Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok canım hiç belli olmaz bi bakmışsın yaz gelmiş sen yolu yarılamışsın kilolar bi güzel gitmeye başlamı zaman çok çabuk geçiyor sen kur bu hayelleri gerçekleşmesi yakındır.sen yeterki inan. :13:

yaa ne güzel valla oralarda yeşilliğin arasında olabilmek istanbulda yaşamak istemememin tek sebebi yeşil ve doğa. burda evimiz bahçeli. yeşillikleri kendim yetiştiriyorum yaza doğru domates biber ekiyorum mesela. bu tarz uğraşlarımdan uzaklaşmak istemiyorum istanbula sadece gezmeye gidicem inşallah :)

Tuğbacım bende az önce geçmişi okurken farkettim olmadığını hatta iznemi ayrıldı acaba gözümden kaçtı diye düşünürken sen yazmışsın sürekli paylaşım halinde olduğunuz için yokluğunuz hemen farkediliyor. Hoşgeldin canım

Ebrucum msj kutun doluydu
02,03,2013 tarihli paylaşımım 15 canım
pazar günü yoktum sayılmıyo zaten sanırım

ya kızlar bişey sorcam. erkek arkadaşım bana 14 şubatta tektaş almıştı. ama pırlanta değil beyaz altın. elimi yıkarken bile çıkartıyorum bişey olcak diye. bu kadar dikkat etmeme rağmen kararma yaptı. garantiye gönderdiler yenisini aldık. ve şimdi farkettim yine kararmaya başlamış. sarraf teninizden kaynaklı olabilir dedi. ya beyaz altında olurmu böyle bişey? normal altın kolyem var ona hiç bişey olmadı şimdiye kadar.

Ne kadar güzel yaaaaaa :119:burda doğup büyüdüğm için çok alıştım, yoksa ben de giderdim burdan emin ol kuzum. İstanbul'a gelirsen mutlaka haber et

Hoşbulduk sağolasın izne falan ayrılamam ben çok acil bi durum olmadıkça burdan kopamam :)

Canlarım 11 den beri bilgisayarın başındayım ya, annem her seslendiğinde "bi dk" diye diye kaç saat oldu Biraz bana temizlik yaptırcak sanırım, şimdilik kaçayım o daha fazla kızmadan :) Akşam sporum var, ordan önce mutlaka gelirim. Sizi seviyorum görüşmek üzere

mutlaka haber veririm Tuğbacığım :) görüşmeyi çok isterim :) kolay gelsin tatlım görüşürüz akşama :)

Aynısınıdüşündüm
Tidedim kesin Beril yaptırmıştır :)

Bana birşey yazmamışsın kıskandım :)

Tugba hosgeldiiin sefalargetirdinnn
:))

Kızlar demeyi unuttum masa tenisinde elendim bizim cimri arkadaş her boş dersinde çalışıyormuş:)) iyice çamur atayım kızada rahatlayım bari

Valla hemşerim hiç anlamam ki böyle şeylerden de :44:

Bana birşey yazmamışsın kıskandım :)

Nihalim ya olur mu deme öyle bir sürü şey not aldım da hepsini yazamadım

Tugba hosgeldiiin sefalargetirdinnn
:))

Hoşbuldum canımın en dibi

Kızlar demeyi unuttum masa tenisinde elendim bizim cimri arkadaş her boş dersinde çalışıyormuş:)) iyice çamur atayım kızada rahatlayım bari

Ya sen bizim gönlümüzün birincisisin bu turnuvada canım boşversene

tubis ilk defa topikte basbasayiz

Kolay gelsin benim yardımsever, düşünceli beril'im Yine karşılaşamadık ama illa ki bi yerde kıstırcaz birbirimizi

Hayal kurmak güzeldir bundan asla vazgeçme
sen bizi at cek cek git.sonrada kiskan yok yawwwwwwwwwwwwww
senin yoklugunda biz birbirimizi teselli ediyorduk bir keremmmmmmmmmmmmmmm
kissssss sahte o git hemen yakasina yapisssssss
ne fesatim ya
ah ah o bir dakika gelmez,bilirim bilirim.
Aynısınıdüşündüm
Tidedim kesin Beril yaptırmıştır :)
tidedim ney ki,ben yapiyimmmm +18 felanmi? oysa kesin yapmisimdir
masa tenisinde kaybeden tarti da kazanir deyimmmmmmm

milletin derdi biziz yawwwwwwww
bizde konusturamadiklarimiz bakiyomda canisi,manisi askitom ayaklarinda
cik cik cikkkkkkkk

avatarimdanda anlasilacagi uzere memikten bugunluk vazgectim yerine kurabiye kemirmek istiyommmmmmmmm

tubisim kusummmmmmmmmmmmm
nereye kayboldun.Hazir kimse yokken cicegim,bocegim olalim

milletin derdi biziz yawwwwwwww
bizde konusturamadiklarimiz bakiyomda canisi,manisi askitom ayaklarinda
cik cik cikkkkkkkk

aynen aynen ben de şimdi ona bakıyodum

tubis ilk defa topikte basbasayiz

sen bizi at cek cek git.sonrada kiskan yok yawwwwwwwwwwwwww
senin yoklugunda biz birbirimizi teselli ediyorduk bir keremmmmmmmmmmmmmmm

ben çekip gitmedim askım ya babam zorla götürdü

aynen aynen ben de şimdi ona bakıyodum

ben çekip gitmedim askım ya babam zorla götürdü

bizden kacarmi usta
sende gitmem benim ablam arkadaslarim bekler, aglar deseydin.yada int.baglanana kadar oraya gidemem izin vermiyorlar deseydin.
hadi hadi sende istedinnnnnnnn

tubisim kusummmmmmmmmmmmm
nereye kayboldun.Hazir kimse yokken cicegim,bocegim olalim

burdayım böceğiiiiim, burdayım lokumlu kurabiyemmmm, içi karamelli pirinç patlaklı sütlü çikolata kaplı nugam (bu sakıncalı kelimeleri yüksek sesle okumayınız ve hafızanızdan siliniz)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…