OLUR VALLAHA BENİM OĞLUMDA YAKIŞIKLI OLUR KESİN ehehe seni almışlar keremdi demi yanlışmı hatırlıyorum vermes bana tuğbayı alayım en iisi işide var bakar benim oğluma kaynana moduna nasılda girdimHahaha Sema tubis bos ama beni alabilirsin :))))))
Bakalım tarcınlı en kolayı zaten evde olan seyler :)
GNC de satılıyormus o zaman ondan uzak duruyorum su tarcınlıyı deniym bakalım neler olucakk platesle bu aralar aram iyi :))
Hadi nihaaall kim tutar seniiii :))
Bu arada karısık alıntıladım braz :)) sondan okumaya baslaaaadmdaa :)
ANLADIM CANIMSemossss ben okulda oluyorum yada uykuda o saatlerde mecbur netten bakıyorum :))
Bende Karadayı Merhamet İntikam Böyle Bitmesin izliyorum Kayıp Şehir bitiyo Merhaba Hayat izliyodum bitti o da Karadayı Böyle Bitmesin ve İntikamdan biraz sıkıldım su an Merhamet iyi gidiyo :))
OLUR VALLAHA BENİM OĞLUMDA YAKIŞIKLI OLUR KESİN ehehe seni almışlar keremdi demi yanlışmı hatırlıyorum vermes bana tuğbayı alayım en iisi işide var bakar benim oğluma kaynana moduna nasılda girdim
5. Raund başlasınnnn eşim geldi trip zamanı kızlar zporumu yapem yatemhepinizi öpüyorum
Tuğba dediğin gibi yaşasın kalabalık :)
ANLADIM CANIM
kayıp şehir bitiyormu deme ecem
Allah kolaylık versin. Bu arada sakın kaçamak yapmaaaçok az kaldı tartıya..
Çok sinir bozucu :\ Öğretmenlerde bazen meslekî yıpranmışlık yüzünden böyle gereksiz sinir durumları tahammülsüzlükler olabiliyor ama tabi o öğretmenin yaşını bilmiyorum. Ve umarım bu onun genel ruh hali değildir. Ders verdiği çocuklara acırım yani!
İyi eğlenceler kuzucuğm
Afiyet olsun menü de spor da su miktarı da çok güzel..
Şu, öğlen bişy yiyememene bi çare bulalım canım ya.. Öyle çok kötü oluyor bence. Çünkü normal şartlarda öğlen doyurucu şeyler yiyip akşama daha karnımız tok olup az yememiz gerekiyor. Bunu daha önce de söylemiştim ama, iyiliğin için işte tekrar tekrar söyleme gereği duyuyorum.
Afiyet olsun arzu. Ama akşamki mercimek çorbası ve ekmek biraz fazla olmuş yanyana.. Zaten nihal'in dediği gibi mercimek çorbası dikkat etmemi gereken şeyler arasında.. Kahvaltıda da var ekmek, bi yağsız da olsa gözleme yemişsin, akşama da ekmek, hem de mercimek çorbası.. Ama onun yerine salata olabilirdi mesela. Yoğurt ya da.. Yine de afiyet olsun. Gerisi gayet güzel.
evettt bitiyormusss bitiriyorlarmısss yaaa
İviiiiit Kerem bas belam Kerem :)) cay koy ecem su getir ecem çekirdek getir fındık fıstık bisey getir bos oturma ecem isten geliyorum yemek yap ecem corabımı cıkar ecem hahahahahah :)) saka bi yana Allah basımdan eksik etmesinnn kuzumuu :)) canım o canımm
Trip atacak bir nisanlım bile yokk uyuyordaaa :))
selam arkadaslar nasılsınız ilk defa bu kadar kalabalık gördüm takımımızı
Kızlar şu foto koyma işini öğretin geçen denedim beceremedim sinir oldum fotonun boyutumu büyük geliyor acaba kendimi göstercektim sizeeeee ama yüz görümlüğü isterim
ECEM AYNI EVDEMİSİNİZ OO ÇENE BÖYLE İSE EVLENİNCE NASIL OLUR KİM BİLİR YÜZ VERME YÜZ ehehe
Bak simdi anlatıyorum bu benim yüz görümlügüm olsun :))kendi profiline giriyorsun solda EVSEBU yazıyo altında yazdıgım cevaplar actıgım konular altında arkadaslar falan filan onun altındada albüm yazıyo orda da hic albümünüz yok diyo oraya tıkla albüm ekle cıkıyor sonra albüm adını isteyen sayfa geliyor önüne albüm adına bisey yaz altında da bir herkes bırde özel yazan secenek var özele tıklaki sadece ekli arkadasların görsün yoksa herkes görebilir fotolarını sonra albüm olustur diyosun albümün hazır
Simdi foto yüklemeye gelelim albüme tıkla sagda üstte resim yükle diyo ona tıkla yeni sayfa acılıyo sagda yukarda dosya ekle diyo onada tıklayıp bilgisaayardan yüklemek istedigin resimleri secip yükle diyosun yüklenenler sol altta cıkıyo zaten icerige ekle gibi yazı cıkıyordu sanırım onada tıkla sınra yanındaki bitire bas kapancak o sayfa yeniden albümün karsına gelicek degisiklilikleri kaydet deyince de olduuu bitti
Kusura bakma canım daha öncede 2 3 kere sordugunu okumustum zamanım yoktu biri yazar demistim kimse yazmamıs 3 4. Sorusunda oldu ama ins yapabilirsin hadi dene bakalım takılırsan sor bana
boyutu büyük diyor ya sinirr oldum neyse başka fotolar deneyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?