Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dosbam 300 olarak verdim. yok dememişti de biz anladık uyukuda kaldığını opuyorumnanaktan çok sevindim 300 değil de 500 olduğuna.
baharım üzülme hepimiz aynıyız.
evet canım haftaya 200 ün üzerine eklersin. Seni ve melzeyiti özel tebrik ediyorum bayramda kilo verdiğiniz için.
kızlar belki okumuşsunuzdur dün haberlerde... şu meksika biber hapından bir kişi ölmüş... çok üzüldüm sanırım bizim takımdan da karmanli sormuştu... aman böyle şeylerle zayıflamayı düşünmeyelim... bugün kulaklarımla duydum aktara gitmştim telefonda adam diyorki bütün şubelerimize söyle hapları kaldırın kontrole geliyorlar diye!!! yani o kadar sağlık bakanlığı onaylı dedikleri ilaçlar sahte... ben daha önce sorduğumda sağlık bakanlığından onaylı demişlerdi belge sordum hiç cevap verememişlerdi...
biliyorum takımda kullanan yok ama çevrenizde kullanan insanlar varsa lütfen uyarın kimse sağlığından olmasın
teşekkür ediyorum arkadaşlar ben karar verdim tek sorunum ödem ubarım hafta 76 yı görürümevet canım haftaya 200 ün üzerine eklersin. Seni ve melzeyiti özel tebrik ediyorum bayramda kilo verdiğiniz için.
dosba ve melzeyiti ben de tebrik ediyorum..bayramda kilo verebilmek çok iyi..büyük başarı..[/QUOzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus:lepi::lepi:
bu arad yediklerim sabah biraç zeytin 1 yumurta salatalık 1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay elma
öğlen 1 paket mavi yeşil mısır patlağı 1 yeşil çay
şimdide 1 yeşil elma yiyorum akşamda kabak yemeği çorba ve biraz pilav olabilir vede yeşil elma
teşekkür ederim çok bişey değil ama yine de gayet ettim... inandığım bişey var ki haftaya takımca çoook iyi kilo vereceğimiz zemuszemus
canım ben kullandım ve başıma gelelnleri karamanlıma anlatmıştım ben birde ankarada getittirdim arkadaşıma çok güvendim normalde böyle şeylere çok hassastır ama oda yanıldı resmen ölümden döndüm
teşekkür ediyorum arkadaşlar ben karar verdim tek sorunum ödem ubarım hafta 76 yı görürüm
bu arad yediklerim sabah biraç zeytin 1 yumurta salatalık 1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay elma
öğlen 1 paket mavi yeşil mısır patlağı 1 yeşil çay
şimdide 1 yeşil elma yiyorum akşamda kabak yemeği çorba ve biraz pilav olabilir vede yeşil elma
kızlar çok özür dilerim..bildirim yapamadım..bu ikinci oluyor..ceza almam gerekiyorsa alırımmafoldumben
dün akşamdan beri dedemin başındaydım ve nete girme imkanım olmadı..bir ara eşimi aradım aç yazıver die ama yapamadı((
sagol canim yok ciddi birsey degil havalardan olsa gerek bir aciyor bir kapaniyorsaol canım nerelerdesin görünmyorsun hiç..
aman canım dikkat et bir kere ipin ucunu kaçırınca yakalamak o kadar zor oluyo ki..
canım zaten çok da sağlıklı görünmüyo gün boyu ekşi elma yemek mideyi de ekşitir sen hafif yemeklerden ye ara öğünlerinde elma tüket bence fayalı olacaktır..
ığğğğğ iğrençççç böyle yerler yüzünden dışarıda yemek yiyesi gelmiyo insanın kötükedihüso
geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir umarım..
canom cok gecmis olsun evet benim kizda ayni olsu gözü burnu durmadan akiyor atesi de vardi ama bugün biraz daha iyikızlar eve geldim kızım grip olmuş ee bayramda bu kadar gezdirirsen çocuğu bnu olur. Ağlıyor haber vereyim dedişm uyuyunca gelirim.
tesekkürler canim üsüttü galiba havalardanmelzeyitim süper olmuşsun canım.gözler saçlar çok yakışmış hayatım..pozitif bir enerji yayıyorsun..eski resimleride biraz solgun duruyorsun...
melis canım geçmiş olsun..buradaki bütün bebekler aynı..komşum gece gündüz bebeğiyle uğraşıyor.bebek sürekli ağlıyor..en kısa zamanda kızına şifalar..
baharcım hiçbirşey çıkmamasına sevindim..sen de çok pozitifsin bu aralar..
karamanlı kızına geçmiş olsun canım..en kısa zamanda şifalar diliyorum
dosbacım kilo almamışsın..hatta vermişsin.tebrikler canım
canim cok sagol kizim bugün iyi bende iyi sayilirim haplatin cogunu kullanmiyorum ve ciddi bir agrim yokseninde hayatım sağol. Şeniz bu arada deden nasıl,umarim morali iyidir. sizin ilginiz ve mutluluğunuz ona yansıyacaktır emin ol hayatım. aynı sıkıntıları yaşadık biliyorum. :çok üzgünüm:
canım sağol.asıl sen nasılsın ağrıların devam ediyormu.umarım yoktur. yavruma şifa diliyorum canım benim. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşallah. kocaman öpüyorum yavrunu ve seni. opuyorumnanaktan
haklısın hayatım bu sıralar boşladık.ama boşuna değilmil herkesin telaşesi varmış,kaçamak yapma telaşesi :roflol: dolayısı ile kimse cesaret edemedi gelmeye. :roflol: (ay çok güldüm) canım senin adına nasıl sevindim anlatamam.ne güzel oldu bak diyetisyenede gittin bu sayede. diyet ve spor harika ikili ama bunları yapmak için çok önemli birşeye ihtiyaç var. AZıM. oda sende var hayatım evet bu sefer yapacaksın.süper valla okurken ben bile etkilendim. hadi başla hayatım. opuyorumnanaktan
bayramda hava berbattı bizim burda yağmur dinmek bilmedi. bizim zibidide grip eşikten döndü.çok endişelendim olacak diye,sürekli aksırdı tıksırdı ama çok şükür gerisi gelmedi.gerçi heran olabiliriz garantimiz yok. Allah kolaylık versin hayatım,inşallah hayırlısı ile atlatır prenses.
:teselli: offf ya onlar hasta olmasın çok üzülüyor insan.
canım hayırlısı ile yaptır çıksın aradan uzadıkça seni daha çok sıkıntı basar. Rabbim kürtajı nasip etmesin inşallah. istediği vakitte, sağlıklı dünyaya gelecek evlatlar nasip eylesin inşallah. ama kalırsanda kötü değil be yaw.ablasıyla büyüyüverir ne olcekki. :sm_confused: Rabbim sağlık versin yeterki. a.s.
önceden ne kadar kalabalığız diyordum şimdi bakıyorum azalmışız.bazılarımız izinli gerçi ama yinede ne varsa eskilerde var yaw.
gülizgul,poly,zenim,emirel, başka olmayan varmı hatırlaymadım şimdi.
cok tesekkurler canim bende buraya yazdim melyezit öyle deyince bende vazgectimkızlar belki okumuşsunuzdur dün haberlerde... şu meksika biber hapından bir kişi ölmüş... çok üzüldüm sanırım bizim takımdan da karmanli sormuştu... aman böyle şeylerle zayıflamayı düşünmeyelim... bugün kulaklarımla duydum aktara gitmştim telefonda adam diyorki bütün şubelerimize söyle hapları kaldırın kontrole geliyorlar diye!!! yani o kadar sağlık bakanlığı onaylı dedikleri ilaçlar sahte... ben daha önce sorduğumda sağlık bakanlığından onaylı demişlerdi belge sordum hiç cevap verememişlerdi...
biliyorum takımda kullanan yok ama çevrenizde kullanan insanlar varsa lütfen uyarın kimse sağlığından olmasın
canim cok gecmis olsun dedene allahim acil sifalar versinanlayışın için çok tşk ederim meliscim..dedemin durumu henüz netleşmedi canım..doktorlar tam bişiy söylemiyorlar pazar günü ameliyat olucak :Saruboceq:
kızlar şu an çok sinirliyim ve moralim sıfır artık inanın ben bıktım bu babamın huysuzluklarından sesimi çıkarmadıkça böyle üstüme geliyo bu sefer de interneti kapattırmakla tehdit ediyo beni kendi üzerine ya internet bağlantısı neymiş çok oturuyomuşum sanki gereksiz şeyler için oturuyorum sanki yapacak çok şey var da ben yapmıyomuşum gibi..alt tarafı bir gün akşam yemeğini ben hazırlamadım ve bu yüzden bu kadar söylendi allah aşkına ben sanki bu evin hanımı mıyım yaa tüm sorumluluk bende oluyo sırf o yüzden artık kendi evim olsun istiyorum gitmek istiyorum bir an önce atanıp çok sıkıldım artık bu baskılardan aileye bağımlı olma duygusundan en kötüsü de maddi özgürlüğüm olmamasından sırf o yüzden beni bununla tehdit edebiliyo öyle olmasa yapamazdı ama akşam akşam canımı sıktı hiç bişey demiyorum ben ne halleri varsa görsünler..
canımmmm .... ahhh babalar yok mu?? tehdit etmekle ellerine ne geçiyor seni kırmaktan başka??? üzüldüm inan ama büyüğündür sabret canım elden başka bişi gelmez...
inş. en kısa zamanda atanırsın... bu ara var mı atama senin bölümünden ??
kızlar şu an çok sinirliyim ve moralim sıfır artık inanın ben bıktım bu babamın huysuzluklarından sesimi çıkarmadıkça böyle üstüme geliyo bu sefer de interneti kapattırmakla tehdit ediyo beni kendi üzerine ya internet bağlantısı neymiş çok oturuyomuşum sanki gereksiz şeyler için oturuyorum sanki yapacak çok şey var da ben yapmıyomuşum gibi..alt tarafı bir gün akşam yemeğini ben hazırlamadım ve bu yüzden bu kadar söylendi allah aşkına ben sanki bu evin hanımı mıyım yaa tüm sorumluluk bende oluyo sırf o yüzden artık kendi evim olsun istiyorum gitmek istiyorum bir an önce atanıp çok sıkıldım artık bu baskılardan aileye bağımlı olma duygusundan en kötüsü de maddi özgürlüğüm olmamasından sırf o yüzden beni bununla tehdit edebiliyo öyle olmasa yapamazdı ama akşam akşam canımı sıktı hiç bişey demiyorum ben ne halleri varsa görsünler..
baharım çok üzüldüm inan keşke yannda olabilseydim. Evet gereğinden fazla sorumluluğun var ve bunu hepimiz biliyoruz biraz daha sabret tatlım ya inşallah en kısa zamanda ataman olur ve şöyle hayırlı bir kısmetin çıkar. kıymetini anlar çok ararlar sonra ama. üzülme şekercim biz seni çok seviyoruz.opuyorumnanaktan:1hug: