Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hmmmcok saol beril ablacim yaa o zaman bu sekilde devam ediyorum ayrica dun kocişim sanki azicik gobegin erimis dedi sevincten kucakladim onu
Ayrica yigit icinde grip baslangici dedi habuki asisindan once kontrollerini yaptiinda bi soruyok asisi yapilabilir demisti simdi hafta ici gidcem sacini basini yolucam o doktorun
çok gecmiş olsun canım..

Saol canim

Günaydın Kızlar.

Yapmam gereken çok şey var ama ben sadece uyumak istiyorum.

Az önce uyandım. Ellerim ve ayaklarım çok şiş. Dün gece eve saat 2:00 de geldik. Bakamadım buraya. Sabahta eşimi işe gönderdikten sonra ancak kalkabildim. Dışarda kapalı bir hava var ve ben böyle havalarda yataktan çıkmayı dahi istemem. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum. Geçmişede bakamadım biraz takılayım kahvaltı hazırlarken.

Umarım herkesin keyifler yerindedir?

Ben artik sadece buraya girmeye basladim kocacim sizleri kiskaniyooo

Sanada canim

Bekliyoruz canim

zaten erkekler bence eşlerini en çok hemcinslerinden kıskanıyodur. çünkü sanki onlarla dahamı eğlenceli zaman geçiriyoruz

gözün aydın canım ....oğlun okuyor mu?

yok canım benim oğlum daha 2 yaşında ananesi bakıyo hafta içi ben çalıştığım için hafta sonları geliyo benim yanıma biraz uzak oturuyoruz annemle. bursayı bilirmisiniz ben merkezde oturuyorum annemler mudanyada. ama 2-3 aya kadar bizde mudanyaya taşınıcaz ordan ev aldık sırf oğluma yakın olabilmek için.
Ebrunun oglu oKuyor ama anaokulunda

yok canım yaaa sende yanlış biliyosun neyse zamanla tanıcaz birbirimizi oğlum anaokulunada gitmiyo. %30 işitme engelli cumartesi günleri eğitime gidiyorz anaokulu gibi bişey amam tamamen bireysel işitme ve konuşma konusunda yaşıtlarından geri kalmaması için gerçi benim oğlum yaşıtlarını solladı o ayrı konu

Nie kimsecikler bisey yazmiyo baim

bugün cumartesi durgun olur kesn buralar

günaydııınnn yapman gerekenler önemli degilse ertelenebiilirse bugün keyif yap uyu dinlen.. :)
burda da hava cok kapalı kuaföre gidicem sözde daha yataktan bile cıkamadım

Cuma Zayıflama Yarışmaları 296. Etap Sonuçları
(8 subat-15 subat)

Takım Dereceleri

1)4.Takim(%1,41)
2)13. Takım (%127)
3.)5. Takım (%0,85)

Bireysel Dereceler
1)ruhefza (%3,13) 4. Takım
2) fatos(%3,12) 6. Takım
3) Sevda_M(%2,72) 13. Takım

Kızlar sonuçları akşam gördünüz mü bilmiyorum ama ben paylaşayım dedim. 2. lik için tebrik ediyorum ama haftaya mutlaka 1. lik bekliyorum. Lütfen herkes kendini buna göre hazırlasın.

Sevda'cım senide bireyseldeki derecen için tebrik ederim.

masallaaah ama %30 cözümsüz bi kayıp degil dedigin gibi sollayabilir bile
benim teyzemde işitme engelli ama onunki 3 yasında gecirdigi hastalıktan dolayı sonradan olmus bi kulagı tamamen duymuyo diger kulağı %70 yani o tam bir isitme engelli su an 53 yasında okudu calıstı emekli bile oldu isitme artık engel bile degil elbette cok zor engelin getirdigi bi sürü sey yasıyoruz basta sinir güvensizlik gibi ama teyzeminde kafası fena calısır :)

Son düzenleme:
bugün cumartesi durgun olur kesn buralar

günaydııınnn yapman gerekenler önemli degilse ertelenebiilirse bugün keyif yap uyu dinlen.. :)
burda da hava cok kapalı kuaföre gidicem sözde daha yataktan bile cıkamadım

Kızımı resim dersine götürmem gerekiyor, benimde kütüphaneye ve kuaföre gitmem gerekiyor. Ayrıca klasik ev işleri, hafta içi çok yapamadığım için hepsi hafta sonuna kalıyor. Artık eğilemiyorumda çok zor oluyor.

Yatsam bile kafam rahat etmiyor. Yapılacak işim olunca yapana kadar rahat edemiyorum. Kafam sürekli onla meşgul oluyor. Düşüneceğime yapmak daha mantıklı geliyor

ben gördüm ama yorum yazmak istemedim ben bu cuma 57 görürsem mezuniyetimi istiyorummm yer acılsın yeniler gelsin bencillik yapmak istemiyorum ne de olsa siz kovana kadar buradayım :)

ayy ayy sen bir kere söyle bir gününü dinlenmeye ayırdıgında kosusturmadıgında o gün bendee ohhhh be dicem o kesinn :)

Ayyy kiyamam ebrucum yaa hayirlisiyla bi dogursaydin sende yaa u arada seeryanmi olucak yoksa normalmi

İns.haftaya gorucez ebrucum artik daha dikkat ediyorum her yonden

Ya bak vsrya ben kiyamiyorum sana a ayni yerd olsak gercekten gelip yardim ederdim sana...

ben gördüm ama yorum yazmak istemedim ben bu cuma 57 görürsem mezuniyetimi istiyorummm yer acılsın yeniler gelsin bencillik yapmak istemiyorum ne de olsa siz kovana kadar buradayım :)

Maşallah maşallah çok güzel bir haber bu, bencede doğru bir karar vermiş olursun mezuniyet için. Çünki bir süre sonra diyet işi insanı çok geriyor. Korumayıda öğrenirsen başka sorun kalmaz. İnşallah bu cuma 57 den de az bir rakam görürsün tartıda. Bu arada bu halinlede mezun olabiliyorsun ama hedefine %100 ulaşarak mezun olman daha güzel bişey

ayy ayy sen bir kere söyle bir gününü dinlenmeye ayırdıgında kosusturmadıgında o gün bendee ohhhh be dicem o kesinn :)

Yaaa Ecem'cim sorma bana günler geceler yetmiyor hep bişeyler için az vaktim oluyor. Daha çok zaman istiyorummmmmmm

%100 ulasarakk mezunnn olmak istiyorum sevmiyorum öyle küsüratlar kalmasını :) aslında diyetten cok simdi koruma dönemi beni geriyor sanırım bi süre bu yeme alıskanlıgımda giderim kilo almaktan cok korkuyorum bunu iyice arastırmam gerek

gercekten öyle 24 saat yetmiyor sana :)
bu arada eski pantolonumla dün gece berille konusurken ona göstermek icin cekmistim son halim hatta dün geceki halimi yükledim böyle bi fark olustuu cok mutluyum hatta birazda gururlu :)

Amin canım benim çok teşekkürler. Düşünmeniz yeterli. Allaha şükür sağlığım çok iyi hiç son aylarındaki hamile gibi değilim. Daha diyorum iki haftaya kadar ceylan gibi sekiyordum Doğum öncesi iznin bir haftası gitti geriye kaldı aktarmanın 4 haftası. İnşallah bu 4 haftayıda atlatırsam süper olacak benim için. İlk doğumum sezaryandı buda sezaryan olacak inşallah.

oyyyy çok sevindim ikincilimize inş haftaya birinci oluruz.ben kendi adıma söz veriyorum kesinlikle kacamak yok az kalorili bişeyler yiyecem ve bol su sporla destekliyecem.

canım benım rabbım sağlıklı bir şekilde dogum yapmanı nasip etsin.evlatlarınada sağlıklı uzun ömür versin inş.

Ebrum valla ayif bi sekilde hamile kalmak en iyisiben bi 55 e dusuyum bi o kilonun zevkini yadiyim ondan sonra 2.cocuguma zayif bi sekilde hamile kalmak istiyorum senin gibi

Resmi sana göstermek icin yüklemistim Ebru o yüzden sildim. Önce cok tesekkür ederim :)) Gercekten su an yasadıgımı senden iyi kimse anlayamaz bunu tadan biri olarak :) Listedeki son bir haftam artık asıl sürec korumayla baslayacakk :)

Eceeeem gordum fotografini sen bunami gobek diyosan seninki gobekse benimki ne acaba

Öylee deme oturunca görmelisin hahaahhaaha :) neyse mekik cekiyorum 2.5 hafta oldu spora baslayalı ha deyince olacak sey degil demirbasın gitmesi yıllardır benimle :) onun icinde bi sürecc var önümde :)

Ben senin bu mesajını görmeden resmini gördüm ve yaptığım yoruma bak, buranın en güzel tarafı Ecem'cim insanların duygu ve düşüncelerini kendinde yaşadığın için çok iyi anlayabiliyorsun. Ne büyük mutluluk birbirimizin hissettiklerini anlayabilmek. Dediğim gibi fotoğrafta harika görünüyorsun. Gerçekten sana 57 yeter. Sen bu aralar spora ağırlık ver. Sıkılaşmak ve korumak daha önemli. Koruma konusunda da sakın gerilme. Bi şekilde halledersin sen.

canım benım rabbım sağlıklı bir şekilde dogum yapmanı nasip etsin.evlatlarınada sağlıklı uzun ömür versin inş.

Amin Arzu'cum çok teşekkürler. Allah cümlemizin çocuğuna uzun ömür ve sağlık versin.

Ebrum valla ayif bi sekilde hamile kalmak en iyisiben bi 55 e dusuyum bi o kilonun zevkini yadiyim ondan sonra 2.cocuguma zayif bi sekilde hamile kalmak istiyorum senin gibi

Gerçekten güzel bir duygu Açelya'cım. Ben hep şükrediyorum iyiki 80 li kilolardayken hamile kalmadım. Düşünsene en son 79 küsür kiloydum. Bu hafta tartılmadım. Hafta içi kilom. Ama diyet ebaşladığımda 85,5 tum. Nerdeyse 9 aylık hamileyim ve o kiloma ulaşmadım. Düşünsene hamile gibi dolaşıyormuşum ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…