Ne demek canım artık üye değilim hemen alalım seni takıma o zaman :)) Sen hala 13. takımın üyesisin haberin olsun. Listede olup olmaman önemli değilİki gündür deli gibi spor yapıyorum cuma mezun olduktan sonra sporda yapmamıstımyeme düzenim aynen devam ediyor fakat dün ve bugün kacamaklarım oldu dünde kerosun dogumgünüydüdee ama buna ragmen bugün tartıda -300 gördüm cumayaa kadar toplamda 500 gr hedefliyorum o zaman gecen cumadan daha az kiloda olup bu hafta durmamasını saglayacagım insallah :))
Evet gün icinde kimse yok bunu yazdıktan sonra bende düsündüm ben varım sık sık kontrol ediyorum burayı ama artık üye degilim :) saglık olsun elbette toparlanacaktır
Hayırlısı canım :) braz daha dikkat ve bol paylasım tamamdır :)
Sema'cım şuan yapabileceğin en iyi spor yürüyüş. Daha sonra sıkılaşmak için plates yapabilirsin ama kilo verebilmen için en etkili spor yürüyüş ve koşu.tamam canım dikkat ederim bende plates yapıyorum yapamadım günler oluyor ama bede kasa dönüşüyor yağlar diye duydum aslında biras cıvıyım öylemi devam etsem diyorum ama ne bilim bende senin hesap 60 ları görüp öyle yoğunlaşayım diyorum bazen ama kilo vermemin durmasındanda korkuyorum bakalım
tamam canım bu cuma için sorun yok. Listede kalmaya devam edersin ama lütfen en kısa zamanda bu sorunu çöz. çünkü gerçekten senin kalmanı çok isterim. Ve bu azim ve istekle gidersen kısa zamanda da hedefine ulaşırsın inşallah.
carnitine alma sakın ama en baştaki çubuk tarçın elma ve limon gayet mantıklı ve sağlıklı. Meyve çayı gibi düşün. Sadece onu dene. Diğerlerini tavsiye etmem. Bol bolda plates yap çünkü senin sıkılaşmaya ihtiyacın var.Cubuk tarcın elma limon suda kaynatılıp icince yagları eritiyormus ne diyorsunuz bir arkadasımın arkadası yapıyormuss gözlerine inanamamıs sorunlu bölgeler incelmis ben görmedimdee öyle diyor
Birde karbonatlı su karbonat ph ı yükseltiyormus bi nevi alkali sanırım
Birde carnitine varmıs
Arastırmalarım devam edicek :)) carnitine alabilirim alırsam kesn paylasırım
Ne demek canım artık üye değilim hemen alalım seni takıma o zaman :)) Sen hala 13. takımın üyesisin haberin olsun. Listede olup olmaman önemli değil
Sema'cım şuan yapabileceğin en iyi spor yürüyüş. Daha sonra sıkılaşmak için plates yapabilirsin ama kilo verebilmen için en etkili spor yürüyüş ve koşu.
Hahaha Nihal alemsin yaptın mı 5 dk spor :))) bu aralar bende plates topuna sardım etkili oldugunu düsünüyorum bırak karnımı popom bile agrıyo :)) ebru sallıyıda buldum youtubetan amaaaa temposu agır geldi ben daha hızlı daha etkili seviyorum mesela evin icinde oldugum yerde 15 dk kosar gibi yapıyorum dizlerimi mümkün oldukca karnıma cekerek ama birde hareketli müziiikkk ooh gaza geliyorum :)) birde kollara cözüm bulmalıyım :))
Wuhuuu menüye bak yaw akşamki yoğurtla idare edebiliyor musun canım?
Birde spordan sonra çok az yağsız peynir yoğurt gibi saf protein almak çok iyiymiş kilo kaybının kastan değil yağdan gitmesini sağlıyormuş:) hbrn olsun:)
Sert çıkmışsın biraz canım ya kız en azından mazeretini bildirdi tabi geç oldu ama olsun :)
Bak ben varım yorum yaparım kızarım şımartırım her yol var bende sen gel bana bebeğim
Tubiss kumpiri yogurtlami dengeliyon menunu begendim :))
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun. İnşallah bu hafta yine güzel gider kiloların kumpiri eritmişsindir umarımBu arada spora haftada kaç gün gidiyorsun? Bide senin suyu yavaş yavaş artırman lazım. Çok soru soruyorum diyomuşum, boyunu merak ettim şimdide
Betül, Tuğba ve Nihal sizlerle ilgili herhangi bir sorun yok. O yüzden ayrı bir yorum yapmayacağım. Nihal'cim özellikle seni tebrik etmek istiyorum bu kez yüzümü kara çıkardın. Geçen sefer ki gibi yarı yolda bırakıp gideceğini sanmıştım en başta ama beni yanılttın. Bu nedenle ayrıca teşekkür ediyorum sana. İnşallah bu kararlılıkla gidersen hedef kilona ulaşacaksın. Betül'cüm seninde biran önce silkelenip kendine gelmen lazım. Hadi bakalım başla artık bir yerinden.
evet ecemcimiki gündür deli gibi spor yapıyorum cuma mezun olduktan sonra sporda yapmamıstımYeme düzenim aynen devam ediyor fakat dün ve bugün kacamaklarım oldu dünde kerosun dogumgünüydüdee Ama buna ragmen bugün tartıda -300 gördüm cumayaa kadar toplamda 500 gr hedefliyorum o zaman gecen cumadan daha az kiloda olup bu hafta durmamasını saglayacagım insallah :))
evet gün icinde kimse yok bunu yazdıktan sonra bende düsündüm ben varım sık sık kontrol ediyorum burayı ama artık üye degilim :) saglık olsun elbette toparlanacaktır
hayırlısı canım :) braz daha dikkat ve bol paylasım tamamdır :)
Hahaha Nihal alemsin yaptın mı 5 dk spor :))) bu aralar bende plates topuna sardım etkili oldugunu düsünüyorum bırak karnımı popom bile agrıyo :)) ebru sallıyıda buldum youtubetan amaaaa temposu agır geldi ben daha hızlı daha etkili seviyorum mesela evin icinde oldugum yerde 15 dk kosar gibi yapıyorum dizlerimi mümkün oldukca karnıma cekerek ama birde hareketli müziiikkk ooh gaza geliyorum :)) birde kollara cözüm bulmalıyım :))
Cubuk tarcın elma limon suda kaynatılıp icince yagları eritiyormus ne diyorsunuz bir arkadasımın arkadası yapıyormuss gözlerine inanamamıs sorunlu bölgeler incelmis ben görmedimdee öyle diyor
Birde karbonatlı su karbonat ph ı yükseltiyormus bi nevi alkali sanırım
Birde carnitine varmıs
Arastırmalarım devam edicek :)) carnitine alabilirim alırsam kesn paylasırım
Kızlar ben çok yoruldum kaçıyorum artık. Öpüyorum hepiniziYarın perşembe lütfen daha çok dikkat edin menülerinize. Listemiz bu hafta yine çok sarsıntılı olacak. Ona göre herkesin azda olsa kilo vermesi lazım yoksa durumumuz vahim.
Ooooo kîmleri görüyorum herkes burada ne güzel
evet ecemcim
kızlar yaaa fotonuzu gördüm ayrıca vallaha oğlum olsaydı alırdım o kadar yani gerçi kaçırmışız herkes dolu sanırım
ecemmm bence beyaz tv sabah 10 da takip et netten izlemene gerek yok günlük farklı yerler çalışılıyor birde kollar için kesinlikle lastik yoksa onu al çalışhahaha nihal alemsin yaptın mı 5 dk spor :))) bu aralar bende plates topuna sardım etkili oldugunu düsünüyorum bırak karnımı popom bile agrıyo :)) ebru sallıyıda buldum youtubetan amaaaa temposu agır geldi ben daha hızlı daha etkili seviyorum mesela evin icinde oldugum yerde 15 dk kosar gibi yapıyorum dizlerimi mümkün oldukca karnıma cekerek ama birde hareketli müziiikkk ooh gaza geliyorum :)) birde kollara cözüm bulmalıyım :))
evet ebrumda öyle hergün çıkamamki havaların ısınmasını bekliyorum bizim cadı arabayı pek sevmez arabaylada olmas zaten tempolu olması lazım bırakacağım yakınımda kimse yok şimdilik platesle idare ediyorum bakalım ama aslınd aspor salonu düşünüyorum ama öyle keşke aile salonları olsa eşimle gideriz birde içinde park gibi bişi olsa tamamdır bizimkinin gözü bizi bile görmez çok şeymi istedimne demek canım artık üye değilim hemen alalım seni takıma o zaman :)) sen hala 13. Takımın üyesisin haberin olsun. Listede olup olmaman önemli değil
Sema'cım şuan yapabileceğin en iyi spor yürüyüş. Daha sonra sıkılaşmak için plates yapabilirsin ama kilo verebilmen için en etkili spor yürüyüş ve koşu.
kuzey güney bende zaten takip edebildiğim iki dizi var kayıp şehir ve kuzey güneyyok yapmadım hürremin dövme sahnesine takıldım bi de eşim hala gelemedi bayi toplantısı vardı
ama yapacağımmmmmmm yatmadan
evet ecemcim
kızlar yaaa fotonuzu gördüm ayrıca vallaha oğlum olsaydı alırdım o kadar yani gerçi kaçırmışız herkes dolu sanırım
Gözlerim yaşardı bebeğm :) süpersin devam devam devammmm
Hiç duymamıştım daha önce böyle şeyler :44: ama ebru'nun dediğini yap, carnitine isimli olan herneyse ondan kullanma. diğeriyse zaten doğal olduğu için sıkıntı yok dene. Merak ettm bak şimdi inşallah işe yarar
İyi geceler Ebru'mMerak etme, ben Allah'ın izniyle inanıyorum bu hafta daha güzel olucak herşey.. Cuma gününe çok yansımasa da belki, takım içi atmosfer artık daha güzel olucakkk
carnitine alma sakın ama en baştaki çubuk tarçın elma ve limon gayet mantıklı ve sağlıklı. Meyve çayı gibi düşün. Sadece onu dene. Diğerlerini tavsiye etmem. Bol bolda plates yap çünkü senin sıkılaşmaya ihtiyacın var.
Yok yapmadım hürremin dövme sahnesine takıldım bi de eşim hala gelemedi bayi toplantısı vardı
Ama yapacağımmmmmmm yatmadan
ecemmm bence beyaz tv sabah 10 da takip et netten izlemene gerek yok günlük farklı yerler çalışılıyor birde kollar için kesinlikle lastik yoksa onu al çalış
evet ebrumda öyle hergün çıkamamki havaların ısınmasını bekliyorum bizim cadı arabayı pek sevmez arabaylada olmas zaten tempolu olması lazım bırakacağım yakınımda kimse yok şimdilik platesle idare ediyorum bakalım ama aslınd aspor salonu düşünüyorum ama öyle keşke aile salonları olsa eşimle gideriz birde içinde park gibi bişi olsa tamamdır bizimkinin gözü bizi bile görmez çok şeymi istedim
kuzey güney bende zaten takip edebildiğim iki dizi var kayıp şehir ve kuzey güney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?