Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nihayet okuyup bitirebildim bütün geçmişi Yoruldum yaaaaaaaaaaaaaa

Kurallarımızı yazıyorum canım sana. Eğer kuralları okuduktan sonra sana uygun olduğunu düşünüyorsan okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 10 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:

inş. öyle olur canım benim oğlum çok fenaydı bütün gece ayaktaydık 1,5 yaşından sonra düzene girdi çok şükür ama hala en geç 8,30-9 gibi ayakta malesef daha biz 10 ları göremedik zaten öyle özledimki 10 da uyanmayı 2 senedir olmadı malesef hafta içi iş hafta sonu oğlum neyse bünye alıştı zaten koymuyo artık

Olsun canım olsun, onların sağlıkları yerinde olsunda biz bakarız bi şekilde çaremize. Zaten normalde bende erken kalkan bir insanım. Son iki haftadır böyle tembellik yapıyorum.

Betül
Ecem
Sizler için gelinlik modelleri buldum albüm yapmaya çalışıyorum inşallah beceririm bi bakın gelinliklere :)))

Çağırdığın için çok teşekkür ederim LAydLiNe
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.Bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.

olsun canım olsun, onların sağlıkları yerinde olsunda biz bakarız bi şekilde çaremize. Zaten normalde bende erken kalkan bir insanım. Son iki haftadır böyle tembellik yapıyorum.

doğru canım yaaa onlar iyi olsunda biz uykusuz kalalım.
Zaten anneliğin kurallarından biride nedir uykusuz kalmak
Sen yinede tadını çıkar bu günlerin bütün tembellikler üzerinde olsun
çağırdığın için çok teşekkür ederim laydline
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.

hoşgeldin canım iyi kilo vermeler diliyorum. Inandığın şey çok doğru yanılmıcana emin olabilirsin canım

Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.
Oh süpeeer! Çok sevindim!
Anladım, kabul ediyorum başkancığım. 3 Haftalık deneme sürecine haaazırım haaazırım! :)

Ben 32 yaşındayım arkadaşlar Antalya'da yaşıyorum evliyim bir kızım var.Bekarken hep zayıftım evlenince çok kilo aldım.Hiç bir zaman 80 kilonun üzerine çıkmadım.İbre 80 e yaklaştıkça hep frenledim kendimi.En son geçtiğimiz yıl temmuz ayında 78 kg. iken bir ay yediklerime dikkat edip, diyetsiz bir şekilde 75. kg. düştüm ardından diyete başlayıp 20 günde 4 kg. daha verip 71 kg. düştüm.Sonra kendimi iyice salıp yedim yedim durdum ve 76.5 kg. ken kafama dank etti yine 11 şubat 2013 'te tekrar diyete başladım ve tam 4 kg. verdim. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi. Ama bu kez kararlıyım ilk hedefim 65 daha sonra 60 kg. olmak istiyorum.Ve hedefledim kiloya ulaşınca yarım kg. alsam bile kilomu verip sabit kiloda kalmak istiyorum.

Bence de güzel, uygun bi fikir. Bi dene derim

Ay unutmadan kızlar mesajları kimlere göndereceğimiz belli mi????
Ben bu hafta ki listeyi göremedim???

Mesaj listesi yayınlanmadı bu hafta için. Mesajları ebruya atıyoruz yine o yeni bi liste yayınlayana kadar.

Benim de bi o kadar vermem lazım :) Senle biz burda en kalıcı 2 kişiyiz hem de yaşıtız Umarım herşey çok güzel olur hepimiz için.. Hoşgeldin aramıza. Bu ara ismin neydi söylememişsin ya da ben kaçırmış olabilirim :) Neler yapıyorsun nerelisin kendinden bahsetsene biraz canım

Vardılar şu an köydeler çok şükür
Ve canım evet bu arada yürüyüş gerçekten harika oldu. İlk defa hiç sıkılmadan ve zevkle bu kadar uzun bi süre yürüdüm. Bundan sonra spor salonunun yanında haftada en az 2 gün oraya yürümeye gideceğim inşallah.
Nihayet okuyup bitirebildim bütün geçmişi Yoruldum yaaaaaaaaaaaaaa

Kıyamam sana çok yoruldun dimiiiii

Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.Bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.

Canım hoşgeldin aramızaaa :13: Bu arada ismin neydi? Başarılaaaar diliyorum şimdiden, eğer biz buranın hakkını verirsek, buranın bize fayda sağlamaması mümkün değil Çünkü en önemli sorunumuzu,motivasyon-irade sorunumuzu burda aşıyoruz

Merhabalar,
Ben de yeni adaylardan biriyim. Kendimi kısaca tanıyayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Bazen başarıyorum fakat devam ettiremiyorum bazen ise hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Şuan hayatım boyunca çıktığım en yüksek kiloya ulaşmış bulunuyorum. Fazla kilolarım nedeni ile kendime olan güvenimi kaybettim, sırf kendimden utandığımdan aslında harika olabilecek bir ilişkiden kaçtım. En sonunda üzüntüden ve utançtan canıma tak etti. Tatile gitmiştim, dönüşte hemen (Yani dün öğlen vakti oluyor) diyetisyene gittim. Ölçümlerimi yaptırdım ve bugün de diyete başladım. Kararlıyım. Sabretmeyi ve alışkanlık edinmeyi öğrenmek istiyorum.
Kilo: 87.6
Hedef kilo: 55
Boy: 1.70

O zaman hoş geldin canım aramıza. İnşallah burda bizimle birlikte hedeflerine ulaşırsın.

Oh süpeeer! Çok sevindim!

Anladım, kabul ediyorum başkancığım. 3 Haftalık deneme sürecine haaazırım haaazırım! :)
Sende hoş geldin canım. Kendini tanıtır mısın biraz? Bu arada hedef kilon nedir?

Kendini çok güzel tanıtmışsın ama ismini yazmayı unutmuşsun Benim ismim Ebru. 31 yaşındayım. Sağlıkçıyım. 7 yaşında bir kızım var ve şuan ikinci kızıma hamileyim. Allah nasip ederse yaklaşık 1 ay sonra ikinci bebeğimi kucağıma alacağım.

Hoşbulduk canım ismim Eda
Bende durmadan motive olabileceğim topikler aradım , buldum ama topikler sonradan çok sessiz hal aldılar.Devamlı aktif olup paylaşımlarda bulunmak beni acayip mutlu ediyor daha bir azimli oluyorum bu sayede canım

Çok teşekkür ederim. Ben de kabul edildiğim için çok mutlu oldum. Az önce kendimi kısaca anlatan bir mesaj attım. İkimizinde yolu uzun sen çoktan işi kapmışsın, 15 kilo vermişsin. Umarım başarılarının devamı gelir. Ben de senin gibi azimli insanlarla diyet yapmayı, sağlıklı beslenmeyi öğrenirim ve fazlalıklarımdan da kurtulurum. :) Aslında adımı paylaşmak konusunda biraz çekiniyorum. Paylaşmasam olur mu ki bilemedim?

evet kusura bakmayın unutmuşum İsmim Eda memnun oldum Ebrucum.Benim kızımda 12 yaşında.Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Yürümek konusunda haklısın Tuğba'cım çünkü yürümek bence en faydalı spor (koşmakta dahil), unutma açık havada yapılan sporlar her zaman daha etkili. Çünkü vücutta yağların yanıp enerjie dönüşebilmesi için oksijen lazım . Aynen yaaaaa geçmiş okumak güzelde, ben illa her mesaja cevap yazcam yaaa çok zor geliyor

Hedef kilon boyuna göre az canım. Eminsin dimi 55 olmak istediğine. Boyuna göre senin ideal kilon 60 istersen ben önce hedef kilonu 60 olarak alayım. Sonra 60 a ulaştığında memnun olmazsan görüntünden 55 e çekeriz. Ne dersin? Bu arada gerçekten istersen hedefine burda ulaşabilirsin çünkü ben 85,5 kilo ile başladım. Yaklaşık 6 ay sonra 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Hatta profilimde değişim fotolarım var bakabilirsiniz. Bu arada bol bol başarı hikayelerini okuyun.

Kararlı olman mükemmel
Ben de aynı senin gibi kendimi bildim bileli diyetteydim demeyeyim de, hep aklımın bi kenarında o kelime yazılı olurdu. Ama hiç başaramazdım yapamazdım. Şimdiye kadar zayıflamaya karar verdiği zamanlarda en fazla 4 kiloyu üzerinden atabilmiş olan ben, bugün toplam 15küsür kilo vermiş durumdayım. Kendime inanmama yetti bu. Gerçekten zor bişey değil. Hatta zaman geçtikçe daha da keyifli bi hal alan bişey. Azmin elinden hiçbişey kurtulamaz hayırlı olsun takımımıza gelişin yeniden cnm

evet kusura bakmayın unutmuşum İsmim Eda memnun oldum Ebrucum.Benim kızımda 12 yaşında.Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım sen büyütmüşsün kocaman etmişin. Darısı bize inşallah

Aynı anda yazdığımız için mesajları ondan sormuşuz yeniden yeniden. Ben paylaşmanı isterim. Sakıncası olacağını sanmıyorum. Paylaşırsan daha iyi olur bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…