Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar saat daha geç olmadan hemen akşam yemeğimi yiyeyim. Bugün kendime yeşil mercimek salatası yapıyorum. İlk defa yapacağım bakalım tadı nasıl olacak. Güzel olursa tavsiye ederim sizede. Gelirim yemekten ve ufaklığın ödevinden sonra. :16: Geçmişi okuyamadım yaaa bugün aklım burda kaldı :9:

Kızlar saat daha geç olmadan hemen akşam yemeğimi yiyeyim. Bugün kendime yeşil mercimek salatası yapıyorum. İlk defa yapacağım bakalım tadı nasıl olacak. Güzel olursa tavsiye ederim sizede. Gelirim yemekten ve ufaklığın ödevinden sonra. :16: Geçmişi okuyamadım yaaa bugün aklım burda kaldı :9:

ben cok severim
cokta guzel doyurucu olur
bebise yarasin

sizde de mesaj alintilari kaliyormu
sil sil yeter yawwwwwwww

Simdi yoldayim eve gidiyorum
Gider gitmez de yemek yiyecegim.
Bugunku menumu cok begeneceksiniz bence, begenmeme ihtimaliniz yok. Begenin uleyyynnn !! :DDdd

DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ
2009-03-09 12:25:00 yorum yaz
['DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ' Google'da Arayın]

Diyetisyen Dilara Koçak'ın önerisi ile, 3 günlük bir detoks diyetimiz var. Bu diyet sayesinde, Vücudunuzu toksinlerden arındırarak, sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Detoks diyetimiz, aşağıda liste halinde verilmiştir.
1.gün
Sabah: 10 adet fındık ve 1 bardak kefir .
Ara öğün: 1 adet meyve
Öğle: Kabak çorbası (sınırsız)
Ara öğün: 10 adet fındık, 10 adet meyve
Akşam : Kabak çorbası (sınırsız)
2.gün
Sabah: 1 adet probiyotik yoğurt, 1 kaşık yulaf, 2 adet kuru kayısı (karıştırıp müsli yapabilirsiniz)
Ara öğün: 10 adet badem
Öğle: Kabak çorbası (sınırsız)
Akşam : Izgara balık ve salata
3.gün
Sabah: 1 yumurta,1 grissini
Öğle: 1 tabak mercimek yemeği (etsiz), salata
Akşam : Kabak çorbası ve ızgara balık
DETOK PROGRAMINDA YENİLECEK KABAK ÇORBASININ TARİFİ ;
GEREKLİ MALZEMELER :
* 2 adet kabak
* 2 adet soğan
* 2 adet domates
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
* 2-3 diş sarımsak
* Tuz, Limon
* 1 demet nane
* 1 demet maydanoz
* 1 demet dereotu
* Pul biber, kimyon, karabiber
* 2 bardak su,
HAZIRLANIŞI : Tüm malzemeleri, blenderdan geçirin. 2 bardak su ile pişirin.
DETOKSUN KURALLARI ;
* Arınma süresi boyunca bol su içmelisiniz,
* Çay çeşitlerini sınırsız içilebilirsiniz.
* Kahve ve kafein içeren içeceklerden ve alkolden uzak durmalısınız.
* Gün içinde istediğiniz kadar salatalık, domates, biber, marul ve kereviz sapı tüketebilirsiniz.

tarif isteyenlere...

e bu baya ıymıs ben yaparım bunu kabaka bayılırım

buarada menum

sabah yumurta ve salatalık 1 tam bugday

ara 5 badem

oglen bıraz kacırdım dısardaydım ve cok actım 1 tane lahmacun..

ara elma

aksam hamsı ızgara.....

su 1 lt ve yesıl cay bugun ıcemedım...
bugun bıraz acayıp oldu benım menu..

MENÜM

Sabah

1 tane simit
1 tane üçgen peynir
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase mercimek çorbası
3 tane köfte,
2 parça patates dilimi
1 porsiyon salata
Küçük bir kase (2-3 yemek kaşığı) aşure

Ara
1 paket çubuk kraker
1 fincan sütlü az şekerli neskafe

Akşam

1 tabak yeşil mercimek salatası

2,5 litre su

Patates, aşure, çubuk kraker ve neskafe olmamalıydı. Ama sanırım şuan normal almam gereken kalori kadar aldım. Birazdan onun hesaplamasını yapacağım. Bakalım bugün toplamda kaç kalori aldım.

Ya kac kalori hakikaten
Ben hic bilmem kalori saymayi
Hic yapmadimm
Ebru bana da ogretsene bir listye goreye mi sayiyorsun nasil oluyor
Bazi seyleri mesela gramla veiyor o listeler tahmini yapamiyirum ki ben de.
Yarin ayin 14u.
15 subata tam bir ay var
Bizim iddia da 11ine veya 15 ine kadar
Su an 62.7yim bu sabah 62.8 ciktim gerci:))
Bir ayda hedefim 57.5 olmak
Toplamda 5 kg 100 gr fln
Yapilamaz mi, yapilabilir.
Ama ben yapabilir miyim?
bence artik yapabilirimm, ortada bir iddia var
Hem de gelinlik bakmaya basliycamm fazla kilom olsun istemiyorumm

Ahhhhhhhhhh ahhh diyorum sana ben başkada bişey demiyorum. :9:Bugün nette araştırırken kalori sepeti diye bir yer buldum. Daha önce burdan kullanan birisi vardı sanırım. Söylemişti bir kere. O zaman dikkatimi çekmemişti. Bugün üye oldum. Ama iş yerindeki internet çok yavaş olduğu için yeterince bakamadım. Birazdan bakacağım bakalım bugün kaç kalori almışım. Çünki normal diyet yapmam sakıncalı olabilir diye düşünüyorum. Herşeyden yiyerek kalori hesabı yapıp fazla kilo almamaya çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim? Sende umarım başarırsın. 5 kiloyu ben bir ayda veririm ama sen verebilir misin bilmiyorum :60::60::60:

bebek iyi ya sen kilo alsanda adim gibi eminim cabucak vereceksin
kizinin yetenegi varmi once bak yoksa soguyorlar benim bale isine donmesin canim
ama guzel bir hobi

Öyle deme Beril'cim yaaaa fazladan alınan kilolar kendimize alınıyor zaten bebeğe bir faydası yok. Allahım onu zaten koruyor, doğumdan sonra çok uğraşmak istemiyorum kiloyla çünki emzirirken daha zor olacak benim için. İştahım açılacak. Süt olsun diye belki bişeyler yapacağım o zaman ki durum nasıl olur bilmiyorum ama doğuma en normal halimle gidebilmek istiyorum. Bu arada zamanda azalıyor artık. Bir ay sonra doğum öncesi iznim başlıyor ama ben aktarma yapmak istiyorum. Son üç haftaya kadar çalışacağım inşallah allahtan bir engel çıkmazsa.

Kızım resim yapmayı seviyor ve kendi isteğiyle gidecek. Ama olaki ileride sıkılır o zaman bıraktırırım. Yani tamamen ona bağlıyız. Aslında o baleyi çok istiyor ama malum Konya burası. Aslında var bir yer ama hem uzak hemde ücreti fazla diye biliyorum. Bide artık 7 yaşında. Keşke imkanım olsada istediği herşeyi yaptırabilsem. Ama şu bale işini araştıracağım. Çocuğun içinde kalmasın. :16:

Tesekur ederim siiri begenmene Berill:))
Ben arada boyle yazarim sirinlik olsun Ebru cok kizmasin diyee :))
Ben simdi cikayiimm
Yarin is basiiii:))

Evet sanırım işe yarıyor. Çünki sana eskisi kadar çok kızamıyorum Betül :9:Ama başkası denemesin ters etki yapabilir:20:

Ebrucum haklısında dışardaylen zero dışında light bişi bulamıyorum hem 0 kalori zaten haftada 1,2 kez oluyor:17:börek meselesine gelince kızımın canı tandır böreği çekmiş ben de rejimdeyim diye uğrasmıyordum dayısı yalovadan 1 tepsi getirdi annem kıyamamış göndermiş önce bakmadım,sonra göz ucuyla baktım sonra....olay anını hatırlamıyorum ama inan ki yarım dilim benim için rekordu akşamda ünlü bir pideciye gittik ayıptır söylemesi arkadaslarla, ben köfte söyledim konsept dışına çıkarak ,gayette güzel doydum ekmeksiz eskiden ne saçmaymış doymayacağını zannetmek :)).

Asitli olduğu için canım yoksa kalorisi yok. Ama hiç içindekileri okudun mu içinde karbonmonoksit mi karbondioksit mi bişeyler var. Ben bir ara bakmıştım. Onun yerine dışarıda içeceğin en iyi içecek ayran olmalı bence. Bundan sonra aklında olsun canım. Kolanın hiç bir faydası yok, aksine zararlı. Pideci içinde tebrik ederim seni. İstersen eğer başaramayacağın hiç bişey yok. Bir ara bana kafayı yedirteceklerdi. İş yerinde yemek söylüyorlar lahmacunlar, pideler, baklavalar ama bana yediremiyorlardı. Gerçekten zayıf olmak kadar güzel bir duygu yok. Yemek bir şekilde yeniyor. Önemli olan sağlığımız bence. Ben hayatımda ilk defa doğumdan sonra kilolu oldum. Onun haricinde hep çok zayıf ve inceydim. 172 boy ve 50 kilo şimdi hayal bile edemiyorum. Bir ara resimlerimi ayarlarım size. Şaka gibi geliyor şimdi. Hamilelikte ve doğumdan sonra sanırım iştahım çok açıldı ve git gide kilo aldım. Boy uzun olunca göstermiyorum diye diye en son 85 i gördüm. Allah daha yükseklerini göstermesin. Bidaha asla o kilolara dönmek istemiyorum. Hatta inşallah doğumdan sonra 55 e kadar inmeyide planlamıyorum değil. Betül'cüm duyrulur canım. :9:

Ne kadarrr ne kadar özledim burayı ben yaaa :( üzgünüm sabah girdikten sonra daha hiç giremedim. Sabah erken çıktım, öğleden sonra sınavım vardı. Okulda arkadaşlarımla çalıştık. Telefondan girmeye çalıştım bi ara ama akıllı telefon değil,biraz da eski, sayfa kapanıp duruyor kaldırmıyor telefon. Bi de bugün regl oldum ben çok karnım ağrıyordu eve gelir gelmez elektrikli battaniyeyle ısınmaya çalıştım uyudum. Ağrı kesici almıyorum çünkü bugünlerde. Sonra 17:15’te uyanıp 17:30’da spor salonuna gittim 5 dk lık yol zaten. Karnım ağrıdığı için çok sıkı yapamasam da 1 saat aerobik yaptım. Eve yeni geldim. Günüm böyle geçti aslında başka sıkıntılarım da var :\ doktora gidicem inşallah. Tam belli olsun size de anlatırım. Hemen okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz, hepsini takip edebilecek miyim bilmiyorum zaten baya kötüyüm :( Bugünlük böyle oldu ne yazık ki.. Umarım hepiniz güzel bi gün geçirmişsinizdir canlarım benm.

buarada menum

ara 5 badem

ara elma

aksam hamsı ızgara.....

Bence cok olmamis
Benm diyetisyen disarda oldugum zaman 2 lahmacun yiyebilcegimi soylemisyi ama bence 1 yetrr:))
Baska ekmek yeme sen yine de istersen

MENÜM

Sabah

1 tane simit
1 tane üçgen peynir
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase mercimek çorbası
3 tane köfte,
2 parça patates dilimi
1 porsiyon salata
Küçük bir kase (2-3 yemek kaşığı) aşure

Ara
1 paket çubuk kraker
1 fincan sütlü az şekerli neskafe

Akşam

1 tabak yeşil mercimek salatası

2,5 litre su

Patates, aşure, çubuk kraker ve neskafe olmamalıydı. Ama sanırım şuan normal almam gereken kalori kadar aldım. Birazdan onun hesaplamasını yapacağım. Bakalım bugün toplamda kaç kalori aldım.

Sen yorumunu kendin yapmissin zatenn
Hesapla bakalimm kac kalori yapiyorr

Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma

Ögle
4 petibör

Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık

Ahhhhhhhhhh ahhh diyorum sana ben başkada bişey demiyorum. :9:Bugün nette araştırırken kalori sepeti diye bir yer buldum. Daha önce burdan kullanan birisi vardı sanırım. Söylemişti bir kere. O zaman dikkatimi çekmemişti. Bugün üye oldum. Ama iş yerindeki internet çok yavaş olduğu için yeterince bakamadım. Birazdan bakacağım bakalım bugün kaç kalori almışım. Çünki normal diyet yapmam sakıncalı olabilir diye düşünüyorum. Herşeyden yiyerek kalori hesabı yapıp fazla kilo almamaya çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim? Sende umarım başarırsın. 5 kiloyu ben bir ayda veririm ama sen verebilir misin bilmiyorum :60::60::60:

Öyle deme Beril'cim yaaaa fazladan alınan kilolar kendimize alınıyor zaten bebeğe bir faydası yok. Allahım onu zaten koruyor, doğumdan sonra çok uğraşmak istemiyorum kiloyla çünki emzirirken daha zor olacak benim için. İştahım açılacak. Süt olsun diye belki bişeyler yapacağım o zaman ki durum nasıl olur bilmiyorum ama doğuma en normal halimle gidebilmek istiyorum. Bu arada zamanda azalıyor artık. Bir ay sonra doğum öncesi iznim başlıyor ama ben aktarma yapmak istiyorum. Son üç haftaya kadar çalışacağım inşallah allahtan bir engel çıkmazsa.

Kızım resim yapmayı seviyor ve kendi isteğiyle gidecek. Ama olaki ileride sıkılır o zaman bıraktırırım. Yani tamamen ona bağlıyız. Aslında o baleyi çok istiyor ama malum Konya burası. Aslında var bir yer ama hem uzak hemde ücreti fazla diye biliyorum. Bide artık 7 yaşında. Keşke imkanım olsada istediği herşeyi yaptırabilsem. Ama şu bale işini araştıracağım. Çocuğun içinde kalmasın. :16:

Evet sanırım işe yarıyor. Çünki sana eskisi kadar çok kızamıyorum Betül :9:Ama başkası denemesin ters etki yapabilir:20:

Asitli olduğu için canım yoksa kalorisi yok. Ama hiç içindekileri okudun mu içinde karbonmonoksit mi karbondioksit mi bişeyler var. Ben bir ara bakmıştım. Onun yerine dışarıda içeceğin en iyi içecek ayran olmalı bence. Bundan sonra aklında olsun canım. Kolanın hiç bir faydası yok, aksine zararlı. Pideci içinde tebrik ederim seni. İstersen eğer başaramayacağın hiç bişey yok. Bir ara bana kafayı yedirteceklerdi. İş yerinde yemek söylüyorlar lahmacunlar, pideler, baklavalar ama bana yediremiyorlardı. Gerçekten zayıf olmak kadar güzel bir duygu yok. Yemek bir şekilde yeniyor. Önemli olan sağlığımız bence. Ben hayatımda ilk defa doğumdan sonra kilolu oldum. Onun haricinde hep çok zayıf ve inceydim. 172 boy ve 50 kilo şimdi hayal bile edemiyorum. Bir ara resimlerimi ayarlarım size. Şaka gibi geliyor şimdi. Hamilelikte ve doğumdan sonra sanırım iştahım çok açıldı ve git gide kilo aldım. Boy uzun olunca göstermiyorum diye diye en son 85 i gördüm. Allah daha yükseklerini göstermesin. Bidaha asla o kilolara dönmek istemiyorum. Hatta inşallah doğumdan sonra 55 e kadar inmeyide planlamıyorum değil. Betül'cüm duyrulur canım. :9:

Kalori seoetine ben de bakmistim bir ara ama sanki ucretliydi ise yarayan kisimlari.

Demek kizamiyorsun artikk banaaa:))
Sevdiginden olabilir mi acabaa:))

Beraber 55 oluruz artikk Ebruu:))
Yok kiz ben subat 15te 57yi gorucemm
En kotu 58:)
Ondan sonra da duruma gore bakicam 55 e inmeye caliscam veya o kiloyu korumaya alcam.

Ne kadarrr ne kadar özledim burayı ben yaaa :( üzgünüm sabah girdikten sonra daha hiç giremedim. Sabah erken çıktım, öğleden sonra sınavım vardı. Okulda arkadaşlarımla çalıştık. Telefondan girmeye çalıştım bi ara ama akıllı telefon değil,biraz da eski, sayfa kapanıp duruyor kaldırmıyor telefon. Bi de bugün regl oldum ben çok karnım ağrıyordu eve gelir gelmez elektrikli battaniyeyle ısınmaya çalıştım uyudum. Ağrı kesici almıyorum çünkü bugünlerde. Sonra 17:15’te uyanıp 17:30’da spor salonuna gittim 5 dk lık yol zaten. Karnım ağrıdığı için çok sıkı yapamasam da 1 saat aerobik yaptım. Eve yeni geldim. Günüm böyle geçti aslında başka sıkıntılarım da var :\ doktora gidicem inşallah. Tam belli olsun size de anlatırım. Hemen okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz, hepsini takip edebilecek miyim bilmiyorum zaten baya kötüyüm :( Bugünlük böyle oldu ne yazık ki.. Umarım hepiniz güzel bi gün geçirmişsinizdir canlarım benm.
Ayy benm karnim agridiginda reglin ilk ginu hele de uykudan kalkip gidemezdimm valla helal olsunn .
Ben spor yapaniyorum yaa
Yuzmeye fln gideyim barii
bugun okulda 200 tane kol hareketi yaptim unutmazsam yapicam her gun kollarim da incelsin istiyorumm

Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma

Ögle
4 petibör

Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık

Ecem
Sabahla ogle olmamis bence.
Krem peynir yagli, zeytin de oyle dolayisiyla ezmesi de oyledir herhalde.
Pastirma da sucuk gibiyse diyette tavsiye edilmiyor. Hem sen bunlari ekmeksiz nasil yedin ya:)) 1 dilm ekmek yeseydin bari:))
Ogle zaten malum.
Aksam guzel olmus ama o da cok az degil mi ya.
Doyuyor musun sen bunlarla?
Daha da onemlisi bu senin normal halin mi normalde de yemeklere karsi istahsiz misin? Rejimi birakinca normal yeme duzenine gecince boyle devvam edebilcek misin??

Simdi yoldayim eve gidiyorum
Gider gitmez de yemek yiyecegim.
Bugunku menumu cok begeneceksiniz bence, begenmeme ihtimaliniz yok. Begenin uleyyynnn !! :DDdd
simdiden begendim ablaaaaaaaaaa

yok berılım usumedım cunku hava cok guzeldı bugun burda......
aman anneler kendinize iyi bakin bebislere bulasiyor
onun icin cok iyi bakin kendinize

e bu baya ıymıs ben yaparım bunu kabaka bayılırım
su sok diyetleri birakin bacim
sonra metabolizmaniz bozulacak hic veremeyeceksiniz
buarada menum

ara 5 badem

ara elma

aksam hamsı ızgara.....

bu menu guzel
kacirdigin menu hangisi fistigimmmm

aaaahhhhhhhhhh canim ahhh
allah kimseyi anne etmesin demi
cocuk icin sulari durdurur valla
benim de cok hayallerim var
hersey olmuyor iste
ama baleyi cok istemistim soyle betusun tutusu gibi elbiseleri felan cok hos oluyorlar
hala elbiselerini sakliyom
benim kizlar simdilerde daha zibidi danslarla hasir nesirler
hep bu arkadaslar okulda gordukleri
allah yine canlarini sag etsin
ama sen gercek cok az yiyorsun
meyve goremiyorum senin menulerde evde yiyorsundur umarim
Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma

Ögle
4 petibör

Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık

pastirma en saglikli etmis
karatay ablam oyle diyor
ben bunu duydugumda epey saglikli yemistim eti
ama baskul beni o kadar guleryuzlu karsilamadi

ayseciggggggggggggg

sporu ne yapiyoruz

kuzularim canim arkadaslarim
ben hastaneye gidiyorum
hem hasoyu eve getirecem hem disime baksin bir cok agriyor

Ebrucum iyi olmana sevindim gercekten merak ettim :)
Ac kalmasaydın sen acıktım yemiyorum dedikce benim icim gidiyorr aklımda bebiss hep :) 6 lara dönüs olablir ama önümdee tam tamına 4 gün var hemennn dengelicem + cıkmicam söz veriyorum :)) 2 gündür sanssızlıgım sundan oldu cumartesi aksam yeni is ortagımızlaydık yeni oldugu icin orda hayır demem cok abes kacıcaktı bu aksamdaa hepimiz istanbulda olsaktaaa neredeyse 2aydır dayım teyzem ve kuzenimle görüsemiyorduk kalabalık bir aile toplantısı oldu böyle anların keyfinide cıkarmak istedim acıkcası uzun zamandır yasamıyorduk cok bisey yemedim ama kaloriliydi bunu itiraf edebilirm :(

Gerçekten hata ettim mutlaka gelip bişeyler yazmalıydım. Sizleri bu kadar merakta bırakmak istemezdim.:17: Merak etme canım ben acıksam bile o ufaklık bendekini silip süpürüyor :60::60: Diğeri (büyük kızım) bütün dişlerimi çürütmüştü, bendeki bütün kalsiyumu toplamıştı. Fazladan yenilen herşey bana kalıyor. Allahım öyle bir yaratmış ki o herşeyden daha güvenli bir yerde. Senin yemek meselesine gelince şimdi bişey demiyorum ama eğer cuma günü diyorum sen devamını getir olur mu:47:

Kaptanım Ebru hedef kilom 57 yi 55 olarak degistirmek istiyorum olur mu?????

Ecem'cim şimdilik böyle kalsın hedefin illaki 57 de mezun olmak zorunda değilsin. 55 olduğunda mezuniyetini isteriz. O zaman daha güzel mezun olursun. :34:

herkese merhaba
bugün nete giremedim, yarın akşam foruma girip 2 günün mesajları okuyacağım, bekleyen mesajım varsa o zaman arkadaşlar(gecikme için üzgünüm).

unutmadan bugün yediklerimi yazayım.

kahvaltı yaptım :34:
ıhlamur çayı içtim
2 kibrit kutusu beyaz peynir(abarttım :( )
haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kaşık domates sosu
3,5 dilim ekmek

ara: 2 çorba kaşığı bulgur pilavı

akşam: 1 kase börülce salatası(bakliyat yemeği yerine geçti)
2 yemek kaşığı hamsi buğulama(çok lezzetli ve hafif oldu. sağlıklı da... isteyene tarif verebilirim)
3-4 roka yaprağı
2dilim tam buğday ekmeği
2 çorba kaşığı bulgur pilavı

2 ceviz

su: 1,5 litre

bugün biraz yemeği abarttım :4:
yarın daha çok dikkat edeceğim.

pazartesi akşamı görüşmek üzere. :34:

Bencede canım menün abartı olmuş. Hele o ekmekler. Tek tek yorum yapmıyorum menüye ama hiç olmamış. Kilo alırsın böyle yemeye devam edersen. :20:

Cıkmadan son birseyyyy Nermin bugün girmedi Nermin e mesaj yazmıstım gecmiste Nermincim dikkatli oku gecmisi lütfen sana özel mesajımı göreceksin :)

Nermin geçmişi mutlaka okur ama kaçırmış demek ki:44:
Hepinize günaydınlar bugün sınavım var birazdan okula gideceğim. Akşama doğru görüşürüz yine inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzereeee :3:

Umarım güzel geçmiştir sınavın.:16:

bende hamislere kiyamiyorum
gerci yediklerimizin molekulleri bile yetiyor ama yinede ben kiyamiyorum
yedikce yedim bu hale geldim zaten
ama kaptan temkinli

11.1.13 te 17 mesaj
18.1.13 te 8 mesaj yaz
dunde hapistim malum ama son +anda yine geldim yetistim

Temkinli olmak lazım ama dimi Beril'cim. İlkinde farkında değildim yine abartı almamışım. 5 kilo fazla olmuş. Ama bunda öyle olsun istemiyorum. Mesaj sayını tam anlayamadım. 18.1 derken?

Her yeni mesajda eskileri bir sayfa silmek zorunda kalıyorum sizde de böyle oluyormu kızlar...?

Bugün pazartesi ev uçuyor biraz temizlik yapıp arkadasa bebek görmeye gidicem oradan da spora insallah,sonra da 6.30 da anaokulunda toplantıya..
aksam görüşürüz byeeeeeeeeeeeeeee...

Bunu araştırmak lazım canım bende olmuyor öyle bişey. Acaba pc nin ayarlarından mı?

amannnnnnnnnnnn oku oku bitmiyor ne yazmışsınız öyler dün zaten pazardı gerisini okumayım diyorum bişeyler kaçırıyorum:9:hayırlı olsun ecemcim aldıkların
sen kimseye bakma inşan zayıflayınca kuş gibi hafifi oluyo

akşam biraz çok olmuş sanki ebru haşlanmış tavuk ve etli nohut sadece birisi olsaymış yetermiş sanki yarım çikolatada olur hamişliğine verelim

bide bana sor ebru oku oku bitmiyor

betül ben bu ikindi kahvaltısını anlamadım krep çok fazla olu meyve neysede akşam da bilmiyorum yanında yemek taşıyamazsın herhalde

Yaaaaaa uzak kalmak iyi olmuyor burdan. Geçmiş takıntısıda olunca oku oku bitmiyor. Seninle bende illa herşeye cevap vercez bide :9: O daha ilk günümdü Gülçin'cim ama çok erken yediğim için çok olmadı. Saat 5 gibi yedim. Dün yattığımda oldukça acıkmıştım.

eşim bugün hastaneye gitti 3 gün istirahat vermişler birde tekrar kontrol belinde açıklık varmış hiç eğilip bükülemiyo üstünü bile giyinemiyo nasıl edecez bilmem
kızımada bugün hediye alcam okul başlayala 50 tane kitap almıştım hepsini bitirdi yıl sonuda kızımın adına öğretmenleri resim sergisi açacaklarmış çok seviniyo her hafta resim yapıp götürüyor resim öğretmenide salı günleri çalıştırıyor çok mutlu oonun içinde bir hediye alacağım acaba yine kitapmı alsam yoksa boya falan mı alsam bilemiyorum

Geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir. Bence daha farklı bişey al. Resim yapmayı seviyor sanırım şövalesi var mı? Yoksa iyi bir seçenek olabilir.

kızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim

Hayırrrrrrrrrrrr kimse Gülçin'le yarışa girmesin. Gülçin sporu abartma sakınnnnnnnnn. Bak yine geldi eski Gülçin :9:

kuzularim canim arkadaslarim
ben hastaneye gidiyorum
hem hasoyu eve getirecem hem disime baksin bir cok agriyor
Ben dis agrisi cekmedim hicc ama kotu derler
Cokcabuk gecer insallahh
Senin esinin ismi Hasan mi? Haso haso diyip duruyrsun yoksa baska bir sey mi demek o:))

İste beklenen ann
******Menummm******

7:00 :1 bardak sut, 2 hurma
9:30 2 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dlim tam bugday ekmegi
12:30 1 kepce tavuk sote, salata, YOGURT, 1 dilim tam bugday ekmegi
14:00.yarim portakal
16:30.AYRAN
19:00.1 kase corba, 6 yk bamya

2,5 lt su ictim
Daha baska icmem artik sanirim belki yatmadan once bir bardak.
Spor canim istemiyor ama yatmadan biraz bacak hareketi, mekik ve yan bel hareketi yaparim.
Yedigim tavuk sote de patatesliydi ben sadece tavuklarini yedimmmm 1 kasik bir et kaldi:)) yayla corbasi da pirinc yerine bulgurla yapmis annecgimm:))

Nasil nasil:))
Hadi Ebru soyle, duymak istiyorumm:))

Son düzenleme:
Back
X