Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beslenme ve aktivite düzenin mükemmel görünüyor. Umarım hep böyle devam edersin, çok güzel. :)

Eda'cım menün gayet güzel canım afiyet olsun. Ama menülerimizi akşam en son yemeğimizden sonra toplu şekilde yazıyoruz. Böyle ayrı ayrı yazınca takip etmek zor oluyor.

canim sikiliyor yawwwwwwwwwwww
kislar gelmis hosgelmis

Venus seni cok sevdim cunku yazismada cok guzel bir Turkce kullaniyorsun.
Noktakama isaretlerine kadar her sey kusursuz
Cok hosuma gidiyor boyle kisiler.

Ben klavyeden dolayi Turkce karakter kullanmiyorum, bir an ozenmedim degil. :))

Kizlar ben simdilik cikiyorum, tramvaydayim telefondan okuyup yazmak biraz midemi bulandirdi.
Aksam gelmeye calisacagim tekrar
Cok kaynatmayin, olculu olun:)
Okumasi cok zor oluyor

hoşgeldin cnm :) bende yeniyim burda 4 gün oldu bende diyete başlayalı. forumun inanılmaz faydasını gördüm düzenli olarak girin. kilo verenleri gördükçe daha da mutlu ve hevesli oluyosun. bu arada ismim emine emoş diyebilirsin.

sen de hoşgeldin cnm yukarıda yazdığım gibi bende yeniyim kararlıyım :) burda olmak gerçekten çok faydalı bıkmadan usanmadan devam eder hedefine ulaşırsın umarım. boyumuz aynıymış bende 55 kg olmak istiyorum ama şimdilik 60 koydum hedefimi ulaşınca 55 e düşmeyi planlıyorum. burdaki arkadaşlardan faydalanmaya çalış ben faydalanıyorum :) bütün yeme alışkanlıklarımı teker teker bırakıyorum sayelerinde :)

Beslenme ve aktivite düzenin mükemmel görünüyor. Umarım hep böyle devam edersin, çok güzel. :)
Sağol canım ayın 11,inden beri hep bu şekilde devam ediyorum ve bırakmayacağım inşallah.
Eda'cım menün gayet güzel canım afiyet olsun. Ama menülerimizi akşam en son yemeğimizden sonra toplu şekilde yazıyoruz. Böyle ayrı ayrı yazınca takip etmek zor oluyor.

Öylemi canım bilmiyordum.
Bende akşam yemeğinden sonra payşarım ozaman

Eda'cım bide 5 mesaj kuralımız var kurallarda okumuşsunuzdur. Her akşam yazdığımız en son mesajdan sonra o günkü mesajlarımızı (00:00 -24:00) arasında ki mesajlarımızı sayıyoruz. Bu hafta bütün mesajlar bana gönderiliyor özel olarak. Mesela günün ilk mesajını 00:02 de yazmışsın. Ordan başlayıp en son mesajına kadar sayıyorsun ve o günkü mesaj sayını bana gönderiyorsun. Haftaya mesaj sayma listesi yayınlayacağım. O yayınlandıktan sonrada o gün mesajlar kime gönderiliyorsa ona göndermen lazım. Geçmişte bir yerde Tuğba anlatmış mesaj sayma olayını. Bakayım paylaşayım onu. Aklınıza takılan yer olursa sorarsınız. Venüs'cüm bu senin içinde geçerli canım. Senin özel mesaj hakkın yok. O nedenle sen topikten çıkmadan en son mesajının altına sayını eklersin. Ben not alırım ordan.

Memnun oldum emoşcum.Evet birlikten kuvvet doğar lafına çok inanıyorum bende canım.

Dışarda kalan üye olmak istemem yahu :) Bütün üyelere ismimi, Facebook ve Skype adresimi özel mesaj olarak ileteceğim. Sizlerle de özel olarak iletişime geçmek isterim. Kullanılabilir bir nick olarak "VENUS" demeniz yeterli :) Teşekkürler anlayış gösterdiğiniz için.

Ben geldim :) yeni gelenler varmisss hosgeldiler :)
Bir venus gordum bizim kizimizin adi da Venus olucakkk :)) ask tanricasi

Ben birkaç sayfa geride 10 mesaj olarak okumuştum sanırım yanlışmı hatırlıyorum yoksa:26:Tamam canım mesaj kuralınıda anladım.

canim sikiliyor yawwwwwwwwwwww
kislar gelmis hosgelmis
Hayırdır inşallah :26:

daha önce resmli olarak anlatmıştım mesajlar nasıl sayılıyor nasıl gönderiliyor diye yeni gelen arkadaşlar için, onlar duruyormuş faydası olur belki emoş.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flama-yar305351mas305-12963.html#post29105281 mesajın aslı burda kızlar tıklayarak mesaj nasıl sayılıyor bakabilirsiniz.

inş. Canım karar vermek başarmanın yarısıdır. Sen yarısını tamamladın bile

kaptan olmak bötle bişey daliba

Ben birkaç sayfa geride 10 mesaj olarak okumuştum sanırım yanlışmı hatırlıyorum yoksa:26:Tamam canım mesaj kuralınıda anladım.
Aslında en az 5 mesaj ama mümkün olduğunca bol paylaşım yapmak önemli. O sadece formalite bir sayı. Şöyle düşün bütün üyeler geliyor en az 20 mesaj yazıyor, sen geliyor 5 mesaj yazıyorsan o olmaz. Zamanla söylemek istediğimi daha iyi anlarsın. Hatta bir ara kurallarda 10 mesaj olarak değiştirmeyi düşündüm ama bu insanları çok fazla zora sokarsa diye eski haliyle bıraktım.

Ecem hoş geldin canım

Beril senin şu takım canlandırma fikrin ne alemde? Devam ediyor mu hala?

Tamam kaptancığım. Günlük mesaj sayımı hem mesaj başlığına yazarım, hem de ayrıca not alırım. Böylece haftalık çizelge yapmak daha kolay olur.
Sağol canım ayın 11,inden beri hep bu şekilde devam ediyorum ve bırakmayacağım inşallah.
Nazar değmesin başarılarının devamını dilerim canım. :)

Kesinlikle öyle yapacağım canım. Buradaki samimiyet, motivasyon öyle kolay kolay bulunabilecek bir şey değil. İmkanlarımın değerini bilerek başarılı olacağım umarım.
Çok teşekkür ederim Betülcüğüm. Sonuçta Türkiyeli bir üniversite öğrencisi olarak böyle ufak tefek farklılıklar yaratmak benim görevim. Ben de buna dikkat etmene çok sevindim. Hoşçakal, görüşürüz. :)

ha dunku tikinmamin bedeli yaklasik +2kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…