kızlar uğruyamıyorum ama hep aklımdasınız inanın çok hastayım oğlumla grip oldum bunda da ne oluyo bize bilmiyom eşimden geldi eve üst solunum yolları felç durumdayız oglumla sabahaca ayaktaydım
kızlar burdan ayrılmak hiç yaramıyor kilo alıyorum elimden geldiğince burda olup yazacağım kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ta bahar çarptı galiba bizi
çok geçmiş olsun canım oğlunada sanada[sıze=3]kızlar uğruyamıyorum ama hep aklımdasınız inanın çok hastayım oğlumla grip oldum bunda da ne oluyo bize bilmiyom eşimden geldi eve üst solunum yolları felç durumdayız oglumla sabahaca ayaktaydım
kızlar burdan ayrılmak hiç yaramıyor kilo alıyorum elimden geldiğince burda olup yazacağım kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ta bahar çarptı galiba bizi[/sıze]
kızlaaar dün 54.8 gösteren tartı bugün 53.8 gösterdiiiiiiiiiiiiiiiAma zaten ondan önceki gün 54.2 yi görmüştüm yani şişkinlik vardı üzerimde ve hepsi fooss diye gidivermiş
Oleeeyy
Olleeyyy
Oleeeyyyyyyy
[sıze=2]kızlar şimdilik çıkıyorum eşim öğlene kadar mesayide gidip bulaşığımı yıkayım zaten kursada gidemeyeceğim
karakola uğruyacağım daha size onu anlatmadım dün karakoldan aramışlar öğretmen arkadaşla tartışmış bizde orda dan geçerken gördüğümüz için tanık olduk dün ifade verdim çok kızgınım ya 2 çocukla mahkeme mahkeme gezecekmiyim ben şimdi ben duymadan ama öğretmeni tehditr etmiş kadın o da şikayetçi olmuş delirtirler insanı ben tanık olmak istemiyorum diyorum olmaz diyor polis siz ordan geçiyormuşsunuz diyor
eşimde söyledi bir sürü moralim bozuldu ben ne biliyim dövüşeceklerini
bu olay geçen kiyle farklı bu arada hergün bir olay mıknatıs gibiyim çektikçe çekiyorum kızlar ya[/sıze]
[ı][ı][/ı]günaydın 13. Takımın çıtır hatunları. Herkese huzurlu, güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum.Ben yine tembellik yaptım (bu aralar çok hoşuma gitmeye başladı )saat 10:00 da kalktım. şimdi kahvaltı hazırlıyorum bu arada sizlere göz atayım dedim. Geleceğim inşallah kahvaltıdan sonra. [/ı]
[sıze=3]günaydın arkadaşlar nasılsınız?güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere.buğün hava burda harıka ben yürüyüşe cıkacam görüşmek üzere byee[/sıze]
Duymayı hakettiğin şeyleri, duymalısın mantıken :) canım benim..
Çok sağol bebeğmm
inşallah birincisi olursun turnuvanıınn
Öğlen niye o kadar azÖğlenle akşamın yeri değişseymiş, süper olurmuş.. Kilo vermek için en önemli şeylerden biri akşam az yemek.. Özellikle de çorba, ayran gibi sıvı şeyler tüketmek. Mideye oturmasın diye yani.. Her zaman böyle yapıcaz diye bişey yok, buna imkan da yok, ama yapılırsa çok daha doğru ve faydalı olur.
Diyorum ya, uzun zamandır geçmişi okumak hiç bu kadar zor olmamıştıgörüşürüz canım öptüm ben de
Görüşürüz canıımm
Güzel olmuş bugün menün gerçekten kuzum
Nihal'cim bak, yemek yapma konusundaki isteksizliğini ne kadar çok dillendirirsen, beynine bunu o kadar kez tekrar ettirmiş, telkin ettirmiş olursun. Artık böyle yapma bence. Kendini bu fikre alıştırmaya çalış. Hatta bi an önce alış.. Mesela hedef kilona ulaştıktan sonra da bu iş bitmeyecek ki senin için hiçbirimz için bitmeyecek. En az 2 sene daha benzer şekilde beslenmemiz gerekicek kilomuzu koruyabilmek için. Sen spor da yapamıyorsun, bu yüzden beslenme senin için 2 kat daha önemli.
Benim sana bi önerim var, yapabilirmisin bilmiyorum ama..
Sabahları bi yarım saat daha erken uyan ve yemeğini sabah yap evden öyle çık. Haftasonu zaten daha rahat olursun. Okula geç gittiğin günlerde de problem olmaz. Yani eve geldikten sonraki bıkkınlığın kalmamış olur. Akşam eve geldiğinde yemeğin hazır olmuş olur. Dinçken yapar bitirirsin hemen sabah. Çünkü bu şekilde olmaz... :\ He akşam eşinin istediği bişey olursa, sadece onu pişirmek için uğraşmış olursun sen yine kendi yemeğinden yersin. İkisini aynı anda yapmak çünkü sana zor gelen anladığım kadarıyla.
İnşallah.. Görüşürüz canım.
bugünki menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara:
1 elma
öğle
1 porsiyon domates çorbası
3 yk yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
akşam:
1 porsiyon domates çorbası (sınavım vardı akşam idare etmek zorunda kaldım)
ara:
1 kase yoğurt (sınavdan çıkınca yedim gece fazla acıkmamak için)
1 fincan yeşilçay, 2 fincn karışık bitki çayı, 2,5 lt su içmişim. 1 saate yakın yürüyüş.
bugünlük benden bu kadar kızlar
sabah kursum var erken kalkmam lazım erken kalkıpta vaktim olursa bi günaydın der kaçarım sabah olmadı öğlene kalır artık :)
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
yarın görüşmek üzere :) öpüldünüzhadi kaçtım ben
hee bi de ben özel mesaj gönderemediğimden mesaj sayımı da buraya yazıyomuşum : 18
İmrendim inan ki sana! 20 kilo vermişsin! Umarım ben de böyle bir başarıya kavuşurum. Bugün diyetisyen tedavisine başladım. Yarın diyet başlıyor...
O halde ben kaptanı bekleyeyim umarım olumlu olur. Sizlerle motive olmayı çok isterim.
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Herkese huzurlu, güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum.Ben yine tembellik yaptım (bu aralar çok hoşuma gitmeye başladı )saat 10:00 da kalktım. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum bu arada sizlere göz atayım dedim. Geleceğim inşallah kahvaltıdan sonra.
buarada size birşey sorayım
sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?
ay unutmadan kızlar mesajları kimlere göndereceğimiz belli mi????
Ben bu hafta ki listeyi göremedim???
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Umarım bende sizlerle olurum. 32 - 33 kilo vermek istiyorum, çok uzun bir yol olacak. Bir yandan diyetisyenimden yardım alarak bir yandan da sizlerle motive olmak istiyorum.Umarım gelirsin aktif bir kullanıcı olursun ve sende 10-20 kaç kilo vermek istiyorsan verirsin :)
Evet forumu iyice gezdim. Diğer takımlara, gruplara iyice baktım. Zaten mesaj sayısıda farkı belli ediyor. Bir de bu takım günün neredeyse her saatinde aktif oluyor sanki. Cuma Zayıflama Yarışmasına Katılmak İsteyenler topiğine yazmam gerekiyor biliyorum fakat ben sizlerle birlikte diyet yapmak istiyorum. Kaptan hanım umarım yazılarımı görür ve cevap verir. :)Vaaaayyyy gurur duydum takımımladışardan en aktif takım olarak mı görünüyoruz yani yaşasııınn
Seni de aramızda görmek isteriz bu arada canımönce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazman gerekiyor. Kendinden, kilo geçmişinden, hedeflerinin ne olduğundan ve ne kadar kararlı olduğundan bahseden bi yazı yaz oraya, takım kaptanları seni davet ediceklerdir ve bu arada canım, berilin de dediği gibi, bi takımda olmasan bile bu asla seni olumsuz etkilemesin. Yine istediğin kadar buraya gelip bizimle olabilrsin önemli olan kilo vermekkkk
Geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralardabugün biz de gün var, yandım kızlar. fena telaş var, aksam 7 gibi falan görüşrüzşans dileyin bana, tüm gün hizmet etcem çolul cocukla ugrascam kaçamak falan olmayacak tabiki, kendime salatalardan ayırdım, dukana uygun puding bile yaptım tatlı krizi gelirse diye
akşama görüşürüüüzz
Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. Çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.kilo bildirimi yapayım bende o zaman :)
salı günü başladım diyete ozaman: 75 kg
bugün:74 kg
giden:1 kg
Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırımGunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum 7 li rakamlari gordum cok sukur
Baslangic:86
Gecen hafta:80.2
Bu hafta:79.5
Fark:0.7
%1.14
Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışımTuğba'cım yeni gelen arkadaşa kuralları yazabilir misin? Akşam yazmıştım topiğe. Senin ortalaman 1,22 canım ortalamamışsın.
Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık.daha önce resmli olarak anlatmıştım mesajlar nasıl sayılıyor nasıl gönderiliyor diye yeni gelen arkadaşlar için, onlar duruyormuş faydası olur belki emoş.
Çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım.Ebru'm ben dün iki yeni gelen arkadaşımz için de yazdım kuralları. İkisi de gördüler okudular. Limonlubrokoli yani emine yani emoş yani benim hemşerimöğrenmesi gerekenleri büyük ölçüde öğrendi. Mesaj sayısı, kilo bildiriminin nasıl yapıldığı vs.. Başlangıç kilosu 75 hedef kilosu da 60. Bunu da not alabilrsin Ebru'm.
Yalnız penelope isimli arkadaşımız ordan okuduğu, topikte de gördüğü kadarıyla buranın ne kadar ilgi alaka isteyen bi yer olduğunu anladığını fakat kendisinin bu tempoya yetişeyemeceği manasına gelen şeyler söyledi. Ben yine uğrarım buraya dedi. Ben de ona kendi durumunu imkanını en iyi sen bilirsin eğer öyle diyorsan bence de daha doğru olur takıma girmemen dedim. Umarım doğru olanı yapmışımdır. Son günlerde yaşadıklarımızı düşündükten sonra böyle bişey söyledim.. Senin başka bi önerin tavsiyen olursa bugün söylersin yine, bildiğim kadarıyla bugün yine uğrayacak. İstediğin zaman, ne zaman imkan bulursan uğrayabilirsin dedim zaten.. Kendisi çok genç de bi anne aynı zamandasanırım onu engelleyen biraz da bu durumu.. Yılbaşı gecesi bi kız çocuğu olmuş.. Ecem ve buse ile de yaşıt.
Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. Öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.Dünkü menüm:
sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
1 kase yulaf kepeği
1 fincan yeşilçay
ara:
1 elma 10 badem
öğle:
1 kase ezo gelin çorbası
ıspanak ve yoğurt
salata
akşam:
1 tabak tarhana çorbası
biraz turşu
birkaç kaşık yoğurt
ara:
1 sade türk kahvesiyle 3 kuş lokumu
sabah 1 saat yürüdüm. öğle gibi yarım saat daha yürüdüm sonra. gece eve dönerken de bi 20 dk daha yürüdüm. yaklaşık 3 lt su içtim. 20 dk da mekik ve karın hareketleri çalıştım.
bugün de yaptıklarımı yazarım o zaman örnek olsun diye yazdım
İzinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. İzinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz.canım geldim burdayım geç kaldım kusra bakmayın
kilom geçen hafta 56,5
bu hafta 56
fark 0,50
yüzde 0,88 umarım doğru olmuştur.
canım beni izinli yazma ben bu hafta düzenli gelip bildirim yapıcam. pes etmiyorum gitmiyorum.gidersem kilolarım geri gelir hedefime çok az kaldı gayret edicem gelmeye. diyetede tam gaz devam
Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. Çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfenyeni gelen arkadaşlara şöyle bi tavsiyem olucak her ne kadar ben fazla uyamadıysamda. ellerinden geldiği kadar buraya yoğunlaşsınlar. hemen pes edip bırakmasınlar gelemeyecekleri zamanları bildirsinler. çünkü burda olmak beni disipline soktu ilk defa üst üste haftalar kilo veriyorum sorumluluktan dolayı yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım diyeti falan. hedeflerinize ulaşana kadar devam edin söylenenleri dinleyin ve uygulayın görüceksiniz kısa zamanda teker teker hedeflere ulaşılıcak ben bunu anladım burda. o yüzden ebru beni kovana kadar gitmek istemiyorum.
Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. İhmal etme oğlunu. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.ben geldim
çok zorlu bir hafta geçirdim..oğlum hastaydı iyileşmedi..geçen pazar acile götürdük..özel hastaneye orada doktor çocuğuma astım dedi..hadi şok çocuğuma astım spreyi ialçalrı verdi ..nöbetçi eczanede ilaçları yokmuş almadan eve geldik..üstüne eşimle tartıştık..nasıl olur diye..benim içime sinmedi..ertesi gün gazi hastanesine götürdük orada tekrar film kan bakıldı çocuk sinüzit geniz akıntısına bağlı öksürük..şu an çok şükür iyi..ama bu yanlış teşhise inanıp çocuğuma ilçalrı kullansaydım ne olacaktı..kısaca berbat bir haftaydı ..bugünde ben ateşlendim hastayım..kilom iyi değil
geçen hafta:61
bu hafta:61.4
takıma bakamıyorum oğlumu uyutup uzanacağım..hepiniz öpüyorum ebrum ne durumda buralarda sanırım hamiş kuzuyuda çok öpüyorum..ebrum bana özelden telini verirmisin..
Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:Kaptan kaptan yardıma ihtiyacımız var 9.takımda.Listemizi oluşturduk sayılır ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusun:18::18:
Birde izinden dönen arkadaşımız var onun hesaplaması içinde yardım gerekiyor.
Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. Özellikle anne ve baba.bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyobikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden.kızlar muhabbetiniz çok güzel siz devam edin ben kaçar oğlumu işitme testine götürücem akşam gelemezsem yarın inş. burdayım öptüm hepinizi.
Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor.Ok bebegim
Bende iicem bananeee ecem tariiifffffff
Hosgeldinbebis nasil bakalim bugun
Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su içççççççççççççççççççyarıyor kesinlikle bugün cok sık gttim tuvalete birde su yag kontrolü yapıyorum ama anlayamıyorum hahahaha
sahalara dönüyorum cünkü +300
bu kadar rahatlık yeterr bugünkü menüm cok güzel yani bana göre :))
ayyyy missss gibi yaa aksam kokunun güzelligiyle mest oldummmm bendee bayılıyorummm bütün evi sardı koku cok güzeldiiiii
Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceliOf okurken gözlerim doldu... Ben babamın ağladığını düşünemiyorum benim yüzümden... Allah korusun ya.. Neyse geçmiş gitmiş zaten..
Okulda nöbetçiydi masa tenisi turnuvasında 2 öğretmeni eledi :) derslerde yoruldu oğluşu alıp evine geldi şuan bi okuyup ayağında da Eren'i sallıyor :)))
Bende yapayım bu çaydan genel tombik sorunu kabızlık
Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.Kizlar bugunki menum
Sabah:bir dilim kepek ekmegi
Bi tane haslanmis yumurta
Bi parca peynir
Domates salatalik yesillik
Ara:1 tanekuru incir
2 tane kuru kayisi
Ogle:bi bardak ayran
Ara: yarim elma
Aksam: bi parca izgara tavuk
İki kasik bulgur pilavi
Salata
300 mekik
60 icbacak calismasi
50 kol calismasi
2 litre su dahadaicerim
Bu arada bugun ilk defa ara ogun yaptimve suan coktok hissediyorum kendimi ayrica midemde agrimadi heralde birazda olsa zayifladigimdan
İstersen yaparsın Nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, Yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.Ebruuuuu sağlıklı beslenme ancak annemin yanında olurben öyle dere otu maydonoz yiyen bi tip değilim tavuk 1-2 gün yesem ok birde tembelim kendime ayrı eşime ayrı pişiremiyorum çok sorunlu bir tipim kabul şuan akşam için hiç birşey yiyesim yok mesela :/
Kayınvalidem her akşam bizde yiyin diyor ama şöyle diyeyim 5 kişilik pilav yaparken içine 1-1,5 su bardağı yağ koyan bir tip o yüzden yemeklerini yemek istemiyorumyoksa güzel olur yemekleri ama... İşte.
Biri beni dövsün ya annemi istiyorum o olsaydı yanımda istediğim yemek eve gelince hazır olurdu
Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuşevde olunca özellkle su icmeyi unutuyorum bugün bile daha yeni 1 bardak su ictim bunu düzene sokamadım bi
evetttt senin 5 tane 6,779 mesajınnn vaaaaaaaaarmıssss wohooo süper :))benmde 4 kalp olmasınaaaaaa azıcıkkk kaldı ama :)
Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkSabah
1 catal peynir
1 d. hindi füme
1 d. kızarmıs ekmek
Ögle
yok
Aksam
6 tane kusbası et (yemegin icinden sectim)
2 y.k domates corbası (özellikle yemek kasıgıyla koydum :)
yarım d. ekmek
1 lt elmalı tarcnlı cay
Onlar meraklı arkadaşlar Nihal'cimAa herkesler kaçmış bi ben birde 4 ziyaretçi...
Bu ziyaretçiler ne ola ki????
Kek olmamış Nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?Menümü yazayım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği domates peynir
Ayran
Öğle
2 dilim çavdar ekmeği peynir
Ucundan tadına bakmalık kek
Akşam
Sade döner ayran salata
geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralarda
Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.
Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırımonun için tebrik etmiştim tekrar tebrik ederim çok güzel gidiyorsun. Unutma ne kadar çabuk hedefe ulaşırsan o kadar güzel olur senin için.
Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışımYuvarlamamışsın olacaktı
Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık.
çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım.
Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.
Izinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. Izinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz.
Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfen
Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. Ihmal etme oğlunu. Inşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.
Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:
Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. özellikle anne ve baba.
Inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden.
Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor.dışarda kız, içerde o hiç rahat vermiyorlar bana Pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz orda da.
Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su iççççççççççççççççççç
Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceli
Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.
Istersen yaparsın nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.
Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuş
Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
Onlar meraklı arkadaşlar nihal'cim
Kek olmamış nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?
Geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralarda
Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. Çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.
Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırımOnun için tebrik etmiştim tekrar tebrik ederim çok güzel gidiyorsun. Unutma ne kadar çabuk hedefe ulaşırsan o kadar güzel olur senin için.
Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışımYuvarlamamışsın olacaktı
Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık.
Çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım.
Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. Öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.
İzinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. İzinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz.
Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. Çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfen
Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. İhmal etme oğlunu. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.
Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:
Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. Özellikle anne ve baba.
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden.
Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor.Dışarda kız, içerde o hiç rahat vermiyorlar bana Pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz orda da.
Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su iççççççççççççççççççç
Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceli
Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.
İstersen yaparsın Nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, Yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.
Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuş
Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
Onlar meraklı arkadaşlar Nihal'cim
Kek olmamış Nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?
Arzu'cum canım menün güzel olmuş ama yine sadece menü yazıp çıkmışsın. Bu konuyu konuştuk diye biliyorum lütfen geçmişi oku ve özellikle sana yazılan mesajlara cevap vermen lazım. Bu konuyu bu hafta halletmemiz gerekiyor yoksa maalesef seni paylaşımlarını düzeltene kadar izinli yazmak zorunda kalacağım.selam arkadaşlar...ben de menümü yazayım şimdi
sabah:2 dilim kepek ekmeği
bir parça peynir
1 domates ve şekersiz çay
öğle:1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu ıspanak
ekmek yok
akşam:1 kase çorba
1 tabak kabuska
yarım dilim ekmek
görüşmek üzere hayırlı geceler
.
Geçmiş çok ama maalesef Emine'cim geçmişi her geldiğimizde son mesajımızdan itibaren okuyoruz olur mu? Bu çok önemli takım için.ben geldimmm
ne kadar çok sayfa olmuş oku oku bitmedi valla :)
bütün mesajları okurken alıntı yapmayı unutmuşum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sınavım güzel geçti :):)
akşam öğünümü atlamamak için gelir gelmez yoğurt yedim sınavdan önce de çorba içmiştim birazdan da bi bitki çayı keyfi yaparım ohh miss
kızlar bana 1 2 saat müsaade verin. bugün sevgilimin doğum günüsü depastasını ve hediyelerini vermeye gitcem bu saate mi kaldın demeyin dünnkü pastayı hazır almıştım bu gün kendim yaptım :) hadi öptm hepinizi
Tatlım yaaa tuhaf gelmeye başladı bu durum bana gelemiyorum diyorsun gelip sadece bir mesaj bulup aradan ona cevap yazıp çıkıyorsun. Anlayamadığım bir sorun var ama çözemedim:26:ben bu hafta fazla kilo veremedim özür dilerim.inş haftaya daha iyi olacak.
İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler Tuğba'cım.Sağol bebeğm ya ama daha gidemediler 23:00'de çıkıcaklarmış yola ben de şimdi eve indim buraya yazayım merak etmeyn diye. Yine çıkıcam yukarı. Yarın sabah görüşürüz artık geç olur geldğimde çünkü :\
Hoşgeldin bebeğm de ben çıkıcam şimdi malesef
Sağol açelyaam
Şimdi bidaha gidiyorum onların yanına. Yarın görüşürüz yine inşallah e mi? Sizi seviyorum görüşmek üzere
Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Mesaj sayınıda not aldım. Ayrıca takıma bu kadar kısa bir sürede adapte olmana çok sevindim.bugünki menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara:
1 elma
öğle
1 porsiyon domates çorbası
3 yk yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
akşam:
1 porsiyon domates çorbası (sınavım vardı akşam idare etmek zorunda kaldım)
ara:
1 kase yoğurt (sınavdan çıkınca yedim gece fazla acıkmamak için)
1 fincan yeşilçay, 2 fincn karışık bitki çayı, 2,5 lt su içmişim. 1 saate yakın yürüyüş.
bugünlük benden bu kadar kızlar
sabah kursum var erken kalkmam lazım erken kalkıpta vaktim olursa bi günaydın der kaçarım sabah olmadı öğlene kalır artık :)
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
yarın görüşmek üzere :) öpüldünüzhadi kaçtım ben
hee bi de ben özel mesaj gönderemediğimden mesaj sayımı da buraya yazıyomuşum : 18
Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.Herkese merhaba,
Ben 21 yaşındayım, 87.6 kilo - 1.70 boyundayım. Sizlerle birlikte zayıflamayı çok isterim. Kadınlar kulübüne daha önce üye olmuştum, zayıflama forumlarını okuyordum ve ara ara yazıyordum. Fakat forum şifremi ve mail şifremi unuttuğum için yeni mailimle yeni hesap açtım. Hatta aslında zayıflama gruplarına katılabilmek için yeni hesap açtım. Siz de uygunsanız deneme sürecine girmek istiyorum. Cevabınızı heyecanla bekliyorum. Sevgiler :)
Hayırlı uğurlu olsun Beril'cim yenidenselam kizlar bugun minisimin disini kutladik.benim herif soylendi moylendi ama bitti sukurler olsun.eskiden bulgur varmista simdi neymis buda cart curt kaba kagat.elif pek keyf almadi yerlerin tozunu alamadi ya sikildi kucakta durmaktan.ben pek memnundum hatta kendi dislerimi bile kutladim denebilir.gorenler aaaaaa nasil zayifladin felan dediler.bende yok canim dogum sonrasi gitti diye havami attim.cekemeyenlerde hastamisin diye sordu.ay gicik oldum.neyse yinede guzeldi en azindan bu yuktende kurtulduk.oysa anneme gore evde yapsaydikta sonrasinda berilin anasi bellenseydi temizlikle daha iyi olurdu.
fotolarimizida eklerim bir gun insallah.
grup kacinci olmus bu hafta.sanirim ben bugun bir 3-5 kilo almisimdir.degil hafta ay lazim telafiye.sizler ne yapiyorsunuz canlarim.
Eskisinde hızlı yazıyor musun bilmem ama eskisinden daha okunaklı yazdığın kesinbos topik buldum top oynuyom sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay nede ozlemisim yaaaaaaaaaa yazmayi
eccik alistirma yapayim barim eskisi gibi hizli yaziyommu diye
Buse harikasın yaaaaa bayıldım söylediklerine, hele şu kıskanma meselesine koptum koptum kızım diyor ki anne niye gülüyosunkızlaaarabartısız 1 saattir okuyorum valla bu kadar konuştuğunuza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, gözüm seyrimeye başladı son sayfalarda artık
öncelikle takımdaki herkesi tebrik ederim
bugün çok feci bi gündü, tüm gün hizmet ettim, kadınlar gitmek bilmedi, çay, yemek, tatlı, çay, üzerine kahve, sonra meyveeeeeeeebir dukancı olarak düşünün halimii amaa umurumda olmadı. bana uygun olan tavuk ve kerevis salatasından yedim. tabi mayonezsiz ve cevizsiz olarak kendime ayırmıştım, tabi bunu kimse bilmiyor kadınlardan eheheh sonracııma kalan misafirler meyvelerini yerken ben de dedim, benim canım meyve istemiyor, izninizle ben puding ayırmıştım kendimi onu yiyecğim tabi kimse şekersiz olduğunu, tatlandırıcıyla yapıldığını bilmiyooorr beni çok kıskanan evli benden bi yaş büyük bi kız vardı bugün. o sevindi ben puding yerken hissettim yahu ahahah kamiiilll, bi bilse benim neler peşinde olduğumuuu ,
bugün kendime güvenim iyice geldi kızlar, ne bi kaçamak yaptım (zaten sadece 1 kaçamak yaptım dukan boyunca) ne de canım çektiiiisefaaam olsuuun beni kıskanan kız sen sıfır bedene yaklaştın herhalde dedi, nasıl yaptın diye beni sıkıştırıyoor, hiç dermiyim dukan diye. yook anacım kimsenin diline düşemem. önce bi kurtulayım kilolardan sonra söylerim anca. yine doğruyu söyledim ama tüm beyazları kestim dedim pirinç de dahil dedim, şekeri de kestim dedim. suyu da bol içiyorum öyle gidiyor dedim
işte böyleee
dukan menüm:
sabah dukan krep
bi dilim peynir
1 dilim jambon
ara yok (telaş vardı)
öğlen
tavuk salatası
kereviz salatası
ara
dukan puding
akşam
kereviz salatası
ızgara tavuk
ara
bir küçük kase yoğurt
hoş bulduk kaptaaanaaa var mııı deneyin valla, 3 hafta da deneseniz ben burda paylaşımda bulunduktan sonra mühim değil benim için
İşte böyle olması gerekiyor Sema'cım burası hep aklınızda olacak ki dolaylı yönden kilo verme işi hiç çıkmayacak aklınızdanben ve bi ziyaretçi ebruşum bak geziyorum vallaha burdan ayrı kalamıyorum annemlerdeydim ama telden girdim hızı biras yavaştı okudum okudum diyoki ablam sosyal medyaya kaymış hayırlı işler bahsettim hadi bakalım diyor ayrı kalamıyorum valla bağımlılık yapıyor herkese ii geceler kimsecikler yok yarasa benden başka
Menün gayet güzel. Keşke sporda olsaydı.bugünkü menümü unuttum paylaşmamışım
sabah
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
*domates
*salatalık
ara
* 1 adet elma
öğle
* 2 adet lahana sarma
* 1 bardak ayran
* 1 dilim ekmek
ara
*1 çay bardağı süt
akşam
* 4 kaşık nohut
*1 kase tarhana çorba annemde yedim
* salata
3 kupa yeşil çay
2.5 litre su
spor yok
Martı kardeş takımdan canım. Buse açıklamış zatenherkese ii geceler martı aşağıda ismini görüyorum hangi grupta isen sanada ii geceler
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz biran önce. Burdan ayrı kalmak konusunda haklısın. Kilo almak için birebir. Dikkat et o zaman bu arada soramadım senin şu hedef meseleni. Ama aklımda en kısa zamanda soracağım.kızlar uğruyamıyorum ama hep aklımdasınız inanın çok hastayım oğlumla grip oldum bunda da ne oluyo bize bilmiyom eşimden geldi eve üst solunum yolları felç durumdayız oglumla sabahaca ayaktaydım
kızlar burdan ayrılmak hiç yaramıyor kilo alıyorum elimden geldiğince burda olup yazacağım kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ta bahar çarptı galiba bizi
Oooooooooooooooo harika maşallah maşallah desene haftaya çok güzel bir sonuç gelecek senden.kızlaaar dün 54.8 gösteren tartı bugün 53.8 gösterdiiiiiiiiiiiiiiiama zaten ondan önceki gün 54.2 yi görmüştüm yani şişkinlik vardı üzerimde ve hepsi fooss diye gidivermiş
oleeeyy
olleeyyy
oleeeyyyyyyy
Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnnHerkese günaydıııııııııııııııııınnnmis gibi havada 1 saat yürüdük arkadaşımla duş aldım kahvaltı yaptm geldim bi bakim neler konuşmuşsunuz..
Sıkma canını Gülçin'cim. Bişey olmaz bir ifadeden. Gördüklerini bildiklerini söylersin. Takma bunları kafana.kızlar şimdilik çıkıyorum eşim öğlene kadar mesayide gidip bulaşığımı yıkayım zaten kursada gidemeyeceğim
karakola uğruyacağım daha size onu anlatmadım dün karakoldan aramışlar öğretmen arkadaşla tartışmış bizde orda dan geçerken gördüğümüz için tanık olduk dün ifade verdim çok kızgınım ya 2 çocukla mahkeme mahkeme gezecekmiyim ben şimdi ben duymadan ama öğretmeni tehditr etmiş kadın o da şikayetçi olmuş delirtirler insanı ben tanık olmak istemiyorum diyorum olmaz diyor polis siz ordan geçiyormuşsunuz diyor
eşimde söyledi bir sürü moralim bozuldu ben ne biliyim dövüşeceklerini
bu olay geçen kiyle farklı bu arada hergün bir olay mıknatıs gibiyim çektikçe çekiyorum kızlar ya
Öyle deme Ebru'cum yaaa kızımda hiç sorun çekmedim inşallah bunda da sorun çekmem. Çünkü o akşam benimle uyur sabah benimle uyanırdı. İnşallah buda öyle olur.çok geçmiş olsun canım oğlunada sanada
maşşallah yaaa çok kararlı ve istikrarlı görüyorum canım seni benimde hedefim 53 olmak en kısa sürede olucam inş.
kötü bi durum yaaa ama işte bazı şeylerden görmezden gelinemiyo malsef inş. Iş uzamazda sende böyle huzursuz olmazsın
günaydın canım iyi yapmışsın tadını çıkart bu günlerin çünkü bebek olunca uykusuz günler seni beklicek :18:
Not aldım canım.Günaydın kızlar herkese
Her ne kadar ben giderken kimse farkedip hoşçakal demese bile (biraz trip atayım size) ben geldim burdayım.....
Bugün çalışıyorum malesef istemeyerek oğlumda evde babasıyla beni beklicek artık. :2::2:
Bu arada ebrucum özelden atıcaktım ama malesef kutun doluymuş atamadım.
Geç kalmış bildirimnlerimi yapayım ben
22 şubat 9 adet
23 şubat 0 adet
24 şubat 0 adet
25 şubat 1 adet
26 şubat 7 adet
27 şubat 0 adet
28 şubat 0 adet
01 mart 8 adet
çok kötü bi liste kimse örnek almasın çünkü böyle giderse kovucak ebru beni listeden ona göre yani :18::18:
Kaçamak değilde sabah sabah nerden çıktı bu tatlı işi onu anlamadımBuarada size birşey sorayım
Sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?
Kızlar bu hafta bütün mesajlar bana. Zaten cumaya kadar herşey oturmuş olur. O zaman liste yayınlarım.Ay unutmadan kızlar mesajları kimlere göndereceğimiz belli mi????
Ben bu hafta ki listeyi göremedim???
Testin iyi geçmesine sevindim çünkü gerçekten çok zor bir test. Hele ki senin oğlun çok küçük. Çocuklara nasıl yapıldığını görmedim ama eminim zordur. İnşallah haftaya olan testte iyi geçer. Paylaşım içinde inşallah güzel şeyler olur. Çünkü dedim yaa az kaldı hedefine.canım öncelikle yüzünü kara çıkartmıcam izne falanda ayrılmıcam. Yani paylaşımlarıma dikkat edicem. Burda olduğum için güzel gidiyo bence kilolar bıraksaydım burayı kilolarım yapışır beni bırakmazlardı eminim. çünkü ille gaza gelmem gerek kilo vermem için
Testimiz iyi geçti ama sadece sağ kulak oldu test sol kulağa sıra geldiğinde malesef dağıldı benim oğlu biraz dikkat eksikliği var hemen dağılıyo dikkati artık sol kulağıda haftaya cuma olucak test.
Güzel bir düşünce mümkün olduğunca yürümek en iyisi. Olsun ucundanda olsa alma benceKeki ucundan böyle nasıl anlatayım minik ötesi aldım:) su hergün 2 lt bazen abartıp 3 lt içiyorum tmm bundan sonra yazayım:)
Spor yapmıyorum arada kardiyo ama bugün gün var ark.ın evine yürüyeceğim :) gerçi benim ev 80 derecelik açıya sahip bir yokuşun başında:)) arabayı aşağıda bırakıp yürüyeceğim :))
Not aldım canım.28.02 10 Msj
01.03 12 Msj
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu özelden atamadım
Menünün sende farkındasın Betül'cüm yorum yapmıyorum. Hadi bakalım inşallah bu hafta daha güzel olur senin için.BU arada ben de dunku menumu yazayimm
07:00
1 bardak sut
09:30
Az menemen
4-5 zeytin
2 dilim ekmek
12:30
1 kepce corba
2 yk tavuk sote
Az firinda patates (5-6 tane)
Ayran
14:00
1 portakal
Aksam muhammetlere davetliydik saat gec o yuzden
20:30
1 kepce corba
Bolca kusbasi et
2 kasij pilav
Salata
Ayran
Menum olmadi pek ama ekmek yemeyerek dengelemisimdir umarim pilav ve patatesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?