çok skıldım ya evde kumpir partisi yapıyorlar
burcuuuu katılma sen onların partilerine bizde de yakında pizza partisi var
ben geldimmmm :) geçmişi okuyup geliyorum
iyi bi menü gibi canım afiyet olsun pekmez kafamı karıştırdı ama çok değil umarım kaptancım da sorun etmez
sağol canım bende emin değilim pekmezden ama krize girdim çok canım istedi bi kaşık yedim
Akşamdan sonraki araların hiç ama hiç olmamış Venüs'cüm. Büyük ihtimal sana diyetisyen verdi bu araları ama bunlar sana zarar verir fayda vereceği yerde.30.3.13
Sabah
Yok
Ara
Yok
Öğle (12:30 - 13:00)
Hastane yemekhanesinin menüsü
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı patates yemeği
Ara (16:30 - 17:00)
12 çilek
3 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase ıspanak çorba
1 porsiyon lahana yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
Ara (23:00)
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
29.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
1 kuru kayısı
6 fındık
Öğle (13:30 - 14:00)
3 köfte
1 kutu yoğurt
1 dilim kepekli etimek
Ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı
2 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase şehriyeli çorba
1 porsiyon lahana yemeği
1 dilim etimek
Ara (23:00)
1 küçük Amasya elması
1 kuru kayısı
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Tatlım Ayşe'de söylemiş. Sen kendini hazır hissettiğin zaman deneme süresine başlarız. Sen şimdilik istediğin kadar gel takıma. Menülerini yazabilirsin, sohbet edebilirsin, sadece listede olmazsın o kadar. Geçmiş olsun bu arada umarım ilaçlar bittikten sonra düzelirsin.Kızlar benim adet düzensizliğim var ama hafife alınacak tarzda değil yaklaşık 8 aydan fazla zamandır 2 haftada bir adet oluyorum evet çok fazla bunun stresten olacağını söylemişti doktor fakat bu ay 3 kere kanamam geldi ve ilaca başlanıldı biliyosunuz bu tür haplar kilo aldırıyo iştah açıyo ve annemle babam doktor olduğu için bu konuda taviz vermiyolar yani kullanmama gibi bir ihtimalim yok ve ben bu hapları 4 hafta ile 6 hafta arasında bir zaman dilimi kullanıcam diyete tabikide devam edicem kendim için bile olmasa bile VENÜSÜMÜ ölceğimi bilsem yarı yolda bırakmam hatta daha da ağır bi diyet uygulıcam ama her hafta kilo veremeyebilirim hatta adam akıllı yemediğim halde 4 kilo aldım sadece bu hafta
Uzun lafın kısası sizi bırakmakta istemiyorum çok tatlı ve samimi bir ortam burası kilo veremeyen birini takımınızda barındırmıcağınızıda biliyorum acaba sadece 4 veya 6 haftalığına aranızdan ayrılıp geri dönebilir miyim böyle bi ihtimal var mı ? Sonuçta keyfi değil ve kullanmak zorundayım :'(((
Burcu sabah ki dediğin yarım ekmek nasıl bir yarım tam ebat yazsana merak ettimSabah (08:00)
1/2 kepekli ekmek arasına peynir(az yağlı) kıvırcık maydanız domates salatalık
ara yok
öğle(12:00)
ızgara tavuk
salata
1 dilim tam bugday
ara yok
akşam(18:15)
yarım kase mercimek
salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2.5 litre su şu ana kadar
1 saat walk at home
50 tane mekik (plates videosundan)
Uyma sakın sen onlara.çok skıldım ya evde kumpir partisi yapıyorlar
Akşamdan sonraki araların hiç ama hiç olmamış Venüs'cüm. Büyük ihtimal sana diyetisyen verdi bu araları ama bunlar sana zarar verir fayda vereceği yerde.
Tatlım Ayşe'de söylemiş. Sen kendini hazır hissettiğin zaman deneme süresine başlarız. Sen şimdilik istediğin kadar gel takıma. Menülerini yazabilirsin, sohbet edebilirsin, sadece listede olmazsın o kadar. Geçmiş olsun bu arada umarım ilaçlar bittikten sonra düzelirsin.Ama unutma fazla kilo (senin kilon oldukça fazla) adet düzensizliklerine sebep olabiliyor.
Burcu sabah ki dediğin yarım ekmek nasıl bir yarım tam ebat yazsana merak ettim
Uyma sakın sen onlara.Bu hafta bana sözün var unutma sakın
sağol canım bende emin değilim pekmezden ama krize girdim çok canım istedi bi kaşık yedim
Hiç yemese iyiymiş ama daha zararlı bişey yemesinden iyidir. Kriz diye bişey yok unutma Zeliş. İstersen kendine dur diyebilirsin. Ben diyete başlamadan önce günde en az 3 en fazla 5 fincan üçü bir arada nescafe içiyordum. Hatta sigarayı bıraktıktan sonra resmen bağımlılık yaptı kahve bende. Sırf buraya yazarken utancımdan kahve içmeyi bıraktım. Hemde resmen tiryakiyken. İstersen vazgeçebiliyorsun herşeyden. İş beyinde bitiyor. Yeteer ki iste ve kararlı ol. Şuan irademe o kadar güveniyorum ki diyete başladığım zaman herşeyi reddedebilirim.bakalım kaptancım ne dicek daldı geçmişe çıkamadı altta görüorum ama :)
Hiç yemese iyiymiş ama daha zararlı bişey yemesinden iyidir. Kriz diye bişey yok unutma Zeliş. İstersen kendine dur diyebilirsin. Ben diyete başlamadan önce günde en az 3 en fazla 5 fincan üçü bir arada nescafe içiyordum. Hatta sigarayı bıraktıktan sonra resmen bağımlılık yaptı kahve bende. Sırf buraya yazarken utancımdan kahve içmeyi bıraktım. Hemde resmen tiryakiyken. İstersen vazgeçebiliyorsun herşeyden. İş beyinde bitiyor. Yeteer ki iste ve kararlı ol. Şuan irademe o kadar güveniyorum ki diyete başladığım zaman herşeyi reddedebilirim.
Sen öyle yarım yazınca insanın aklına birden bir ekmeğin yarısı gelebiliyoruymadım kaptan ağzıma bile sürmedim ben bitki çayımı içtimbenm klasik sandviç ekmegimin yarısı kaptancım yani avuç içim kadar
Sen öyle yarım yazınca insanın aklına birden bir ekmeğin yarısı gelebiliyorOndan sordum Tebrik ediyorum seni o konuda da harikasın maşallah
Hiç yemese iyiymiş ama daha zararlı bişey yemesinden iyidir. Kriz diye bişey yok unutma Zeliş. İstersen kendine dur diyebilirsin. Ben diyete başlamadan önce günde en az 3 en fazla 5 fincan üçü bir arada nescafe içiyordum. Hatta sigarayı bıraktıktan sonra resmen bağımlılık yaptı kahve bende. Sırf buraya yazarken utancımdan kahve içmeyi bıraktım. Hemde resmen tiryakiyken. İstersen vazgeçebiliyorsun herşeyden. İş beyinde bitiyor. Yeteer ki iste ve kararlı ol. Şuan irademe o kadar güveniyorum ki diyete başladığım zaman herşeyi reddedebilirim.
Menüm
sabah
1.5 dilim ekmek
1.5 yumurta
bol yeşillik
çok az peynir
ara
1 tk pekmez
öğlen
1.5 dilim ekmek
1 kase çorba
salata
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
salata
su 2.5 litre
spor yapamıyorum evde misafirler olduğu için ama hafta içleri yürüyorum :)
zelişcim menün güzel olmuş canım.1 tatlı kaşığı pekmezi çok sorun olarak görmüyorum ben,erken saatte yemişsin zaten
suyu da arttırdın zelişcim güzel ilerliyorsun
geçen hafta: 52.8
bu hafta: 51.6
fark: 1.2
%2,27
Sen özverini göster Tuba cım biz seni idare ederiz. Ama diyetinden kesinlikle şaşma. Zaten bu hafta kızdım sana geçmişte okumuşsundur. Haftaya iyi bir kilo bekliyorum senden. Sen böyle boş kaldıkça gel, aklın burda olsun. Bu arada ne zaman bitecek vizeler? Ayyy kızlar yaaa bidaha takıma öğrenci almayacağım diyomuşumVizesi var, finali var, ygs, dgs, yds ooooooooooo Şaka bi yana inşallah hepiniz iyi sonuçlar alırsınız sınavlarınızdan.
Ben menülerde hep 20:00-20:30 yazısını gördüğüm için öyle söyledim canım. Biliyorsun saatler önemli.
Hadi bakalım inşallah haftaya doğum yapmış olacağım inşallah ama cuma özellikle bakmayı istiyorum buraya. Sizlerden de bir birincilik bekliyorum bu haftaki birinciliği haftaya saklayın. Duydu mu herkes beni
Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))
Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
akşamdan beri ağlıyorum yine kardeşimi acile kaldırmışlar vucut dirençsiz kalmış tabi enfeksiyon kapmış eve çıkarmış annemgil çok kötüyüm kızlar ya gitsem olmuyo çocuklar ev gitmesem aklım onda ne yapacağımı bilemedim sesini duydum da rahatladım biraz
neyse sizinde kafanızı ağrıttım geçmişi okuyum da menümüde yazıyım zaten bugün neredeyse bişey yemedim
Merhaba arkadaslar,
bende araniza yeni katildim
Boyum 1.57 ve 80 kilo ile basladim, bugün 5. günüm sabah tartildigimda 78.7 idim sanirim
Kalori sayimi yaparak kilo veriyorum, toplamda yediklerim 1572kcal'i gecirmemeye calisiyorum.
Bol su icmeye dikkat ediyorum :126:
Düne kadar toplam 3 kez "5i 1yerde" cayi iciyorum, hazmimin hizlandiginida farkettim, fakat
bu cay bende sisiklik yapti ve sürekli karnimdan sesler geliyordu,
sinav dönemimde oldugum icin rahatsiz edeceginden simdilik bu cayi biraktim.
Bu gün bol su tüketerek ve siyah cay icerek midemin daha iyi oldugunu hissettim, sanirim problem 51 1yerde cayindaydi gercekten
2-3 gündür daha fazla yürüyerek ve spor yapmaya calisarak diyetimi destekliyorum.
Fakat 1-2 hafta pek spor yapabilecegimi sanmiyorum, sinavlardan dolayi
Düsmek istedigim kilo 59, uzun bir yolum var,
grup ile birlikte dilerim hepimiz saglikla diledigimiz agirliga yada hafiflige ulasiriz
Grupta kalori sayarak diyet yapanlar var mi?
Veya sizin yöntemleriniz neler arkadaslar
kızlaaaarr
dün 500gr. daha gitmiiş
51.1 kiloyuuum
cnm, ben birazdan mesajımda detay vericem ama spor salonundaki hocaya yazmamı ister misin?50 ye 1 kg kaldışuan kollarımı beğenmiyorum, kas yaptım çünkü çok kol çalışarak ve istediğim gibi incelmedi, ne yapabilirim acaba bunun için burcu
Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
1- basakahmet, shemother, mutsuzmutlu ve yaseminnn1987 isimli üyeler paylaşım yetersizliği nedeniyle deneme süresini geçemediler. Mutsuzmutlu hamile olduğu için gelemeyeceğini belirtmişti. Buse'cim bu üyeler tekrar gelecek olursa ben yokken gerekli açıklamayı yaparsınız canım.
2- Tuba, Ceren, Ebru, Ayşe, Venüs ve Zeliş sizlerinde mesaj sayısı gönderme konusunda eksiklikleriniz var canım. Zeliş sen zaten hiç göndermemişsin. Tuba ve Ceren son günlerin mesaj sayılarını yazmayı unutmuşunuz sanırım. Ayşe'cim sen yeni başladığın için sanırım böyle oldu. Ama Ebru senin unutmaman lazım canım. Lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım. Çünkü mesajlarınızı tek tek saymak zorunda kaldım yoksa 0 geçecekti buda sizin için hiç iyi olmazdı
3- Kızlar listede kırmızı işaretli olan mesajlar sorunlu mesajlar. Sınavları olanlar var ama bu en az 5 mesaj kuralını ihmal etme anlamına gelmiyor. Haftaya hiç kimsede kırmızı mesaj sayısı görmek istemiyorum. Ne olursa olsun en az 5 kural mesajını uygulamanızı istiyorum. 5 çok büyük bir sayı değil. Uygulanmazsa eğer ben gerekli kuralları uygulama yoluna gideceğim böylelikle bildirmiş olayım. Çünkü paylaşım azaldıkça takımın motivasyonu azalıyor. Buda bu haftaki sonucumuzdan belli oluyor zaten. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar lütfen paylaşım konusunda daha dikkatli olalım. Onun haricinden allaha şükür takımın hiç bir problemi yok. Sadece ve sadece paylaşıma dikkat.
Buse'cim ben buraya boş mesaj listesini yazacağım canım sen o mesaj üzerinden değişiklik yapar haftaya listeyi yayınlarsın. Ben sana nasıl yapman gerektiğini de anlatacağım. Haftaya Tuğba'da geleceği için listeye onu da ekliyorum.
doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yeni adımsayaramı da aldım bu arada
Kızlar benim adet düzensizliğim var ama hafife alınacak tarzda değil yaklaşık 8 aydan fazla zamandır 2 haftada bir adet oluyorum evet çok fazla bunun stresten olacağını söylemişti doktor fakat bu ay 3 kere kanamam geldi ve ilaca başlanıldı biliyosunuz bu tür haplar kilo aldırıyo iştah açıyo ve annemle babam doktor olduğu için bu konuda taviz vermiyolar yani kullanmama gibi bir ihtimalim yok ve ben bu hapları 4 hafta ile 6 hafta arasında bir zaman dilimi kullanıcam diyete tabikide devam edicem kendim için bile olmasa bile VENÜSÜMÜ ölceğimi bilsem yarı yolda bırakmam hatta daha da ağır bi diyet uygulıcam ama her hafta kilo veremeyebilirim hatta adam akıllı yemediğim halde 4 kilo aldım sadece bu hafta
Uzun lafın kısası sizi bırakmakta istemiyorum çok tatlı ve samimi bir ortam burası kilo veremeyen birini takımınızda barındırmıcağınızıda biliyorum acaba sadece 4 veya 6 haftalığına aranızdan ayrılıp geri dönebilir miyim böyle bi ihtimal var mı ? Sonuçta keyfi değil ve kullanmak zorundayım :'(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?