Kizlar misafir var birazdan girerim bilgden
Betul yazdigindan soyluyorum bende acelyanin listede olmasi gerektgini dusunuyorumm
canım çok haklısın...nasıl olsa işlerim bitti bende artık sürekli gireceğim ve yediklerime de dikkat edeceğim..... ben anladımmmmm kim olduğunu
.
Sabah
1 d ekmek
2 ck pekmez
1 peynir
Ogle
1 kucuk muz
Aksam
3 4 yk ciger sote
1 d ekmek
Yarimdan biraz az kucuk sogan salatasi yagsiz sumakli
Hmmm lahmacun olmamiiiis...
Bencede cok nihalim 5 kilo kacamaklara ragmen bu arada baklavayi yememissin ama patates salatasinida yeme cunku ben yedigimde diyette patatesi pek onermediklerini yazmislardi
Bende ölçeyim yav :) benim kalça ölçüm belimden 3 cm inceydi en son elma şekeri gibiyim yaKizlar bu arada yarindan itibaren diyet gunlugu tutya basliyorum her cuma kackilo oldugumu belimin basenlrrimin bacaklarimin kollarimin ac cm inceldigini yazicam defterime ve hergunde menulerimi ve kilo verdikce nelet hissttigimide yazcam ve ins.istefigim kiloya geldigimde hangi asamalardan gectigimi gocem bakalim nasil olucak ayrica bide tartiyi zirt pirt kullanmamak icin bazanin altina kaldirdim boylece usnip onu cikarmicagimdan tartilmicam sadece cuma gunleriiii cikicak o tarti yerinden
Yok pot kirmadin bence
Biz daha once konusmuatuk Ebruyla ordan biliyirum annesi bakiyor oglusuna
Bende ölçeyim yav :) benim kalça ölçüm belimden 3 cm inceydi en son elma şekeri gibiyim ya
Hih ben sogan yedim yaaa keremde geldi oooohhh hahahaha :)
Kizlar bu arada yarindan itibaren diyet gunlugu tutya basliyorum her cuma kackilo oldugumu belimin basenlrrimin bacaklarimin kollarimin ac cm inceldigini yazicam defterime ve hergunde menulerimi ve kilo verdikce nelet hissttigimide yazcam ve ins.istefigim kiloya geldigimde hangi asamalardan gectigimi gocem bakalim nasil olucak ayrica bide tartiyi zirt pirt kullanmamak icin bazanin altina kaldirdim boylece usnip onu cikarmicagimdan tartilmicam sadece cuma gunleriiii cikicak o tarti yerinden
Kızlar kime atılacaktı mesajlar vaktim yok bulmaya çıkıcam mesaj sayım 6...
Kzlar bugunki menu
Sabah:1 tane haslanmis
yumurta cok az peynir bi tane kuru incir bi tane kuru kayisi 2 tane findik yarim kivi
Ogle : 2 kadik bulgur pilavi bi bardak ayran
Aksam: iki tane izgara kofte salatalik domatesten sogus
3 litre su
150 mekik ama simdi 150 tane daha cekicem
60 ic bacak calsmadi simdi 60 tane daha yapicam
100 kol calismasi sidi biyuz daha yapicam
Veee tabiki yarim saat mezdeke
bu günkü menüm şu şekilde
sabah :1 dilim kepek ekmeği,1kibritk peynir.2zeytin
öğle : yoğurtlu mor lahana,1 dilim kepek ekmeği,2 adet yeşil biber
akşam:1 kase çorba ,1dilim kepek ekmeği.
arada 1 adet elma
gün içinde 2 ltre su ,spor olarak 100 tane mekik
ben şimdi çıkıp yemeğimi yiyeyim görüşmek üzere kendize iyi bakın...
hayırlı aksamlar arkadaslar.nasılsınız ?bende buğünkü menümü yazayım.
sabah:yarım tost 2 tane yeşil zeytin kuş burnu cay sekersiz.
ara ögün:bır tane yesıl elma
öğlen:bır kase corba ıkı kasık kuru fasulye bir kase yogurt
ara öğün:etı form kepekli püskivi iki tane.
akşam: evde degıldım bir lahmacun ayran
gün içinde iki litre su yarım saat spor
iyi akşamlar..
menü..
sabah
1 yumurta
az peynir..
1 bardak şekersiz çay.
2 dilim ekmek..
ara
portakal.
öğle..
tavuk döner..az lavaşla tükettim salata ayran..
ara..
maden usuyu..
akşam
1 kase tavuk suyu çorba..
içine nane pul biber ve 1 kaşık yulaf ezmesi kattım..
su 3 litre...
spor yok.
ebru ben mesaj saysı + gönderime katılmıyorum malum kilo koruma programındayım..sanırım mecburi değil..:26:
listeye alınan oldumu..eski bir üye olarak kilo verme çabalarını baltalamayalım derim..zaten..ilk buraya yazıp kabul edildiğimde 1 hafta ertelendiğinde çok üzülmüştüm..kişisel fikrim ve hislerimi yazayım dedim..son söz tabiki kaptanın..
Kizlar bu arada yarindan itibaren diyet gunlugu tutya basliyorum her cuma kackilo oldugumu belimin basenlrrimin bacaklarimin kollarimin ac cm inceldigini yazicam defterime ve hergunde menulerimi ve kilo verdikce nelet hissttigimide yazcam ve ins.istefigim kiloya geldigimde hangi asamalardan gectigimi gocem bakalim nasil olucak ayrica bide tartiyi zirt pirt kullanmamak icin bazanin altina kaldirdim boylece usnip onu cikarmicagimdan tartilmicam sadece cuma gunleriiii cikicak o tarti yerinden
Sabah
1 d ekmek
2 ck pekmez
1 d peynir
Ogle
1 kucuk muz
Aksam
3 4 yk ciger sote
1 d ekmek
Yarimdan biraz az kucuk sogan salatasi yagsiz sumakli
Arkadaslar biliyorsunuz esim istanbul da haftasonları geliyor ani bir kararla biz gidiyoruz istanbula birazdan arkadaslarımızla 2 gün yoğun gececek tahminimce Ebru'cum ancak pazar akşamı gelince paylasımda bulunabilicem ama telden girebilirsem girerim hepinizi öpuyorum.
menüm :
sabah:1 kase kellogs süt ile
öğlen: 1 dilim kepek ekmek,yoğurtlu ıspanak
akşam:tavuk şiş,salata ,ayran
1 portakal
2.5 lt yesil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?