Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
hastalık bitmiyor hala gribim oğlumla genzim tıkalı
sizler nasılsınız

Geçmişe bi göz atayım iyice çoğalmadan yoksa oku oku yaz yaz bitmiyor. Ayaklarımı uzatayım biraz dinleneyim dedim ama nerdeeeeeee kız geldi okuldan. Onun derslerini bitirdik. Size bakayım birazcık dedim ne var ne yok diye.

harfler çoğaldıkça ödevlerde bitmek bilmiyor 1 saattir yazı yazdırıyorum bende ebrucum sen nasılsın ödemlerin indimi hamişlik nasıl gidiyor.

harfler çoğaldıkça ödevlerde bitmek bilmiyor 1 saattir yazı yazdırıyorum bende ebrucum sen nasılsın ödemlerin indimi hamişlik nasıl gidiyor.

Şuan 16 aylık oğlumun okula başlayıp ödevînin olduğunu düşündük eşimle :) babadan direk yanıt anan öğretmen o yaptırsın

ecem nazar değmiş olmasın oku canım biraz maşallah manken gibisin zaten

07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek

11.30
Yarım simit
Sekersiz cay

14:15
Tost
Ayran

1 lt su daha icerim amaa
bir ecem menüsü
Takım kaptanıyla ekmek kadayıfı yiyerek kaçamağın dibine vurmak Ne güzel hayaller bunlar Ama adı üstünde hayal
hayalde olsa kilo yapar falan hayalde kurmayalım tugba

ahh yarama tuz bastın sanki ebru kanadı birden oyuncak neysede o silgi işi beni delirtiyor 2 günde bir silgi alıyoruz devamlı evin içinde silgi arıyoruzdeliriyorum resmen anne silgim dedikçe

Şuan 16 aylık oğlumun okula başlayıp ödevînin olduğunu düşündük eşimle :) babadan direk yanıt anan öğretmen o yaptırsın
aslında eşim çok yardımcı o konuda da birimiz ödev yaptırıyor birimiz 2 yaşındaki oğlumla ilgileniyor yoksa kızın defter kalem hak getire evde kızılca kıyamet kopuyor

herkese günaydıın kızlaaar daha kahvaltımı yapmadım ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 600 gr gitmiş düüün
Kız Buse sen yine hergün tartılıyor musun? Daha önce anlaşmıştık bu konuyu seninle

Diyetisyenlerin verdikleri listelerin kişiye göre hazırlanması gerekiyor Ecem'cim Venüs'ün kü de öyle hazırlanmış ama saatini yazmamış diyetisyen. Yazmadığı içinde böyle oluyor. Eğer bu şekilde giderse zaten çok iyi kilo veremez. Çünkü akşam öğününün erken yenmesi çok önemli.

kızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim 5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
Sen kendine elbise odası yap bence. Anca kurtarır

Allahıma şükür ya:)
Buarada boydan fotomu çektim 9 kilo sonra tekraar giyip çekip koycam buraya:)
Koysaydın yaaa bakardık, merak ediyorum seni. Zaten bi seni bi Beril'i görmedik. Hatun sır gibi saklıyor kendini

Geçmiş olsun Sema'cım. Geç oldu biraz ama umarım şimdi iyileşmişsindir.
Zaten diyet kelimesini çıkart aklından. Burda öğrenmen gereken tek şey sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmek. Zaten bunlardan sonra kilolar kendiliğinden gidiyor. En sonunda da doğru beslenme alışkanlığı kazandığın için kolay kolay kilo almıyorsun zaten.

Mezuniyetimde yayınlayacağımmmm :)))
Ama gelinlikli halterci kolumun çıktığı fotom var :) gelinliklerin olduğu albümde :)
Hadiii yaaa senin gelinlik miydi o? Hemen bi daha bakıyorum.

eceeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

ay bugün su içemedim düzgün yaaa suya yükleneyiiiim sanki burada suyunu unutmuyorsun dimi ecem demeye çalışıyorum
Buse senin çok çok su içmen lazım. Dukan yaptığın için. Proteinin kolay süzülebilmesi için böbreklerden. Suyu sakın ihmal etme.

Güle güle kullan Ecem'cim. İyi yapmışsın 11 kg luk almamakla. Beril'de söylemiş zaten. Gerek kalmıyor o kadarına. Sadece uyku setlerinde yada büyük örtülerde işe yarıyor. Onun haricinde gerekli değil bence. Bulaşık makinasında da öyle oluyor. Çok programlı alıyorsun. Sonra bi bakmışın tek program takılı kalmış hep onunla yıkıyorsun TV de de acele etmeyin. Her gün yenisi çıkıyor, Benim eşim tv satıyor. Allahım ne modeller var ne modeller. Her geçen gün yeni çıkan eskiyor. Hızına yetişmek çok zor

Sanada geçmiş olsun Emine'cim. Umarım şimdi daha iyisindir. :26:

Ecem yaaaa bu öyle büyük bir dert ki çamaşırın yıka yıka bitmiyor. Hele bide çocuk olsun o zaman daha zor. Benim kız bazen üzerinden çıkanı yere bırakıyor. H opppp çamaşır makinasına. Resmen anam ağlıyor. Hadi yine makine yıkıyor ama onu makinaya yerleştir, as, kurut, katla. Bide ben tek tek yerleştiririm. Tersine çevrilecekleri, hassaları felan ayıra ayıra. Sonra asması daha problem zaten kazaklar bi yere, pantolonlar bi yere onlar bi yere bunlar bi yere, katlama kısmı daha beter, sanki mağaza satış temsilcisiyim Bazen çokkızıyorum kendime. Acaip takıntılıyım bu çamaşır konusunda. Böylede olunca yıka yıka bitmiyor :26:

Aynen Gülçin'cim yaaa bide yazı takıntım var. İllaki güzel yazacak. Silgi elimde bekliyorum. Kızda alıştı artık , okulda yazdıklarını bile güzel yazıyor çirkin olursa siliyorum yeniden yazdırıyorum Ama maşallahı var. Güzel yazıyor Benim ödem devam ediyor canım. Doktor tuzu tamamen kes dedi. Onun haricinde bugün doktora gittim. Allaha şükür herşey yolunda hiç bir sorun yok. İnşallah iki hafta sonrada izne ayrılacağım.

iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
sizler nasılsınız

Gemiş olsun bu ara salgın var sanırım. Ben yeni geldim, Venüs diye hitap edebilirsiniz. Yolum çok uzun, uzun bir süre buralarda olacağım. :) hihi

Öyle deme ya başka çarem yok ne yapayım Evim uzak... Umarım bu ay eve çıkarsam düzelir belki. :/
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 23 ziyaretçi)

Bu ne yaaaaaaaaaaaaa

OHA

Yok venuscum aksam yemegi yemedim tostum yeterince kaloriliydi :)) hem acikmadimda birde benim menulerim normale gore cok cok cok azdir :)) asagida gulcinin yazmis oldugu yorumdan anlasildigi gibi hahaha :)

ecem nazar değmiş olmasın oku canım biraz maşallah manken gibisin zaten

bir ecem menüsü

Okuyorum bol bol kotu niyetli degiller ama iyi niyettende nazar degiyor :) canimmm cok tesekkurler :)

Aslinda dogru saatler olmadigi icin problemli olmus biraz cunku aksam yemegi gercekten cok farkettiriyor bunu deneyimledim bi kac kere
Cok tesekkur ederim zaten 9 kgluk icinde yetkili kisi yorgan yikayabilirsin dedi 11 kgluk cok abartmis olurum makinam bu sefer icime sindi birde kurutma makinasini aldigimizda tamamlanicak en sevdigim ozelligi tasarruflu olmasi havalandirma secenegi var icime cok sindi bu model internetten yorumlarida okudum kotu yoruma rastlamadim hic yeni cikmis bir model zaten
Tv deki yeni modeller asti kendini artik yetisemiyor insan evde su an kullandigimiz tvyi gecen yil aldik bu yil tarihi eser muamelesi yapiyorlar kotu bi modelde degil yani :)
Fakat yeni modeller cikiyor ama fiyatlar cok ucuk yenilerin yanina yaklasilmiyor ya samsung ya da lg dusunuyoruz 55 inch ama lgde yogunlastik ses sistemimizi lg aldik bende bir takinti var farkli markalar olmayacak mutfaktada oyle yaptim kucuk ev aletlerine kadar ayni marka aliyorum elektrik supurgesine kadar hatta sarjli supurgem bile arceligin kahve mak alicam telveyi o farkli marka olucak mutfagimda dusunuyorum nasil olucak nasil kamufle edicem diye :))
Camasir konusunda bende oyleyim birde ek olarak renk tonlarina gore siraliyorum katlarken dolabima yerlestirirken :))

anaa tam 1 saate anca cevap verebiliyorum okumaktan kızlaaar okudum, ve cevapladım. anca yani

hOsbuldum Busecim
Aksam neler aldin gel paylas:))

Kizlae biz yarin tasiniyoruz o yizden yarin ve bugun icin okuldan izin aldim

Evde cook is var
Ara ara bakarim yine

Gorusuruz yine

valla ne almadım ki
2 tane pantolon tayt aldım, biri bakır biri gümüş simli
1 tane yine simli salaş yarım kol ince kazak aldım
1 tane çok cici mont aldım
1 tane klasik kalem etek aldım

1 tane üzerinde minik minik kediler olan gömlek aldım çok cici

veee dukan için gerekli olan malzemeleri topladım geldim eve

******sen de taşınıyormuşsun. çok zor vallahi, kolay gelsin canım. biz de 4 ay önce taşındık. felaketti yani. o dönem evde ocak bağlanmamıştı, bir de evi bulana kadar dışardan fast food yedim. 1 ayda 2,5 kilo almıştım aman dikkat et.

sağ ol tatlım. doktora bir gideyim tahlilleri de yaptıracağım her şeyime baktıracağım. aklımda yani

bir selam vermeye geldim ne yaptiniz kizlar
bugun cok isim var arkadasim tsiniyor ev paketleyecez.kendinize iyi bakin
gelirim yine.

önce senin arkadaş, sonra betül taşınıyor yarın. noluyor herkesin taşınası tutmuş kışın bi de

isteğin üzerine arzu ile ilgili olan kısımı sildim tubişim

şimdi iyiyim, bugün çok daha iyiyim hatta. alışveriş yaptım ya ondan sanırım bu arada kıskanırım heee, benim de türkçem iyidir. yazım kurallarını vs. bilirim ama aceleden büyük-küçük harf olayını klavyeden sildim. küçük harf yazarım ama iyi yazarım. yeter ki telefondan girmiyeyim.

tartı konusuna gelinceeee vallahi tubişim benim artık bu tartı mevzusu vücudumun bir uzvu gibi inan, o derece benimle bütünleşmiş. eskiden çok takıyordum çıkan rakamları, lakin artık umurumda değil. yazdıklarımdan, yorumlarımdan da fark etmişsindir. yani sorun yok. bir de ben bu dukan yolculuğumda tartılmayı seviyorum, çünkü gerekli aynı zamanda. hergün değişim oluyor, 6 gün kilo veremezsem dukana göre duraklıyorum demektir ve bir yerde hata yaptığıma dalalettir.

tavsiyen için çok teşekkür ederim benim fındıklı kurabiyem bu arada bakın ebrunun da hamiş hamiş canını çektirmişsiniz berille amaa benim de canım çok çekti o tatlılardan, hem de aylardır tatlı, şeker ağzından girmemiş biri olarak yazık bana

canım hiç bilgim yok, gümüş benim takılarım genelde ama bence sen onunla baş edemezsin. komple değiştirin onu. en temizi bu. yoksa sürekli uğraştıracak o sizi iyi günlerde kullan bir de

Kızlar demeyi unuttum masa tenisinde elendim bizim cimri arkadaş her boş dersinde çalışıyormuş:)) iyice çamur atayım kızada rahatlayım bari

bu konuya fransızım ama boş ver canım önündeki maçlara bakarsın

Hayaldi gerçek oldu diyomuşum Betül Konya'ya geldiğinde karşılıklı çiğköfte dürüm yemiştik. Hatta o zaman ikimizde diyetteydik Bi bakarsın sizinlede ekmek kadayıfı kaçamağı yaparız

ekmek kadayıfı aş eriyorum şuan seninle birlikte ebru

eyvah eyvah nazar oldun sen, benim geçen gün kolumun bütün gece ağrıması gibi sen de nazar oldun. okut evde kendine bol bol, kendin de oku canım.

07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek

11.30
Yarım simit
Sekersiz cay

14:15
Tost
Ayran

1 lt su daha icerim amaa

ecemim vallahi hani bu menüde temel yemek nerde yiyesim geldi bu ne kız o simitle tostu çıkar, tekinin yerine z.yağlı sebze yemeği, diğerinin yerine de ızgara bir şey koy

Hoş geldin dökül bakim neler aldın Çok mu meraklıyım

yazdım üstte betüşe ebrucum. bak bakiiim

Ben senin kilonda olsam Zara, Mango, Bershka ve H&M mağazalarını yağmalardım. Vallahi hakkındır, harca harca bitireme bebişim. :):)

anaa bak yaa nasıl da bilmişsin beni. zaten dolabım onlarla dolu. bir de stradivarius vazgeçilmezim ama bugünküleri çok indirim vardı adl ışık tan aldım ve gömleğimi de normalde ürünlerini pek sevmediğim halde defacto dan aldıım. 45 liraymış 15 e düşmüş

kızlarr vallahi koşun adl ışık a, acayip indirim var, doldurun dolabıııııı

kilo veremiyorum
sizler nasılsınız

canım benim çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. tez zamanda sağlığına kavuşursun dilerim.

neler aldın canım alışveriş deme biz kadınlara dibimiz düşüyor valla ne görsek saldırıyoruz

yazdım betüşe canım yukardaaa, sen de oku bakiiim

Busecimm uzun bir alintilama yapmissin tlfdan giriyorum simdi alintilaynca karisiyor :)
Bu nedenle boyle yaziyorum
Aldigin cicileri gule gule eskit canim :) tum gun dersim vardi aram yoktu esasinda yemekhanede guzel yemekler cikmisti ama yiyecek zaman yoktu mecburen hizlica yiyebilecegim biseyler almak zorunda kaldim ama okulda oyle zeytinyaglilar bulmak zor :) izgara var ama o da cok pahali okul mu restaurant mi belli degil :) bi ogun yeme hatasinda bulundum 22 tl verdim bu da hergun icin imkansizlastiriyo onun disinda makarna menuleri manti fast food fajita var ek olarak :))
Nazar konusunda cok haklisin oyle sisim ki patlayacak gibiyim

Son düzenleme:
yazdik ama mizraklanmayalim
ebru seni mahveder ben emekliyimde

altın kararmaz canım ya eğer cildinden kaynaklansa diğer altınlarında kararırdı.

azmine hareketine hayranım tugbacım maşallah

çanta ayakkabı ne bulsan al canım bu arada hoş geldin bende dün yeni bir spor ayakkabı aldım kıtlık var g,bi dolduruyoz valla 43 çift oldu

dukan çok zor buse ve çok yorucu sanki organlarıda yoruyor gibi geliyor zarar veriyorum gibi kendime kilo vermek için iyi ama sağlığına dikkat et canım az kaldı zaten senin hedefe

kızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim 5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
eşininkilere dışarda yer bulunur merak etme canım
erkekler küçücük göz dolaptan hemen alıp giyinirler
kadınlar biz koca dolaba bir sürü kıyafete bakarız giyecek hiç birşeyimiz yok deriz klasik

geçmiş olsun canım salgın mı var ne hapsurup duruyom bu arada

beril de gül gül öl
hayırlı olsun ecemcim yeniler hiç bitmiyor
Buuuussseeeeeeeeeeeee bende bugün bol bol su ictiiiiiiiimmmmmmmmm :)) hadii kalkkkk sendee icccc :))
benimde canım istedi valla

BEN DE AYNIYIM ECEM KULLANMADAN ESKİYE KIYAFETLER YIKANA YIKANA

Ayyy gulcin sorma :) boyle camasirlari giyerken mis gibi koksun jilet gibi utulu olsun bayiliyorummmm

tartı konusunu tubişe açıkladım ebrucum oradan görebilirsin cevabımı

su konusunda çok haklısın. ilk kez ihmal edişimdi o gün suyu, bir de bugün 2 oldu 3 saat susuz kaldım :18: ama evi gelince yüklendim hemen, hala da içiyorum. sağ ol kuzum

Bu ne yaaaaaaaaaaaaa

yok artııııkkk gözlerime inanamıyorum sayın seyircileeer

hayran kitlemiz artıyor anlaşılan

ooy canım benim seni şimdi çok iyi anlıyorum, sağlık olsun öyleyse. ama hergün böyle olursa senin işin zorlaşır. bence sen de benim gibi evde yapıp yanına al birkaç bir şey. çok faydasını görürsün hem daha sağlıklı olur. meyve bile alsan kardır.

evet canım az kaldı hedefimeee dukan suyu ihmal edersen böbreklere, sindirime zararlı. suyunu içersen hiçbir sorun yok. zaten kitapta da suyun öneminden bahsetmiş dukan amca açıkcası ben kendine güvenen herkese dukan tavsiye ederim arkadaşlar. meyvesiz, baklagilsiz, şekersiz, unsuz yaparım, bunları ağzıma bile sürmem diyorsanız hiç durmayın.

ve tabi hergün 30 dk spor.

Yazı konusunda bende çok şanslıyım ebru ben beğensem kızım beğenmiyor zaten el yazısı çok zor geliyor bana
kızınada maşalah alışmış sanada laf ettirmiyor demekki
iyi olmanada çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım

Bu ne yaaaaaaaaaaaaa
maşallah takıma da ziyeretçi sayısı uçmuş
Gemiş olsun bu ara salgın var sanırım. Ben yeni geldim, Venüs diye hitap edebilirsiniz. Yolum çok uzun, uzun bir süre buralarda olacağım. :) hihi
memnun ldum canım

öyle bir anlattın ki makinayı benimki ses çıkarmaya başladı bu enerjisini kendi üretmesine hayran kaldım bende bakarım 2 sene sonra yenileyeceğim de neler çıkar aceba

hayırlı olsun canım güle güle kullan cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…