Kurallarımızı yazıyorum canım sana. Eğer kuralları okuduktan sonra sana uygun olduğunu düşünüyorsan okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.Herkese merhaba,
Ben 21 yaşındayım, 87.6 kilo - 1.70 boyundayım. Sizlerle birlikte zayıflamayı çok isterim. Kadınlar kulübüne daha önce üye olmuştum, zayıflama forumlarını okuyordum ve ara ara yazıyordum. Fakat forum şifremi ve mail şifremi unuttuğum için yeni mailimle yeni hesap açtım. Hatta aslında zayıflama gruplarına katılabilmek için yeni hesap açtım. Siz de uygunsanız deneme sürecine girmek istiyorum. Cevabınızı heyecanla bekliyorum. Sevgiler :)
arzu'cum canım menün güzel olmuş ama yine sadece menü yazıp çıkmışsın. Bu konuyu konuştuk diye biliyorum lütfen geçmişi oku ve özellikle sana yazılan mesajlara cevap vermen lazım. Bu konuyu bu hafta halletmemiz gerekiyor yoksa maalesef seni paylaşımlarını düzeltene kadar izinli yazmak zorunda kalacağım.
Geçmiş çok ama maalesef emine'cim geçmişi her geldiğimizde son mesajımızdan itibaren okuyoruz olur mu? Bu çok önemli takım için.
Tatlım yaaa tuhaf gelmeye başladı bu durum bana gelemiyorum diyorsun gelip sadece bir mesaj bulup aradan ona cevap yazıp çıkıyorsun. Anlayamadığım bir sorun var ama çözemedim:26:
Inşallah güzel bir yolculuk geçirirler tuğba'cım.allah kavuştursun denir sanırım
Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Mesaj sayınıda not aldım. Ayrıca takıma bu kadar kısa bir sürede adapte olmana çok sevindim.inşallah hep böyle gider
Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.
Hayırlı uğurlu olsun beril'cim yeniden
Eskisinde hızlı yazıyor musun bilmem ama eskisinden daha okunaklı yazdığın kesin
Buse harikasın yaaaaa bayıldım söylediklerine, hele şu kıskanma meselesine koptum koptum kızım diyor ki anne niye gülüyosunMenün harika ötesi olmuş. Maşallah Deneme konusuna gelince anladın sen onu
Işte böyle olması gerekiyor sema'cım burası hep aklınızda olacak ki dolaylı yönden kilo verme işi hiç çıkmayacak aklınızdan
Menün gayet güzel. Keşke sporda olsaydı.
Martı kardeş takımdan canım. Buse açıklamış zaten
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz biran önce. Burdan ayrı kalmak konusunda haklısın. Kilo almak için birebir. Dikkat et o zaman bu arada soramadım senin şu hedef meseleni. Ama aklımda en kısa zamanda soracağım.
Oooooooooooooooo harika maşallah maşallah desene haftaya çok güzel bir sonuç gelecek senden.Bu arada hedef kilon kaçtı buse'cim:26:
Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnn
Sıkma canını gülçin'cim. Bişey olmaz bir ifadeden. Gördüklerini bildiklerini söylersin. Takma bunları kafana.
öyle deme ebru'cum yaaa kızımda hiç sorun çekmedim inşallah bunda da sorun çekmem. çünkü o akşam benimle uyur sabah benimle uyanırdı. Inşallah buda öyle olur.
Not aldım canım.Ben farkettimde geç oldu yazmam
Kaçamak değilde sabah sabah nerden çıktı bu tatlı işi onu anlamadımkendine büyük bir hedef koy mesela 6 lı rakamları görünce canın en çok neyi istiyorsa onu ödül olarak düşün. Motivasyonun artacaktır. Ebru'nunda dediği gibi şekeri hayatından çıkarmaya çalış çünkü hiç bir faydası yok işlenmiş şekerin. Doğal şeker daha faydalı vücuda. Kurutulmuş meyveler ve yaş meyveler çok iyi şeker deposu.
Kızlar bu hafta bütün mesajlar bana. Zaten cumaya kadar herşey oturmuş olur. O zaman liste yayınlarım.
Olsun canım olsun, onların sağlıkları yerinde olsunda biz bakarız bi şekilde çaremize. Zaten normalde bende erken kalkan bir insanım. Son iki haftadır böyle tembellik yapıyorum.inş. öyle olur canım benim oğlum çok fenaydı bütün gece ayaktaydık 1,5 yaşından sonra düzene girdi çok şükür ama hala en geç 8,30-9 gibi ayakta malesef daha biz 10 ları göremedik zaten öyle özledimki 10 da uyanmayı 2 senedir olmadı malesef hafta içi iş hafta sonu oğlum neyse bünye alıştı zaten koymuyo artık
Çağırdığın için çok teşekkür ederim LAydLiNe
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.Bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.
olsun canım olsun, onların sağlıkları yerinde olsunda biz bakarız bi şekilde çaremize. Zaten normalde bende erken kalkan bir insanım. Son iki haftadır böyle tembellik yapıyorum.
çağırdığın için çok teşekkür ederim laydline
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.
Oh süpeeer! Çok sevindim!Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.
Anladım, kabul ediyorum başkancığım. 3 Haftalık deneme sürecine haaazırım haaazırım! :)Kurallarımızı yazıyorum canım sana. Eğer kuralları okuduktan sonra sana uygun olduğunu düşünüyorsan okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 10 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Aslında güzel fikir bizim hocaların çoğu sabah hazırlayıp okula geliyorlar bu hafta deneyeyim bende:)
Turnuvada umarım 1. Olurum bir tane cimri ötesi arkadaş var 1. Olmak için antreman yapıp duruyormuş :)) bakalım onu yenecek miyim kız hırs yapmış çanta için :))
Ay unutmadan kızlar mesajları kimlere göndereceğimiz belli mi????
Ben bu hafta ki listeyi göremedim???
Günaydın herkeseee!
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Umarım bende sizlerle olurum. 32 - 33 kilo vermek istiyorum, çok uzun bir yol olacak. Bir yandan diyetisyenimden yardım alarak bir yandan da sizlerle motive olmak istiyorum.
Evet forumu iyice gezdim. Diğer takımlara, gruplara iyice baktım. Zaten mesaj sayısıda farkı belli ediyor. Bir de bu takım günün neredeyse her saatinde aktif oluyor sanki. Cuma Zayıflama Yarışmasına Katılmak İsteyenler topiğine yazmam gerekiyor biliyorum fakat ben sizlerle birlikte diyet yapmak istiyorum. Kaptan hanım umarım yazılarımı görür ve cevap verir. :)
İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler Tuğba'cım.Allah kavuştursun denir sanırım
Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnn
Nihayet okuyup bitirebildim bütün geçmişiYoruldum yaaaaaaaaaaaaaa
Çağırdığın için çok teşekkür ederim LAydLiNe
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.Bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.
Ben 32 yaşındayım arkadaşlar Antalya'da yaşıyorum evliyim bir kızım var.Bekarken hep zayıftım evlenince çok kilo aldım.Hiç bir zaman 80 kilonun üzerine çıkmadım.İbre 80 e yaklaştıkça hep frenledim kendimi.En son geçtiğimiz yıl temmuz ayında 78 kg. iken bir ay yediklerime dikkat edip, diyetsiz bir şekilde 75. kg. düştüm ardından diyete başlayıp 20 günde 4 kg. daha verip 71 kg. düştüm.Sonra kendimi iyice salıp yedim yedim durdum ve 76.5 kg. ken kafama dank etti yine11 şubat 2013 'te tekrar diyete başladım ve tam 4 kg. verdim. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi. Ama bu kez kararlıyım ilk hedefim 65 daha sonra 60 kg. olmak istiyorum.Ve hedefledim kiloya ulaşınca yarım kg. alsam bile kilomu verip sabit kiloda kalmak istiyorum.
O zaman hoş geldin canım aramıza. İnşallah burda bizimle birlikte hedeflerine ulaşırsın.Çağırdığın için çok teşekkür ederim LAydLiNe
Sende hoş geldin canım. Kendini tanıtır mısın biraz? Bu arada hedef kilon nedir?Oh süpeeer! Çok sevindim!
Anladım, kabul ediyorum başkancığım. 3 Haftalık deneme sürecine haaazırım haaazırım! :)
Kendini çok güzel tanıtmışsın ama ismini yazmayı unutmuşsunBen 32 yaşındayım arkadaşlar Antalya'da yaşıyorum evliyim bir kızım var.Bekarken hep zayıftım evlenince çok kilo aldım.Hiç bir zaman 80 kilonun üzerine çıkmadım.İbre 80 e yaklaştıkça hep frenledim kendimi.En son geçtiğimiz yıl temmuz ayında 78 kg. iken bir ay yediklerime dikkat edip, diyetsiz bir şekilde 75. kg. düştüm ardından diyete başlayıp 20 günde 4 kg. daha verip 71 kg. düştüm.Sonra kendimi iyice salıp yedim yedim durdum ve 76.5 kg. ken kafama dank etti yine11 şubat 2013 'te tekrar diyete başladım ve tam 4 kg. verdim. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi. Ama bu kez kararlıyım ilk hedefim 65 daha sonra 60 kg. olmak istiyorum.Ve hedefledim kiloya ulaşınca yarım kg. alsam bile kilomu verip sabit kiloda kalmak istiyorum.
Canım hoşgeldin aramızaaa :13: Bu arada ismin neydi? Başarılaaaar diliyorum şimdiden, eğer biz buranın hakkını verirsek, buranın bize fayda sağlamaması mümkün değilÇünkü en önemli sorunumuzu,motivasyon-irade sorunumuzu burda aşıyoruz
Benim de bi o kadar vermem lazım :) Senle biz burda en kalıcı 2 kişiyiz hem de yaşıtızUmarım herşey çok güzel olur hepimiz için.. Hoşgeldin aramıza. Bu ara ismin neydi söylememişsin ya da ben kaçırmış olabilirim :) Neler yapıyorsun nerelisin kendinden bahsetsene biraz canım
evet kusura bakmayın unutmuşumKendini çok güzel tanıtmışsın ama ismini yazmayı unutmuşsunBenim ismim Ebru. 31 yaşındayım. Sağlıkçıyım. 7 yaşında bir kızım var ve şuan ikinci kızıma hamileyim. Allah nasip ederse yaklaşık 1 ay sonra ikinci bebeğimi kucağıma alacağım.
Yürümek konusunda haklısın Tuğba'cım çünkü yürümek bence en faydalı spor (koşmakta dahil), unutma açık havada yapılan sporlar her zaman daha etkili. Çünkü vücutta yağların yanıp enerjie dönüşebilmesi için oksijen lazım .Bence de güzel, uygun bi fikir. Bi dene derim
Mesaj listesi yayınlanmadı bu hafta için. Mesajları ebruya atıyoruz yine o yeni bi liste yayınlayana kadar.
Benim de bi o kadar vermem lazım :) Senle biz burda en kalıcı 2 kişiyiz hem de yaşıtızUmarım herşey çok güzel olur hepimiz için.. Hoşgeldin aramıza. Bu ara ismin neydi söylememişsin ya da ben kaçırmış olabilirim :) Neler yapıyorsun nerelisin kendinden bahsetsene biraz canım
Vardılar şu an köydeler çok şükür
Ve canım evet bu arada yürüyüş gerçekten harika oldu. İlk defa hiç sıkılmadan ve zevkle bu kadar uzun bi süre yürüdüm. Bundan sonra spor salonunun yanında haftada en az 2 gün oraya yürümeye gideceğim inşallah.
Kıyamam sana çok yoruldun dimiiiii
Hedef kilon boyuna göre az canım. Eminsin dimi 55 olmak istediğine. Boyuna göre senin ideal kilon 60 istersen ben önce hedef kilonu 60 olarak alayım. Sonra 60 a ulaştığında memnun olmazsan görüntünden 55 e çekeriz. Ne dersin? Bu arada gerçekten istersen hedefine burda ulaşabilirsin çünkü ben 85,5 kilo ile başladım. Yaklaşık 6 ay sonra 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Hatta profilimde değişim fotolarım var bakabilirsiniz. Bu arada bol bol başarı hikayelerini okuyun.Merhabalar,
Ben de yeni adaylardan biriyim. Kendimi kısaca tanıyayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Bazen başarıyorum fakat devam ettiremiyorum bazen ise hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Şuan hayatım boyunca çıktığım en yüksek kiloya ulaşmış bulunuyorum. Fazla kilolarım nedeni ile kendime olan güvenimi kaybettim, sırf kendimden utandığımdan aslında harika olabilecek bir ilişkiden kaçtım. En sonunda üzüntüden ve utançtan canıma tak etti. Tatile gitmiştim, dönüşte hemen (Yani dün öğlen vakti oluyor) diyetisyene gittim. Ölçümlerimi yaptırdım ve bugün de diyete başladım. Kararlıyım. Sabretmeyi ve alışkanlık edinmeyi öğrenmek istiyorum.
Kilo: 87.6
Hedef kilo: 55
Boy: 1.70
Merhabalar,
Ben de yeni adaylardan biriyim. Kendimi kısaca tanıyayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Bazen başarıyorum fakat devam ettiremiyorum bazen ise hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Şuan hayatım boyunca çıktığım en yüksek kiloya ulaşmış bulunuyorum. Fazla kilolarım nedeni ile kendime olan güvenimi kaybettim, sırf kendimden utandığımdan aslında harika olabilecek bir ilişkiden kaçtım. En sonunda üzüntüden ve utançtan canıma tak etti. Tatile gitmiştim, dönüşte hemen (Yani dün öğlen vakti oluyor) diyetisyene gittim. Ölçümlerimi yaptırdım ve bugün de diyete başladım. Kararlıyım. Sabretmeyi ve alışkanlık edinmeyi öğrenmek istiyorum.
Kilo: 87.6
Hedef kilo: 55
Boy: 1.70
Maşallah canım sen büyütmüşsün kocaman etmişin. Darısı bize inşallahevet kusura bakmayın unutmuşumİsmim Eda memnun oldum Ebrucum.Benim kızımda 12 yaşında.Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Aynı anda yazdığımız için mesajları ondan sormuşuz yeniden yeniden. Ben paylaşmanı isterim. Sakıncası olacağını sanmıyorum. Paylaşırsan daha iyi olur bizim için.Çok teşekkür ederim. Ben de kabul edildiğim için çok mutlu oldum. Az önce kendimi kısaca anlatan bir mesaj attım. İkimizinde yolu uzun sen çoktan işi kapmışsın, 15 kilo vermişsin. Umarım başarılarının devamı gelir. Ben de senin gibi azimli insanlarla diyet yapmayı, sağlıklı beslenmeyi öğrenirim ve fazlalıklarımdan da kurtulurum. :) Aslında adımı paylaşmak konusunda biraz çekiniyorum. Paylaşmasam olur mu ki bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?