- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Burcu hiç ama hiç olmamış Bencede otur ağla bu duruma çok kızdım sanabaşlangıç 76
geçen hafta 72
bu hafta 72
kilo farkı 0.00
yüzde 0.00![]()

Tebrik ediyorum Ceren'cim.Kızlar, kilomu bildiriyorum...
ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)

Tuba sanada çok ama çok kızdım. Burcu ve sen hadi kendinizi düşünmediniz bu hafta ama takımda diğer kilo veren arkadaşlarınızın hakkına girdiniz, farkındasınızı dimi? Bide sonuna geri almadım şükür demen hiç ama hiç olmamış. Ve bu sizin takımdaki daha ikinci haftanız. Açık açık kızıyorum ki haftaya kendinizi toplayın. Çünkü artık zararınız sadece kendinize değil diğer arkadaşlarınıza.Kilo bildirimi
Baslangic : 72
Gecen hafta : 70,5
Bu hafta : 70,5
Fark : 0
Geri almadim ya ona da sukur:)

Emine'cim süpersin canım. Gayet güzel vermişsin. MaşallahKilo Bildirimim:
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74

Menün bence güzel olmuş Buse'cim bence işe yaramıştır.DÜNKÜ MENÜM
dukana uygun ayran detoksu karması
sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
çeri domates
öğlen 13.30
cacık
günün geri kalanında 1,5 - 2 saat arayla cacık içtim. ama toplam içtiğim cacık 750 ml oldu. daha fazla içemedim.
akşam 19.30
haşlanmış brokoli
yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri 10 dk
Hoş geldin Beril'cim.Hayirli tartilar, cumalar, hafta sonlari kuzular
Umarim hersey yolundair, hepiniz kiskandiracak kadar incelmissinizdir. Ebrusa baktim ama henuz bebek gelmemis. Rabbim hayirli dogumlar etsin insallah.Dokulun kilocuklari bakiyim..........

Eeeee hani kilo bildirimi, çabuk yap çatlayacağım meraktankahvaltıyaa kaçıp geliyorum kızlaar![]()

Gülçin'cim hoş geldin canım. Doğum yapmadım henüz. Dün bi yanlış anlaşılma olmuş öyle zannetmişler. Basket kursu süper olmuş bu arada. Ayrıca ben senin hedef kilonu düzelttirdim canım. Bi bakar söylerim geçmişe. Tam ben o konuyu hallettim sen yine gittinay kızlar geçmişe bakıyım dedim oku oku bitmedi geçmiş olsun dileklerine herkese teşekkür ederim saolun arkadaşlar ebruyu çok merak ettim doğum mu yapmış buse öyle yazmış ay ne heyecanlı Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alır umarım
dün tüm gün kızımla uğraştım basket kursuna yazdırdım saha biraz uzakta getir götür bittim doktor onayı falan da vardı epey koşturdum
ne yol izlesem de şu uzatmalı kilomdan kurtulsam diye arayışlardayım kızlar