Az önce aşağıya bi baktım tam 7 kişiyiz.
Yeni gelenler bizden iyi çıktı valla helal olsun diyorum.....
Bu gazla kilolarda gider bence
geçmiş olsun gülçincim al benden de o kadar sanırım bende grip olacağım belirtiler başladı bugün üşüme bulantı eşim kızım bir ay oldu rabbim bekçi olmamı istemişti bende tık yoktu bir ay sonra çıktı inşş olmam yanılırım ama kötüyüm sanki zor yazıyorum vallakızlar uğruyamıyorum ama hep aklımdasınız inanın çok hastayım oğlumla grip oldum bunda da ne oluyo bize bilmiyom eşimden geldi eve üst solunum yolları felç durumdayız oglumla sabahaca ayaktaydım
kızlar burdan ayrılmak hiç yaramıyor kilo alıyorum elimden geldiğince burda olup yazacağım kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ta bahar çarptı galiba bizi
saol buseccim allahım sanada nasip eder inşş memnun oldum bi emine daha yani süper...Günaydın kızlaarBugün kahvaltıya davetliyiz :18: Eheheh şaka şaka hiç panik değilim ben şimdi güzelce yanıma kendi kahvaltımı alcam. orda da varsa haşlanmış yumurta yiyebilirim, dukanda yumurta izinli. alışveriş yapmam lazım dukana uygun hindi fümem ve jambonum bitti, sırf peynir ve omletle ya da kreple kahvaltı yapmak da iç açıcı olmuyor telefonumda net paketim yok ama en kısa zamanda alacağım, işsizliğin züğürtlüğün gözü kör olsun
dün spor yapamamıştım. şimdi kalkınca 30 sağ 30 sol bacak ve 50 şer 50 şerden 100 popo çalıştımyazaaa aym em fitoooooo
ay ben yerim senin o 2 yaşındaki fit busenikız daha 2 yaşında yahu manken çıta deyince sandım büyük genç kız maşallah nazar değmesin, çocukken nasılsa genelde öyle gider, gerçi ben de çıta gibiydim ama bi ara oldu duba gibi neyseki atlatıyorum şükür hepimiz kurtulacağız azimle bu kilolardan allah analı babalı büyütsün canım, çocuk bambaşka bir şeydir elbet, allah isteyen herkese tattırsın
o benim dukandaşım, yol arkadaşım. kendisinin adı emineeeeeee9. takımdan canım, harika bi insandır
süper mAşallahkızlaaar dün 54.8 gösteren tartı bugün 53.8 gösterdiiiiiiiiiiiiiiiama zaten ondan önceki gün 54.2 yi görmüştüm yani şişkinlik vardı üzerimde ve hepsi fooss diye gidivermiş
oleeeyy
olleeyyy
oleeeyyyyyyy
aynen gülçincim öle bişi hep diyorum hiçbir şeye bu kadar sabır gösteremessin annelik hem sabır işi hemde dünyanın en güzel mutluluğu herkes tadar inşşöncelikle takıma maşallah diyorum bu geçmiş okumakla bitmezçok güzel olmuş canım afiyet olsun cuma günü nohutu yemen de harika
anne olmak böyle bişey akşam yatarken hep eşime anlatırım kuzularım şöyle böyle diye sonrada özlerim der gider uykularında öperim bir iyice kokuları bile başka
takma kafana verirsin sen o kiloları hayırlı olsun canım tekrar elifciğin dişi
maşallah çok hızlısın epey fark ediliyor
gerçekten mi bende bilmiyorum mecburen kullanıyorum şimdilik bişey yok
çok geçmiş olsun deryacım üzüldüm bizde aynı hastalıktan kırılıyoruz
sen yaparsın becerirsin herşeyi ecemcim maşallahın var
zor bir durum insan annesini babasını hiç üzmek istemez ama olmuş sen mutlu ol annen baban hep mutlu olur zaten
maşallah 1 ayda çok güzel kilo vermişsin tebrikler
canını sıkma ya bildiğini anlat unut gitsinkızlar şimdilik çıkıyorum eşim öğlene kadar mesayide gidip bulaşığımı yıkayım zaten kursada gidemeyeceğim
karakola uğruyacağım daha size onu anlatmadım dün karakoldan aramışlar öğretmen arkadaşla tartışmış bizde orda dan geçerken gördüğümüz için tanık olduk dün ifade verdim çok kızgınım ya 2 çocukla mahkeme mahkeme gezecekmiyim ben şimdi ben duymadan ama öğretmeni tehditr etmiş kadın o da şikayetçi olmuş delirtirler insanı ben tanık olmak istemiyorum diyorum olmaz diyor polis siz ordan geçiyormuşsunuz diyor
eşimde söyledi bir sürü moralim bozuldu ben ne biliyim dövüşeceklerini
bu olay geçen kiyle farklı bu arada hergün bir olay mıknatıs gibiyim çektikçe çekiyorum kızlar ya
ebruuu hoşgeldinGünaydın kızlar herkese
Her ne kadar ben giderken kimse farkedip hoşçakal demese bile (biraz trip atayım size) ben geldim burdayım.....
Bugün çalışıyorum malesef istemeyerek oğlumda evde babasıyla beni beklicek artık. :2::2:
Bu arada ebrucum özelden atıcaktım ama malesef kutun doluymuş atamadım.
Geç kalmış bildirimnlerimi yapayım ben
22 şubat 9 adet
23 şubat 0 adet
24 şubat 0 adet
25 şubat 1 adet
26 şubat 7 adet
27 şubat 0 adet
28 şubat 0 adet
01 mart 8 adet
çok kötü bi liste kimse örnek almasın çünkü böyle giderse kovucak ebru beni listeden ona göre yani :18::18:
valla nihalim üçü karışınca hiç ii bişi çıkacağını sanmıyorum irmik helvası oluyor oda tatlı grubu alemsin kızzzBuarada size birşey sorayım
Sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?
afiyet olsun betüşşşBU arada ben de dunku menumu yazayimm
07:00
1 bardak sut
09:30
Az menemen
4-5 zeytin
2 dilim ekmek
12:30
1 kepce corba
2 yk tavuk sote
Az firinda patates (5-6 tane)
Ayran
14:00
1 portakal
Aksam muhammetlere davetliydik saat gec o yuzden
20:30
1 kepce corba
Bolca kusbasi et
2 kasij pilav
Salata
Ayran
Menum olmadi pek ama ekmek yemeyerek dengelemisimdir umarim pilav ve patatesi
edacım hoşgeldin amacına ulaşmak dileğiyle azimli ol eminim ulaşacağız hep birlikteÇağırdığın için çok teşekkür ederim LAydLiNe
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.Bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.
memnun oldum canım ben sema 28 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum şu an ev hanımıyım ama ilerde çalışmayı düşünüyorum inşBen 32 yaşındayım arkadaşlar Antalya'da yaşıyorum evliyim bir kızım var.Bekarken hep zayıftım evlenince çok kilo aldım.Hiç bir zaman 80 kilonun üzerine çıkmadım.İbre 80 e yaklaştıkça hep frenledim kendimi.En son geçtiğimiz yıl temmuz ayında 78 kg. iken bir ay yediklerime dikkat edip, diyetsiz bir şekilde 75. kg. düştüm ardından diyete başlayıp 20 günde 4 kg. daha verip 71 kg. düştüm.Sonra kendimi iyice salıp yedim yedim durdum ve 76.5 kg. ken kafama dank etti yine11 şubat 2013 'te tekrar diyete başladım ve tam 4 kg. verdim. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi. Ama bu kez kararlıyım ilk hedefim 65 daha sonra 60 kg. olmak istiyorum.Ve hedefledim kiloya ulaşınca yarım kg. alsam bile kilomu verip sabit kiloda kalmak istiyorum.
venüscüm sende hoşgeldin aynı dilekler senin içinde geçerli canım benimMerhabalar,
Ben de yeni adaylardan biriyim. Kendimi kısaca tanıyayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Bazen başarıyorum fakat devam ettiremiyorum bazen ise hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Şuan hayatım boyunca çıktığım en yüksek kiloya ulaşmış bulunuyorum. Fazla kilolarım nedeni ile kendime olan güvenimi kaybettim, sırf kendimden utandığımdan aslında harika olabilecek bir ilişkiden kaçtım. En sonunda üzüntüden ve utançtan canıma tak etti. Tatile gitmiştim, dönüşte hemen (Yani dün öğlen vakti oluyor) diyetisyene gittim. Ölçümlerimi yaptırdım ve bugün de diyete başladım. Kararlıyım. Sabretmeyi ve alışkanlık edinmeyi öğrenmek istiyorum.
Kilo: 87.6
Hedef kilo: 55
Boy: 1.70
al bendende o kadar tuğba o haliyle burada ya allah razı olsunEbru'm..
Sen görevin olmadığı halde bizlerle böyle ilgileniyorsun, ablalık, kardeşlik, dostluk ediyorsun ya,
Allah senin her işini rast getirsin..
Yuvanızdan, ailenizden tüm yaşamınızdan mutluluk sağlık huzur hiç ama hiç eksik olmasın..
Çok gönülden söylüyorum bunları. Allah razı olsun senden..
afiyet olsun çok ii canımArkadaşlar bende ilk menümü paylaşayım
sabah:
aç karnına 1 kupa yeşil çay
kk kadar yağsız beyaz peynir
2 dilim uno denge light
1 salatalık, 1 domates
1 haşlanmış yumurta
tek şekerli çay
Ara:
sade activia
Öğlen:
buharda haşlanmış brokoli
ve havuçtan oluşan
çok az yağ ve limonlu salata
Şimdi sporumu yapacağım 5 dakika twister, omuz ve kol egzersizi,100 mekik,iç bacak egzersizi.
Gün içerisinde 2,5 litre suyumuda tüketiyorum.Günde 3 kupa yeşil çay, 1 kupada lipton beşi bir yerde içiyorum.
abla ya napacaksın hiç bir işe yaramıyor ağırlıktan başkaaabende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm
venüscüm sende hoşgeldin aynı dilekler senin içinde geçerli canım benim
ben geldiiiim :) yürüdüm koştum egzersiz yaptım güzel havanın tadını çıkardım üstüne de bi duş aldım ohh mis rahatım şimdi birazdan akşam menümü hazırlayacağım. herkes kaçmış kimsecikler yok akşama çorba yapıcam önerisi olan var mı?
Süpersin canım. Bende güvenle ve severek spor yapacağım umarım eninde sonunda bir gün. heheh
ya var ya ben bırak spor yapmayı yürümeyi 3 duraklık mesafedeki yere bile otobüsle giderdim şimdi hep yürüyorum gideceğim yerlere. her geçen gün daha da seviyorum sporu :) sen de seversin :)
umarım hem kilo vermek hem de 13. Takıma zaman ayırmak için aynı azimi kendimde bulabilirim. Elbette dalgalanmalar olacaktır fakat en önemlisi asla vazgeçmemek, bırakmamak. Hem takımımı hem de diyetimi asla bırakmayacağım inşallah.
geçmiş olsun gülçincim al benden de o kadar sanırım bende grip olacağım belirtiler başladı bugün üşüme bulantı eşim kızım bir ay oldu rabbim bekçi olmamı istemişti bende tık yoktu bir ay sonra çıktı inşş olmam yanılırım ama kötüyüm sanki zor yazıyorum valla
saol buseccim allahım sanada nasip eder inşş memnun oldum bi emine daha yani süper...
Süper maşallah
aynen gülçincim öle bişi hep diyorum hiçbir şeye bu kadar sabır gösteremessin annelik hem sabır işi hemde dünyanın en güzel mutluluğu herkes tadar inşş
canını sıkma ya bildiğini anlat unut gitsin
ebruuu hoşgeldin
valla nihalim üçü karışınca hiç ii bişi çıkacağını sanmıyorum irmik helvası oluyor oda tatlı grubu alemsin kızzz
afiyet olsun betüşşş
edacım hoşgeldin amacına ulaşmak dileğiyle azimli ol eminim ulaşacağız hep birlikte
memnun oldum canım ben sema 28 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum şu an ev hanımıyım ama ilerde çalışmayı düşünüyorum inş
venüscüm sende hoşgeldin aynı dilekler senin içinde geçerli canım benim
al bendende o kadar tuğba o haliyle burada ya allah razı olsun
afiyet olsun çok ii canım
abla ya napacaksın hiç bir işe yaramıyor ağırlıktan başkaaa
Yapcaksanda anormal olmasın normalinden olsun
ben geldiiiim :) yürüdüm koştum egzersiz yaptım güzel havanın tadını çıkardım üstüne de bi duş aldım ohh mis rahatım şimdi birazdan akşam menümü hazırlayacağım. Herkes kaçmış kimsecikler yok akşama çorba yapıcam önerisi olan var mı?
Çok haklısın canım. Ben zaten en başta kendim için azimli olmayı öğreneceğim. Uzun zamanlarım geçecekmiş gibi geliyor burada, bende ailenin bir parçası olacağım. :)bende bu dalgalanmaları yaşıyorum malesef bu aralar ama gitmek istemiyorum azda paylaşımda bulunsam bazen hiç gelemesemde arkadaşlar bana kızsada çıkmayı düşünmüyorum hedefe kadar gelemeyeceğimiz zaman bildirmek gerekiyo yoksa sinirler haklı olarak tavan yapıyo bilmem anlatabildimmi.
Sen bu azimle devam et diyeti bırakma bunu öncelikle kendimiz için yapıyoruz çünkü
İyi hafta sonları canım :)Ben kaçtım kızlar eve gidicem birazdan eşimle oğlum beni bekliyolar
Hepinize iyi hafta sonları
inş. Gece gelmeye çalışıcam tekrar
ben hep erteledim diyet yapmayı yedim de yedim şimdi ise çok sevdiğim yemeklere bir anda sırtımı döndüm. ama pişman değilim beni bu hale onlar getirdiUmarım ben de senin gibi olurum canım. Daha ilk günüm, önümde onlarca belki yüzlerce gün var. Hayırlısı...
ev ahalisi olarak mercimekte karar kıldık :) şimdi pişiyo :)bende bu dalgalanmaları yaşıyorum malesef bu aralar ama gitmek istemiyorum azda paylaşımda bulunsam bazen hiç gelemesemde arkadaşlar bana kızsada çıkmayı düşünmüyorum hedefe kadar gelemeyeceğimiz zaman bildirmek gerekiyo yoksa sinirler haklı olarak tavan yapıyo bilmem anlatabildimmi.
Sen bu azimle devam et diyeti bırakma bunu öncelikle kendimiz için yapıyoruz çünkü
hoşbuldum canım.....
ezo gelin (missssss ben çok severim)
Mercimek (tam kış çorbası)
Yağurt çorbası (hafif bi çorba diyet için ideal)
tarhana çorbası (biraz kalorisi yüksek)
şimdilik bunlar geldi aklıma afiyet olsun kuşum şimdiden
sana da iyi haftasonları cnm :)Ben kaçtım kızlar eve gidicem birazdan eşimle oğlum beni bekliyolar
Hepinize iyi hafta sonları
inş. Gece gelmeye çalışıcam tekrar
Ben de koskoca 6 ayın fark etmeden fakat hedeflediğim şekilde geçmesini istiyorum ama işte bu yol uzun ve dikenlerle dolu benim için...ben hep erteledim diyet yapmayı yedim de yedim şimdi ise çok sevdiğim yemeklere bir anda sırtımı döndüm. ama pişman değilim beni bu hale onlar getirdiben halen şaşkınım başladım ve 4 gün bitti 5. günümdeyim bu olcak 4 5 hafta belki aylar farkına bile varmıcaz :)
Çok memişli bir avatar olmuş Berilciğim. :))
Merhaba, hoşbulduk. Venus güzel bir nick oldu, ben beğendim. Hehehe :)
Teşekkür ederim canım. Fakat sanırsam kalan yarısı en zor kısmı... :)
Geçmiş olsun. Bence bir aile hekimine muayene olup, antibiyotik almaya başlayın.
Gercekten öyleee Venüs tabiki biz isim olarak düsünüyoruz nick degil insallah bir kızımız olurda koyarızz :))
Gecmisi okuyacagım aksam teker teker hakkında detaylı fikre sahip olup uzuun bir hosgeldin mesajı yazıcam
Ben kısaca kendimden bahsedeyim. :) yaklasık 19 kilo verenlerdenim gecen hafta bu takımdan mezun oldum ama asıl hedefim 55 o nedenleee hala bu takımın eskiilerinden ve de üyelerinden biriyim :)
23 yasımdaym nisanlıyım istanbuldanım bu kadarcık :)
Arzu'cum canım menün güzel olmuş ama yine sadece menü yazıp çıkmışsın. Bu konuyu konuştuk diye biliyorum lütfen geçmişi oku ve özellikle sana yazılan mesajlara cevap vermen lazım. Bu konuyu bu hafta halletmemiz gerekiyor yoksa maalesef seni paylaşımlarını düzeltene kadar izinli yazmak zorunda kalacağım.
Geçmiş çok ama maalesef Emine'cim geçmişi her geldiğimizde son mesajımızdan itibaren okuyoruz olur mu? Bu çok önemli takım için.
Tatlım yaaa tuhaf gelmeye başladı bu durum bana gelemiyorum diyorsun gelip sadece bir mesaj bulup aradan ona cevap yazıp çıkıyorsun. Anlayamadığım bir sorun var ama çözemedim:
İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler Tuğba'cım.Allah kavuştursun denir sanırım
Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Mesaj sayınıda not aldım. Ayrıca takıma bu kadar kısa bir sürede adapte olmana çok sevindim.İnşallah hep böyle gider
Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.
Hayırlı uğurlu olsun Beril'cim yeniden
Eskisinde hızlı yazıyor musun bilmem ama eskisinden daha okunaklı yazdığın kesin
Buse harikasın yaaaaa bayıldım söylediklerine, hele şu kıskanma meselesine koptum koptum kızım diyor ki anne niye gülüyosunMenün harika ötesi olmuş. Maşallah Deneme konusuna gelince anladın sen onu
İşte böyle olması gerekiyor Sema'cım burası hep aklınızda olacak ki dolaylı yönden kilo verme işi hiç çıkmayacak aklınızdan
Menün gayet güzel. Keşke sporda olsaydı.
Martı kardeş takımdan canım. Buse açıklamış zaten
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz biran önce. Burdan ayrı kalmak konusunda haklısın. Kilo almak için birebir. Dikkat et o zaman bu arada soramadım senin şu hedef meseleni. Ama aklımda en kısa zamanda soracağım.
Oooooooooooooooo harika maşallah maşallah desene haftaya çok güzel bir sonuç gelecek senden.Bu arada hedef kilon kaçtı Buse'cim:26:
Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnn
Sıkma canını Gülçin'cim. Bişey olmaz bir ifadeden. Gördüklerini bildiklerini söylersin. Takma bunları kafana.
Öyle deme Ebru'cum yaaa kızımda hiç sorun çekmedim inşallah bunda da sorun çekmem. Çünkü o akşam benimle uyur sabah benimle uyanırdı. İnşallah buda öyle olur.
Not aldım canım.Ben farkettimde geç oldu yazmam
Kaçamak değilde sabah sabah nerden çıktı bu tatlı işi onu anlamadımKendine büyük bir hedef koy mesela 6 lı rakamları görünce canın en çok neyi istiyorsa onu ödül olarak düşün. Motivasyonun artacaktır. Ebru'nunda dediği gibi şekeri hayatından çıkarmaya çalış çünkü hiç bir faydası yok işlenmiş şekerin. Doğal şeker daha faydalı vücuda. Kurutulmuş meyveler ve yaş meyveler çok iyi şeker deposu.
Kızlar bu hafta bütün mesajlar bana. Zaten cumaya kadar herşey oturmuş olur. O zaman liste yayınlarım.
hayırlı akşamlar kaptanım elimden geldiği kadarıyla katılmaya çalıştım.dün mesela 6 mesaj yazmışım eve geç gelmiştik bugünde az önce eve geldık.ben burda 24 saat uturmuyorumki.coçuklarım zaten hiç rahat bırakmıyor hemen kaldırıyorlar benı.defalarca sizede yazmıştım ben calışan bayanım eşim başımda olmadıgından dış işler iç işler cocuklar ev yaptırıyorum insaatı herşeyle ben ilgileniyorum.elimden geldiği kadarda size cevap yazmaya yorum yazmaya çalışıyorum.ama o kadar üzüldümki her seferınde bu konu benım yüzüme carpılınca ve menümü bile yazamadım içimdeki bütün heves kırıldı takımdan cıkma kararı aldım.bu geceden itibaren adımı sile bilirsiniz. sizleride yorduğum için özür dilerim allaha emanet olun.herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?