herkese tebrikler listede guzel olmus ama sonucu hic begenmedim haftalar oldu birincilik gormeyeli insallah bu hafta
gul iyi yolculuklar canim
menüm :
sabah:1 kase kellogs süt ile
öğlen: 1 dilim kepek ekmek,yoğurtlu ıspanak
akşam:tavuk şiş,salat ,ayran
1 portakal
2.5 lt yesil çay
Forumda acmicam canim kendi kendimecnm gunlugu forum da mi acmayi dusunuyorsun aslinda cok iyi fikir denemek lazim
Kızlar kime atılacaktı mesajlar vaktim yok bulmaya çıkıcam mesaj sayım 6...
nasılsınız kızlar.bende az önce eve geldım bugün arkadasım sevda ve gamzelimdeydım.biraz spor yapacam form cayımı icerim keyiflede dizim huzur sokağını seyrederim.hepinize hayırlı geceler.
spor +su harika canım. Afiyet olsunAma alt alta yazsaydın anlaması daha kolay oluyor :44:
Canım menün gayet güzel. Yalnız alt alta yazarsan çok daha iyi olur. Okuması ve birbirinden ayırt etmesi çok zor oluyor.
cnm bildiğim kadarıyla lahmacunda pek fazla kalori yok ama yarısı yiyebilirdin, ecem lahmacun yediği zaman yarım yer mesela
"yarım lahmacun
ayran"
diye de yazar
Güzel olmuuş aifyet olsun :)
günlüğün hayırlı olsun kuzum :)
40 yıllık ecem su ve sporu yazmayı mı unuttu yoksa su içmeyi ve spor yapmayı mı unuttu
Allah'a emanet ol canım bnm..
Su ve sporu sorucam ama vaktin yoktu çıkmışsındır bile canım, hayırlı yolculuklar, görüşmek üzere inşallah
belginim gidiyor bu gece yuregimin yarisinida goturuyor yine
birazdan esyalarini arabaya yerlestirecegiz gece zor olmasin diye
simdi annem yemek yapmis ordalar ben bunalimlardayim evde
disimde bitti sukurler olsun bu sene 4 nisana kadar
1 zayiflayip elbiselerime girecem
2 dislerimi yatiracam demistim
cok sukur ikiside bitti
spor +su harika canım. Afiyet olsunAma alt alta yazsaydın anlaması daha kolay oluyor :44:
Canım menün gayet güzel. Yalnız alt alta yazarsan çok daha iyi olur. Okuması ve birbirinden ayırt etmesi çok zor oluyor.
cnm bildiğim kadarıyla lahmacunda pek fazla kalori yok ama yarısı yiyebilirdin, ecem lahmacun yediği zaman yarım yer mesela
"yarım lahmacun
ayran"
diye de yazar
40 yıllık ecem su ve sporu yazmayı mı unuttu yoksa su içmeyi ve spor yapmayı mı unuttu
Su ve sporu sorucam ama vaktin yoktu çıkmışsındır bile canım, hayırlı yolculuklar, görüşmek üzere inşallah
senin herseyin bana cok sempatik geliyorrrrrrrrbabam beni bekliyor hemen dayımlara gidelim biz geç kaldık. Gitmeden şunu yazasım geldi
Babam: Hadi kızım geçkaldık napıyosun?
Ben: Baba dur topikteyim ya şunları yazmam lazım?
Babam(çok şaşkın bi ifadeyle): Nerdesin nerdesin?
sagolasinnnnnnnMasallah sana o zaman
kizlar kafam cok karisik ben 70 de mezun olurum diye girmistim takima ve 3 kilo birsey kaldi sanirim %80 i verilince mezuniyette olabiliyor
buda 100 gr.sonrasi demek
kilo vermemde azaldi
bana bir akil verin mezun olayimmi yoksa kilo cizelgemi 68 emi cekeyim
bana kalsa ben yillarca kalirim ama birde buraya duydugum gorevler var
yedigimde vicdan azabi yapiyom sonra deli gibi ter atmaya ugrasiyorum
yada takimda yazmak icin firsatlar yaratmaya calisiyorum
yada listeden cikip konuk oyuncu olarakmi devam edeyim
babam beni bekliyor hemen dayımlara gidelim biz geç kaldık. Gitmeden şunu yazasım geldi
Babam: Hadi kızım geçkaldık napıyosun?
Ben: Baba dur topikteyim ya şunları yazmam lazım?
Babam(çok şaşkın bi ifadeyle): Nerdesin nerdesin?
senin herseyin bana cok sempatik geliyorrrrrrrr
ya ben biran once istanbula gidip seni gormek orta koyde kahve icmek istiyorum
ecemle cislara dalmak
betulle ev bakmak gibi multeci isteklerim oluyor bilineeee
sagolasinnnnnnn
bizimkiler gelmeden bakayim dedim sizi burda gormek hos dogrusu
Sen ne diyosun beril ablacim yaas ben bugun rekor kirdim yaxdigim mdjin haddi hesabi yok yni teyince her in yaninda bursyida idare edebiliyomsum
nasılsınız kızlar.bende az önce eve geldım bugün arkadasım sevda ve gamzelimdeydım.biraz spor yapacam form cayımı icerim keyiflede dizim huzur sokağını seyrederim.hepinize hayırlı geceler.
belginim gidiyor bu gece yuregimin yarisinida goturuyor yine
birazdan esyalarini arabaya yerlestirecegiz gece zor olmasin diye
simdi annem yemek yapmis ordalar ben bunalimlardayim evde
disimde bitti sukurler olsun bu sene 4 nisana kadar
1 zayiflayip elbiselerime girecem
2 dislerimi yatiracam demistim
cok sukur ikiside bitti
mesajini tam anlamadim ama iyi birseydir eminim
gevezelikte benim ve ecemin rekorlarini kolay kiramannnnnnnnnnnnnnn
Çok ama çok doğru söylemişsin canım direk üstüme alıyorum ve hak veriyorum kendi adıma sana
Yeni olduğum için mesaj bildirimi betüld den sonra kimde olduğunu bilmîyordum 2 gündür 1 misafirlik geç dönüş bebek olunca genel ekrana bile yazamadım
İkincisi kaçamaklarım tatil dönüşü obur Nihal herkese bi yemek getirttiği için yemek zorunda kaldı ama bundan sonra yok asla
3. Olarak internet hakkım 2 gb ve şuan bitmiş faturadan yiyeceğim 26sına kadar bu yüzden daha az giriyorum
agrim gecmeden sporumu yapmak istiyorum
sonra gorusuruz
dislerim cok guzel olmus ama ben henuz hissedemiyorum
Kendine dikkat et, sen geldiğinde de ben çıkmış olucam spora gidicem kuzum
Hamiş hamiş elllllerine sağlık Ebru'm
Çok teşekkür ederim
Hmmm gene guzel bi menu ecemden
İlla yiycem diyosun yani tamsm ama yaprak sarmasin
i bulgurla yapiyosan ye da sedece iki tane ok
Olc canim olc arada boyle taktikler verelim birbirimize mesela ben yeni bisey daha okudum yemeden once disinizi fircalsyin diyo boylece agizda dis macunu tadi kalacsgi icin yemeklerden syni tadi alamazsiniz yaziyo ben bunuda denemeyi dusunuyorum.
Ohhhh misss hemen agzins bi iki tane karanfil at bura buram kokma cougun yaninda
"yarım lahmacun
ayran"
diye de yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?