Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok geçmiş olsun canım.

çok geçmiş olsun canım oğlunada sanada

maşşallah yaaa çok kararlı ve istikrarlı görüyorum canım seni benimde hedefim 53 olmak en kısa sürede olucam inş.

kötü bi durum yaaa ama işte bazı şeylerden görmezden gelinemiyo malsef inş. Iş uzamazda sende böyle huzursuz olmazsın

günaydın canım iyi yapmışsın tadını çıkart bu günlerin çünkü bebek olunca uykusuz günler seni beklicek :18:

günaydın arkadaşlar nasılsınız?güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere.buğün hava burda harıka ben yürüyüşe cıkacam görüşmek üzere byee

Günaydın kızlar herkese
Her ne kadar ben giderken kimse farkedip hoşçakal demese bile (biraz trip atayım size) ben geldim burdayım.....
Bugün çalışıyorum malesef istemeyerek oğlumda evde babasıyla beni beklicek artık. :2::2:

Bu arada ebrucum özelden atıcaktım ama malesef kutun doluymuş atamadım.
Geç kalmış bildirimnlerimi yapayım ben
22 şubat 9 adet
23 şubat 0 adet
24 şubat 0 adet
25 şubat 1 adet
26 şubat 7 adet
27 şubat 0 adet
28 şubat 0 adet
01 mart 8 adet

çok kötü bi liste kimse örnek almasın çünkü böyle giderse kovucak ebru beni listeden ona göre yani :18::18:

[sıze=3]günaydın arkadaşlar nasılsınız?güzel bir hafta sonu diliyorum sizlere.buğün hava burda harıka ben yürüyüşe cıkacam görüşmek üzere byee[/sıze]

günaydın canım bursadada hava çok güzel eşimle kocamla dolaşmak isterdim bugün bende ama malesef çalışıyorum. Sana iyi gezmelker canım :2::2:

Aslında güzel fikir bizim hocaların çoğu sabah hazırlayıp okula geliyorlar bu hafta deneyeyim bende:)
Turnuvada umarım 1. Olurum bir tane cimri ötesi arkadaş var 1. Olmak için antreman yapıp duruyormuş :)) bakalım onu yenecek miyim kız hırs yapmış çanta için :))

Ne güzelmiş menün örnek alayım senden :) yalnız sabah haşlanmış yumurtayı sevemiyorum

Umarım gelirsin aktif bir kullanıcı olursun ve sende 10-20 kaç kilo vermek istiyorsan verirsin :)

Günaydın Ebrum bekliyoruz seni:)

Buarada size birşey sorayım

Sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?

Ayyy Allah iyiliginizi versin oku oku anca bitti gecnis
Gerci iznime cikmisim ne kasiyorsamm
Ama duramiyorum merak ediyorumm

Tugbacim beni ozledigini yazmissin sagoll ben de buralardayim ama izne ayrildim diye cikip gitmiycem merak etmeyinnn:))

Beril beni sormussun sana ozel mesaj aticam en kisa zamanda unutmazsam burada goremezsin muhtemelenn

Ebru rejimi bozmiycam merak etme hatta daha da azimliyim bu hafta :))

Buse masallah sana ne siki dukanci ciktin sennn

Nihal ne kadr iyi oynuyorsun bilmiyorum ama ben de iyi oynarim
Kapisalim bir ara

Emine menunu cok begendimmm ornek menu masallah

Sema dun gece buralardaymissin kimse takimi yalniz birakmiyo masallah

ACelya 1 ayin dolmus 1 ayda cok guzel kilo verdin tebrik ederimm

Gulcin hakkatten niye seni buluyor yaa, neyse seni cok da ilgilendiren bir olay degil gider verirsin ifadeni cabucak biter islemler ins sikma caninii

buarada size birşey sorayım

sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?

bence kötü bi kaçamak olur çünkü en nihayetinde tatlı. Sabahları masum gözükebilir ama şeker var içinde bence yapma serim canın çok tatlı istiyosa kuru üzüm kuru kayısı incir falan ye istersen sabahları

ay unutmadan kızlar mesajları kimlere göndereceğimiz belli mi????
Ben bu hafta ki listeyi göremedim???

canım bende bilmiyorum ebruya attım hepsini burdan

Günaydın herkeseee!
Umarım gelirsin aktif bir kullanıcı olursun ve sende 10-20 kaç kilo vermek istiyorsan verirsin :)
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Umarım bende sizlerle olurum. 32 - 33 kilo vermek istiyorum, çok uzun bir yol olacak. Bir yandan diyetisyenimden yardım alarak bir yandan da sizlerle motive olmak istiyorum.
Evet forumu iyice gezdim. Diğer takımlara, gruplara iyice baktım. Zaten mesaj sayısıda farkı belli ediyor. Bir de bu takım günün neredeyse her saatinde aktif oluyor sanki. Cuma Zayıflama Yarışmasına Katılmak İsteyenler topiğine yazmam gerekiyor biliyorum fakat ben sizlerle birlikte diyet yapmak istiyorum. Kaptan hanım umarım yazılarımı görür ve cevap verir. :)

Geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralarda

kilo bildirimi yapayım bende o zaman :)
salı günü başladım diyete ozaman: 75 kg
bugün:
74 kg
giden:
1 kg
Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. Çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.

Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum 7 li rakamlari gordum cok sukur

Baslangic:86

Gecen hafta:80.2

Bu hafta:79.5

Fark:0.7

%1.14
Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırım Onun için tebrik etmiştim tekrar tebrik ederim çok güzel gidiyorsun. Unutma ne kadar çabuk hedefe ulaşırsan o kadar güzel olur senin için.

Tuğba'cım yeni gelen arkadaşa kuralları yazabilir misin? Akşam yazmıştım topiğe. Senin ortalaman 1,22 canım ortalamamışsın.

Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışım Yuvarlamamışsın olacaktı

daha önce resmli olarak anlatmıştım mesajlar nasıl sayılıyor nasıl gönderiliyor diye yeni gelen arkadaşlar için, onlar duruyormuş faydası olur belki emoş.
Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık.

Çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım.

Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. Öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.

İzinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. İzinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz.

Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. Çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfen

Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. İhmal etme oğlunu. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.

Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:

bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyo bikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)
Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. Özellikle anne ve baba.

kızlar muhabbetiniz çok güzel siz devam edin ben kaçar oğlumu işitme testine götürücem akşam gelemezsem yarın inş. burdayım öptüm hepinizi.
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden.

Ok bebegim

Bende iicem bananeee ecem tariiifffffff

Hosgeldin bebis nasil bakalim bugun
Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor. Dışarda kız, içerde o hiç rahat vermiyorlar bana Pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz orda da.

Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su iççççççççççççççççççç

Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceli

Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.

İstersen yaparsın Nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, Yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.

Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuş

Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk

Aa herkesler kaçmış bi ben birde 4 ziyaretçi...
Bu ziyaretçiler ne ola ki????
Onlar meraklı arkadaşlar Nihal'cim

Menümü yazayım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği domates peynir
Ayran

Öğle
2 dilim çavdar ekmeği peynir
Ucundan tadına bakmalık kek

Akşam
Sade döner ayran salata
Kek olmamış Nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?

Geçmiş okumaktan dönemedim ki şimdiki zamana ama az kaldı bekleyin beni anacım geliyorum az kaldı

canım öncelikle yüzünü kara çıkartmıcam izne falanda ayrılmıcam. Yani paylaşımlarıma dikkat edicem. Burda olduğum için güzel gidiyo bence kilolar bıraksaydım burayı kilolarım yapışır beni bırakmazlardı eminim. çünkü ille gaza gelmem gerek kilo vermem için
Testimiz iyi geçti ama sadece sağ kulak oldu test sol kulağa sıra geldiğinde malesef dağıldı benim oğlu biraz dikkat eksikliği var hemen dağılıyo dikkati artık sol kulağıda haftaya cuma olucak test.

Keki ucundan böyle nasıl anlatayım minik ötesi aldım:) su hergün 2 lt bazen abartıp 3 lt içiyorum tmm bundan sonra yazayım:)
Spor yapmıyorum arada kardiyo ama bugün gün var ark.ın evine yürüyeceğim :) gerçi benim ev 80 derecelik açıya sahip bir yokuşun başında:)) arabayı aşağıda bırakıp yürüyeceğim :))

Kızlar dünkü mesaj sayısını atmayan bir sürü kişi var. Mesaj sayılarını bekliyorum atmayan olursa 0 geçecek biliyorsunuz. Emine'cim sen de dünkü mesajlarını sayıp yazar mısın canım? Geçmişte yazdın mı bilmiyorum daha bitiremedim ama yazdıysan eğer yeniden yazma okuyorum çünkü geçmişi

BU arada ben de dunku menumu yazayimm

07:00
1 bardak sut

09:30
Az menemen
4-5 zeytin
2 dilim ekmek

12:30
1 kepce corba
2 yk tavuk sote
Az firinda patates (5-6 tane)
Ayran

14:00
1 portakal

Aksam muhammetlere davetliydik saat gec o yuzden
20:30
1 kepce corba
Bolca kusbasi et
2 kasij pilav
Salata
Ayran

Menum olmadi pek ama ekmek yemeyerek dengelemisimdir umarim pilav ve patatesi

Arzu'cum canım menün güzel olmuş ama yine sadece menü yazıp çıkmışsın. Bu konuyu konuştuk diye biliyorum lütfen geçmişi oku ve özellikle sana yazılan mesajlara cevap vermen lazım. Bu konuyu bu hafta halletmemiz gerekiyor yoksa maalesef seni paylaşımlarını düzeltene kadar izinli yazmak zorunda kalacağım.

Geçmiş çok ama maalesef Emine'cim geçmişi her geldiğimizde son mesajımızdan itibaren okuyoruz olur mu? Bu çok önemli takım için.

ben bu hafta fazla kilo veremedim özür dilerim.inş haftaya daha iyi olacak.
Tatlım yaaa tuhaf gelmeye başladı bu durum bana gelemiyorum diyorsun gelip sadece bir mesaj bulup aradan ona cevap yazıp çıkıyorsun. Anlayamadığım bir sorun var ama çözemedim:26:

İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler Tuğba'cım. Allah kavuştursun denir sanırım

Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Mesaj sayınıda not aldım. Ayrıca takıma bu kadar kısa bir sürede adapte olmana çok sevindim. İnşallah hep böyle gider

Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.

Hayırlı uğurlu olsun Beril'cim yeniden

bos topik buldum top oynuyom sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay nede ozlemisim yaaaaaaaaaa yazmayi
eccik alistirma yapayim barim eskisi gibi hizli yaziyommu diye
Eskisinde hızlı yazıyor musun bilmem ama eskisinden daha okunaklı yazdığın kesin

Buse harikasın yaaaaa bayıldım söylediklerine, hele şu kıskanma meselesine koptum koptum kızım diyor ki anne niye gülüyosun Menün harika ötesi olmuş. Maşallah Deneme konusuna gelince anladın sen onu

İşte böyle olması gerekiyor Sema'cım burası hep aklınızda olacak ki dolaylı yönden kilo verme işi hiç çıkmayacak aklınızdan

Menün gayet güzel. Keşke sporda olsaydı.

herkese ii geceler martı aşağıda ismini görüyorum hangi grupta isen sanada ii geceler
Martı kardeş takımdan canım. Buse açıklamış zaten

Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz biran önce. Burdan ayrı kalmak konusunda haklısın. Kilo almak için birebir. Dikkat et o zaman bu arada soramadım senin şu hedef meseleni. Ama aklımda en kısa zamanda soracağım.

Oooooooooooooooo harika maşallah maşallah desene haftaya çok güzel bir sonuç gelecek senden. Bu arada hedef kilon kaçtı Buse'cim:26:

Herkese günaydıııııııııııııııııınnn mis gibi havada 1 saat yürüdük arkadaşımla duş aldım kahvaltı yaptm geldim bi bakim neler konuşmuşsunuz..
Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnn

Sıkma canını Gülçin'cim. Bişey olmaz bir ifadeden. Gördüklerini bildiklerini söylersin. Takma bunları kafana.

Öyle deme Ebru'cum yaaa kızımda hiç sorun çekmedim inşallah bunda da sorun çekmem. Çünkü o akşam benimle uyur sabah benimle uyanırdı. İnşallah buda öyle olur.

Not aldım canım. Ben farkettimde geç oldu yazmam

Buarada size birşey sorayım

Sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?
Kaçamak değilde sabah sabah nerden çıktı bu tatlı işi onu anlamadım Kendine büyük bir hedef koy mesela 6 lı rakamları görünce canın en çok neyi istiyorsa onu ödül olarak düşün. Motivasyonun artacaktır. Ebru'nunda dediği gibi şekeri hayatından çıkarmaya çalış çünkü hiç bir faydası yok işlenmiş şekerin. Doğal şeker daha faydalı vücuda. Kurutulmuş meyveler ve yaş meyveler çok iyi şeker deposu.

Ay unutmadan kızlar mesajları kimlere göndereceğimiz belli mi????
Ben bu hafta ki listeyi göremedim???
Kızlar bu hafta bütün mesajlar bana. Zaten cumaya kadar herşey oturmuş olur. O zaman liste yayınlarım.

Testin iyi geçmesine sevindim çünkü gerçekten çok zor bir test. Hele ki senin oğlun çok küçük. Çocuklara nasıl yapıldığını görmedim ama eminim zordur. İnşallah haftaya olan testte iyi geçer. Paylaşım içinde inşallah güzel şeyler olur. Çünkü dedim yaa az kaldı hedefine.

Güzel bir düşünce mümkün olduğunca yürümek en iyisi. Olsun ucundanda olsa alma bence
28.02 10 Msj
01.03 12 Msj
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu özelden atamadım
Not aldım canım.

Menünün sende farkındasın Betül'cüm yorum yapmıyorum. Hadi bakalım inşallah bu hafta daha güzel olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…