklerini unutmadim ama
aksamlari cok gec saate kadar oturuliyor
yemekleri onlarla yemiyorum benim bir saat duzenim var
en azindan meyveyi yada atistirmaligi onlarla beraber yapiyorum
birde sporun yarisini aksam yapinca vucut seker istiyor bir elma yada mandalin beni oyaliyor gece mutfak kapisina dayanmiyorum
gece uyanip yeme huyumdan cok zor vazgectim

O zaman senin meyvelerine ses çıkarmıyoruz Gece atıştırmada meyve ye o daha iyi :9: Afiyet olsun. Kızlarında maşallah sana yardımcı oluyorlar ne güzel. :16:

kaptan sanirim o kiloyla biraz zor gidersin doguma daha zamnin var
yemesen bile odem olusuyor
ama 35-36.haftadan sonra kilo pek alinmiyor yada bende olmadi

GULLLLLLLLLL
yazini bulamadim canimmmmmmm
2 kilo superrrrrrr vermissin

Gitmesem bile canım gidecebileceğim en az kiloyla gitmek istiyorum. Zaten bu haftadan itibaren ekstradan 300 kaloriye ihtiyacım oluyormuş, Yediklerim çok abartı değil ama aldığım vitaminler ve kan ilaçları sanırım etkiliyor biraz. Bide hareket edemiyorum sadece ev işi yaparken. Dün sabah indim aşağıya araba çalışmadı. Aküsü bitmiş. Kız yanımda elimde bir sürü çanta kardeşimin eşi bakıyor kıza. Onun evine kadar yürüdüm. Ordan tramvay durağına hastaneye gelirkende aynı yolu izledim. İster istemez yürüdüm. Çok iyi geldi. Aslında yürüyebilsem 75 kiloyla giderim doğuma diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak. Hep birlikte göreceğiz :9:

Merhaba arkadaslar herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn:3:

25 aralıkta 80.8 ile basladım tam dukan olmasa da ona benzer bir diyet yapıyorum,daha önce dukan diyeti yaptım yarıda kestim çünkü bıkkınlık vermişti ben de kilo verdiren seyin protein

olduğunu anlayarak (çünkü mesela yanında karbonhidrat olmadan et,balık,tavuk vs.yendiği zaman vücut bunu yakmakiçin daha çok kalori harcıyormuş) dukan gibi sırf yağsız ürünlerden

oluşmayan evde ki peynir,yoğurt,kıyma ile arasıra meyve tüketerek(dukan da meyve de yasak)kendimce bir diyet uyguluyorum,mesela balı çok severim kahvaltılarım da bal da var az da

olsa...kısaca kendimi bunaltmak istemiyorum 25 aralıkta 80.8 kiloydum 10 günde(gerçi 3 gündür falan kilom sabit 1 haftada 2200 verdim) 2.200 gram fena değil benim için...

çünkü aylardır 81 de sabit kalmıştım.

Al canım buda Gül'ün dünki yaptığı açıklama :30:

Back
X