saol canım bilgiler için belki benim bünyedede zayıflama etkisi yapar inşalllahAslında yasmin o haplar grubunda en az yan etkili olan dogum kontrol hapı olarak duydum yengemin kız kardeside adet düzensizliginden doktora gittiginde onada yasmin vermisti doktor
O da obezdi hırs yapıp 57 58 kiloya düstü daha önce yazmıstım sporu yasam sekli haline getirdi fln fln o yüzden ben sahit oldum onda ama bünyeden bünyeye de farklılık göstebilir belki
Kizlar merhabaa
Okuldan ciktim yoldayimm karsiya gifiyorum
Sevdicegimle sinemaya gidicezz :))
Gulcin takma o ogretmeni gordugun zaman gormezden gel duyma etme muhattap alma birak ne yapiyorsa yapsin
Haplar konusunda hic bi bilgim yok cnm malesef
Tugba dersten bile girip yazmissin masaalh:))
Nihal uykunun cok onemli oldugunu biliyorum ama yatamiyoryum erken
Sevmiyorum pek erken yatmayi gece kusuyum tamm:))
Akşam haricinde güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.Yine yanlis anlasilma muhabbetleri acilmis benden yorum yok:)
Yilan hikayesinedondu muhabbett:)
Menum
Sabah
Biraz peynir
Yarim salatalik
Ogle
3 ceviz kadar kofte
Yogurt
1 kepce makarna
Ara
1 armut
Aksam
1 kurabiye
Kahve
Su 1.5 lt
Bence migrenin sebebi az yemen canım. Sabah ve öğle yeterince beslenemediğin için böyle olmuş bence. Canın istemesede kahvaltı günün en önemli öğünü. Unutma bunu. Nihalde söylemiş zaten.benimde buğünkü menüm
SABAH:
İKİ BARDAK SU BİR TANE YEŞİL ELMA
ARA ÖĞÜN:
BİR BARDAK AYRAN
ÖĞLEN:
BİR TABAK SALATA
AKŞAM:
BİR KASE CORBA
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR BARDAK AYRAN
BOL SOĞANLI DOMATESLI SALATA
(HASTA OLDUĞUM İÇİN GEC YAZDIM.MİĞRENIM TUTDU İĞNE YAPTIRDIM 4.5 SAAT UYUDUKDAN SONRA KENDIME GELDIM.HALEN KAFAM SERSEM GİBİ)
Senin menüler Ecem'in menülere dönmeye başladı. Böyle devam etme lütfen yoksa hasta olacaksın yakında. Daha sağlıklı ve iyi beslen.Faturam yenilendiği için geldim hemen ama kimseler kalmamış
Bugünkü menüm:
Sabah 3 bardak yoğun ayran
Öğlen
Leblebi tost
Akşam
Dolma ayran yoğurt :)
Biliyorum çok az ama sabah vakit yok şimdi yarına misafir var dîye okuldan gelip temizlik yaptım çamaşır yıkadım astım oof of evlilik zormuş hele de anne olmak :)
Allahım yaaa tavuk göğsü yazmışsın direkt bende tatlı sandım ne bileyim yanında haşlama felan yazmıyorduGeçmişi okudum
Ebru dünkü menümdeki tavuk göğsü tatlı değildi :) haşlama tavuktu:)
Bugün buluşan o 3 güzele sesleniyorum!!! Çok kıskandım ya maşallah bide :) 3 ü de birbirinden güzel :)
Geçmiş konular tekrar açılmış of dedim direk
Beril dön artık!!!
Aaayyyyy canlanın artık bakın başka takımlar nasssılllll yazışıyor bir görseniz :)) hem 2 gb netim de var yeminlen bitmesin diye face açmıyorum :)
Hhoooooopppp canlanın yarına böyle görmeyeceğim ok?
Kız Betül bigün bu geç kalmaların yüzünden başına bir iş gelecek. Gerçi diyene bak, bende senin gibiyimGunaydin
Dun yine cok gec uyudum 2:30flndi muhammetle yazisirken uyuyakalmisim
Bu sabah veli toplantim var ve ben gec kaldim:)) olaya bak. Neyseki toplantiya yetisirim sanirim.
Arzu menun cok hafif olmus ama protein bakimindan az bir menu.
Nihal Sana da afiyet olsun kahvalti yapabilsen keske.
Kolay gelsin canım sana başarılar derslerinde. Haber vermesen merak ederdik mutlaka iyi ki yazmışsın.Kizlar su an Dersteyim arkadasimin telefonundan giriyorum. Sabah uğrarım demiştim ama otobüse gec kaldıgm icin yazamadim merak etmeyin istedim. Bugün akşama kadar dersim var sonra da sporu m var. Gec gelirim ama mutlaka gelirim merak etmeyin. Ay bu telefonla yazamıyorum yarim saat uğraştım su kadarcık yazı icinsizi seviyorum. Allaha emanet olun canlarim
Hadiiiiii yaaaa nasıl ağırlayacaksın o kadar kişiyi. Allah yardımcın olsun ama iyi kalori yakarsın hizmet ederken sakın kendinde yeme ikramlardanSaat 8 gibi ayran iç uykun gelsin uykusuzluk kötü direncin düşerhem saat 10 gibi biliyorsun vücut uykuya hazırlıyor kendini :) bi bakıyor Betül uyumamış:)
Şuan geri yatağa gidip yatasım var oğlumu babası bıraktı 11 e kadar evdeyim
Akşam misafirim var bir sürüeşimin liseden arkları ve hanımları bir görseniz 20 kişi ve her çiftten en az 1 küçük çocuk ve ben doğru düzgün tanımıyorum
Kontorlü nasıl oluyor Gülçin? Hiç duymadım ben. Öğretmenide boşver takma nasıl olsa senin kızın öğretmeni değil.dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bu ay hatta kontör atmamaışız internet kesildi bizim internet kontörlü vın da
sabah kızı okula bıraktım atmden yükledim de açıldı şükür
okula gitmez olaydım geçen sorun yaşadığım öğretmenle yine tartıştık 5 arkadaşla birlikte kızımın sınıfının karşısında sınıfı ödev varmış akşam yaptık sınıfa gittim mat kitabı sayfa 96-97-98 yapılacaktı meğer kitaptı bi önden bi arkadan aynı sayfa varmış biz arkadan olanı yapmışız öğretmene söyleyim çocuğu ödev yapmadı sanmasın dedim ,bide kurs açılacakta okulda seçme şansımız varmı diye onuda sormak için sınıf öğretmenimizi bekledik arkadaşlarla ders zili çalmıştı sınıfa girmeden sorduk öğretmende sınıfa girdi karşıdan o cüsseli sorunlu öğretmen çıktı bize nasıl bağırdı anlatamam üsluba bak vır-vır konuşuyormuşuz dersi bölüyormuşuz çıldırdı kadın arkadaşla tartıştılar bizde girdik araya müdür falan geldi olmazsa milli eğitime şikayet edeceğiz artık ne sorunlu öğretmen ya iyiki kızım onun sınıfında değil
canım benim dikkat et kendine geçmiş olsungünaydın arkadaşlar dün giremedim çok özür dilerim akşam girebilirdim ama yatıp dinlendim
bi sağlık problemi yaşadım akşam üstü saat 5 e doğru gözümün önü karardı başımda dönmeye başladı bayılacam diye korktum çocuklar yalnız kalacak diye hemen eşimi aradım
sağlık ocağına gittik tansiyonum düşmüş 4 e 9 du bide bizim ailede şeker hastalığı ırsi bende de yükseliyor fakat çok artmıyor dün ilk defa 200 çıktı serum taktılar ilaç falan verdiler akşam hiç birşey yiyemedim midem de bulandı afedersiniz ne yediysem çıkardım fakat ellerim ayaklarım çok şiş uyandım bugünserum yaptı herhalde
bu arada tansiyonum kadın doğumcumun verdiği ilaçlardan düşmüş
durum böyle yani öğlene kadar yatıp dinleneceğim oğlumla ilgileneceğim hepinişzi seviyorum bugün inşallah daha iyi olacağım geçmişide okumaya çalışırım siz nasılsınız neler var takımda yazın bana merak ederim ben kızlar buluştunuz mu ecem ,tugba,betül
bide ebrucum hedef kilomu 55 e çekmek istiyorum mümkün mü aceba daha iyisi olursa artık mezuniyetten sonra olur takımımla,
ecemcim ayrıca mevzuniyetini kutlarım canım
hoşgeldin bencede...gelmemmi hamisim
hedefim cok ta tinnnnnnnn
sizsiz diyetin bile tadi yok yawwwwwww
gecmisi okuyamiyorum sadece o da olur insallah
çok güzel çok beğendim tuğbacımBetül öğretmenim bak biz ne yaptık bugün kuzucuklarımlaHani sana diyodum ya proje şeklinde bi sanat çalışması arıyorum diye, ortaya böyle bişey çıktı :)
Eki Görüntüle 642763
maşallah şekerlere...Bööööyle uğraştılar çocuklarm o büyük resmde ağacın altında gördüğünüz bal peteğini yaptılar.
Öyle de güzel dizdiler ki maşallahelleri küçücük ya kuzularımınn
Eki Görüntüle 642817
afiyet olsun betülYine yanlis anlasilma muhabbetleri acilmis benden yorum yok:)
Yilan hikayesinedondu muhabbett:)
Menum
Sabah
Biraz peynir
Yarim salatalik
Ogle
3 ceviz kadar kofte
Yogurt
1 kepce makarna
Ara
1 armut
Aksam
1 kurabiye
Kahve
Su 1.5 lt
bak siz burdan önceden tanışıyorsunuz kimse birbirine kırılmasın ya heleki yeniler yüzünden kendi adıma konuşuyorum bu olayın içinde ben varım açelya var başkada kim var bilmiyorum aslında ben sıkıntımı herkesin göreceği şekilde paylaştım odönem bi sıkıntı yaşadım ilk sen bana yazdın beril abla ebru burda değildi seninle özelden konuştuk ebruyada söyleyeceğim dedin ben o dönemde fikir istedim sen ilk bana cevap verince beni ayrılma diye ikna etmeye çalıştın olayın özü bu aslında vee burdayım kırılmayın birbirinize yaaa burda ne günler paylaştınız bizler yeniyiz heleki bizler yüzünden öle işte üüzüldüm kendi adıma aslında bizim hatamız tamam ben kesinlikle kabul ediyorum ebruya yazmam gerekiyordu ama o anda cevap almam gerektiği için ilk cevap verene yazdım bu sen değil başka biride olabilrdi... öle işte neyse halloldu kendimi suçlu hissettiğim için bidaha açıklama yapayım dedimsana ve size kendimi anlatma gibi bir niyetim olmadi,zaten kendimi ovnekten cok dalga gecmisimdir bunu sizlerinde bildini dusunuyorum.ne basimdan gecen lanet hastaliktan bahsetip duygu somurusu yapmaya kalktim.nede su bu dedim.burda hepimiz ayri bir hayatiz.ve tek bir hedefte toplandik.ben fazla tez canliyimdir biliyorsunuz,acik sozlu,dopra diyorsunuzda guluyorum.gercekte esimle konusmama tugba sahit oldu dobralik buysa sanirim o konusma zivanadan cikmadan baska bir sey degil.mesela burda cok seyi yuttum.hic haz etmedigime bile laf attimki ortam gerilmesin diye.ama onun gecmisi okuma gibi bir huyu yoktu gecmis bir kez okundu oda yanlis zamanlamada oldu.buraya bir mesai veriyoruz malum ama birde kendi dertlerimizi demliyoruz demlik misali hayatta.ben hep gulen yuzu olsun hayatin biraz istedim.zaten o denli yogun yasayan milletizki burasi biraz 5.mevsim olsun istedim.yasadiklarimdan ogrendiklerimi paylasayimki beterin beteri var diyesinizki polyanna oynamaya sebebiniz olsun istedim.haaaaa belki surekli burda olmamdan belkide yas durumundan cogunuzun ablasi,dert ortagi oldum.ben 6.takimdayken senin mersinliyle kavgana sahit oldum ve hic uzerime vazife degilken mudahale etme geregi duydum.ortada bir haksizlik vardi bana gore ve ben gozumu kapayamazdim.nitekim kapatmadimda.haaa gercekten beni sinirlendiren cok olay oldu sustum.yazilan karakteridir dedim.ama suan ego savasindan baska birsey olmadini dusunuyorum.benimde saksakcilik gibi bir ozelligim olmadigi icin bazilariyla ters dusmamiz olasi tabiki.kendi ailemde bile ters dusup kavga edip kusebiliyorken sanalda bu cok normal.ama gelelim son haftaya gelelim benim sana alindigim yere.bana kimse gruptan ayriliyom geliyom demedi.sadece ozel dertlesildi ve ben burdan gitmemelerini biraz kafalarinin dagilacani yazin geleceni vs...soyleyerek burda kalmalarini istedim.kisisel bir istek degildi.gayri ihtiyari takim ruhuydu.hergun bir beril firtinasi esti ve ecem haricinde tik sesi duymadim.ihtiyacimda yok.agzimin iyi laf yaptigi kadar keskinde yazarim.ama sen ozellikle sana yazdigim ve mudahaleni istedim bir konu vardi ve gormedin.bir onceki mesaji gordun,sonrakinide gordun ama bekledim cevap gelmedi onun yerine yazdigin yazi ekranda belirdi.ki o zaman senin yardimcin sifatini tasiyordum.bunuda sen teklif etmistin ben burasi icin hep tubisi dusinmustum baska batik bir gruba gitmeyi dusunuyorum diye sana sormustum.yazini okudumda ne oluyor ya dedim.beni en iyi taniyanlardan biri,kardesim dedigim birive sonuc bumu dedim.belki yeniler eskiler muabbeti olmasaydi,belki o hafta uzerime gelinip KISKANILMASAYDIM(bu kelimeyi sirf killina yazdim) bunlarida onemsemeyebilirdim.ama herkesin hassas bir zamani vardir.ve biz sanaldan bilemiyoruz o anlari.suan kimseye ne kizginim nede baskabirsey.haaaaa buraya gelememe sebebim gercekten baska.beni taniyanlara yada nazimin gectiklerine soyledim.burdan yaygara etmeye gerek yok.ama seninde icinde kalan kalmis be ebrum.en azindan biriktirme hicbirseyi.haaaaaaaaaa soyle bir baktimda kalsinlar huzurlu olsunlar diye birakip gittigim kisiler gunlerdir yok.hangimize soylenecek laf var bilinmez.ama herkes tekrar soyluyorum yazdigi kadardir.sanalda olsa sevilmek ve sevmenin hazzinin yani sira 20 kiloda vermenin keyfi ayri oluyor yawwwwwwwwwwww.burasi bir han ve bizler hanci.cokta dert etmemek lazim.gercekten isteyenler,azmedenler hep burdalar zaten ister bedenen ister kalben.ben oturup didisen bir tip degilim onun yerine kacanlardanim.sanirim onuda beceremiyorum artik.betulu tubisi ecemi taniyinca bu huyumda terki diyar eyledi beni
ebruuuuuuuuuuuu hamilesin,takmaaaaaaaaaaa duzelir.hem gonul sevdine kirilirmis.demekki cok sevdirmisin kendini.
Timam ilerde çocuk mocuk olunca görürüm seni o zaman gece kuşluğun işe yarar caneKizlar merhabaa
Gulcin takma o ogretmeni gordugun zaman gormezden gel duyma etme muhattap alma birak ne yapiyorsa yapsin
bugünkü menüm
sabah
*1 adet kepek ekmeği
* çok az peynir
ara
* 1 adet elma
öğle
*3 adet köfte
* 1 kepçe tarhana çorba
ara
*bir çay bardağı süt
akşam (saat 5
* 3 kaşık bulgur pilavı
*salata
*yoğurt 3 kaşık
biraz menüyü çeşitlendireyim dedim kızlar
2 litre su dahada içerim
2 kupa yeşil çay 1 tanede akşam içerim
45 dk palates
dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bu ay hatta kontör atmamaışız internet kesildi bizim internet kontörlü vın da
okula gitmez olaydım geçen sorun yaşadığım öğretmenle yine tartıştık 5 arkadaşla birlikte kızımın sınıfının karşısında sınıfı ödev varmış akşam yaptık sınıfa gittim mat kitabı sayfa 96-97-98 yapılacaktı meğer kitaptı bi önden bi arkadan aynı sayfa varmış biz arkadan olanı yapmışız öğretmene söyleyim çocuğu ödev yapmadı sanmasın dedim ,bide kurs açılacakta okulda seçme şansımız varmı diye onuda sormak için sınıf öğretmenimizi bekledik arkadaşlarla ders zili çalmıştı sınıfa girmeden sorduk öğretmende sınıfa girdi karşıdan o cüsseli sorunlu öğretmen çıktı bize nasıl bağırdı anlatamam üsluba bak vır-vır konuşuyormuşuz dersi bölüyormuşuz çıldırdı kadın arkadaşla tartıştılar bizde girdik araya müdür falan geldi olmazsa milli eğitime şikayet edeceğiz artık ne sorunlu öğretmen ya iyiki kızım onun sınıfında değil
selam arkadaslar.benımde bugünkü menüm
SABAH:
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR YUMURTAIN HASLAMA BEYAZI
COK AZ PEYNİR
DOMATES
ARA ÖĞÜN:
BİR TANE YEŞİL EKŞİ ELMA
ÖĞLEN:
HASLAMA IKI PARCA TAVUK
CEYREK PEYNİRLİ YAĞSIZ GÖZLEME
BİR KASE CACIK
AKŞAM:
BİR KASE MERCİMEK CORBASI
YARIM DİLİM EKMEK
GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
Saat 8 gibi ayran iç uykun gelsin uykusuzluk kötü direncin düşerhem saat 10 gibi biliyorsun vücut uykuya hazırlıyor kendini :) bi bakıyor Betül uyumamış:)
Şuan geri yatağa gidip yatasım var oğlumu babası bıraktı 11 e kadar evdeyim
Akşam misafirim var bir sürüeşimin liseden arkları ve hanımları bir görseniz 20 kişi ve her çiftten en az 1 küçük çocuk ve ben doğru düzgün tanımıyorum
dün gelemedim kızlar kusura bakmayın bu ay hatta kontör atmamaışız internet kesildi bizim internet kontörlü vın da
Kizlar merhabaa
bugünkü menüm
sabah
*1 adet kepek ekmeği
* çok az peynir
ara
* 1 adet elma
öğle
*3 adet köfte
* 1 kepçe tarhana çorba
ara
*bir çay bardağı süt
akşam (saat 5
* 3 kaşık bulgur pilavı
*salata
*yoğurt 3 kaşık
biraz menüyü çeşitlendireyim dedim kızlar
2 litre su dahada içerim
2 kupa yeşil çay 1 tanede akşam içerim
45 dk palates
Bugünkü menüm
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
Leblebi yeşilçay( muhteşem değil mi??)
Akşam
Ayran
Tavuklu domatesli menemene benzer bişey yaptım
Buarada 2 litrelik sürahiye az yoğurt çok su koyarak ayran yapıyorum acıktıkça evde içiyorum
selam arkadaslar.benımde bugünkü menüm
SABAH:
BİR DİLİM KEPEKLİ EKMEK
BİR YUMURTAIN HASLAMA BEYAZI
COK AZ PEYNİR
DOMATES
ARA ÖĞÜN:
BİR TANE YEŞİL EKŞİ ELMA
ÖĞLEN:
HASLAMA IKI PARCA TAVUK
CEYREK PEYNİRLİ YAĞSIZ GÖZLEME
BİR KASE CACIK
AKŞAM:
BİR KASE MERCİMEK CORBASI
YARIM DİLİM EKMEK
GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
Ama böyle olmuyor boş bomboş kalmış takım???
Neredesiniz firuzeler
Ebruuuuuuu şikayetim var bu kıZlardanühüü yapayalnız kaldım 13. Takımda
Ay Allahımmmm Tuğba gelmişşşşş :) kendimi 5. Takıma atmıştım bende 11 üye online durumdaydı bizde şuan 2
slmlar guzellerım bılıyorum bana coooook kızdiliınız ama nedenlerimi duyunca hepinizin hak verecgını dusunuyorum öncelikle bılıyosunuzkı hastaydım peşime eşim ve oğlumda hastalandı bide 3g modem kullanıyorum yanı netımde kotalı ve dolduuuu bu yuzdende gıremedım dahada acılmadı net fatura kesım tarihini bekliyoruz buguun annemlere ındım ordan bı yazayım dedım merak etmeyın net acılır acılmaz tum gecmısı okuycaaaaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?