selam kizlar nasilsiniz bakalim sagolun benim haftalardir adim bile gecmemis demek insan uzak kalinca unutuluyormus neyse olsun bakalim ben evimdeyim ve bugün ise basladim türkiyede kilo almadim hatta burda son zamanlarda aldigim kilolrida verdim simdi 76 kiloyum araniza cok yeni arkadaslar katilmis nasil size iyi bir moral olmustur herhalde kendinize iyi bakin ben firsat buldukca aranizda olmaya calisirm
ah canım hiç unuturmuyuz seni.hepimiz kendi derdimize dalmışız hayatım ama inan unutmuyoruz. ayrıca sen bizi özlemiyorsun,özlesen gelirdin sürekli. :umursamaz: şaka biryana hayatım bak ne güzel kilo almamışsın.sen şimdi bu kilonu koru vede aramıza dön.yeni arkadaşlarımızda sağolsunlar bizi canlardırdılar. hadi canımcım bekliyoruz.
adcım seni rüyamda gördüm... çok güzel bi evin vardı ve kalabalık toplanmıştı... ortam çok güzeldi :))
ben iftardan önce bi 15 dk uyumuşum o arada gördüm uyanınca bende şaşırdım ama artık rüyalarda bile buluşuyoruz :))
hayır olsun hayatım.gerçi gündüz rüyasına bey namaz derler ama.olsun yinede hayırolsun.ah keşke gerçektede buluşsak hep beraber. ne güzel olurdu dosbacım. opuyorumnanaktan
kızlar gerçekten bi güne nasıl başlarsan öyle devam ediyo akşam babamla tartıştık hiç yoktan yere canımı sıktı artık evde oturmak bana işkence gibi geliyo her yaptığım göze batıyo en acilinden iş bulmam lazım ama sektör durgun kpss kasım atamalarında da şansım ne kadardır bilmiyorum bi ümitle bekliyorum ama olmayınca daha çok üzülüyorum motivasyonumu düşürüyo tüm bu stresler hastane,işsizlik,evde oturmak,tartışmalar sıkıldım herşeyden gerçekten !!!
bhrcım yaşadığımız şeyler birbirine okadar benziyorki hatta aynı olaylar.buyüzden seni anlamak hiç zor gelmiyor bana,hemen gözümün önünde canlanıveriyor. canım benim herşey üstüste geldiği için insan daha bir duygusal oluyor ama inan pekçok ailede bu gibi durumlar yaşanıyor,(örnek;ben zamanında yaşadım)bunları çok fazla takma derim. iş olayındada inşallah istediğin işe hayırlısı ile sahip olursun hayatım. biraz sabırlıol canım benim :teselli: herşey yoluna girecek göreceksin. bugün senin içinde çok dua edeceğim vede tüm takım arkadaşlarım için.hepinizin ismini söyleyeceğim. :Saruboceq:
baharcığım üzülme evde otursan bir dert çalışsan bi dert benim durumumu biliyosunuz dün kayınvalidem bugünde işyerinde büroda çalıştığım erkek denilen gereksiz zerdavat izne çıkacakmış bende bana yazı zehir etti bayramıda en ona zehir edeyim diye dalga geçtim arkadaşlarlada bir olduk uğraştık ben gülmeye başlayınca ki bu arada odada enaz dört kişiyiz herkes gülüyor ama öyle böyle değil çattı bana odadan kovdu terbiyesiz dedi ama ben halen sinirden gülüyorum ama varya allah ne verdiyse ağzıma ne geldiyse en son odadan kovduğumu vhatırlıyorum beni tehdit ediyor seni eşine söyleyecem diye (kendisini zekası ancak bukadar şikayet mercini de bilmiyor) git dedim değil eşim en baştakine söylesen kaç yazar defol defol diye bağırıyorum eğer biraz daha zorlasa elime ne geçirsem fırlatacam bu yıl mesleğe girişimin 10.yılı bir ilk girdiğimde birde bu sene kavga ettim bir insanla kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama artık beni ne kadar zorladı düşünün
adamın çokmu damarına bastınızkine. ama ne olursa olsun bunları söylicek kadar kötü ne konuşmuşsunuzdurki.

lmaz: hiç kontrolüne hakim biri değilmiş.inme bidaha aynı seviyeye onlarla hayatım. zaten ne konuşmasını biliyorlar ne hareketlerini. :umursamaz: hayır senin canın sıkılıyor ona üzülüyorum.uğraştıkların yetmiyormuş gibi bide bunlarla uğraş.:teselli:
adcığım dosbacım patboricim güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar çok heyecanlıyım yarın kızm okula başlıyor çok güzel oldu eteğin boyu çok uzundu giymez diye düşündm ama anne boyu çok güzel böyle kasın dedi ya nazarım değecek maşallah ama kızım çok güzel teyzeleri
maşallah maşallah maşallah.

asuman teyzesinden kocaman öpücükler ona. opuyorumnanaktan
resimleri çok tatlı hayatım ama boydanda çekseydin annesi.
ben bugün yarım litreyle kaldım canım artık yarına içerim bol bol sakinleşmek için bir fincan ada çayı içtim birazdan ben de yatarım
sakın kendini moralin bozuk diye bırakma hayatım.inşallah güne güzel başlarsın. a.s.
kızlar merhaba,
öncelikle hepinizden özür dilerim merak da etmişsiniz beni opuyorumnanaktan dün yoğun bir gündü biliyorsunuz, akşam işten doğru kuaföre eşim pazar sokak sokak gezdirince işerimi halledememiştim saçımı kestirdim, fön, manikür tüm bakımdan geçtim, kızrmızı ojelerimi sürdürdüm :) eve geldim bir lokma yemek yok, hemen mutfağa girdim saat 7 olmuştu ama yok yetişmiyor neyse azıcık geç yeriz dedim, o arada babam sesimi duydu sanırım aradı dışarıya yemeğe davet etti yüzümde güller açtı inanamazsınız. Gittik geldik kızım 10 gibi uyudu yan yana yattık yapışmış bana kalkınca uyanıyor iyiğce dalsın öyle yatağına götüreyim dedim ama ben de sızmışım erkenden gıcık oldum. Uyuku düzenin çok bozuk dün gece de 1de kalkıp sabaha karşı 5te uyumuştum, ramazan sonrası eski düzenime kavuşurum artık.
dışarıda çok abartı yemedim mercimek çorbası, tavuk şiş biraz pilav, sütlaç (ayyy yemişim).
en büyük problemim 2 gün de erken yattığım için suyumu az içmem çayımı içememem dolayısıyla baskülde şiş çıkmam, şu 2 gün dikkat edeyim çok.
bakım yapılmış oh ne güzel yoğun yorucu ama keyifli birgündü sanırım. yemeğide dışarıda yemişsin ne güzel.babanın zamanlaması gerçekten harika. ayrıca ben o prensesi yerim.annesine sarılıpta yatrmış. Şeniz yanımda olsa mıncıklamammı ben onu.
az yediysen sorun yok hayatım. gayet güzel bir menü zaten . cokacimcoook
kayısılı form çay harikaymış. Sen söylemiştin herhalde dosbacım gittim aldım ben de.
bu arada çok güzel merserize bir hırka aldım bu senşinin modasından hani önü uzun olanlardan başka bir şey alırmıyım bilmem.
yarın tanışma toplantısı var 1lerle dekanlık düzenliyor çok kalabalık olacak sanırım, ne giysem diye düşünüyorum kara kara.
güle güle giy üzerinde eskisin hayatım. imkanımız olsada hep alışverişyapsak ne güzel bişeymiş bu. :teytey:
tamam canım ben de çayımı içtim suyum bitmek üzere bir de sütümü içtim mi yatacağım.
vermiş olacağına eminim. Bize de haber ver canım kolay gelsin. Öpüyorumkaydirigubbakcemile3
şu süt olayına bendemi girsem acaba.alıştırayım diyorum oğlumda belki benden görüp alışır.
kızlar bir şey anlatayım da size motive olun işyerinde oda arkadaşım genelde kiloluydu evliydi boşandı hırs yaptı 70li kilolardan 52lere falan düştü fıstık gibi bir vücud çıktı ortaya. 2 yıldır da aynı kiloda. Ben bölümün hep en çıtırı olmuştum en fazla kilom 55di, o zaman hergün nasıl güzel giyiniyorsun çok yakışmış falan derdi. Zayıflayınca gardrobunu yenidedi düşük belli kotlar harika kıyafetler aldı. Şimdi o kadar güzel giyiniyor ki aslında o kadar yakışıyorki kıskanıyorum :kedi:
onu görünce hırs yapıyorum benim çok dar giyince bir yerlerim çıkıyor. 55in altına düşmeliyim.
canım benim senin çok bi kilon kalmadı yakında oda olur. o arkadaşın adına sevindim.ne güzel güveni yerine gelmiştir. boşanmış birde. çatlasın eski kocası. :umursamaz:
yarın uyumayacağım akşam inşallah muhabbeti yakalacağım.
hepinize güzel bir gün diliyorum
sanada güzel günler hayatım.miniklerle bol şans. a.s.