Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar geçmişi epey okudum alıntı yaptım fakat olmadı karıştı
ecemcim çok haklısın sana sonsuz katılıyorum ebru çok özverili hepimizin bu özeni göstermesi lazım

kesinlikle öyle hepimiz bu takımdan faydalanıyoruz sonuctaa

kızlar çok meraklıyım bilirsiniz betüş ve ecem düğün hazırlığı için neler aldınız ben yokken güzel gelin adaylarımız

:)) sennn yokkkenn öyle büyük bisey almadım amaaaa gelinlik siparisimiii verdim prova tarihlerim ve teslim tarihi kesinlestii :)

ocak elektirik süpürgesi ses sistemi falanda aldım ama hatırlayamadım izne gitmismiydin diye :) birde ufak tefek detaylar rende tuzluk gibi :)) bi süre ara verdiim yazın devam edicem dügüne yakınnnn hic bisey icimde kalmasın diyeee belki yeni bişeylerr cıkar :)

Senin yapmak isteyip de elinden kurtulabilen bişey olur mu hiç

tmm tatlim bundan boyle alt alta yazicam

Tamm canim zorlaniyosaniz artik oyle yazrim

Emin ol gözlerimiz yollarda bitaneemmm

Menüye yorum yok, özel durumundan dolayı. Sporun ise her zamanki gibi

mesajini tam anlamadim ama iyi birseydir eminim
gevezelikte benim ve ecemin rekorlarini kolay kiramannnnnnnnnnnnnnn

tubisim canimmmmmmmmmm
benim mesajim seni bagladida baban kiziyorsa kendimi affetmem hadi git artik

Mesajını daha yeni gördüm bitanem ben :26:

Aaaaa benden baska kimse yoknese bende cikiyim bari bi baska sayfalara goz atiim siz lafin beliikirin ben yarin yetisirim size iyigeceler byyyyyyyy

İyi geceler canmm

tubis resimleri yukledim bakta sileyim hemen
hasaninkide var

Bugün öyle yoruldum öyle yoruldum ki.. Gerçi 2 gündür böyle oluyor. Hemmmen uyumak istiyorum. Hepinize iyi geceler canlarıım

siliyimmi .....................................
tanirmisin beni artikkkkkkkkkkkk

Oyyy tipini seveyim senin Maşallah hasan abiyle de yakışmışsınız birbirinize çok. Allah bi ömür boyu daim etsin ailece çolukla çocukla mutluluğunuzu canım benim..

sagolasin kuzummmmmmmmm
cocuklu cacikli gunlerde birbirimizle tencere tavayiz

Tanımam mı ben seni ya 50 kilometre öteden tanırım :) İnan daha önce yüzünü hiç görmedim ama tam da gözümde canlandırdığım gibisin..
heeeeeeee deli dolu zipir karinin biriyim
bu hafta elbiselerimi cikarip deneyecem

bitanecim toplam 13 küsür kilo gitti en başından beri, bunun 8'ini sizlerle birlikte burda verdim
iki bedenden fazla fark ediyordur
ama sakin fazla elbise alma iyice hedefe yaklasana kadar

bende cizelgemi duzelttim simdi vayyyy be 20 kilo
elif 9 kilo onu zor tasiyom 20 kiloyu nasil tasimisim ki
ama inan verdikce veresin geliyor insallah duraksamazsin,kilo ver az ver sorun degil
duraksayinca moralen kotu oluyor
yazin seni incecik gorecem insallah

heeeeeeee deli dolu zipir karinin biriyim
bu hafta elbiselerimi cikarip deneyecem

iki bedenden fazla fark ediyordur
ama sakin fazla elbise alma iyice hedefe yaklasana kadar

Kıyafetlerimde cidden bi fark oldu. Özellikle karın bölgesinde.. Üzerimde çirkin duran bazı kıyafetlerim güzel durmaya başladı. Çok mutlu oluyorum ya çok..
Ve yenilerini alma konusunda da, aynen senin dediğn gibi yapmayı düşünüyorum bitanem. En son alıcam inşallah.

ben taytla hamilelik gecirdim sonrada iki tane pantolonum vardi birini 80 kilo oldugum gun cope attim
oburude duruyor bakiyom giyiyom moral oluyor
haaaaaaaa sakin unutma yuruyusle gobek bile eridi
kim diyormus yaw sezeryan gobegi erimez diye
bol bol tempolu yuru canim
birde badem yagi yada sizma zeytinyagi al arada vucudunu ovala siki siki ben cok yaptim iyi oldu vucudun nemide gitmedi
eriyince o balonumsu goruntu yok bende

bu saatte genelde ecemle betulde olurdu ama yoklar bugun niyeki

ouuwwwwww inci tanemden güzel tavsiyelerr sağol bebeğmm. ve yürüyüş konusuna gerçekten daha fazla eğileceğim artık..

bu saatte genelde ecemle betulde olurdu ama yoklar bugun niyeki

İnanamıyorum ya :) bu saat olmuş, takımda sadece 2 kişi var. Ve bu 2 kişi, gün ortasında bile biraraya gelemeyen karşılaşamayan sen ve ben

annemin bir lafi var bana hep allah ayirmasin der
gonlum seninle ya gulommmmmmmm
bana sorarsan sakin agir spor yapma ben son ay agirlik verdim spora
sona dogru direk incelmeye gec
agirlik sakin calisma canim yag kasa donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…