Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım ama yoğurdun bozacağını hiç sanmam. :9:

Hemen geçen haftaki kilona bakıyorum. Şok oldum da 61,9 u görünce :60::60::60: Hadi bakalım Betül şok şok şok etkisi yarat bizde ama sana göre fazla olmuş bu şok biraz :9:Kimbilir belki işe yarar :30:

Yaa niye hevesimi kiriyorsuuunnn :))
Baskasi yapar da ben yapamaz miyimm :))
Ama hakikaten cok olmuss 61.9
Biz onu 62.3 yapalim :)) pff ya ama 61 olmak daha hosss :) neyse bakicazz simdi corba iciyorumm baska bir sey yemeyecegimm
Cay icebilirim ama di mi

Ne yazsan canım cekiyor sanırım yazdıklarını cok sevidigim icin hahah detoksumu yogurtla aldattım :))

Siz böyle uygulayacaksanız ben öğrendiğim en ufak bi bilgiyi bile hemmen paylaşırım burda, kendime olduğu kadar size de katkıda bulunmak çok mutlu eder beni.

Burda deneyenler vardi.
Ben de yapiyordum bir ara, Haftalik olcuyordum kendimi, incelmeye de bakiyordum, o siralar yogurt yiyordum nane ve biberli, ama tabiki tek bir seyin etkisi mi olcemiyorsunn:))
Ama guzrl bir sey sen ye ye:))

yerim yerim :) bak bi de konuda çok haklısın aynı anda biçok şey yaptığımız için hangisinin daha fazla etki ettiğini ölçemiyoruz bunu ben de düşünmüştüm.. Hani bilsem hangisi daha çok işe yarıyo, performansı 2 katına çıkarıcam :)

Tamam canım. Okumuşsun ama alıntı yapmadığın için okuyup okumadığında belli olmuyor. O yüzden yazdım.:9: :17:

mmm şey ^_^ aslında ben okuduğumu belli etmek anlamında beğenmiştim o mesajı ama sen de haklısın tabi ki. Herşeyi takip etmek kolay değil, artık gerekli gereksiz demeden senin işini kolaylaştırmak için mümkün mertebe geri bildirimde bulunacağm kaptanım :)

Tava böregi yapın cıtır cıtır iki dakikada amannn masallah de benim ki hic öyle degil cok bilmisss herseyin en iyisini bilirr taaa kendisi zengin ve kibirli bu kadar kibir ego bi insanda toplanamaz bide benim basıma gelemeezzz herseydee ben ben der haftasonu dügün yerinin kalan parasını vericektik aksam gidicez dedi bizde keremle maskoya gittik ah gitmez olsaydıkk aksam yanına bi gittik beddualar lanet okumalar hastaymıss bi bardak su almaya hali yokmuss kerem nerdeymiss allah belanızı versin dedi seni doguracagıma tas dogursaydm vs vs bi sürü sey aslında hicte biseyi yoktu sırf kıskanclıktan gitmedik sonucta su anda orasıda muallakta yani olmayadabilirr bu kacıncı yer degistirmemizz

Yalnız bende ayran corbasndan bıktım corbadan degilde nohut tadından bıktımmm

Eyyvaaaaaaaaaahhhhhh suc ortagımm Betüüülllllll sormasaydı yazmazdmmmmmm kiii :)))) :18::37::52::52:

Ayy canm Allah kolylik versin sana ya
Ama ne yapcaksin nisanlinin KEremin bi sucu yok sonucta, beraber sabredeceksinizz .
Takma kafana konussun dursun, banttan kayit gibi:))

Benimkine masallah diyelim, simdilik iyiyiz bazi kucuk seylerin disinda.
Ben anne demiyorum henuz ya, sen diyor musun Ecem, bir kere desem gerisi gelecek de..

sağol paylaştığın bilgi için yoğurtu mümkün oldukça öğünlere ekleyeceğim:)

umarım hepimiz denediğimiz herşeyn faydasını görürüz.

Nolur nolur birinci olalım bu hafta aklımda fikrimde bu var, birincilik :) gelir gelmez böyle bi sevinci yaşamak azmimi daha da arttırır. Bi de burda işin ne kadar sıkı tutulduğunu işin içine dahil olunca çok daha iyi anladım. Ve bence bizm takımımız haberleşme, tavsiye ve öneriler, birbirinin duygusunu paylaşma gibi konularda çok iyi.. Hakettiğimizi düşünüyorum hem bireysel hem de takım olarak.

Siz böyle uygulayacaksanız ben öğrendiğim en ufak bi bilgiyi bile hemmen paylaşırım burda, kendime olduğu kadar size de katkıda bulunmak çok mutlu eder beni.

yerim yerim :) bak bi de konuda çok haklısın aynı anda biçok şey yaptığımız için hangisinin daha fazla etki ettiğini ölçemiyoruz bunu ben de düşünmüştüm.. Hani bilsem hangisi daha çok işe yarıyo, performansı 2 katına çıkarıcam :)

mmm şey ^_^ aslında ben okuduğumu belli etmek anlamında beğenmiştim o mesajı ama sen de haklısın tabi ki. Herşeyi takip etmek kolay değil, artık gerekli gereksiz demeden senin işini kolaylaştırmak için mümkün mertebe geri bildirimde bulunacağm kaptanım :)

Biz uygulariz sen merak etme :))
Vucudumuz deneme tahtasina dondu ztenn :))
Saka saka,
Ama deneme tahtasi demisken ben bu sefer de kilo verince bi daha geri almak istemiyorum yaaa. Kacinci oldu bu. 4. Siniftayken 65 kilo olmustum sevgilim askere gitmisti o gelene kadar zayifliycam diye 59 olmustum. Sonra gcen sene 69 oldum, bu takima girdim. 57.5 a kadar dustum sozum oldu iste temmuzayinda. İzine cikmistim yogunluktan dolayi, Ekime kadar 64e geri ciktim.. Simdi tekrar basladim tamam zayifliyorum ben diyet yaparsam ama hepp geri aliyorumm :(
Cunku diyeti birakinca aynen yemeye basliyorumm

Biz onu 62.3 yapalim :)) pff ya ama 61 olmak daha hosss :) neyse bakicazz simdi corba iciyorumm baska bir sey yemeyecegimm
Cay icebilirim ama di mi

Biz 61,9 diyelim. Beyin gücümüzüde devreye sokup, bu cuma seni tartıda 61,9 görelim :16: Beril bu sabah yazmıştı çorbayla ilgili detayları. Kafein yasak diye biliyorum. Bi bak istersen.

Zaten burda bu yüzden varız Tuğba'cım. Herkes bildiğini duyduğunu okuduğunu paylaşacak ki diğerine faydası olsun. Bu takip olayıda deneme aşamasında olduğunuz için daha önemli şuan benim için. Çünki listeye girdiğiniz an takımı etkilemeye başlayacaksınız. Bu nedenle listeye giren üyeler daha dikkatli seçilmeli. O nedenle iyi takip etmem lazım. :34:

Tava böregi yapın cıtır cıtır iki dakikada amannn masallah de benim ki hic öyle degil cok bilmisss herseyin en iyisini bilirr taaa kendisi zengin ve kibirli bu kadar kibir ego bi insanda toplanamaz bide benim basıma gelemeezzz herseydee ben ben der haftasonu dügün yerinin kalan parasını vericektik aksam gidicez dedi bizde keremle maskoya gittik ah gitmez olsaydıkk aksam yanına bi gittik beddualar lanet okumalar hastaymıss bi bardak su almaya hali yokmuss kerem nerdeymiss allah belanızı versin dedi seni doguracagıma tas dogursaydm vs vs bi sürü sey aslında hicte biseyi yoktu sırf kıskanclıktan gitmedik sonucta su anda orasıda muallakta yani olmayadabilirr bu kacıncı yer degistirmemizz

Yalnız bende ayran corbasndan bıktım corbadan degilde nohut tadından bıktımmm

Eyyvaaaaaaaaaahhhhhh suc ortagımm Betüüülllllll sormasaydı yazmazdmmmmmm kiii :)))) :18::37::52::52:

Bak hala tava böreği diyor yaaaaa, zaten Betül bir numaralı suçlu, sende ikinci Betül olma :9: Adım çıkmış 9 a inmez 8 e gibi bişey oldu buuuu, Betül dövcek yakında beni :4:

umarım hepimiz denediğimiz herşeyn faydasını görürüz.

Nolur nolur birinci olalım bu hafta aklımda fikrimde bu var, birincilik :) gelir gelmez böyle bi sevinci yaşamak azmimi daha da arttırır. Bi de burda işin ne kadar sıkı tutulduğunu işin içine dahil olunca çok daha iyi anladım. Ve bence bizm takımımız haberleşme, tavsiye ve öneriler, birbirinin duygusunu paylaşma gibi konularda çok iyi.. Hakettiğimizi düşünüyorum hem bireysel hem de takım olarak.
Takim eski haline kavustu, eskiden 13. Ttakim olark haftalarca listenin basinda oldugumuz olurdu. Sonra takim bi dagildi bir seyler oldu ayrilanlar fln. Simdi eski halimize geri dondukk gecen hafta birinciydikk bu hafta da oluruz bence.

ben akşam yemeğimi yiyip hemen geliyorummmmm

Afiyet olsunn bal seker olsunn yag olmasinn :))

Biz 61,9 diyelim. Beyin gücümüzüde devreye sokup, bu cuma seni tartıda 61,9 görelim :16: Beril bu sabah yazmıştı çorbayla ilgili detayları. Kafein yasak diye biliyorum. Bi bak istersen.

Bak hala tava böreği diyor yaaaaa, zaten Betül bir numaralı suçlu, sende ikinci Betül olma :9: Adım çıkmış 9 a inmez 8 e gibi bişey oldu buuuu, Betül dövcek yakında beni :4:

Ay okumustum Berilin yazdiklarini sabah ama aklimda kalmadi bakayim bir daha.

Ya evet BEtul Betul hep suclu Betul zaten:)) isyana gecicem yakindaa dermisiimmm:))
Diyemem cunku haklisinn:))
Su hfta basinda sapitmasaydim tekrar 61.5 bile olurdum. :P

ammada kaynatmışsınız..daha önümde 7 sayfa var..:52::27:
hanimlar size birsey soracam
yurumeyle gobek erirmi?
eriyorsa benimki niye erimiyor?
yürümeyle göbek gider..tecrübeyle sabittir..doğum yaptıktan 2 sene sonra vücut normale dönermiş..kendine zaman ver..daha çok erken..:9:
evet dualara sımdıden basladım ebrum ınan korktugumdan degıl rezıllıgınden yoruldum artık....
tuğbaaaaaaaaa dün eşimle ortada olmayan iş çalışma için tartıştık..ve İŞİN İLGİNCİ GERÇEKTEN ORTADA İŞ VE ÇALIŞMA YOK..anam ne kadar anlamsız dı ya..kuzu duaları okurken sakın beni düşünme enerji bana akıyor..Rabbimi düşünerek et duayı..gülermisin ağlarmısın ki dün çok ağaldım ya hayatımda bu kadar ilginç bir olay görmedim..:43:ben ev hanımıyım ve çalışma gibi bir planım yok..:53:
hosgeldın adasım aramıza........

kızlar ıs gorusmem ıyı gectı ama benım adam benı rezıl ettı dolmusdayken aradı bagıra bagıra kıme sordunda sen ıs gorusmesıne gıttın falan dıye aman aman aman....
konustu konustu konustu bende bıttımı dedım bıttı dedı suratına cat kapattım..:1::1::1::1::1::1::1:
iyi etmişisn..
dün ben işe girdim çalıştım evde hiç birşeyi aksatmadım maaş nereye gidecek ne olacak ne kadar bana kalıcak..:52:ama ortada iş yok başvuru yok çalışma fikri yok..:27:bana bir huni getirin dünü biryere yazacağım..:60:
Hm bunu daha önce duymamıştım :\ Ben, A kan grubuna sahip insanlar için havuç önerildiğini duyunca dinlediğim programda, öğünlerime dahil etmeye başlamıştım.
havuçta çok şeker var..o yüzden diyette önerilmiyor..:34:
Ya o degil de ben bugun kac bardak su ictim biliyor musunuz?

Hic bardak. Hava cok soguk, ben de evdeydim, hic susamadim kiii
:20:kşın yazdan daha çok suya ihtyacımız varmış.........
Menum

12:30ta peynir, 4 zeytin, 1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi, limon sikilmis dogranmis havuc, biraz domates ve salatalik

Saat 16 gibi ayran corbasi
Saat 19 gibi ayran corbasi

Az once babam ekler getirmisti ondan 1 tane yedim ama brnce o sayilmazz :))

Simdi babamlar birazdab hadi cay icelim diyxeklerr, sonra o ekler yine piyasaya cikacakk, ben ne yapammm nerelere gidemmm:))
orti kilo işin ne durumda..nasıl gidiyor..:9::10:
hmm Derya abla ben demek istemem sanırımm
Derya desem ben yine olmaz mı :)
:34::1::42:
Msj 3

Teşekkür ederim Ecem ..Benim geçen yıl okuttuğum sınıfta da çift isimli öğrencilerim vardı ...farklı isimler bulurduk onlara ..Tuğba nın Derya abla fikri güzel ...öyle söyleyebilirsiniz...
bir kaç gün grpları gezdim 13. grubun samimiyeti ve paylaşımları çok hoşuma gitti ...inş birlikte güzel vakit geçiririz..
adaş hoş geldin..bende derya ..topiğin en genciyim adıma hitap edilmesi tercihim...:51::9:
msj 2

metabolizmam çok ağır çalışıyor , çok sıkı bir diyet ve hep sporla hayatımın geçmesi gerekiyor ..ya da beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeliyim ..diyetle ilgili o kadar çok bilgi okudum ki emekli olduktan sonra kitap bile yazabilirim ..iradem eskiden daha kuvvetli idi şimdi çok çabuk vazgeçiyorum ..diyete başlıyorum , gün oluyor, orada yiyince eyvah gitti diyorum ..tabi psikolojim bedene aynen yansıyor ..
İsimlerinizi zamanla öğrenirim , geçen yıldan bilgim var ama grubun özel kuralları varsa bana anlatırsınız ..çok heyecanlandım , inanın birilerine karşı sorumlu olmak bile insanı motive ediyor ..

cuma günü tartılırım ve ölçülerimi de yazarım ..bakalım küçük hedeflerle ne kadar ilerleyebileceğim ...boyum 155 ve 58 kilo olmak istiyorum ..

yediğin herşeyin yarısnı yiyerek işe başlayabilirsin..ve ekmeği şekeri keserek..bol su meteoyuda canlandırır..tekrar hoş geldin..

Ayy canm Allah kolylik versin sana ya
Ama ne yapcaksin nisanlinin KEremin bi sucu yok sonucta, beraber sabredeceksinizz .
Takma kafana konussun dursun, banttan kayit gibi:))

Benimkine masallah diyelim, simdilik iyiyiz bazi kucuk seylerin disinda.
Ben anne demiyorum henuz ya, sen diyor musun Ecem, bir kere desem gerisi gelecek de..

Sabrediyorum zaten keske patlasam bi yerlerde hahahahaha :))
Yok anne demiyorum yani aslinda diyorumda adiyla anne diyorum adinida soyluyorum direk anne demiyorum sadece anne demem

Paylas canim tabikide mesela az once yogurdun icine hemen aci biber koydum ;) guzel oluyor bu bilgiler

Tamam tamam sustum :)) ben yapmadim Betul yapti o dedi :):1::1::1::37::37:

Zaten burda bu yüzden varız Tuğba'cım. Herkes bildiğini duyduğunu okuduğunu paylaşacak ki diğerine faydası olsun. Bu takip olayıda deneme aşamasında olduğunuz için daha önemli şuan benim için. Çünki listeye girdiğiniz an takımı etkilemeye başlayacaksınız. Bu nedenle listeye giren üyeler daha dikkatli seçilmeli. O nedenle iyi takip etmem lazım. :34:

:1:
Saka saka,
Ama deneme tahtasi demisken ben bu sefer de kilo verince bi daha geri almak istemiyorum yaaa. Kacinci oldu bu. 4. Siniftayken 65 kilo olmustum sevgilim askere gitmisti o gelene kadar zayifliycam diye 59 olmustum. Sonra gcen sene 69 oldum, bu takima girdim. 57.5 a kadar dustum sozum oldu iste temmuzayinda. İzine cikmistim yogunluktan dolayi, Ekime kadar 64e geri ciktim.. Simdi tekrar basladim tamam zayifliyorum ben diyet yaparsam ama hepp geri aliyorumm :(
kilo verdikten sonra kiloyu korumak çok önemli..şimdilik 2 kiloyla kurtarmaya çalışıyorum..ama bende sıkıldım ortimo..
ben akşam yemeğimi yiyip hemen geliyorummmmm
afiyet olsun..
Cay icebilirim ama di mi
geçen hafta kaçtın bajım..olursun inşALLAH..niye olmasın..:34:
Yogurtla bozulmaz sen merak etme:))

yasak olan tuz degil, her sey yasak ki:))
Ama az yedim ya bir sey olmaz:))
Ben cuma gunuuu kac olcam soyliyeyim mii . 61.9:))
Yalniz cok attim ama olur mu oluurr
Olursa havaya ucarimm :)
Tabi yarin okul acilirsa ki acilcak gibi duruyor benim icin isler zorlasir.
Neyse yanima corbanin taneli kismindan alip marketten de litrelik ayran alirim. Birlestirip icerim okulda.
vay fikre bak ..cumaya bir kala kaçamak yok..meyve ve çay serbest..:34:

Saka saka,

meslektaşım benm inşallah bu sefer son olur ve hayatın boyunca aynı istikrarda devam edersin. Bence unu sağlamanın yolu geçenlerde de bahsettiğim bilgide söylendiği gibi, hayat boyu uygulanabilecek bi beslenme alışkanlığı oturtmaktan geçiyor. Sen bana göre çooooooooooook çok iyi durumdasın zaten, azcık birazcık dikkatli olsan, bu sana ömür boyu yeter ;)

[/B][/I][/COLOR]

Çok haklısın, her zaman özenli olacağm inşallah.

Takim eski haline kavustu, eskiden 13. Ttakim olark haftalarca listenin basinda oldugumuz olurdu. Sonra takim bi dagildi bir seyler oldu ayrilanlar fln. Simdi eski halimize geri dondukk gecen hafta birinciydikk bu hafta da oluruz bence.

Afiyet olsunn bal seker olsunn yag olmasinn :))

Aman aman yağ olmasın :) olmadı da heralde galiba sanırsam :) menümü yazacağm birazdan bakalm olmuş mu

Sabrediyorum zaten keske patlasam bi yerlerde hahahahaha :))
Yok anne demiyorum yani aslinda diyorumda adiyla anne diyorum adinida soyluyorum direk anne demiyorum sadece anne demem

Paylas canim tabikide mesela az once yogurdun icine hemen aci biber koydum ;) guzel oluyor bu bilgiler

Tamam tamam sustum :)) ben yapmadim Betul yapti o dedi :):1::1::1::37::37:

Ohhh bir darbe de senden gelsiinn:))
Ben de isim+anne demeyi sevmiyorum cici anne der gibi oluyor:) ama ben de senin yerinde olsam oyle derdim sanirimm

Saka saka,

bende aynen öyleyim.hep diyette olmaliyim.yoksa kilo aliyorum.ben hayatim boyunca hic zayif olmadim.yazin 66 ya kadar düstüm.sonra 2 ayda geri aldim maalesef.

ammada kaynatmışsınız..daha önümde 7 sayfa var..:52::27:

yürümeyle göbek gider..tecrübeyle sabittir..doğum yaptıktan 2 sene sonra vücut normale dönermiş..kendine zaman ver..daha çok erken..:9:

tuğbaaaaaaaaa dün eşimle ortada olmayan iş çalışma için tartıştık..ve İŞİN İLGİNCİ GERÇEKTEN ORTADA İŞ VE ÇALIŞMA YOK..anam ne kadar anlamsız dı ya..kuzu duaları okurken sakın beni düşünme enerji bana akıyor..Rabbimi düşünerek et duayı..gülermisin ağlarmısın ki dün çok ağaldım ya hayatımda bu kadar ilginç bir olay görmedim..:43:ben ev hanımıyım ve çalışma gibi bir planım yok..:53:

iyi etmişisn..
dün ben işe girdim çalıştım evde hiç birşeyi aksatmadım maaş nereye gidecek ne olacak ne kadar bana kalıcak..:52:ama ortada iş yok başvuru yok çalışma fikri yok..:27:bana bir huni getirin dünü biryere yazacağım..:60:

havuçta çok şeker var..o yüzden diyette önerilmiyor..:34:

:20:kşın yazdan daha çok suya ihtyacımız varmış.........

orti kilo işin ne durumda..nasıl gidiyor..:9::10:

:34::1::42:

adaş hoş geldin..bende derya ..topiğin en genciyim adıma hitap edilmesi tercihim...:51::9:

yediğin herşeyin yarısnı yiyerek işe başlayabilirsin..ve ekmeği şekeri keserek..bol su meteoyuda canlandırır..tekrar hoş geldin..

Derya yaaa senin varlığın bile bana yetiyor. Acaip bir enerji alıyorum senden. Alem kızsın, takımın en genci haaaa :60::60::60::60: Süpersin süperrrr, Demek Tuğba'nın iş olayı direkt sana yansıdı. Bide yakınsınız yaaaa onun etkisi olabilir mi sence :26: Sakın haaa farklı anlaşılmasın. Ciddiyim bu konuda, inanırım böyle şeylere. Çünki insan beyni istediği herşeye yapabilir. Boşa yaratmamış Allah ama biz kullanmayı bilmiyoruz.

:1:

kilo verdikten sonra kiloyu korumak çok önemli..şimdilik 2 kiloyla kurtarmaya çalışıyorum..ama bende sıkıldım ortimo..

afiyet olsun..

geçen hafta kaçtın bajım..olursun inşALLAH..niye olmasın..:34:

vay fikre bak ..cumaya bir kala kaçamak yok..meyve ve çay serbest..:34:

Yarin meyve de yerim o xamann
Aksam da film izlerken cay icerimm

Gecen hafta 63.3 ya da63.2 ydim
Bu hafta 62 yi kesin gorurum yarin da dikkat edersem
Ama ben 100 gr farkla da olsa 61 gormek istiyorumm
meslektaşım benm inşallah bu sefer son olur ve hayatın boyunca aynı istikrarda devam edersin. Bence unu sağlamanın yolu geçenlerde de bahsettiğim bilgide söylendiği gibi, hayat boyu uygulanabilecek bi beslenme alışkanlığı oturtmaktan geçiyor. Sen bana göre çooooooooooook çok iyi durumdasın zaten, azcık birazcık dikkatli olsan, bu sana ömür boyu yeter ;)

Çok haklısın, her zaman özenli olacağm inşallah.

Aman aman yağ olmasın :) olmadı da heralde galiba sanırsam :) menümü yazacağm birazdan bakalm olmuş mu
Ya haklisin da nr biliyim yapamiyorum iste
Su an mesela abur cubur diyette yok
Benim sorunum onlarla.
Ki arada hala yiyorum. Tatli, makarna vs
Ve ben de su yok, bazi insanlar derler ya ay cok doydum yiyemiycem diye. Ben yiyebiliyorumm hem de cilginca:)
Dozumu bilmiyorum yani.

günlük yediklerimi yazayim.
sabah: 1 dilim ekmek, iki zeytin, birazcik peynir;1 yumurta
ögle: 1 kepce corba, 1 elma
aksam:2 kasik sebze yemegi,biraz yogurt, bol salata
2 saat yürüyüs yaptim. 2 litre su ve 3 bardak yesilcay ictim.2 bardak ta nescafe.
kahveyi ben sütsüz ve sekersiz iciyorum.umarim kahve icmek zarali degildir.cünkü kahvesiz duramiyorum.

** BUGÜNKÜ MENÜM **

Kahvaltıdan önce: Elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı: 1dilim tam buğday
1 kibrt kutusu kadr peynr
4 tane siyah zeytn
1 haşlanmış yumurta

Ara: 2 dilim elma

Öğle: 2 avuç yağsız kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
yarım dilim tam buğday ekmek

Ara yok

Akşam: 1 tabak tuzsuz ıspanak