kızlar ben geldimsınavım iyiydi bi ev temizliyim gelcem
Kendisi de biliyor zaten de.. İşte insana zaman zaman böyle depresiflikler basıyor..
Seni ısırırım haaaAşkımm venüs kulağım acıyoooo çekmeee((
canım değmez sen sürekli kendine şunu söyle kimse benden değerli değil benim için bunu söyle hatırlat kendine caner falan hikaye Karamelim kendin için yeme zayıfla sağlıklı ol su bendede sorun alıştırmaliyiz kendimizi
Seni ısırırım haaa
Çıtır çıtır olunca yicem bebeğim dur dahaaYi beni venüsüm yiceksen sen yeeee :))
Çıtır çıtır olunca yicem bebeğim dur dahaa
kızlar ben geldimsınavım iyiydi bi ev temizliyim gelcem
30.3.13
Sabah
Yok
Ara
Yok
Öğle (12:30 - 13:00)
Hastane yemekhanesinin menüsü
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı patates yemeği
Ara (16:30 - 17:00)
12 çilek
3 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase ıspanak çorba
1 porsiyon lahana yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
Ara (23:00)
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
29.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
1 kuru kayısı
6 fındık
Öğle (13:30 - 14:00)
3 köfte
1 kutu yoğurt
1 dilim kepekli etimek
Ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı
2 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase şehriyeli çorba
1 porsiyon lahana yemeği
1 dilim etimek
Ara (23:00)
1 küçük Amasya elması
1 kuru kayısı
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Kızlar benim adet düzensizliğim var ama hafife alınacak tarzda değil yaklaşık 8 aydan fazla zamandır 2 haftada bir adet oluyorum evet çok fazla bunun stresten olacağını söylemişti doktor fakat bu ay 3 kere kanamam geldi ve ilaca başlanıldı biliyosunuz bu tür haplar kilo aldırıyo iştah açıyo ve annemle babam doktor olduğu için bu konuda taviz vermiyolar yani kullanmama gibi bir ihtimalim yok ve ben bu hapları 4 hafta ile 6 hafta arasında bir zaman dilimi kullanıcam diyete tabikide devam edicem kendim için bile olmasa bile VENÜSÜMÜ ölceğimi bilsem yarı yolda bırakmam hatta daha da ağır bi diyet uygulıcam ama her hafta kilo veremeyebilirim hatta adam akıllı yemediğim halde 4 kilo aldım sadece bu hafta
Uzun lafın kısası sizi bırakmakta istemiyorum çok tatlı ve samimi bir ortam burası kilo veremeyen birini takımınızda barındırmıcağınızıda biliyorum acaba sadece 4 veya 6 haftalığına aranızdan ayrılıp geri dönebilir miyim böyle bi ihtimal var mı ? Sonuçta keyfi değil ve kullanmak zorundayım :'(((
zelişcim bu arada çileğin kalorisi yüksek değil,glisemik indeksi düşük olan meyvelerden abartmadan yenebilir.
Karamel aynısı bendede vardı canım üzüntüden oluyor bende o zamanlar bir gerizekalı için yıpratıyordum kendimi ve o ilaçlarla çok hızlı şekilde 24 kilo aldım ama eğer dikkat edersen almazsın bilemiyorum ki o zamanlar ben stresle yiyordum umrumda değildi ama sen güçlü kal geçmiş olsun canım
kolay gelsin burcu :)
kolay gelsin canım
canım genel olarak güzel ama saat 23 de olanları hiç begenmedim.akşam 8 den sonra bişey yenmemeli.o küçük elma =şeker oldu hemde yatma vakti
geçmiş olsun canım zaten deneme sürecindesin bu şekilde bizimle devam edersin ilaçlarn bitince listeye girersin.sağlığın daha önemli...
Teşekkürler bebeğim sanada geçmiş olsun ben az kullanıcam ya o kadar almam heralde
Canım kendini bu şekilde koşullaman çok yanlış bence. Mısır olmazsa salata yemem diye koşullama, bunu diğer besinlere de yapıyor musun? Senin zararına olduğunu düşünüyorum.
Aaaa ne rehberiymiş o bakalım?
Günaydın Burcucuğummm
çok güzel canım harikasınSabah (08:00)
1/2 kepekli ekmek arasına peynir(az yağlı) kıvırcık maydanız domates salatalık
ara yok
öğle(12:00)
ızgara tavuk
salata
1 dilim tam bugday
ara yok
akşam(18:15)
yarım kase mercimek
salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2.5 litre su şu ana kadar
1 saat walk at home
50 tane mekik (plates videosundan)
salata konusunda ve cikolata konusunda öyleyim.
cikolatayida dediysem oturdugumda 1 paket bitirmezdim, 1 parca yerdim haftada 1-2kez.
onu bir arkadas sagolsun fikir verdi ayda bir kez azcik yiyecegim regl dönemimde.
salatada limon ve misir konusuda önceden 1 kutu konservenin hepsini koyardim simdi ücde biri oluyor sanirim, tartarak 50gr koyuyorum.
baya azalttim ama baska arkadas ve sen diyince simdi kendimi kötü hissettim
çok güzel canım harikasın
canım mısıın glisemik indeksi çooooook yüksek bütün diyet çeşitlerinde yasaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?