Evet canım yaaa şu son haftalarda kimsenin istemeyeceği şeyler yaşadık. Şuanda durumumuz çok parlak değil ama düzeleceğine canı gönülden inanıyorum. Ecem hala burda. Onu bırakmıyoruz hiç bir yere. Gül'de açık açık bişey yazmadı. İzinden bahsetmedi. Son yazdığı mesajdan da ben takımdan ayrılmak istediğini anladım ve öyle bildirdim. Döneceğini sanmıyorum. Güzel sözlerin içinde teşekkürler
Bence çok uyumakta iyi değil Ecem'cim yaaa. Kendine bir uğraş bulsana. Mesela spor yap.
Acaba diyorum seni mezun etmekle hata mı ettik:44::26:
Ecem ekledi resim kuzum ya kaldırmış mı bilemiyorum :\ Kilon için tebrik ediyorum seni.. Sana da bu yakışır zaten..
Sen de kendine çok iyi bak olur mu? Elif'i öp bizim yerimize
teyzosu elifin alt disi cikmadan ustten kocaman bi disi cikti cok agriyorki hic durmuyor.heheheeeeeeeee ben kayinvalidenin cep telefonuna internet aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yok yoookk silmedim duruyoo halaa
Hoş geldin Beril'cim ne güzel hedefine ulaşacaksın mezun olsan da. En kısa zamanda bekliyoruz aramıza.cok kiskandim dun bende sizinle olmak istiyordum.resim eklenmismi diye geldim ama yok sanirim.betulle tubisin sesi ne kadar yumusak ve birbirlerine benziyor.ecemim seninle konusamadik yawwwwww.sanirim ogrendin niye gelmedimi,gelemedimi.hepiniz kendinize iyi bakin.ben suan mezuniyetten daha zayifim bilesiniz.ozlemden eriyorum sekerler
Hadi bakalım bi koşu geliverBen geldimm geçmişe bakıyorum bi koşu
Sen var ya seennElif'ime de çok geçmiş olsun ya kıyamam ben ona inşallah iyi olur bi an önce :\
cok kiskandim dun bende sizinle olmak istiyordum.resim eklenmismi diye geldim ama yok sanirim.betulle tubisin sesi ne kadar yumusak ve birbirlerine benziyor.ecemim seninle konusamadik yawwwwww.sanirim ogrendin niye gelmedimi,gelemedimi.hepiniz kendinize iyi bakin.ben suan mezuniyetten daha zayifim bilesiniz.ozlemden eriyorum sekerler
Benn gitmedimmm ki :)) buralardayim yinee busecikk :) mezun old kilomdan fazlayim su an gdememm :))
Acaba ben dr a gitsem mi uykusuzluga dayanamiyorum hic nasil halledicem bilmiyorum alt tarafi gece 12 de uyuyp sabahta 8 e dogru uyandim tek dersim vardi ciktim eve geldim hemen saat 1.30 dan beri uyuyorum bu hep boyle oluyo 7 8 saat uyku yetersiz kaliyo
cok kiskandim dun bende sizinle olmak istiyordum.resim eklenmismi diye geldim ama yok sanirim.betulle tubisin sesi ne kadar yumusak ve birbirlerine benziyor.ecemim seninle konusamadik yawwwwww.sanirim ogrendin niye gelmedimi,gelemedimi.hepiniz kendinize iyi bakin.ben suan mezuniyetten daha zayifim bilesiniz.ozlemden eriyorum sekerler
Ben geldimm geçmişe bakıyorum bi koşu
Hoş geldin Beril'cim ne güzel hedefine ulaşacaksın mezun olsan da. En kısa zamanda bekliyoruz aramıza.
Hadi bakalım bi koşu geliver
kilo almana üzüldüm ama burda olmanaa pek sevindim ecemcim
canım allah korusun fazla uyuma isteği şekerden ya da tansiyondan olabilir. aman dikkat et , hemen bi göster kendini. şakaya gelmez :26:
berilciiim hoş geldiin
sen de hoş geldin tubişşş
takımın has elemanları şükür yine burda ayaklandırıyor takımı heeeytt helaaaal
kilo almana üzüldüm ama burda olmanaa pek sevindim ecemcim
canım allah korusun fazla uyuma isteği şekerden ya da tansiyondan olabilir. aman dikkat et , hemen bi göster kendini. şakaya gelmez :26:
berilciiim hoş geldiin
sen de hoş geldin tubişşş
Ben sana söyleyecektim ama Elif'in hastalığıyla şu karışıklık olayı aynı zamanda oldu kaynadı arada. İlk üstten diş çıkaran çok çocuk biliyorum. Sen aslında o zaman boşa telaşlandın. Bu arada gelememe sebebini iyice merak etmeye başladım bende, açıkçası ben bana darıldığından dolayı böyle olduğunu sanıyorum hala. İnşallah başka önemli bir sebebi yoktur. :26:teyzosu elifin alt disi cikmadan ustten kocaman bi disi cikti cok agriyorki hic durmuyor.heheheeeeeeeee ben kayinvalidenin cep telefonuna internet aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beril'cim zaten herşey alt üst, geçmişte yok ortada. Sen iyi ol gerisi hikaye. Sensizde buraların tadı yokgelmemmi hamisim
hedefim cok ta tinnnnnnnn
sizsiz diyetin bile tadi yok yawwwwwww
gecmisi okuyamiyorum sadece o da olur insallah
Berilim evettttt ya aradım sonra musait olamadın sanırımaz cok anladım da bu kızlar bisi sölemiyo :)) resimler duruyooo benim profilimee bak
Ozledimmmm yaa
günaydın arkadaşlar dün giremedim çok özür dilerim akşam girebilirdim ama yatıp dinlendim
bi sağlık problemi yaşadım akşam üstü saat 5 e doğru gözümün önü karardı başımda dönmeye başladı bayılacam diye korktum çocuklar yalnız kalacak diye hemen eşimi aradım
sağlık ocağına gittik tansiyonum düşmüş 4 e 9 du bide bizim ailede şeker hastalığı ırsi bende de yükseliyor fakat çok artmıyor dün ilk defa 200 çıktı serum taktılar ilaç falan verdiler akşam hiç birşey yiyemedim midem de bulandı afedersiniz ne yediysem çıkardım fakat ellerim ayaklarım çok şiş uyandım bugünserum yaptı herhalde
bu arada tansiyonum kadın doğumcumun verdiği ilaçlardan düşmüş
durum böyle yani öğlene kadar yatıp dinleneceğim oğlumla ilgileneceğim hepinişzi seviyorum bugün inşallah daha iyi olacağım geçmişide okumaya çalışırım siz nasılsınız neler var takımda yazın bana merak ederim ben kızlar buluştunuz mu ecem ,tugba,betül
bide ebrucum hedef kilomu 55 e çekmek istiyorum mümkün mü aceba daha iyisi olursa artık mezuniyetten sonra olur takımımla,
ecemcim ayrıca mevzuniyetini kutlarım canım
dünkü menümü aktarayım o zaman
sabah
yarım poça
çay
öğle
tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
cacık
ara
türk kahvesi
akşam
1 adet cantık
1 bardak ayran
su 10 bardak
spor yok ama akşama yüzmeye gidince telafi edicem inş.
tubacım ayrıca paylaştığın güzel yazıları okudum teşekkür ederiz. özellikle aç karnına spor yapımıcanı bilmiyodum öğrenmiş oldum ben hep sabah aç karına yapardım artık tok karına yapmaya çalışıcam
Cok yorgunummmm...
selam kızlaaar
ama kimsenin olmadığı bi zamanda gelmişim malesef
evet ebrucum arada bir gelip hayretle bakıyorum buraya ben de, tartışmalar vs. gergin ortamlarla karşılaştım bikaç kez:26: ama düzelir ya da düzelmiştir inşallah bu durumlarher takımda olabilecek şeyler ama gayretle, anlayışla her şey eski haline döner elbet, üzülme sen sen zaten benim gördüğüm en idealist takım kaptanısın, şu gebe halinle bile işinin başındasın yahu. seni çok tebrik ederim
ece beril ve gül ün gitmesine ben bile üzüldüm. ece ve beril mezun oldu gerçi ama gül niye gitti, ya da geri gelicek mi ebrucum?
Acaba ben dr a gitsem mi uykusuzluga dayanamiyorum hic nasil halledicem bilmiyorum alt tarafi gece 12 de uyuyp sabahta 8 e dogru uyandim tek dersim vardi ciktim eve geldim hemen saat 1.30 dan beri uyuyorum bu hep boyle oluyo 7 8 saat uyku yetersiz kaliyo
Ben sana söyleyecektim ama Elif'in hastalığıyla şu karışıklık olayı aynı zamanda oldu kaynadı arada. İlk üstten diş çıkaran çok çocuk biliyorum. Sen aslında o zaman boşa telaşlandın. Bu arada gelememe sebebini iyice merak etmeye başladım bende, açıkçası ben bana darıldığından dolayı böyle olduğunu sanıyorum hala. İnşallah başka önemli bir sebebi yoktur. :26:
kacak seni takip ediyordum ama artik yapamiyorum.en son yol parasi yuzunden isi iptal etmistin.simdi nasilsin.dokul bakiyim.
ben bu takimin hic birseyi olamadimki hasi olayimmmmmmmmmmm
Aaa busecim dogru dedin yaaa sekerime en kısa zamanda baktırmayı planlıyorum baba tarafında seker cok yaygın bir hastalık gizli seker falan mı var acaba
Bende pek üzüldüm kilo almama( ama bi nevi iyi oldu kilo vermem hızlanıcak simdi :)
tubisle konustumuzda 10 kelimenin 9u sensin.bosver can sikmayim simdi.ama bir sure boyle olacak.gelemesemde sizinleyim bunu bil.gelinlik ne oldu hazirliklar ne alemde.betusun evi ne oldu.okuyamiyorum ama ozelden mesaj yazin hasan getirip dayiyor gozume.tanatana etsede haberdar oluyorum yaaaaaaaaa
cikiyim banyodayim da........anacim burasi hic bu kadar rahat degildi.sizinle heryer guzellesiyor gozumde vallahiiiiiiiii
Hadi bakalım bi koşu geliver
hepiniz cok sekersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerde bulustunuz
ayyyyy kicinizi kaciyin nazar degmesinnnn tuh tuh mas.mas.
byeeeeeeeeeeee
Beril'cim zaten herşey alt üst, geçmişte yok ortada. Sen iyi ol gerisi hikaye. Sensizde buraların tadı yok
tubisle konustumuzda 10 kelimenin 9u sensin.bosver can sikmayim simdi.ama bir sure boyle olacak.gelemesemde sizinleyim bunu bil.gelinlik ne oldu hazirliklar ne alemde.betusun evi ne oldu.okuyamiyorum ama ozelden mesaj yazin hasan getirip dayiyor gozume.tanatana etsede haberdar oluyorum yaaaaaaaaa
cikiyim banyodayim da........anacim burasi hic bu kadar rahat degildi.sizinle heryer guzellesiyor gozumde vallahiiiiiiiii
olmadı işte o iş yol parası değil kız yol sorunu yüzünden 30 dk her sabah yürümem gerkiyordu yokuş ve köpekli bi yolda, akşamları da tenha oluyor o yüzden olmadıı.
bu ara kısmet çıkıyor bana paso. yeni olay olarak o varböyle giderse kanacam birine evlencem valla :26:
ortim senide gorsem ne guzel olacakti.cocuklara iyi bak ben yoksamda ortim hedefe ulasmali.yakinda gelmeyi umut ediyorum.hepinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?