Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar..
menü..
sabah
1 yumurta
az peynir..
1 bardak şekersiz çay.
2 dilim ekmek..

ara
portakal.

öğle..
tavuk döner..az lavaşla tükettim salata ayran..

ara..
maden usuyu..

akşam
1 kase tavuk suyu çorba..
içine nane pul biber ve 1 kaşık yulaf ezmesi kattım..
su 3 litre...
spor yok.
ebru ben mesaj saysı + gönderime katılmıyorum malum kilo koruma programındayım..sanırım mecburi değil..:26:
listeye alınan oldumu..eski bir üye olarak kilo verme çabalarını baltalamayalım derim..zaten..ilk buraya yazıp kabul edildiğimde 1 hafta ertelendiğinde çok üzülmüştüm..kişisel fikrim ve hislerimi yazayım dedim..son söz tabiki kaptanın..

Kizlar misafir var birazdan girerim bilgden

Betul yazdigindan soyluyorum bende acelyanin listede olmasi gerektgini dusunuyorumm

Kizlar bu arada yarindan itibaren diyet gunlugu tutya basliyorum her cuma kackilo oldugumu belimin basenlrrimin bacaklarimin kollarimin ac cm inceldigini yazicam defterime ve hergunde menulerimi ve kilo verdikce nelet hissttigimide yazcam ve ins.istefigim kiloya geldigimde hangi asamalardan gectigimi gocem bakalim nasil olucak ayrica bide tartiyi zirt pirt kullanmamak icin bazanin altina kaldirdim boylece usnip onu cikarmicagimdan tartilmicam sadece cuma gunleriiii cikicak o tarti yerinden

Sabah
1 d ekmek
2 ck pekmez
1 d peynir

Ogle
1 kucuk muz

Aksam
3 4 yk ciger sote
1 d ekmek
Yarimdan biraz az kucuk sogan salatasi yagsiz sumakli

Son düzenleme:
canım çok haklısın...nasıl olsa işlerim bitti bende artık sürekli gireceğim ve yediklerime de dikkat edeceğim..... ben anladımmmmm kim olduğunu

.

Hmmm lahmacun olmamiiiis...

Bencede cok nihalim 5 kilo kacamaklara ragmen bu arada baklavayi yememissin ama patates salatasinida yeme cunku ben yedigimde diyette patatesi pek onermediklerini yazmislardi[/QUOTE]

Tamam patates salatasıda yemeyim ama misafirin yanında ??? O zaman 2-3 tane yaprak sarması yerim yarın misafirler yapacaklarım:
Lokum pastası
Tiramisu
Kivili pasta
Karnıyarık böreği
Poğaça
Patates salatası
Yaprak sarması

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 muz

Öğlen:
Sadece döner ekmeksiz pilavsız yanına ayran

Akşam:
2 kaşık soğanlı pişmiş kıyma
1 kase yoğurt
Salata

Sabah
1 d ekmek
2 ck pekmez
1 peynir

Ogle
1 kucuk muz

Aksam
3 4 yk ciger sote
1 d ekmek

Hmmm gene guzel bi menu ecemden

Hmmm lahmacun olmamiiiis...

Bencede cok nihalim 5 kilo kacamaklara ragmen bu arada baklavayi yememissin ama patates salatasinida yeme cunku ben yedigimde diyette patatesi pek onermediklerini yazmislardi

Tamam patates salatasıda yemeyim ama misafirin yanında ??? O zaman 2-3 tane yaprak sarması yerim yarın misafirler yapacaklarım:
Lokum pastası
Tiramisu
Kivili pasta
Karnıyarık böreği
Poğaça
Patates salatası
Yaprak sarması[/QUOTE]
İlla yiycem diyosun yani tamsm ama yaprak sarmasini bulgurla yapiyosan ye da sedece iki tane ok

Bende ölçeyim yav :) benim kalça ölçüm belimden 3 cm inceydi en son elma şekeri gibiyim ya

Bende ölçeyim yav :) benim kalça ölçüm belimden 3 cm inceydi en son elma şekeri gibiyim ya

Olc canim olc arada boyle taktikler verelim birbirimize mesela ben yeni bisey daha okudum yemeden once disinizi fircalsyin diyo boylece agizda dis macunu tadi kalacsgi icin yemeklerden syni tadi alamazsiniz yaziyo ben bunuda denemeyi dusunuyorum.

Hih ben sogan yedim yaaa keremde geldi oooohhh hahahaha :)

Ohhhh misss hemen agzins bi iki tane karanfil at bura buram kokma cougun yaninda

Arkadaslar biliyorsunuz esim istanbul da haftasonları geliyor ani bir kararla biz gidiyoruz istanbula birazdan arkadaslarımızla 2 gün yoğun gececek tahminimce Ebru'cum ancak pazar akşamı gelince paylasımda bulunabilicem ama telden girebilirsem girerim hepinizi öpuyorum.

menüm :

sabah:1 kase kellogs süt ile

öğlen: 1 dilim kepek ekmek,yoğurtlu ıspanak

akşam:tavuk şiş,salata ,ayran

1 portakal

2.5 lt yesil çay

cnm gunlugu forum da mi acmayi dusunuyorsun aslinda cok iyi fikir denemek lazim

nasılsınız kızlar.bende az önce eve geldım bugün arkadasım sevda ve gamzelimdeydım.biraz spor yapacam form cayımı icerim keyiflede dizim huzur sokağını seyrederim.hepinize hayırlı geceler.

herkese tebrikler listede guzel olmus ama sonucu hic begenmedim haftalar oldu birincilik gormeyeli insallah bu hafta
gul iyi yolculuklar canim

spor +su harika canım. Afiyet olsun Ama alt alta yazsaydın anlaması daha kolay oluyor :44:

Canım menün gayet güzel. Yalnız alt alta yazarsan çok daha iyi olur. Okuması ve birbirinden ayırt etmesi çok zor oluyor.

cnm bildiğim kadarıyla lahmacunda pek fazla kalori yok ama yarısı yiyebilirdin, ecem lahmacun yediği zaman yarım yer mesela

"yarım lahmacun
ayran"

diye de yazar

Güzel olmuuş aifyet olsun :)

günlüğün hayırlı olsun kuzum :)

Sabah
1 d ekmek
2 ck pekmez
1 d peynir

Ogle
1 kucuk muz

Aksam
3 4 yk ciger sote
1 d ekmek

40 yıllık ecem su ve sporu yazmayı mı unuttu yoksa su içmeyi ve spor yapmayı mı unuttu

Allah'a emanet ol canım bnm..

menüm :

sabah:1 kase kellogs süt ile

öğlen: 1 dilim kepek ekmek,yoğurtlu ıspanak

akşam:tavuk şiş,salata ,ayran

1 portakal

2.5 lt yesil çay

Su ve sporu sorucam ama vaktin yoktu çıkmışsındır bile canım, hayırlı yolculuklar, görüşmek üzere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…