Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızım kocam başımın etini yerken yazıyordum size, olur o kadar , çok pardon tatlım yaa...

tamam KIZIM önemli değil :27:

canım ya, arada minik çıkışlar oluyor, ben de dün 76,5 idim, bu sabah 76,7 çıktım. :(

evet ceronimooooo bugün 52.1 çıktım :8: az kaldı yine 51 lere :32:

Kızlar, ayran detoksuna başladım.

sabah 76,7 çıktım, cuma son durumu bildiricem artık. :51:

Sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
2dilim kepek ekmeği (küçük dilimlerdi)
salatalık-maydonoz-taze nane
2 kuru kayısı

gün içinde light ayran ve bulgur-nohut-mercimek karışımını içeceğim..

arada başka bi şey yoktu sanırım...

harikasın tatlım takibindeyim, yarın da ben dukana uygununu yapcam. benim ki cacık günü olcak :27: umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur, çünkü asıl tok tutucu şeyler bakliyatlar ama benimkinin içinde olamayacak maalesef, başaramazsam hiç doymazsam bozarım zaten. :31:
o gada kusur kadı kızında da olur :D:35:

olmaz efendim olmaz, bak bana :20: kaçamak var mı ben de, yok :47: aç geziyorum gerekirse ama kaçamak var mı yoook :19:

Hepinize günaydın bu gün okula gitmedim evdeyim daha yeni uyanıyorum :D

eheheh seni senii ben de geç uyananlardanım :27:

dışarda olmana rağmen güzel bir menü olmuş afiyet olsun :16:

sağ ol zelişim, saatler şaştı ama liste dışı bir şey olmadı tabi ki :31:

Diyetiayenime bir sorayım canım. Dukan da çok mantıklı geliyor. Bütün gün peynir yumurta yada köfte yiyerek beslenebilirim mesela... Araştıracağım bakalım :)

Teşekkür ederim Ayşeciğim

Ay maşallah Buseeeeeeeğ :D

Tempolu yürüyorsan çok iyi canım :)

Ben her yemekten önce 2 bardak içiyorum canım. Bu taktikle belki sen de suyunu düzenlersin :)

Hihihih slogan sayılır değil mi :D

Afiyet olsun Emoşumm

Aslında düşününce Dukan çok da zor gelmemeye başladı gözüme yahu. Menü sınırı yok ve hepsi keyifle yenilebilecek şeyler. Afiyet olsun canımmm

Tok tutuyor mu canım bu karışım?

Günaydın tatlımmm ben de ofisteyim şimdi az sonra işe başlayacağım :)

venüscüüüm dukanda zaten yiyeceklerde bir sıkıntı yok, hiç zor değil mis gibi yersin. sorun yiyemeyeceklerinde :34: ve kaçamak yaparsan diyetinin bozulabilecek olmasında, hem de bütün oturan düzenin. tekrar oturtmak 1 ayı bulabiliyor :53: ve bozulursa toplam 2 kere bu diyeti yapma hakkın var hayat boyu, kitapta dukan amca 2 kere yapılabilir diyor :50: ben 1 kere kaçamak yaptım 2,5 ay içerisinde neyse ki bozulmadı. tabi tartı birden +700 falan oldu ama ertesi gün vermeye devam ettim kilo. bir de ceza olarak 4 gün sebzesizdim :ssz:

irademe güveniyorum diyorsan hiç durma, yok benim arada yemem lazım bir şeyler diyorsan, UZAK DUR :9:

1 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı

Hadi bakalim cerencim kolay gelsiiinnn

kızlaar hiç geçmişi okuyacak halim yoook :50: çook yorgunum :26:

sabah kahvaltımı ettim evden çıktım, bizimkilerle işe gittim orda yapmam gereken birkaç şey vardı. kahvaltıda haber verdiler, apar topar çıktım size de haber veremedim. bir de gittik ki iş yerinin tel bağlantısında sorun var, internette yoktu tabi :50: sonra çıktım ordan biraz dışarda gezindim mağazaları, pantolon aldım kızlar kendime dayanamadım. pantolonsuz olmuyor. elzem bir ihtiyaçtı yani :9: 34 beden olmak istemiyorum şuan 36 yım tam. ne yapcam kilo vermesem mi artık bilemedim vallahi :26: neysee sonra direkt eve gelmeden duaya geçtim oradan, ve oradan da başka bir komşuya geçtik, sohbet, çay, kahvee derkeeen yarım sa önce eve geldiik :52: çılgınlar gibi gezdim yani. :27:

ne kadar dolu geçmiş günün canım :) yorgun olman çok normal benim eve gittiğimdeki zamanlar gibi olmuş :)

bu aradaaaaaaaaa bugün tardı 52.500 gösterdi :26: vee dışarda öğle yemeğim bugün hiç iyi olmadı. yakınlarda yengemin evi diye ona geçtim orda hemen kendime yumurta yaptım, birazda peynir yedim. 2 yumurta yeyince iyice doydum ama dışarda ne suyum düzgün oldu ne de yemeğim :50: sabah apar topar çıkınca tabi yemeğimi hazırlayıp yanıma alamadığım için böyle geçti günüm. ama akşam yemeğiyle telafi ettim gibi :26: fakat yeşil çayı 1 kupa içebildim bugün :ssz: yarına Allah kerim :31:

buseee hergün tartılıyomusun sen? tartılma ya moral bozucu olabiliyo bazen :)

1 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı

hadi bakalım sonucu bekliyorum canım :)
Hepinize günaydın bu gün okula gitmedim evdeyim daha yeni uyanıyorum :D

günaydın zelilciğim :) bende geç uyandım bugün Allahtan dersim öğleden sonra :9:
Günaydın herkesee :3:

günaydın tatlımmmm :)

Selam kızlar herkese günaydın....
Geçmişi bi okuyup geliyorum....:10:

günaydın ebrucum hoşgeldin :)

merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın haber veremedim sizlere evime geleli 4 gün oldu
bilen arkadaşlar bilir rahatsız bir kardeşim var benim çok hastalanmış belden aşşağısı tutmayınca yavaş yavaş vucudu tutmamaya başlamış yoğun bakıma kaldırmış annemgil haberim olunca duramadım memlekete gittim oğlumla kız babasıyla evde kaldı
3-4 gün oluyor geleli
şükür şu an iyi eski haline döndü neredeyse eve çıktı
kardeşimin yanında telaşdaydım Allah bu gününü aratmasın başka bişey istemiyorum
sabah konuştum yine sesi iyi geliyordu iştah problemi var onu da bi aşabilse daha iyi olacak sanki
4 gün oldu bugün anca evi temizledim o kadar batırmışlar
kilom hala aynı 63 falan değişiklik olmuyor
sizler nasılsınız
kursada gidiyim diyorum bugün o zamana kadar ara ara uğrarım

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın haber veremedim sizlere evime geleli 4 gün oldu
bilen arkadaşlar bilir rahatsız bir kardeşim var benim çok hastalanmış belden aşşağısı tutmayınca yavaş yavaş vucudu tutmamaya başlamış yoğun bakıma kaldırmış annemgil haberim olunca duramadım memlekete gittim oğlumla kız babasıyla evde kaldı
3-4 gün oluyor geleli
kardeşimin yanında telaşdaydım Allah bu gününü aratmasın başka bişey istemiyorum
sabah konuştum yine sesi iyi geliyordu iştah problemi var onu da bi aşabilse daha iyi olacak sanki
sizler nasılsınız

çok geçmiş olsun canım.. daha iyi olur inşallah

Evet kaptanim haklisin , eve gelince kocise yemek hazirla, ye, kaldir , is uzadi.. Bi de aslinda dra gittim, bir benimi gostermeye, cok begenmedim alalim falan dedi , ona da aklim takildi , oolece oturdum anlayacagin ;( simdi de tlfdan yaziyorum, ne zormus yaa, gecmisi okuyup, donucem, bu arada yrn ayran detoksuna baslicam ki cuma yine guzel bi rakamimiz olsun ;))

hadi canım başlada senden ilham alıp başlayalım bizde

Bir bakayım bakalım :)

Benim daha 2 dersim ancak bitti. Geriye kaldı 7 ders :(

Canım açıklamıştım aslında görmedin herhalde :) Aşk meselesiydi ama boşverdim napalım..

Afiyet olsun canım, 200 ip atlama maşallah :D

Dondurma yine de cıs bişey olduğu için sana bir tane burun ısırması!

Ayşeciğim sen Karatay diyeti ile ne kadar sürede kaç kilo verdin canım çok merak ettim?

Döneri akşamki salatayla dengelemişsin canım afiyet olsun

Çok ilginç geliyor gözüme diyetin canımcım yaa

Patates derkeeen? :) Sporun süper maşallah

canım yaaa gözümden kaçtı herhalde kusura bakma. boşver takma kafana gidene yol ver gitsin kalan sağlar bizimdir de :21::21:

kizlaar bugun magazada tezgahtar bana siz biraz kilo alin bunlar size buyuk. gelir dedii cook mutlu oldum yaaa

süper bi duygu demi busecim. dün akşam bende otobüsten inerken bi teyzeden yer istedim şöyle koltukta yana doğru kaydı kalkmayım şimdi sen zayıfsın geçersin dedi :52::52::52: mest oldum yaniiiiiiiiiii :32::32:
bugünkü menüm:

2dilim çaydar ekmeği + labne peyniri

Ara(11:00)
2 ceviz

Öğle(12:00)
4 köfte+1 top kepekli ekmek (2 dilim eder heralde) + yoğurt
1/2 kase tavuk suyuna çorba

Ara(15:00)
1 light sütlü neskafe

Ara(16:30)
1 elma + 1 ceviz

Akşam(19:45)
ızgara et + yoğurt

1lt su , spor yok malesef.. (su az biliyoruuum, yatmadan 1 lt daha içmeye çalışıyorum)

canım ekmeklerin diyette olsa fazla geldi bana sanki biremi düşürsen daha iyi olur sanki :34:
BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara:(10:30)

2 kuru kayısı

öğle:(12:30)

1 kase mantar çorbası
1 kase salata
1 bardak yoğurt

ara:(15:00)

1 activia sade

akşam:(17:30)

4 ızgara köfte
1 ayran
1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay,2 fincan sade nescafe,2 bardak şekersiz çay

30 dk yürüyüş 30 dk egzersiz​
yine süpersin :46::46:

harikasın canım. ben de z.yağı ve az miktarda tuz kullanıyorum. zaten her gün 1 tatlı kaşığı z. yağı öneriliyor dukanda. :31:

su olmadan asla olmaz, derhal arttır zeliş :31:

yaa yaa düzeliyor :20: kaçamak yapmışsın okumadım sanmaa kuru hava yapmaaaa :47:

karamsar olur muyum hiç :27: olurum tabi de şu sıra değilim emoş :9:

ay canım benim burnum zaten ortasonda basket topu yedi ve kendini şaştıı :9: zayıfladım iyice kötü görünüyor artık yüzüm küçüldüğü için :27: yaptırcam zaten yakında burnumu inşallah cesaret edebilirsem. çok kötü değil şuan ama kemik var işte. :31:

bu spor konusunu da özel bir şey bilmiyorum işte bacak açma hareketleri falan düşünüyorum :26: ama kendime yüklenip yoramam yani, ağır ama kararlı olmayı düşünüyorum. hergün düzenli bir şeyler yapmalıyız, yoksa bacaktan kurtulamayız ve tabi göbüşten dee :50:

kaptanımıza gibi görünüyor şuan :31:

ya ben göremedim :kkk:

sporu dert etmiyorum aslında. yürüyüş yapamıyorum ama zaten yürümeyi de sevmem. ben kardiyo çalışıyordum hoplama zıplama asıl derdim bunlar açıkcası. gitmem gerek doktora ama çok ihmal ettim cidden :26:

evet canım vücudu şekle sokmak en güzeli :31:

peki tubacım seni izliyoruz :31:

zaten kullanmıyordum neyse ki :27: sağ ol emooş :54:

eveet yoğuurrttttt :27: 50 de durcam evet ebrucum :31:

iyimiiş :52:

ben dukana uygun şekilde 1 gün yapcam canım. perşembe yapcam. sen başla yarıın ben sana yetişiriim:8:

çok güzel açıklamışsın ayşecim, ellerine sağlık :54:

5km mi :53:

ebruda başlıyor, perşembe ben de yapcam. başlayın kızlaar :52:

ben de tebrik ederim cerencim, gördüm ama alıntılamayı unutmuşum :31:

ben de göremedim tuba yaa, kaldırmış sanırım :50:

malesef canım ben başlayamadım bugün haftaya kaldı. eşim şehir dışına çıktığı için bu hafta annemlerde kalıcam zor olur yapmam diye başlamadım. bakalım haftaya inş. yapıcam.

1 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı

canım takibindeyim sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum

Dünkü Menüm

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme

ara 12.00
yoğurt

öğle 14.30
soya soslu tavuk
yoğurt

akşam 18.30
soya soslu tavuk
yoğurt

ara 21.30
2 yk yoğurt

3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

Bugünkü Menüm

sabah 10:00
dukan krep
1 bardak süt
1 çeri domates
1 tatlı kaşığı biber salçalı sos
1 dilim hindi füme

ara 15.00
100 gr danone light yoğurt

öğle 17.00 (yengemlerdeydim)
2 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet
2 çeri domates

akşam 19.15
tavuk
yoğurt

ara 22:00
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
2 lt su
spor yok, tüm gün ayaktaydım, bacaklarım ağrıyor hatta :31:
,

afiyet olsun canım çok güzel...

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara:(10:30)

2 kuru kayısı

öğle:(12:30)

1 kase mantar çorbası
1 kase salata
1 bardak yoğurt

ara:(15:00)

1 activia sade

akşam:(17:30)

4 ızgara köfte
1 ayran
1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay,2 fincan sade nescafe,2 bardak şekersiz çay

30 dk yürüyüş 30 dk egzersiz​
afiyet olsun canım güzel olmuş

1 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı

afiyet olsun canım umarım detoks moral olur sana

3-4 gün oluyor geleli
sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım:16:

Günaydın herkesee :3:

günaydın canlaruum :)

Selam kızlar herkese günaydın....
Geçmişi bi okuyup geliyorum....:10:

Gunaydin kizllarrr,
Günaydın bebeğimleeer! Yahu takımımı ve kadınlar kulübünü çok seviyorum. :)
3-4 gün oluyor geleli
sizler nasılsınız
Çok geçmiş olsun canım, aramıza için rahat bir şekilde dönmene çok sevindim.

3-4 gün oluyor geleli
sizler nasılsınız

Gecmis olsun canim, dahada sifalar versin Allah

ne kadar dolu geçmiş günün canım :) yorgun olman çok normal benim eve gittiğimdeki zamanlar gibi olmuş :)

buseee hergün tartılıyomusun sen? tartılma ya moral bozucu olabiliyo bazen :)

hadi bakalım sonucu bekliyorum canım :)

günaydın zelilciğim :) bende geç uyandım bugün Allahtan dersim öğleden sonra :9:

günaydın tatlımmmm :)

günaydın ebrucum hoşgeldin :)

hoşbulduk canım naber basıl gidiyo diyet bu hafta yine güzel bi rakamla gelirsin sen :23:

3-4 gün oluyor geleli
sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim dönmenede sevindim ne zaman listelerde görücez seni

Dünkü menümü paylaşayım ben

sabah (07:30)

1 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz krem peynir
1 kutu süt 200 ml

öğle(12:00)

1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (08:00)

kumpir mayonez ve ketçapsız.
Kızmayın çarşıdaydık canım çok istedi çooooooook uzun zamandır yemiyodum.

Su 11 bardak
2 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı

200 ip atlama
50 mekik

Back
X