Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az önce aşağıya bi baktım tam 7 kişiyiz.
Yeni gelenler bizden iyi çıktı valla helal olsun diyorum.....
Bu gazla kilolarda gider bence

Umarım hem kilo vermek hem de 13. takıma zaman ayırmak için aynı azimi kendimde bulabilirim. Elbette dalgalanmalar olacaktır fakat en önemlisi asla vazgeçmemek, bırakmamak. Hem takımımı hem de diyetimi asla bırakmayacağım inşallah.

geçmiş olsun gülçincim al benden de o kadar sanırım bende grip olacağım belirtiler başladı bugün üşüme bulantı eşim kızım bir ay oldu rabbim bekçi olmamı istemişti bende tık yoktu bir ay sonra çıktı inşş olmam yanılırım ama kötüyüm sanki zor yazıyorum valla

saol buseccim allahım sanada nasip eder inşş memnun oldum bi emine daha yani süper...
süper mAşallah
aynen gülçincim öle bişi hep diyorum hiçbir şeye bu kadar sabır gösteremessin annelik hem sabır işi hemde dünyanın en güzel mutluluğu herkes tadar inşş
canını sıkma ya bildiğini anlat unut gitsin

ebruuu hoşgeldin

Buarada size birşey sorayım

Sütle az irmik az şekerle tatlı yapsam üstüne ceviz koysam sabahları yesem nasıl olur????
Kötü mü kaçamak mıdır?
valla nihalim üçü karışınca hiç ii bişi çıkacağını sanmıyorum irmik helvası oluyor oda tatlı grubu alemsin kızzz
afiyet olsun betüşşş

Çağırdığın için çok teşekkür ederim LAydLiNe
Kuralları okudum,anladım vede kabul ettim.Bu topikte daha çok motive olup daha çok kilo verebileceğimede inanıyorum.
edacım hoşgeldin amacına ulaşmak dileğiyle azimli ol eminim ulaşacağız hep birlikte

memnun oldum canım ben sema 28 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var ankarada oturuyorum şu an ev hanımıyım ama ilerde çalışmayı düşünüyorum inş

venüscüm sende hoşgeldin aynı dilekler senin içinde geçerli canım benim

al bendende o kadar tuğba o haliyle burada ya allah razı olsun
afiyet olsun çok ii canım

bende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm
abla ya napacaksın hiç bir işe yaramıyor ağırlıktan başkaaa
yapcaksanda anormal olmasın normalinden olsun

kızlarr ben çıkıyorum daha fazla dayanamayacağım akşam gelemez isem bilinki çok kötüyüm eşimi aradım erken gel dedim girmeye çalışırım akşam ama kötü olursam giremem eşimle papaz olmayalım beni çağırdın hala nettesin demesin düzelirsem mutlaka burda olurum öpüyorum herkesi

ben geldiiiim :) yürüdüm koştum egzersiz yaptım güzel havanın tadını çıkardım üstüne de bi duş aldım ohh mis rahatım şimdi birazdan akşam menümü hazırlayacağım. herkes kaçmış kimsecikler yok akşama çorba yapıcam önerisi olan var mı?

Süpersin canım. Bende güvenle ve severek spor yapacağım umarım eninde sonunda bir gün. heheh

ya var ya ben bırak spor yapmayı yürümeyi 3 duraklık mesafedeki yere bile otobüsle giderdim şimdi hep yürüyorum gideceğim yerlere. her geçen gün daha da seviyorum sporu :) sen de seversin :)

Umarım ben de senin gibi olurum canım. Daha ilk günüm, önümde onlarca belki yüzlerce gün var. Hayırlısı...

bende bu dalgalanmaları yaşıyorum malesef bu aralar ama gitmek istemiyorum azda paylaşımda bulunsam bazen hiç gelemesemde arkadaşlar bana kızsada çıkmayı düşünmüyorum hedefe kadar gelemeyeceğimiz zaman bildirmek gerekiyo yoksa sinirler haklı olarak tavan yapıyo bilmem anlatabildimmi.
Sen bu azimle devam et diyeti bırakma bunu öncelikle kendimiz için yapıyoruz çünkü

hoşbuldum canım.....

ezo gelin (missssss ben çok severim)
Mercimek (tam kış çorbası)
Yağurt çorbası (hafif bi çorba diyet için ideal)
tarhana çorbası (biraz kalorisi yüksek)

şimdilik bunlar geldi aklıma afiyet olsun kuşum şimdiden

Ben kaçtım kızlar eve gidicem birazdan eşimle oğlum beni bekliyolar

Hepinize iyi hafta sonları
inş. Gece gelmeye çalışıcam tekrar

Çok haklısın canım. Ben zaten en başta kendim için azimli olmayı öğreneceğim. Uzun zamanlarım geçecekmiş gibi geliyor burada, bende ailenin bir parçası olacağım. :)

İyi hafta sonları canım :)

Umarım ben de senin gibi olurum canım. Daha ilk günüm, önümde onlarca belki yüzlerce gün var. Hayırlısı...
ben hep erteledim diyet yapmayı yedim de yedim şimdi ise çok sevdiğim yemeklere bir anda sırtımı döndüm. ama pişman değilim beni bu hale onlar getirdi ben halen şaşkınım başladım ve 4 gün bitti 5. günümdeyim bu olcak 4 5 hafta belki aylar farkına bile varmıcaz :)

ev ahalisi olarak mercimekte karar kıldık :) şimdi pişiyo :)

sana da iyi haftasonları cnm :)

Ben de koskoca 6 ayın fark etmeden fakat hedeflediğim şekilde geçmesini istiyorum ama işte bu yol uzun ve dikenlerle dolu benim için...

Gercekten öyleee Venüs tabiki biz isim olarak düsünüyoruz nick degil insallah bir kızımız olurda koyarızz :))
Gecmisi okuyacagım aksam teker teker hakkında detaylı fikre sahip olup uzuun bir hosgeldin mesajı yazıcam
Ben kısaca kendimden bahsedeyim. :) yaklasık 19 kilo verenlerdenim gecen hafta bu takımdan mezun oldum ama asıl hedefim 55 o nedenleee hala bu takımın eskiilerinden ve de üyelerinden biriyim :)
23 yasımdaym nisanlıyım istanbuldanım bu kadarcık :)

Son düzenleme:
Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril Beril BEN NASIL SEN BURADAYKEN BURADA OLMAM CIKAR DISARILARDA GEZERİM OOFFFF YAAAAAAAAAAAAAA BİLSEYDİM ADIM ATMAZDIMM DISARILARA ESASLI DOBRA SÖZÜNÜ ESİRGEMEYEN DÜZGÜN KADINNN NASIL ÖZLEDİM SENİ BİR BİLSEN (

Venüs süper bir isim inan, adımın Venüs olmasını çok isterdim. :) Yaşlarımız da yakınmış canım. Benim de hedefim 30 küsür kilo vermek. Umarım senin gibi başarılı olanlar grubuna girerim ben de... :)

hayırlı akşamlar kaptanım elimden geldiği kadarıyla katılmaya çalıştım.dün mesela 6 mesaj yazmışım eve geç gelmiştik bugünde az önce eve geldık.ben burda 24 saat uturmuyorumki.coçuklarım zaten hiç rahat bırakmıyor hemen kaldırıyorlar benı.defalarca sizede yazmıştım ben calışan bayanım eşim başımda olmadıgından dış işler iç işler cocuklar ev yaptırıyorum insaatı herşeyle ben ilgileniyorum.elimden geldiği kadarda size cevap yazmaya yorum yazmaya çalışıyorum.ama o kadar üzüldümki her seferınde bu konu benım yüzüme carpılınca ve menümü bile yazamadım içimdeki bütün heves kırıldı takımdan cıkma kararı aldım.bu geceden itibaren adımı sile bilirsiniz. sizleride yorduğum için özür dilerim allaha emanet olun.herşey gönlünüzce olsun.

bu takıma çağrıldım sonunda... 85.5 kiloyum şuanda cumaya kaç olucam çokkk merak ediyorum.. kilo çizelgesini yapamıyorum bi türlü ama.. nasıl olcak bu iş:)

mayısın ortalarında 65 civarı olmak istiyorum ve azmediyorumda ... herkese bol şans dilerim...

Arzucuğum, lütfen üzülme arkadaşım, kıyamam ben sana..Lütfen zayıflama hevesin kırılmasın..Ben hep senin yanındayım..Burayı sana ben önerdim, benim yüzümden üzülmeni de asla istemem..Herşeyi gözlemliyorum ve ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..Kaptanınız da bu konuda haklı..En iyisi sen daha fazla yorulup zorlanmadan müsade al ve biraz dinlen arkadaşım..Asla yalnız olduğunu da hissetme, çok yorulduğunu ve çok uğraştığını ben biliyorum fakat bilmeyenler tabiki anlamakta zorlanabilir..Her zaman yanındayım arkadaşım..Bunu sakın unutma..:26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…