Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yillar once benim kizlarinda cok hos projeleri vardi biri hala aklimda belki yardimci olur size
buyuk bir yesil kartona cocuklar bahceden bulduklari cop tas yaprak vs.lerle bunlari yapistirarak koy gibi bir resim yapmislardi.kendi resimlerinide yaptiklari agac dallarina oturuyor gibi,evde uyuyor gibi yada bahcede masada gibi yapistirmislardi
tam anlatabildimmi bilmiyorum amahos olmustu

Ayyyyy maşallah yaaaa çok şekerler

Melek onlar melek...

kuzucm aslında benim niyetimde yoktu böyle bşy hazırlamak. Bugn arılar, nasıl bal yaptıkları, nerde yaşadıkları, bazı belli başlı özellikleri üzerine konuştuk çocuklarla.. Çok da güzel bi hikaye okuduk. Bunu da aslında daha ufak çapta bi sanat etkinliği olarak düşünmüştüm. Yani öğrendikleri şeyleri bi karton üzerinde somutlaştırcaklardı, kovan gibi bişey de yapmıştık ama... Sınıf öğretmeni rica etti benden, kraft kağıdına böyle böyle böyle bişyler yapalım diye.. Ben de kabul ettim. Bu temayı sınıf öğrtmeni düşünü ama o biraz rahatsızdı herşeyiyle ben uğraştım heryerm elim kıyafetim boya yapışkan oldu mahvoldum belim ağrıdı falan kağıt da büyük ya, bi tarafı boyuyorum öbür tarafı boyamak için yerde emekliyorum falan
Arıları biz kestik, onlar boyadılar, takma gözleri yapıştırdılar, kuyruğunu yapıştırdılar bi de üzerini boyadılar. Zaten makarnaları da onlar yapıştıracağı ve uzun süreceği için böyle düşündüm ben. Ki nitekim d eöyle oldu baya baya bi vakit aldı :) Çiçekleri de onlarla kesip yapıştırdık.. En sonki aşamada da ağacı çimleri boyamaya yardım ettiler.

Ve bu arada senin söylediklerine sonuna kadar katlıyorum.. Yani çocuklar için güzel görünmekten öteye geçsin kısmına.. Çoğu öğretmen mesleğe başladıktan sonra, velilerin beklentisinden midir yönetimin beklentisinden midir şekilciliğe diğer şeylerden daha fazla önem vermeye başlıyorlar. Senin öyle olmadığını hissedebiliyorum, ne kadar güzel.. Ben de öyle bi öğretmen olmak istiyorum inşallah.

Yine yanlis anlasilma muhabbetleri acilmis benden yorum yok:)
Yilan hikayesinedondu muhabbett:)

Menum

Sabah
Biraz peynir
Yarim salatalik

Ogle
3 ceviz kadar kofte
Yogurt
1 kepce makarna

Ara
1 armut

Aksam
1 kurabiye
Kahve

Su 1.5 lt

Akşama kadar çok iyi gidiyodu kurabiyeyi gördüm :) Kupon doldurmuşum da tuttu mu diye bakıyorum gibi oldu
Kuzum az yemişsin bugün biraz diğer günlere göre. O yüzden şaka bi yana o kurabiye çok batmadı gözüme. Tabi miktarını bilemiyorum

Wuhuuwwwwww süpppper olmuştur eminim, çok güzel canlandı gözümde çok sağol askım zaten çocuklar kendi resmlerinin kullanıldığı çalışmalara bayılıyorlarrrrrrr

hasanin gec gelesi tuttu benimde size gelesim

Ben yoktum sen burdayken de Şimdi de hiçkmse kalmamış..

afiyet olsun menün çok güzel olmuş tatlım

benimde buğünkü menüm

SABAH:
İKİ BARDAK SU BİR TANE YEŞİL ELMA

ARA ÖĞÜN:

BİR BARDAK AYRAN

ÖĞLEN:
BİR TABAK SALATA

AKŞAM:

BİR KASE CORBA
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR BARDAK AYRAN
BOL SOĞANLI DOMATESLI SALATA

(HASTA OLDUĞUM İÇİN GEC YAZDIM.MİĞRENIM TUTDU İĞNE YAPTIRDIM 4.5 SAAT UYUDUKDAN SONRA KENDIME GELDIM.HALEN KAFAM SERSEM GİBİ)

Kızlar hala çok yorgunum. Yarın sabah 6buçukta evden çıkıcam, yazabilrsem yazarm çıkmadan sabah inşallah olur mu.. Allah'a emanet olun hepiniz.

Sabahını biraz daha iyi yap bence migrenin de büyük ihtimalle bu kadar az Yemenden dolayı
Biraz sabah karbonhidrat al beynin glikozla besleniyor migrenini tetikleme oldu mu?

Faturam yenilendiği için geldim hemen ama kimseler kalmamış

Bugünkü menüm:
Sabah 3 bardak yoğun ayran
Öğlen
Leblebi tost
Akşam
Dolma ayran yoğurt :)

Biliyorum çok az ama sabah vakit yok şimdi yarına misafir var dîye okuldan gelip temizlik yaptım çamaşır yıkadım astım oof of evlilik zormuş hele de anne olmak :)

Geçmişi okudum

Ebru dünkü menümdeki tavuk göğsü tatlı değildi :) haşlama tavuktu:)

Bugün buluşan o 3 güzele sesleniyorum!!! Çok kıskandım ya maşallah bide :) 3 ü de birbirinden güzel :)

Geçmiş konular tekrar açılmış of dedim direk

Beril dön artık!!!

Aaayyyyy canlanın artık bakın başka takımlar nasssılllll yazışıyor bir görseniz :)) hem 2 gb netim de var yeminlen bitmesin diye face açmıyorum :)

Hhoooooopppp canlanın yarına böyle görmeyeceğim ok?

Şuan uyumadan düşündüm sabah yiyebileceğim bir şey yok evde :) sabah kahvaltım yoğurt olacak şimdiden diyim ekmekim bitti kocama Çavdar'dan tost yaptım 6 dilim yedi :) hehe

Sabahını biraz daha iyi yap bence migrenin de büyük ihtimalle bu kadar az Yemenden dolayı
Biraz sabah karbonhidrat al beynin glikozla besleniyor migrenini tetikleme oldu mu?

günaydın arkadasım. nasılsın? evet belkide az yediğim için migrenim tutmuştur ama bazen sabahları hiç istahım olmuyor fazlada yemeye calışsam yiyemiyorum.bizim takımada ne oldu böyle anlayamadım geliyom gidiyom kimse yok.

Gunaydin
Dun yine cok gec uyudum 2:30flndi muhammetle yazisirken uyuyakalmisim
Bu sabah veli toplantim var ve ben gec kaldim:)) olaya bak. Neyseki toplantiya yetisirim sanirim.

Arzu menun cok hafif olmus ama protein bakimindan az bir menu.
Nihal Sana da afiyet olsun kahvalti yapabilsen keske.

Kizlar su an Dersteyim arkadasimin telefonundan giriyorum. Sabah uğrarım demiştim ama otobüse gec kaldıgm icin yazamadim merak etmeyin istedim. Bugün akşama kadar dersim var sonra da sporu m var. Gec gelirim ama mutlaka gelirim merak etmeyin. Ay bu telefonla yazamıyorum yarim saat uğraştım su kadarcık yazı icin sizi seviyorum. Allaha emanet olun canlarim

Aynen sabah zaten benimde canım istemiyor ama metabolizmayı canlandırmak gerek:) varsa yoksa 6 dan sonra canım birşeyler istiyor :)

Saat 8 gibi ayran iç uykun gelsin uykusuzluk kötü direncin düşer hem saat 10 gibi biliyorsun vücut uykuya hazırlıyor kendini :) bi bakıyor Betül uyumamış:)

Şuan geri yatağa gidip yatasım var oğlumu babası bıraktı 11 e kadar evdeyim
Akşam misafirim var bir sürü eşimin liseden arkları ve hanımları bir görseniz 20 kişi ve her çiftten en az 1 küçük çocuk ve ben doğru düzgün tanımıyorum

Gülçin'cim geçmiş olsun canım. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bu arada senin hedefin kaçtı ki? Çekmek derken yukarıya mı çekeceğiz, aşağıya mı?

saol ebrucum ilaçlar beni mahvetti Allah kimseye hastalık vermesin ağrı kesici bile kullanmazdım
hedefim 50ydi ebrucum 55 e çekmek istiyorum mümkünmü bilmiyorum

bencede sen bir doktora görün ecem 12 saat uyku çok fazla bebekler uyuyor o kadar 8 saat yeterli olması lazım

ne deyim sana kız banyoda mı yazdın bunları

Gülçin'cim çok geçmiş olsun gerçekten Bu arada böyle bi durumun varsa eğer sen spora ve menüye bu kadar yüklenme artık :44:
bilmiyorum ki ne yapacağımı tugbacım artık tek düşündüğüm bişey var o da az yiyerek doymam gerektiğim ayırt etmemeye çalışacağım spor falan hak getire kız yerimden kalkamıyorum gerçi sabah dışarı çıktım çıkmaz olaydım.

ortim senide gorsem ne guzel olacakti.cocuklara iyi bak ben yoksamda ortim hedefe ulasmali.yakinda gelmeyi umut ediyorum.hepinizi opuyorum.
gel canım artık sorun ne bilmiyorum ama hallolurda inşallah gelirsin seni çok özledim

Betül öğretmenim bak biz ne yaptık bugün kuzucuklarımla Hani sana diyodum ya proje şeklinde bi sanat çalışması arıyorum diye, ortaya böyle bişey çıktı :)

Eki Görüntüle 642763
maşallah ne güzel olmuş artık gözüm alışmış bunlarada çok tuhaf gelmedi tugbacım 3 yıl anasınıfına gitti benim kızım herşeyi değerlendiriyorlar gerçekten sanatkar bu çocuklar

ebrucum bu konu hakkında bende tutamadım kendimi bişeyler yazacağım
takım kaptanı sensin bir durum olduğunda sana yazılmalı ve söylenmeli yada takıma yazılmalı zaten cevap veririsin
ama anladığım kadar o arkadaşlar berille özelden mesajlaşmışlar ve berilde ayrılmamaları için onları iknaya yönlendirmiş nitekim ayrıldıklarını berile yazmışlar sonuçta beril de haber vermiş
sen üzerine basa basa berile seninle alakası yok desende o günkü berile karşı olan olaylar seninde benzer bir tepki verdiğine yönlendirdi onu o da kendince haklı
olayı çok uzatmayalım senın de aklında kalmasın olaya tarafsız bakan biri zaten yazdığın sözlerin kişiye değil takıma yönelik olduğunu anlıyor
burda olmada takımda durmana ve bişeyleri gögüslemeni çok seviyorum

Tubisiiiimmmmmm ögretmenim ne güzel birsey hazırlamıssınızzzzzz öylee cok sevdim cocuk olmak varmıss :) hos herkesin sizin gibi ögretmenleride yok :)
çok haklısın ecem her öğretmen böyle değil
çok tatylılar maşalalah

akşam hariç güzel

ne çok yazmışsın kız tatlıya bağlayın artık arkadaşım belliki yanlış anlaşıldınız birbirinize karşı

geçmiş olsun menünde güzel olmuş

tamam canım akşam görüşürüz

dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bu ay hatta kontör atmamaışız internet kesildi bizim internet kontörlü vın da
sabah kızı okula bıraktım atmden yükledim de açıldı şükür
okula gitmez olaydım geçen sorun yaşadığım öğretmenle yine tartıştık 5 arkadaşla birlikte kızımın sınıfının karşısında sınıfı ödev varmış akşam yaptık sınıfa gittim mat kitabı sayfa 96-97-98 yapılacaktı meğer kitaptı bi önden bi arkadan aynı sayfa varmış biz arkadan olanı yapmışız öğretmene söyleyim çocuğu ödev yapmadı sanmasın dedim ,bide kurs açılacakta okulda seçme şansımız varmı diye onuda sormak için sınıf öğretmenimizi bekledik arkadaşlarla ders zili çalmıştı sınıfa girmeden sorduk öğretmende sınıfa girdi karşıdan o cüsseli sorunlu öğretmen çıktı bize nasıl bağırdı anlatamam üsluba bak vır-vır konuşuyormuşuz dersi bölüyormuşuz çıldırdı kadın arkadaşla tartıştılar bizde girdik araya müdür falan geldi olmazsa milli eğitime şikayet edeceğiz artık ne sorunlu öğretmen ya iyiki kızım onun sınıfında değil

dün yediklerimi yazmayacağım arkadaşlar eşim akşam birsürü şey almış hastasın sıkma kendini de ye dedi yedim
zaten kilom da azalacağına ya artıyo ya yerinde sayıyor
bide şu yasmin hapı kullanan varmı çok kilo yapıyormuş aceba gerçek mi bilmiyorum sizede danışıyım dedim bakalım elimde 2 gün var cumaya kaç kilo çıkacağım
öğleden sonra da kursa gideceğim az işim var evde onları yapacağım şimdi artık öğlen okulda ne olacak bilmiyorum dananın kuyruğumu kopar yoksa başka bişey mi bilmiyorum.

Aslında yasmin o haplar grubunda en az yan etkili olan dogum kontrol hapı olarak duydum yengemin kız kardeside adet düzensizliginden doktora gittiginde onada yasmin vermisti doktor
O da obezdi hırs yapıp 57 58 kiloya düstü daha önce yazmıstım sporu yasam sekli haline getirdi fln fln o yüzden ben sahit oldum onda ama bünyeden bünyeye de farklılık göstebilir belki

Kizlar merhabaa
Okuldan ciktim yoldayimm karsiya gifiyorum
Sevdicegimle sinemaya gidicezz :))

Gulcin takma o ogretmeni gordugun zaman gormezden gel duyma etme muhattap alma birak ne yapiyorsa yapsin
Haplar konusunda hic bi bilgim yok cnm malesef

Tugba dersten bile girip yazmissin masaalh:))

Nihal uykunun cok onemli oldugunu biliyorum ama yatamiyoryum erken
Sevmiyorum pek erken yatmayi gece kusuyum tamm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…