bizimde bir mahkeme isimiz var hasanin ortak oldugu bir klinik vardi klinik batti ve biz kar payini alamadik 1 yili askindir mahkemeligiz marta sonuclanacak eger kazanirsak bende rezidenzlerde 1+1 istiyom kizlar belki uni.okur diye
ben istanbulda yasamak istiyom ama haso gitmiyor
ecem sendemi gittin bende gideyim lavabolarimi ovayim bari
saat 4 te cikacaz havaalanina
ecem mesajlar san degilmi
benden 23 eklesene
İnsallah kazanırsınızz magdur sizsiniz anladıgım kadarıylaa hayırlısı olsun canım
Belki hani geldiginizde kalmak icin alabilirsiniz neden olmasın ki ama İstanbul yıldırıyor yaa bi süre sonraa trafigi insanları havası herseyi bıktırıyor bende olsam bende gelmezdim
Burda dogmus büyümüs olmasaydım kücük yerde olsaydımm okumaya dahi gelsemm geri dönerdim tamam hersey cok güzel tum imkanlar elinin altındaa ama cok kalabalık bu kalabalıkta yıldırıyo haftasonu bi dısarı cıkalım desen trafikten 2 saatte ancak gdiyorsun 2 saatte dönüyosun eve geldigindeki yorgunlugu anlatamam trafik felakett artık gün gectikce cözümler tükeniyo
Gitmemissstmmm sana yazıyodum sen gittin simdi sanırımm :) tamam hadi kolay gelsn bende cıkayım o zamann cokk üzülüptee yıpratmaa kendini belgine iyi yolculuklarr dliyorum
Evet bende tamamdr ekledm
ben ufak ufak kaciyim sabah gelmeye evde hazir olsun benimkilerin kurslari var
hasanin uyanmasi biraz zaman aliyor kahvede sevmez cay yapacam daha
belginim gidiyor be ecem sol yanim agriyor
sevmiyorum demir parcalarinin sevdiklerimi benden alip goturmesini
onlu yaslarimdan beri gidenlere el sallamaktan biktim
haydi iyi geceler canim
evsebu bizimle sohbet etmek istemedin sanirim olsun sanada iyi geceler
berilim ya inanın görmedim ben başıma geleni özetleyim siz ister kızın ister darılın kendime çaydanlıkla su koydum yeşil çay içerim geçmişi okurken diye beni görmüşsünüzdür zten baya oldu girdiğim saate bakın misafirlerimi yolladım bakım diye onları ağırlarken bile aklım burda kim ne kadar verdi noldu dehşet yorgundum ama öyle bir bağımlıklık yaptıki saldırdım hemen neyse geçmişi okumaya başladım alıntıladım tek tek sona geliyorum benim ufaklık hala 3 4 haftadır atlatamadı giribi burnu geçiyor öksürük öksürük geçiyor burun çok değil ama gıcık ediyor anneyi tabi sen öksürcem diye afedersiniz ama kus yastığa üstüne saçına affınıza sığınarak anlattım bu kısmı
takrar uyumuş eşimde oturma odasında koltukta uyuyor uyandırmadım birlikte yatarız ben bitirimde uyandırırm diye düşündüm neyse çaydanlık hala ocakta ve ben unut kızımın ağlamasına gittim uytup tekrar gelcem neyse üzerini değiştirmek için eşimden yardım istedim uyandırdım ama çaydanlıktan hala haberdar değilim eşim mutfağa şeş kaza su içmeye girer fark eder bi bağırtı sema aaaaaaaaaaaaa
bana kızmalar vs tırstığımdan buradaydım diyemedim ama anladı napmaya çalışıyosunda sen vs bizimi öldürceksin ya uyusaydık adm haklı çocun kusmayıda geçtik yani allahım korudu kk bana evi yaktırcak hadi hayırlısı inan berilim samimiyetime güven sonra ben tabi şevkim niye kırıyosunda ağlamaya başladım hem suçlu hem güçlü o kadar geçmişi okudum alıntıladım eşim pcyi kapayınca gitti sabah tekrar geçmişi okuyum arkadaşlara cevap vercem inş seninkinide o uyuyunca telden girdim sim kartım bile yok telim yurt dışı açılmadı daha içim elvermedi kalktım açıklama yapayım sabah okusun beril dediminanın görmedim o sohbeti ben geçmişi okuyordum sona gelcektim güyaaaakızlar yanıyoduk ben hala cevap verme derdindeyim takım ruhu bu ssanırım yeminle söylüyorum ben burayı felaket ciddiye aldım ama eşim bu gidişle beni boşayacak neyse gönlünü alırımda çaydanlık renk değiştirmiş vs vs. yani bi arpa boyu yol alamadım girdim saate ve çıktım saate bakmanızı herkesten rica ediyorum öpüyorum ii geceler yazdıklarım yeminle doğru berilim şaka gibi gelmesin kimseye :2::2::2: neyse buna şükür verilmiş sadakam varmışmı derler yarın görüşürüz yoksa ciddiye almadığımdan değil kimse yanlış anlamasın ecemcim senide öptüm o dk sohbette kim varsa kimse kus bakmasın herkesin dikkatine ....
berilim ya inanın görmedim ben başıma geleni özetleyim siz ister kızın ister darılın kendime çaydanlıkla su koydum yeşil çay içerim geçmişi okurken diye beni görmüşsünüzdür zten baya oldu girdiğim saate bakın misafirlerimi yolladım bakım diye onları ağırlarken bile aklım burda kim ne kadar verdi noldu dehşet yorgundum ama öyle bir bağımlıklık yaptıki saldırdım hemen neyse geçmişi okumaya başladım alıntıladım tek tek sona geliyorum benim ufaklık hala 3 4 haftadır atlatamadı giribi burnu geçiyor öksürük öksürük geçiyor burun çok değil ama gıcık ediyor anneyi tabi sen öksürcem diye afedersiniz ama kus yastığa üstüne saçına affınıza sığınarak anlattım bu kısmı
takrar uyumuş eşimde oturma odasında koltukta uyuyor uyandırmadım birlikte yatarız ben bitirimde uyandırırm diye düşündüm neyse çaydanlık hala ocakta ve ben unut kızımın ağlamasına gittim uytup tekrar gelcem neyse üzerini değiştirmek için eşimden yardım istedim uyandırdım ama çaydanlıktan hala haberdar değilim eşim mutfağa şeş kaza su içmeye girer fark eder bi bağırtı sema aaaaaaaaaaaaa
bana kızmalar vs tırstığımdan buradaydım diyemedim ama anladı napmaya çalışıyosunda sen vs bizimi öldürceksin ya uyusaydık adm haklı çocun kusmayıda geçtik yani allahım korudu kk bana evi yaktırcak hadi hayırlısı inan berilim samimiyetime güven sonra ben tabi şevkim niye kırıyosunda ağlamaya başladım hem suçlu hem güçlü o kadar geçmişi okudum alıntıladım eşim pcyi kapayınca gitti sabah tekrar geçmişi okuyum arkadaşlara cevap vercem inş seninkinide o uyuyunca telden girdim sim kartım bile yok telim yurt dışı açılmadı daha içim elvermedi kalktım açıklama yapayım sabah okusun beril dediminanın görmedim o sohbeti ben geçmişi okuyordum sona gelcektim güyaaaakızlar yanıyoduk ben hala cevap verme derdindeyim takım ruhu bu ssanırım yeminle söylüyorum ben burayı felaket ciddiye aldım ama eşim bu gidişle beni boşayacak neyse gönlünü alırımda çaydanlık renk değiştirmiş vs vs. yani bi arpa boyu yol alamadım girdim saate ve çıktım saate bakmanızı herkesten rica ediyorum öpüyorum ii geceler yazdıklarım yeminle doğru berilim şaka gibi gelmesin kimseye :2::2::2: neyse buna şükür verilmiş sadakam varmışmı derler yarın görüşürüz yoksa ciddiye almadığımdan değil kimse yanlış anlamasın ecemcim senide öptüm o dk sohbette kim varsa kimse kus bakmasın herkesin dikkatine ....
Geçmiş olsun hatta büyük geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın o çok büyük bir korku ama Allah korumuş sizi canım
Eşinin tepkisi çok olağan erkek tepkisi ki sende isteyerek unutmadın canım
Şevkin kırılmasınburadayız beraberiz :)
Kızlar günaydın buarada bugün misafirim gelecek diye dün gece hep uğraştın ancak
Tiramisu kreması cıvık ötesi olduğundan adını ağlayan tiramisukoydum lokum rulo olamadı berbat oldu
Gül tatlısı kazık gibi sert oldu ( eşime yedirdim) yani 3-4 saat uğraştım ama berbattı bide regl oldum hepten canım sıkıldı
Ühüü arkadaşlar dalga geçecek
yamiyi vesilenleeee bana hak verenn tüm yeni arkadaslara hem anlayıslarından hemde verdikleri güzel cevaplardan dolayı tesekkur ederim :)
hayırlıı olsunn yeni güzel disl icmisimdirrrrr ya da icmemisicanrrunuttum kiii be (
spora yapmadım bugüüünnn cooook yogun ve yorgundumm simdi mekik cek[bos]
Olsun canim keroşun gelince aklin basindan gitti heralde herseyi uuttun
Kıyafetlerimde cidden bi fark oldu. Özellikle karın bölgesinde.. Üzerimde çirkin duran bazı kıyafetlerim güzel durmaya başladı. Çok mutlu oluyorum ya çok..
Ve yenilerini alma konusunda da, aynen senin dediğn gibi yapmayı düşünüyorum bitanem. En son alıcam inşallah.
Masallh sana o zaman canim darisi basima
ben taytla hamilelik gecirdim sonrada iki tane pantolonum vardi birini 80 kilo oldugum gun cope attim
oburude duruyor bakiyom giyiyom moral oluyor
haaaaaaaa sakin unutma yuruyusle gobek bile eridi
kim diyormus yaw sezeryan gobegi erimez diye
bol bol tempolu yuru canim
birde badem yagi yada sizma zeytinyagi al arada vucudunu ovala siki siki ben cok yaptim iyi oldu vucudun nemide gitmedi
eriyince o balonumsu goruntu yok bende
Bende bi deniyim o zaman
annemin bir lafi var bana hep allah ayirmasin der
gonlum seninle ya gulommmmmmmm
bana sorarsan sakin agir spor yapma ben son ay agirlik verdim spora
sona dogru direk incelmeye gec
agirlik sakin calisma canim yag kasa donuyor
Himm o zamn bendemi spor yapmasammiki kafam karisti beril ablaaaa yardiiim
Ohooo benim eski pantonlarimmm cuvaal oldu resmen :))
Masallh sana o zaman fistik
Usenmedim giydim eski pant yuklicem hemen bakin silcem :)
Aaaa ben nie goremiyorum
Masallah sanaaa canımm tassın sen o ayrı bacaklar falan masallah
Kerosss artık durr yeter diyodaaaa ben 55 i kafaya taktımm hastalıklı gibi olucam :))
Yaaa oturunca göbekkk küttt cıkıyo deliriyorummmm ben düüüümdüzzz olsun istiyooommm
Bence o kiskancliktan oyle yapiyo ayrica bence o kadarda cok gobeginin oldugunu sanmiyorum
Gözden kaccmıstıırr o zaman bende hem Ebru ya hemde kızlara yeniden hatırlatmaa yapıym sbize fikir verin egerr mezun olmaya karar verirsem bu cuma mezun verilecek :))
Hayirrrrrr eceeeem gitmeee yaaa
Ben aldırmaya cesaret edemem ama bölgesel zayıflamaya gidicem oturuncada ayaktaki gibi duz olsunn göbegm midemm
Keremde bugün bi sürü bagırdı igrenc oldun cirkinlestin yeter artık böyle atrk beni cezbetmiyosun oofff basımın etini yedii ama dnlemicemm onu :) o da beni dnlesn kilo alsn bende dururum :))
bizimde bir mahkeme isimiz var hasanin ortak oldugu bir klinik vardi klinik batti ve biz kar payini alamadik 1 yili askindir mahkemeligiz marta sonuclanacak eger kazanirsak bende rezidenzlerde 1+1 istiyom kizlar belki uni.okur diye
ben istanbulda yasamak istiyom ama haso gitmiyor
Bende istanbulu istiyorum ordan iş teklfide geldi esime ama edim yapamam diyo duzenimi kurdumburda diyo
ecem sendemi gittin bende gideyim lavabolarimi ovayim bari
saat 4 te cikacaz havaalanina
Masallah bu hatuna yaaa saate bak gidiyim lavabo ovayim dio ben cok tembeim yas utaniyorum kendimden
Kızlar günaydın buarada bugün misafirim gelecek diye dün gece hep uğraştın ancak
Tiramisu kreması cıvık ötesi olduğundan adını ağlayan tiramisukoydum lokum rulo olamadı berbat oldu
Gül tatlısı kazık gibi sert oldu ( eşime yedirdim) yani 3-4 saat uğraştım ama berbattı bide regl oldum hepten canım sıkıldı
Oldun canim olur boyle sryler
görüşmek üzere azcık spor yapayım ben zaten kimse de yok...
gecmis olsun canimberilim ya inanın görmedim ben başıma geleni özetleyim siz ister kızın ister darılın kendime çaydanlıkla su koydum yeşil çay içerim geçmişi okurken diye beni görmüşsünüzdür zten baya oldu girdiğim saate bakın misafirlerimi yolladım bakım diye onları ağırlarken bile aklım burda kim ne kadar verdi noldu dehşet yorgundum ama öyle bir bağımlıklık yaptıki saldırdım hemen neyse geçmişi okumaya başladım alıntıladım tek tek sona geliyorum benim ufaklık hala 3 4 haftadır atlatamadı giribi burnu geçiyor öksürük öksürük geçiyor burun çok değil ama gıcık ediyor anneyi tabi sen öksürcem diye afedersiniz ama kus yastığa üstüne saçına affınıza sığınarak anlattım bu kısmı
NIHAL LUTFEN OKUKızlar günaydın buarada bugün misafirim gelecek diye dün gece hep uğraştın ancak
sabah sporu yag yakarmis ama sen ne yapiyorsun?görüşmek üzere azcık spor yapayım ben zaten kimse de yok...
askitom senin mezdeke zaten spor olmuyor sadece kalori harcatiyorKizlaaar gunaydin bugun one gecmisi okudum neler konusulmus merak ettim dun gece hastaneye gittik yiğit cok ateslendi bi suru ilac verdi doktor acaip uykusuzum
Kizlar simdi benim kafamcok karisti ben simdi diyetimin yainda spor yapiyimmi yapmayimmi 300 mekik 120 bacak calismasi 100 tane kol calismasi yarim saat mezdeke yspiyodum bandimida getrince 45 dkda yuruyus yspiyim diyodum simdi yapmiyimmi bunlarin hicbirini
Kizlaaar gunaydin bugun one gecmisi okudum neler konusulmus merak ettim dun gece hastaneye gittik yiğit cok ateslendi bi suru ilac verdi doktor acaip uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?