ya ben çok yemiyorum gerçekten ama anlamıyorum yazarkende utanmıyo değilimkimse beni kadar hızlı kilo almıyo sanırım,ama farklı bi durum var ortada ben zaten birden 5kg almadım ki sadece tartının azizliğine uğradım ve 2kg fazla tartıyo diye biliyoduk ama meğer doğru tartıyorumş ama mazeret değil tabiki offffff offffffff:çok üzgünüm:
valla en çok kiloyu sen ver haftaya hemen yollayayım :))
birde mezunlar için şiir kitabı hediyem olacak...
ama düşündüm de kendimi bu hediye listesinden çıkartmam gerek :)
teşekkür ederim melisim evet canım saat 8 de başlıyo 6 saat sürecek olan maraton internetten araştırınca canım sıkılıyo araştırmayınca ne demek olduğunu anlamadığım bi test canımı sıkıyo şaşkın bi durumdayım anlayacağın :1shok:
aslında kilo değil de yüzdeye göre birinci olsun tabi, sonuç listelerinde de öyle yapılıyor. Benim sizler gibi kilo vermem çok zor azaldı kilo artık gitmiyor.
tamam haftaya herkes dursun en çok ben verceğim kiloyu tamam mı?
bence de kendini çıkar şekercim senin ne işin var sana başka ödül ayarlayalım ama ne bir düşünelim.
hımm yüzdeye göre hesaplayalım o halde :)
kendimi çıkarttım bile listeden...
birde şiir kitabı benim yazdığım değil malesef, ben öyküler yazıyorum amatörce ama birgün bastıracağım kesinlikle...
ben sizlere sevdiğim şiir kitaplarından hediye etmeyi düşlüyorum...
dilerim tüm takım arkadaşlarımda benden küçük bir hediye olur ve zenim"i unutmazlar :))
hımm yüzdeye göre hesaplayalım o halde :)
kendimi çıkarttım bile listeden...
birde şiir kitabı benim yazdığım değil malesef, ben öyküler yazıyorum amatörce ama birgün bastıracağım kesinlikle...
ben sizlere sevdiğim şiir kitaplarından hediye etmeyi düşlüyorum...
dilerim tüm takım arkadaşlarımda benden küçük bir hediye olur ve zenim"i unutmazlar :))
baharcım iyi mi moralin?
baharcım birazdan cevap yazacağım özeline
nasıl öyküler canım merak ettim. Arada örnekler ver bize, inşallah bastırırsın.
seni unutmayız canım hiç kısa süredir bizimlesin ama kafamıza oldukça yer ettinkaydirigubbakcemile3
zenim senin diyet nasık gidiyor yarınki sonucu merak ediyorum
:))) unutmayın beni...
aslında iyi gidiyor yarın ki sonucu bekliyorum dün akşam regl olduğum için biraz şişim malesef...
kilo vermenin ötesinde ben bu hafta sıkılaşmak için uğraştım hep, plates çok işe yarıyor :))
verdiğim kilodan daha çok vermişim gibi görünüyor ama buda beni mutlu ediyor...
ahh birde şu migrenim olmasa...
ama ben baskülden dolayı olduğunu yazmıştım demekki gözden kaçmış ama olsun inş. haftaya çok daha ii olucama.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?