Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

OLUR VALLAHA BENİM OĞLUMDA YAKIŞIKLI OLUR KESİN ehehe seni almışlar keremdi demi yanlışmı hatırlıyorum vermes bana tuğbayı alayım en iisi işide var bakar benim oğluma kaynana moduna nasılda girdim

ANLADIM CANIM

kayıp şehir bitiyormu deme ecem

OLUR VALLAHA BENİM OĞLUMDA YAKIŞIKLI OLUR KESİN ehehe seni almışlar keremdi demi yanlışmı hatırlıyorum vermes bana tuğbayı alayım en iisi işide var bakar benim oğluma kaynana moduna nasılda girdim

İviiiiit Kerem bas belam Kerem :)) cay koy ecem su getir ecem çekirdek getir fındık fıstık bisey getir bos oturma ecem isten geliyorum yemek yap ecem corabımı cıkar ecem hahahahahah :)) saka bi yana Allah basımdan eksik etmesinnn kuzumuu :)) canım o canımm

5. Raund başlasınnnn eşim geldi trip zamanı kızlar zporumu yapem yatemhepinizi öpüyorum
Tuğba dediğin gibi yaşasın kalabalık :)

Trip atacak bir nisanlım bile yokk uyuyordaaa :))

Kızlar şu foto koyma işini öğretin geçen denedim beceremedim sinir oldum fotonun boyutumu büyük geliyor acaba kendimi göstercektim sizeeeee ama yüz görümlüğü isterim

mercimek corbasının o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum bir daha ağzıma sürmem valla gözlemede yağsız cok azdı tadımlıkdı onuda yemem madem öptüm sizi

ECEM AYNI EVDEMİSİNİZ OO ÇENE BÖYLE İSE EVLENİNCE NASIL OLUR KİM BİLİR YÜZ VERME YÜZ ehehe

Kızlar şu foto koyma işini öğretin geçen denedim beceremedim sinir oldum fotonun boyutumu büyük geliyor acaba kendimi göstercektim sizeeeee ama yüz görümlüğü isterim

Bak simdi anlatıyorum bu benim yüz görümlügüm olsun :))kendi profiline giriyorsun solda EVSEBU yazıyo altında yazdıgım cevaplar actıgım konular altında arkadaslar falan filan onun altındada albüm yazıyo orda da hic albümünüz yok diyo oraya tıkla albüm ekle cıkıyor sonra albüm adını isteyen sayfa geliyor önüne albüm adına bisey yaz altında da bir herkes bırde özel yazan secenek var özele tıklaki sadece ekli arkadasların görsün yoksa herkes görebilir fotolarını sonra albüm olustur diyosun albümün hazır

Simdi foto yüklemeye gelelim albüme tıkla sagda üstte resim yükle diyo ona tıkla yeni sayfa acılıyo sagda yukarda dosya ekle diyo onada tıklayıp bilgisaayardan yüklemek istedigin resimleri secip yükle diyosun yüklenenler sol altta cıkıyo zaten icerige ekle gibi yazı cıkıyordu sanırım onada tıkla sınra yanındaki bitire bas kapancak o sayfa yeniden albümün karsına gelicek degisiklilikleri kaydet deyince de olduuu bitti

Kusura bakma canım daha öncede 2 3 kere sordugunu okumustum zamanım yoktu biri yazar demistim kimse yazmamıs 3 4. Sorusunda oldu ama ins yapabilirsin hadi dene bakalım takılırsan sor bana

Ebru yazdiklarini okudum
Benm icin de yazmissin ama sanirim ben bu cuma izine cikmak istiyorun.
Yine arti cikicam,
Istemiyorm artik ortalamayi dusurmek
Su an cok yorgumum ayrintili yazamiyorum maleseff
Gozlerim kapaniyor yataktan yaziyorum da..
Iyi geceler herkese yarin gorusurs:))

Ben yatıyorum canlar
Ecem nişanlın en azından uyuyo benimki gibi yatak odasındaki Tv'den maç izlemiyor
Spor yaptım 5 dk ve dilim dışarı çıktı var ya eşimde dalga geçti aha göbeğin gitti diye bende laf koydum ona neyse...
Yarına görüşürüz inş öptümmmmm

boyutu büyük diyor ya sinirr oldum neyse başka fotolar deneyim bari

boyutu büyük diyor ya sinirr oldum neyse başka fotolar deneyim bari

Boyutu büyük olanlar icin söyle yapabilirsin Bilgisayarda paint varya onu ac büyük olan resmi painte sürükle son dosyadan sol üstte kaydet de kücülüyor öyle yada facete varsa sag tık yap kaydet kücük formatta kaydediyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…