Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma
Ögle
4 petibör
Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık
İste beklenen ann
******Menummm******
7:00 :1 bardak sut, 2 hurma
9:30 2 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dlim tam bugday ekmegi
12:30 1 kepce tavuk sote, salata, YOGURT, 1 dilim tam bugday ekmegi
14:00.yarim portakal
16:30.AYRAN
19:00.1 kase corba, 6 yk bamya
2,5 lt su ictim
Daha baska icmem artik sanirim belki yatmadan once bir bardak.
Spor canim istemiyor ama yatmadan biraz bacak hareketi, mekik ve yan bel hareketi yaparim.
Yedigim tavuk sote de patatesliydi ben sadece tavuklarini yedimmmm 1 kasik bir et kaldi:)) yayla corbasi da pirinc yerine bulgurla yapmis annecgimm:))
Nasil nasil:))
Hadi Ebru soyle, duymak istiyorumm:))
**Bugünkü Menüm**
Kahvaltı öncesi: Nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği
1 kib. kutusu peynir
4 zeytin
1 kaşık kadar cherry domates
Öğle (okulda yemekhanede yedim): 1 kepçe tel şehriye çorbası
3 kaşık etli nohut
1 bardak yoğurt
Akşam: 1 kâse pul biberli yoğurt
+ 2,5 Lt su
+ 1 bardak yeşilçay (yatana kadar 3 olur)
+ 1 saat spor (hafif aerobik)
hayirlisi canim.yürüyüs de sana iyi gelmistir.merhaba hanımlar ben bugun doktora gıttım merak edenlere soyleyım ...
yaktırcaktım ama bozulmus alet dondurcaz dedı onada adet donemı bıtınce gel dedı doktor... okadar dısardaydım gezdım baya dolandım geldım....
aslinda nadiren oluyor böyle gecikmeler ama en iyisi doktora gitmen.gercekten bayagi gecikmis.bence pisman olacaksin
vucudun yorulacak canim yaaaa
yinede sen bilirsin
bas donmesi felan olunca hemen birak ama
canim bende cepten giriyom bazen dogru oluyor bazen olmuyor bebegim
oysa dikkatte ediyorum ya
ama bakayim yeniden yazayim
kerevize nasil dayandin bacim ya
corbanin fena keskin bir kokusuda var
kabakla lahana yer degismis yani
kahvesiz hicbir diyete dayanamam
ben yasayamam ki diyet yapayim
beni oldun sayin gomun daha iyi
kahveme dokunmayin
aynennnnnnn
bir hamileyken tursusunu yerdim
bir turlu lahanayla aramda manevi bir bag kuramadim
iyi olmus degisiklik oldu gezdin
usumedinmi canim
kizlar hepiniz annesiniz
benim mercimek 7 ayi doldurdu ben hala adet gormuyom ?
su biraz az geldi bana tugbacim.buarada menum
sabah yumurta ve salatalık 1 tam bugday
ara 5 badem
oglen bıraz kacırdım dısardaydım ve cok actım 1 tane lahmacun..
ara elma
aksam hamsı ızgara.....
su 1 lt ve yesıl cay bugun ıcemedım...
bugun bıraz acayıp oldu benım menu..
yine sporunu yapmissin,gecmis olsun tugbacim.bendede oluyor o sancilar.insan ayaga kalkamiyor,bilirim.Ne kadarrr ne kadar özledim burayı ben yaaaüzgünüm sabah girdikten sonra daha hiç giremedim. Sabah erken çıktım, öğleden sonra sınavım vardı. Okulda arkadaşlarımla çalıştık. Telefondan girmeye çalıştım bi ara ama akıllı telefon değil,biraz da eski, sayfa kapanıp duruyor kaldırmıyor telefon. Bi de bugün regl oldum ben çok karnım ağrıyordu eve gelir gelmez elektrikli battaniyeyle ısınmaya çalıştım uyudum. Ağrı kesici almıyorum çünkü bugünlerde. Sonra 17:15’te uyanıp 17:30’da spor salonuna gittim 5 dk lık yol zaten. Karnım ağrıdığı için çok sıkı yapamasam da 1 saat aerobik yaptım. Eve yeni geldim. Günüm böyle geçti aslında başka sıkıntılarım da var :\ doktora gidicem inşallah. Tam belli olsun size de anlatırım. Hemen okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz, hepsini takip edebilecek miyim bilmiyorum zaten baya kötüyüm
Bugünlük böyle oldu ne yazık ki.. Umarım hepiniz güzel bi gün geçirmişsinizdir canlarım benm.
aksam cok az olmus sanki ecem.Menüüümmm
Sabah
2 tk zeytin ezmesi
2 tk krem peynir
1 catal peynir
2 cemensiz ince pastırma
Ögle
4 petibör
Aksam
3 yk tavuklu mantar sote
Yarım bardak ayran
Domates salatalık
insallah sorun yokturdurkuzularim canim arkadaslarim
ben hastaneye gidiyorum
hem hasoyu eve getirecem hem disime baksin bir cok agriyor
aslında biraz yanılıyorsun canım pul biber karabiber metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını kolaylaştırıyor tuzu ve yağı zaten azaltmalıyız
tebrikler bence güzel bir menu.İste beklenen ann
******Menummm******
2,5 lt su ictim
Spor canim istemiyor ama yatmadan biraz bacak hareketi, mekik ve yan bel hareketi yaparim.
Yedigim tavuk sote de patatesliydi ben sadece tavuklarini yedimmmm 1 kasik bir et kaldi:)) yayla corbasi da pirinc yerine bulgurla yapmis annecgimm:))
biraz degistirdim ben o listeyi.ben o 10 meyveyi 1 meyve olarak görmüstüm.belki kiraz gibi kücük meyvelerdendir o.Sana bikaç gün önce dene bakalım nasıl olacak demiştim. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Normalde böyle tek tip diyetlere çok karşıyım ama bu nedense çok takılmadı bana. Ama sen yinede dikkatli ol. Bol bol su iç. Bide sabah kahvaltısını normal yapıyorsun sanırım proteini bol almaya çalış.
Menün güzel olmuş canım. Tartı için kurallarda yazıyor. Takma kafana sorun olmaz. Ben şimdi bakarım kurallara. Ama çok önemli değil. Bence kızlar eşlerimizi yönlendirmek bizim elimizde. Bir ara bu konu hakkında oldukça tecrübeli birisi olarak yazarım uzun uzun. Kızmamasının sebebi bence Gülçin alışıyor yavaş yavaşta o yüzden. Sen kendini değiştirdikçe oda sana ayak uyduracaktır. O yüzden tatlı dille her istediğini yaptırabilirsin unutma bence.
Menün gayet güzel olmuş. Akşam ki çorbada iyi olur. Hafif olur ama sonra acıkıp dalma mutfağa. Çünki sende öyle oluyor. Kendini aç bırakıyorsun sonra dayanamayıp daha fazlasını yapıyorsun. Sporu abartma dedim defalarca. Tamam mı Gülçinnn
Benim hoşuma gitmedi canım bu liste. Bana biraz aradaki meyveler ve kuruyemişler çok geldi.
Geçmiş olsun canım şimdiden. Umarım sorunsuz halledebilirsin.
Çok olmamışmı Beril yaaaa. Kazara bidaha hamile kalmada:26: Çünki yanlış hatırlamıyorsam benim lohusalık dönemim çok uzun sürmedi. Arkasından zaten düzenli olarak regl olmaya başladım. Sen bence bir danış bilene.
Harika olmuş canım. Acaip doydum ve çok lezzetliydi. Tavsiye ederim herkese.
Gül'de de oluyor muş aynısın. Bende yok. Sanırım diğerlerinde de yok. Acaba neden öyle oluyor?
Menü gayet güzel. Bir lahmacundan bişey olmaz da su çok az olmuş canım. Sen su meselesine uğraş biraz. Çok işe yarayacak çünki.
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce. Hafta başı regl olman daha iyi olmuş. Cumaya kadar ödem felan kalmaz. Ama bu aralar sakın tartılma. Moralin bozulmasın.
Ben Betül'e katılmıyorum bence sadece öğlen ki petibörler olmamış. Ne o öyle yaaaaa. Görmeyim bi daha öyle petibör felan. Bak bu 3. gün senin menüler düzelmedi hala.
Canım benim burcum YAY. Bütün özelliklerinide taşıyorum. Çokta maymun iştahlıyımdır. El atmadığım hiç bir konu yok. Sanırım bunu kızımada bulaştırıyorum. Oda benim sevdiğim şeyleri seviyor. Bakalım biraz daha büyüyünce nasıl olacak ama şimdilik her şey benim elimde![]()
Yeme konusuna gelince az yemiyorum canım yaaaa. Çok bile yiyorum. Meyve bu aralar yemiyorum ama bir ara çok yiyordum. Bugün geç olduğu için yemedim. Ama yarın öğle ve akşam arası erken vakitte düşünüyorum.
aksam hic yenmemis.tebrik ediyorum ben seni.**Bugünkü Menüm**
1 kib. kutusu peynir
4 zeytin
3 kaşık etli nohut
1 bardak yoğurt
+ 2,5 Lt su
Menümle ilgili yorumları da okuyup müsadenizi isteyeceğim bu akşam kızlar. Yarın en son ama en ağır sınavımı olacağım, yine karnım ağrımaya başlamadan oturup adam akıllı çalışayım.
Yarın okul çıkışı arkadaşımın çalıştığı yere gidip mesaisinin bitmesini bekleyeceğim, pazartesi günü istemeye gelcekler de onuhe o hem ben bişeyler bakacağız kendimize. Yarın akşam da geç gelirim heralde ama kalırım hemen çıkmam. sizi seviyorum.
yakisir ecemcim...Hediye olan tencere seti karaca degilmis korkmazmıss birde kütahya porselen porflame tencerelere ne dersiniz evim beyaz mutfagım beyaz tencerelerrrde beyaz hahahahah![]()
hergün yumurta da yenmiyor.aslinda doymuyorum ama sabrediyorummaşallah bebeğe. topiğin gizli bir üyesi daha var yani :))
5 saatlik ödev mi, yazık ya.....
kısmet artık. misafirliği sevdim böyle, ev sahipleri çok iyi :))
arkadaş özetleyince dediklerinizi aradım bir daha buldum. o kadar çok ve uzun mesaj yazılıyor ki, göremedim. güya bakmıştım iyice.
simit olarak sokak simidi daha sağlıklı(hijyene dikkat edilerek yapılmışsa), pastane simitleri tehlikeli...susam da kalorisi bol...
cola, sütlü kahve; bunları da ayda yılda bir içerim-içmem.. zero olsa bile selülit yapıyor.
böreği masum buldum :)
dengeli menü
(nasıl yorum yaparmışım, aman da aman :)) acemiliği atmam lazım. bunlar da benim yorumum olsun.)
kahvaltıda protein almak iyi olurdu(süt, yumurta, peynirden birisi). yumurta çok tok tutuyor.
çok az geldi bana menünüz. doydunuz mu?
Kalori seoetine ben de bakmistim bir ara ama sanki ucretliydi ise yarayan kisimlari.
Demek kizamiyorsun artikk banaaa:))
Sevdiginden olabilir mi acabaa:))
Beraber 55 oluruz artikk Ebruu:))
Yok kiz ben subat 15te 57yi gorucemm
En kotu 58:)
Ondan sonra da duruma gore bakicam 55 e inmeye caliscam veya o kiloyu korumaya alcam.
Ayy benm karnim agridiginda reglin ilk ginu hele de uykudan kalkip gidemezdimm valla helal olsunn .
Ben spor yapaniyorum yaa
Yuzmeye fln gideyim barii
bugun okulda 200 tane kol hareketi yaptim unutmazsam yapicam her gun kollarim da incelsin istiyorumm
İste beklenen ann
******Menummm******
2,5 lt su ictim
Betul cum bunlari yerken kalori hesabi yaptim
Krem peynir 100 gr 193 kalori toplamda kutuda 160 gr var
Zeytin ezmesi 100 gr 83 toplamda kutuda 175 gr var
Cemensiz pastirma 100 gr 369 100 gr almisiz bizde
Yani cok yemek yemedgm dogru ama normalde aksam mantar sote daha cok yerdim pilavda vardi yerdim kesin
Devam etmek zorundayımm koskoca bir emek var![]()
Umarım kalori hesabı yaptıgım icin yanılmam
Allah iste ne kadar ilginc hic bir akil sir almaz hic kiyamam yaa minnos o daha :)
Tamam 57 de mezun olmak istemiyorum o zaman oyle yaparizzz :)
Evet bir daha habersiz birakmaaaa bizi :)))))
**Bugünkü Menüm**
1 kib. kutusu peynir
4 zeytin
3 kaşık etli nohut
1 bardak yoğurt
+ 2,5 Lt su
Menümle ilgili yorumları da okuyup müsadenizi isteyeceğim bu akşam kızlar. Yarın en son ama en ağır sınavımı olacağım, yine karnım ağrımaya başlamadan oturup adam akıllı çalışayım.
Yarın okul çıkışı arkadaşımın çalıştığı yere gidip mesaisinin bitmesini bekleyeceğim, pazartesi günü istemeye gelcekler de onuhe o hem ben bişeyler bakacağız kendimize. Yarın akşam da geç gelirim heralde ama kalırım hemen çıkmam. sizi seviyorum.
Hediye olan tencere seti karaca degilmis korkmazmıss birde kütahya porselen porflame tencerelere ne dersiniz evim beyaz mutfagım beyaz tencerelerrrde beyaz hahahahah![]()
bence menü dengeli.
baharatlar iştah açıyor diye ben uzak duruyorum.
hatta iştahım olmasın diye, iyice baharatı tuzu yağı azalttım. hem hafif, hem lezzetsiz :)) az yeniyor. offff, kilolar bir gitse...
hangi günler tartılıyoruz arkadaşlar?
cumagünü 11.30 a kadar ,bildigim kadari ile.bence menü dengeli.
hatta iştahım olmasın diye, iyice baharatı tuzu yağı azalttım. hem hafif, hem lezzetsiz :)) az yeniyor. offff, kilolar bir gitse...
elbise etek dikerim kendime değil mi?
a
saol nermin ama tartı farklı olduğu için öyle yoksa kilomdan eminim yani
bilgiler için teşekkürler ebrucum kulağı çınlasın o siteyi hilal tavsiye etmişti deryayla
yok canım aklına öyle kötü şeyler gelmesin
bel fıtığı başlangıcı
istedigin herseyi dikebilirsin.bende bulur bulmaz dikis kursu istiyorum.elim yatkin.Akrilik boya guaj boya gibi bir boya.
Once sulu boyaya alissin sonra guaj deneyebilir
Parmak boyasi da guzel.
Tarti degisince normal tartiliyorsun sanirim yanina tarti degisikligi yaziliyor listede ama ne cikarsa onu yaziyorsun diye biliyirum[/QUOTE)
parmak boyası falan çok var sulu boyada yapıyo bu akriliği bi deneyim saol betül
saol canım ama bu tarifte çok meyve var dikkat etmek lazım
ecem sana tavsiye ederim artık her salatamın içine ince ince beyaz lahana mor lahana doğruyorum çok lezzetli oluyo
tekrar geçmiş olsun tugba
çok lezzetli ve vitaminli olur yarasın bebişine
menüğn gayet güzel lahmacunun içindekiler yararlı hamuruda ince olur zaten 1 tane yemişsin bişey olmaz
yediklerin hamilede olsan bana görünüyor ebru 1 tane simit çok fazla zaten meyvede yok menünde bebek için gereklidir mutlaka onun harici gayet güzel hesaplada bizde bakalım ne kadar cal almışsın
geçmiş olsun tuğbacım
öğlen daha doyurucu olsa iyiymiş onun harici gayet güzel menün ecem
ben varım valla beril ama benimle yarışamazsın söyleyim 1 hafa kaç saat yapmışız hesaplayıp cuma günü paylaşalım beril katılım olursa diğer arkadaşlarda yapar
ewet geldi ebru olmuyo böyle metabolizmamı hızlandırmam lazım en az 59 u 2 haftada göreceğim inşallah kararlı ve azimliyim
tebrikler betül
ebru akşam brokoli çorbası yaptım acıkırım diye senin gibi düşünüp 1 dilim tam bugday ekmeği yedim yanında salata ve yoğurt artık acımmmam herhalde
bizde seni seviyoruz arkadaşınla beraber cici şeyler al sınavında başarılar
insallah gülcincim.kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler çok kaynatmayın gece
3 dilim ekmekten fazla olmasa iyi olur bence.arkadaşlar, 5,5 dilim ekmeğim fazla demişsiniz. sizin menüleri gördükten sonra bana da çok fazla geldi :) günde kaç dilim ile sınırlayalım?(o gün makarna pilav yememişsek)
ekmek yemeden doyamıyorum. şu an midem çok feci, açım ama yemeyeceğim.
bugün menüm:
sabah 7 de çıktığım için kahvaltı edemedim. zorunlu olarak 1 poğaça(aç kalmaktan iyidir dedim)
öğlen : 1 kepçe çorba- 2 kaşık pilav üstüne 2 kaşık nohut(suyu yok)- kereviz salatası(sadece yoğurtla-tuzsuz)
ara: 1 armut
akşam: 1 yemek kaşığı hamsi buğulama- 1dilim ekmek
poğaçayı dengeleyebilmişimdir umarım.
kahvaltı için şöyle bir açıklama yapayım. bundan sonra daha dikkatli olacağım. bazen üşengeçlik, bazen zorunluluk ile kahvaltıyı es geçtim bu günlerde..
Sana bikaç gün önce dene bakalım nasıl olacak demiştim. Umarım güzel bir sonuç alırsın. Normalde böyle tek tip diyetlere çok karşıyım ama bu nedense çok takılmadı bana. Ama sen yinede dikkatli ol. Bol bol su iç. Bide sabah kahvaltısını normal yapıyorsun sanırım proteini bol almaya çalış.
Menün güzel olmuş canım. Tartı için kurallarda yazıyor. Takma kafana sorun olmaz. Ben şimdi bakarım kurallara. Ama çok önemli değil. Bence kızlar eşlerimizi yönlendirmek bizim elimizde. Bir ara bu konu hakkında oldukça tecrübeli birisi olarak yazarım uzun uzun. Kızmamasının sebebi bence Gülçin alışıyor yavaş yavaşta o yüzden. Sen kendini değiştirdikçe oda sana ayak uyduracaktır. O yüzden tatlı dille her istediğini yaptırabilirsin unutma bence.
Menün gayet güzel olmuş. Akşam ki çorbada iyi olur. Hafif olur ama sonra acıkıp dalma mutfağa. Çünki sende öyle oluyor. Kendini aç bırakıyorsun sonra dayanamayıp daha fazlasını yapıyorsun. Sporu abartma dedim defalarca. Tamam mı Gülçinnn
Benim hoşuma gitmedi canım bu liste. Bana biraz aradaki meyveler ve kuruyemişler çok geldi.
Geçmiş olsun canım şimdiden. Umarım sorunsuz halledebilirsin.
Çok olmamışmı Beril yaaaa. Kazara bidaha hamile kalmada:26: Çünki yanlış hatırlamıyorsam benim lohusalık dönemim çok uzun sürmedi. Arkasından zaten düzenli olarak regl olmaya başladım. Sen bence bir danış bilene.
Harika olmuş canım. Acaip doydum ve çok lezzetliydi. Tavsiye ederim herkese.
Gül'de de oluyor muş aynısın. Bende yok. Sanırım diğerlerinde de yok. Acaba neden öyle oluyor?
Menü gayet güzel. Bir lahmacundan bişey olmaz da su çok az olmuş canım. Sen su meselesine uğraş biraz. Çok işe yarayacak çünki.
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce. Hafta başı regl olman daha iyi olmuş. Cumaya kadar ödem felan kalmaz. Ama bu aralar sakın tartılma. Moralin bozulmasın.
Ben Betül'e katılmıyorum bence sadece öğlen ki petibörler olmamış. Ne o öyle yaaaaa. Görmeyim bi daha öyle petibör felan. Bak bu 3. gün senin menüler düzelmedi hala.
Canım benim burcum YAY. Bütün özelliklerinide taşıyorum. Çokta maymun iştahlıyımdır. El atmadığım hiç bir konu yok. Sanırım bunu kızımada bulaştırıyorum. Oda benim sevdiğim şeyleri seviyor. Bakalım biraz daha büyüyünce nasıl olacak ama şimdilik her şey benim elimde![]()
Yeme konusuna gelince az yemiyorum canım yaaaa. Çok bile yiyorum. Meyve bu aralar yemiyorum ama bir ara çok yiyordum. Bugün geç olduğu için yemedim. Ama yarın öğle ve akşam arası erken vakitte düşünüyorum.
bence menü dengeli.
geçmiş olsun tuğbacım
canım akşam yemeklerini kaldırdın mı bugün mü böyle oldu?
akşam çok az yemişsin tuğba tel şehriye çorbası zorda kalmadan tüketmemeliyiz ama sen ekmek yememişsin zaten onu haric,i gayet güzel afiyet olsun
aslında biraz yanılıyorsun canım pul biber karabiber metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını kolaylaştırıyor tuzu ve yağı zaten azaltmalıyız
gayet güzel.
sınavda başarılar.
aksam hic yenmemis.tebrik ediyorum ben seni.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.Yeşil çayı bol bol iç bu hafta ki ödemin olmasın. Spor içinde ayrıca tebrikler.
[/B][/I][/COLOR]
tatlım bünyelerde farklılık gösterebilir elbette ama, ben yoğurdu o şekilde yiyince -daha önce de söylemiştim- beni baya tok tutuyor. Tavsiye ederm o şekilde yemeni.
Çok ama çok teşekkür ederim. Mesaj sayımı yazıp çıkıcaktım ama yine dayanamadım size :) bana güç, moral veriyorsunuz.. İyi ki varsınız.
Bugünlük böyle oldu, baya da rahatsız olduğum için yiyemedim çok
Tel şehriye çorbasıyla ilgili bunu bilmiyordu iyi oldu canım benm sağol dikkat edicem.
Sağol canımm..
![]()
![]()
Kaptanımın tebriği ayrı bi güzelsınavım için de yine iyi dileklerde bulunmuşsun teşekkür ediyorumm
Teşekkür ede ede bi hal oldum size, napiyim içimden geliyor
Mesaj sayımı da yazıp çıkacağım, kendimi baya kötü hissediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun canlarım.
ben sansimi deneyecem sekerimGerçekten hata ettim mutlaka gelip bişeyler yazmalıydım. Sizleri bu kadar merakta bırakmak istemezdim.Merak etme canım ben acıksam bile o ufaklık bendekini silip süpürüyor
Diğeri (büyük kızım) bütün dişlerimi çürütmüştü, bendeki bütün kalsiyumu toplamıştı. Fazladan yenilen herşey bana kalıyor. Allahım öyle bir yaratmış ki o herşeyden daha güvenli bir yerde. Senin yemek meselesine gelince şimdi bişey demiyorum ama eğer cuma günü diyorum sen devamını getir olur mu
Ecem'cim şimdilik böyle kalsın hedefin illaki 57 de mezun olmak zorunda değilsin. 55 olduğunda mezuniyetini isteriz. O zaman daha güzel mezun olursun.
Bencede canım menün abartı olmuş. Hele o ekmekler. Tek tek yorum yapmıyorum menüye ama hiç olmamış. Kilo alırsın böyle yemeye devam edersen.
Nermin geçmişi mutlaka okur ama kaçırmış demek ki:44:
Umarım güzel geçmiştir sınavın.
Temkinli olmak lazım ama dimi Beril'cim. İlkinde farkında değildim yine abartı almamışım. 5 kilo fazla olmuş. Ama bunda öyle olsun istemiyorum. Mesaj sayını tam anlayamadım. 18.1 derken?
Bunu araştırmak lazım canım bende olmuyor öyle bişey. Acaba pc nin ayarlarından mı?
Yaaaaaa uzak kalmak iyi olmuyor burdan. Geçmiş takıntısıda olunca oku oku bitmiyor. Seninle bende illa herşeye cevap vercez bideO daha ilk günümdü Gülçin'cim ama çok erken yediğim için çok olmadı. Saat 5 gibi yedim. Dün yattığımda oldukça acıkmıştım.
Geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir. Bence daha farklı bişey al. Resim yapmayı seviyor sanırım şövalesi var mı? Yoksa iyi bir seçenek olabilir.
Hayırrrrrrrrrrrr kimse Gülçin'le yarışa girmesin. Gülçin sporu abartma sakınnnnnnnnn. Bak yine geldi eski Gülçin![]()
kiz o benim hasanimmmmmmmmmmmBen dis agrisi cekmedim hicc ama kotu derler
Cokcabuk gecer insallahh
Senin esinin ismi Hasan mi? Haso haso diyip duruyrsun yoksa baska bir sey mi demek o:))
berbat bir agri bu yaberılcım gecmıs olsun
menu kacırmadım yemegı kacırdım dedım ama demekkı cok kacırmamısım...
ebrum su su su ahhhhh bı becerebılsem daha ıyı olcamda...
benimde misafir tabaklarim beyazHediye olan tencere seti karaca degilmis korkmazmıss birde kütahya porselen porflame tencerelere ne dersiniz evim beyaz mutfagım beyaz tencerelerrrde beyaz hahahahah![]()
elbise etek dikerim kendime değil mi?
a
saol nermin ama tartı farklı olduğu için öyle yoksa kilomdan eminim yani
bilgiler için teşekkürler ebrucum kulağı çınlasın o siteyi hilal tavsiye etmişti deryayla
yok canım aklına öyle kötü şeyler gelmesin
bel fıtığı başlangıcı
bugun gine muzipligim ustumde
bana uyar canimAkrilik boya guaj boya gibi bir boya.
Once sulu boyaya alissin sonra guaj deneyebilir
Parmak boyasi da guzel.
Tarti degisince normal tartiliyorsun sanirim yanina tarti degisikligi yaziliyor listede ama ne cikarsa onu yaziyorsun diye biliyirum[/QUOTE)
parmak boyası falan çok var sulu boyada yapıyo bu akriliği bi deneyim saol betül
saol canım ama bu tarifte çok meyve var dikkat etmek lazım
ecem sana tavsiye ederim artık her salatamın içine ince ince beyaz lahana mor lahana doğruyorum çok lezzetli oluyo
tekrar geçmiş olsun tugba
çok lezzetli ve vitaminli olur yarasın bebişine
menüğn gayet güzel lahmacunun içindekiler yararlı hamuruda ince olur zaten 1 tane yemişsin bişey olmaz
yediklerin hamilede olsan bana görünüyor ebru 1 tane simit çok fazla zaten meyvede yok menünde bebek için gereklidir mutlaka onun harici gayet güzel hesaplada bizde bakalım ne kadar cal almışsın
geçmiş olsun tuğbacım
öğlen daha doyurucu olsa iyiymiş onun harici gayet güzel menün ecem
ben varım valla beril ama benimle yarışamazsın söyleyim 1 hafa kaç saat yapmışız hesaplayıp cuma günü paylaşalım beril katılım olursa diğer arkadaşlarda yapar
ewet geldi ebru olmuyo böyle metabolizmamı hızlandırmam lazım en az 59 u 2 haftada göreceğim inşallah kararlı ve azimliyim
tebrikler betül
ebru akşam brokoli çorbası yaptım acıkırım diye senin gibi düşünüp 1 dilim tam bugday ekmeği yedim yanında salata ve yoğurt artık acımmmam herhalde
sadece yuruyustenmi kastin yoksa hepsimi
ev isini felan saymam
yok avm de gezdim mezdim yok
adam gibi ciddi ciddi spor yapacaz tamam mi
iyi geceler canimkızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler çok kaynatmayın gece
cok etkiliymis aksam yemegini kaldirma amamasallah basarılı bir kızın var demek benim kızım da çizime çok meraklı stilist olacakmış:))esine de çok geçmiş olsun...
Allah en kısa zamanda seni kömür tasımaktan kurtarsın zor iş canım ya,gerçi kalori kaybettirir:))
benim belli yarım saat 40 dk en fazla eskiden ben de lesli yapıyordum bulabilirsem bir bakayım yine...
ben de memnun oldum canım antep güzel yer der babam hep askerliğini orda yapmış...
tarifi nasıl canım...insallah işe yarar...
tartıdan tartıya fark var körolmayasıca 1 kg eksik tartsaydı ya...
menüde spor da güzel...
ben de anca giirdim canım neyse hayırlısı olsun...
bende de kalıyor sen prosun beril bir soruver yöneticilere:))
olsun arasıra olur böyle seyler...
haklısın canım ama tatlı bişi arıyor insan tutamıyorum kendimi ne güzel zayıfmışsın genelde ben hep balık etiydim....
az ve öz olmuş....
çok geçmiş olsun dikkat et canım....
gercekten dengeli menü olmuş bravo...
canım akşam yemeklerini kaldırdın mı bugün mü böyle oldu?
gece saldirmazmiyim buzdolabina
hos bulduk bebegimberil, hoşgeldin
aysecig, parmak boyası yazmıştım ya, onu biraz kalın fırçalar ile kullanabilir. sulu boyadan daha zevkli bence.
ya da kuru boya ile resmi yapsın, boşlukları suluboya ile boyar. aynı resimde karışık boya kullandırabilirsin.
nasilsin tatlim
suyu gercekten zor iciyorum bendehayirlisi canim.yürüyüs de sana iyi gelmistir.
aslinda nadiren oluyor böyle gecikmeler ama en iyisi doktora gitmen.gercekten bayagi gecikmis.
su biraz az geldi bana tugbacim.
yine sporunu yapmissin,gecmis olsun tugbacim.bendede oluyor o sancilar.insan ayaga kalkamiyor,bilirim.
aksam cok az olmus sanki ecem.
insallah sorun yokturdur
arkadaşlar, 5,5 dilim ekmeğim fazla demişsiniz. sizin menüleri gördükten sonra bana da çok fazla geldi :) günde kaç dilim ile sınırlayalım?(o gün makarna pilav yememişsek)
ekmek yemeden doyamıyorum. şu an midem çok feci, açım ama yemeyeceğim.
bugün menüm:
sabah 7 de çıktığım için kahvaltı edemedim. zorunlu olarak 1 poğaça(aç kalmaktan iyidir dedim)
öğlen : 1 kepçe çorba- 2 kaşık pilav üstüne 2 kaşık nohut(suyu yok)- kereviz salatası(sadece yoğurtla-tuzsuz)
ara: 1 armut
akşam: 1 yemek kaşığı hamsi buğulama- 1dilim ekmek
poğaçayı dengeleyebilmişimdir umarım.
kahvaltı için şöyle bir açıklama yapayım. bundan sonra daha dikkatli olacağım. bazen üşengeçlik, bazen zorunluluk ile kahvaltıyı es geçtim bu günlerde..
[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Mercimek Yemeği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]260[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]ülker çubuk kraker[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 paket[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]158[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütlü Kahve (light)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 FİNCAN[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mercimek Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 KASE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]135[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Izgara Köfte[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]154.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Aşure[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karışık Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]123[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Simit[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]275[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Pınar Üçgen Peynir Light[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 12.5 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]20.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1309.8 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar aşağı yukarı benim menünün kalori değeri bu. Ben bunu toplamda sapmalarla birlikte 2000 kalori olarak kabul ediyorum. Bugün gayet iyi geçmiş o zaman. Bazılarının tam karşılığını bulmak zor. Tam diyet yapmadığım içinde sapmaların bana çok bir etkisi yok. Bundan sonra saymaya devam edeceğim.
Ben ücretsiz üye oldum Betül'cüm. Bi bak bakalım sende istersen. İşe yarar mı bilmiyorum ama bundan sonra bişey yemeden direkt kalorisine bakacağım kesin. Senin düğününe kadar allah izin verirse benim bebişim 3 aylık olacak. İnşallah sen istediğin kiloda giyersin gelinliğini. Sonra yarışırız zaten seninle
Menün harika ötesi olmuş Betül, söyleyecek hiç bişey bulamıyorum. Gözlerim yaşardı
Kalori hesabı normal diyetlerde ne kadar işe yarıyor yani zayıflama aşamasında bilmiyorum ama bence sen sağlıklı beslenmeye bak. Kalori sayma. Mezuniyet işinide aynen öyle yaparız.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.Yeşil çayı bol bol iç bu hafta ki ödemin olmasın. Spor içinde ayrıca tebrikler.
Hadi bakalım inşallah bugünki gibi güzel geçer sınavın. Allah yardımcın olsun.
Korkmaz bence daha güzel. Güle güle kullan canım.
Cuma sabahları tartılıyoruz canım.
vallahi bilmiyorum kaptanim daha hic adet olmadim
dr.bunyeye gore degisir demisti
hasanda zayiflayincada denge bozulur diyor ama ben rahatsizim
hesaplamayi hengi sitede yaptin
cok hosuma gitti
bende hep kalori sayiyorum
sabah
1,5 kase mercimek corbasi
ara 1kepce corba
ogle
1 kase corba