vawwwwwwwwwwww kac beden daraldin sen
super yawwwwwwww
bu resimde cok zayif gorunuyorsun gulum
bende siliyom haberiniz olsunnnnnnnnnnn
betul yarin okudunda yine kacirdim diyecekkkkkkkkk
Bu resmi simdi cektimm isteee anlık oldu :)) su anki halimm
42 den 36 ya indimmm istee sanırım ama daha yarn anlicam 36 olmusmuyummm dye :)) bii göbüssss kaldı demirbassss
Sildim bende
Birazdan gelr bence o zaman ble kacrdmm yaa seni cok merak ediyodm dcek sana :))
tek kelime korkunc fark varrrrrrrrrrr
bir sen daha girersin icine
bende bu kadar fark yok ya
mayolu halim iste en sisman halim
bu kacinci yuklemem hele simdi sirf onun icin yaptim gine yok
ecem sen sikilastinda ama
pardon gobegin nerde dertleniyon bosuna
Sen mezun mu olucaaakksıınnnnnn bende mezun olmayı düsünüyorum 57 de sonra listde olmadan 55 e yne burda derya gibi takılarak devam ediym diyorum cunku bende artık öyle 1 kilo falan gitmiyo takımı etkilemiym bencillk yaparak
Masallah sanaaa canımm tassın sen o ayrı bacaklar falan masallah
Kerosss artık durr yeter diyodaaaa ben 55 i kafaya taktımm hastalıklı gibi olucam :))
Yaaa oturunca göbekkk küttt cıkıyo deliriyorummmm ben düüüümdüzzz olsun istiyooommm
bende sen gibi dusunuyorum hem yerime biri gelir
ben resmen gunde leslie ile birlikte 2,5 saat spor yapiyorum yediklerim zaten kisitli ve verilen 1 bile degil
ben halimden cok memnunum zaten bundan sonra tek hedefim sikilasma
ebruya da kizlarada yazdim bir fikir verin diye ama daha yorum yapan olmadi
Gözden kaccmıstıırr o zaman bende hem Ebru ya hemde kızlara yeniden hatırlatmaa yapıym sbize fikir verin egerr mezun olmaya karar verirsem bu cuma mezun verilecek :))
oturunca tepeden gobege bakinca tabiki gobek gorunur ama yandan onden gorunmez
benim bacak boyum harbi uzun
hasan hastalikli olma ne yaparsan yap diyor
gobemi aldiracam dedim bir dunya laf soyledi
gobekli halini unutma bu ayva gobegi diyor
3 cocukluda cok cok zayif istemem 68 de yeter
Ben aldırmaya cesaret edemem ama bölgesel zayıflamaya gidicem oturuncada ayaktaki gibi duz olsunn göbegm midemm
Keremde bugün bi sürü bagırdı igrenc oldun cirkinlestin yeter artık böyle atrk beni cezbetmiyosun oofff basımın etini yedii ama dnlemicemm onu :) o da beni dnlesn kilo alsn bende dururum :))
ben suan %80 i verdim puskut olabilecemi soyledi ama 3 hafta daha kalip 70 de giderim
sonrada listeye girmeden 2-3 kilo vermek istiyom ama genis zamanda
bak evleneceksiniz bence onunda sozunu dinle en azindan dinliyor gorun bu konuda hakli olabilir belki cekmiyorsundur
bazilari cok zayif sevmeye bilir
kiss keros ne is yapiyor odami ogrenci
bizimde bir mahkeme isimiz var hasanin ortak oldugu bir klinik vardi klinik batti ve biz kar payini alamadik 1 yili askindir mahkemeligiz marta sonuclanacak eger kazanirsak bende rezidenzlerde 1+1 istiyom kizlar belki uni.okur diyeO zaman bende simdi bile mezun olablyorum ben ynede 57 yi beklerim
Yoookk canımmm o ögrenci olsa kmse vermezdi beni onaaa kerosum gümrük isiyle ugrasıyor müsavir gümrük müsaviri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?