Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yememek için kıvranıyorum ve su içemiyorum çok fazla aklıma gelmiyo günde 1 litre su içsem şükrediyoruz o derece diyorum zorlasam 1 litreyi zor buluyorum (

tamam işte bak bahanen olur su içmek için :) aklına gelince yemeğe saldırmak yerine su iç hem su içmen lazım yağ yakımın için gerekli canım

Tamam bebeğim ama cozutma fazlası zarar her şeyin :))))

yok canim zaten cok düsürüyorsa iyi degilde bazen canim su istemiyor, katip icerim diye düsündüm hem tok tutuyomus.

anladim o halde bende cok yüklenmemeliyim spora, zaten önümüzdeki 2 hafta pek az hareketli gececek.
ama bende 2-3 kez spor yaptim bu hafta, bende de hemen fark oldu sevindim ama demekki sevinmemek gerek.

ben sarkmasindan korktugum icin basladim ve daha hizli kilo verebilmek icin, ama incelmek istiyorum.
hergün spor yapmalimiyim veya haftada 2-3 gün mü olmali?
egzersiz yapmiyorum, sadece disarida yürümek ve evde leslie ile yürümek

her gün spor yap canım aksatma benim menüme bakarsan ne kadar çok yaptığımı görürsün :) ben hem dışarda hem de evde leslie yapıyorum :) üzerine pilates 20 dk falan yapıyorum ya da mekik. pilatesi daha az yapabilirsin belki yani günde 20dk olabilir ya da 2 günde 1 45-50 dk normal seans gibi yapabilirsin sana hangisi uyarsa tabi :)

Selam kizlar bugun hic gelemedim buraya, cocuklari kayinvalideme birakip saatlerce ders calistim, simdide evde herkes yatti ben yine derse oturuyorum, baslamadan bi selam vereyim dedim:)

elmal çayının tarifi nurcuğm:)
1 adet büyük elma( kabuklarıyla 4 parçaya böl bi de yeşil olursa daha güzel oluyo)
1 adet limon (kabuklarıyla yine 4 parçaya böl)
2 çubuk tarçın
4 -5 adet çekirdek karabiber
yaklaşık 2 lt. su

hepsini tencereye koy kaynat. erimesi lazım iyice süzgeçle süz soğuk yada sıcak istediğin gibi iç :) posalı olsun o zman faydasını görürsün ben arada yapıyorum iyi oluyo

Son düzenleme:

sağ ol tatlım, darısı başına

tatlı konusundaki kararını beğendim nurcum ben şekerden kastın çay kaşığı sanmıştım. sen tatlı kaşığına şeker kaşığı diyormuşsun, bir türlü anlaşamadık salatana 1 tatlı kaşığı z.yağı koyabilirsin her gün, sorun yok yani. yemekleri de en fazla 1 yk yağla yap. ben öyle yapıyorum ve sadece z.yağı kullanıyorum

çok yoğun bir günmüş belli ki ne güzeeel doyduysan sorun yok canım, güzel menü. afiyet olsun

yarın kursta sınav var pazarteside komşular gelecek temizlik ve mamalar hazırlamam lazım
şimdilik çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar

görüşrüz ayşecim, iyi geceleer

hımm denemeye değer kilo aldırmaz canım tarçın. bir de sanki şok diyetlere meyillisin gibi, ne çabuk kilo verdiriyorsa onları araştırıyorsun ama bu doğru değil. önemli olan hafta 1-2 kg düzenli vermek. üzerine çıkmak pek iyi değil sağlık açısından. hem hızlı verilen kilo hızlı alınır. haftada 1-2 kg ideal bence

Bebeğim benim halam yapıyo ama o şeker hastaları için önerilir sekerin normal düzeydeyse sakın deneme kuzenim denedi soluğu hastanede aldık

faydalı bilgi olmuş canım, dikkat edilmeli öyleyse kuzenin için de üzüldüm valla :26: benim normal düzeyde, ben yapmamalıyım öyleyse bunu ama emoşun tarfini yapabilirim cünkü onda elma var, elma şekeri dengeler limon da tansiyona falan çok iyi gelir. tabi şuan dukan diyeti yaptığım için yapamam ama ilerde deneyebilirim

nerden bulacağız ki bu suyu :26: bilen var mı hangi markanın suyu alkali, ona geçelim bari
faydalı bilgi için teşekkürler nur

Kızlar aklıma caner geldikçe acıkıyorum yiyesim geliyo buzdolabının önüne geçip yemiycemmmmm diye zırlıyorum yardım edin çıldırıcamm :'((((

yapma canım caner aklına geldikçe tam tersi diyetine daha sıkı sarıl bence, kendine ters psikoloji uygula biraz. o yemekler seni hedefinden alıkoymaktan başka bir işe yaramaz. bugünkü menünü de burda bizim yazdığımız gibi paylaşırsan seviniriz umarım kaçamak yapmamışsındır. çook acıkırsan salatalık ye ya da bi kase yoğurt ye canım. yiyeceğin diğer şeylerden çok daha iyidir.

Ya o kadar alıntı yaptım gitti hepsi bilgisayarın interneti gitti düzelmiyor çok sinirim bozuldu çıkıyorum ben şimdi herkese iyi geceler bebekler :) Menümu beğenmenize sevindim busi Emoş ve ayşe ablam

sağlık olsun zelişcim, iyi geceler sana da

sekeri cikariyor mu, düsürüyor mu?
Benim sekerim en son baktirdigimda sinirdaydi.
Ailede seker hastaligi da var, babaannemi bundan kaybettik

ahh ahh benim annemde de şeker var, benim de başıma gelmez umarım. aman diyeyim sen de dikkat et, şekerin kiloyla da çok alakası var maalesef. dikkatli olmalıyız

dimi nasıl yiyormuşuz önceden onca yağlı şeyi düşünmeden şimdi yiyemiyorum valla, diyette olmasam da eskisi gibi yiyemem çok bilinçlendim :26:

emoşum şu pilates videolarından link yollar mısın hangilerini yapıyorsan bi bakabilir miyim geçen gün göbek için olanı burcu için paylaşmıştın, başka var mı

Yememek için kıvranıyorum ve su içemiyorum çok fazla aklıma gelmiyo günde 1 litre su içsem şükrediyoruz o derece diyorum zorlasam 1 litreyi zor buluyorum (

ah canım ahhh susuz maalesef olmuyor:18: sana tavsiyem her wc den sonra 2 bardak ve her yemekten önce 2 bardak şeklinde içmeyi kendine ilke edin. yemek ve wc sana suyu cagrıştırır bir süre sonra. su sorunun ortadan kalkar böylece

saol cnm bnm

saol busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

saol cnm

heh ben de bunu yapmanı bekliyordum vallaaaaaaaaaa

canım sarkmaması için mutlaka egzersiz yap ama kolunu zorlama. zorlanmaya başladığında hemen bırak. benim gibi dambell falan kaldırıp kolunu zorlama haftada 4 gün ideal bence. sporcular 1 gün dinlenin 6 gün yapın diyorlar ama 4 gün yapabilirsin 6 yapamazsan. 1 gün arayla yap ama mutlaka yap yani

Selam kizlar bugun hic gelemedim buraya, cocuklari kayinvalideme birakip saatlerce ders calistim, simdide evde herkes yatti ben yine derse oturuyorum, baslamadan bi selam vereyim dedim:)

iyi yapmışsın canım, kolay gelsin. işin zor senin

hiç atlamam busiiiiiiiiiiiiiiii bu smile sadece senn için

Menüm

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
domates
salatalık
2 zeytin

öğlen
1 kase special k
yarım dilim ekmek
çok az peynir

ara
elma

akşam
1 karnıyarık
1 kase çorba
salata

su
2.5 litre
Afiyet olsun canımm
Canım bence salatalarına mısır katma. Besinler sadece kalorilerinde ibaret değildir. Metabolizmana etkileri farklıdır, vücudundaki yağ oranına etkileri farklıdır. Mısırdaki füruktoz oldukça zararlıdır, diyet döneminde.
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım süpppeeeer
senide kutlarım canım
Teşekkür ederim canımmm
Afiyet olsun canım, öğün atlamasan daha iyi olur herhalde canım.
Kızlar aklıma caner geldikçe acıkıyorum yiyesim geliyo buzdolabının önüne geçip yemiycemmmmm diye zırlıyorum yardım edin çıldırıcamm :'((((
Aşkımmm yapma böyle... Artık üstüne düşünmeyi azalt:26:

limonlubrokoli (emine?)
cay tarifi icin tesekkür ederim.

cok güldümmm ancak caktim köfteyiii seker kasigindan kastim tatli kasigiydi.

sok diyet yapmadim, daha önce Weight Watchers yaptim.
her hafta toplanip kocumuzdan bilgiler aliyorduk, puanli yeme listelerimiz vardi.
zayiflama ve detox kürlerini ilk defa bu forumda okudum, ilgimi cekti

diger konuda arkadas Saka markasi alkali oldugunu ph oraninin yanlis degilsem 7-8 oldugunu söylemisti.
burada saka bulmak zor oldugu icin, bende evde olan baska bir sise suyunun phsini hesaplayabilirim diye düsündüm, ama formül aklima gelmedi.
okulda biz onu ph kagidiyla yapardik.

ok canim su 2 haftalik sinav dönemimi atlatayim düzenli spor yapacagim. haftada 1-2 gün ara veririm dedigin gibi.

Ahh kızlar ahhh kendimle nasıl savastığımı bi bilseniz kendimle savasıyorum ama bu savası ben kazanıcam sizi seviyorum kocamn öpüldünüz iyi gecelerrr :))

Bilgi icin tesekkür ederim.
Bana salatayi sevdiren misir ve limondu
Önceden 1 kutu konserve misiri salataya dökerdim, ceke ceke ancak 50gr'ma düstüm ama daha fazla azaltirsam sanirim salatadanda kopacagim
ve zayifladiktan sonra yine salatama misir koyacagim, bu sefer uzun süre onu yememis olursam kilo alirim. diyetimin anlami kalmaz diye düsünüp en
iyisi misirin azina alisayim diye düsünmüstüm.

Kizlar benden bu günlük bukadar.
Dedigim 1,5L'ik suyunda yarisindan fazlasini ictim.
Uyuyana kadar biter o, belkide bir sise daha diklerim
Ilk günümden 36 mesaj oldu.
Kendimi tebrik ediyor, biraz kiziyorum dersimden sürekli dikkatim bozuldu.
Bitmesi gereken bir ödevim var.
Sanirim bu gidiste sabahlayacagim ödev basinda.

Yarin daha az aktif olacagim, gelecek günlerdede öyle olacak fakat 5 mesaji doldurum yine.

Herkese iyi geceler

yavrular ben yatıyorum yeni saate göre saat 00:46 sabah sınavım var sonrasında da kurs akşama kadar yokum bebiişlerim beni özleyin emi hepinizi öpüyorum iyi geceler datlu rüyalar

hiç atlamam busiiiiiiiiiiiiiiii bu smile sadece senn için

çok sağ ol emoşumm linkleri aldım ama işten başımı kaldıramadım şuan, boş vaktimde komple izleyeceğim bu önemli pilates bilgisi için de teşekkürler

hım o wachers ı bilmiyorum ama biz burda onlardan da iyiyiz biline saka su aklımda bulunsun ona bir bakayım damacana sucusu var mı oturduğum yerde

bir de evet canım limonlubrokoli nin adı emine, biz ona emoş diyoruz

Kızlaaar ben uyuyorum artık, hepinizi çok öpüyorum.

iyi geceler tatlım, ben de yatmalıyım ama en az 40 kontak daha bulup mail rehberime girmeliyim 1 saat sürer sanırım :18:

Ahh kızlar ahhh kendimle nasıl savastığımı bi bilseniz kendimle savasıyorum ama bu savası ben kazanıcam sizi seviyorum kocamn öpüldünüz iyi gecelerrr :))

savaşacaksın tabi karamel, zafere gitmek, çıtır olmak için savaşacaksın hepimiz savaşıyoruz, ben de çok savaştım, sen de savaş. sonra da özgüvenin tavan bir şekilde ne istersen yap bebeğim sakın kendini salma sakııın

sen de kendine çok iyi bak, yarın görüşürüz

harikasın canım yaa, ödevini dersini aksatma ama :26: üzüldüm şimdi sabahlama olayına, benim de işlerim var bitmedi henüz, ben de en az 1 saat uyuyamayacağım

iyi geceler

yavrular ben yatıyorum yeni saate göre saat 00:46 sabah sınavım var sonrasında da kurs akşama kadar yokum bebiişlerim beni özleyin emi hepinizi öpüyorum iyi geceler datlu rüyalar

tamam emoşuum, eyvahh hemen uyumuşsundur umarım. :18: özlemez olur muyuuzz

iyi geceler kuzucuum

Öncelikle herkese hayirli sabahlar,
Bura saati 4.30 ve ben halen uyumadim. malum ödev

ben gruba katilmak istememin sebebide Weight Watchersdeki disiplini gruplardada gördügüm icindi.
Kocumuz haftada bir bulusmada her hafta birilerinin haftalik not ettigi defterini aliyordu.
grupda ise hergün kontrol var.
Kesinlikle süpersiniz.

ödev evet, saat 4.30 ve bitmedi. gözlerim aynen söyle
istemesemde yarina kaliyor

bu arada o1,5litre su bitti.
toplam 2,5L civarinda su tüketmis oldum bugün.
odamla wc arasi mekik dokudumda diyebiliriz

neyse kizlar cene yine düstü,
en erken ben ögleden sonra kahvaltimi yaptigimda görüsürüz

emoşşşş sağol canım bnde yapcam bunu ama leslie yapıp da kilo vernlerin öyküsünü okudum çok oldum gelince paylaşcam burda

Kızlar günaydın 9 buçukta sınavım var girip gelcem özleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…