slm şekerler kızlar uyandığımdan beridir bir baş dönmesi mide bulantısı çok kötüyüm başım sallanıyor sanki tansiyondamı sıkıntı var bilmiyorum sabaha karşıda yatağın içinde üşüdüğümü hissettim odada sıcak ankarada sanırım hasta olcam bi kırıklık var üzerimde nasılsınız bakalım bi geçmişe bakam iice kötü olmadan
ha dunku tikinmamin bedeli yaklasik +2kg
kesinlikle hamilesinnnnnnnnnnnnnn
abla dün yorum yapcaktımda alıntılamadım valla süper kadın üst tarafta bi 5 kilo taşıyor sanırım EHEHE
Çok memişli bir avatar olmuş Berilciğim. :))avatarim nasilllllllllll
Merhaba, hoşbulduk. Venus güzel bir nick oldu, ben beğendim. Hehehe :)Ben geldim :) yeni gelenler varmisss hosgeldiler :)
Bir venus gordum bizim kizimizin adi da Venus olucakkk :)) ask tanricasi
Teşekkür ederim canım. Fakat sanırsam kalan yarısı en zor kısmı... :)inş. Canım karar vermek başarmanın yarısıdır. Sen yarısını tamamladın bile
Geçmiş olsun. Bence bir aile hekimine muayene olup, antibiyotik almaya başlayın.slm şekerler kızlar uyandığımdan beridir bir baş dönmesi mide bulantısı çok kötüyüm başım sallanıyor sanki tansiyondamı sıkıntı var bilmiyorum sabaha karşıda yatağın içinde üşüdüğümü hissettim odada sıcak ankarada sanırım hasta olcam bi kırıklık var üzerimde nasılsınız bakalım bi geçmişe bakam iice kötü olmadan
yok o ihtimal yok ondan eminim hani bi kırıklık var hasta olmaya delalet sanırım
Çok memişli bir avatar olmuş Berilciğim. :))
Merhaba, hoşbulduk. Venus güzel bir nick oldu, ben beğendim. Hehehe :)
Teşekkür ederim canım. Fakat sanırsam kalan yarısı en zor kısmı... :)
Geçmiş olsun. Bence bir aile hekimine muayene olup, antibiyotik almaya başlayın.
bdv de adriyanalin kısmını anlamadım? Sanırım adrenalin ama bdv kısmını çözemedimbilmiyorum ki,sanirim oturmak bana gore degil.birde aksam bir arkadasla yazismistik burdami diye bakacaktim sonra ani bir kararla bdv de adriyanalin ariyorum arada sizede bakiyom.
Ben niye kurayım ki öyle bir isteğin varsa zaten sen halledersin, bana ne gerek varevet hayirdir takimmi kuracan bana
Ciddimisin yaaa o kadar farketmiş mi? Bu arada senin şu regl olayı noldu? Var mı bi gelişme.avatarim nasilllllllllll
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini almaya çalış. Tansiyondan şüpheleniyorsan tuzlu ayran için.slm şekerler kızlar uyandığımdan beridir bir baş dönmesi mide bulantısı çok kötüyüm başım sallanıyor sanki tansiyondamı sıkıntı var bilmiyorum sabaha karşıda yatağın içinde üşüdüğümü hissettim odada sıcak ankarada sanırım hasta olcam bi kırıklık var üzerimde nasılsınız bakalım bi geçmişe bakam iice kötü olmadan
İyi yolculuklar Tuğba'cım özletme kendiniBiz gidiyoruuuuuuuuzzzz hepinizi Allah'ıma emanet ediyorum görüşmek üzere inşallah
Bende görünce soracaktım hayırdır Beril nerden esti bu avatar diyeheheeeeeeeeeee
hic memisli bir kadinin baska nasil imrentisi oluduki
ben memis istiyorum.anam ne bicim bir laf oldu buda yawwwww
Çok memişli bir avatar olmuş Berilciğim. :))
Merhaba, hoşbulduk. Venus güzel bir nick oldu, ben beğendim. Hehehe :)
Teşekkür ederim canım. Fakat sanırsam kalan yarısı en zor kısmı... :)
Geçmiş olsun. Bence bir aile hekimine muayene olup, antibiyotik almaya başlayın.
bir derdim var demek canimcim.bdv de adriyanalin kısmını anlamadım? Sanırım adrenalin ama bdv kısmını çözemedim
Ben niye kurayım ki öyle bir isteğin varsa zaten sen halledersin, bana ne gerek varMerak ettim sadece.
Ciddimisin yaaa o kadar farketmiş mi? Bu arada senin şu regl olayı noldu? Var mı bi gelişme.
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini almaya çalış. Tansiyondan şüpheleniyorsan tuzlu ayran için.
İyi yolculuklar Tuğba'cım özletme kendini
kucuk boyuk banane istiyom.hasani kandirma girisimlerimde emin adimlarla ilerliyorum tatlimBende görünce soracaktım hayırdır Beril nerden esti bu avatar diyeAma bunlar çok büyük yaaa sen azcık küçük yaptır yaptıracaksın
Hadi bakalım güzel bir düşünce. Bol bol kalori yakmalarkızlar güneş kaybolmadan şu güzel havanın tadını çıkarmaya gidiyorum 1 saat yürüyüş yapayım üstüne de egzersiz perfect :) hadi öptm hepinizigörüşürüz
Allah iyiliğini vermesin Beril senin yaaaaa, yeni dank etti ama sen söylemesen imkanı yok bulamazdımbir derdim var demek canimcim.
sende sorunca bende umuitlendim simdi belki bir bildigi var diye
regl olmayacagimi ve nedenini yazmistim
kucuk boyuk banane istiyom.hasani kandirma girisimlerimde emin adimlarla ilerliyorum tatlim
ebru sen bir akil ver ya cok talep var ama grup yok puskute sorsammi
Hehhehheh memiş bir kadının olmazsa olmazlarından biridir. Sen de haklısın canım. :))heheeeeeeeeeee
hic memisli bir kadinin baska nasil imrentisi oluduki
ben memis istiyorum.anam ne bicim bir laf oldu buda yawwwww
13. Takımın devreye girdiği her noktada uyum sağlamaya hazırım. Hihimalesef canım işte tam o noktada 13. takım ve diyet devreye giriyo
Oooh. Keyfine bak canım. Ben diyetisyenimle bir sonraki randevumuzdan sonra spora başlayacağım. İlk hafta beslenme düzenimi oturtmaya çalışacağım. İyi sporlar sana, kolay gelsin. :)kızlar güneş kaybolmadan şu güzel havanın tadını çıkarmaya gidiyorum 1 saat yürüyüş yapayım üstüne de egzersiz perfect :) hadi öptm hepinizigörüşürüz
Hoşçakal canımmm :)Biz gidiyoruuuuuuuuzzzz hepinizi Allah'ıma emanet ediyorum görüşmek üzere inşallah
[ı]canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Kızım babasıyla konuşacak skype dan. öpüyorum hepinizi.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?