Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol canım bilgiler için belki benim bünyedede zayıflama etkisi yapar inşalllah

saol betülcüm ben böyle dayanamadım tenefüste gittim sakin sakin konuştum kadınla o da kızımın gönlünü aldı sabah içinde benim konuşma tarzım öyle dedi bende rahatsız ettim kusura bakmayın dedim tatlıya bağladık ama sabahki arkadaşa çok kötü konuşmuş o da şikayet etmiş milli eğitime ne yaparlar bilmiyorum(

kimselerde yok karnımda acıktı bilmem ki ne yapsam yemiycem akşama kadar biraz yatıyım da dinleniyim belki iştahım da kesilir

Yine yanlis anlasilma muhabbetleri acilmis benden yorum yok:)
Yilan hikayesinedondu muhabbett:)

Menum

Sabah
Biraz peynir
Yarim salatalik

Ogle
3 ceviz kadar kofte
Yogurt
1 kepce makarna

Ara
1 armut

Aksam
1 kurabiye
Kahve

Su 1.5 lt
Akşam haricinde güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.

Bence migrenin sebebi az yemen canım. Sabah ve öğle yeterince beslenemediğin için böyle olmuş bence. Canın istemesede kahvaltı günün en önemli öğünü. Unutma bunu. Nihalde söylemiş zaten.

Senin menüler Ecem'in menülere dönmeye başladı. Böyle devam etme lütfen yoksa hasta olacaksın yakında. Daha sağlıklı ve iyi beslen.

Allahım yaaa tavuk göğsü yazmışsın direkt bende tatlı sandım ne bileyim yanında haşlama felan yazmıyordu

Kız Betül bigün bu geç kalmaların yüzünden başına bir iş gelecek. Gerçi diyene bak, bende senin gibiyim

Kolay gelsin canım sana başarılar derslerinde. Haber vermesen merak ederdik mutlaka iyi ki yazmışsın.

Hadiiiiii yaaaa nasıl ağırlayacaksın o kadar kişiyi. Allah yardımcın olsun ama iyi kalori yakarsın hizmet ederken sakın kendinde yeme ikramlardan

Kontorlü nasıl oluyor Gülçin? Hiç duymadım ben. Öğretmenide boşver takma nasıl olsa senin kızın öğretmeni değil.

canım benim dikkat et kendine geçmiş olsun
gelmemmi hamisim
hedefim cok ta tinnnnnnnn
sizsiz diyetin bile tadi yok yawwwwwww
gecmisi okuyamiyorum sadece o da olur insallah
hoşgeldin bencede...

Betül öğretmenim bak biz ne yaptık bugün kuzucuklarımla Hani sana diyodum ya proje şeklinde bi sanat çalışması arıyorum diye, ortaya böyle bişey çıktı :)

Eki Görüntüle 642763
çok güzel çok beğendim tuğbacım

maşallah şekerlere...

afiyet olsun betül

bak siz burdan önceden tanışıyorsunuz kimse birbirine kırılmasın ya heleki yeniler yüzünden kendi adıma konuşuyorum bu olayın içinde ben varım açelya var başkada kim var bilmiyorum aslında ben sıkıntımı herkesin göreceği şekilde paylaştım odönem bi sıkıntı yaşadım ilk sen bana yazdın beril abla ebru burda değildi seninle özelden konuştuk ebruyada söyleyeceğim dedin ben o dönemde fikir istedim sen ilk bana cevap verince beni ayrılma diye ikna etmeye çalıştın olayın özü bu aslında vee burdayım kırılmayın birbirinize yaaa burda ne günler paylaştınız bizler yeniyiz heleki bizler yüzünden öle işte üüzüldüm kendi adıma aslında bizim hatamız tamam ben kesinlikle kabul ediyorum ebruya yazmam gerekiyordu ama o anda cevap almam gerektiği için ilk cevap verene yazdım bu sen değil başka biride olabilrdi... öle işte neyse halloldu kendimi suçlu hissettiğim için bidaha açıklama yapayım dedim

amannn hadi boşverin ya güzel güzel burda olalım siz bize akıllar verin bilgilerinizi bpaylaşın asıl yenilerin sizlere ihtiyacı var tekrar tekrar söylüyorum ebruyada sanada bi başlkasınada herkesi öpüyorummmmmm

ebrucummmm ben burdayım ayrıca geçmişide okudum haklısın canım misafir gezmeleri kasdetmiyorum demişsin karışık olmasın diye alıntılamadım
canım benim üst üste olunca bu seferlik böle oldu yoksa gündüz olmasam akşam olurum mutlaka dün hazırlık yaparım vs den dolayı vaktim olmaz giremem diye düşündüm onbdan yazım bidaha o şekilde olmaz canımcım

bugünkü menüm

sabah
*1 adet kepek ekmeği
* çok az peynir

ara

* 1 adet elma

öğle

*3 adet köfte
* 1 kepçe tarhana çorba

ara

*bir çay bardağı süt

akşam (saat 5

* 3 kaşık bulgur pilavı
*salata
*yoğurt 3 kaşık

biraz menüyü çeşitlendireyim dedim kızlar

2 litre su dahada içerim
2 kupa yeşil çay 1 tanede akşam içerim
45 dk palates

Timam ilerde çocuk mocuk olunca görürüm seni o zaman gece kuşluğun işe yarar cane
Caneyy caney caney işte meydaneyyy şarkısı aklıma geldi hopppa

Ooo hanımefendi menünüz ne hoş:) ne dicem ben bu hafta bi şişim regl de değilim sanki 75 te takılacağım

Bugünkü menüm
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
Leblebi yeşilçay( muhteşem değil mi??)

Akşam
Ayran
Tavuklu domatesli menemene benzer bişey yaptım

Buarada 2 litrelik sürahiye az yoğurt çok su koyarak ayran yapıyorum acıktıkça evde içiyorum

Tüm meslek gruplarında olduğu gibi böyle tipler ne yazık ki mevcut iyi ki kızın onun öğrencisi değil
Sinir oldum kadına ya biz veliler gelince buyrun iyi ki geldiniz arada böyle gelin diye ısrar ediyoruz tipin yaptığına bak ne kadar ayıp!!! Alo MEB hattı var 147 mi neydi ara onu anlat yaşadıklarını. Bence kadının psikolojik sorunları var bari tedavi olsun:/

selam arkadaslar.benımde bugünkü menüm

SABAH:
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR YUMURTAIN HASLAMA BEYAZI
COK AZ PEYNİR
DOMATES

ARA ÖĞÜN:
BİR TANE YEŞİL EKŞİ ELMA

ÖĞLEN:
HASLAMA IKI PARCA TAVUK
CEYREK PEYNİRLİ YAĞSIZ GÖZLEME
BİR KASE CACIK

AKŞAM:
BİR KASE MERCİMEK CORBASI
YARIM DİLİM EKMEK

GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU

Diyet yapıyoruz ve istediğimiz kiloya gelince yeriz o gözlemeyi değil mi?
Birde kırmızı mercimeğin 1 kâsesi 360 kalori falanmış artık içmiyorum sende içme olur mu?
Ama az yemişsin bu güzel:)

Ama böyle olmuyor boş bomboş kalmış takım???
Neredesiniz firuzeler
Ebruuuuuuu şikayetim var bu kıZlardan ühüü yapayalnız kaldım 13. Takımda

Allah kolaylık versin. Bu arada sakın kaçamak yapmaaa çok az kaldı tartıya..

Çok sinir bozucu :\ Öğretmenlerde bazen meslekî yıpranmışlık yüzünden böyle gereksiz sinir durumları tahammülsüzlükler olabiliyor ama tabi o öğretmenin yaşını bilmiyorum. Ve umarım bu onun genel ruh hali değildir. Ders verdiği çocuklara acırım yani!

İyi eğlenceler kuzucuğm

Afiyet olsun menü de spor da su miktarı da çok güzel..

Şu, öğlen bişy yiyememene bi çare bulalım canım ya.. Öyle çok kötü oluyor bence. Çünkü normal şartlarda öğlen doyurucu şeyler yiyip akşama daha karnımız tok olup az yememiz gerekiyor. Bunu daha önce de söylemiştim ama, iyiliğin için işte tekrar tekrar söyleme gereği duyuyorum.

Afiyet olsun arzu. Ama akşamki mercimek çorbası ve ekmek biraz fazla olmuş yanyana.. Zaten nihal'in dediği gibi mercimek çorbası dikkat etmemi gereken şeyler arasında.. Kahvaltıda da var ekmek, bi yağsız da olsa gözleme yemişsin, akşama da ekmek, hem de mercimek çorbası.. Ama onun yerine salata olabilirdi mesela. Yoğurt ya da.. Yine de afiyet olsun. Gerisi gayet güzel.

Ama böyle olmuyor boş bomboş kalmış takım???
Neredesiniz firuzeler
Ebruuuuuuu şikayetim var bu kıZlardan ühüü yapayalnız kaldım 13. Takımda

Ay Allahımmmm Tuğba gelmişşşşş :) kendimi 5. Takıma atmıştım bende 11 üye online durumdaydı bizde şuan 2

Her gün aynı şeyi söyleyip durmaktan dilimde tüy bitti. Artık yorum yapmayacağım bu konuda ben. Şöyle söyliym, sabah ben dersteyken yazdığım mesajın ardından toplam sadece 19 mesaj yazılmıştı az önce buraya geldiğimde. 19 mesaj nedir ya... Hadi benim bütün günüm doluydu ve hiç bi şekilde nete girme imkanım yoktu? Ve bunu haber verdim.. Diğerlerinin de mi öyle? Çok mesajı olmak da değil aslında mesele.. Dha önce de söylemiştim 50 değil de 5 tane 10 yazarsın ama takıma alakan olduğunu kanıtlarsın az çok ne olup bittiğinden haberdarsındır. Bunu yapan arkadaşlar zaten alınmasınlar üzerlerine.. Neyse.. Kimseyi yargılamıyorum artık ben, bu takımda en son isteyeceğim şey bi gerginliğin daha yaşanması. Sadece ortada görünen bi durum var onu dile getiriyorum. Ve sanırım zaten bu cuma ebru listeyi bi daha şekillendiricektir.. En geç önümüzdeki hafta..

slmlar guzellerım bılıyorum bana coooook kızdiliınız ama nedenlerimi duyunca hepinizin hak verecgını dusunuyorum öncelikle bılıyosunuzkı hastaydım peşime eşim ve oğlumda hastalandı bide 3g modem kullanıyorum yanı netımde kotalı ve dolduuuu bu yuzdende gıremedım dahada acılmadı net fatura kesım tarihini bekliyoruz buguun annemlere ındım ordan bı yazayım dedım merak etmeyın net acılır acılmaz tum gecmısı okuycaaaaaaaam

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı (okul kantininde yedim)
#Tam buğday ekmeğine beyaz peynir domates ve salatalıktan sandviç
#1 kutu süt

Öğle
#3-4 kaşık bulgur pilavı
#1 parça tavuk eti(göğüs)
#2 kaşık çoban salata
#1 bardak ayran

Akşam
#1 kase yoğurt
(bayadır yoğurt yemiyordum hasret giderdik kendisiyle )

#1 küçük salatalık

+ 2 Lt su (daha içerim)
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat spor (aerobik+egzersiz hareketleri)​

Hoşgeldin açelya. Bütün geçmişi okuyacaksan, oku ondan sonra konuşalım. Ama şunu söylemeden edemeyeceğim, söylediklerinin hiçbiri buraya girmene engel değil. En azından 1 kereliğine bi yerden girip durumunu bildirebilirdin. Sadece 1 kereliğine.. İnternet kafe olur, bi yere misafirliğe gidersin ordan yazarsın, bi arkadaşının cep telefonundan olur.. Bi şekilde olur yani. Seni çok merak ettik hiç bunu düşündün mü bilmiyorum. Her neyse. Bu konuda Ebru'nun söyleyecekleri olur mutlaka. Şimdilik çıkıyorum ben, kendine iyi bak görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…