Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahaha Nihal alemsin yaptın mı 5 dk spor :))) bu aralar bende plates topuna sardım etkili oldugunu düsünüyorum bırak karnımı popom bile agrıyo :)) ebru sallıyıda buldum youtubetan amaaaa temposu agır geldi ben daha hızlı daha etkili seviyorum mesela evin icinde oldugum yerde 15 dk kosar gibi yapıyorum dizlerimi mümkün oldukca karnıma cekerek ama birde hareketli müziiikkk ooh gaza geliyorum :)) birde kollara cözüm bulmalıyım :))

Son düzenleme:
Ne demek canım artık üye değilim hemen alalım seni takıma o zaman :)) Sen hala 13. takımın üyesisin haberin olsun. Listede olup olmaman önemli değil

Sema'cım şuan yapabileceğin en iyi spor yürüyüş. Daha sonra sıkılaşmak için plates yapabilirsin ama kilo verebilmen için en etkili spor yürüyüş ve koşu.

Cubuk tarcın elma limon suda kaynatılıp icince yagları eritiyormus ne diyorsunuz bir arkadasımın arkadası yapıyormuss gözlerine inanamamıs sorunlu bölgeler incelmis ben görmedimdee öyle diyor

Birde karbonatlı su karbonat ph ı yükseltiyormus bi nevi alkali sanırım

Birde carnitine varmıs

Arastırmalarım devam edicek :)) carnitine alabilirim alırsam kesn paylasırım

Kızlar ben çok yoruldum kaçıyorum artık. Öpüyorum hepinizi Yarın perşembe lütfen daha çok dikkat edin menülerinize. Listemiz bu hafta yine çok sarsıntılı olacak. Ona göre herkesin azda olsa kilo vermesi lazım yoksa durumumuz vahim.

ooooo süper ebruşum teşekkürler canımın içi
bak sana şunu söyleyeyim benim için listenin inanki bir önemi yok listeyi etkilyeceğim dönemde çıraradabilrisin hiç zorun değil ben burasının amacının güzelliğinin farkına varmış durumdayım seni zor durumda bırakmayayım yormayayım hamiş hamiş canım şimdide çıkarabilirsin benim amacım kilo vermek burda hoş vakitler geçirmek arkadaşlıklar kurmak amacıma ulaşmak öle işte çok aksi bi durum olmadığı sürece ben burdayım ve sizlerleyim

carnitine alma sakın ama en baştaki çubuk tarçın elma ve limon gayet mantıklı ve sağlıklı. Meyve çayı gibi düşün. Sadece onu dene. Diğerlerini tavsiye etmem. Bol bolda plates yap çünkü senin sıkılaşmaya ihtiyacın var.

Hahaha canımsın minnos bir blöftü burayı bırakmak yok hele ki böyle zamanda canlandırmak icin bir kisi bir sohbete neden olur :)

Yok yapmadım hürremin dövme sahnesine takıldım bi de eşim hala gelemedi bayi toplantısı vardı
Ama yapacağımmmmmmm yatmadan

İdare edebiliyorum çok şükür.. Yoğurdun içine baharat katıyorum ben, o tok tutuyor beni. Bi ara takımda öyle bi akım başlamıştı, pul biberli yoğurt akımı :) hala devam ediyorum ona ben.. Bilgi için de çok teşekkürler ayrıca.

Sert çıkmışsın biraz canım ya kız en azından mazeretini bildirdi tabi geç oldu ama olsun :)

Bak ben varım yorum yaparım kızarım şımartırım her yol var bende sen gel bana bebeğim

Ben sert çıktığımı düşünmüyorum. Benim söylediğime çok benzer bişy de Ebru söylemiş zaten. Ben ona, onu ne kadar merak ettiğimizi söyleyerek aslında bizim için ne kadar değerli olduğunu anlatmak istedim. 2 dakikalığına bile olsa bi şekilde internete girebilme konusunda ise, söylenmesi gerekeni söylediğimi düşünüyorum.
Günlerdir takımda ne sert konuşmalar oldu.. Ki bu sadece paylaşım azlığı yüzündendi. Düşün ki açelya geçen cumadan beri hiç gelmedi ve hiçbi şekilde haberimiz olmadı ondan. Kızmayı bırak merak etmeye başlamıştık artık. Tüm bunları düşündüğünde söylediklerimin sert olmadığını tekrar söyleyebilirim. Açelya biliyor bizim onu ne kadar sevdiğimizi.. Ve söylediğimiz herşeyi önce onun iyiliği için söylediğimizi. En azından ben böyle umuyorum..
Ayrıca benim onun için yazdığım bişeye sen bu şekilde "sert çıkmışsın" dersen, o böyle algılamamış olsa bile senin yazdığını okuduktan sonra aynı senin gibi düşünebilir. Buluttan nem kapıldığı zamanlar geçirdik takımda. Böyle şeylerde daha hassas olalım lütfen.

Tubiss kumpiri yogurtlami dengeliyon menunu begendim :))

Bugünkü menümü ben de çok beğendim :) Dışarda da olsam kendime uygun bişyler bulunca, ve o şeyi de seve seve yediysem kendimi mutlu hissediyorum. Ve bu arada kumpiri dengelemişimdir artık bence ya

CEVAPLAR

1)Spora haftada 3 gün gidiyorum
2)Suyu gündüz okulda olduğumdan çok içemedim ama şu an 3 litre olmuştur
3)Boyum da 1,63 :122:

Teşekkürler Ebru'cum..

Son düzenleme:
evet ecemcim

kızlar yaaa fotonuzu gördüm ayrıca vallaha oğlum olsaydı alırdım o kadar yani gerçi kaçırmışız herkes dolu sanırım

Gözlerim yaşardı bebeğm :) süpersin devam devam devammmm

Hiç duymamıştım daha önce böyle şeyler :44: ama ebru'nun dediğini yap, carnitine isimli olan herneyse ondan kullanma. diğeriyse zaten doğal olduğu için sıkıntı yok dene. Merak ettm bak şimdi inşallah işe yarar

İyi geceler Ebru'm Merak etme, ben Allah'ın izniyle inanıyorum bu hafta daha güzel olucak herşey.. Cuma gününe çok yansımasa da belki, takım içi atmosfer artık daha güzel olucakkk

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

Belki de takım bu halde olduğu için bu kadar güzel görünüyor balım

Ooooo kîmleri görüyorum herkes burada ne güzel

yaşasın kalabalık :13: :118:

evet ecemcim

kızlar yaaa fotonuzu gördüm ayrıca vallaha oğlum olsaydı alırdım o kadar yani gerçi kaçırmışız herkes dolu sanırım

sizi güzelliğiniz, gören gözlerinizin güzelliği, heeeppimiz güzeliz

ecemmm bence beyaz tv sabah 10 da takip et netten izlemene gerek yok günlük farklı yerler çalışılıyor birde kollar için kesinlikle lastik yoksa onu al çalış

evet ebrumda öyle hergün çıkamamki havaların ısınmasını bekliyorum bizim cadı arabayı pek sevmez arabaylada olmas zaten tempolu olması lazım bırakacağım yakınımda kimse yok şimdilik platesle idare ediyorum bakalım ama aslınd aspor salonu düşünüyorum ama öyle keşke aile salonları olsa eşimle gideriz birde içinde park gibi bişi olsa tamamdır bizimkinin gözü bizi bile görmez çok şeymi istedim

yok yapmadım hürremin dövme sahnesine takıldım bi de eşim hala gelemedi bayi toplantısı vardı
ama yapacağımmmmmmm yatmadan
kuzey güney bende zaten takip edebildiğim iki dizi var kayıp şehir ve kuzey güney

evet ecemcim

Hahaha Sema tubis bos ama beni alabilirsin :))))))

Bakalım tarcınlı en kolayı zaten evde olan seyler :)

GNC de satılıyormus o zaman ondan uzak duruyorum su tarcınlıyı deniym bakalım neler olucakk platesle bu aralar aram iyi :))

Yok yapmadım hürremin dövme sahnesine takıldım bi de eşim hala gelemedi bayi toplantısı vardı
Ama yapacağımmmmmmm yatmadan

Hadi nihaaall kim tutar seniiii :))

Bu arada karısık alıntıladım braz :)) sondan okumaya baslaaaadmdaa :)

Valla takım böyle kalabalıkken bırakıp gitmek de ne kadar zor ya :44:ama bugün sabah 6.30 dan beri ayaktaydım, akşama kadar dersler-okul, gelince 1 saat spor.. Gözlerimden uyku akıyor saate 30 km hızla Dyanamıyorum daha.. Yarın sabah da dersim erken, müsadenizi isteyeyim olur mu?

Kendinize çok iyi bakın, yarın görüşmek üzere inşallah. ALLAH'A EMANET OLUN..

Semossss ben okulda oluyorum yada uykuda o saatlerde mecbur netten bakıyorum :))

Bende Karadayı Merhamet İntikam Böyle Bitmesin izliyorum Kayıp Şehir bitiyo Merhaba Hayat izliyodum bitti o da Karadayı Böyle Bitmesin ve İntikamdan biraz sıkıldım su an Merhamet iyi gidiyo :))

5. Raund başlasınnnn eşim geldi trip zamanı kızlar zporumu yapem yatemhepinizi öpüyorum
Tuğba dediğin gibi yaşasın kalabalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…