Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol canımda gurbet bulup yolluycaz artık mesajları
sen kaç yıldır evlisin canım benim 9 yıl oldu artık çok yoruldum erkende evlendim ben 25 yaşındayım daha ama bu adam beni kocattı resmen 40 yaşına gelmiş gibi hissediyorum
bencillik zor şey hep kendileri haklı doğru herkes yanlış sanki ben duymuyorum artık tartışmak konuşmak bile bana boşa geliyor küreği çekiyorum çekiyorum hep başlangıç noktası
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak

15 yillik evlilikte birsey ogrendim
adam yerine koyup fazla deger vermiyecen
verince tepene s............
vermeyince k............ yaliyorlar
kadin iste duramiyoz
yok suyum olsun yok buyum olsun coluk cocuk derken kendimizi unutuyoruz ya

benım oglanlarda oyledır felaket Rabbım omurlerını hayırlı etsın hepsının ınsallah....
bazen sınırımden agladıgımı bılırım ..... sırf onlara vurmayım dıye kendı kendımı yedıgımı bılırım... evlat yetıstırmek cok zor...

aynen canim aynen
ben bazen okula giderken bagirirsam
onlar gelene kadar kendimi yer bitiririm
sabah sabah morallerini bozdum ya sinavi varsa ya okulda moralleri bozuk dolasirlarsa diye
eve gelince artik yapmadim soytarilik kalmaz
cocuklar hangi yasta olursa olsa annelerinin zayif noktalarini biliyorlar

valla ben dövmesemde popoya vuruyorum çocuklarım hele olumun çok da duygusal azcık kız içini çeke çeke tüm gün ağlıyor çocuk
bide bir yere takılsa bişey olsa sanki kız çocuğu gibi ay ay deyip durıyo gülmekten ölüyorum resmini de koyum da bakın $090.webp$075.webp$129.webp$074.webp

valla ben dövmesemde popoya vuruyorum çocuklarım hele olumun çok da duygusal azcık kız içini çeke çeke tüm gün ağlıyor çocuk
bide bir yere takılsa bişey olsa sanki kız çocuğu gibi ay ay deyip durıyo gülmekten ölüyorum resmini de koyum da bakınEki Görüntüle 598706 Eki Görüntüle 598709 Eki Görüntüle 598711 Eki Görüntüle 598713

kissssssssss ben bu hunkarin kavuguna kurban olurum
pembeli pembisssssssss guluse bak allahim yaaaaa

hangi corbanin canim anlamadim

benimki gercekten abarti farkindayim
ama birakirsam bir daha bu gucu bu kararliligi bulamam kendimde
bugun bir ara son ayda aldigim spor aletlerinin resimlerini ekliyecem
resmen ohaaaaa yim yani
biliyorum ama .............

mas.mas. nazarlardan uzak
yok benim kizlarimin okul ve derdiyle hic sorunu olmadi umarim olmazda
biri gitar biri piano calar kursa gidiyorlar
ama sorun suki
is yapmazlar odalari savas meydani hep
elbise giyerler ama utusu bozuldumu bunu geri dolaba koyum demezler
ev isi mumkun degil zaten
bir su getirirlerse 100 kez basina kakarlar
ama onlarin sucu degil biz yaptik
kaynanam amcalari elbirligiyle canavarlastirdik kuzulari
eklede bakalım berilcim
kalabalıkta yetişince çocukları kayıran çok oluyo onlarda haklı olarak her iş kendi yönlerine çekiyorlar canları sağolsun boşver büyüyünce farkına varırlar herşeyin

15 yillik evlilikte birsey ogrendim
adam yerine koyup fazla deger vermiyecen
verince tepene s............
vermeyince k............ yaliyorlar
kadin iste duramiyoz
yok suyum olsun yok buyum olsun coluk cocuk derken kendimizi unutuyoruz ya
çok haklısın tatlım ben de 2 yıldır öğrendim ama hayat elden gitti malesef

günaydın hanımlar....

günaydın gurbet

kizlarin cadiligini anlatmakla bitmez
bakin benim cadilar minnak elifimin sacini ne yaptilar koca jole kutusunu bocaladilar kuzumun kafasina$Resim 1074.webp

Aaaaa sen bizim tarhnayı mı diyosun acaba bizim elazıgda da yaparlar yogurtlu tarhana bugdaylı hafif acı bir sıkım bir sıkım yapıp güneste kuruturlaaar naneli falan sonra yaparkende suda actırır öyle pisirirsin
Bayılırım ona bennn

hemen hemen aynı herhalde dövme diyorlar suda ıslatıyorsun sonra kaynatıyorsun sonra üstüne naneyle yağ ekliyorsun :)

yaaaaaaaa eşim orda görevde ve dışarda.........:50:

su az ama menü gayet iti..bezelyede şeker çok ama öğlen yemişsin..
evet cumaya güzel bir sonuç istiyorsan çarşamba perşembe .ama unutma ayda en fazla 2 kere yapılabilir..

akşamı geciktirmesen ...

normalde en geç 6.30 gibi yiyorum eşim 6 da evde oluyordu onu bekleyeyim dedim gelmedi bende 7 ye gelmeden yedim yine:)

yok be gulum bunlar birbirini emecek sanki hic yrilmayiz
biz hepimiz ayni binada oturuyoruz dusunsene
ama kaynanam terminator gibidir iliskileri o yonetir
kimsenin giki cikmaz

ayy allahtan biz aynı binada falan değiliz eltimin biri iyide biri problemli hergün sorun çıkardı herhalde :) neyseki sizde problem yokmuş allah bozmasın:)

korkunc bir vicdan azabim var
ben spor yaptim pesine dus alip elifle oynadim
kizlarada yalan soyledim babaannen yemege bizi cagiriyor dedim
asagi anneme gittik yesil mercimekle kurubiber dolmasi vardi
kizlar pek yemedi pide soyledik eve
sirf kendim icin kuzularim bugun sulu bir sey yemedi yawwwwwwww

ee arada olur öyle telafi edrsin bugün kuzucuklarına jest yaparsın:)

maşallah canım ya çok tatlı allah bağışlasın nazarlardan saklasın:)

Yarin okullar tatilll olduuuu
Betul bu habere mest olduuuu
Oyle yuzum guluyor kii
Goren sanir dugunum olduu :))
oooh keyfe bak allah bozmasın canım tadını çıkar:)

keske benimde 3 oglum olsa sanki daha az derdim olurdu gibime geliyor
ver bir pantolon gomlek bitsin
bizim sabah kavgalarimizi yazsam topikler yetmez
yok bu etek benim
sen benim montumu giydin
sac konusuna hic girmeyimmmmmmm
hele su opak corabi yirmayi nasil beceriyorlar bilemiyorum
opak fabrikasi bana yakinda odul verecek yilda en fazla corap alan kadin odulunu

corba meselesine gelince
bu corbanin bir diyet yontemi oldunu bilmiyordum
nette de aradim ama bulamadim
tecrubelilerden yardimmmmmmmmm

bence çok şanslısın kız çocuğu anneye her zman bağlı olur faydalı olur.şimdiki nesil süslü oluyor benim kızım 2.5 yaşında artık o bile beğenmediği kıyafeti giymiyor allah bahtlarını açık etsin.

bide bir yere takılsa bişey olsa sanki kız çocuğu gibi ay ay deyip durıyo gülmekten ölüyorum resmini de koyum da bakınEki Görüntüle 598706 Eki Görüntüle 598709 Eki Görüntüle 598711 Eki Görüntüle 598713

allah bağışlasın gülçin.ne güzel büyütmüşsün işte darısı başımıza:)

bu arada adımı unutanlara adım nermin kızlar tammmı mesajlarınızı atamıyorsanız arkadaş olarak ekleyeyim ileride yine lazım olacak nasılsa:)

kizlarin cadiligini anlatmakla bitmez
bakin benim cadilar minnak elifimin sacini ne yaptilar koca jole kutusunu bocaladilar kuzumun kafasinaEki Görüntüle 598715
yesinler senin minnak elifini:))))))))

hemen hemen aynı herhalde dövme diyorlar suda ıslatıyorsun sonra kaynatıyorsun sonra üstüne naneyle yağ ekliyorsun :)

normalde en geç 6.30 gibi yiyorum eşim 6 da evde oluyordu onu bekleyeyim dedim gelmedi bende 7 ye gelmeden yedim yine:)

ayy allahtan biz aynı binada falan değiliz eltimin biri iyide biri problemli hergün sorun çıkardı herhalde :) neyseki sizde problem yokmuş allah bozmasın:)

bence çok şanslısın kız çocuğu anneye her zman bağlı olur faydalı olur.şimdiki nesil süslü oluyor benim kızım 2.5 yaşında artık o bile beğenmediği kıyafeti giymiyor allah bahtlarını açık etsin.

SAOL CANIM DARISI BAŞINA ÇOK ZOR ÇOCUK BÜYÜTMAK

dünkü menüm
sabah: domates,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,2 bardak ıhlamur
ara:yarım elma.1 mandalina 2 bardak çay
öğlen:beyaz lahana salatası ve yoğurt
ara: 1fincan yeşil çay
akşam:1 tabak kuru fasulye ve salata
1 bardak kuş burnu
1 fincan az sütlü nescafe
3 litre su

eklede bakalım berilcim
kalabalıkta yetişince çocukları kayıran çok oluyo onlarda haklı olarak her iş kendi yönlerine çekiyorlar canları sağolsun boşver büyüyünce farkına varırlar herşeyin

çok haklısın tatlım ben de 2 yıldır öğrendim ama hayat elden gitti malesef

günaydın gurbet
nerde yakalarsan gec degil
kendimizi yipratinca totislerimi duyuyor sankiiiiiiiii
bos ver arkadasim once can sonra cocuklarim canan da yerini kendi yapsin gonlumde

benim 5 eltimle aram iyidir
yeni var 2 yil once evlendi sevisemedik
ben en buyuk o en kucuk olunca araya mesafe mi girdi ne
bak bak hanimefendiye kiyafetde beyenmiyormusssssss
kis begenmesin kizlarin gorup gorecegi baba evi demisler

saol berilcim kuzguna yavrusu güzelmiş işte sabh senin bebiş hala gözümün önünde masallah çok tatlı
canim benim yasin musayitse
zayiflayinca
dizilerde tatile girince
yap kiz bir tane
bu arada adımı unutanlara adım nermin kızlar tammmı mesajlarınızı atamıyorsanız arkadaş olarak ekleyeyim ileride yine lazım olacak nasılsa:)

ekledim

alintilarla cevap verince hepsi birbirine karisiyor ya
birde cepten girmiyecem diye yemin etmistim
cik cik cik

nermin
aysecik
mersinli42
asagida kalin topigi boslamayin
elifi uyandi onu uyutunca gelirim yine

saol canımda gurbet bulup yolluycaz artık mesajları
sen kaç yıldır evlisin canım benim 9 yıl oldu artık çok yoruldum erkende evlendim ben 25 yaşındayım daha ama bu adam beni kocattı resmen 40 yaşına gelmiş gibi hissediyorum
bencillik zor şey hep kendileri haklı doğru herkes yanlış sanki ben duymuyorum artık tartışmak konuşmak bile bana boşa geliyor küreği çekiyorum çekiyorum hep başlangıç noktası
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak[/QUOTE

bende 8 yıllık evlıyım erken evlendım 28 yasındayım sımdı...
ah ah gulcın yıllar aynen senden cok sey goturuyo hele de mutsuzsan arkadasım....

Back
X