Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eminecim tebrik ederim çok fark etmiş verdiğn kglar:46:

canım karatay diyetinde ne yasak ne yasak değil tekrar yazar mısın? saatlerini nasıl yapmalıyız? ekmek durumu filan bnde yapmayı düşünüyorum ve 2 ögün banada uygun gbi
çok sordum biliyorum ama şimdiden teşşkkür ederim :9:

canım karatay diyetinde ne yasak ne yasak değil tekrar yazar mısın? saatlerini nasıl yapmalıyız? ekmek durumu filan bnde yapmayı düşünüyorum ve 2 ögün banada uygun gbi

ayşe daha önce yazmıştı canım dün ya da dünden önceki gün olması lazım

canım dün ayrıntılı yazdım sormak istediğin bişey olursa yine sorabilirsin.

Dünkü menümü paylaşayım ben

sabah (07:30)

1 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz krem peynir
1 kutu süt 200 ml

öğle(12:00)

1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (08:00)

kumpir mayonez ve ketçapsız.
Kızmayın çarşıdaydık canım çok istedi çooooooook uzun zamandır yemiyodum.

Su 11 bardak
2 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı

200 ip atlama
50 mekik
Kumpir ve fasulye aynı menüde olmamış Ebrucuğum cıs cıs cıııs
tamam cnm , ben de yemeklerden önce deneyeyim su içmeyi... ayran detoksunda zor, çünkü hep sıvı hep sıvı, insan tuvaletten çıkamıyor.. :52::52::52:

tok tutuyor ama çok da kolay değil... yapılıyor ama yani, benim yapamadığım bir sürü diyet vardı, bunu yapıyorum şimdilik...
Olsun canım sindirim sistemini harekete geçirmesi süper bir şey. Bu diyet uzun süreli bir şey değil en azından.
aynen canım tam slogan bende düşünüyorum karatayı ya bunu özel konuşalım bi ara :34:
Pazartesi günü diyetisyenime soracağım canım, ayrıntılı düşünmek lazım kesinlikle.

bugünkü menümde aynı

12 gibi

2 yumurtadam omlet
peynir,ceviz
salatalık
çay 2 incir

akşam

kurufasulye
yogurt
salata

40 dk tempolu bisiklet
3.5 lt su

şimdi baktım ecooş çok güzelleşmişsin kilo vermenle yüzünün güzelliği ortaya çıkmış çok beğendim canım süpersin inşallah bende senin gibi olacağım :)

tebrik ederim canım iyi gidiyosun. dün aklımdan geçirmiştim seni gelmeyince merak ediyoruz ;)

ben daha başlamadım ödeve venüsüm bugün başlıyorum artık :) benim perş. cuma boş olunca inanılmaz bi rahatlık var üzerimde :)

Ebrucum bizim ailedeki en büyük gelenek akşam yenen meyve. canım istiyo akşamları. acıktığımdan değil de isteğim geçsin diye içiyorum. çok içmemem gerekiyo alerjimden dolayı ama kahve içiyodum o saatlerde uykumu çok kaçırmaya başladı ayranında uyumaya etkisi çok 1-2 gündür içiyorum

Tesekkuuurlerrr emoscummm darısı basınaaaaa hadi bekliyorumm :))

Bence de boyle kal busecim, kendini en iyi sen biliyorsun, simdiden sonra vucudunu hareketlerle bicimlendirmeye bak canimcim :)

Hosgeldin canim:)

Zeliscim bence ekmegi sabah yiyip aksami ekmeksiz atlatmalisin, gunde iki ikibucuk dilim iyi olur senin icin

Afiyet olsuun menun super:)

Ay ya kolay gelsin benimde vizeler haftaya, buraya gelislerimde azalma olucak oyuzden:(

Activia kahvalti zamani nasil bise canim?

Busecim ya cok guldum burnumda kemikliymis demene:)) ben de ikinci dogumumdan sonra ya benim burnum kuculdu diyordum, meger yanaklarim sistiginden burnum ortada minik kalmis:))

Ben buse degil ben Ecem aslında bu konuda size sitem etmistim cunku defalarca tanıttım kendimide size bir kere cevap yazmadınız yahuuu :)))

Evett tombislikten yanaklar kamufle ediyor hahahaha bı iyi yönü bu olsa gerek hahaha :)

Lafraise senin resimlerini goremiyorum benn:( arkadas olduk ama

Canım kaldırdm resmleri o yüzden göremiyorsun

harikasın canım. ben de z.yağı ve az miktarda tuz kullanıyorum. zaten her gün 1 tatlı kaşığı z. yağı öneriliyor dukanda. :31:

su olmadan asla olmaz, derhal arttır zeliş :31:

yaa yaa düzeliyor :20: kaçamak yapmışsın okumadım sanmaa kuru hava yapmaaaa :47:

karamsar olur muyum hiç :27: olurum tabi de şu sıra değilim emoş :9:

ay canım benim burnum zaten ortasonda basket topu yedi ve kendini şaştıı :9: zayıfladım iyice kötü görünüyor artık yüzüm küçüldüğü için :27: yaptırcam zaten yakında burnumu inşallah cesaret edebilirsem. çok kötü değil şuan ama kemik var işte. :31:

bu spor konusunu da özel bir şey bilmiyorum işte bacak açma hareketleri falan düşünüyorum :26: ama kendime yüklenip yoramam yani, ağır ama kararlı olmayı düşünüyorum. hergün düzenli bir şeyler yapmalıyız, yoksa bacaktan kurtulamayız ve tabi göbüşten dee :50:

kaptanımıza gibi görünüyor şuan :31:

ya ben göremedim :kkk:

sporu dert etmiyorum aslında. yürüyüş yapamıyorum ama zaten yürümeyi de sevmem. ben kardiyo çalışıyordum hoplama zıplama asıl derdim bunlar açıkcası. gitmem gerek doktora ama çok ihmal ettim cidden :26:

evet canım vücudu şekle sokmak en güzeli :31:

peki tubacım seni izliyoruz :31:

zaten kullanmıyordum neyse ki :27: sağ ol emooş :54:

eveet yoğuurrttttt :27: 50 de durcam evet ebrucum :31:

iyimiiş :52:

ben dukana uygun şekilde 1 gün yapcam canım. perşembe yapcam. sen başla yarıın ben sana yetişiriim:8:

çok güzel açıklamışsın ayşecim, ellerine sağlık :54:

5km mi :53:

ebruda başlıyor, perşembe ben de yapcam. başlayın kızlaar :52:

ben de tebrik ederim cerencim, gördüm ama alıntılamayı unutmuşum :31:

ben de göremedim tuba yaa, kaldırmış sanırım :50:

Bende hep sen yokken mi yüklüyorum su resimleriii yaaaaa :))

Kumpir ve fasulye aynı menüde olmamış Ebrucuğum cıs cıs cıııs

Olsun canım sindirim sistemini harekete geçirmesi süper bir şey. Bu diyet uzun süreli bir şey değil en azından.

Pazartesi günü diyetisyenime soracağım canım, ayrıntılı düşünmek lazım kesinlikle.

sor bakalım cnm bi ne dicek bende yarın hastanede sorcam diyetisyeni yernde bulabilirsem :ssz:

bugünkü menümde aynı

12 gibi

2 yumurtadam omlet
peynir,ceviz
salatalık
çay 2 incir

akşam

kurufasulye
yogurt
salata

40 dk tempolu bisiklet
3.5 lt su

kahvaltı saatlerin çok geç değilmi karatay yaptığın için bişey diyemiyorum canım ama aklıma takıldı. suyun çok iyi ya benim de hedefim 3,5 bakalım bugün olcak mı :)

Tesekkuuurlerrr emoscummm darısı basınaaaaa hadi bekliyorumm :))

Ben buse degil ben Ecem aslında bu konuda size sitem etmistim cunku defalarca tanıttım kendimide size bir kere cevap yazmadınız yahuuu :)))

Evett tombislikten yanaklar kamufle ediyor hahahaha bı iyi yönü bu olsa gerek hahaha :)

Canım kaldırdm resmleri o yüzden göremiyorsun

Bende hep sen yokken mi yüklüyorum su resimleriii yaaaaa :))

eceeem şimdiye kadar olanı koydum bugün bi ara bak :)

sabah (09:20)

2 tane haşlanmış yumurta (ama en küçüklerden small boy o yüzden 2)

4 tane zeytin

1 kk peynir

3 bardak şekersiz çay

2 dilim tam bugday

ara (12:00)

1 kepekli galeta bi soda

öğle(14:30)

6 7 yemek kaşığı nohut

salata

ara yok

akşam(18:15)

yarım kase tarhana

6 yemek kaşığı türlü(patates ve suyunu yemedim)

2 yemek kaşığı yogurt

2.5 litre su

45 dk walk at home

100 mekik :42: :42::42::42::42:

başım ağrıdan çatlıyor kızlar yaa :5: geçmişe bakıp geliyorum. :ssz:

sabah (09:20)

2 tane haşlanmış yumurta (ama en küçüklerden small boy o yüzden 2)

4 tane zeytin

1 kk peynir

3 bardak şekersiz çay

2 dilim tam bugday

ara (12:00)

1 kepekli galeta bi soda

öğle(14:30)

6 7 yemek kaşığı nohut

salata

ara yok

akşam(18:15)

yarım kase tarhana

6 yemek kaşığı türlü(patates ve suyunu yemedim)

2 yemek kaşığı yogurt

2.5 litre su

45 dk walk at home

100 mekik :42: :42::42::42::42:

afiyet olsun canım bence güzel :D

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(09:30)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 salatalık
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek