huu huuu
ben geldim kızlaarrkendime ciciler aldım geçmişi okuyayım hemen geliyorum
neler aldın canım alışveriş deme biz kadınlara dibimiz düşüyor valla ne görsek saldırıyoruzhuu huuu
ben geldim kızlaarrkendime ciciler aldım geçmişi okuyayım hemen geliyorum
harfler çoğaldıkça ödevlerde bitmek bilmiyor 1 saattir yazı yazdırıyorum bende ebrucum sen nasılsın ödemlerin indimi hamişlik nasıl gidiyor.Geçmişe bi göz atayım iyice çoğalmadan yoksa oku oku yaz yaz bitmiyor. Ayaklarımı uzatayım biraz dinleneyim dedim ama nerdeeeeeee kız geldi okuldan. Onun derslerini bitirdik. Size bakayım birazcık dedim ne var ne yok diye.
harfler çoğaldıkça ödevlerde bitmek bilmiyor 1 saattir yazı yazdırıyorum bende ebrucum sen nasılsın ödemlerin indimi hamişlik nasıl gidiyor.
ecem nazar değmiş olmasın oku canım biraz maşallah manken gibisin zatenGelelimmmm bugünün güzel haberine beni kim gördüysee ecem senden biri daha cıkmıs gibi dedi uzun zamandırr görmüyolar tabii :)) okulun gündemi ben ve verdigim kilolarr oldu :)) genelde tombis kızlar ortalaması yüksek artık zayflama kıskanıyoruz dediler dedilerde bende bir siskinlik oldu anlatamam hala gecmedi sanki patlicamm filistinli arkadasımın o kadar dikkatini cekti ki dua okudu bana
bir ecem menüsü07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek
11.30
Yarım simit
Sekersiz cay
14:15
Tost
Ayran
1 lt su daha icerim amaa
hayalde olsa kilo yapar falan hayalde kurmayalım tugbaTakım kaptanıyla ekmek kadayıfı yiyerek kaçamağın dibine vurmakNe güzel hayaller bunlar Ama adı üstünde hayal
ahh yarama tuz bastın sanki ebru kanadı birden oyuncak neysede o silgi işi beni delirtiyor 2 günde bir silgi alıyoruz devamlı evin içinde silgi arıyoruzSorma canım yaaa resmen delirtti beni. Odasını topluyoruz birlikte aradan gün geçmeden tekrar dağılıyor. Bide ben artık zorlanıyorum, eğilemiyorum, odanın her yeri oyuncak dolu zaten, en son geçen hafta bütün oyuncakları tasnifledik. Peluşlar bir yere, Barbie ler bir yere, yemek takımları vs vs hepsini ayrı ayrı kutuladık. Düzenli bir hale getirdik. Akşam kardeşime gideceğiz yemeğe, hadi dedim hazırlan dayınlara gideceğiz kitaplarınıda al dersinin kalan kısmını orda yaparız. Bi baktım silgisi, kalemtıraşı, kalemleri yok ortalıkta. Allahım herşeyi karıştırmış yine silgisi bebek pusetinin içinde yemek takımlarının arasından çıktı. Kalemtraşı yok ortalıkta ara bul dedim. Bulamıyor. Odada kendisi kaybolacak az daha. O sinirle topladım bütün oyuncaklarını. Madem sen değer vermiyorsun oyuncaklarına kimse değer vermez dedim. Hatta o sinirle bebeklerinden birini parçaladım. Ben bağırınca zaten dayak yemişten beter oluyor. Ama ilk defa beni öyle gördü. En az iki hafta çıkartmayacağım hiç bir oyuncağını. Belki o zaman daha değerli olur oyuncaklar. Düşünsene evde oyuncak adına yok yok. Ne ararsan var. Ama şimdiki çocuklar kıymetini bilmiyor hiç bir şeyin. Bakalım bu iki hafta nasıl geçecek. Hem birazda hayal gücü gelişir oyuncaksız.
aslında eşim çok yardımcı o konuda da birimiz ödev yaptırıyor birimiz 2 yaşındaki oğlumla ilgileniyor yoksa kızın defter kalem hak getire evde kızılca kıyamet kopuyorŞuan 16 aylık oğlumun okula başlayıp ödevînin olduğunu düşündük eşimle :) babadan direk yanıt anan öğretmen o yaptırsın
Kız Buse sen yine hergün tartılıyor musun? Daha önce anlaşmıştık bu konuyu seninleherkese günaydıın kızlaaardaha kahvaltımı yapmadım ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 600 gr gitmiş düüün
Diyetisyenlerin verdikleri listelerin kişiye göre hazırlanması gerekiyor Ecem'cim Venüs'ün kü de öyle hazırlanmış ama saatini yazmamış diyetisyen. Yazmadığı içinde böyle oluyor. Eğer bu şekilde giderse zaten çok iyi kilo veremez. Çünkü akşam öğününün erken yenmesi çok önemli.Elmalı cay yap kuzum ben faydasını görüyorum ama pirinc lapasından uzak dur :)) ben yapamadım yiyemedim kötüydüü
Ohh ne güzel gaza getirebiliyorsam seni :))
Anlıyorum haklı olarak gec yiyorsun yemeğini :) peki diyetisyen süt ve meyve vermis diyorsun yaa saat hayli gec oluyor yatmaya yakın ama biz meyveyi gec saatte tüketmiyoruz acaba dogru bildigimiz bir yanlıslık mı var
Fakat sunuda söylemeden gecemeyecegim ben 6 defa diyetisyene gittim listeyi uyguladıgımda kilo veremedim :)
Sen kendine elbise odası yap bence. Anca kurtarırkızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
Koysaydın yaaa bakardık, merak ediyorum seni. Zaten bi seni bi Beril'i görmedik. Hatun sır gibi saklıyor kendiniAllahıma şükür ya:)
Buarada boydan fotomu çektim 9 kilo sonra tekraar giyip çekip koycam buraya:)
Geçmiş olsun Sema'cım. Geç oldu biraz ama umarım şimdi iyileşmişsindir.Kızlar çok kötüym dün gece serum yedim bamamıştım demedi her tarafım dökülüyor sanki telden girdim beni idare edin ebruşum sana yazıyorum özellikle ara ara girmeye çalışırım parmaklarında derman yok inanın
Zaten diyet kelimesini çıkart aklından. Burda öğrenmen gereken tek şey sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmek. Zaten bunlardan sonra kilolar kendiliğinden gidiyor. En sonunda da doğru beslenme alışkanlığı kazandığın için kolay kolay kilo almıyorsun zaten.Kesinlikle bu yüzden diyetisyene ve sizlere başvurdum zaten kiloyu korumayı, diyeti devam ettirmeyi beceremiyorum. Onca kiloyu geri almak beni depresyona sokmuştu. Kilolarımdan kurtulmak bana yepyeni bir hayat verecek! Hep beraber başaracağız, manken gibi olacağız umarım :)
KOLAY GELSİİİN! Dolay olayı sıkıntılı
Hihihi eskiden tam Venüs'tüm. Beyaz ten, kızıl saç... Hem Venüs de benim gibi dombili
Hadiii yaaa senin gelinlik miydi o? Hemen bi daha bakıyorum.Mezuniyetimde yayınlayacağımmmm :)))
Ama gelinlikli halterci kolumun çıktığı fotom var :) gelinliklerin olduğu albümde :)
Buse senin çok çok su içmen lazım. Dukan yaptığın için. Proteinin kolay süzülebilmesi için böbreklerden. Suyu sakın ihmal etme.eceeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
ay bugün su içemedim düzgün yaaa suya yükleneyiiiimsanki burada suyunu unutmuyorsun dimi ecem demeye çalışıyorum
Güle güle kullan Ecem'cim. İyi yapmışsın 11 kg luk almamakla. Beril'de söylemiş zaten. Gerek kalmıyor o kadarına. Sadece uyku setlerinde yada büyük örtülerde işe yarıyor. Onun haricinde gerekli değil bence. Bulaşık makinasında da öyle oluyor. Çok programlı alıyorsun. Sonra bi bakmışın tek program takılı kalmış hep onunla yıkıyorsunBen geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off
Sanada geçmiş olsun Emine'cim. Umarım şimdi daha iyisindir. :26:ben geldiim :) noluyo bugün bize ya herkes bi hasta bende hastenelik oldum bugün iğne yaptılar gene acımadanbu hafta sporum aksayacak gibi. ama diyete tam gaz devam
bu arada bu gün tartıldım 73,6
400 gr daha gitmiş oooohhhh
topluca herkese geçmiş olsun diyorum çabucak iyileşelim hep beraber :)
Ecem yaaaa bu öyle büyük bir dert ki çamaşırın yıka yıka bitmiyor. Hele bide çocuk olsun o zaman daha zor. Benim kız bazen üzerinden çıkanı yere bırakıyor. H opppp çamaşır makinasına. Resmen anam ağlıyor. Hadi yine makine yıkıyor ama onu makinaya yerleştir, as, kurut, katla. Bide ben tek tek yerleştiririm. Tersine çevrilecekleri, hassaları felan ayıra ayıra. Sonra asması daha problem zaten kazaklar bi yere, pantolonlar bi yere onlar bi yere bunlar bi yere, katlama kısmı daha beter, sanki mağaza satış temsilcisiyimBen sık camasır yıkıyom gerci bi kere gynce 2. Defa gymiyorum dolaptan yere düsse bile hemen yıkamaya atıyorum elektrıik tasarruflu aldık makinayı mesela kazan döndükce kendi elektirigini üretiyor bugün fiste takılı degildi makina kazanını cevirdi yetkili kisi hemen ısıkları yandı ekranı acıldı
Yok kuzum tadilatını yaza yaptırıcaz kiracı var simdi yazın cıkıcak evden banyolar mutfak parkeler degisecek camasır odası giyinme odası hepsi yeni bastan yapılıcak bi kapılarla camlar kalıcak :))
Aynen Gülçin'cim yaaa bide yazı takıntım var. İllaki güzel yazacak. Silgi elimde bekliyorum. Kızda alıştı artık , okulda yazdıklarını bile güzel yazıyor çirkin olursa siliyorum yeniden yazdırıyorumharfler çoğaldıkça ödevlerde bitmek bilmiyor 1 saattir yazı yazdırıyorum bende ebrucum sen nasılsın ödemlerin indimi hamişlik nasıl gidiyor.
iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
hastalık bitmiyor hala gribim oğlumla genzim tıkalı
sizler nasılsınız
Öyle deme ya başka çarem yok ne yapayımDiyetisyenlerin verdikleri listelerin kişiye göre hazırlanması gerekiyor Ecem'cim Venüs'ün kü de öyle hazırlanmış ama saatini yazmamış diyetisyen. Yazmadığı içinde böyle oluyor. Eğer bu şekilde giderse zaten çok iyi kilo veremez. Çünkü akşam öğününün erken yenmesi çok önemli.
Zaten diyet kelimesini çıkart aklından. Burda öğrenmen gereken tek şey sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmek. Zaten bunlardan sonra kilolar kendiliğinden gidiyor. En sonunda da doğru beslenme alışkanlığı kazandığın için kolay kolay kilo almıyorsun zaten.
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 23 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- aysecig+,
- buseb+,
- venuskadini+,
- niyal+
Bu ne yaaaaaaaaaaaaa
Akşam yemeği yok mu canım
Maşallaaah! Umarım ben de o günleri görürüm :)
Okadar geç kalktım ki canım kahvaltı yapamadım. Bir de üşendim hazırlama.. Öğün atlamak çok tehlikeli, bütün gün acıkırım sandım ama neyse ki pek etki etmedi. Büyük ihtimalle ilk günler olduğu içindir.
ecem nazar değmiş olmasın oku canım biraz maşallah manken gibisin zaten
bir ecem menüsü
Kız Buse sen yine hergün tartılıyor musun? Daha önce anlaşmıştık bu konuyu seninle
Diyetisyenlerin verdikleri listelerin kişiye göre hazırlanması gerekiyor Ecem'cim Venüs'ün kü de öyle hazırlanmış ama saatini yazmamış diyetisyen. Yazmadığı içinde böyle oluyor. Eğer bu şekilde giderse zaten çok iyi kilo veremez. Çünkü akşam öğününün erken yenmesi çok önemli.
Sen kendine elbise odası yap bence. Anca kurtarır
Koysaydın yaaa bakardık, merak ediyorum seni. Zaten bi seni bi Beril'i görmedik. Hatun sır gibi saklıyor kendini
Güle güle kullan Ecem'cim. İyi yapmışsın 11 kg luk almamakla. Beril'de söylemiş zaten. Gerek kalmıyor o kadarına. Sadece uyku setlerinde yada büyük örtülerde işe yarıyor. Onun haricinde gerekli değil bence. Bulaşık makinasında da öyle oluyor. Çok programlı alıyorsun. Sonra bi bakmışın tek program takılı kalmış hep onunla yıkıyorsunTV de de acele etmeyin. Her gün yenisi çıkıyor, Benim eşim tv satıyor. Allahım ne modeller var ne modeller. Her geçen gün yeni çıkan eskiyor. Hızına yetişmek çok zor
Ecem yaaaa bu öyle büyük bir dert ki çamaşırın yıka yıka bitmiyor. Hele bide çocuk olsun o zaman daha zor. Benim kız bazen üzerinden çıkanı yere bırakıyor. H opppp çamaşır makinasına. Resmen anam ağlıyor. Hadi yine makine yıkıyor ama onu makinaya yerleştir, as, kurut, katla. Bide ben tek tek yerleştiririm. Tersine çevrilecekleri, hassaları felan ayıra ayıra. Sonra asması daha problem zaten kazaklar bi yere, pantolonlar bi yere onlar bi yere bunlar bi yere, katlama kısmı daha beter, sanki mağaza satış temsilcisiyimBazen çokkızıyorum kendime. Acaip takıntılıyım bu çamaşır konusunda. Böylede olunca yıka yıka bitmiyor :26:
hOsbuldum Busecim
Aksam neler aldin gel paylas:))
Kizlae biz yarin tasiniyoruz o yizden yarin ve bugun icin okuldan izin aldim
Evde cook is var
Ara ara bakarim yine
Gorusuruz yine
canım dikkat et kendine aşırı kilo vermekte iyi değil canım sanırım kendi kendine diyet yapıyosun dukan ağır gelmiş olabilir. Bence bi doktora gözük. Allah korusun sağlık şakaya gelmez.
tekrar geçmiş olsun sanada canım
bir selam vermeye geldim ne yaptiniz kizlar
bugun cok isim var arkadasim tsiniyor ev paketleyecez.kendinize iyi bakin
gelirim yine.
Saat 11:25 de başladım geçmişi okumaya, gözlerim buğulanmaya başlayınca 15 dk kadar bi mola veripyeniden başladım okumaya ve 13:00de bitirdim. Online olmadan okuduğum için alıntı yapamadım tek tek yazıyorum;
Venüscüm adını söylememek konusunda elbette ki özgürsün kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davranözelden öğrenirim adını ben senin Ve bu arada ben de bu ailenin parçası olacağım demişsin, iyi de oldun bile :)) Sende, benim buraya ilk geldiğim zamanlardaki hallerimi görüyorum.. Çok azimli, kararlı ve aktif olma çabasındasın. Başarıyorsun da. Maşallah İyi ki gelmişsin.. Ayrıca Betülün söylediği gibi Türkçeyi çok güzel kullanmana ben de bayıldım. Eğer acelem yoksa ben de noktalama işaretlerine ve büyük-küçük harf olayına, virgülden sonra bir boşluk bırakıp oradan itibaren yazmaya gayr-i ihtiyarî dikkat ederim, seviyorum bunu.
Eminecimmmmm demişsin ya hani inşallah farkına bile varmadan zaman geçer ve kilolarımız da gider, inan ki ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Ama sana bunun olabilmesi için ufak bi sır vereyim, diyetteyim psikolojisini çıkar at aklından. Diyette değilsin, sağlıklı besleniyorsun ve zaten yapman gereken şeyleri yapıyorsun. Bedenine hak ettiği değeri veriyorsun sadeceTüm bu yaptıklarını kısıtlı bi süreç olarak değil de, bi yaşam biçimi olarak görürsen benim yaptığım gibi, o zaman günlerin nasıl geçtiğini sen de hiç anlayamazsın Bu arada sen de bi rahatsızlık geçirmişsin ben yokken çok geçmiş olsunnn.
Busemmmm çok geçmiş olsun bebeğim kalp çarpıntın ile ilgili :\ Şimdi nasıl oldun daha iyi misin?Hem ben sana bişey dicem, dukan yaptığın için mi her gün tartılma ihtiyacı hissediyorsun? Vazgeçsen şu huyundan tartıyı kaldırsan yüksek bi yerlere? Zaten haftada vereceğin kiloyu gramlarla veriyorsun, e o da gün içinde yediğin şeylere göre, hastalık durumlarına göre, tuvalete çıkma durumuna göre bile değişiyor. Yani hafta arası gördüğün sonuçlar senin için çok yanıltıcı. Cumadan önce tartılma derim ben kuzucum.
Semacım çok geçmiş olsun canım sana da
Biri yine ECEM ve ALIŞVERİŞ mi dedi? Yok ya yok ben yanlış duymuşumdur Ecem yapmaz öyle şey :) Öyle aldığı şeylerin bi üst modelini falan almaz, öyle takıntıları yokturDD Bi kere o alışverişi falan sevmez, ı ı cık Bebeğim güle güle kullan hepsini Bu arada Berille karşılıklı yazışmalarınızı, sevgi dolu dakikalarınızı da çok kıskandım ben olsaydım o kadar samimiyete müsaade etmezdim kaynana gibi otururdum aranıza
Ya bu arada Açelya hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi bidahaki sefere numarasını alıcam merak ediyorum o kızı ben yaf
Betülüm taşınıyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden, Allah yardımcınız olsun işiniz de çoktur tabi, gelelim mi yardıma
Ve Mervemrah canım aramıza hoşgeldin sen dee
ya kızlar bişey sorcam. erkek arkadaşım bana 14 şubatta tektaş almıştı. ama pırlanta değil beyaz altın. elimi yıkarken bile çıkartıyorum bişey olcak diye. bu kadar dikkat etmeme rağmen kararma yaptı. garantiye gönderdiler yenisini aldık. ve şimdi farkettim yine kararmaya başlamış. sarraf teninizden kaynaklı olabilir dedi. ya beyaz altında olurmu böyle bişey? normal altın kolyem var ona hiç bişey olmadı şimdiye kadar.
Kızlar demeyi unuttummasa tenisinde elendim bizim cimri arkadaş her boş dersinde çalışıyormuş:)) iyice çamur atayım kızada rahatlayım bari
Hayaldi gerçek oldu diyomuşumBetül Konya'ya geldiğinde karşılıklı çiğköfte dürüm yemiştik. Hatta o zaman ikimizde diyetteydik Bi bakarsın sizinlede ekmek kadayıfı kaçamağı yaparız
Gelelimmmm bugünün güzel haberine beni kim gördüysee ecem senden biri daha cıkmıs gibi dedi uzun zamandırr görmüyolar tabii :)) okulun gündemi ben ve verdigim kilolarr oldu :)) genelde tombis kızlar ortalaması yüksek artık zayflama kıskanıyoruz dediler dedilerde bende bir siskinlik oldu anlatamam hala gecmedi sanki patlicamm filistinli arkadasımın o kadar dikkatini cekti ki dua okudu bana
07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek
11.30
Yarım simit
Sekersiz cay
14:15
Tost
Ayran
1 lt su daha icerim amaa
Hoş geldin dökül bakim neler aldınÇok mu meraklıyım
Ben senin kilonda olsam Zara, Mango, Bershka ve H&M mağazalarını yağmalardım. Vallahi hakkındır, harca harca bitireme bebişim. :):)
iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
hastalık bitmiyor hala gribim oğlumla genzim tıkalı
sizler nasılsınız
neler aldın canım alışveriş deme biz kadınlara dibimiz düşüyor valla ne görsek saldırıyoruz
avatarın harika berilimyazdik ama mizraklanmayalim
ebru seni mahveder ben emekliyimde
altın kararmaz canım ya eğer cildinden kaynaklansa diğer altınlarında kararırdı.ya kızlar bişey sorcam. erkek arkadaşım bana 14 şubatta tektaş almıştı. ama pırlanta değil beyaz altın. elimi yıkarken bile çıkartıyorum bişey olcak diye. bu kadar dikkat etmeme rağmen kararma yaptı. garantiye gönderdiler yenisini aldık. ve şimdi farkettim yine kararmaya başlamış. sarraf teninizden kaynaklı olabilir dedi. ya beyaz altında olurmu böyle bişey? normal altın kolyem var ona hiç bişey olmadı şimdiye kadar.
azmine hareketine hayranım tugbacım maşallahCanlarım 11 den beri bilgisayarın başındayım ya, annem her seslendiğinde "bi dk" diye diye kaç saat olduBiraz bana temizlik yaptırcak sanırım, şimdilik kaçayım o daha fazla kızmadan :) Akşam sporum var, ordan önce mutlaka gelirim. Sizi seviyorum görüşmek üzere
çanta ayakkabı ne bulsan al canım bu arada hoş geldin bende dün yeni bir spor ayakkabı aldım kıtlık var g,bi dolduruyoz valla 43 çift olduGünaydın demeyi unuttum...
Bu sabah kahvaltı öğünümü atladım.Gece yatamıyorum, sabah kalkamıyorum. Kimse de evde yoktu, 11:00 gibi uyandım. Direk ara öğünümü yedim. 13:00'de öğle yemeğimi yiyip, Beyoğlu'na gideceğim. Kart borçlarımı kapatıp, elimde kalan parayla çanta vs. almayı planlıyorum.
dukan çok zor buse ve çok yorucu sanki organlarıda yoruyor gibi geliyor zarar veriyorum gibi kendime kilo vermek için iyi ama sağlığına dikkat et canım az kaldı zaten senin hedefeherkese günaydıın kızlaaardaha kahvaltımı yapmadım ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 600 gr gitmiş düüün
başarılar dilerim canım, umarım iyi geçmiiştiiirr
dimiiişimdi okuyunca aceleden saçmaladığımı fark ettim utandım valla karman çorman yazmışım
Günyadııın
doktora yarın gideceğim canım, pazar günleri nöbetçi doktorlar oldğundan p.tesi daha iyi olur diye düşündüminternetten bakıyorum yani benimki stres kaynaklı gibi geldi biraz ama yine de göstereceğim. kalp kapakçıklarının düzensizliği, kalp kası gevşemesi falan bunlar da olabilirmiş
menüm hakkında da bilgi vereyim. ben dukan diyeti yapıyorum ve 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde besleniyorum. süt ve süt ürünleri ise her zaman var. yani diyetime uymam kafi.bir de az yemişsin diyorsun ya az değil onlar, miktar belirtmediğimi fark etmişsindir, çünkü dukanda miktar yok. doymazsam aynılarından tekrar tekrar yiyorum, süt grubunu abartmamak kaydıyla tabi ama dediğin gibi çok irade istiyor, hiç meyve hakkım, şeker, un baklagil falan yok pirinç pilavını çok özledim ve makarnayı, azıcık bile tadına bakmıyorum ama. bu çok ciddi bi diyet çünkü.
az kaldı ama aaaz
eşininkilere dışarda yer bulunur merak etme canımkızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
geçmiş olsun canım salgın mı var ne hapsurup duruyom bu aradaKızlar çok kötüym dün gece serum yedim bamamıştım demedi her tarafım dökülüyor sanki telden girdim beni idare edin ebruşum sana yazıyorum özellikle ara ara girmeye çalışırım parmaklarında derman yok inanın
beril de gül gül ölben butun yasaklari delip geliyorum ve kimse yok diye soylene soylene gidiyorummmm
olmadi simdikkkkkkkkkkkk
nihalim ben baktim ma resmi goremedimmmmmmmmmm
evsebu nen var bebem
venus ne beyazi kis anlamdim
elma tarifi es mi gecildi?
gelirim yine
buse minyon hatunsun 5 kapili dolaba ne koydun gulum yawwwwww
yazlini kislini ayirsan,kazani hirkani ayirsan yani biraz gruplama yapsan yeter cicim ya
yada ben gelip senin saci yola yola gostereyimmi
hem herife ne lazimmis 5 li dolap senin dolabin bir gozu nesine yetmiyor
hayırlı olsun ecemcim yeniler hiç bitmiyorBen geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off
benimde canım istedi vallaBuuuussseeeeeeeeeeeee bende bugün bol bol su ictiiiiiiiimmmmmmmmm :)) hadii kalkkkk sendee icccc :))
BEN DE AYNIYIM ECEM KULLANMADAN ESKİYE KIYAFETLER YIKANA YIKANABen sık camasır yıkıyom gerci bi kere gynce 2. Defa gymiyorum dolaptan yere düsse bile hemen yıkamaya atıyorum elektrıik tasarruflu aldık makinayı mesela kazan döndükce kendi elektirigini üretiyor bugün fiste takılı degildi makina kazanını cevirdi yetkili kisi hemen ısıkları yandı ekranı acıldı
Yok kuzum tadilatını yaza yaptırıcaz kiracı var simdi yazın cıkıcak evden banyolar mutfak parkeler degisecek camasır odası giyinme odası hepsi yeni bastan yapılıcak bi kapılarla camlar kalıcak :))
Kız Buse sen yine hergün tartılıyor musun? Daha önce anlaşmıştık bu konuyu seninle
Diyetisyenlerin verdikleri listelerin kişiye göre hazırlanması gerekiyor Ecem'cim Venüs'ün kü de öyle hazırlanmış ama saatini yazmamış diyetisyen. Yazmadığı içinde böyle oluyor. Eğer bu şekilde giderse zaten çok iyi kilo veremez. Çünkü akşam öğününün erken yenmesi çok önemli.
Sen kendine elbise odası yap bence. Anca kurtarır
Koysaydın yaaa bakardık, merak ediyorum seni. Zaten bi seni bi Beril'i görmedik. Hatun sır gibi saklıyor kendini
Geçmiş olsun Sema'cım. Geç oldu biraz ama umarım şimdi iyileşmişsindir.
Zaten diyet kelimesini çıkart aklından. Burda öğrenmen gereken tek şey sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmek. Zaten bunlardan sonra kilolar kendiliğinden gidiyor. En sonunda da doğru beslenme alışkanlığı kazandığın için kolay kolay kilo almıyorsun zaten.
Hadiii yaaa senin gelinlik miydi o? Hemen bi daha bakıyorum.
Buse senin çok çok su içmen lazım. Dukan yaptığın için. Proteinin kolay süzülebilmesi için böbreklerden. Suyu sakın ihmal etme.
Güle güle kullan Ecem'cim. İyi yapmışsın 11 kg luk almamakla. Beril'de söylemiş zaten. Gerek kalmıyor o kadarına. Sadece uyku setlerinde yada büyük örtülerde işe yarıyor. Onun haricinde gerekli değil bence. Bulaşık makinasında da öyle oluyor. Çok programlı alıyorsun. Sonra bi bakmışın tek program takılı kalmış hep onunla yıkıyorsunTV de de acele etmeyin. Her gün yenisi çıkıyor, Benim eşim tv satıyor. Allahım ne modeller var ne modeller. Her geçen gün yeni çıkan eskiyor. Hızına yetişmek çok zor
Sanada geçmiş olsun Emine'cim. Umarım şimdi daha iyisindir. :26:
Ecem yaaaa bu öyle büyük bir dert ki çamaşırın yıka yıka bitmiyor. Hele bide çocuk olsun o zaman daha zor. Benim kız bazen üzerinden çıkanı yere bırakıyor. H opppp çamaşır makinasına. Resmen anam ağlıyor. Hadi yine makine yıkıyor ama onu makinaya yerleştir, as, kurut, katla. Bide ben tek tek yerleştiririm. Tersine çevrilecekleri, hassaları felan ayıra ayıra. Sonra asması daha problem zaten kazaklar bi yere, pantolonlar bi yere onlar bi yere bunlar bi yere, katlama kısmı daha beter, sanki mağaza satış temsilcisiyimBazen çokkızıyorum kendime. Acaip takıntılıyım bu çamaşır konusunda. Böylede olunca yıka yıka bitmiyor :26:
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 23 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- aysecig+,
- buseb+,
- venuskadini+,
- niyal+
Bu ne yaaaaaaaaaaaaa
Busecimm uzun bir alintilama yapmissin tlfdan giriyorum simdi alintilaynca karisiyor :)
Bu nedenle boyle yaziyorum
Aldigin cicileri gule gule eskit canim :) tum gun dersim vardi aram yoktu esasinda yemekhanede guzel yemekler cikmisti ama yiyecek zaman yoktu mecburen hizlica yiyebilecegim biseyler almak zorunda kaldim ama okulda oyle zeytinyaglilar bulmak zor :) izgara var ama o da cok pahali okul mu restaurant mi belli degil :) bi ogun yeme hatasinda bulundum 22 tl verdim bu da hergun icin imkansizlastiriyo onun disinda makarna menuleri manti fast food fajita var ek olarak :))
Nazar konusunda cok haklisinoyle sisim ki patlayacak gibiyim
altın kararmaz canım ya eğer cildinden kaynaklansa diğer altınlarında kararırdı.
azmine hareketine hayranım tugbacım maşallah
çanta ayakkabı ne bulsan al canım bu arada hoş geldin bende dün yeni bir spor ayakkabı aldım kıtlık var g,bi dolduruyoz valla 43 çift oldu
dukan çok zor buse ve çok yorucu sanki organlarıda yoruyor gibi geliyor zarar veriyorum gibi kendime kilo vermek için iyi ama sağlığına dikkat et canım az kaldı zaten senin hedefe
eşininkilere dışarda yer bulunur merak etme canım
erkekler küçücük göz dolaptan hemen alıp giyinirler
kadınlar biz koca dolaba bir sürü kıyafete bakarız giyecek hiç birşeyimiz yok deriz klasik
geçmiş olsun canım salgın mı var ne hapsurup duruyom bu arada
beril de gül gül öl
hayırlı olsun ecemcim yeniler hiç bitmiyor
benimde canım istedi valla
BEN DE AYNIYIM ECEM KULLANMADAN ESKİYE KIYAFETLER YIKANA YIKANA
Yazı konusunda bende çok şanslıyım ebru ben beğensem kızım beğenmiyor zaten el yazısı çok zor geliyor banaAynen Gülçin'cim yaaa bide yazı takıntım var. İllaki güzel yazacak. Silgi elimde bekliyorum. Kızda alıştı artık , okulda yazdıklarını bile güzel yazıyor çirkin olursa siliyorum yeniden yazdırıyorumAma maşallahı var. Güzel yazıyor Benim ödem devam ediyor canım. Doktor tuzu tamamen kes dedi. Onun haricinde bugün doktora gittim. Allaha şükür herşey yolunda hiç bir sorun yok. İnşallah iki hafta sonrada izne ayrılacağım.
maşallah takıma da ziyeretçi sayısı uçmuşToplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 23 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- aysecig+,
- buseb+,
- venuskadini+,
- niyal+
Bu ne yaaaaaaaaaaaaa
memnun ldum canımGemiş olsun bu ara salgın var sanırım. Ben yeni geldim, Venüs diye hitap edebilirsiniz. Yolum çok uzun, uzun bir süre buralarda olacağım. :) hihi
öyle bir anlattın ki makinayı benimki ses çıkarmaya başladı bu enerjisini kendi üretmesine hayran kaldım bende bakarım 2 sene sonra yenileyeceğim de neler çıkar acebaYok venuscum aksam yemegi yemedim tostum yeterince kaloriliydi :)) hem acikmadimda birde benim menulerim normale gore cok cok cok azdir :)) asagida gulcinin yazmis oldugu yorumdan anlasildigi gibi hahaha :)
Okuyorum bol bol kotu niyetli degiller ama iyi niyettende nazar degiyor :) canimmm cok tesekkurler :)
Aslinda dogru saatler olmadigi icin problemli olmus biraz cunku aksam yemegi gercekten cok farkettiriyor bunu deneyimledim bi kac kere
Cok tesekkur ederim zaten 9 kgluk icinde yetkili kisi yorgan yikayabilirsin dedi 11 kgluk cok abartmis olurum makinam bu sefer icime sindi birde kurutma makinasini aldigimizda tamamlanicak en sevdigim ozelligi tasarruflu olmasi havalandirma secenegi var icime cok sindi bu model internetten yorumlarida okudum kotu yoruma rastlamadim hic yeni cikmis bir model zaten
Tv deki yeni modeller asti kendini artik yetisemiyor insan evde su an kullandigimiz tvyi gecen yil aldik bu yil tarihi eser muamelesi yapiyorlar kotu bi modelde degil yani :)
Fakat yeni modeller cikiyor ama fiyatlar cok ucuk yenilerin yanina yaklasilmiyor ya samsung ya da lg dusunuyoruz 55 inch ama lgde yogunlastik ses sistemimizi lg aldik bende bir takinti var farkli markalar olmayacak mutfaktada oyle yaptim kucuk ev aletlerine kadar ayni marka aliyorum elektrik supurgesine kadar hatta sarjli supurgem bile arceligin kahve mak alicam telveyi o farkli marka olucak mutfagimda dusunuyorum nasil olucak nasil kamufle edicem diye :))
Camasir konusunda bende oyleyim birde ek olarak renk tonlarina gore siraliyorum katlarken dolabima yerlestirirken :))
hayırlı olsun canım güle güle kullan cicilerinianaa tam 1 saate anca cevap verebiliyorum okumaktan kızlaaarokudum, ve cevapladım. anca yani
valla ne almadım ki
2 tane pantolon tayt aldım, biri bakır biri gümüş simli
1 tane yine simli salaş yarım kol ince kazak aldım
1 tane çok cici mont aldım
1 tane klasik kalem etek aldım
1 tane üzerinde minik minik kediler olan gömlek aldım çok cici
veee dukan için gerekli olan malzemeleri topladım geldim eve
******sen de taşınıyormuşsun. çok zor vallahi, kolay gelsin canım. biz de 4 ay önce taşındık. felaketti yani. o dönem evde ocak bağlanmamıştı, bir de evi bulana kadar dışardan fast food yedim. 1 ayda 2,5 kilo almıştım aman dikkat et.
sağ ol tatlım. doktora bir gideyim tahlilleri de yaptıracağım her şeyime baktıracağım. aklımda yani
önce senin arkadaş, sonra betül taşınıyor yarın. noluyor herkesin taşınası tutmuş kışın bi de
isteğin üzerine arzu ile ilgili olan kısımı sildim tubişim
şimdi iyiyim, bugün çok daha iyiyim hatta. alışveriş yaptım ya ondan sanırımbu arada kıskanırım heee, benim de türkçem iyidir. yazım kurallarını vs. bilirim ama aceleden büyük-küçük harf olayını klavyeden sildim. küçük harf yazarım ama iyi yazarım. yeter ki telefondan girmiyeyim.
tartı konusuna gelinceeeevallahi tubişim benim artık bu tartı mevzusu vücudumun bir uzvu gibi inan, o derece benimle bütünleşmiş. eskiden çok takıyordum çıkan rakamları, lakin artık umurumda değil. yazdıklarımdan, yorumlarımdan da fark etmişsindir. yani sorun yok. bir de ben bu dukan yolculuğumda tartılmayı seviyorum, çünkü gerekli aynı zamanda. hergün değişim oluyor, 6 gün kilo veremezsem dukana göre duraklıyorum demektir ve bir yerde hata yaptığıma dalalettir.
tavsiyen için çok teşekkür ederim benim fındıklı kurabiyembu arada bakın ebrunun da hamiş hamiş canını çektirmişsiniz berille amaa benim de canım çok çekti o tatlılardan, hem de aylardır tatlı, şeker ağzından girmemiş biri olarak yazık bana
canım hiç bilgim yok, gümüş benim takılarım genelde ama bence sen onunla baş edemezsin. komple değiştirin onu. en temizi bu. yoksa sürekli uğraştıracak o siziiyi günlerde kullan bir de
bu konuya fransızım ama boş ver canım önündeki maçlara bakarsın
ekmek kadayıfı aş eriyorum şuan seninle birlikte ebru
eyvah eyvah nazar oldun sen, benim geçen gün kolumun bütün gece ağrıması gibi sen de nazar oldun. okut evde kendine bol bol, kendin de oku canım.
ecemim vallahi hani bu menüde temel yemek nerde yiyesim geldibu ne kız o simitle tostu çıkar, tekinin yerine z.yağlı sebze yemeği, diğerinin yerine de ızgara bir şey koy
yazdım üstte betüşe ebrucum. bak bakiiim
anaa bak yaa nasıl da bilmişsin beni. zaten dolabım onlarla dolu. bir de stradivarius vazgeçilmezimama bugünküleri çok indirim vardı adl ışık tan aldım ve gömleğimi de normalde ürünlerini pek sevmediğim halde defacto dan aldıım. 45 liraymış 15 e düşmüş
kızlarr vallahi koşun adl ışık a, acayip indirim var, doldurun dolabıııııı
canım benim çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. tez zamanda sağlığına kavuşursun dilerim.
yazdım betüşe canım yukardaaa, sen de oku bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?