Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Busecim benim diyetim 2 yıldır devam ediyo 80 le doğuma gittim ben doğumdan sonra yani diyete başladığımda 72 kiloydum kendi çabamla 1 senede 62 ye indim anca :1::1:
1 senede de 56 ya indim buraya başladığımda 59 kiloydum. 3 kilocuk verdim 2 ayda :43::43:
Ama tabi dikkat ederek diyet yaparak değil benim yanlışım burda o yüzden çok uzun sürdü kilo vermem ama hiç verdiğim kiloyu almadım. Uzun zamanda verdim ama kalıcı oldu.
Bu arada hamile kalmadan önceki kilomda 62 idi. :17:

hoşbulduk canım naber basıl gidiyo diyet bu hafta yine güzel bi rakamla gelirsin sen :23:

geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim dönmenede sevindim ne zaman listelerde görücez seni

ebrucum artık çok bariz bi kilo değişimi beklemiyorum 3-4 gün sonra bu diyette 1 ayım dolacak bazen yediklerim fazla bile geliyo azaltmam lazım sanırım üşengeçliğimden diyetisyene de gidemedim:9: yds ye 11 gün kaldı bi yandan onun telaşı bi yandan okuldaki dersler derken diyetisyeni erteliyorum :) en kısa zamanda gidicem ama :)

Dünkü menümü paylaşayım ben

sabah (07:30)

1 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz krem peynir
1 kutu süt 200 ml

öğle(12:00)

1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (08:00)

kumpir mayonez ve ketçapsız.
Kızmayın çarşıdaydık canım çok istedi çooooooook uzun zamandır yemiyodum.

Su 11 bardak
2 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı

200 ip atlama
50 mekik

buse söylemiş zaten :) bana diyetisyen kumpiri direk yasakladı. eğer çok canın isterse evde yap dedi bi ara yapıcam bende :)

hayır busebcim açıkmıyorum.amaçta o zaten yediklerimi yavaş sindiriyorum ve beynime hep tokluk sinyali gidiyor ve leptin hormonum çalışmaya başlıyor.
kızlar sizde tanıtın kendinizi bana:16:

ebrucum nerdesin canım yok doğum mu yaptın:emir_bebek:

ayşecim ben emine tanıtmıştım daha önce tekrar tanıtayım dedim :)
cidden bu nasıl bir eziyettir emoş yaa :53:

sorma busem yaaa gittiğime göre şöyle 2-3 saat ders işleyelim diyorum ama yok hoca ya kafasına eseni yapıyo :47:
bende farkettim ebru ablanın yokluğunu ya bu arada ebru bende okula götürüyorum yanımda dönerler lahmacunlar yeniyor ben kepek ekmekli sandıvicimi yiyorum hiç utanma bence yanında götür :)
:46::46: süpersin canım böyle devam et :):)
ay altta fistiklidondurma nickli birisi vaar :52: yapılır mı şimdi bu bizeeeee :56:
sorma yaa bende gördüm ahaaa dedim brokoli turta bi de dondurma geldiii :D
ay doğruuu bugün evdeyim demiştin :9: evet valla dün kendime kot pantolon aldım. kotum yoktu giymek için, pek vaktim de yoktu alırken. denemeden aldım geldi eve. giydim, cuk oldu valla :21:

ne güzel kuzum yaa bende eskiden internetten çok aldım geldiğinde cuk otururdu yine öyle olucam inşallah :16:

ne güzel maşallah sana :16: sizi gördükçe anlıyorum ki hayat şekli olmalı zayıflamak değil sağlıklı olmak önemli :)

aynen canım bunu anlamak önemli zaten :) bu sağlıklı değil yemicem bu sağlıklı bundan yerim diyosun bi zaman sonra :) sağlıksız beslendiğimiz için kilo alıyoruz sağlıklı beslenince de haliyle gidiyo kilolar :):)

Ben her yemekten önce 2 bardak içiyorum canım. Bu taktikle belki sen de suyunu düzenlersin :)

Tok tutuyor mu canım bu karışım?

tamam cnm , ben de yemeklerden önce deneyeyim su içmeyi... ayran detoksunda zor, çünkü hep sıvı hep sıvı, insan tuvaletten çıkamıyor.. :52::52::52:

tok tutuyor ama çok da kolay değil... yapılıyor ama yani, benim yapamadığım bir sürü diyet vardı, bunu yapıyorum şimdilik...

ebrucum artık çok bariz bi kilo değişimi beklemiyorum 3-4 gün sonra bu diyette 1 ayım dolacak bazen yediklerim fazla bile geliyo azaltmam lazım sanırım üşengeçliğimden diyetisyene de gidemedim:9: Yds ye 11 gün kaldı bi yandan onun telaşı bi yandan okuldaki dersler derken diyetisyeni erteliyorum :) en kısa zamanda gidicem ama :)

buse söylemiş zaten :) bana diyetisyen kumpiri direk yasakladı. Eğer çok canın isterse evde yap dedi bi ara yapıcam bende :)

ayşecim ben emine tanıtmıştım daha önce tekrar tanıtayım dedim :)

sorma busem yaaa gittiğime göre şöyle 2-3 saat ders işleyelim diyorum ama yok hoca ya kafasına eseni yapıyo :47:

:46::46: Süpersin canım böyle devam et :):)

sorma yaa bende gördüm ahaaa dedim brokoli turta bi de dondurma geldiii :d

ne güzel kuzum yaa bende eskiden internetten çok aldım geldiğinde cuk otururdu yine öyle olucam inşallah :16:

anladım canım kilo bi zaman zaman sonra duraklıyo şimdi sen çok kilo verdinya listeni azaltman lazım sen git en kısa zamanda diyetisyene. çünkü çok güzel gidiyosun duraklamasına izin verme canım
kumpiride söz bidaha yemicem evdede yapıyodum aslında ben hem inanın evde yapılan daha lezzetli oluyo mezun olayım yapayım ben evde kumpir :56::56:

kızlar çektiğim fotoğrafları koycam şu 6 kiloluk kaybın olduğu zmanı :) sonra ara ara ekleme yapıcam :)

hadi koy görelim canım bekliyorum

merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın haber veremedim sizlere evime geleli 4 gün oldu
bilen arkadaşlar bilir rahatsız bir kardeşim var benim çok hastalanmış belden aşşağısı tutmayınca yavaş yavaş vucudu tutmamaya başlamış yoğun bakıma kaldırmış annemgil haberim olunca duramadım memlekete gittim oğlumla kız babasıyla evde kaldı
3-4 gün oluyor geleli
şükür şu an iyi eski haline döndü neredeyse eve çıktı
kardeşimin yanında telaşdaydım Allah bu gününü aratmasın başka bişey istemiyorum
sabah konuştum yine sesi iyi geliyordu iştah problemi var onu da bi aşabilse daha iyi olacak sanki
4 gün oldu bugün anca evi temizledim o kadar batırmışlar
kilom hala aynı 63 falan değişiklik olmuyor
sizler nasılsınız
kursada gidiyim diyorum bugün o zamana kadar ara ara uğrarım

çok geçmiş olsun cnm , umarım yakın zamanda da düzelir kardeşin, Allah beterinden korusun, acil şifalar versin inşallah..

kızlaaaar albümüme bakabilirsiniz koydum resimleriiii :52:

ben baktım canım yaaa 6 kilo bile ne kadar çok farkettirmiş.
Alttakiler sanırım önceki fotolar
üstekide yeni çekindim sanırım tebrik ederim arada çok büyük fark var seninde bel ve karın bölgende sanırım kilo çünkü bacakların ince geldi bana

ayşecim şu senin karatay listelerine daha dikkatli bakacağım bundan sonra. valla düşündüm hem ne güzel kolay yya, 2 öğüncük, hazırlama telaşı da yok ve tok olduğunu söylüyorsun, iyiymiş vallahii :8:

gerçekten öyle bak yiyeli 4 saate yakın oldu yeni yemiş gibi tıkabasa dolyum canım.

ay vallahi ben de şimdi telaş oldum :53: doğum mu yaptı ki ebru. 4 nisan da doğum yapcam diyordu ama erken olmasından korkuyorduu aaayyyyyyy :52:

ben tanıtmıştım kendimi sanırım. yine tanıtayım mı ayşecim?
besbcim tanıtırmısın yeniden canım. ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.

ben geldiiiiim :) yine 1 saat ders için okula gittim :37: hocayı dövmek geliyo içimden bazen 1 saatten fazla zamnım okula gidip gelirken geçiyo 1buçukta başlayan dersi 2buçukta bititriyo gitmişken değsin dimi ama :47: çok dolmuşum ben :9:

eminecim kıymetini mezun olduktan 1-2 sene sonra çok özleyeceksin.ben çok özlüyorum

üstekide yeni çekindim sanırım tebrik ederim arada çok büyük fark var seninde bel ve karın bölgende sanırım kilo çünkü bacakların ince geldi bana

evet canım alttakiler ilk başladığım zaman ki. ilk ikisini de az önce çektim :) altındakiler de kilolarım :)

gerçekten öyle bak yiyeli 4 saate yakın oldu yeni yemiş gibi tıkabasa dolyum canım.

besbcim tanıtırmısın yeniden canım. ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.

eminecim kıymetini mezun olduktan 1-2 sene sonra çok özleyeceksin.ben çok özlüyorum

kıymetini bilicem de ben dersin uzun uzun sürmesini istiyorum kısa olunca canımı sıkıyo :)

Besbcim tanıtırmısın yeniden canım. Ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.

Eminecim kıymetini mezun olduktan 1-2 sene sonra çok özleyeceksin.ben çok özlüyorum

evet yaaa çok haklısın bende çok özlüyorum okul yıllarımı. O günlerin değerini çalışmaya başladığın hayata atıldığın zaman anlıyosun. En güzel günlermiş öğrencilik yılları tek derdin ders çalışmak çünkü :52::52:

alttakine cevap yazmayı unutmuşum :9: benim sıkıntım karın bölgesi çok şişkin duruyo hamile sananlar bile oluyo bazen. her zmanki gibi önce bacaklarımdan verdim kilomu ama 1 haftadır karnım da düzgünleşmeye başladı :) bacaklarımı gören sen iyisin kilon normal diyo ama üst kısmı görünce şok :9: yürüyüşümü azalttım biraz şimdilik. daha yoğun mekik ve bel için çalışmaya başladım :) inşallah daha çok faydası olacak :)

gitmiş kiloları yani artık senin değiller :52::52::52:

evet bidaha benim olmayacak olan kilolar :52:
eminecim tebrik ederim çok fark etmiş verdiğn kglar:46:

ayy bugünde okulda bi arkadaşım söyledi çok sevindim valla :D çok teşekkür ederim tatlım :16:

emoooş, çok fark etmiş... süpersin... aynen devam.. bizim görünüm benzermiş galiba..
boyun kaç senin? ayyy 69 olunca bööle mi görüncem :) süper :52::52::52:

teşekkür ederim canım :) 1,70 canım boyum senin kaç?

Ayşecig geçmiş olsun canım inşallah çok daha iyi olur ben çıkıyorum yürüyüşe sonra görüşürüz emine resimlerine haftaya bakıcam ben :) :3:

Diyetiayenime bir sorayım canım. Dukan da çok mantıklı geliyor. Bütün gün peynir yumurta yada köfte yiyerek beslenebilirim mesela... Araştıracağım bakalım :)

Teşekkür ederim Ayşeciğim

Ay maşallah Buseeeeeeeğ :D

Tempolu yürüyorsan çok iyi canım :)

Ben her yemekten önce 2 bardak içiyorum canım. Bu taktikle belki sen de suyunu düzenlersin :)

Hihihih slogan sayılır değil mi :D

Afiyet olsun Emoşumm

Aslında düşününce Dukan çok da zor gelmemeye başladı gözüme yahu. Menü sınırı yok ve hepsi keyifle yenilebilecek şeyler. Afiyet olsun canımmm

Tok tutuyor mu canım bu karışım?

Günaydın tatlımmm ben de ofisteyim şimdi az sonra işe başlayacağım :)

aynen canım tam slogan bende düşünüyorum karatayı ya bunu özel konuşalım bi ara :34:

ben geldiiiiim :) yine 1 saat ders için okula gittim :37: hocayı dövmek geliyo içimden bazen 1 saatten fazla zamnım okula gidip gelirken geçiyo 1buçukta başlayan dersi 2buçukta bititriyo gitmişken değsin dimi ama :47: çok dolmuşum ben :9:

ayyyy emoş ya bende aynı öyle ya 11:30 da başladı 12:30 da bitti :43: ağlıcam ya 1.5 saatte yol gidip geliyorum

Back
X