Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar toparlandım ev de yapılacak iş bırakmadım valizimi hazırladım
bi duşumu da alırsam tamam ... bu hafta kilo veremedim sadece 200gr gitmiş... umarım tatilde kilo almam... erken gitmek işime gelmiyor ama mecburen... kesin bişiler yerim ama önemli olan kilo almadan diyet listemin çok tersine gitmeden geri dönebilmek...
bu akşam giremem ama yarın inş. bi ara uğrarım... işin kötü tarafı kendi tartımdan başka tartıda tartılamam... eve gelince büyük bi şok yaşamak istemiyorum
hepinizi kocamaaannnn öpüyorum

iyi yolculuklar canım yemek tuzaklarıyla baş edeceğine inanıyorum güzel haberlerle dönersin inşallah bende öpüyorum a.s.

herkese günaydın dün yorgundum baya epey zaman sonra ilk defa o kadar yürüdüm hamlamışım o yüzden nete girmeyi gözüm almadı valla :kedi: bugün tartı günü bakalım ben haftada bir kez tartıldığım için merak ediyorum neler değişmistir
:utanga:
merhaba canim nasilsin ohhhnne guzel yürümüsünde insallah vermisindir

alıştırmaya çalışıyorum kendimi yürüyüşe canım 3 ay öncesine kadar çok güzel yürüyordum ve kilom çok hızlı değişmese de vücudum baya toparlanıp sıkılaşmıştı bi bırakınca eski halini alıyo işte o yüzden peşini bırakmamak lazım akannehir

ufff ya hersey birbirine girdi birsey yazayim dedim elime yüzüme bulastirdim valla neyse aokuyanlar anlar herhalde

anladım yazdıklarını canım dert etme yerimseniben

canım sakın kullanma o hatayı ben yatım 10 gün yüzüm uyuşuk gezdim birkaçgün kullandım ilk önce dudaklarımın yarısı uyuştu felç geçirdim zannettim sonra bıraktım ilacı ama etkisi 10 gün sürdü ve yüzümün sağ tarafına yayıldı çok korktum konuşurken ağzım yamuluyor diye kimseyle konuşmamaya çalıştım sakın ama sakın kullanma

cidden o kadar kötü mü yaaa ben de sürekli bu sitede reklamını görüyorum başka bir çok sitede de reklamı var aman kızlar tuzaklara düşüp zayıflamak uğruna sağlığımızdan olmayalım :olmaz:

merhabalarrr bu hafta hiç uğrayamadım biliyırum ama baya yoğundum şu an geçmişi de okuyamıyorum malum oğlummmmm....
meliscim beni izinl,i yazabilir misin yarın memlekete gidiyorum memlekette 1 hafta kalacağım sonra 1 haftada eşimin memleketnde oradanda abime uğrayıp evime geleceğim.baya yoğun oldu bakalım oğlumla nasıl başaracağız..
ben şimdiden bildirim yapayım (bu arada regl dönemindeyim) kilom aynı...
şimdiden hayırlı bayramlar diliyorummmm herkeseeeeeeeeeeeeee
hepinizi çok özledim inş kilo almam bu kadar gezerken benyaa

canım sana da iyi yolculuklar baya yoğun bir programın var şimdiden iyi bayramlar a.s.

merhaba kızlar topikte kimseler yok henüz neyse bugün epey yürüdüm arkadaşımla onun için bayram alışverişine çıktık 3 saat kadar dolaştık ben bu bayram bişey almayı düşünmüyorum inşallah bir dahaki bayrama :1no2:
iftarda yediklerimi yazayım:
1 kase sebze çorbası
3 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı makarna
biraz da yoğurt
yalnız iftardan sonra 1 bardak meyveli gazoz içtim ve yanında da 2 tanecik büsküvi :tomato:
az önce 1 fincan rezene çayı içtim midedeki şişkinliklere iyi geliyormuş sanırım şimdide naneli yeşil çayımı içiyorum annem yeni almış kokusu falan güzel tavsiye ederim yerimseniben
suyum da 1 litre oldu 2 ye tamamlamaya çalışacağım yatana kadar alkisalkisalkis

kızlar kimse tartılmadı mı bugün ben ne yazık ki 300 gram eksik çıktım tartıda bu böyle yavaş yavaş ne olacak bilmiyorum sanırım benim her gün birkaç saat spor yapmam gerekiyo düzenli kilo verebilmek için mafoldumben

aaaa kimsecikler yokk..niye gelmiyosunuz kızlar..ben bu gün tartılamadım..iftardan önce savcıya ifade vermekle meşguldm
sevgili müdürüm ve müdür yardımcılarım okul için yapılan bir ihaleye fesat karıştırmış..ve ben de ihale komisyonu üyesi olarak 1 saat müfettişle 1 saat savcıya ifade verdim..lanet olsun bir öğretmen bunları yapıyorsa....
neyse ben yinede dünkü kilomu bildireyim.500 gr vermiş görünüyorum
74. 6 -74.1=500 gr vermişim

aaaa kimsecikler yokk..niye gelmiyosunuz kızlar..ben bu gün tartılamadım..iftardan önce savcıya ifade vermekle meşguldm
sevgili müdürüm ve müdür yardımcılarım okul için yapılan bir ihaleye fesat karıştırmış..ve ben de ihale komisyonu üyesi olarak 1 saat müfettişle 1 saat savcıya ifade verdim..lanet olsun bir öğretmen bunları yapıyorsa....
neyse ben yinede dünkü kilomu bildireyim.500 gr vermiş görünüyorum
74. 6 -74.1=500 gr vermişim

çok geçmiş olsun canım artık bu tarz olaylar okullarda da mı oluyor kimlere emanet ediyo aileler çocuklarını böyle bunu yapanları Allah bildiği gibi yapsın ne diim..
bu arada kilon dünden bugüne verdiğin mi yoksa bir haftada verdiğin kilo mu canım?

iyi geceler güzel hatunlaropuyorumnanaktaniftarda ablamdaydım,kilo bildirimimide yapmış olayım bu arada anlatırkende kaydirigubbakcemile3iftar öncesi tartılldım üzerimde elbise vardı ilk tartıldım 72.00 çıktım sonra odaya girdim ve elbisemi çıkarıp öle tartıldım 71,6 çıktım ve şok oldum:1shok:çok sevindim tabiki,iftarda ne yediğimi söleyeyim;3 incir ile başlangıç yaptım sonrasında az çorba,az zeytinyağlı taze fasulye,az haşlama ama iki patates ve iki havuç çok azda suyundan ben pek et sevmem ve yanına çok az patlıcanlı biberli ve nohutlu pilav yedim v yarım lt su içtim bir dilim de güllaç yedim tatlı olarak,ayyyy nede çok yemişim ama hepsinden az az yedim çeşit çoktukaydirigubbakcemile3

dosbacım gidiyorsun ya da gittin herhalde. İyi yolculuklar çok kilo almadan dön tatlım.
karamanlım meksika biberini ben de duymadım. Bu arada tckerın olmuş hem de çok güzel.
Melzeyitim acı mı çok ondan mı öyle bir etki gösterdi anlamadım çok şaşırdım. Bu arada kuzucuk nasıl mutlu mu?
acibiber iyi yolculuklar canım, çok yeme oldu mu?
bhrcım tebrikler canım 300 gr.da 300 gr.dır. Ben de o kadar vermişim.
patborim devlet o kdar az maaş veriyorki herkes bir şekilde dümenini döndrmeye çalışıyor. "Benim memurum işini bilir" hesabı yani insanların yapı meselesi tabi hele bir öğretmen asla yapmamalı ama bu yollara kim itiyor insanları, yeterli maaş alsa herkes belki kimse bu yollaa sapmayacak. Tebrikler canım bu arada 500 gr. çok iyi. Herkes bayram telaşında alışveriş falan o yüzden katılım az bayramdada böyle olacak sonra toparlanacağız.
melankolim 71.6 çok iyi 900gr. vermişsin, patboriye de tebrikler nasıl da motive ettin melankoliyi.

kızlar bu arada benim bayramdan başka telaşım vardı ondan gelemedim. Konut kredimiz vardı biliyorsunuz faizler düştü diye yeniden kredilenme yoluna gittik banka değiştirdik. Eşim pazartesinden beri koşturuyor ne zor işmiş oradan yazı burdan belge. Nihayetine geldik bugün ama tapu ortak olduğum için bugün heryer beni istemiş sabah işe gitmiştim eşim halledemeyince işten erken çıktım önce tapuya sonra bankaya gittik, tapu anadolu yakasında ama banka karşıdaydı (ben de anadolu yakasındayım ama işim karşıda, yani bugün 2 kere karşıya geçip gelmiş oldum)neyse çok uzun sürdü ama işimizi hallettim 5.10 da çıktık bankadan eve kaçta geldik biliyormusunuz, 7.30 yani 2 saat 20 dk. iftar ve iş çıkış trafiğine yakalanmıştık. Geldiğimizde ezan okunmuştu kızım bakıcı anneme bırakmıştı oraya gittik annem iftar hazırlamıştı yedik çay falan 10da eve geldik eşim de ben de adeta bayılmışız yorgunluktan kıyafetlerimizle hem de televizyonun karşısında.

neyze melzeyitcim ve adcım (başka kimsenin kredisi varmı bilmiyorum) bankalar konut kredisi fazilerini 1.09a çekti haberiniz olsun daha düşebilir ama biz riske atmadık, geçmek için şu an uygun dönem.

kızlar bir de ne ilginçtir çok uzun zamandır sadece melisin annesi ve babasıydık. Ama dün iş halletmemize rağmen başbaşa çok vakit geçirdik (çoğu trafikteydi tabi). Buna çok ihtiyacımız varmış kızım doğduğundan beri sadece 1 kez sinemaya gittik başbaşa. Her ikimiz de seninle vakit geçirmeyi ne çok özelmişiz dedik birbirimize ve çok şaşırdık artık biraz birbirimize kızımızı bir yerlere bırakıp vakit ayırmaya karar verdik. Şu trafikte evliliğimiz güçlendi sanki, eşimi sevdiğimi yeniden anladım, unutmuştum koşuşturma içinde. Adcım duy beni sen de eşinle kendin için alanlar yarat inan çok iyi oluyor.

gelelim bana,
çok abartmadım yemeyi annemlerde zaten kadıncağız melisle birlikte (bi de yemek hesapta yoktu) az çeşit yapabilmiş.
1kase şehriye çorbası, 2 yk makarna, 2 yk yumurtalı sebzeli kıyma, 1 köfte ve salata
biraz güllaç

annemlerde tartılabildim ancak ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ama tahmiğn ettiğim gibi çıktı güvenebilirim. 59.5 kiloyum 300 gr vermişim.

arkadaşlar çıldırmak üzereyim sinirden sahurda çok yedim :(
(her zamanki menüme biraz sarelle biraz kayısı marmeladı ekledim kendimi kaybettim pide de 1.5 dilim oldu farkına varınca durdurdum kendimi)
sabah erken kalktım işe gitmeden önce melise 1 saat çorba yaptım, sütlü kabak çorbası içine kıyma kavurdum koydum falan uğraştım yani 2 seferlik tencerede bıraktım 3 kavanozda yaptım dolaba koymak üzere.
eve geç geldik ya dün hiç mutfağa girmemiştim şimdi girince ne göreyim tüm kavanozlar yıkanmış melis hem tenceredekini hem kavanozlardakini yiyemez kadında oruçlu ne oldu döktü. Bazen dökülecek çorbaları koyuyorum tezgahın üzerine ama bunlar,
1. tenceredekinin aynısı yani yeni yapılmış belli
2. sıcak
3. havası çıksın diye ters çevrilmiş (hepsini böyle yaparım hava almayınca uzun süre kalıyor çünkü hergün aynı çorbadan sıkılıyor bir gün birini bir gün birini veriyoruz)

insanda hiç mi insiyatif olmaz yaa illa söylemem mi lazım.
o kadar malzeme ve dahası emeğim çöpe gitti, yaaa sabır.

offffffffffff neyse yarın sorarım. Bu arada yarın evdeyim bayram temizliği yapacağız, dip köşe dolap falan dökeceğim tabi melis izin verirse.

çok utanıyorum yargısız infaz yapmışım :kedi:
melise kahvaltı hazırlarken çorbaları herzamanki yere değilde arkaya koymuş olduğunu gördüm, boş kavanozlar da bulaşık makinesini boşaltmış onlarmış.
çok utanıyorum bu ramazan günü günahını aldım kadının, zaten bu kadar da değildir diyordum bir yandan. ıyi ki değilmiş.

günaydın melisciğim vallahi çok güldüm bazen bende yapıyorum mesela sarımsak döveceğimi bulamıyyorum kaç gündür günahada giriyorum amabi yerden çkar nasıl olsa diyorum
kızla rüzgünüm ama 400 gram fazla çıkıyorum özürdilerim gerçi fazlalık 2 kiloyu ancak bukadar hallettim
bu arada melisciğim evet krediler düştü bizde yapılandırmayı planlıyoruz ama vakıf bank bayram sonrasını bekleyin demiş birde banka müdürü arkadaşımız var oda kredi çekecek eşime abi bekla beraber çekeriz demiş tuhaf olan bütün bankalar kredilerini düşürdü ama bizim kullandığımız bankada tık yok bayramdan sonraya kaldı zaten

ad1 ( 53.0
dosba (66.9/66,7/0,2/%0,30)
acıbiber2053 (61.6 / 61.6 /0,0 / 0,0%)
melankoli_84(72.5 /71.6/0,9/%1,24)
shopaholic (74.4
emirel ( 61.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (81.4/81,1/0,3/%0,37)
zenim (70.5
poly (65.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (59,8.
melzeyit (77.4 / 77.7 / -0,3 / %-0,38)
patbori (74,6/74,1/0,5/%1,50)

Son düzenleme:
ad1 ( 53.0
dosba (66.9/66,7/0,2/%0,30)
acıbiber2053 (61.6 / 61.6 /0,0 / 0,0%)
melankoli_84(72.5 /71.6/0,9/%1,24)
shopaholic (74.4 /73,9/0,5/%0,67)
emirel ( 61.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (81.4/81,1/0,3/%0,37)
zenim (70.5 geri dönmek üzere ayrıldı)
poly (65.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (59,8.59,5/0,3/%0,50)
melzeyit (77.4 / 77.7 / -0,3 / %-0,38)
patbori (74,6/74,1/0,5/%1,50)

ad kaldı zenim kaldı kızlar nerdesin ya

Son düzenleme:
adcığım seni bekliyorum bende galiba melisin dersi var gelemedi birtek sen kaldın tatlişkom sende yazarsan listemiz hazır son düzenlemeleri yapacam sonrasını bilmiyorum ne yapacağımı artık kardeş takımdan yardım isterim

Back
X