• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay emoş aynı bende öyle oldum ağzım dilim tutulmadı ama adam kndine bağladı kopamıyorum :D

iyiym semacım sen nasılsın

huyum kurusunnnn busiiiiiiii :33::33::33: fikrin degerli canım senin dediğinde olcak :35:

ekmeği bu hafta değişştiriorum kaptan tam bugdaya dönerim ama onada sandviç yaparım herhalde soğuk tost yenmio okulda :D spora basladım hergün aralıksız 45 dk walk at home ve 15 dk filan karın egzersizi yapıyorum. ben yine bi buseye sorum demiştim kaptan unutumuşum kafam çok darma duman bu aralar sınavlar geçseydi hiç çıkmıcam burdan sen o zaman gör paylaşımı ama sınavlara çalışıyorum bi yandan bi yandan staj bitirio bni bugün belimi zor doğrulttum :D

ooyy fıstığım nasıl da gönül alır :9:

:54:

başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00:43:

bu hafta neden böyle oldu biliyorsun en azından, haftaya daha dikkatli olacağına eminim burcucum. ne yazık ki bu senin için boşa giden 1 hafta oldu, ama en azından sporla sıkılaştığını bil :34:

günaydın canlaruummm ben geldiimmmm :16::D:D bol eksili bi cuma olsun inşallah :8:

hoş geldin emoşuum :54:

amiiin :nazar:

Kızlar, kilomu bildiriyorum...

ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)

cerenciim tebrik ederiiim, ben kontrol edeceğim zaten dert etme sen farkı :54:

Kilo bildirimi

Baslangic : 72

Gecen hafta : 70,5

Bu hafta : 70,5

Fark : 0:(

Geri almadim ya ona da sukur:)

tubacım sendin değil mi kocasının nasıl ve ne şekilde kilo verdiğini anlatan ve diyet yapmayacağından vs bahseden :56:

senin için de boşa geçen bir hafta olmuş, menülerini ve diyet sürecindeki yeme alışkanlıklarını gözden geçirirsin iyi olur tatlım, ebruyla ben sana deneyimlerimizden bahsetmiştik. lütfen dikkate al bizi, bu hafta daha güzel menüler bekliyorum senden, yine de artı da olmamana çok sevindim :54:

Kilo Bildirimim:
Geçen hafta:
69

Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74

emoşum harikasııınnnnnn :16: aman nazarlar değmesin sanaaaaaa :nazar: takımımızdaki tüm arkadaşlara örnek teşkil ediyorsun maşallah :54:

buseeeee günaydın tatlım :16:

günaydın emoşşşşşşş :16:

DÜNKÜ MENÜM

dukana uygun ayran detoksu karması :27:

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
çeri domates

öğlen 13.30
cacık

günün geri kalanında 1,5 - 2 saat arayla cacık içtim. ama toplam içtiğim cacık 750 ml oldu. daha fazla içemedim.

akşam 19.30
haşlanmış brokoli
yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri 10 dk

ooyy fıstığım nasıl da gönül alır :9:

:54:

bu hafta neden böyle oldu biliyorsun en azından, haftaya daha dikkatli olacağına eminim burcucum. ne yazık ki bu senin için boşa giden 1 hafta oldu, ama en azından sporla sıkılaştığını bil :34:

hoş geldin emoşuum :54:

amiiin :nazar:

cerenciim tebrik ederiiim, ben kontrol edeceğim zaten dert etme sen farkı :54:

tubacım sendin değil mi kocasının nasıl ve ne şekilde kilo verdiğini anlatan ve diyet yapmayacağından vs bahseden :56:

senin için de boşa geçen bir hafta olmuş, menülerini ve diyet sürecindeki yeme alışkanlıklarını gözden geçirirsin iyi olur tatlım, ebruyla ben sana deneyimlerimizden bahsetmiştik. lütfen dikkate al bizi, bu hafta daha güzel menüler bekliyorum senden, yine de artı da olmamana çok sevindim :54:

emoşum harikasııınnnnnn :16: aman nazarlar değmesin sanaaaaaa :nazar: takımımızdaki tüm arkadaşlara örnek teşkil ediyorsun maşallah :54:

günaydın emoşşşşşşş :16:

buseee verdiğim kilo giderek düşüyo bakalım haftaya nasıl olcak :16:

buseee verdiğim kilo giderek düşüyo bakalım haftaya nasıl olcak :16:

normal bir şey tatlım, diyetisyene gidip menünü değiştirt bence, vücut buna alışmıştır. bir de artık 1-1,5 arası verirsin kilon azaldığı için, daha az versen de moralini bozma. istikrarlı bir şekilde az da olsa ver yeter emoşum :55: bu işler sabır işi vallahi motivasyonunu hiiç düşürmee :54: sen elinden geleni yapıyorsun zaten :nazar:

ebrum gelmiiiş :52: günaydın prenseees çok merak ediyorum bu haftaki durumunu seniiin :8:

Hayirli tartilar, cumalar, hafta sonlari kuzular
Umarim hersey yolundair, hepiniz kiskandiracak kadar incelmissinizdir. Ebrusa baktim ama henuz bebek gelmemis. Rabbim hayirli dogumlar etsin insallah.Dokulun kilocuklari bakiyim..........

Umarim hersey yolundair, hepiniz kiskandiracak kadar incelmissinizdir. Ebrusa baktim ama henuz bebek gelmemis. Rabbim hayirli dogumlar etsin insallah.Dokulun kilocuklari bakiyim..........

ay berilciiim nerelerdesin sen yaaa özlettin kendinii :16: nasılsın tatlıım, her şey yolunda mıı :31:

Kizlar birsey soylemek istiyorum biliyorsunuz 72 lerle mezun oldum ve hala almadim.Eger diyete ve spora onem verirseniz giden kilo saglikli gidiyor ve gelmessi zor oluyor.Su an hic dikkat edemiyorum ailevi sorunlarimiz var ama arada bir tartiliyorum ve 71 ile 72 arasinda gidip geliyorum.Ona gore verdikleriniz bekli biraz gec surede olsada saglam gidiyor merak etmeyin emi citirlarim.

ay berilciiim nerelerdesin sen yaaa özlettin kendinii :16: nasılsın tatlıım, her şey yolunda mıı :31:

malesefki degil canim ama allahtan saglik sorunumuz yok: iNSALLAH BU GUNLERDE GECECEK GULUM:aMA HEP AKLIMDASINIZ SANA OZELDEN BIRSEY SORMUSTUM BIR AY OLDU HERHALDE .AMA CEVAP YAZMAMISIN: ZAMANIM OLUNCA TEKRAR SORARIM BURDAN BEBEGIM:DUKANA DEVAMMI.?

KUZULAR BIZIM DEVREDEN KIMSE KALMADIMI.
Yeni gelen arkadaslarada selam bu arda.

normal bir şey tatlım, diyetisyene gidip menünü değiştirt bence, vücut buna alışmıştır. bir de artık 1-1,5 arası verirsin kilon azaldığı için, daha az versen de moralini bozma. istikrarlı bir şekilde az da olsa ver yeter emoşum :55: bu işler sabır işi vallahi motivasyonunu hiiç düşürmee :54: sen elinden geleni yapıyorsun zaten :nazar:

biliyorum zaten canım :) bozmuyorum o yüzden moralimi hep 2-3 kg gitse zaten sağlıksız bi durum oluşur böyle yavaş yavaş iyi :) bu hafta içi gideceğim diyetisyene de bakalım ne vericek neleri kesicek :)

beril ablacım hoşgeldiiin nasıl özledik seni yaa arada bi uğra bu kadar özletme:16:

Günaydın 13. takımın çıp çıtır hatunları:16: Geçmişe bakıp geliyorum hemen :3:

ay kızlar geçmişe bakıyım dedim oku oku bitmedi geçmiş olsun dileklerine herkese teşekkür ederim saolun arkadaşlar ebruyu çok merak ettim doğum mu yapmış buse öyle yazmış ay ne heyecanlı Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alır umarım
dün tüm gün kızımla uğraştım basket kursuna yazdırdım saha biraz uzakta getir götür bittim doktor onayı falan da vardı epey koşturdum
ne yol izlesem de şu uzatmalı kilomdan kurtulsam diye arayışlardayım kızlar

başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00:43:
üzülme canım diyete devam haftaya daha çok kilon gider umarım
Kızlar, kilomu bildiriyorum...

ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)
tebrikler kızlar çok güzel

Kilo bildirimi

Baslangic : 72

Gecen hafta : 70,5

Bu hafta : 70,5

Fark : 0:(

Geri almadim ya ona da sukur:)
sende sıkma canını tatlım haftaya düzelecek inanıyorum

Kilo Bildirimim:
Geçen hafta:
69

Bu hafta: 67,8