Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Wuhuuu menüye bak yaw akşamki yoğurtla idare edebiliyor musun canım?
Birde spordan sonra çok az yağsız peynir yoğurt gibi saf protein almak çok iyiymiş kilo kaybının kastan değil yağdan gitmesini sağlıyormuş:) hbrn olsun:)

Sert çıkmışsın biraz canım ya kız en azından mazeretini bildirdi tabi geç oldu ama olsun :)

Bak ben varım yorum yaparım kızarım şımartırım her yol var bende sen gel bana bebeğim

Gecenlerde Ebru yeni uye cagiralim mi dedi yok dediniz bence bi iki kisi cagirilabilirdi daha fazlasi degil deneme sureleride 3 hafta oldu bence engel degildi yaa cuma gunku durumu gormek icin boyle olmuyo gun icinde kac defa girdim burasi saatlerce bos kaldi bence bi daha dusunun derim

Sema'cım bu mesajı özellikle tek olarak alıyorum. Demek istediğimi anlamışsın. Ama lütfen artık bu şekilde devam etmesin olur mu? Göstermiş olduğun çabanın farkındayım ama burası için daha fazlası gerekli. Aynı zamanda denk gelsek konuşacağız bu konuyu ama nedense artık herkes gelip tek tek yazıyor. Takımın durumunun ne kadar kötü olduğu burdan belli sanırım. Lütfen cumaya kadar bu olaya çekidüzen verelim. Çünkü bu cuma listede önemli değişiklikler olacak.

Menün sporun ve suyun gayet güzel olmuş. Afiyet olsun

Nihal senin menüler olmuyor canım hele ki Tuğba'da söylemiş öğlenleri kesinlikle olmuyor. Böyle giderse bir süre sonra kilo vermen duracak, metabolizman bozulacak ve çok daha zorlanacaksın. Lütfen artık sağlıklı beslen. Ecem gitti sen geldin valla

Kızlar çok güzel yorumlamışlar Arzu'cum menünü. Aynen katılıyorum. Gözleme hiç olmasaymış çok çok daha iyiymiş.

Ama böyle olmuyor boş bomboş kalmış takım???
Neredesiniz firuzeler
Ebruuuuuuu şikayetim var bu kıZlardan ühüü yapayalnız kaldım 13. Takımda
Bende şikayetçiyim Nihal'cim. Bir çözüm yolu bulunacak merak etme sen.

Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun. İnşallah bu hafta yine güzel gider kiloların kumpiri eritmişsindir umarım Bu arada spora haftada kaç gün gidiyorsun? Bide senin suyu yavaş yavaş artırman lazım. Çok soru soruyorum diyomuşum, boyunu merak ettim şimdide

Tubiss kumpiri yogurtlami dengeliyon menunu begendim :))
Aynı şeyleri düşünmüşüz sanırım Sen neler yaptın nasıl erittin kumpiri

Aslında ben hala düşünüyorum Ecem'cim ama gün içinde yeni gelen üyeyle ilgilenecek kimse yok şuanda. Tuğba'nın ve Betül'ün okulu var. Ben gün içinde giremiyorum internete. Vınn alayım diye düşündüm şurda iki haftam kaldı onun içinde almaya gerek yok. Ayrıca yeni başlayan üyenin takımın bu halini görmesini istemiyorum çünkü nasıl görürse o da öyle gidecek. Sanırım bir iki hafta bu şekilde idare etmemiz gerekecek.

***13. TAKIM 297. ETAP ***

Arzu_54 (80.4/79.3/1.1/%1.37)
betuld (61.7/61.6/0.1/%0.16)
dontpanic (107.4/106.9/0.5/%0.47)
EVSEBU (75.7/75.1/0.6/%0.79)

niyal (76.5/75.4/1.1/%1.44)
prensesss016 (57.2/56.5/0.7/%1.22)
48to38 (82.6/80.2/2.4/%2,91) Geçen haftanın listesi bu şekildeydi. Bireysel olarak tek tek yorum yapmak istiyorum. Sonuçta cumaya az kaldı herkes kendini ona göre ayarlasın lütfen. Yorumları ayrı ayrı mesajlarda yapacağım daha açıklayıcı olur.

Betül, Tuğba ve Nihal sizlerle ilgili herhangi bir sorun yok. O yüzden ayrı bir yorum yapmayacağım. Nihal'cim özellikle seni tebrik etmek istiyorum bu kez yüzümü kara çıkardın. Geçen sefer ki gibi yarı yolda bırakıp gideceğini sanmıştım en başta ama beni yanılttın. Bu nedenle ayrıca teşekkür ediyorum sana. İnşallah bu kararlılıkla gidersen hedef kilona ulaşacaksın. Betül'cüm seninde biran önce silkelenip kendine gelmen lazım. Hadi bakalım başla artık bir yerinden.

Arzu'cum senin hakkında düşündüklerimi tam olarak toparlayamıyorum ama yazıya dökemediğim bir eksiklik var. Her gün mutlaka geliyorsun ama bence bu yeterli değil. Henüz takıma tam olarak adapte olduğunu göremiyorum. Bazen geliyorsun bir sürü mesaj oluyor ve sen aradan sadece bir yada ikisine cevap verip, menü yazıp çıkıyorsun. Böyle olmasını istemiyorum. Takımla daha fazla ilgilenmeni daha fazla adapte olmanı istiyorum. Lütfen geldiğin zaman bu mesaja cevap yaz ve bu konuyu seninle karşılıklı konuşalım.

Nasıllllll mutlu oldummmmm

Öğlenlerimi düzelteceğim söz ama ne yiyeceğimi şaşırıyorum gerçekten ve çok kararlıyım:) inşallah biri gelip moralimi darmaduman etmez etse bile hemen size koşarım :) takım çok iyi bu konuda bende sana ve ark.lara teşekkür ederim varlığınız yetiyor şimdiden 65 olursam hedefi 60 yaparım diyorum hehe hele ben bi 74ü göreyim de :))

Sema'cım senin isteğin, kararlılığın, azmin ve güzel menülerin hoşuma gidiyor. Tek hoşuma gitmeyen şey buraya az vakit ayırman. Daha doğrusu takımın hayatındaki öncelik sıralaması. Eğer istersen buraya bir şekilde mutlaka zaman ayırabileceğini biliyorum. İstersen mutlaka yapabiliyorsun. Lütfen bu konuyu yeniden düşün. Senden daha çok emek istiyorum takım ve kendin için. Sonuçta burda hepimiz kendimiz için bulunuyoruz. Senin takımda kalmanı çok istiyorum ama öncelikle bu paylaşım konusunu halletmen lazım.

Ooo hanımefendi menünüz ne hoş:) ne dicem ben bu hafta bi şişim regl de değilim sanki 75 te takılacağım
saol nihalim inş umduğundan düşük çıkarsın bebeğim devam hiç bir şey moralini bozmasın olur takılcakta gün gelcek ama sonuna kadar devam...

leblebi ile doydunmu o kadarda azaltma bunu yapcaksan akşam yap daha ii sonuç alırsın öğlen ne adar az olursa akşamı etkiliyor ve ister istemez aç gibi hissediyorsun öğlen daha tok girersen akşamda o kadar az yiyorsun

arzu bence yumurtanın sarısınıda ye ekmek yeme daha tok tutar ben yumurtayı sabah ne zaman yesem öğlen tok gibi oluyorum bilgine canım

hoşgeldin açelya

haklısın tuğbacım

afiyet olsun şekerim

nihalll sütte içebilirmiyiz yoğurt veya peynir yerine o kalsiyummu oluyor

Tubiss kumpiri yogurtlami dengeliyon menunu begendim :))
ehehe süpersiniz kızlar yAA

EBRU AÇIKLAMA YAPMIŞ BU KONUDA HAYIRLSI OLSUN

HAKLISIN EBRUM SEN BİLİRSİN

Ebru'cum senin için kısa ve öz konuşmak istiyorum. Bugün yine gelmedin. Hafta sonu çocuğundan dolayı gelemediğini biliyorum ama artık hafta içide gereken özeni göstermiyorsun. Takım için bu durumu hoş göremiyorum. Eğer istersen başka bir takıma transfer olabilirsin, yeniden deneyelim diyemiyorum çünkü neredeyse bir ay oldu ve bu yaptığım kaçıncı uyarı. Kalmak istiyorsan daha fazla emek vermelisin. Kalamam dersende senin fikrine göre hareket edelim. Dediğim gibi transfer olabilirsin, izinlide yazabilirim. Karar senin ama bu şekilde takıma devam etmen uygun değil.

Açelya'cım canım paylaşımın hep bu şekilde problemli olacak sanırım çünkü takıma geldiğinden beri aynı şekilde bir paylaşım sorunu yaşıyoruz seninle. Eğer cumadan önce gelebilirsen canım görüşelim ama bu kota meselesi maalesef senin buraya aktif olarak katılımına birşekilde engel olacak. Bunun için Ebru'ya söylediğim gibi sanada söylüyorum, İstersen başka bir takıma transfer olabilirsin, istersende seni izinli yazabilirim ama bu şekilde dediğim gibi takıma devam edemezsin. Umarım bu mesajı cumadan önce okuyabilirsin.

Kısaca özetlemek gerekirse Arzu, Sema, Ebru ve Açelya; sizlerin takımda kalabilmeniz için artık biraz daha fazla çaba sarfetmeniz gerecek. Arzu ve Sema sizlerden bu hafta için ayrıca söz almak istiyorum. Eğer katılımlarınız artacaksa kalmanızı isterim ama yok benim elimden bu kadarı geliyor takıma daha fazla katkı sağlayamam derseniz fikirlerinize saygı duyarım. Lütfen hepiniz cumadan önce fikirlerinizi söyleyin ki cuma günü ona göre bir liste hazırlığı yapalım. Bu söylediklerim için kimse darılmasın gücenmesin lütfen. En baştan söylediğimiz gibi biz bir takımız ve bunun sorumluluğu var. Herkesten de aynı özveriyi ve ilgiyi istiyorum. İnşallah herşey hepimiz için daha güzel olur.

ebrucummm bak kesinlikle haklsın canım
ben burayı çok sevdim çokta motive ediyor inanın buraya çok değer veriyorum ben öncede bahsetmiştim girerim girmesine ama yeminle ben pcyi açsam kızım 2 yaşında sürekli buna izin vermiyor izin vermiyor derken işte bana şarkı aç pepe aç yani sıkıntı oluyor ondan hemen açamıyorum onu uyutunca girebiliyorum neyse en yakın zamanda çözecem bunu demiştim ıphone aldım yurt dışı arkadaşın eşi getirdi açılmadı henüz internet açık ama hat olmadığı için yazdığım gitmiyor sanırım bi kez denedim olmadı o zaman daha rahat olcak telden yazması kolay olmasada ondan geçmişi okuyamasamda en azından aktif olurum burda olduğumu daha çok hissettirim cuma açılcak sanırım yeni yurt dışından gelen birisinin pasoportuna ihtiyaç vardı getiren arkadaş öncede bu hakkını kullandığı için o açtıramadı kaynım birini buldu bakalım açılcak inşş öle işte bebeğim inan elimden geleni yapıyorum yapmaya çalışıyorum ayrıca bunu görmen beni çok sevindirdi dediğin gibi çok giremiyorum ama mutlaka okuyorum neyse çözülcekkk söz

Olabilir sütte ama yağsız olsun saf protein olsun tmm
Sağolasın inş 74lü birşeyler görürüm
Spordan korkuyorum ben ya 6lı kiloları görürsem spor yapayım dedim bizim sülalede bi halterci mi varmış bilmiyorum spor yapsam kol kaslarım gümbür gümbür kaslarım şişiyor ya direk
Kardiyo yapayım diyorum yapayım değil mi? Bu iphone da egzersiz programı var çok güzel hadi bi 5 dk yapayım :)

Tamam canım bu cuma için sorun yok. Listede kalmaya devam edersin ama lütfen en kısa zamanda bu sorunu çöz. Çünkü gerçekten senin kalmanı çok isterim. Ve bu azim ve istekle gidersen kısa zamanda da hedefine ulaşırsın inşallah.

tamam canım dikkat ederim bende plates yapıyorum yapamadım günler oluyor ama bede kasa dönüşüyor yağlar diye duydum aslında biras cıvıyım öylemi devam etsem diyorum ama ne bilim bende senin hesap 60 ları görüp öyle yoğunlaşayım diyorum bazen ama kilo vermemin durmasındanda korkuyorum bakalım

İki gündür deli gibi spor yapıyorum cuma mezun olduktan sonra sporda yapmamıstım yeme düzenim aynen devam ediyor fakat dün ve bugün kacamaklarım oldu dünde kerosun dogumgünüydüdee ama buna ragmen bugün tartıda -300 gördüm cumayaa kadar toplamda 500 gr hedefliyorum o zaman gecen cumadan daha az kiloda olup bu hafta durmamasını saglayacagım insallah :))

Evet gün icinde kimse yok bunu yazdıktan sonra bende düsündüm ben varım sık sık kontrol ediyorum burayı ama artık üye degilim :) saglık olsun elbette toparlanacaktır

Hayırlısı canım :) braz daha dikkat ve bol paylasım tamamdır :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…