Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)

kolay gelsin şkerim.bende dünden beri ara yapıyorum dün perdeleri yıkadım bugün tek tek camlara başladım birden hepsini yapamıyorum kız rahat vermiyor zaten:)

kolay gelsin şkerim.bende dünden beri ara yapıyorum dün perdeleri yıkadım bugün tek tek camlara başladım birden hepsini yapamıyorum kız rahat vermiyor zaten:)
bende senin gibi hergun biraz yapiyorum

Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)

ay ne eglencelidir giyip giyip bol geliyor diye ayirmak
sen ne zaman basladin kilo vermeye
kac ayda verdin bayagi iyi verilmis kilon

bende senin gibi hergun biraz yapiyorum

ay ne eglencelidir giyip giyip bol geliyor diye ayirmak
sen ne zaman basladin kilo vermeye
kac ayda verdin bayagi iyi verilmis kilon

Cok eglenceli ama bazılarına cok üzüldüm :(
4 ayda verdim 5. ayıma dogru gidiyorum..

mas.darisi herkese insallah

nisanlanincami karar verdin

kizlar hosaf konusunda ne dusunuyorsunuz
aksama kendime erik yada kayisi kurusundan hosafmi yapsam sekersizce
pure haline getirip yesem
ne dusunuyorsunuz

$resimler 187.webp $resimler 154.webp

ecem deniyorum olmuyor
benim telin boyutu buyuk geliyor
ama bilgisayardan gecirebiliyorum
insallah aksama halledecem canim resimleri

bu bizim kopegimiz

cocuklarin elinde kopeklinden eser kalmadi gerci ama

mas.darisi herkese insallah

nisanlanincami karar verdin

kizlar hosaf konusunda ne dusunuyorsunuz
aksama kendime erik yada kayisi kurusundan hosafmi yapsam sekersizce
pure haline getirip yesem
ne dusunuyorsunuz

Amiin canım insallah
Yook ben nisanlanalı haziranda 2 sene olacak bu zayıflama kararımında 4 aylık gecmisi var dedigim gibi..
Bi ara cok hastalandım ve hastalanınca bisey yemem ben sonra herkes ne kadar cok kilo verdin demeye basladı, birde bunun üstünee erkek tarafındann herkes incecik kaynana bile genc kız gibi öbür gelin geldi falan zayıf o da, laf olmuss duydum bende.. Dedim hazır bi kac kilo vermisken ben bu yola devam etmeliyim böylece kilo vermeye basladım

$eylül 1129.webp $reha abinin resimleri 1053.webp $genel resim 037.webp

benim ikizler
romantik bir gun batimi benden size
ecem bu otelde gecen yil dogum gunu yaptim
kizlar istedi diye
senin yeride cok istiyorlar
bakalim

buzun resimler oluyor ortuler gecmiyor hayret

Son düzenleme:
Senin kızlar süslü baksana sallar takılmıs :) digerinde ojeler :)) allah bagıslasın canım

naz olan uzun sacli
balim kisa sacli onun saclarini uzatamiyoruz sinuzizi var hemen terleyince yatiriyor kuzumu
susten cok gezme meraklilari

maşallah gül on parmağında on marifet valla en güzelini yapmışsın.yinede boş durmamışsın.bende evlenene kadar açlıştım eşek gibi akşam geç saatlere kadar evlenince rahatladım sandım ilk iki sene iyiydi de sonra sıkıldım çalışmak ne olursa olsun güzel özellkile ekonomik özgürlüğün açısından süper çalışırken kendi param diyip harcayabiliyorusn ama evlenince hesap kitabın içinde buluyorsun kendini ve bir şey alırken iki kere düşünüyorsun.benim eşim çalışmamı istemiyor lafını bile ettirmiyor malesef o kadar okul emek boşa yani ne yapalım yinede halimize şükür.allah darda koymasın kimseyi.

canım ben içine ne tuz ne bulyon koydum zaten bulyonda yoktu evde:)ama tarifinde var istersen koyabilirsin.

o kadar deeğil de bişiler yaapmaya çalışıyorum,aynen öyle insanın kendi parası baska bence de eee çalıştırmadıklarına göre 2 kat çalışsınlar banane :19:

sıkılma sıkılma ne güzel işte...
Eki Görüntüle 606839 Eki Görüntüle 606836 Eki Görüntüle 606838

benim ikizler
kizlar istedi diye
bakalim

3 kız masallah Allah bağışlasın...:nazar:

o kadar deeğil de bişiler yaapmaya çalışıyorum,aynen öyle insanın kendi parası baska bence de eee çalıştırmadıklarına göre 2 kat çalışsınlar banane :19:

sıkılma sıkılma ne güzel işte...

3 kız masallah Allah bağışlasın...:nazar:
amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Günaydın dicem ama günaydını kalmadı öğle oldu. Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar yaaaa. İşte yoğundu. Geçmişe bakayım biraz. Sonrada öğle yemeğine giderim. İnşallah öğleden sonra sakin olur hastane:16:

ayy kolay gelsin canım :( Ne zaman izne ayrılcaksın?

bende bugun tartildim ama sunu soylemeliyim
cumadan beri dikkat edemiyorum ve sporumda cok azaldi ama kilom artmamis
biraz ugrasayim iki gun kaldi bari biri vereyim
sabah itibariyle 700 gr.di giden
ama actimmmmmmmmmmmmmmm

Balım ben cumadan cumaya tartılıyorum sadece. Eskiden olsa dayanamazdım ama buraya katıldığımdan beri, tartılma mevzusu da dahil herşeyim disiplinize oldu. Kendimi tutabiliyorum yani. Hem daha heyecanlı oluyor, olumsuz bi sonuçgörürsem hafta içinde mesela ben çok kafama takarım onu :\

gecmis olsun.lokmalari cok cignerseniz,kilo vermeniz kolaylasir diyorlar.dislerin yapilsin.bunun faydasini da görürsün.

Benim annemin bir arkadaşı söylemişti, her lokmayı 20 kez çiğne diye.. Mümkün olduğunca çok çiğniyorum hem yemeğim uzun sürede bitiyor, beyim doyduğumu algılıyor ve gerçekten de doyuyorum, hem de sindirmesi kolay oluyor vücut için. Gerçekten çok etkili bişy bu.

simdi cikmam lazim.oglumu okuldan alacam,sonra tekrar götürecem.sonra onu spora birakip,yaklasik 2 saat yürüyecem.aksama görüsürüz.

Yoğun bi gün kolay gelsin canım.

Yarınki sınavdan sonra tatil başlıyo yani? Süper :) bak bugün benim 26 günlük tatilimin ilk günü mesela ne güzel bi duyguymuş ya yaz tatilinden beri unutmuşum bu duyguyu :16:

Hm çok iyi o zaman, baya dengeli vermşsin. Ortalama ayda 4 kilo civarı. İşte böyle verilen kilolar kalıcı oluyor. Maşallah :nazar:

ayy kolay gelsin canım :( Ne zaman izne ayrılcaksın?

Balım ben cumadan cumaya tartılıyorum sadece. Eskiden olsa dayanamazdım ama buraya katıldığımdan beri, tartılma mevzusu da dahil herşeyim disiplinize oldu. Kendimi tutabiliyorum yani. Hem daha heyecanlı oluyor, olumsuz bi sonuçgörürsem hafta içinde mesela ben çok kafama takarım onu :\

Benim annemin bir arkadaşı söylemişti, her lokmayı 20 kez çiğne diye.. Mümkün olduğunca çok çiğniyorum hem yemeğim uzun sürede bitiyor, beyim doyduğumu algılıyor ve gerçekten de doyuyorum, hem de sindirmesi kolay oluyor vücut için. Gerçekten çok etkili bişy bu.

Yoğun bi gün kolay gelsin canım.

Yarınki sınavdan sonra tatil başlıyo yani? Süper :) bak bugün benim 26 günlük tatilimin ilk günü mesela ne güzel bi duyguymuş ya yaz tatilinden beri unutmuşum bu duyguyu :16:

Hm çok iyi o zaman, baya dengeli vermşsin. Ortalama ayda 4 kilo civarı. İşte böyle verilen kilolar kalıcı oluyor. Maşallah :nazar:

Evet baslıyo ama bütlerede giricemm ortalamayı yükseltmem gerek :( özel ya benim ortalamam yüksek olmazsa burs miktarı kadarını ödemek zorunlulugu var ;)
Evet umarım geri almam :(

Eki Görüntüle 606839 Eki Görüntüle 606836 Eki Görüntüle 606838

benim ikizler
kizlar istedi diye
bakalim

maşalah allah bağışlasın sana benziyorlarmı? antepli oldukarı kesinde:)

Senin kızlar süslü baksana sallar takılmıs :) digerinde ojeler :)) allah bagıslasın canım

antepin kızları da hanımlarıda kokoştur.antepte kadınlar süsünden altınından erkeklerde yemesinden taviz vermezler:1:
benim evlendiğim sene kayınpederim vefat etmişti cenazeye gelen takmış takıştırmış sanki düğüne gelmiş gibiydiler ne kadar çok şaşırmıştım
birde altının rengi kırmızı olacak yoksa altından saymıyorlar.bir yerdede benim altınlarıma gümüş mü diye sormuşlardı sonradan ne gülmüştüm ya :)
amin hepimizinkini allah korusun
kissssss belki zayiflayinca dizilerde tatile girinci 4.oglan olur heeeeeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

kız maşallah ne gayretlisin maşallah maşallah.da bekle yani zayıflığın tadını çıkar biraz şekerim :)

Back
X