Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

a kıyamam noldu kiii biraz ağır bi ceza olmamış mı :26:
Sorma canım yaaa resmen delirtti beni. Odasını topluyoruz birlikte aradan gün geçmeden tekrar dağılıyor. Bide ben artık zorlanıyorum, eğilemiyorum, odanın her yeri oyuncak dolu zaten, en son geçen hafta bütün oyuncakları tasnifledik. Peluşlar bir yere, Barbie ler bir yere, yemek takımları vs vs hepsini ayrı ayrı kutuladık. Düzenli bir hale getirdik. Akşam kardeşime gideceğiz yemeğe, hadi dedim hazırlan dayınlara gideceğiz kitaplarınıda al dersinin kalan kısmını orda yaparız. Bi baktım silgisi, kalemtıraşı, kalemleri yok ortalıkta. Allahım herşeyi karıştırmış yine silgisi bebek pusetinin içinde yemek takımlarının arasından çıktı. Kalemtraşı yok ortalıkta ara bul dedim. Bulamıyor. Odada kendisi kaybolacak az daha. O sinirle topladım bütün oyuncaklarını. Madem sen değer vermiyorsun oyuncaklarına kimse değer vermez dedim. Hatta o sinirle bebeklerinden birini parçaladım. Ben bağırınca zaten dayak yemişten beter oluyor. Ama ilk defa beni öyle gördü. En az iki hafta çıkartmayacağım hiç bir oyuncağını. Belki o zaman daha değerli olur oyuncaklar. Düşünsene evde oyuncak adına yok yok. Ne ararsan var. Ama şimdiki çocuklar kıymetini bilmiyor hiç bir şeyin. Bakalım bu iki hafta nasıl geçecek. Hem birazda hayal gücü gelişir oyuncaksız.

Olur olur bana güven olmaz, sağım solumda pek belli olmaz diyomuşum :95::111:

Tuğba'cım ben kaçıyorum canım biraz uzanayım. Ayaklarım şişti yine. Geçmişe de akşam bakmaya çalışırım inşallah. Kızlar 1 ve 2 Martın mesaj sayısını atmayanlar var. Lütfen günü gününe yollayın mesaj sayılarını. Yoksa 0 olacak. Buraya yazanları not aldım. Onların yeniden yazmalarına gerek yok.

Anlıyorum sinirlenmekte haklıymışsın ama çocuklar bazı şeyleri çok zor öğreniyorlar ve alışkanlık haline getiriyorlar Şimdi hazırlanıp çıkıcam meleğim ama gelince konuşuruz yine bunu. Kendine çok iyi bak, yıpratma kendini. Öpüyorum

yok valla beril abla değiştirmeye beraber gittik atasay bi de markası. gümüşe alerjim var zaten kabartıyo her yerimi altına da mı var acaba

Selam kızlar ben geldim Ne var ne yok?

hoşgeldinnn :) valla ben süperim Ebrucuğum sen nasılsın? bebiş nasıl? kızın biraz yoruyo sanırım :) ilgi mi istiyo biraz halamın kızı var 3 yaşında şimdi halam yine hamile. o da ilgi çekmek için türlü türlü şeyler yapıyo da :)

ayyy inşallah bugünkü mesaj sayımı özel mesaj olarak atabilcem

Teşekkürler canım ya :) moralim gitti ama şimdi geçti :)

Ti yanlış yazmışım :) ya lazer epilasyon yaptıracağım bilgi alayım sizden dedim Beril kesin yaptırmıştır dedik :))

Takım kaptanıyla ekmek kadayıfı yiyerek kaçamağın dibine vurmak Ne güzel hayaller bunlar Ama adı üstünde hayal

Bana uyar benide çağırın :)

Biliyorum benimki sabırsızlıkta. Degil ki o güzellk salonu evime braz ters kalıyodu usengeclikten bıraktım birde bitis garantili almıstııımmmmm :))))
Alsınn yaa isi ne :))) hahah saka saka sırada kurutmaa makinası varrr önce onu alalım :)
Kendisi gümrük işiyle ugrasıyor müşavir

Teşekkürler Betül'cüğüm bende seni sevdim. :) Görüştüğümüzde gelinlikler hakkında konuşuyor iken seni çok iyi anlamıştım.
Camasıııırr makinaaaammmmmmmm coook tatlıı yaaa :)) hemen zaman gecsede tüm elektroniklerimi kullanmaya baslasam ayyy ayyayayayay ayayyy gelinlik provam icin son 1 ayım kaldıııııııı lalalalalalalalalalalalalaaay

Tuubiiiiissssssssssss yaptımmm yaptımm ben yaptımm :)) coookk tatlı bi görsennnn bi havası var aynı benim gibi hahahahahahaha :)))))
Beril sen birde üstüne ekmekkkkk kadayıfı alacagınızzz olsunnnn hain köftelerrrr

Betüüll tasınıyormussunuz hayırlı olsunn enerjine hayranım hem is hem gezmee hem ev tası aman masalllaaahhhhh nazar degmesin

Emooss altın kararma yapmaz gümüs kararır benim alyansım sarı altın tektasım beyaz arada bakıma götürüyorum o da tası icin yanları oksitleniyo sudan sabundan o kadar bide daha iyi parlasn diye hahahahahaahah ama benimki gercek belki farkediyordur bilemicem ki bizimde alyanslarımız atasay ama bi sıkıntı cıkmadı cok seviyorumm herkesin gözüne sokar gibi hahahahah :))

Gelelimmmm bugünün güzel haberine beni kim gördüysee ecem senden biri daha cıkmıs gibi dedi uzun zamandırr görmüyolar tabii :)) okulun gündemi ben ve verdigim kilolarr oldu :)) genelde tombis kızlar ortalaması yüksek artık zayflama kıskanıyoruz dediler dedilerde bende bir siskinlik oldu anlatamam hala gecmedi sanki patlicamm filistinli arkadasımın o kadar dikkatini cekti ki dua okudu bana

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. :) Burada gerçekten bir aile var. Kilo verme süreci benim gibi fazla kilo çok olanlar için oldukça sancılı, hem psikolojik anlamda hem de fiziksel olarak yıpratıcı. Uzun zaman birlikte olacağımızı düşünüyorum. Herkesi çok sevdim, herkesin yorumlarını dikkate alıyorum. İyi ki gelmişim. :) Türkçe konusuna gelecek olursak; bu herkes için çok güzel bir alışkanlık olmalı. Hem insanın kendini doğru ifade etmesi açısından hem de görsellik açısından bakıldığında hoş buluyorum. :)
Hayal kurmak güzeldir bundan asla vazgeçme
Aslına bakarsan canım ben hayal dünyasında yaşayan biriyim zaten. Hayal kurmayı çok seviyorum ama hayalperestliğim beni gerçek dünyadan soyutluyor. Bu yüzden kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. :)
Çok merak ettim nasıl bir terapistti ki bu?
Umarım çok uzun sürmez. Sabretmeyi öğrenebilmiş birisi değilim, umarım sizlerle öğreneceğim. Zayıflama süreci ne kadar uzarsa ben okadar zorlanırım. Yazın yolu yarılamış olursam herkese benden yeşilçay! hihihi :)
avatarimdanda anlasilacagi uzere memikten bugunluk vazgectim yerine kurabiye kemirmek istiyommmmmmmmm
MEMİŞ! Ama olsun kurabiyenin de bir çekiciliği var.

Çok imrendim şuan sana canım... Benim de hayalim bu inanır mısın? Kim bilir ne kadar mutlu olmuşsundur. Aman nazar değmesin. Toplamda kaç kilo verdin canım sen? :)

07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek

11.30
Yarım simit
Sekersiz cay

14:15
Tost
Ayran

1 lt su daha icerim amaa

Çok imrendim şuan sana canım... Benim de hayalim bu inanır mısın? Kim bilir ne kadar mutlu olmuşsundur. Aman nazar değmesin. Toplamda kaç kilo verdin canım sen? :)

Amiinnnnn :)) darısııı basınaaaa :)
Toplamda 18.4 kilo verdimm :)

Son düzenleme:

huu huuu

ben geldim kızlaarr kendime ciciler aldım geçmişi okuyayım hemen geliyorum

07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek

11.30
Yarım simit
Sekersiz cay

14:15
Tost
Ayran

1 lt su daha icerim amaa
Akşam yemeği yok mu canım

Amiinnnnn :)) darısııı basınaaaa :)
Toplamda 18.4 kilo verdimm :)
Maşallaaah! Umarım ben de o günleri görürüm :)
ogun atlamamani oneririm venus ozelikle kahvalti canim
Okadar geç kalktım ki canım kahvaltı yapamadım. Bir de üşendim hazırlama.. Öğün atlamak çok tehlikeli, bütün gün acıkırım sandım ama neyse ki pek etki etmedi. Büyük ihtimalle ilk günler olduğu içindir.

Semaaaaaaaaa naptın o nasıl bir alıntı öyle Kızlar sakın Sema'nın mesajı alıntılamayın. Sanırım telefondan giriyor karışmış alıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…