Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşamdan sonraki araların hiç ama hiç olmamış Venüs'cüm. Büyük ihtimal sana diyetisyen verdi bu araları ama bunlar sana zarar verir fayda vereceği yerde.

Tatlım Ayşe'de söylemiş. Sen kendini hazır hissettiğin zaman deneme süresine başlarız. Sen şimdilik istediğin kadar gel takıma. Menülerini yazabilirsin, sohbet edebilirsin, sadece listede olmazsın o kadar. Geçmiş olsun bu arada umarım ilaçlar bittikten sonra düzelirsin. Ama unutma fazla kilo (senin kilon oldukça fazla) adet düzensizliklerine sebep olabiliyor.

Burcu sabah ki dediğin yarım ekmek nasıl bir yarım tam ebat yazsana merak ettim

çok skıldım ya evde kumpir partisi yapıyorlar
Uyma sakın sen onlara. Bu hafta bana sözün var unutma sakın

uymadım kaptan ağzıma bile sürmedim ben bitki çayımı içtim benm klasik sandviç ekmegimin yarısı kaptancım yani avuç içim kadar

sağol canım bende emin değilim pekmezden ama krize girdim çok canım istedi bi kaşık yedim

bakalım kaptancım ne dicek daldı geçmişe çıkamadı altta görüorum ama :)
Hiç yemese iyiymiş ama daha zararlı bişey yemesinden iyidir. Kriz diye bişey yok unutma Zeliş. İstersen kendine dur diyebilirsin. Ben diyete başlamadan önce günde en az 3 en fazla 5 fincan üçü bir arada nescafe içiyordum. Hatta sigarayı bıraktıktan sonra resmen bağımlılık yaptı kahve bende. Sırf buraya yazarken utancımdan kahve içmeyi bıraktım. Hemde resmen tiryakiyken. İstersen vazgeçebiliyorsun herşeyden. İş beyinde bitiyor. Yeteer ki iste ve kararlı ol. Şuan irademe o kadar güveniyorum ki diyete başladığım zaman herşeyi reddedebilirim.

bende aynı şekilde kaptan sırf utnacımdan buraya yazaman die kendime engel oluorum aklımdasınız hep erkek arkadaşımda hatırlatıo kaptan kızarr filan dio

uymadım kaptan ağzıma bile sürmedim ben bitki çayımı içtim benm klasik sandviç ekmegimin yarısı kaptancım yani avuç içim kadar
Sen öyle yarım yazınca insanın aklına birden bir ekmeğin yarısı gelebiliyor Ondan sordum Tebrik ediyorum seni o konuda da harikasın maşallah

Sen öyle yarım yazınca insanın aklına birden bir ekmeğin yarısı gelebiliyor Ondan sordum Tebrik ediyorum seni o konuda da harikasın maşallah

okulda olduğum sürece yarım ekmek sandviç artık kaptancım tüm ekmeğe elveda doyuyorum zaten :)

Tamam kaptan sadece pekmezin diğer tatlılara göre daha masum olduğunu düşündüm bende yemiycem dediğim şeye karşı koyabiliyorum artık öncesi gibi bir ısırıklı menülerim yok kaptan

katılıyorum ebrucum kesinlikle. eminim senin iradenden canım, menülerini hatırlıyorum hala

Son düzenleme:

zelişcim menün güzel olmuş canım.1 tatlı kaşığı pekmezi çok sorun olarak görmüyorum ben,erken saatte yemişsin zaten

suyu da arttırdın zelişcim güzel ilerliyorsun

zelişcim menün güzel olmuş canım.1 tatlı kaşığı pekmezi çok sorun olarak görmüyorum ben,erken saatte yemişsin zaten

suyu da arttırdın zelişcim güzel ilerliyorsun

teşekkürler ablacim
öğrenmişim demi biraz bu işi aferin bana böyle şımardım ya inşallah bozulmaz

geçen hafta: 52.8
bu hafta: 51.6
fark: 1.2
%2,27

Buse'cim muhteşemsin idolümsün desem yeridir :))

kaptanım inşallah derece getiricez sana :)

Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))

Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe

tatlım, sen ona destek ol, moral ver.. eminim daha iyi olacak, bu durumlar yaşanıyor hep, bir süreç bu.. güzelliklerle atlatın inşallah cnm..

Ayşe'cim çok çok geçmiş olsun cnm, acil şifalar diliyorum, çok zor ama güçlü ol cnm..

hoşgeldin cnm, ve başarılar diliyorum sana ortak yolmuzda :)

kızlaaaarr

dün 500gr. daha gitmiiş

51.1 kiloyuuum

kızım süpersin

50 ye 1 kg kaldı şuan kollarımı beğenmiyorum, kas yaptım çünkü çok kol çalışarak ve istediğim gibi incelmedi, ne yapabilirim acaba bunun için burcu
cnm, ben birazdan mesajımda detay vericem ama spor salonundaki hocaya yazmamı ister misin?

Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!

süpersin cnm, aynen devam :)

kaptancım ben aslında cumaya kadar yolluyordum mesajlarımı cuma bir sorun çıktı, gece 2ye kadar şirketteydim ve 1dk fırsatım olmadı... ctesi desen uyudum ööle olunca, bugün de misafir.. yani ondan önce msj sayılarımı yazıyordum ama bu 2 gün sıkıntı oldu olmasın bi daha haklısın kaptanım.. bu gece toplarım cumadan beri eksikleri, Buse'ye yollarım kaptanım, özelden , o mesajını da aldım, geçmiş neden kaçmış anlamadım, görmemişim (

doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yeni adımsayaramı da aldım bu arada

tatlım ben giremediğim için farketmemişim doğum gününü, kıslar kutlayınca farkettim, geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun

Madama karamel ya da nam'i diğer Merve :) ben aslında Madama karamel adını çok beğenmiştim ama olsun cnm..
haplar konusunda yazmak istedim sana, sakin önyargın olmasın.. ben 3 sene kullandım, 1 kg bile almadım onlar yüzünden... o çok eskidendi cnm, çünkü hapların içindeki horman miktarı şimdikinin 20katıydı, sonra öğrenildi ki çok çok azı bile yeterli.. yani kilo almanın sebebi başka bi rşey olabilir, zaten 1 haftada 4 kilo da alınmaz.. şişliktir o cnm... bence önyargını bırak, hapları düzenli kullan, ama bu arada diyetine dikkat et.. eğer ilaçlarla yeşil çay etkileşim yapmıyorsa (doktoruna sor mutlaka) yeşil çay iç bol bol eminim vereceksin cnm lütfen pes etme bu bir kısır döngü.. kırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…