Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayram gelipte sarma,baklava yenmezmi?yenir hemide öyle bir yenirki yedikçe yenir yedikçe yenir.sarma ve baklava çünkü onlara asla hayır denemezki. bol sarma ve baklavalardan sonra bayram biter herşey eski haline döner,tartıya çıkarız veeeeeeeee koca bir hüsran.başlarız''keşke''lere. keşke yemeseydim diye ağlamalara. yediğimize değmediğini tartı söyler bize.dosbacım bu bayram hüsran yaşamayalım,insanlar ne derse desin kendimizi tutalım.onlar için değil kendimiz için kilo veriyoruz vede onlar değil biz seviniyoruz en kötüsü biz üzülüyoruz.ısrarları kesinlikle kesinlikle kibarca reddedip hatta mümkünse yeşil çayımızı yada form çayımızı içiyoruz. anlaştıkmı hayatım. bu bayram kilo vercez inşallah. kaydirigubbakcemile2kızlar diyetisyenim bayramda yemek istediğin ne var diye sordu.. bende ekstra bişi istemiyrum ama mecbur kalacağım yerler olcak dedim
nasıl kilo aldığımı verdiği değişim listesinden anladım(
eğer 2 kaşık pilav yiyeceksem 1dilim ekmek listemden çıkacak (25 gr)
demekki neymiş pilav!! öyle tabak ile yenmezmiş!!!
2 baklava =1 dilim ekmek ve salatadaki 1tk yağ çıkarılacak
veee 4 tane zeytinyağlı yaprak sarma =1 dilim ekmek +salatadaki 1tk yağ çıkarılacak
ben bu listede sanırım pilav yemem ama kesin baklava ve zeytinyağlı yaprak yerim gibi geliyor
amin hayatım cümlemizin inşallah çok sağol. opuyorumnanaktanarkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun inşallah dualarınız dilekleriniz gönlünüzden geçen herşey kabul olur bu mübarek gecede...
her evde bu tarz şeyler olur biliyorum canım ama sanırım ben artık tahammül noktasını geçtiğim için bana ağır gelmeye başladı artık görmezden duymazdan gelicem başka çaresi yok bu tarz olaylar yaptığım şeylerde de isteksiz olmama sebep oluyo o yüzden iyice karamsarlığa düşüyorum ama toparlıycam inşallah en kısa zamanda alkisalkisalkis
tünaydın kızlar,sahurda ne yediğimi yazayım dün akşamki sahur gibi beslendim bir bardak ılık süt,yarım şeftali,2 siyah erik ve 3 incir ve 1lt su akşama da inş. hafif geçircema.s
selam kizlar nasilsiniz bakalim meliscim kendimi dinlemek degil artik hafta sonu kendimi biraz fazla zorladim ve havaalanin da mecburen valizleri kendim kaldirinca ondan oldu galiba
adcim biliyorum seni unutmadigini izinde firsat buldukca girdim aslinda kimi zaman yazdiklarim bile dikkate alinmadi onun icin biraz kirilmistim ama gecti biraz da anneden babadan ayrilinca iyice duygulsallastim galiba
melyezit sen nasilsin bacim hic karsilasamiyoruz kizin okula baslamis allahim zihin acikligi versin ömrü boyunca mutlu ve basarili olsun
dosba acibiber emirel patbori ve öteki yeni arkadaslar sizlerde iyisinizdir insallah
canım benim neden canın sıkkın bakiimm..ayrıca 1 turşucuktan zarar gelmez..menüne gayet sadık kalıyorsunselam kızlar
iftarımı yzayım hemen
1 cup çorba
90gr biftek
1 enginar
1/2 cup yoğurt
salata
turşu(canım sıkkındı yedim şiş olmama rağmen )
1 light cola
25 gr ekmek
2 hurma
hepimizin kadir gecesini tebrik ediyorum..herkezin kandili mubarek olsun şekerlerim,akşam iftarda dışardaydım neler yedim yazayım;az çorba ve bir porsiyon adana yedim salata ve ayranla bu kadarcık,çok olmamıştır dimi koçum potborimCADIARZUşimdi de yeşil çayımı demledim bu akşam tatlı yok ama belki çok az dondurma yiyebilirim ama kendimi tutucamyasakkelime