Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız bakem ?sağlıklı güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere.bende biraz geçmişi okuyayım.

Günaydın bitanelerim. Kahvlatıya teyzeme davetliyim birazdan oraya gidicem vaktim çok az. Güne sizinle başlayayım istedim yahu herkes fotoğraf fotoğraf demiş.. Ben de koyayım dur :) Hatta fotoğrafı ekledikten sonra çıkaym

günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız bakem ?sağlıklı güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere.bende biraz geçmişi okuyayım.

Arzuuuuuuuuu biraz gıcık başladım güne baksana yaaa nasıl gıcık olunmaz, izle şunu

[video=youtube;_PwkDTdO_ic]http://www.youtube.com/watch?v=_PwkDTdO_ic[/video]

.

Arzuuuuu günaydın arkadaşımm....

.

günaydın güzel can arkadasım nasılsın? sağlıklı mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum sanada canım.güler canım yılmaz erdoğanın yeni bir sayfada sana bakmak şiirini dinliyorum çok hoş bir şiirmiş sanada armağan ediyorum dinle arkadasım.

Arzuuuuuuuuu biraz gıcık başladım güne baksana yaaa nasıl gıcık olunmaz, izle şunu

[video=youtube;_PwkDTdO_ic]http://www.youtube.com/watch?v=_PwkDTdO_ic[/video]

.

hahahayyyy çok güldüm canım ya adam çok gıcıkmış yedi basbaya diyor ya.neyseki öyle kandırmadı eşim beni hiç gecen yıl sevgililer gününde evimizi yeni alıyorduk tapusunu benim üzerime verdi sevgililer günümde ve arabamıda doğum günüm için almıştı.

bitanelerim az önce bi resmimi daha ekledim, geçen hafta çekildiğim bi resim. Muhabbet koyu beni farketmediniz bile ama farkederseniz bakarsınız berilim aşkım zölleikle sen gör beni istiyorum.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmuahh öpüyorum hepinizi çıktım ben görüşürüüüüüüüüüz

tubisssssssssssss
ay ne oldu sana yazmam lazim
neti kapattim annemle kahvaltiyi hazirladik onlarin evinde
telimi unuttum ben bir eve gidip geliyim dedim dur mur dedi ama birsey durttu beni
neyse geldim aldim merdivenden inerken bir baktim senin resim birde gormemi istemisin ya
sanki birsey durttu beni
baksana mesajlar bile alt alta buna telepatimi diyorlar
yoksa gonulden beni cagirdini duamami
senin o yukari bakan resmin var yanaklarina yapisip isirip bitirmek istiyorum
en sevdigim resminnnnnnnnnnnn
obur kiz kim sana benziyor

berılcım sende baya zayıflamıssın 20 kılo az degıl masallah.kaç aydır diyet yapıyorsun bakalım bende o kadar kıloyu kaç ayda verebilecem.

slm kızlar bişi sormak istiyorum ben 1 bucuk aydır abur cuburu kestim yemem azdı dahada azaltım nerdeyse yemiyorum su içmeye başladım kilo veremiyorum diye endokrine gittim ne şeker nede tiroid cıktı insulin direncim vardır diye diaform verdi dr. 1 haftadırda onu içiyorum sabah akşam yarım bide sabahları lahana suyu keten tohumu falan ben neden kilo veremiyorum onu anlamadım gitti yememi biraz daha kıssam hiç bir şey yememiş olcam süttü yogurtu onu yiyorum öglen başka rahatsızlıgım olabilirmi kilo vermemek için 10 liko fazlam var onuda veremiyorum cok rahatsız ediyor beni tüpbebek yaptırcam ondan önce keşke verebilsem igneler falan kilo aldırıyormuş

hiç yememekle veya çok az yemeklede kılo verilmezki 6 öğün yiyeceksin ac kalısanda metobilazyon çalışmaz yinede diğer arkadaslar daha iyi anlatır size benım bildiğim böyle.bende diyet ediyorum 3 haftada 4.400 verdim.az yıyorum cok sık yıyorum gün içinde 2 litre su spor from cayları yeşil cay içiyorum.inş sende verebilirsin canım.

ben mezun olacam canim suan incelmeye calisiyom
ama sabaha karsi kardesim gidecek biraz karisigim yine
ben o dediklerinin adini bile unuttum aramiyorum hic kendimce tarifler uydurdum
sen nasilsin hedefe ne var

pek sevindim mezun olma durumunda olmana canıım benim daha o günlere var hedef 47 ama 50 de kendimi iyi görürsem 50 de durucam ben. boyum 1.58 20 kilo vermişsin tebrik ederiim çok büyük başarıı

ben de aynı hatayı yapmıştım gram kilo veremedim. yediklerine göre sporun cok fazla geldiğinden vücut kendini kilitlemiş ve kilo verdirmiyor. yediklerinden maksimum faydalanıyor, direniyor. sporu azalt. ben öyle yaptım kilo vermeye devam ettim. 1,5 saatlik sporum şuan 30 dk. ve kilo veriyorum. bi dene kuzuuum sıkılaşmak için de bölgesel egzersizler yapmalısın sanırm. :26:

buse yolacam seni bak
ise girdini niye soylemedin banaaaaaaaaaaa
hayirli olsun minisim

oyy kuzuum yeni görüyorum valla bu yazdıklarınızı. dün cok yorgundum uyudum kaldım. sağ ol bebeiim teşekkürleer

ecemciim gerçekten keroş doğru söylüyor olabilir. yüzün çirkinleşmeye başlaması konusunda :26: çünkü benim de suratım kendime bi tuhaf gelmeye başladı. sanki çatık kaşlı görünen çirkin biri olmaya basladım gibi. herkese sormaya basladım daha fazla verme diyen cogunlukta. 2 kg daha ver daha verme diyorlar. gerçekten insanın siması çok değişiyor. senin boyun uzun. senin zayıflaman degil sadece sıkışalman. ve mekik çalışıp o göbeği eritmen lazım. yüzüm çok önemli benim için. yüzümde bi tuhaflık sezersem derhal bırakacağım ben. şuan evdekiler olsun dışardakiler olsun soruyorum bi sorun oldugunu söyleyen yok. ama ben yine de tetikteyim. :26:

canım maşallahhh çok güzel olmuşsun. tebrikler iyi ilerliyorsun. daha önce paylaştığın bi fotonu da görmüştüm. çok fark var gerçekten. aynen böyle devam et tubiş

yukarıda beril e bulunduğum tavsiye senin içinde geçerli canım. bi dene

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun esinede kızmaa o da korkudan öyle davranmıs yine seninki bilg kapatmıs sadece benim nisanlım allah korusun öyle bisey olsa bilgisayarı kırardı sinirden.

keros iki ayagımı bi pabuca sokturuyodaaa ondan unuttum :)) cay meyve fındık pasta cayım bitti konusmalarımız bundan ibaret :) biide aksam mac vardı.

mezun olsam bile gitmem burdan sadece takıma etkili olamiyorum artık benden 1 kilo vs gitmiyo benim yerime yeni üye gelir yüzdesi artar takımın asıl hedefimde 55 zaten kilomu koruyabilmek icin mecburen burda olucam :)

kızlar ben kahvaltıya gidiyorum. gelince yazarım. çok geç bi kahvaltı olacak ama olsun

bana herkes cirkinleeesstinn diyo aslında haklı olabilirlerrr kuzum gözlerimin altıda morardı evde bile kapatıcıyla geziyorum keroşşta kesinlikle zayıf sevmiyo nasıl yemin ediyoo bi görsenn o yüzden 57yle mezun olucam sanırım insallah bu cumaa :)

amaniiin göz altı çökmesi ve morarması yüz çökmesi belirtisiii ben en çok o kısıma dikkat ediyorum anlamak için. kesinlikle bırak daha fazla verme ecemcim. bunu çok samimi söylüyorum. mekik çalış egzersiz yap sıkılaş. çünkü o göbek sen naparsan yap gitmez istediğin şekilde. bunda fazla vermek sadece seni çirkinleştirir. ben de şimdi dikkat ettim hatta sanki benim de mi çökmüş yaa :44:

afiyet olsunnn bebegmmm bendee kahvaltı yapmadm daha :)) bende gidiyorumm gelicem :)

afiyet olsun canımm

sağ olun kuzular yedim geldim ecemcim sana da afiyet olsun...

yaaa hayır o kadar cok cökük degilm öyle cok morarmadıdaa ya ( hemen kilo alırım bak hahahahah :) birazcık morardı :) yok yok cökmemistir bi yere cok yogunlasnca gercekten göze batıyo bütününe bak bakalm nasıl görünüyosun :)
mekik cekiyorum hergüüünn ama hala aynı hala aynı

tesekkrlerrr ama hala kahvaltı yapmadım saat 12 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…