Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben geldim ama hemen çıkacağım kızım uyuduktan sonra gelirim yine. Tartılmayı unuttum (
dünkü kilomu yazarım olmadı 800 gr vermiş olurum.
iftarda çorba, 1 tavuklu mantarlı krep, 3-4 parmak patates (fırında)

yaa kızlar şöyle baktım ama çok okuyamadım. akşam bakarım.
baharcım umarım yarın herşey çok kolay olur ve güzel sonuçlar alırsın. Senin yanındayız kendine iyi bak.
dosbam melzeyitim acıbiberim (başka kim yazmış gözüme çarpmadı) ne güzel kilolar verilmiş. Harikasınız.

meliscim kilom 81.4 ama şu an ona bile üzülecek halde değilim zaten bu hormonlarımdan kaynaklanıyo hep bu kilolarım yoksa 2 gündür iştah falan yok nereme kilo alıcam allah aşkına neyse ben yine yazarım keşke aramızda bir de doktor olsaydı şu an bilgi almaya çok ihtiyacım var mafoldumben

ben kilomu bildirdim ama yine bildiririma.s73.2kg idim iftardan önce tartıldım ve 72.5kg çıktım,bu cumaya böyleyim ama önümüzdeki hafta inş. 70kg olucam yavaş yavaş toparlanmaya başladım kendime sinir olmaya başladım çünkü çok saldım kendimi ben böyle değildim...

bhrcım kendini bırakma bu kadar üzme,biz grup olarak yanındayız hep unutma kilo nedir ki yeterki sağlık olsun herşey yoluna girecek hayatım ama nolur dirençli olmaya gayret göster:teselli:

canım geçmiş olsun Allah acil şifalar nasip etsin inş...

vay kilolar gidiyor yaniii

kızlar melise yardım etmek amacıyla kilolarınızı biraz toparlıyorum
dosba :66.9 =1 200 vermiş
melankoli:72.5=600 vermiş
melzeyit=77.4
patbori=74.6=1 900 vermiş

kızlar geçmişi okudum geldim bugün çok takılamayacam kızımla babannesi kavga etmiş babaannesini dövmüş evden kovmuş oda babasına anlatınca kızım babasına küstü babasıda ona küstü arada ben kaldım sabahtan akşama kadar kayınvalidem kızımla didşiyor akşamdan sabaha babası kızım kendini sokaklara attı sokaktan içeri getiremiyorum cadımı bide görseniz öyle masum bişey kikendi suçlu ama bütün suç başakasınınmış zanneder kızıma acırsınız

bhrcım kendini bırakma bu kadar üzme,biz grup olarak yanındayız hep unutma kilo nedir ki yeterki sağlık olsun herşey yoluna girecek hayatım ama nolur dirençli olmaya gayret göster:teselli:

canım geçmiş olsun Allah acil şifalar nasip etsin inş...

teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar benim için dua edin olur mu yarın ayrıntıları öğreneceğim elbette neden böyle bir teste gerek duyulduğunun şu anda pek bilgim olmadığı ve internette türlü yorumlar olduğu için biraz tedirginm açıkcası içimi rahatlatamadım onun verdiği stres yapıştı üzerime kurtulamıyorum

kızlar melise yardım etmek amacıyla kilolarınızı biraz toparlıyorum
dosba :66.9 =1 200 vermiş
melankoli:72.5=600 vermiş
melzeyit=77.4
patbori=74.6=1 900 vermiş

13. TAKIM **121. ETAP **

ad1 ( 52.8 /
dosba (68.1/66.9/1.2/1.76)
acıbiber2053 (63.0
melankoli_84(71.0/72.5/-1.5/-2.11)
shopaholic (73.7
emirel ( 61.1
bhr.87 (80.6./81.4/-0.8/-0.99)
zenim (72.0
poly (65.0
melis08 (60.5
melzeyit (78.4/.77.4 /1/1.28)
patbori (76.5/74.6 /1.9/2.48)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…