teşekkür ederim canım. Gırmeyecektim ama dayanamadım metrobüste yolum uzun nasıl olsa, telefondan gireyim dedim.
Büyük ihtimalle 5-6 ay içerisinde tam hedefime ulaşmış olacağım fakat koruma programı sırasında sızlerle motive olmayı tercih ederim. Hihihihi daha 3. Gün ama nelerin hayallerini kuruyorum ben de bir alemim.. :)
Bizim yine İstanbul sınırlarında sayılan İstanbul'un merkezî yerlerine uzak bi yazlık evimiz var canım benim. Oraya gitmiştik. Havalar güzel olduğunda fırsatı hiç kaçırmayız. Yeşil doğa hastasıyız ailece
İşte ordan geldik. Cumartesi akşamüstünden beri yoktum evet, gözlerinin beni aramasına da sevindim. Ben de burayı sizleri hemmmmen özledim ya
Ayrıca gittiğin terapist, benim söylediğim şeyi nasıl uygulayacağını çok güzel ifade etmiş. Tam olarak anlatmak istediğim de oydu. İşte böyle yaparsaaaaaak zamanın nasıl geçtiğini anlamayızzzzzzzzzz
yaa ne güzel valla oralarda yeşilliğin arasında olabilmek istanbulda yaşamak istemememin tek sebebi yeşil ve doğa. burda evimiz bahçeli. yeşillikleri kendim yetiştiriyorum yaza doğru domates biber ekiyorum mesela. bu tarz uğraşlarımdan uzaklaşmak istemiyorumistanbula sadece gezmeye gidicem inşallah :)
Tuğbacım bende az önce geçmişi okurken farkettim olmadığını hatta iznemi ayrıldı acaba gözümden kaçtı diye düşünürken sen yazmışsın sürekli paylaşım halinde olduğunuz için yokluğunuz hemen farkediliyor. Hoşgeldin canım
Canlarım 11 den beri bilgisayarın başındayım ya, annem her seslendiğinde "bi dk" diye diye kaç saat olduBiraz bana temizlik yaptırcak sanırım, şimdilik kaçayım o daha fazla kızmadan :) Akşam sporum var, ordan önce mutlaka gelirim. Sizi seviyorum görüşmek üzere
Ne kadar güzel yaaaaaa :119:burda doğup büyüdüğm için çok alıştım, yoksa ben de giderdim burdan emin ol kuzum. İstanbul'a gelirsen mutlaka haber et
Hoşbulduk sağolasın izne falan ayrılamam ben çok acil bi durum olmadıkça burdan kopamam :)
Merhbaaaaa
Gecmisi okudum Allah tan dun pazardi cok kaynatmamissinizz
Ecem gelinlikler hakkinda birebir ayni seyleri dusunmusuzz:)
Cok sevindimm
Camasir mkinenin de ozelligi super bu arada gule gule kullan canim.
Ayrica ben seni zaten sevdim, mesajina da cok guldum.
Sevgiler. Haha
Ebru al beni vur Gulcine bir farkimiz yok
O daha cok al ver yapti galiba gerci ama sonuc olarak ikimiz de mezun olamadik hala.
Iyisiniz demissin ya benim vermem gerekiyor bariz. Su an cok kilolu olmayabilirim ama tam tas olmak istiyorum:))
Nihal lazeri kesin berilisko yaptirmistir:) o burdayken sor bir daha:))
Buse ben de bu Dukan'i kim yapabilir ki, cok zor bir diyet bu diyordum, canli kanit oldun bana, iyi alisverislerr
Yds' ye calisan Emine sendin di mi? Lisansin ne uzerine e yuksegi nerde hangi bolumde dusunuyorsun?
Venus diyetisyenin Dukan diyeti hakkinda yuzde 90 pek iyi seyler soylemez
Saat 11:25 de başladım geçmişi okumaya, gözlerim buğulanmaya başlayınca 15 dk kadar bi mola veripyeniden başladım okumaya ve 13:00de bitirdim. Online olmadan okuduğum için alıntı yapamadım tek tek yazıyorum;
Venüscüm adını söylememek konusunda elbette ki özgürsün kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davranözelden öğrenirim adını ben senin Ve bu arada ben de bu ailenin parçası olacağım demişsin, iyi de oldun bile :)) Sende, benim buraya ilk geldiğim zamanlardaki hallerimi görüyorum.. Çok azimli, kararlı ve aktif olma çabasındasın. Başarıyorsun da. Maşallah İyi ki gelmişsin.. Ayrıca Betülün söylediği gibi Türkçeyi çok güzel kullanmana ben de bayıldım. Eğer acelem yoksa ben de noktalama işaretlerine ve büyük-küçük harf olayına, virgülden sonra bir boşluk bırakıp oradan itibaren yazmaya gayr-i ihtiyarî dikkat ederim, seviyorum bunu.
Eminecimmmmm demişsin ya hani inşallah farkına bile varmadan zaman geçer ve kilolarımız da gider, inan ki ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Ama sana bunun olabilmesi için ufak bi sır vereyim, diyetteyim psikolojisini çıkar at aklından. Diyette değilsin, sağlıklı besleniyorsun ve zaten yapman gereken şeyleri yapıyorsun. Bedenine hak ettiği değeri veriyorsun sadeceTüm bu yaptıklarını kısıtlı bi süreç olarak değil de, bi yaşam biçimi olarak görürsen benim yaptığım gibi, o zaman günlerin nasıl geçtiğini sen de hiç anlayamazsın Bu arada sen de bi rahatsızlık geçirmişsin ben yokken çok geçmiş olsunnn.
Gelelim Arzu konusuna. Farkındayım konu kapanmış bitmiş. Ama ben de insanım, zaman zaman sinirlenebiliyorum bazı şeyleri hazmedemiyorum ve eğer bunları içimde tutarsam bana zarar.. Kısa tutmaya çalışacağım. Arkadaşım; bizim aramızdaki samimiyeti gerçekçi bulmamana, berilin konuşmalarına, aile hayatıyla ilgili seviyesiz yorumlarına, takımın seni eşinden çok hesaba çektiğini söylemene, burası babamın yeri değil demene.. Belki unuttuklarım da vardır. Bunların hepsine ayrı ayrı gerçekten çok sinirlendim. Bana kalırsa Berili sevememek marifet ister. Bunu başarmışsın bravo. Aramızdaki samimiyetin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını anlayabilmen için Ecem, Betül ve benim buluştuğumuz gün birbirimizi gördüğümüzde nasıl sarıldığımızı görmen, Gül Ablanın beni aradığında ve sesimi ilk duyduğunda verdiği o güzel tepkiyi duyman, Berilin beni aradığında ve onunla konuştuğumu anladığımda neredeyse ağlayacak gibi olduğum ana şahit olman gerekirdi. Keşke sen de bizler gibi bu duygulara ortak olabilseydin. Evet ben senin de söylediğin gibi bu dostlukların esiriyim. Allahıma şükürler olsun..
Biz sana karşı her zaman anlayışlıydık. İyi niyetimizi kaç kez göstermeye çalıştık. Herşeyi sana defalarca açıkladık ve sen de artık aramıza katıl bizler gibi ol dedik öncesini unuttuk.. Hatırlatan her defasında yine kendin oldun. Söylenmesi gerekenden fazlasını söylemedik. He sen bunlara rağmen gitmek istediysen git tabi, gitmişsin zaten. Hakkında hayırlısı olsun. AMAAAAAA, bunu yaparken takımı suçlaman, bizim aramızdaki samimiyeti sorgulaman kesinlikle senin hakkın değil! Üslubun da düşüncelerin gibi çirkin. Burası ve bizler hakkında 100 kişiden 99 u olumlu şeyler düşünürken 1 kişi olarak senin bunları söylemen, bizim kendimizi değil senin kendini ve kafa yapını sorgulaman gerektiği anlamına gelir.
Bu konuyu yeniden açmak istemezdim, mümkünse kimse de yorum yapmasın arkadaşlar uzamasın boş yere. Hatta yazımdan alıntı yapacaksınız burayı silin. İnanın ben de hatırlamak istemiyorum daha fazla. Ama bunları içimde tutmam mümkün değildi. Daha fazlasını söylemek de geliyor içimden ama vakit kaybı olur düşüncesiyle vazgeçiyorum. Şimdi diğer yazacaklarıma geçeyim.
Busemmmm çok geçmiş olsun bebeğim kalp çarpıntın ile ilgili :\ Şimdi nasıl oldun daha iyi misin?Hem ben sana bişey dicem, dukan yaptığın için mi her gün tartılma ihtiyacı hissediyorsun? Vazgeçsen şu huyundan tartıyı kaldırsan yüksek bi yerlere? Zaten haftada vereceğin kiloyu gramlarla veriyorsun, e o da gün içinde yediğin şeylere göre, hastalık durumlarına göre, tuvalete çıkma durumuna göre bile değişiyor. Yani hafta arası gördüğün sonuçlar senin için çok yanıltıcı. Cumadan önce tartılma derim ben kuzucum.
Semacım çok geçmiş olsun canım sana da
Biri yine ECEM ve ALIŞVERİŞ mi dedi? Yok ya yok ben yanlış duymuşumdur Ecem yapmaz öyle şey :) Öyle aldığı şeylerin bi üst modelini falan almaz, öyle takıntıları yokturDD Bi kere o alışverişi falan sevmez, ı ı cık Bebeğim güle güle kullan hepsini Bu arada Berille karşılıklı yazışmalarınızı, sevgi dolu dakikalarınızı da çok kıskandım ben olsaydım o kadar samimiyete müsaade etmezdim kaynana gibi otururdum aranıza
Ya bu arada Açelya hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi bidahaki sefere numarasını alıcam merak ediyorum o kızı ben yaf
Betülüm taşınıyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden, Allah yardımcınız olsun işiniz de çoktur tabi, gelelim mi yardıma
Ve Mervemrah canım aramıza hoşgeldin sen dee
ya kızlar bişey sorcam. erkek arkadaşım bana 14 şubatta tektaş almıştı. ama pırlanta değil beyaz altın. elimi yıkarken bile çıkartıyorum bişey olcak diye. bu kadar dikkat etmeme rağmen kararma yaptı. garantiye gönderdiler yenisini aldık. ve şimdi farkettim yine kararmaya başlamış. sarraf teninizden kaynaklı olabilir dedi. ya beyaz altında olurmu böyle bişey? normal altın kolyem var ona hiç bişey olmadı şimdiye kadar.
Bana birşey yazmamışsın kıskandım :)
Tugba hosgeldiiin sefalargetirdinnn
:))
Kızlar demeyi unuttummasa tenisinde elendim bizim cimri arkadaş her boş dersinde çalışıyormuş:)) iyice çamur atayım kızada rahatlayım bari
Saat 11:25 de başladım geçmişi okumaya, gözlerim buğulanmaya başlayınca 15 dk kadar bi mola veripyeniden başladım okumaya ve 13:00de bitirdim. Online olmadan okuduğum için alıntı yapamadım tek tek yazıyorum;
Venüscüm adını söylememek konusunda elbette ki özgürsün kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davranözelden öğrenirim adını ben senin Ve bu arada ben de bu ailenin parçası olacağım demişsin, iyi de oldun bile :)) Sende, benim buraya ilk geldiğim zamanlardaki hallerimi görüyorum.. Çok azimli, kararlı ve aktif olma çabasındasın. Başarıyorsun da. Maşallah İyi ki gelmişsin.. Ayrıca Betülün söylediği gibi Türkçeyi çok güzel kullanmana ben de bayıldım. Eğer acelem yoksa ben de noktalama işaretlerine ve büyük-küçük harf olayına, virgülden sonra bir boşluk bırakıp oradan itibaren yazmaya gayr-i ihtiyarî dikkat ederim, seviyorum bunu.
Eminecimmmmm demişsin ya hani inşallah farkına bile varmadan zaman geçer ve kilolarımız da gider, inan ki ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Ama sana bunun olabilmesi için ufak bi sır vereyim, diyetteyim psikolojisini çıkar at aklından. Diyette değilsin, sağlıklı besleniyorsun ve zaten yapman gereken şeyleri yapıyorsun. Bedenine hak ettiği değeri veriyorsun sadeceTüm bu yaptıklarını kısıtlı bi süreç olarak değil de, bi yaşam biçimi olarak görürsen benim yaptığım gibi, o zaman günlerin nasıl geçtiğini sen de hiç anlayamazsın Bu arada sen de bi rahatsızlık geçirmişsin ben yokken çok geçmiş olsunnn.
Gelelim Arzu konusuna. Farkındayım konu kapanmış bitmiş. Ama ben de insanım, zaman zaman sinirlenebiliyorum bazı şeyleri hazmedemiyorum ve eğer bunları içimde tutarsam bana zarar.. Kısa tutmaya çalışacağım. Arkadaşım; bizim aramızdaki samimiyeti gerçekçi bulmamana, berilin konuşmalarına, aile hayatıyla ilgili seviyesiz yorumlarına, takımın seni eşinden çok hesaba çektiğini söylemene, burası babamın yeri değil demene.. Belki unuttuklarım da vardır. Bunların hepsine ayrı ayrı gerçekten çok sinirlendim. Bana kalırsa Berili sevememek marifet ister. Bunu başarmışsın bravo. Aramızdaki samimiyetin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını anlayabilmen için Ecem, Betül ve benim buluştuğumuz gün birbirimizi gördüğümüzde nasıl sarıldığımızı görmen, Gül Ablanın beni aradığında ve sesimi ilk duyduğunda verdiği o güzel tepkiyi duyman, Berilin beni aradığında ve onunla konuştuğumu anladığımda neredeyse ağlayacak gibi olduğum ana şahit olman gerekirdi. Keşke sen de bizler gibi bu duygulara ortak olabilseydin. Evet ben senin de söylediğin gibi bu dostlukların esiriyim. Allahıma şükürler olsun..
Biz sana karşı her zaman anlayışlıydık. İyi niyetimizi kaç kez göstermeye çalıştık. Herşeyi sana defalarca açıkladık ve sen de artık aramıza katıl bizler gibi ol dedik öncesini unuttuk.. Hatırlatan her defasında yine kendin oldun. Söylenmesi gerekenden fazlasını söylemedik. He sen bunlara rağmen gitmek istediysen git tabi, gitmişsin zaten. Hakkında hayırlısı olsun. AMAAAAAA, bunu yaparken takımı suçlaman, bizim aramızdaki samimiyeti sorgulaman kesinlikle senin hakkın değil! Üslubun da düşüncelerin gibi çirkin. Burası ve bizler hakkında 100 kişiden 99 u olumlu şeyler düşünürken 1 kişi olarak senin bunları söylemen, bizim kendimizi değil senin kendini ve kafa yapını sorgulaman gerektiği anlamına gelir.
Bu konuyu yeniden açmak istemezdim, mümkünse kimse de yorum yapmasın arkadaşlar uzamasın boş yere. Hatta yazımdan alıntı yapacaksınız burayı silin. İnanın ben de hatırlamak istemiyorum daha fazla. Ama bunları içimde tutmam mümkün değildi. Daha fazlasını söylemek de geliyor içimden ama vakit kaybı olur düşüncesiyle vazgeçiyorum. Şimdi diğer yazacaklarıma geçeyim.
Busemmmm çok geçmiş olsun bebeğim kalp çarpıntın ile ilgili :\ Şimdi nasıl oldun daha iyi misin?Hem ben sana bişey dicem, dukan yaptığın için mi her gün tartılma ihtiyacı hissediyorsun? Vazgeçsen şu huyundan tartıyı kaldırsan yüksek bi yerlere? Zaten haftada vereceğin kiloyu gramlarla veriyorsun, e o da gün içinde yediğin şeylere göre, hastalık durumlarına göre, tuvalete çıkma durumuna göre bile değişiyor. Yani hafta arası gördüğün sonuçlar senin için çok yanıltıcı. Cumadan önce tartılma derim ben kuzucum.
Semacım çok geçmiş olsun canım sana da
Biri yine ECEM ve ALIŞVERİŞ mi dedi? Yok ya yok ben yanlış duymuşumdur Ecem yapmaz öyle şey :) Öyle aldığı şeylerin bi üst modelini falan almaz, öyle takıntıları yokturDD Bi kere o alışverişi falan sevmez, ı ı cık Bebeğim güle güle kullan hepsini Bu arada Berille karşılıklı yazışmalarınızı, sevgi dolu dakikalarınızı da çok kıskandım ben olsaydım o kadar samimiyete müsaade etmezdim kaynana gibi otururdum aranıza
Ya bu arada Açelya hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi bidahaki sefere numarasını alıcam merak ediyorum o kızı ben yaf
Betülüm taşınıyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden, Allah yardımcınız olsun işiniz de çoktur tabi, gelelim mi yardıma
Ve Mervemrah canım aramıza hoşgeldin sen dee
sen bizi at cek cek git.sonrada kiskan yok yawwwwwwwwwwwwwwKolay gelsin benim yardımsever, düşünceli beril'imYine karşılaşamadık ama illa ki bi yerde kıstırcaz birbirimizi
Hayal kurmak güzeldir bundan asla vazgeçme
kissssss sahte o git hemen yakasina yapisssssssya kızlar bişey sorcam. erkek arkadaşım bana 14 şubatta tektaş almıştı. ama pırlanta değil beyaz altın. elimi yıkarken bile çıkartıyorum bişey olcak diye. bu kadar dikkat etmeme rağmen kararma yaptı. garantiye gönderdiler yenisini aldık. ve şimdi farkettim yine kararmaya başlamış. sarraf teninizden kaynaklı olabilir dedi. ya beyaz altında olurmu böyle bişey? normal altın kolyem var ona hiç bişey olmadı şimdiye kadar.
ah ah o bir dakika gelmez,bilirim bilirim.Canlarım 11 den beri bilgisayarın başındayım ya, annem her seslendiğinde "bi dk" diye diye kaç saat olduBiraz bana temizlik yaptırcak sanırım, şimdilik kaçayım o daha fazla kızmadan :) Akşam sporum var, ordan önce mutlaka gelirim. Sizi seviyorum görüşmek üzere
tidedim ney ki,ben yapiyimmmm +18 felanmi? oysa kesin yapmisimdirAynısınıdüşündüm
Tidedim kesin Beril yaptırmıştır :)
masa tenisinde kaybeden tarti da kazanir deyimmmmmmmKızlar demeyi unuttummasa tenisinde elendim bizim cimri arkadaş her boş dersinde çalışıyormuş:)) iyice çamur atayım kızada rahatlayım bari
milletin derdi biziz yawwwwwwww
bizde konusturamadiklarimiz bakiyomda canisi,manisi askitom ayaklarinda
cik cik cikkkkkkkk
tubis ilk defa topikte basbasayiz
sen bizi at cek cek git.sonrada kiskan yok yawwwwwwwwwwwwww
senin yoklugunda biz birbirimizi teselli ediyorduk bir keremmmmmmmmmmmmmmm
aynen aynen ben de şimdi ona bakıyodum
ben çekip gitmedim askım ya babam zorla götürdü
tubisim kusummmmmmmmmmmmm
nereye kayboldun.Hazir kimse yokken cicegim,bocegim olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?