Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah ve öğlen ekmek tükettiğin için akşamı salata ve yoğurtla geçirmiş iyi olmuş canım afiyet olsun:16:

öğrenci olduğum için sabah menüm genelde fix sandviç oluyor ama öğlen arkadaşların ısrarına dayanamadım gittk yedik üstüne tempolu yarım saat yürüttüm hepsini :D akşamıda erken yiyim salata yoğurt geçiştiriyim dengeleyim dedim :ssz:

benim menüm
12 gibi

2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su

öğrenci olduğum için sabah menüm genelde fix sandviç oluyor ama öğlen arkadaşların ısrarına dayanamadım gittk yedik üstüne tempolu yarım saat yürüttüm hepsini :D akşamıda erken yiyim salata yoğurt geçiştiriyim dengeleyim dedim :ssz:

iyi olmuş canım.aynı kgdayız seninle

Menüm
sabah
1 kase special k

öğlen
2 dilim ekmek
domates sosu
1 dondurma :)

ara
3 kuru incir

akşam
2 parça tavuk
cacık
biraz patates ama az

su şuana kadar 1 litre oldu ama 2 yi bulur

yine 1:30 saat yürüyüş

Dondurmayı kalori olarak düşündüğüm için yedim şekerin öyle zarar verdiğini bilmiyordum ayşe abla meyveyi bende çok seviyorum ama yemiyorum

Seni kivici seni, menün çok güzel olmuş afiyet olsunda arada bir şu kiviyi başka meyveyle değiştir. Tempolu yürüyüşün çok güzel. :46:

Kolay gelsin Venüs'cüm inşallah güzel geçer vizelerin. :16:
Suuuuuuuuuuuu olmadan olmaz Zelişşşşşşşşşşşşş. Artık senden en az 2 litre su istiyorum menülerde. Tamam mı?

Aynı istek ve dileklerim senin içinde geçerli Burcu'cum. İyi çalışın derslerinize. İnşallah seninkiside güzel geçer. :16:

Menün yine herzamanki gibi çok güzel Emine'cim afiyet olsun canım. Ama bişeyi merak ettim. Sen o akşam ki ayranı acıktığın için mi içtin?

Geldim canım geldim dün ani bir kararla alışveriş için çıktım evden. Geç dönünce uğrayamadım. Ama merak etmeyin doğum olursa eğer ilk haber vereceğim yer burası olacak :9:Her an doğurabilirim de :30::52::60::60:

Ben birazdan listeyi yayınlayacağım. Ona göre söylerim bu hafta kime atılacağını. Bakalım atmayanlar ne alemde :47:

Günaydın Ceren'cim. Çokta geç gelmemişsin aslında eve uğrasan daha iyi olurdu senin için. :34:

Menün güzel olmuş canım ama akşam öğünün geç olmuş yine. Spor konusunda bişey demedimi diyetisyen?

Geldim canım geldim. İyiyim çok şükür ama artık iyice ağırlaştım hareketlerim bile yavaşladı. Hayırlısıyla atlatsaydım şu doğumu. :16:Kolay gelsin sanada. :3:

Evet kaptanim haklisin , eve gelince kocise yemek hazirla, ye, kaldir , is uzadi.. Bi de aslinda dra gittim, bir benimi gostermeye, cok begenmedim alalim falan dedi , ona da aklim takildi , oolece oturdum anlayacagin ;( simdi de tlfdan yaziyorum, ne zormus yaa, gecmisi okuyup, donucem, bu arada yrn ayran detoksuna baslicam ki cuma yine guzel bi rakamimiz olsun ;))

şimdi baktım ecooş çok güzelleşmişsin kilo vermenle yüzünün güzelliği ortaya çıkmış çok beğendim canım süpersin inşallah bende senin gibi olacağım :)

tebrik ederim canım iyi gidiyosun. dün aklımdan geçirmiştim seni gelmeyince merak ediyoruz ;)

ben daha başlamadım ödeve venüsüm bugün başlıyorum artık :) benim perş. cuma boş olunca inanılmaz bi rahatlık var üzerimde :)

Ebrucum bizim ailedeki en büyük gelenek akşam yenen meyve. canım istiyo akşamları. acıktığımdan değil de isteğim geçsin diye içiyorum. çok içmemem gerekiyo alerjimden dolayı ama kahve içiyodum o saatlerde uykumu çok kaçırmaya başladı ayranında uyumaya etkisi çok 1-2 gündür içiyorum

Saol Emosss ;) bana cok faudaniz oluyor, umarim ayni enerjiyi ben de veriyorumdur size, birlikte zayiflicaz kizlaaaarrrr ;))

Sabah 6:30

2 lokma ekmek
Azicik peynir
Azicik recel
(Yumurta yoktu yiyemedim)

Oglen 12:30
1 kepce corba
4 kasik pilav
4-5 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt
(Yemekhanede bunlar vardi)

Arada canim cok cikolata istedi ama almadim:)

17:00
2 tane kuru incir (kucuk)

Aksam 19:00
2 kasik kereviz yemegi
2 kasik nohut
2 kasik pilav

İki ogunde pilav olmus oldu ama ben nohutu da kuru fasulyeyi de pilavsiz yiyememki:( onun icin aksamkini cok az tuttum

Su 1,5 lt

Mesajlarimi hemen sayayim

Cnm baklagil ye cok abartmadan ama pilavlar olmamis ;) yaninda 1-2 dilim kepek-cavdar ekmegi falan yeseydin ;) hadi bu torpilli olsun, bundan sonra pilav yeme, yemegi artir 2 kasik azolur normal kadiksa ;)

kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim kızlar doğru bildiğimiz çok yanlış var.sormak istediğiniz bişey olursa ben burdayım:16:
Bir bakayım bakalım :)
ay venüzzzzzzzzzzz ya bitmek bilmio valla bugün kaçamak yaptım ya o yüzden akşam yemicem kapanıp odaya ders çalışcam ceza sistemi işledi kafamda bi anda :17:
Benim daha 2 dersim ancak bitti. Geriye kaldı 7 ders :(
canım öldümü açıklamamışsın ama başın sağolsun dicem. Ama lütfen üzüntüleri diyete yansıtmayalım. Son ra başladığımız yere geri döneriz..:34:
Canım açıklamıştım aslında görmedin herhalde :) Aşk meselesiydi ama boşverdim napalım..

Kızlar ben geldim.....
Ama fazla kimseleri göremedim yakalayamadım sizi. Neyse buralardayım ben...

Cuma cumartesi inanın ne yediğimi unuttum. Menümü yazıcaktım. Cumartesi akşam balık yedim ama onu hatırlıyorum. Kaçamak yapmadım gibi bişey haftasonu iyi geçirdim....

Dünkü menüm

sabah ( 07:30)

1 adet bisküvi (olmadı biliyorum annem pazar akşamı çayın yanına çıkardı çok canım istedi ama akşam olduğu için yemedim. Sabah yedim :17:)

öğle (12:00)

2 kaşık et yemeği ( suyunu yemedim)
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (07:30)

1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su 10 bardak
yeşil çay 2 kupa
biyki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik
Afiyet olsun canım, 200 ip atlama maşallah :D
Ben bir dondurma yedim ama kalorisine baktım 80 kalori çok fazla gelmediği için yedim umarım kızmazsiniz bana :)
Dondurma yine de cıs bişey olduğu için sana bir tane burun ısırması!
limonlubrokoli canım meyve=şeker bunu unutmamak lazım önce.meyvelerden 1 tane sabah erken saatte yiyebilirsin ama kg verme döneminde yememen çok daha iyi.heleki akşam saatlerinde yenilen meyve çok tehlikeli arkadaşlar meyve yerken şeker de yediğinizi unutmayın.
kuru meyve incir ve kayısı yiyebilirsin.incir ve ceviz harika bir tatlı mesela.hem meyve hem de tatlı ihtiyacını karşılıyorsun.

karatay beslenmesine her türlü hamur işi
pirinç
patates
işlenmiş etler
hazır çorbalar
üründe diyet yazan her türlü yiyecek
hazır soslar
keççap,mayonez
karpuz,kavun
bunlar tüketilmeyecek

yemekler düşük ısıda pişmeli,yüksek ısıda pişen yemeklerdeki direk trans yağa dönüşüyor.ısıya en dayanıklı yağ tereyağ,kuyruk yağı ve soğuk sıkım zeytin yağı.bu yağlarla pişen yemekler hem sağlık hem de trans yağa dönüşmüyor.
Ayşeciğim sen Karatay diyeti ile ne kadar sürede kaç kilo verdin canım çok merak ettim?
Sabah(08:00)

kepekli orta boy sandviç ekmeği içine kıvırcık maydanoz domates peynir zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(10:30)

sade kahve

öğle(12:00)

içi alınmış yarım ekmek döner ayran

ara yok

akşam(17:15)

yağsız salata

2 yemek kaşığı yogurt

3 kupa bitki çayı

2 litre su

30 dk tempolu yürüyüş :42:
Döneri akşamki salatayla dengelemişsin canım afiyet olsun
benim menüm
12 gibi

peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su
Çok ilginç geliyor gözüme diyetin canımcım yaa
Menüm
sabah
1 kase special k

öğlen
2 dilim ekmek
domates sosu

ara
3 kuru incir

akşam
2 parça tavuk
cacık
biraz patates ama az

Patates derkeeen? :) Sporun süper maşallah

kizlar sabahtan beri disardayim. simdi de duadan ciktik. gelemedim bi turlu komsuya gectik burdan telden wifi la baglaniyorum. 1 saate evde olurum. haber vereyim dedim. opuldunuuz.

venüscüm karatay diyeti hakkında gecen seneden beri bilgi ve ilgim vardı aslında ama uygulama geçmedi bir türlü.şimdi kitabını aldım okudum iyice içime sindi.bugün 4.günüm sabah dayanayıp tartıldım ama söylemeyeyi ama sonuç çok iyiydi 4 günde bile :32:
bu cuma 72 ile listeye girersem hafta rekor gelebilir o kadar söyliyeyim:23:

ahh nihayet gelebildim çok yoruldum bugün ama hemen bi geçmişe baktım derse oturacağım ödevler birikti bugün birini bitirmem lazım yarın yaptığım kadarını kontrol ettiricem çünkü :)

limonlubrokoli canım meyve=şeker bunu unutmamak lazım önce.meyvelerden 1 tane sabah erken saatte yiyebilirsin ama kg verme döneminde yememen çok daha iyi.heleki akşam saatlerinde yenilen meyve çok tehlikeli arkadaşlar meyve yerken şeker de yediğinizi unutmayın.
kuru meyve incir ve kayısı yiyebilirsin.incir ve ceviz harika bir tatlı mesela.hem meyve hem de tatlı ihtiyacını karşılıyorsun.

pirinç
patates
işlenmiş etler
hazır çorbalar
hazır soslar
keççap,mayonez
karpuz,kavun
bunlar tüketilmeyecek

yemekler düşük ısıda pişmeli,yüksek ısıda pişen yemeklerdeki direk trans yağa dönüşüyor.ısıya en dayanıklı yağ tereyağ,kuyruk yağı ve soğuk sıkım zeytin yağı.bu yağlarla pişen yemekler hem sağlık hem de trans yağa dönüşmüyor.

kuru meyveleri tüketiyorum zaten ama meyveyi de seviyorum akşam yemeyi kestim gündüz 1 tane meyve yiyorum genelde. yasaklar bende de aynı tüketmiyorum zaten onları. sadece ara meselesi çok farklı geldi :)
Sabah(08:00)

kepekli orta boy sandviç ekmeği içine kıvırcık maydanoz domates peynir zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(10:30)

sade kahve

öğle(12:00)

içi alınmış yarım ekmek döner ayran

ara yok

akşam(17:15)

yağsız salata

2 yemek kaşığı yogurt

3 kupa bitki çayı

2 litre su

30 dk tempolu yürüyüş :42:
akşamın hafif olması çok iyi olmuş canım :) afiyet olsun :)

benim menüm
12 gibi

peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su

tam tereyağına bişi dicektim ki açıklamışsın zaten :) sporun suyun çok güzel canım afiyet olsun :)
Menüm
sabah
1 kase special k

öğlen
2 dilim ekmek
domates sosu

ara
3 kuru incir

akşam
2 parça tavuk
cacık
biraz patates ama az

suuuuuu :) gittikçe iyileşiyo menülerin canım afiyet olsun :)

kizlar sabahtan beri disardayim. simdi de duadan ciktik. gelemedim bi turlu komsuya gectik burdan telden wifi la baglaniyorum. 1 saate evde olurum. haber vereyim dedim. opuldunuuz.

görüşürüz bebeeeem :) ben olmaayabilirim ama girerim ara ara :)

Bir bakayım bakalım :)

Benim daha 2 dersim ancak bitti. Geriye kaldı 7 ders :(

Canım açıklamıştım aslında görmedin herhalde :) Aşk meselesiydi ama boşverdim napalım..

Afiyet olsun canım, 200 ip atlama maşallah :D

Dondurma yine de cıs bişey olduğu için sana bir tane burun ısırması!

Ayşeciğim sen Karatay diyeti ile ne kadar sürede kaç kilo verdin canım çok merak ettim?

Döneri akşamki salatayla dengelemişsin canım afiyet olsun

Çok ilginç geliyor gözüme diyetin canımcım yaa

Patates derkeeen? :) Sporun süper maşallah

saol cnm bnm :D dengeledm ama pişmanım :26:

limonlubrokoli canım kg verme hormonu leptin in çalışması için o ara şart zaten açlık yada yeme ihtiyacı hissetmiyorsun.rptein ve sağlıklı karbonhidratlar yavaş yavaş hazmediliyor ve beyne sürekli tokluk sinyali gidiyor.

suyu 3 yazmıştım ama 3.5ltyi geçti:52:

Son düzenleme:

pirinç
patates
işlenmiş etler
hazır çorbalar
hazır soslar
keççap,mayonez
karpuz,kavun
bunlar tüketilmeyecek

Hmmm ben de bunu yapmak istiyorum ya:)
Bi bakayim
tebrik ederim canım.bunu dünya sağlık örgütü de kabul etmiş hele meyve suları çok tehlikeli..istediğin kgya düştükten sonra abartmadan yersin cnm 1 tane erken saatlerde.kaçırırsanda 5 km yürümen gerekiyorki o şekeri yağa dönüşmeden yakabilesin:16:
Ya ben bunu bilmiyordum aksine meyveler de sebzeler gibi yayrarli diye dusunuyordum, tuh yaa
benim menüm
12 gibi

peynir
ceviiz
1 salatalık

akşam
1 tabak kurufasulye
salata
ayran

40 dk tempolu bisiklet
3 lt su

Bence cok guzel, bende boyle yapmak istiyorumm
Cnm baklagil ye cok abartmadan ama pilavlar olmamis ;) yaninda 1-2 dilim kepek-cavdar ekmegi falan yeseydin ;) hadi bu torpilli olsun, bundan sonra pilav yeme, yemegi artir 2 kasik azolur normal kadiksa ;)
Pilavi artik bitirme karari aliyorum ozaman, ama bulgur pilavi olabilir diki? Karatayda oyle yazitordu

Back
X