Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay emoş aynı bende öyle oldum ağzım dilim tutulmadı ama adam kndine bağladı kopamıyorum
iyiym semacım sen nasılsın
huyum kurusunnnn busiiiiiiiifikrin degerli canım senin dediğinde olcak
ekmeği bu hafta değişştiriorum kaptan tam bugdaya dönerim ama onada sandviç yaparım herhalde soğuk tost yenmio okuldaspora basladım hergün aralıksız 45 dk walk at home ve 15 dk filan karın egzersizi yapıyorum. ben yine bi buseye sorum demiştim kaptan unutumuşum kafam çok darma duman bu aralar sınavlar geçseydi hiç çıkmıcam burdan sen o zaman gör paylaşımı ama sınavlara çalışıyorum bi yandan bi yandan staj bitirio bni bugün belimi zor doğrulttum
![]()
başlangıç 76
geçen hafta 72
bu hafta 72
kilo farkı 0.00
yüzde 0.00![]()
günaydın canlaruummm ben geldiimmmmbol eksili bi cuma olsun inşallah
![]()
Kızlar, kilomu bildiriyorum...
ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)
Kilo bildirimi
Baslangic : 72
Gecen hafta : 70,5
Bu hafta : 70,5
Fark : 0
Geri almadim ya ona da sukur:)
Kilo Bildirimim:
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74
buseeeee günaydın tatlım![]()
ooyy fıstığım nasıl da gönül alır
bu hafta neden böyle oldu biliyorsun en azından, haftaya daha dikkatli olacağına eminim burcucum. ne yazık ki bu senin için boşa giden 1 hafta oldu, ama en azından sporla sıkılaştığını bil
hoş geldin emoşuum
amiiin
cerenciim tebrik ederiiim, ben kontrol edeceğim zaten dert etme sen farkı
tubacım sendin değil mi kocasının nasıl ve ne şekilde kilo verdiğini anlatan ve diyet yapmayacağından vs bahseden
senin için de boşa geçen bir hafta olmuş, menülerini ve diyet sürecindeki yeme alışkanlıklarını gözden geçirirsin iyi olur tatlım, ebruyla ben sana deneyimlerimizden bahsetmiştik. lütfen dikkate al bizi, bu hafta daha güzel menüler bekliyorum senden, yine de artı da olmamana çok sevindim
emoşum harikasııınnnnnnaman nazarlar değmesin sanaaaaaa
takımımızdaki tüm arkadaşlara örnek teşkil ediyorsun maşallah
günaydın emoşşşşşşş![]()
buseee verdiğim kilo giderek düşüyo bakalım haftaya nasıl olcak![]()
Hayirli tartilar, cumalar, hafta sonlari kuzular
Umarim hersey yolundair, hepiniz kiskandiracak kadar incelmissinizdir. Ebrusa baktim ama henuz bebek gelmemis. Rabbim hayirli dogumlar etsin insallah.Dokulun kilocuklari bakiyim..........
ay berilciiim nerelerdesin sen yaaa özlettin kendiniinasılsın tatlıım, her şey yolunda mıı
![]()
normal bir şey tatlım, diyetisyene gidip menünü değiştirt bence, vücut buna alışmıştır. bir de artık 1-1,5 arası verirsin kilon azaldığı için, daha az versen de moralini bozma. istikrarlı bir şekilde az da olsa ver yeter emoşumbu işler sabır işi vallahi motivasyonunu hiiç düşürmee
sen elinden geleni yapıyorsun zaten
![]()
beril ablacım hoşgeldiiin nasıl özledik seni yaa arada bi uğra bu kadar özletmeHayirli tartilar, cumalar, hafta sonlari kuzular
Umarim hersey yolundair, hepiniz kiskandiracak kadar incelmissinizdir. Ebrusa baktim ama henuz bebek gelmemis. Rabbim hayirli dogumlar etsin insallah.Dokulun kilocuklari bakiyim..........
​eskilerden derken beril abla tuğba var ecem var işte tuğba izinli ecem de arada uğruyo sınavları var bu haftaKUZULAR BIZIM DEVREDEN KIMSE KALMADIMI.
Yeni gelen arkadaslarada selam bu arda.
Günaydın 13. takımın çıp çıtır hatunlarıGeçmişe bakıp geliyorum hemen
![]()
üzülme canım diyete devam haftaya daha çok kilon gider umarımbaşlangıç 76
geçen hafta 72
bu hafta 72
kilo farkı 0.00
yüzde 0.00![]()
tebrikler kızlar çok güzelKızlar, kilomu bildiriyorum...
ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)
sende sıkma canını tatlım haftaya düzelecek inanıyorumKilo bildirimi
Baslangic : 72
Gecen hafta : 70,5
Bu hafta : 70,5
Fark : 0
Geri almadim ya ona da sukur:)
Kilo Bildirimim:
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74
ebrucum doğum yaptın sandım buse yazmış yarın ebru doğuma girecek diye tabi sonraki sayfaları takip etmedim doğuma girdim sandım canımGünaydın 13. takımın çıp çıtır hatunlarıGeçmişe bakıp geliyorum hemen
![]()