Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnsallah kazanırsınızz magdur sizsiniz anladıgım kadarıylaa hayırlısı olsun canım
Belki hani geldiginizde kalmak icin alabilirsiniz neden olmasın ki ama İstanbul yıldırıyor yaa bi süre sonraa trafigi insanları havası herseyi bıktırıyor bende olsam bende gelmezdim
Burda dogmus büyümüs olmasaydım kücük yerde olsaydımm okumaya dahi gelsemm geri dönerdim tamam hersey cok güzel tum imkanlar elinin altındaa ama cok kalabalık bu kalabalıkta yıldırıyo haftasonu bi dısarı cıkalım desen trafikten 2 saatte ancak gdiyorsun 2 saatte dönüyosun eve geldigindeki yorgunlugu anlatamam trafik felakett artık gün gectikce cözümler tükeniyo

ecem sendemi gittin bende gideyim lavabolarimi ovayim bari
saat 4 te cikacaz havaalanina

Gitmemissstmmm sana yazıyodum sen gittin simdi sanırımm :) tamam hadi kolay gelsn bende cıkayım o zamann cokk üzülüptee yıpratmaa kendini belgine iyi yolculuklarr dliyorum

ecem mesajlar san degilmi
benden 23 eklesene

Evet bende tamamdr ekledm

ben 18 yasimdan beri araba kullanirim ama istanbulda zorlaniyorum hasan da sove sove bir oluyor bizim kizlar unuye gidince biz urlaya yerlesecez ama istanbulda benim icin baska ya
abimde orda ya
magdur degiliz aslinda guzel paralar kazandik allah bereket versin ama sonra kacirildigi ortaya cikti diger ortaklardan ogrendik biz
evide sirf kizlar icin istiyom tabiiiiiii benimki bunada bir bahane bulur ama yok cok kararliyim

ben ufak ufak kaciyim sabah gelmeye evde hazir olsun benimkilerin kurslari var
hasanin uyanmasi biraz zaman aliyor kahvede sevmez cay yapacam daha
belginim gidiyor be ecem sol yanim agriyor
sevmiyorum demir parcalarinin sevdiklerimi benden alip goturmesini
onlu yaslarimdan beri gidenlere el sallamaktan biktim
haydi iyi geceler canim

evsebu bizimle sohbet etmek istemedin sanirim olsun sanada iyi geceler

Gitmemissstmmm sana yazıyodum sen gittin simdi sanırımm :) tamam hadi kolay gelsn bende cıkayım o zamann cokk üzülüptee yıpratmaa kendini belgine iyi yolculuklarr dliyorum

Evet bende tamamdr ekledm

sagol canim
ekleme icin sagol

berilim ya inanın görmedim ben başıma geleni özetleyim siz ister kızın ister darılın kendime çaydanlıkla su koydum yeşil çay içerim geçmişi okurken diye beni görmüşsünüzdür zten baya oldu girdiğim saate bakın misafirlerimi yolladım bakım diye onları ağırlarken bile aklım burda kim ne kadar verdi noldu dehşet yorgundum ama öyle bir bağımlıklık yaptıki saldırdım hemen neyse geçmişi okumaya başladım alıntıladım tek tek sona geliyorum benim ufaklık hala 3 4 haftadır atlatamadı giribi burnu geçiyor öksürük öksürük geçiyor burun çok değil ama gıcık ediyor anneyi tabi sen öksürcem diye afedersiniz ama kus yastığa üstüne saçına affınıza sığınarak anlattım bu kısmı
takrar uyumuş eşimde oturma odasında koltukta uyuyor uyandırmadım birlikte yatarız ben bitirimde uyandırırm diye düşündüm neyse çaydanlık hala ocakta ve ben unut kızımın ağlamasına gittim uytup tekrar gelcem neyse üzerini değiştirmek için eşimden yardım istedim uyandırdım ama çaydanlıktan hala haberdar değilim eşim mutfağa şeş kaza su içmeye girer fark eder bi bağırtı sema aaaaaaaaaaaaa
bana kızmalar vs tırstığımdan buradaydım diyemedim ama anladı napmaya çalışıyosunda sen vs bizimi öldürceksin ya uyusaydık adm haklı çocun kusmayıda geçtik yani allahım korudu kk bana evi yaktırcak hadi hayırlısı inan berilim samimiyetime güven sonra ben tabi şevkim niye kırıyosunda ağlamaya başladım hem suçlu hem güçlü o kadar geçmişi okudum alıntıladım eşim pcyi kapayınca gitti sabah tekrar geçmişi okuyum arkadaşlara cevap vercem inş seninkinide o uyuyunca telden girdim sim kartım bile yok telim yurt dışı açılmadı daha içim elvermedi kalktım açıklama yapayım sabah okusun beril dediminanın görmedim o sohbeti ben geçmişi okuyordum sona gelcektim güyaaaa kızlar yanıyoduk ben hala cevap verme derdindeyim takım ruhu bu ssanırım yeminle söylüyorum ben burayı felaket ciddiye aldım ama eşim bu gidişle beni boşayacak neyse gönlünü alırımda çaydanlık renk değiştirmiş vs vs. yani bi arpa boyu yol alamadım girdim saate ve çıktım saate bakmanızı herkesten rica ediyorum öpüyorum ii geceler yazdıklarım yeminle doğru berilim şaka gibi gelmesin kimseye :2::2::2: neyse buna şükür verilmiş sadakam varmışmı derler yarın görüşürüz yoksa ciddiye almadığımdan değil kimse yanlış anlamasın ecemcim senide öptüm o dk sohbette kim varsa kimse kus bakmasın herkesin dikkatine ....

Geçmiş olsun hatta büyük geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın o çok büyük bir korku ama Allah korumuş sizi canım
Eşinin tepkisi çok olağan erkek tepkisi ki sende isteyerek unutmadın canım
Şevkin kırılmasınburadayız beraberiz :)

Kızlar günaydın buarada bugün misafirim gelecek diye dün gece hep uğraştın ancak
Tiramisu kreması cıvık ötesi olduğundan adını ağlayan tiramisukoydum lokum rulo olamadı berbat oldu
Gül tatlısı kazık gibi sert oldu ( eşime yedirdim) yani 3-4 saat uğraştım ama berbattı bide regl oldum hepten canım sıkıldı
Ühüü arkadaşlar dalga geçecek

günaydın olsun 13. takımın melekleri...daha kimseler yok...geçmişi biraz okuyayım dedim ne güzel sohbet etmişsiniz...umarım dostluğunuz herzaman daim olsun...

oyyy kıyamam çok geçmiş olsun canım ya...dalgınlık herkeste oluyor...iyi ki sizlere bişey olmamış canım bir keresinde ben dışarı çıkarken tencerenin altınun açık bırakmışım allahtan çok kısık ateşteki...1 saat sonra eve bir geldik dedin ya çaydanlığın rengi deişmiş diye benimde tencere simsiyah olmuş...benim eşimin tepkiside aynıydı çok sinirlenmişti ...

ahhh o malum günler yokmu .... insanı ne çok geriyor yaa...hele de yaptığınız birşey istediğiniz gibi olmazsa tamam artık...yani bak ne güzel yeni bir tatlı ismi çıkmış ortaya canım boşver ....

Kizlaaar gunaydin bugun one gecmisi okudum neler konusulmus merak ettim dun gece hastaneye gittik yiğit cok ateslendi bi suru ilac verdi doktor acaip uykusuzum

Kizlar simdi benim kafamcok karisti ben simdi diyetimin yainda spor yapiyimmi yapmayimmi 300 mekik 120 bacak calismasi 100 tane kol calismasi yarim saat mezdeke yspiyodum bandimida getrince 45 dkda yuruyus yspiyim diyodum simdi yapmiyimmi bunlarin hicbirini

Kizlar ben kacar simdilik bugun hic evde duradim yok daha dogrusu yigit hasta diye babasi simartmak icin bi suru abur cubur almis gozum onlara kaciyo evde durursam yerim kesin bi annemlere gidiyim bari gorusuruzzz byyy annemlerdn devam ederim artik

gecmis olsun canim
burda bir durtme butonu olsada arada durtsem bari seni
merak etme kk ya her koca gicik oluyor
NIHAL LUTFEN OKU
DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK SENIN TATLI MUABBETIN
BIR GUN ARKADAS FALANCA TATLIYI GETIRDI YEDIN
BIR GUN GORUMCEN BAKLAVA GETIRDI YEMEDIN
BAKIYOM SIMDI TATLI TARIFLERI
BEN KIZLARA TATLI ISMI SOYLUYOM DIYE ARKADASIN BIR YA YAPMA BERIL KIZLARIN CANI ISTER DIYET BOZULUR DEMISTI
AMA SENDE BOYLE BIR DUSUNCE YOK BE KUSUM
FARKINDAYSAN ZAYIFLAMA TOPIGINDEYIZ VE BEN EMZIKLI BIR ANNEYIM VE CANIM ISTIYOR KENDIMLE SAVASIYORUM
LUTFEN BIRAZ DIKKATLI OL YADA TINLAMA YAZMAYA DEVAM ET
görüşmek üzere azcık spor yapayım ben zaten kimse de yok...
sabah sporu yag yakarmis ama sen ne yapiyorsun?
Kizlaaar gunaydin bugun one gecmisi okudum neler konusulmus merak ettim dun gece hastaneye gittik yiğit cok ateslendi bi suru ilac verdi doktor acaip uykusuzum
askitom senin mezdeke zaten spor olmuyor sadece kalori harcatiyor
ben ciddi yg yakan kas yapan spordan bahsediyorum
tabiki su an yaptiklarin cok faydali
mesaj siraini atlamisim bebegim

gecmis olsun gulum
simdi nasil mikrobikmi

gunaydin kizlarrrrrrrrrrr
bende geldim babamizi ise biraktik uykusuz ne yapacak bakalim
bugun makum piano kursumuz var
kizlarla dolasacam
ecem almak istedim birsey var alirsam resimleyecem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…