Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

resimler ve bucizelge cok iyi geldi bana
gece meyvelerinide kaldirdim simdi

İnşallah canım bigün senin resimlerinide görürüz böyle. Karşınızda bu işi başaran canlı bir örnek var. Sizin benden hiç bir eksiğiniz yok. Eminim ki sizlerde başaracaksınız. :16:

iyi geceler hanimlar
allah kismet ederse yarin yine burdayiz

sen resim eklemeyi soylemistin gulen karakterlerin yaninda atac var diye
ben ataci neden bulamiyorum orada simgeler var
kahve vs...........
anlatabilirmisin vaktin varsa

$Resim 150.webp oldumu acaba

resim ekledim
resim ekliyorum artikkkkkkkkkkkkkkkkkk
kaptan sagollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bunun serefine 100 mekik yaparim artik

sen resim eklemeyi soylemistin gulen karakterlerin yaninda atac var diye
ben ataci neden bulamiyorum orada simgeler var
kahve vs...........
anlatabilirmisin vaktin varsa

resim ekledim
kaptan sagollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Tamda daha detaylı nasıl anlatabilirim diye yol ararken sen bulmuşun bile tebrik ederim. Maşallah Elif'inde pek şekermiş Allah bağışlasın. :16:

Bu arada hatırlatayım. Buraya eklediğiniz fotoğrafları silemiyorsunuz. O nedenle eklediğinz fotoğraflara dikkat edin olur mu? Eğer ilerde silmek istediğiniz fotoğrafları ekleyecekseniz profilinizde albüm oluşturun. Bide burdaki resimleri üye olan olmayan herkes görebiliyor. Dikkat edin olur mu?

Kızlar bende çıkıyorum şimdi. Yarın erken kalkmam lazım. Benim kızı okula kardeşimin eşi yolluyordu. Yarın onun doktora gitmesi lazım. Bu nedenle kızı iş yerine götüreceğim. Yoğun bir gün olacak öğleye kadar hem onunla hem işle uğraşacağım. Gelmeye çalışırım bi şekilde ama gelemezsem merak etmeyin. Sabah olmasa bile öğleden sonra allahtan bir engel çıkmazsa mutlaka gelirim. Boş bırakmayın buraları olur mu? Öpüyorum hepinizi. İyi geceler tatlı rüyalar :16:

kızlar dısarda kaymaya gıttık cok zevklııııııııı........
ebru sok sok sok oldum resmen bende gecen sene 21 aralıkda baslamıstım ama sen benden cok daha azımlı cıkmıssın valla tebrıkler canım benım......
bu arada yarın ıs gorusmesıne gıtcem bana dua edın ınsallah hayırla sonuclansın....

ebru sok sok sok oldum resmen bende gecen sene 21 aralıkda baslamıstım ama sen benden cok daha azımlı cıkmıssın valla tebrıkler canım benım......
bu arada yarın ıs gorusmesıne gıtcem bana dua edın ınsallah hayırla sonuclansın....

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah hayirlisiysa sana nasip olur Allah yardimcin olsun

Betüüüüül hep ceyiz topiklerindesiinn kızz :) gelinlik bakmıyoooo musunnn
Gelinlik zayiflayinca bakicam
Simdi bakmak istemiyor canimm
Bu sira ceyizlere taktim, subattan sonra gelinlik, ev ve ev esyasina yogunlasicamm
Hadi ordan sende :9: Şimdi ne desem bilemedim ki :60::60::60: İkisininde sultanlıkları var diyelim önemli olan olduğun anın tadını çıkartman. Keyfine bak canım sen, bize bakma :9:

Bencede bencede arada bir uğra takıma. Menünüde yazmadın bugün. Gerçi eve erken gelmişsin ama sen menü yazmayınca içimden kesin Betül kaçamak yapmıştır diyorum :9:
Evdeyken de kacamak yapilabiliyo kiiii
Ya cok sacma sapan besleniyorumm..
15 subata kadr zayiflamam lazimmm

Ayy masallaahh cok tatliiiiiii cok hem de

resim ekledim
Bu da spor yapmaya bahane ariyor:)) sana da bi masallah gelsinn

Kızlar bende çıkıyorum şimdi. Yarın erken kalkmam lazım. Benim kızı okula kardeşimin eşi yolluyordu. Yarın onun doktora gitmesi lazım. Bu nedenle kızı iş yerine götüreceğim. Yoğun bir gün olacak öğleye kadar hem onunla hem işle uğraşacağım. Gelmeye çalışırım bi şekilde ama gelemezsem merak etmeyin. Sabah olmasa bile öğleden sonra allahtan bir engel çıkmazsa mutlaka gelirim. Boş bırakmayın buraları olur mu? Öpüyorum hepinizi. İyi geceler tatlı rüyalar :16:

İyi gecelerrrrr:))

Tamda daha detaylı nasıl anlatabilirim diye yol ararken sen bulmuşun bile tebrik ederim. Maşallah Elif'inde pek şekermiş Allah bağışlasın. :16:
cumlemizinkini rabbim basgislasin
kimseyi evlat acisiyla terbiye etmesin

Bu arada hatırlatayım. Buraya eklediğiniz fotoğrafları silemiyorsunuz. O nedenle eklediğinz fotoğraflara dikkat edin olur mu? Eğer ilerde silmek istediğiniz fotoğrafları ekleyecekseniz profilinizde albüm oluşturun. Bide burdaki resimleri üye olan olmayan herkes görebiliyor. Dikkat edin olur mu?
sagol canim aciklama icin
allah yardimcin olsun
sen meraklanma buralar bos kalmaz
adamin sag tarafina oturmaya bak
yada sagina yakin
sag tarafla ilgili eltim bir sey derken bu kalmis aklimda ama bir ara sorar yazarim
oda kardesi is gorusmesine giderken demisti
sanirim enerjiyle ilgili birseydi
her neyse sen yinede allaha sigin git
insallah guzel haberler getirirsin
Alllahhhimmm 41 kere masallllaaaaaahhhh tam yemelikkk tam Allah nazarlaaardan saklasinn
Burda paylasma uye olmayanlarda gelip gorebiliyorr nazar degmesin cok korkarim ama masalllah cok tatli kuzunn
rabbim korur onlari
ben ikizler 10 yasini bitirdi dogdugundan beri salavati tevriciye okuyarak uyuturum
bu mercimegide oyle
Gelinlik zayiflayinca bakicam
Simdi bakmak istemiyor canimm
Bu sira ceyizlere taktim, subattan sonra gelinlik, ev ve ev esyasina yogunlasicamm

Evdeyken de kacamak yapilabiliyo kiiii
Ya cok sacma sapan besleniyorumm..
15 subata kadr zayiflamam lazimmm

Ayy masallaahh cok tatliiiiiii cok hem de

Bu da spor yapmaya bahane ariyor:)) sana da bi masallah gelsinn

İyi gecelerrrrr:))

kendime iskence ediyom sani yahu
her an her dakka hareket bereket dolanip duruyommmmmm

$Resim 914.webp $Resim 914.webp

size gunaydin diyelim dedik teyzoslar

Yarin okullar tatilll olduuuu
Betul bu habere mest olduuuu
Oyle yuzum guluyor kii
Goren sanir dugunum olduu :))

günaydın kızlar nasılsınız bakim
dün akşam eşim sınav soruları indirdi gece 1 e kadar o yüzden giremedim bilgisayar ondaydı
menümü söylemiştim dün ayran çorbası içiyorum bugünde aynı menü olacak çok şişim kızlar regl olacağım galiba

Yarin okullar tatilll olduuuu
Betul bu habere mest olduuuu
Oyle yuzum guluyor kii
Goren sanir dugunum olduu :))
bu tatil seni şairde yapmış betü:)

cumlemizinkini rabbim basgislasin
kimseyi evlat acisiyla terbiye etmesin

sagol canim aciklama icin

allah yardimcin olsun
sen meraklanma buralar bos kalmaz

adamin sag tarafina oturmaya bak
yada sagina yakin
sag tarafla ilgili eltim bir sey derken bu kalmis aklimda ama bir ara sorar yazarim
oda kardesi is gorusmesine giderken demisti
sanirim enerjiyle ilgili birseydi
her neyse sen yinede allaha sigin git
insallah guzel haberler getirirsin

rabbim korur onlari
ben ikizler 10 yasini bitirdi dogdugundan beri salavati tevriciye okuyarak uyuturum
bu mercimegide oyle

kendime iskence ediyom sani yahu
her an her dakka hareket bereket dolanip duruyommmmmm

Eki Görüntüle 598599 Eki Görüntüle 598599

size gunaydin diyelim dedik teyzoslar
maşallah ne tatlı bir kız keşke 2. çocuğumda kız olsaydı

gülçin tuba ve beril..eşleriniz çok asabi ve kavgacıysa çözümü var bacılar..
tek yapmanız gereken..kavga yada tartışma anında besmele çekip Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm diye okumaya başlayacaksınız içinizden tabi..ve her seferinde tamamnı okuyacaksınız..ilk başta içiniz sıkılır hatta okumanız yarım kalabilri ama ısrarcı olun ve sonucu görün..kavga son bulur kavga yada tartılma başladımı tekrar okumaya başlayın..ve mümkünse gün içindede okuyun..
o kadar etkilidirki isterse başka ülkede bir akrabanız kavga etsin ve siz burdan niyet edip okuyun oradaki tartışmayı dahi durdurusunuz..ve binanızda çok gürültü yapılıyor yada dışarıda aynı şekilde besmele .ekip bu gürültü son bulsun deyip okumaya başlayın herkes kuzu kuzu susar yada gider..
anlamı zaten bence herşeyi açıklıyor..
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır...
benimde sınavım bu yada kafaya takamamakla çözülmez..akşam yazcaktım eşim geldi çıktım..
ahhhhhh deryacım ah okuyorum hemde çok benimkine fayda edecek tekşey o patlar sense duymazsın iletişim kurmak imkansız dediğim dedik çaldığım düdükder imkanlar el verse çocuk mocuk dinlemiycem huzura kavuşacağım Allah bana hayırlı bir iş nasip etsin başka birşey istemiyorum
evde köşe kapmaca oynuyorum gerçekten görmeyim duymayım şurdaki işi yapıyım erkenden yatıyım işte öyle

kızlar bu ayran çorbası nohutlu bulgurlu kilo aldırmıyor mu:51:
yok canım kilo aldırmıyo bu bir detoks zaten

Yok canım ama ben bulgurlu değilde buğdaylı biliyorum. Sabah kahvaltısını her zaman ki gibi yapıyorsunuz. Günün diğer saatlerinde sadece bu çorbadan sınırsız tüketebiliyorsun. Daha önce yapan çok arkadaş oldu. Bence bulgur değilde buğday olmalı. Tekrar bi sormak lazım bilene.
buğdayla değil deryada yazmış zaten bulgur yeşil mercimek ve salatalıkla oluyo

ben onu bugdayli yapiyorum
annem bugdayain yaninda nohutta ekliyor
benim annemde pirincle yapiyor bunu cocuklar cok seviyor
bulgurlu hic duymadim yaparsan tadinin nasil oldunu yaz bana
tadı gerçekten çok güzel oluyo

canım grubum sızlerı cok sevıyorum dualar ıcın rıca ederım yıne dualar ıcın tsk ederım....
bugun cok guzeldı kar yagdı acayıp hemde kartopu oynadık burdakı arkadaslarla..
esım aradı ozur dıledı haklısın dedı cok sevındım...
:36::36::36::36::36::16::16::16::16::16::16:
ay bız kadınlae neden boyleuız kı ıkı cıcım lafa donuyoruz hemennnn....:52::52::52::52::52::52:
çok sevindim canım daima mutlu ol

bu tarif sizin bildiğiniz tarif değil..detoks çorbası diye geçer ve bulgurla yapılıyor +yeşil mercimek +nohut+2 adet salatalık rendeleniyor..ve ayranla birleştirilip içiliyor..

nerde hareket orada bereket..

kuzular bu bildiğiniz yoğurt yada yarna çorabsı değilllllllllllllll..:24:

değil değil değil bulgur nohut mercimek salatalık..ve ayrannnnnnnnnnn:42:

aldırmıyor hatta tam uylursa çok nefis kilo veridiyor ve geri almıyorsun..2 gün önce tam yapamdım ama bir keresinde tam uydum ve 1700 gr la rekor kırmıştım geride almamıştım..bu arada yarışmalarda değildim..:34:

ayetel kursi koruryucu duadır ama önemli olan niyet ..:9:

adamlar kuzu oluyor evde zamanla huzur oluyor..

Rabbı yessır vela tuassır Rabbı temmın bıl hayr..
rabbim işimi kolaylaştır rabbim hayırla tamamla-sonuçlandır...bunu hergün oku herşeyin su gibi olsun..ve evet ayatel kürsi koruyucu ayet dua..
ama tartışma ve huzur için la havle öneririm..
bu arada hoca değilim çok tecrübe ve uzun zamandırda şifacıyım ALLAH'ın izniyle tabiki.. azcukda bilgiyle paylaşıyorum..eprum biliyorda bilmeyenler için yazdım bu dipnotu..:9::34:
deryada yazmış tarifini zaten ağzına sağlık canım

iyi akşamlar arkadaslar menüm:

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,peynir,zeytin,bal

öğlen:rokalı,sirkeli prinç lapası

ara:tarçınlı,sakkarinli yoğurt

akşam:kıymalı yumurta ,çeyrek ekmek ,yoğurt

spora gidemedim oğlum hala evde çok kar var...

yatana kadar su,1 meyve yerim.
afiyet olsun menün güzel de canım hava kararmadan meyve işini bitiriyoruz malum şekerli oluyo meyveler gece yiyincede yağa dönüşüp depo ediliyorlar

ve
günler sonra menü..
sabah
1 adet haşlama yumurta..
az köy peyniri..
2 çeri domates..

öğle

omlet..
mecburen öyle denk geldi..
az roka.. ve 1 çeri domates..

ara

1 tane portakal..

akşam
haşlama tavuk göğsü
ve yeşil salat yağssız bol limonlu..
su şu an 2.5 litre.
afiyet olsun derya daha dün bir diyetisyen saat 17 de yiyeceğimiz yemeğin öneminden bahsetti gerçekten çok mantıklı

menum

kahvaltı 1 tam bugday ekmegı ymurta yesıl cay...

ara elma

oglen 1 tam bugday ekmek bı kase bezelye yemegı

ara unuttum dısardaydım...

aksam bır kucuk tavuk gogsu yagsız ızgara salata....

1.5 lt su
afiyet olsun canım diyettte mümkün olduğunca bezelye tüketmiyoruz

Back
X