Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün yine yeni yeniden diyet moduna döndüm :))

Ugras bulsamda yapamıyorum ki gözlerim batıyo uykusuzluktan hic bisey oyalayamıyo ki beni

Ecem ekledi resim kuzum ya kaldırmış mı bilemiyorum :\ Kilon için tebrik ediyorum seni.. Sana da bu yakışır zaten..
Sen de kendine çok iyi bak olur mu? Elif'i öp bizim yerimize

Yok yoookk silmedim duruyoo halaa

teyzosu elifin alt disi cikmadan ustten kocaman bi disi cikti cok agriyorki hic durmuyor.heheheeeeeeeee ben kayinvalidenin cep telefonuna internet aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sen var ya seenn Elif'ime de çok geçmiş olsun ya kıyamam ben ona inşallah iyi olur bi an önce :\

Hoş geldin Beril'cim ne güzel hedefine ulaşacaksın mezun olsan da. En kısa zamanda bekliyoruz aramıza.

Ben geldimm geçmişe bakıyorum bi koşu
Hadi bakalım bi koşu geliver

Sen var ya seenn Elif'ime de çok geçmiş olsun ya kıyamam ben ona inşallah iyi olur bi an önce :\

hepiniz cok sekersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerde bulustunuz
ayyyyy kicinizi kaciyin nazar degmesinnnn tuh tuh mas.mas.
byeeeeeeeeeeee

Berilim evettttt ya aradım sonra musait olamadın sanırım az cok anladım da bu kızlar bisi sölemiyo :)) resimler duruyooo benim profilimee bak
Ozledimmmm yaa

Benn gitmedimmm ki :)) buralardayim yinee busecikk :) mezun old kilomdan fazlayim su an gdememm :))

kilo almana üzüldüm ama burda olmanaa pek sevindim ecemcim

canım allah korusun fazla uyuma isteği şekerden ya da tansiyondan olabilir. aman dikkat et , hemen bi göster kendini. şakaya gelmez :26:

berilciiim hoş geldiin

Ben geldimm geçmişe bakıyorum bi koşu

sen de hoş geldin tubişşş

takımın has elemanları şükür yine burda ayaklandırıyor takımı heeeytt helaaaal

Hoş geldin Beril'cim ne güzel hedefine ulaşacaksın mezun olsan da. En kısa zamanda bekliyoruz aramıza.

gelmemmi hamisim
hedefim cok ta tinnnnnnnn
sizsiz diyetin bile tadi yok yawwwwwww
gecmisi okuyamiyorum sadece o da olur insallah

kacak seni takip ediyordum ama artik yapamiyorum.en son yol parasi yuzunden isi iptal etmistin.simdi nasilsin.dokul bakiyim.
ben bu takimin hic birseyi olamadimki hasi olayimmmmmmmmmmm

Aaa busecim dogru dedin yaaa sekerime en kısa zamanda baktırmayı planlıyorum baba tarafında seker cok yaygın bir hastalık gizli seker falan mı var acaba
Bende pek üzüldüm kilo almama ( ama bi nevi iyi oldu kilo vermem hızlanıcak simdi :)

teyzosu elifin alt disi cikmadan ustten kocaman bi disi cikti cok agriyorki hic durmuyor.heheheeeeeeeee ben kayinvalidenin cep telefonuna internet aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben sana söyleyecektim ama Elif'in hastalığıyla şu karışıklık olayı aynı zamanda oldu kaynadı arada. İlk üstten diş çıkaran çok çocuk biliyorum. Sen aslında o zaman boşa telaşlandın. Bu arada gelememe sebebini iyice merak etmeye başladım bende, açıkçası ben bana darıldığından dolayı böyle olduğunu sanıyorum hala. İnşallah başka önemli bir sebebi yoktur. :26:

gelmemmi hamisim
hedefim cok ta tinnnnnnnn
sizsiz diyetin bile tadi yok yawwwwwww
gecmisi okuyamiyorum sadece o da olur insallah
Beril'cim zaten herşey alt üst, geçmişte yok ortada. Sen iyi ol gerisi hikaye. Sensizde buraların tadı yok

Berilim evettttt ya aradım sonra musait olamadın sanırım az cok anladım da bu kızlar bisi sölemiyo :)) resimler duruyooo benim profilimee bak
Ozledimmmm yaa

tubisle konustumuzda 10 kelimenin 9u sensin.bosver can sikmayim simdi.ama bir sure boyle olacak.gelemesemde sizinleyim bunu bil.gelinlik ne oldu hazirliklar ne alemde.betusun evi ne oldu.okuyamiyorum ama ozelden mesaj yazin hasan getirip dayiyor gozume.tanatana etsede haberdar oluyorum yaaaaaaaaa
cikiyim banyodayim da........anacim burasi hic bu kadar rahat degildi.sizinle heryer guzellesiyor gozumde vallahiiiiiiiii

Gülçin'cim çok geçmiş olsun gerçekten Bu arada böyle bi durumun varsa eğer sen spora ve menüye bu kadar yüklenme artık :44:

Ebrunun dediği gibi poça ve cantık olmamış. 1 güne iki kaçamak, ikisi de ayrı öğünlerde hem de. Fazla.. Ki senin azıcık bi kiloyu vermeye çalışıyorsun işin hepimizinkinden zor, daha hassas olmanı öneririm.

Ebrucm, tıka basa doymaktan bahsedilmiyor tabi de, spor yaptıktan sonra zaten acıkma hissi geliyor, bi de aç karna yaparsak çok daha fazla acıkabilirz ve yememz gerektiğinden fazla yeriz diye biraz da olsa atıştırmak lazım sabah erken yapıcaksak bile.

Cok yorgunummmm...

Bugün ben de çok yoruldum.. Ama çok güzel bi çalışma yaptık betüşüm resmini eklicem birazdan :)
selam kızlaaar

ama kimsenin olmadığı bi zamanda gelmişim malesef

Bu aralar bizim takımda kimseyi bulmak pek mümkün olmuyor zaten busecim hoşgeldinnn özledik seni.

Gül'ün durumu biraz farklı. Biz onla ayrıntılı konuştuk baya. Aslında o kendisini çok da ifade edemedi takımda. Aile içi durumları ve bazı sağlık problemleri var. Boyutu nedir tam bilmiyorum ama rahmiyle ilgili bi hastalık.. Eğer izne ayrılırsam takımın ortalamasını yine etkileyeceğim diye, bari çıkayım diye düşünmüş.. Devam etmek gibi bişeyi zaten çıkarmış aklından çünkü yaşadığı sorunlar diyet yapmak için gereken motivasyonu bütünüyle bitirmiş zaten.. İstemeden gitti, ama bizleri düşünerek gitti. Ben bunu çok iyi biliyorum.
Neyse.. Velhasılkelam durum bu. Sen nasılsın napıyosun bakalım

Doktora gitmekten zarar gelmez. Bence bi git.. İyi düşünmüşsün.

suan o konuya hic girmeyelim olan oldu.isterse tugba sana ozelden yazsin.ben okadar kalamam.ama beril derdide olmadina gore takim niye boyle.o konuda gunahimi aldin ebrucum inanki.ben cok safimdir.hic seni yok sayma gibi dusunmemistim.bosverrrrrrrrrrrr

kacak seni takip ediyordum ama artik yapamiyorum.en son yol parasi yuzunden isi iptal etmistin.simdi nasilsin.dokul bakiyim.
ben bu takimin hic birseyi olamadimki hasi olayimmmmmmmmmmm

olmadı işte o iş yol parası değil kız yol sorunu yüzünden 30 dk her sabah yürümem gerkiyordu yokuş ve köpekli bi yolda, akşamları da tenha oluyor o yüzden olmadıı.
bu ara kısmet çıkıyor bana paso. yeni olay olarak o var böyle giderse kanacam birine evlencem valla :26:

evet canım dikkat et, uyku yani şakaya gelmez inşallah bi şeyciğin yoktur, haberdar et bizleri de

Gitmeeeeeeeee berilimm gitmeee (( gecici olsun nolurrr ben cok özledimm seni yaaa ( yokk tantana edecekse tek bisey yazmam seni seviyorum bunu bil yeter..

ortim senide gorsem ne guzel olacakti.cocuklara iyi bak ben yoksamda ortim hedefe ulasmali.yakinda gelmeyi umut ediyorum.hepinizi opuyorum.

Geldim meleğm geldm

hepiniz cok sekersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerde bulustunuz
ayyyyy kicinizi kaciyin nazar degmesinnnn tuh tuh mas.mas.
byeeeeeeeeeeee

o zaman nazar değmiyomuymuş askm

takımın has elemanları şükür yine burda ayaklandırıyor takımı heeeytt helaaaal

kaç gündür ben alıntı yaparken aynı anda bi taraftan bişyler yazan olmamıştı. Vay be haklısın buescm

Beril'cim zaten herşey alt üst, geçmişte yok ortada. Sen iyi ol gerisi hikaye. Sensizde buraların tadı yok

Hani nerde geçmiş? Ben göremedim. Geçmişi arıyorum göreniniz var mı Allah rızası için

Sen olunca güzelleşiyor olmasın oralar

İiş hakkında doğru karar vermişsin bence. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hem seni de mi evlendircez yoksaaaaaa :123:

ortim senide gorsem ne guzel olacakti.cocuklara iyi bak ben yoksamda ortim hedefe ulasmali.yakinda gelmeyi umut ediyorum.hepinizi opuyorum.

Biz de seni öpüyoruz 100 kere 1000 kere Allah'ıma emanetsin.. En kısa zamanda gelmeye çalış yine. Tuvalletten banyodan da olsa. Biz oraları şenlendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…