Yok canım çok şey istemiyorsun çünkü öyle yerler var ama sana yakın bir yer bulman lazım.
Benim dizileri izleyen yok sanırım Bende Yalan Dünya ve İşler Güçler'i kaçırmıyorum hiç
Ecem sen bunları ciddi mi söyledin yoksa şaka mı yapıyorsun
Betül bu konuyu iyi düşün derim çünkü izine ayrılırsan eğer toparlanman daha zor olacak sanırım.
Sen hedef kilona indiğinde de bakalım böyle dalga geçebilecek mi
İnşallah Sema'cım ben ve Ecem yapabildik. Sen neden yapamayacaksın?
Suyu sadece o açıdan düşünme gerçekten su içmek çok önemli.
Öğlenleri kendine bişeyler götür artık Nihal. Zor bişey değil. Ben hastaneye kahvaltımı ve öğle yemeğinde yiyeceğim yeşillikleri felan götürüyordum. Bir süre ekmeğimi evden götürdüm. İstersen yapabilirsin.
Çok iyi düşünmüşsün. Bol bol sebze ye akşamları.
Çok az yiyorsun sonra başına iş açacak bu haberin olsun.
Bencede meabolizmanı bozmadan düzelt artık şu menülerini. Tuğba'nın menüleri örnek al. Öğlenleri oda dışarda oluyor ama senin gibi geçiştirmiyor. Daha sağlıklı beslen lütfen.
Gecmisi okudum canim demek istediginde anladim ama yaniliyosun benim paylasim sorunum yok yani bence oyleydi tabi senin dusuncen farkli olabilir bi hafta bazi srunlar yuzunden bi haftada kota yuzunden uzak kaldim ve ben elimden geldigi kadarda burda oldum burda oldugum zamanlarda ne paylasimimi ne msj sayilarimi nede gunluk menumu ihmal etmedim uyulmasi gereken kurallara uydum sorunum oldugundada hep mazeret bildirdim ama yaptiklarim yeterli olmamis sanirim takimi kotu etkiledigim kanisina varmissin ve baska takima transfer olabilirsin demissin ben boyle bisey istemiyorum bu yuzdend takimdan ayriliyorum yarin listeden adimicikartabilirsin kimseyle darginlgim kirginligim olmadi hatta burdan uzak kalip tekrar actigimda beril abla olsun tugba olsun hepsinin neden yoksun gibi msjlarini gormekte beni mutlu etti demekki iyi yapiyorumki onemseniyorum ama oyle deilmis olsun sorun deil yarin adimi cikartabilirsin baska bi takim istemiyorum orada buraakikadar motive olucagimi dusnmuyorm
niye öyle birşey yaptıki onu anlamadım kilo verdin sen demekmi istiyor kıskançlıkmı yaptı yoksa kıyaslamamı yapıyorKüçük yaw tost deyip yemeye utanır insan :)
Neyseki gelirken çavdar ekmeği aldım yarın onu tost yapıp götüreceğim
Buarada bugün benden 5 cm kısa bi hoca gelip kaç kilosun dedi dedim 74 aa aynıyız dedi bende dedim ben senden uzunum yalnız dedi olsun :) bi ceketini çıkarır mısın deneyim dedi dedim tabi buarada ceket dediğimiz kısa kaşe mont giydi işte bide 40 beden ay oldu dedi :)) dedim kutlarım :)
benimkide sevmez ama bu ara destekçi bana oda akşam az yiyor eşimede diyet yaptırıyorum oda benden kalır değil çünkü ehehe gündüz yiyosun zaten akşam bari az ye bana uy yoksa güzel bişi olsun dayanamıyor insan diyorum tamam diyor saolsun bende bugün brüksel lahana yemeği yaptım bi gün isyan edecek tam bir etçildir kendileri ne kadar dayanabilcek bakalımBugün eşim alacağı için çocuğu ben markete uğradım ve eşimin nefret edip benim sevdiğim kabuska yemeğini yapıyorum buaz lahana aldımmmm :) karnabahar da aldım ki eşim hiç sevmez
Böyle işte yorucu bir gün daha bitti bitiyor :)
afiyet olsun nihal ama ne bilim azaltıyosun sanki vucüt aza alışmasın bu kadarda abartma bişi yesen artı olur sonra dengeli gitMenümü yazayım
Sabah
Kalkınca bi bardak ayran
1 kase nesfit
Öğlen
Tost
Akşam
Kapuska ayran:) belki bi dilim ekmek yerim ama yok sabah tartı var yemeyim :))
tamam bitanemSemacim eve gidince bakicam resimlere
öğün atlama aralara sıkıştır bişi ana öğünlerde o kadar aç olmayacağın için baş ağrılarıda olmazKızlarrrrr gelince birşey diyin bana
Ben yedim mi çok yiyorum yemeği azaltınca hiç yemeyesim geliyor
Şuan hiç birşey yiyesim yok başım açlıktan ağrıyor ama yiyesim yok metabolizmam elden gidiyor
Yok canım çok şey istemiyorsun çünkü öyle yerler var ama sana yakın bir yer bulman lazım.
Benim dizileri izleyen yok sanırım Bende Yalan Dünya ve İşler Güçler'i kaçırmıyorum hiç
Betül bu konuyu iyi düşün derim çünkü izine ayrılırsan eğer toparlanman daha zor olacak sanırım.
Sen hedef kilona indiğinde de bakalım böyle dalga geçebilecek mi
İnşallah Sema'cım ben ve Ecem yapabildik. Sen neden yapamayacaksın?
Suyu sadece o açıdan düşünme gerçekten su içmek çok önemli.
Öğlenleri kendine bişeyler götür artık Nihal. Zor bişey değil. Ben hastaneye kahvaltımı ve öğle yemeğinde yiyeceğim yeşillikleri felan götürüyordum. Bir süre ekmeğimi evden götürdüm. İstersen yapabilirsin.
Çok iyi düşünmüşsün. Bol bol sebze ye akşamları.
Çok az yiyorsun sonra başına iş açacak bu haberin olsun.
Bencede meabolizmanı bozmadan düzelt artık şu menülerini. Tuğba'nın menüleri örnek al. Öğlenleri oda dışarda oluyor ama senin gibi geçiştirmiyor. Daha sağlıklı beslen lütfen.
Açelya'cım yazdığım mesajdan bunu çıkarttıysan eğer söyleyecek bir sözüm yok. Ben açıklamasını yaptım. Eğer bundan sonra bu şekilde devam edeceksen eğer (geçtiğimiz iki haftadan bahsediyorum, mazeretinden) bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. Böyle mesajlar okuyunca neden hep kolayına kaçıyorsunuz anlamıyorum. Eğer gerçekten takımda olmak istiyorsan bundan sonra paylaşımlarını düzeltebileceğini söyler devam edersin. Bunda bir sorun yok. Dün aynı mesajı hatta daha ağır bir şekilde Sema'ya yazdım. Ama Sema nedense böyle anlamadı ve iki gündür maşallahı var. Bu konuyu tekrar düşün, takım için paylaşım herşeyden önemli bunu artık herkes çok iyi anladı. Çünkü paylaşım olmayınca motivasyon olmuyor motivasyon olmayıncada takımın bir anlamı kalmıyor. Kişisel olarak algılamışsın mesajı ama sadece sana değil dün birçok kişiye yazdım düşüncelerimi. Ayrıca konuyu neden önemsenip önemsenmemeye getirdin onuda anlamadım. Önemsenmemiş olsan sana dünkü gibi bir cevap hakkı tanımadan da kurallar gereği diskalifiye edebilirdim. Lütfen söylediklerimi önyargısız bir şekilde oku. Eğer amacın kilo vermekse zaten bir şekilde burda olursun.Gecmisi okudum canim demek istediginde anladim ama yaniliyosun benim paylasim sorunum yok yani bence oyleydi tabi senin dusuncen farkli olabilir bi hafta bazi srunlar yuzunden bi haftada kota yuzunden uzak kaldim ve ben elimden geldigi kadarda burda oldum burda oldugum zamanlarda ne paylasimimi ne msj sayilarimi nede gunluk menumu ihmal etmedim uyulmasi gereken kurallara uydum sorunum oldugundada hep mazeret bildirdim ama yaptiklarim yeterli olmamis sanirim takimi kotu etkiledigim kanisina varmissin ve baska takima transfer olabilirsin demissin ben boyle bisey istemiyorum bu yuzdend takimdan ayriliyorum yarin listeden adimicikartabilirsin kimseyle darginlgim kirginligim olmadi hatta burdan uzak kalip tekrar actigimda beril abla olsun tugba olsun hepsinin neden yoksun gibi msjlarini gormekte beni mutlu etti demekki iyi yapiyorumki onemseniyorum ama oyle deilmis olsun sorun deil yarin adimi cikartabilirsin baska bi takim istemiyorum orada buraakikadar motive olucagimi dusnmuyorm
Hadi yaaaa bana sanki hala şaka gibi geliyor :) Evlenince işin var desene allah kolaylık versin canım sanaCiddiyim hic biri saka degil :)) hatta bu aksam kurtlar vadisini izlemeye gelicekmis yemek yap cayi hazirla geliyorum dedi aksam oturmak yok hahaha :)
Hadi yaaaa bana sanki hala şaka gibi geliyor :) Evlenince işin var desene allah kolaylık versin canım sana
Güzel yazmışsın canım iyi hoşta yazdığım mesajı bile görmeden çekip gitmişsin. Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. Umarım seninde hayatında herşey istediğin gibi olur.Kizlaar bu sefer kesin olarak gidiyorum o yuzden veda ediym dedim hepinizin bana verdigi destek icin tsk ederim takimi kotu olarak etkilemism sanirim bu yuzden bu karari aldim hepinizi cok sevdigimi ve kimseye bi kirginligimin olmadigini bilin
Beril ablm gelirsen eger arada seni cok seviyorum hep yanimda destek oldugun icin akil verdigin icin sen benim canmsin ins.sorunlarinda biter bi an once
Tugbam baliiim senide ck seviyrum sende bana hep destektin cunki ins.hedefine ulasip fistik gibi bi kiz olursn
Eceemim canimbenim seni basarin icin tebrik ediyorum ve kerosunla omur boyu mutluluklar diliyrum
Semacim komsum seninlede tanismayi cok istiyodum gercekten sende ins hedefine ulasirsin canim
Nihalim hemşom sende inş.hedefine ulasirsin bi an once ankaraya fistik gibi gelirsin
Veeeee
Sevgili hamiş kaptanim ebruu sana tesekkur ederim beni takima alipcok guzel arkdasliklar kurmami ve nerdeyse bi aydr diyette olmami sagladigin icin kendine cok dikkat et bebise iyi bak ins.cok kolay bi dogumun olur bebegini saglikli sihhatli alirsin kucagina
Kizlar kendiize cok iyi bkin bol bol kilo verin burda ozel olrak yazmadigim her arkadasim sizlerde kendinze cok iyi bakin fistik gibi oln ins.hepiniz hepinizi seviyoruuumve gercekten hicbirinizi unutmuycam
Sevgii
Valla canım benim eşim öyle değil. Diğerlerinin ki nasıl bilmem ama ben çok şanslıyım sanırım. Mesela dün akşam yemeğini işten geldikten sonra o hazırladı. Maşallah diyeyim ben nolur nolmazİsyan ediyorum zaman zaman evlenince naparim bilmiyorum ama normalde erkekler boyle degil mi yaaa bi benimki mi boyle
Ciddiyim hic biri saka degil :)) hatta bu aksam kurtlar vadisini izlemeye gelicekmis yemek yap cayi hazirla geliyorum dedi aksam oturmak yok hahaha :)
yok benimkide çok kasmaz saolsun son satırlara katlıyorum ebrumValla canım benim eşim öyle değil. Diğerlerinin ki nasıl bilmem ama ben çok şanslıyım sanırım. Mesela dün akşam yemeğini işten geldikten sonra o hazırladı. Maşallah diyeyim ben nolur nolmazAma ilk evliliğimde öyleydi. Hatta hiç unutmuyorum bir gün bana çay ver dedi. Rica felan yok. Direkt olarak aynen bu şekilde " bana çay ver" bi tepem attı. Hizmetçin mi var senin kalk kendin al diye kıyameti koparttım. Önce aşktan sevgiden gözün pek görmüyor böyle ufak tefek şeyleri ama aşk ve sevgi eskisi gibi olmayınca batmaya başlıyor insana.
İsyan ediyorum zaman zaman evlenince naparim bilmiyorum ama normalde erkekler boyle degil mi yaaa bi benimki mi boyle
menün güzel olmuş canım afiyet olsunbugünkü menüm
sabah
*1 dilim kepek ekmeği
*az peynir
* dereotu,yeşil biber 1 tane 1 tanede domates bol limonlu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba tel şehriye ekmeksiz
ara
*2 adet grisini
akşam
*1tabak brüksel lahana yemeği
2,5 litre su
3 kupa yeşil çay
spor yok
ebrum ben bi iki saat yokum eşimle markete ineceğiz canım öpüldünüz
bugünkü menüm
sabah
*1 dilim kepek ekmeği
*az peynir
* dereotu,yeşil biber 1 tane 1 tanede domates bol limonlu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba tel şehriye ekmeksiz
ara
*2 adet grisini
akşam
*1tabak brüksel lahana yemeği
2,5 litre su
3 kupa yeşil çay
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?