Yememek için kıvranıyorum ve su içemiyorum çok fazla aklıma gelmiyo günde 1 litre su içsem şükrediyoruz o derece diyorum zorlasam 1 litreyi zor buluyorum(
tamam işte bak bahanen olur su içmek için :) aklına gelince yemeğe saldırmak yerine su iç hem su içmen lazım yağ yakımın için gerekli canım
Tamam bebeğim ama cozutma fazlası zarar her şeyin :))))
bu kalınlıkta kas yapmak mantıklı değil çünkü canım yağlar kasa dönüşmeden yakmamız lazım 60ın altına düşünce yani ideal kiloma ulaşınca kas yapmalıyım yoksa hep böyle kalın kalır kollarım ve bacaklarım :)
elmalı tarçınlı çayın tam tarifini bulayım yazayım canım bilgisayarım karışık şu anda
yok canim zaten cok düsürüyorsa iyi degilde bazen canim su istemiyor, katip icerim diye düsündüm hem tok tutuyomus.
anladim o halde bende cok yüklenmemeliyim spora, zaten önümüzdeki 2 hafta pek az hareketli gececek.
ama bende 2-3 kez spor yaptim bu hafta, bende de hemen fark oldu sevindim ama demekki sevinmemek gerek.
ben sarkmasindan korktugum icin basladim ve daha hizli kilo verebilmek icin, ama incelmek istiyorum.
hergün spor yapmalimiyim veya haftada 2-3 gün mü olmali?
egzersiz yapmiyorum, sadece disarida yürümek ve evde leslie ile yürümek
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar
saolasın canım
çok güzel olmuş menün afiyet olsun
hoşgeldin canım aramıza kalori sayarak diyet yapan yok canım ama senin bu yolda destekçiniz
saol tatlım
saolasın canım
maşallah busecim tebrikler
senide kutlarım canım
doğum günün kutlu olsun aysecim nice mutlu yıllara
hoşgeldin canım doğru yoldasın maşallah diyeyim 5 i bi yerde değilde aktardan yada çaykurun yeşil çayı var onu önerirriz ama bulamazsan sallamada yoktan iyidir limonlusu güzel oluyor
afiyet olsun menü ve spor süper olmuş
sanki akşamki karnıyarık olmamış gerisi güzel afiyet olsun canım
herkesinde dediği gibi çikolata hariç güzel azda olsak yememek lazım bir şeyi 40 gün tatmazsan tadını unuturmuşsun derler canım afiyet olsun
çok güzel olmuş ayseciğim 1 dilim pastada yürüyüşle erimiştir afiyet olsun
spor ve menü süper afiyet olsun canım
ne ck miben seker kasigi sandim, cay kasigi cok kücüüüük
ozaman söyle yapacagim bidahaki salata yedigimde 1 seker kasigi yag koyacagim.
bir sonraki salata yedigimde 1 cay kasigi yag koyacgim, bu sekilde kendimi cok kasmamis olurum
dogru oda güzel fikir.
zaten regl döneminde insan cok tatli istiyor.
o halde bunu 3 haftadan 3,5-4 haftaya cikariyorum. ve her ay birazcik 1 cikolata veya küück dilim cikolatali pasta yiyecegim
menümüde yazıyım kızlar bugün hep dışardaydım banada iyi oldu stres attım kardeşimi de aradım sesi çok iyi şükürler olsun
kızımla basket oynadım oğlumla kayak kaydım peşlerinde deli gibi koşturdum bilgisayar kursunada gittim
menüm
sabah
1 kase nesfit süt
akşam
bol sebzeli salata
yoğurt
yeşil çay
2.5 lt su
az sanmayın sabah geç yedim salatada pek fazlaydı peynirli ve sebzeli yanında 5 tanede siyah zeytin yedim
yarın kursta sınav var pazarteside komşular gelecek temizlik ve mamalar hazırlamam lazım
şimdilik çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar
Kizlar 1 tarcin cubugunu 1L suya atip icenler varmis,
simdi aklima geldi yazayim dedim.
Hem su sevmeyenler icin tadi hos oldugu icin daha cok severek iciyormuslar, hemde tok tutma özelligi varmis.
Denemedim, ama denemeyi düsünüyorum.
Aranizda bunu yapan var mi?
Tarcin tozu veya cubugu kilo aldirir mi?
Bebeğim benim halam yapıyo ama o şeker hastaları için önerilir sekerin normal düzeydeyse sakın deneme kuzenim denedi soluğu hastanede aldık
superisi33'den alintidir
Alkaline Su Zayiflatirmi-Alkali Suyun ( ph en az 7.4) Faydaları ve Sağlığa Yararları
Suyun zayıflama ve kilo vermeye katkısı zaten bilinen bir gerçek. Sudan daha iyi zayıflatan bir sıvı var ise o da olsa olsa alkaline su (alkali su) olurdu. Bunun nedeni ise normal suyun yapamadığı bir şeyi yani vücuttaki zararlı toksinleri alkali suyun PH olarak nötr yapma yeteneğinin bulunmasıdır. Şimdi alkaline su zayıflatırmı sorusunu cevaplayıp alkali suyun faydaları nelerdir bir göz atalım.
Sularda bulunan mikropların ve bakterilerin yok edilmesi için kullanılan klor vb dezenfektanlar, sulara karışan her türlü yabancı madde ve serbest radikaller hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olur. Su iyonizerleri ise filtreleri yardımıyla bu yabancı maddeleri arındırarak suyu çok daha yumuşak, kaliteli, sağlıklı ve fonksiyonel hale getirir. İyonize ve pHı yükseltilmiş su, vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
Alkali iyonize suyun faydaları:
* Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.
* Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.
* Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.
* Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
* İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan serbest radikalleri temizler.
* Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.
* İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır
Kızlar aklıma caner geldikçe acıkıyorum yiyesim geliyo buzdolabının önüne geçip yemiycemmmmm diye zırlıyorum yardım edin çıldırıcamm :'((((
Ya o kadar alıntı yaptım gitti hepsi bilgisayarın interneti gitti düzelmiyor çok sinirim bozuldu çıkıyorum ben şimdi herkese iyi geceler bebekler :) Menümu beğenmenize sevindim busi Emoş ve ayşe ablam
sekeri cikariyor mu, düsürüyor mu?
Benim sekerim en son baktirdigimda sinirdaydi.
Ailede seker hastaligi da var, babaannemi bundan kaybettik
nurcuğum ben 5 aydır pilates yapıyorum onun çok etkisi var selülitlerin azalmasına. kas yapmasın diye 20-30 dk falan yapıyorum inanılmaz faydası var evde videolar eşliğinde kendinde yapabilirsin. sadece kilo vermeyle gitmiyo tabiki. bi de ben vazelin kullanıyorum hem çatlaklara iyi geliyo hemde masaj yaptığın için selülitlere hemde zararlı değil ayrıca yumuşacık oluyo tenin :)
ayyy busiiii ben nasıl yiyomuşum onu yağlı yağlı midem kalktı yaaabi de ben yağ koymuyorum kıymanın yağıyla düşün yani pişerken mutfakta duramadım yaa. o teyzeleri benim aklım hiç almıyo zaten beni gördüklerinde kilo almışsın diyolardı sonra da neden yemiyosun bi alemler
çok sade bi menü olmuş canım süt varmış en azından ben böyle yesem yüzümün rengi atar ya
kolay gelsin canım ayy annem de bilgisayar kursuna gidiyo her kurstan çıktığında beni arıyo bugün bunu öğrendim şunu nasıl yapcam diyeiyice öğrensin buraya kaydettircem
sade suya hiç denemedim ama tarçın kilo verme de iyi diye biliyorum
elmalı tarçınlı çay yapıyorum ben burda ecem diye bi arkadaşımız var ondan öğrenmiştim çok da güzel oluyo :)
Yememek için kıvranıyorum ve su içemiyorum çok fazla aklıma gelmiyo günde 1 litre su içsem şükrediyoruz o derece diyorum zorlasam 1 litreyi zor buluyorum(
saol cnm bnm
saol busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saol cnm
yok canim zaten cok düsürüyorsa iyi degilde bazen canim su istemiyor, katip icerim diye düsündüm hem tok tutuyomus.
anladim o halde bende cok yüklenmemeliyim spora, zaten önümüzdeki 2 hafta pek az hareketli gececek.
ama bende 2-3 kez spor yaptim bu hafta, bende de hemen fark oldu sevindim ama demekki sevinmemek gerek.
ben sarkmasindan korktugum icin basladim ve daha hizli kilo verebilmek icin, ama incelmek istiyorum.
hergün spor yapmalimiyim veya haftada 2-3 gün mü olmali?
egzersiz yapmiyorum, sadece disarida yürümek ve evde leslie ile yürümek
Selam kizlar bugun hic gelemedim buraya, cocuklari kayinvalideme birakip saatlerce ders calistim, simdide evde herkes yatti ben yine derse oturuyorum, baslamadan bi selam vereyim dedim:)
sağ ol tatlım, darısı başına
tatlı konusundaki kararını beğendim nurcumben şekerden kastın çay kaşığı sanmıştım. sen tatlı kaşığına şeker kaşığı diyormuşsun, bir türlü anlaşamadık salatana 1 tatlı kaşığı z.yağı koyabilirsin her gün, sorun yok yani. yemekleri de en fazla 1 yk yağla yap. ben öyle yapıyorum ve sadece z.yağı kullanıyorum
çok yoğun bir günmüş belli ki ne güzeeeldoyduysan sorun yok canım, güzel menü. afiyet olsun
görüşrüz ayşecim, iyi geceleer
hımm denemeye değerkilo aldırmaz canım tarçın. bir de sanki şok diyetlere meyillisin gibi, ne çabuk kilo verdiriyorsa onları araştırıyorsun ama bu doğru değil. önemli olan hafta 1-2 kg düzenli vermek. üzerine çıkmak pek iyi değil sağlık açısından. hem hızlı verilen kilo hızlı alınır. haftada 1-2 kg ideal bence
faydalı bilgi olmuş canım, dikkat edilmeli öyleysekuzenin için de üzüldüm valla :26: benim normal düzeyde, ben yapmamalıyım öyleyse bunu ama emoşun tarfini yapabilirim cünkü onda elma var, elma şekeri dengeler limon da tansiyona falan çok iyi gelir. tabi şuan dukan diyeti yaptığım için yapamam ama ilerde deneyebilirim
nerden bulacağız ki bu suyu :26: bilen var mı hangi markanın suyu alkali, ona geçelim bari
faydalı bilgi için teşekkürler nur
yapma canımcaner aklına geldikçe tam tersi diyetine daha sıkı sarıl bence, kendine ters psikoloji uygula biraz. o yemekler seni hedefinden alıkoymaktan başka bir işe yaramaz. bugünkü menünü de burda bizim yazdığımız gibi paylaşırsan seviniriz umarım kaçamak yapmamışsındır. çook acıkırsan salatalık ye ya da bi kase yoğurt ye canım. yiyeceğin diğer şeylerden çok daha iyidir.
sağlık olsun zelişcim, iyi geceler sana da
ahh ahh benim annemde de şeker var, benim de başıma gelmez umarım. aman diyeyim sen de dikkat et, şekerin kiloyla da çok alakası var maalesef. dikkatli olmalıyız
dimi nasıl yiyormuşuz önceden onca yağlı şeyi düşünmedenşimdi yiyemiyorum valla, diyette olmasam da eskisi gibi yiyemem çok bilinçlendim :26:
emoşum şu pilates videolarından link yollar mısın hangilerini yapıyorsan bi bakabilir miyimgeçen gün göbek için olanı burcu için paylaşmıştın, başka var mı
ah canım ahhhsusuz maalesef olmuyor:18: sana tavsiyem her wc den sonra 2 bardak ve her yemekten önce 2 bardak şeklinde içmeyi kendine ilke edin. yemek ve wc sana suyu cagrıştırır bir süre sonra. su sorunun ortadan kalkar böylece
heh ben de bunu yapmanı bekliyordum vallaaaaaaaaaa
canım sarkmaması için mutlaka egzersiz yap ama kolunu zorlama. zorlanmaya başladığında hemen bırak. benim gibi dambell falan kaldırıp kolunu zorlamahaftada 4 gün ideal bence. sporcular 1 gün dinlenin 6 gün yapın diyorlar ama 4 gün yapabilirsin 6 yapamazsan. 1 gün arayla yap ama mutlaka yap yani
iyi yapmışsın canım, kolay gelsin. işin zor senin
Afiyet olsun canımmMenüm
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
domates
salatalık
2 zeytin
öğlen
1 kase special k
yarım dilim ekmek
çok az peynir
ara
elma
akşam
1 karnıyarık
1 kase çorba
salata
su
2.5 litre
Canım bence salatalarına mısır katma. Besinler sadece kalorilerinde ibaret değildir. Metabolizmana etkileri farklıdır, vücudundaki yağ oranına etkileri farklıdır. Mısırdaki füruktoz oldukça zararlıdır, diyet döneminde.Bugün ki menüm:
Gece genelde gec yattigim icin gec kalktim, sabah kahvaltimi ögleden sonra yaptim
13:30
3 dilim kepekli tost ekmegi
1 domates
1 kücük salatalik
kibrit kutusu büyüklügünde 45% yagli beyaz peynir
siyah cay (sekersiz)
17:30 Aksam yemegi
2 Somonbaligi filet (toplam 200gr) izgara
Salata:
1 Domates,
1 Salatalik,
1 havuc,
30gr Eisberg,
80gr kirmizi lahana,
50gr misir konserve,
1 yemek kasigi aycicek yagi,
1 Limon ve tuz
1 parca cikolata (9gr)
su
su ana kadar cay ile birlikte 5-6 vardak sivi tükettim.
fakat 1,5literelik su yanimda onuda bitirecegim.
sanirim toplam 2,5 litre civari olur.
update: yazmayi unuttum: toplamda 908kcal
Afiyet olsun canımbugün menüm
11 gibi
klasık karatay kahvaltsı
akşam
ızgara tavuk
salata ayran
1 dilim pasta
3 lt su
butn gün dışarıydaydım yürüdüm bol bol
pastayı canım bile istemedi ama doğum günü çocuğu olarak yememem olmazdı ama tadına bakıncada güzel geldi
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah(08:30)
1 yumurtadan omlet(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
biraz maydonoz roka tere
ara(11:30)
1 kutu activia sade
öğle(14:30)
3 orta boy köfte
1 kase salata
4 yk yoğurt
yarım dilim kepekli ekmek
ara15:45 gibi)
1 elma
akşam(18:30)
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk kereviz
2 yk yoğurt
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
(1 lt daha doldurdum yarısını içerim daha)
45 dk walk at home, 45 dk açık hava yürüyüşü,vaktim olursa biraz da pilates yapıcam
Teşekkür ederim canımmmsenide kutlarım canım
Afiyet olsun canım, öğün atlamasan daha iyi olur herhalde canım.menümüde yazıyım kızlar bugün hep dışardaydım banada iyi oldu stres attım kardeşimi de aradım sesi çok iyi şükürler olsun
kızımla basket oynadım oğlumla kayak kaydım peşlerinde deli gibi koşturdum bilgisayar kursunada gittim
menüm
sabah
1 kase nesfit süt
akşam
bol sebzeli salata
yoğurt
yeşil çay
2.5 lt su
az sanmayın sabah geç yedim salatada pek fazlaydı peynirli ve sebzeli yanında 5 tanede siyah zeytin yedim
Aşkımmm yapma böyle... Artık üstüne düşünmeyi azalt:26:Kızlar aklıma caner geldikçe acıkıyorum yiyesim geliyo buzdolabının önüne geçip yemiycemmmmm diye zırlıyorum yardım edin çıldırıcamm :'((((
tatlı konusundaki kararını beğendim nurcumben şekerden kastın çay kaşığı sanmıştım. sen tatlı kaşığına şeker kaşığı diyormuşsun, bir türlü anlaşamadık salatana 1 tatlı kaşığı z.yağı koyabilirsin her gün, sorun yok yani. yemekleri de en fazla 1 yk yağla yap. ben öyle yapıyorum ve sadece z.yağı kullanıyorum
hımm denemeye değerkilo aldırmaz canım tarçın. bir de sanki şok diyetlere meyillisin gibi, ne çabuk kilo verdiriyorsa onları araştırıyorsun ama bu doğru değil. önemli olan hafta 1-2 kg düzenli vermek. üzerine çıkmak pek iyi değil sağlık açısından. hem hızlı verilen kilo hızlı alınır. haftada 1-2 kg ideal bence
nerden bulacağız ki bu suyu :26: bilen var mı hangi markanın suyu alkali, ona geçelim bari
canım sarkmaması için mutlaka egzersiz yap ama kolunu zorlama. zorlanmaya başladığında hemen bırak. benim gibi dambell falan kaldırıp kolunu zorlamahaftada 4 gün ideal bence. sporcular 1 gün dinlenin 6 gün yapın diyorlar ama 4 gün yapabilirsin 6 yapamazsan. 1 gün arayla yap ama mutlaka yap yani
sağ ol tatlım, darısı başına
çok yoğun bir günmüş belli ki ne güzeeeldoyduysan sorun yok canım, güzel menü. afiyet olsun
görüşrüz ayşecim, iyi geceleer
faydalı bilgi olmuş canım, dikkat edilmeli öyleysekuzenin için de üzüldüm valla :26: benim normal düzeyde, ben yapmamalıyım öyleyse bunu ama emoşun tarfini yapabilirim cünkü onda elma var, elma şekeri dengeler limon da tansiyona falan çok iyi gelir. tabi şuan dukan diyeti yaptığım için yapamam ama ilerde deneyebilirim
yapma canımcaner aklına geldikçe tam tersi diyetine daha sıkı sarıl bence, kendine ters psikoloji uygula biraz. o yemekler seni hedefinden alıkoymaktan başka bir işe yaramaz. bugünkü menünü de burda bizim yazdığımız gibi paylaşırsan seviniriz umarım kaçamak yapmamışsındır. çook acıkırsan salatalık ye ya da bi kase yoğurt ye canım. yiyeceğin diğer şeylerden çok daha iyidir.
sağlık olsun zelişcim, iyi geceler sana da
ahh ahh benim annemde de şeker var, benim de başıma gelmez umarım. aman diyeyim sen de dikkat et, şekerin kiloyla da çok alakası var maalesef. dikkatli olmalıyız
dimi nasıl yiyormuşuz önceden onca yağlı şeyi düşünmedenşimdi yiyemiyorum valla, diyette olmasam da eskisi gibi yiyemem çok bilinçlendim :26:
emoşum şu pilates videolarından link yollar mısın hangilerini yapıyorsan bi bakabilir miyimgeçen gün göbek için olanı burcu için paylaşmıştın, başka var mı
ah canım ahhhsusuz maalesef olmuyor:18: sana tavsiyem her wc den sonra 2 bardak ve her yemekten önce 2 bardak şeklinde içmeyi kendine ilke edin. yemek ve wc sana suyu cagrıştırır bir süre sonra. su sorunun ortadan kalkar böylece
heh ben de bunu yapmanı bekliyordum vallaaaaaaaaaa
iyi yapmışsın canım, kolay gelsin. işin zor senin
Canım bence salatalarına mısır katma. Besinler sadece kalorilerinde ibaret değildir. Metabolizmana etkileri farklıdır, vücudundaki yağ oranına etkileri farklıdır. Mısırdaki füruktoz oldukça zararlıdır, diyet döneminde.
hiç atlamam busiiiiiiiiiiiiiiiibu smile sadece senn için
buse bu 1 saatlik pilates salonunda da bu şekilde yapıyoduk en önemlisi nefes. nefese çok dikkat etmek gerek
Ebru Salli Pilates 2008 tek parca - YouTube
bu da bacak ve kalça için sadece
Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm3 - YouTube
bi de kızlar bunları yaparken ayak parmak uçlarınız gergin olması lazım balerinlerin ayakları gibi
limonlubrokoli (emine?)
cay tarifi icin tesekkür ederim.
cok güldümmm ancak caktim köfteyiii seker kasigindan kastim tatli kasigiydi.
sok diyet yapmadim, daha önce Weight Watchers yaptim.
her hafta toplanip kocumuzdan bilgiler aliyorduk, puanli yeme listelerimiz vardi.
zayiflama ve detox kürlerini ilk defa bu forumda okudum, ilgimi cekti
diger konuda arkadas Saka markasi alkali oldugunu ph oraninin yanlis degilsem 7-8 oldugunu söylemisti.
burada saka bulmak zor oldugu icin, bende evde olan baska bir sise suyunun phsini hesaplayabilirim diye düsündüm, ama formül aklima gelmedi.
okulda biz onu ph kagidiyla yapardik.
ok canim su 2 haftalik sinav dönemimi atlatayim düzenli spor yapacagim. haftada 1-2 gün ara veririm dedigin gibi.
Kızlaaar ben uyuyorum artık, hepinizi çok öpüyorum.
Ahh kızlar ahhh kendimle nasıl savastığımı bi bilseniz kendimle savasıyorum ama bu savası ben kazanıcam sizi seviyorum kocamn öpüldünüz iyi gecelerrr :))
Kizlar benden bu günlük bukadar.
Dedigim 1,5L'ik suyunda yarisindan fazlasini ictim.
Uyuyana kadar biter o, belkide bir sise daha diklerim
Ilk günümden 36 mesaj oldu.
Kendimi tebrik ediyor, biraz kiziyorum dersimden sürekli dikkatim bozuldu.
Bitmesi gereken bir ödevim var.
Sanirim bu gidiste sabahlayacagim ödev basinda.
Yarin daha az aktif olacagim, gelecek günlerdede öyle olacak fakat 5 mesaji doldurum yine.
Herkese iyi geceler
yavrular ben yatıyorum yeni saate göre saat 00:46sabah sınavım var sonrasında da kurs akşama kadar yokum bebiişlerim beni özleyin emi hepinizi öpüyorum iyi geceler datlu rüyalar
hım o wachers ı bilmiyorum ama biz burda onlardan da iyiyiz bilinesaka su aklımda bulunsun ona bir bakayım damacana sucusu var mı oturduğum yerde
harikasın canım yaa, ödevini dersini aksatma ama :26: üzüldüm şimdi sabahlama olayına, benim de işlerim var bitmedi henüz, ben de en az 1 saat uyuyamayacağım
buse bu 1 saatlik pilates salonunda da bu şekilde yapıyoduk en önemlisi nefes. nefese çok dikkat etmek gerek
Ebru Salli Pilates 2008 tek parca - YouTube
bu da bacak ve kalça için sadece
Burcu ile Pilates Kalça ve Bacak Sıkılaştırma Egzersizleri bölüm3 - YouTube
bi de kızlar bunları yaparken ayak parmak uçlarınız gergin olması lazım balerinlerin ayakları gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?