Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel yazmışsın cnm çok özendim :) yarın görüşürüz o zman cnm iyi geceler sana da Allah rahatlık versin öptm

Ay sizin menülerinizi görünce kendimi diyet yapmıyormuş gibi hissediyoruuum.

ben geldiiim :) bi geçmişi okuyup dönüyorum :)

hoşgeldin brokoliiim bugün brokoli aldım, yarın misler gibi yiyeceğim

venüscüüüm ben tam 50 gündür dukan yapıyorum. 50 günde sadece tek bir kaçamak yaptım o da 6 tatlı kaşığı hoşmerim tatlısı, daha önce hiç yememiştim ve çok merak ediyordum, balıkesirden geldi bir daha bulamazsın deyince millet, yaptım bir oburluk.

merak etmeeeeeee, sen de diyeceksin böyle şeyler. sen azimlisin. sen de o dolabı yenileyeceksin. alışveriş yapmak isteyeceksin çılgınca. hepsi olacak, ben inanıyorum sen de inan. sen de o dirayet kesinlikle var.

bir de bu nazar boncuğunu cidden alıp takmalıyız hepimiz yaa, milletin ister istemez nazarı değiyor :26:

sağ ol emoşum iyi terzi de nerden bulurum bilmiyorum ki, anlamam ki hangisi iyi, hangisi değil :18: ama dediğin gibi kalabalıksa çok işi varsa yaptırmam o zaman :26: vallahi ben de para mara vermem, üzerine para alırım yaparsa öyle bir şaşkalozluk

ayyh 100 mesajım olmuş

ooo yeeess haydeeeeeeee

Ben de yazı işleriyle falan uğraşıyorum canım bilgisayarım da zaten. Dönüp dönüp bakıyorum. :)

Süpersin canım sen ya. Her seferinde bu tepkiyi verebilirim..

canım ya çok sağ ol, çok motive ediyorsun beni gerçekten. senin menülerinin de aşağı kalır yani yok.

tubişiiim menün dört dörtlük gerçekten, tebrik ederim seni azmine hayranım canım. bence günlük 1 saat yürüyüş yeterli, hadi bi 20 dk da aerobik desek. ötesi fazla bence. sonuçta senin istediğin hedefe daha var. spora fazla yüklenirsen, incelemez kas yapabilirsin. ve kilo vermen yavaşlar.

ben spora fazla yüklendiğim dönem hiç kilo veremez olmuştum. sonra sağ olsun eski takımımdan bir arkadaşım beni bu konuda uyardı ve sporu azalttım, bir de baktım ki kilolar hoop gidiveriyor sen de böyle bir sorun yaşarsan bu bilgi aklında bulunsun.

4.3.13

Sabah:
YOK

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)

Ara:
1 orta boy sarı elma
1 galeta

Akşam:
3 yemek kaşığı brokoli yemeği, 3 yemek kaşığı mantarlı sebze yemeği
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
1 küçük 2 kuru kayısı
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

bugün de menüm böyle :)

sabah:

1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 bardak portakal suyu
ara:
activia
öğle:
1 kase çorba
3-4 kaşık yoğurt
yeşillik
ara:
1 tam ceviz
akşam:
3 yk türlü
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim kepekli ekmek
ara:
sade Türk kahvesi

2,5 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan nescafe. bugün sporum yok malesef

kahvaltı olsa çok iyi olurmuş venüscüm. bir de mesela süt ne kadar yağsız olursa olsun içindeki laktoz nedeniyle dukanda günde 1 bardakla sınırlıdır. dukan amcanın bir bildiği vardır, bence sen de günde 1 su bardağıyla sınırla sütü. ya da 2 çay bardağı iç, birini sabah, birini akşam içersin yine de sen bilirsin, aklıma geldi söyleyeyim dedim.

bence menün harikaaaaaaaaa spor da olsaymış çok iyi olurmuş bir de umarım bu çaylar ve nescafe şekersizdir emooş

bence menün harikaaaaaaaaa spor da olsaymış çok iyi olurmuş bir de umarım bu çaylar ve nescafe şekersizdir emooş

ben normalde her gün yürüyorum ama böbreğimde kum varmış yine 2 gündür yatıyorum malesef nescafeyi çocukluğumdan beri şekersiz ve sütsüz içerim alışkanlık :) bitki çaylarına da koymuyorum. ama siyah çayı içemiyorum en azından yarım kesme şeker atıyorum :)

ay canım doğru yaaa :26: haklısın canım bu halde ne sporu, tekrar geçmiş olsun. bir arkadaşımda da vardı, çok fena bir şey o. bıçak saplanır gibi ağrır valla :18:

ben de şekersiz çay içemezdim hem de 3 şeker atıyordum azaltmaya çalıştım bana mısın demedi, yok azaltamadım. ben de kökten kestim şekeri ilk başlarda tadı çok kötü geldi, çay içmek istemiyordum. ama çay ikram ediliyor tabi her yerde, çaydan kaçış yok. öyle öyle bir de baktım mis gibi şekersiz çay içer olmuşum. şimdi şekerli içemem sanırım, o derece alıştım. ve resmen şekersiz içtiğim için çay iyi mi, değil mi anlıyorum. çay gurmesi oldum. darısı senin de başına inşallah

emoşuuum çok uykum geldi. sohbetimize yarın devam ederiz inşallah. çok öpüyorum.

allah rahatlık versin herkese kızlaar, iyi geceleer

sorma cnm ya ağrısı dayanılır gibi değil yarın da tekrar gidicem bide ultrasonla bakılcak. dün iğne yaptırdım ancak düzelebildim. bugün de var ağrım ama ağrı kesici yetti çok şükür :)
bende 2-3 şeker kullanıyodum yarıma kadar düşürdüm inşallah tamamen bırakıcam yakında :)

Aynen ebrucum telden girdim saçma sapan oldu aksilik dün leptop çöktü eşim sabah götürdü yarın akşam gelir büyük ihtimal kızlar telefon numaralarınızı atın özelden mahsuru yoksa tanışmak sesinizde duymak istiyorum tabi mahsuru yok ise isteyenler yarın ararım şekerler öpüldünüz

canlarum bende kaçıyorum öptüm hepinizi dikkat edin kendinize yeni güne daha hafif başlayalım inşallah :)
haydi Allah rahatlık versin herkese iyii geceler

Kızlar ben hasta olacağım sanırım
Birde eşim akşam normal ekmekten yedirdi zorla ama 2 dilim kadar ben anlamıyorum onu
Hem zayıfla diyor hem yedirmek için zorluyor???
Böyle işte... Yarın nöbetçiyim çok zor oluyor benim için
Menümü yazayım
Sabah
Peynir 2 dilim ekmek tam buğday

Arada tenis turnuvası ( içime oturdu:))

Öğlen
Ton balıkı 1 kaşık bulgur 1 dilim ekmek

Akşam
Havuç yoğurtlu
Beyaz ekmek 2 dilim
Közde biber

emoooş nickini gördükçe bol limonlu ve sarımsak soslu brokoli yemek istiyoruuumm bayılırııımmmmmmmmm
Sen böyle deyince aklıma bizim turti geldi. Sizden önce elmalıturta nickli bir arkadaş vardı. Kulakları çınlasın, ne zaman nickini okusam canım turta istiyordu

Balık tutmak çok zevkli yalnız o kaçamaklar hiç olmamış canım. Bidaha görmeyeyim lütfen.

Sakın öyle ot çöp ilaç içeyim deme direkt barsak tembelliği yapıyor. Çok basit bir yöntemi var bende çok işe yarıyor. Sabah kalkınca ilk olarak bir bardak suyu ayakta iç. Ama her sabah yap bunu. Tuvaletin olmasa bile git otur ve bekle. En kısa zamanda kabızlığına çözüm olur. Ama sinameki içme.

Bunu niye alıntıladım bilmiyorum ama bende çok uzun bir süre kızıl kullandım. Sanırım o nedenle alıntıladım. Hatta profilimde var kırmızı saçlarım. Çok şanslıyım çokta çabuk kurtuldum açtırmaya gerek kalmadı. Önce bir ton karamel boyattırdım. Arkasından denize gidince kızıldan eser kalmadı. Hatta şuan sarıya benziyor nerdeyse kuaförüm bile şaşkın bu duruma Ama hala bayılıyorum kızıl saçlara. En kısa zamanda yeniden kızıla döneceğim.
Tatlım menülerin çok güzel, dediğim gibi diyetisyen hazırlamış ama daha önceki uyarılarımı tekrarlıyorum. Akşam mutlaka erken yemeye çalış. Ve akşamdan sonraki arayı yapma. Bide menülerini yazarken su ve yeşilçayları ayrı bir şekilde menünün sonuna ekle. Böyle gözüme çok kalabalık görünüyor Bu arada kilona göre bu liste sana çok gibi geldi. Çünkü bende diyete başladığımda 85,5 kiloydum. Boyun kaçtı bu arada? Sanırım 170 ti. Eğer öyleyse bu menüler sporsuz senin çok işine yaramaz. Bu hafta dene bakalım nasıl olacak.

Doyana kadar ye canım ama sebze günlerinde çokta abartma. Sanırım o nedenle sebze günlerinde + çıkıyorsun. Menün güzel olmuş afiyet olsun.

yds'ye hazırlanıyorum cnm eski üds oluyo yüksek lisans yapabilmek için hazırlanıyorum
Allah kolaylık versin canım, İşin biraz zor. Umarım başarılı bir şekilde atlatırsın sınavı.

En güzeli sir ağda Nihal'cim boşver sen lazer epilasyonu. Allah onları bir amaç için yaratmış. Kökten çözüm işine karşıyım. Mutlaka yaratılma sebebi vardır. Özellikle koltuk altı ve bikini bölgesine yapılırken etkilenen organlar olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar zararı yok deselerde özellikle koltuk altında bulunan lenf bezlerini büyük ihtimal etkiliyordur. Ben evde kendim yapamıyorum ağdayı ama çok güvendiğim bir ağdacım var ve git gide azalıyor tüyler ve çok ince çıkıyor. Ama yinede sen bilirsin yaptırmadan önce iyice araştır. Bu işler önemli işler.

Ya bu dukanda birde ekmek olsa kesin yapardım :) mümkünse günde 3 ekmek
Hatırlıyor musun o ekmek meselesini hala şaka gibi

Poğaça haricinde güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Yeniden geçmiş olsun. İnşallah şimdi daha iyisindir.

Tatlım akşam yemeklerine bir şekilde çözüm bulamazsan eğer çok yavaş ilerleyeceksin bu diyet işinde. Senin kilonda bir insanın haftada en az 1 kilo verebilmesi lazım. Şöyle geçmişine bir bak düşün. Ben baktığım zaman kilo almamın en büyük sebeplerinden birisi akşam yemeğini geç saatte yemiş olmam. Eşim işten saat 8 gibi çıkıyor. Eve 9 gibi geliyor. Akşam yemeğinde onu bekliyordum. O nedenle yediğim herşey direkt olarak depo ediliyordu. Hedefe ulaşmamdaki en etkili yön ise en geç saat 18:00 de yemeği bitirmem oldu. Gerekirse iş yerine nesfit götür bir kase yerine iki kase ye ama akşam yemeğini geç yeme. O çok önemli.

Menün hiç olmamış Nihal, Nihal ne diyeyim ben sana

hOsbuldum Busecim
Aksam neler aldin gel paylas:))

Kizlae biz yarin tasiniyoruz o yizden yarin ve bugun icin okuldan izin aldim
Evde cook is var
Ara ara bakarim yine

Gorusuruz yine
Kolay gelsin canım Umarım en kısa zamanda halledersiniz. Zor iş taşınmak.

Hiç öyle bişey duymadım. Benimde var ama kararmadıda. :26:Sen başka bir kuyumcuya göstersene.

Alıntılarım yarım kalmıştı. Tamamlayayım dedim ama saat çok ilerledi. Yarın iş var kaçıyorum hemen. Aşağıda Betül'cüm seni gördüm iyi geceler canım. Yarın geçmişe kaldığım yerden devam

Sabah sabah benden erkenciniz yok :) Uykumu iyi alabilmişim ki alarm falan çalmadan kendim kalkabildim çok şükür. Hepinize hayırlı sabahlaarr

tuğbaaaaaaaaaa çizelgelerimize bak hemeeen ikimizin de verdiği toplam kilo şuan aynııııııııı

Ay ben seni yerim :)))) Evet bebeğim şu an aynı kiloları vermiş görünüyoruz ama totalde bakacak olursak ben hedef kiloma inene kadar içimden yaklaşık olarak 1 tane buse çıkarmış olucam

Sürekli aynı şeyler söyleniyor busem ama ben yine söylicem, her gün dukana göre ne yemen gerekiyorsa onu yiyebilmene hayranım Ben olsam hayatta bu tempoda gidemezdim bi gün bıkardım. Süpersin.. Gayet de güzel menü. Afiyet olsun guzuma

ne güzel yazmışsın cnm çok özendim :) yarın görüşürüz o zman cnm iyi geceler sana da Allah rahatlık versin öptm

Bebeğim ben menü yazarken illa ki özenirim, burdaki yegâne eğlencelerimden biridir menümü allayıp pullamak :))) Sen de benim gibi sayfada ortalayarak yazabilirsin, o zaman okunması daha kolay ve zevkli oluyor

Ay sizin menülerinizi görünce kendimi diyet yapmıyormuş gibi hissediyoruuum.

Öyle deme canım bnm sonuçta sen de bi uzman eşliğinde devam ediyorsun şu an. Ona güven. Biz kendi çapımızda yapıyoruz bişyler :))

Ya aslında ben tüm bunları çok spor yapmak için yapmadım busem de, haftaiçi 2 tane boş günüm var. 1 i pazartesi 1 i cuma.. Haftasonu zaten gidicez de, hergün yürümek istiyoruz biz. Ama arkadaşımla haftaiçi sadece o günlerde çıkıp yürüyebiliyoruz sabahları. Aksi gibi spor salonuna da o günlerde gidiyorum. Ondan böyle oldu ama bakalım ben de istemiyorum böyle olmasını, bi çare düşünürüz inşallah

İstemeden de olsa kahvaltıyı atlaman kötü olmuş kuzum ama, inşallah bi daha böyle olmaz Onun dışında zaten güzell afiyet olsun Ve akşam yemeklerini nasıl halletmen gerektiğiyle ilgili de Ebru bi yorum yazmış senin için. Bence de öyle bişeyler yapmaya çalış. Akşam yemeğini erken yemek gerçekten çok önemli tatlım

Ouwww harikasın

Canım kahvaltın az olmuş yine. Kahvaltıda boll boll ye akşamı da bugünkü kahvaltın gibi az ye. İkisinin yerini değiştir yani

Ahhhh ecem'imin adını gördüm aşağıda Seni bu saatlerde uyanık görmek gerçekten şaşırtıcı, okula falan da gidiyosun artık, gurur duyuyorum senle

Ben de şimdi giyinip çıkıcam anaokuluna gidicem. Öpüyorum hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…