• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay sen kursun bitti diye üzüldüüün kıyamaam :29: umarım bir şey olmaz şu ayran detoksu yüzünden sana emoş :18:

bir dee ben hiç tost makinasında tavuk balık yapmadım, yanar dedim ondan. nasıl yapılıyor bilmiyorum ki :27:

günaydın tubacım. mesaj sayıların çok problemli, venüs de bir çok arkadaş da sürekli sınavlara girip çıkıyor senin gibi. ama 5 katılımları çok az da olsa sürüyor tubacım. :26: bu hafta katılımın yok, mesaj sayılarını sayıp göndermiyorsun, geçmişi zaten okumuyorsun onu anlıyorum sınav haftan olduğu için. ama bütün bunların üzerine umarım kilo alıp listeyi etkilemezsin. :47:

burada bir takımız, ve cerenin kaçamaklarından sonra kendini toparlayıp gösterdiği hassasiyeti hepinizden bekliyorum. :20:

günaydın zelişim yaa, geç oldu bugün kahvaltım falan. dün 3 te yattım yine şaştı benim uyku düzeni :27:

eveet danslaar :9: yonca evcimik in şarkılarında makarina falaan :27: 1,5 da verirsin canım yaa iyisin bu haftaa :32:

ebruuuuuuuuu ben de bugün yapacağım, beraberiz bu yoldaaaaaaa :51:

günaydın emoşumm :16:

aferin zelişimeeeeeeee :72:

ay benim adamımı ne etmişler, ne yapmışlaaaaaaarrrrrr :52: vah başıma gelenler tüh tüh tüüühhh :27:

çok isabetli olmuş yaaaa, ben de öyleyim yalnız şu sıralar. annem yiyor, ben de yeme annem yeme gülüm diyorum :9: hocama çekmişim demekk :1:

günaydınn ayşeciim :16:

tamam canım hemen koyuyorum öyleyseeeeeee :21: senin boyun kaç amaa? benimki 1.58 :31:

canım bu kadar aklın kalacaksa 1 tatlı kaşığı yağla kendine az bir şey yapabilirsin, mümkünse z.yağı olsun :34: ve geçe kalmadan ye bitir, öncesinde de yeşil çay içmiş ol :31: ekmekleri de dikkatli ye :54:

Anliyorum canim, dedigin gibi bu hafta katilimim cok az , ama ben zaten sinav donemi beni mazur gorun derken bunu kasdetmistim. Yinede firsat buldukca gelmeye calisiyorum, son iki gun, elimden bukadar geliyor:(

Kızlar ben bugün itibariyle başladım ayran detoksuna çok iyi gidiyo şimdilik.
Sabah normal kahvaltımı yaptım.
şimdide 2 saatte bi karışımdan yiyorum çok hoşuma gitti çok doyurucu zorlanıcamı zannetmiyorum.
Baharatlarlada süper oldu sonucu merak ediyorum.
Yalnız felaket şişlik yapıyo umarım geçicidir ve iner. :52::52:

ilk gün ben de şişlik hissediodum cnm, yrna inecek :)
1. gün kolay zaten de 2. gün sabah erken kalkıyorsan (ben 6da kalkıyorum) 16dan sonra zorlamıştı beni...:52::52::52:
ama yaparsın yani, zorlanma normal zaten, olacak.. süper bir sonuç olur cumaya inşallah :) :nazar:

dün gece yatmadan telefondan gecmise baktim ama cvp veremedim.

alinti yapmadan yazmak durumundayim, coook calismam gereken seyler var ve zamanim kisitli.

evet eminenin dedigi gibi tost makinesinde tavugu izgara yapiyorum,
yani tavuklu tost yapmiyorum.

su az icmissin yazmisti biri.
evet haklisin ama 2 gün daha az su cimekle gececek.
cünkü derslerden ikidebir wcye kaklkamiyorum. kalk wcye git abdest al cok uzun sürüyor.
bende az icip az wcye gidip günde 1-2 abdetsle tüm namazlarimi kiliyorum.

protein almaya dikkat ettim bugün, hem halsizlesmemek icin hemde sarkmalar oluyor demis bir arkadas ondan korktugum icin.

ladyline dogumun insallah saglikli bir sekilde olur, Allah hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.

zaum üzerini örttüm aksam ama yazamadim :9:

31.3.13
Sabah (09:30 - 10:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 dilim kepekli etimek
Ara (12:00 - 12:30)
3 kuru kayısı
6 fındık
Öğle (14:30 - 15:00)
1 kase pirinçli yayla çorbası
1 avuç haşlanmış tavuk
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara (17:30 - 18:00)
1 dilim kepekli etimek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon brokoli
1 porsiyon zeytinyağlı salata
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara (23:00)
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Son düzenleyen: Moderatör:
ayran detoksu yapanlar varmi,

basarili olursaniz bende 1-2 hafta sonra yapmayi düsünüyorum.

simdilik fark 700gr azalma oldu. gecen hafta daha yüksekti, ama ilk hafta herzaman daha cok verir insan.
haftada 1 kilo vermek isterim, hem saglikli hemde toplaminda 5-6 ay sonra istedigim kiloya ulasmis olurum.

birde eger univ.den vakit bulup tatile gidecek olursam havuz basinda abes kacmam:9:

bildiginiz antalya, alanya, altinoluk taraflarinda bayan erkek ayri havuzlari olan otel biliyormusunuz kizlar?

Anliyorum canim, dedigin gibi bu hafta katilimim cok az , ama ben zaten sinav donemi beni mazur gorun derken bunu kasdetmistim. Yinede firsat buldukca gelmeye calisiyorum, son iki gun, elimden bukadar geliyor:(

tubacım seni mazur görüyorum zaten, geçmişi okumanı beklememek bu demek oluyor. ama 0 katılımdan bahsediyormuşsun sanırım sen, böyle ebru da, ben de kabul etmedik :31: 5 mesaj çok değil yani, 5 adı üstünde :27: neyse seni bu hafta mazur görüyorum komple, ama lütfen menülerini paylaş. o menüleri istiyorum. hiçbir şey yapamazsan bunu yapmalısın ki diyet psikolojisinden kopmayasın, dikkat edesin. bu hafta kaptanımız doğumda olacak yarın, ona 1. lik hediye etmek için herkes didiniyor takımda. ceren 3 gün cozuttu, şimdi çok sıkı diyette. lütfen sen de bugün ve yarın dikkat et eğer kilo aldıysan. ki umarım almamışsındır :31:

dediğim gibi menülerin benim için, senin için, takım için çok önemli. lütfen onları paylaş tubacım :54:

selam kizlar,
nasilsiniz?

selam tatlım, feci haldeyim. burdan bi türlü gidip işimi yapamadım napcam bilmiyorum :18:

:9:

bu arada mid night sun (cerendi galiba)
spor'a baslamissin personal trainer ile hadi bakalim gitin kilolar kolay gelsin :8:

ben bu 2 gün daha hareket edemeyecegim, suan derslere yapismis durumdayim:5::5:
ne yazikki ezberlemem gereken coook sey var ve konularin özeti halen bitmedi.
yinede insallah basaririm sinavi:16:

kol ve bacak hareketlerinden bahsetmisti biri senmiydin bilmiyorum, onlari da dikkate alarak cuma günü eger ki moralim iyi olursa sinavi basarirsam insallah ozaman o gün hemen spora baslamak ve bol su icmek istiyorum :8:

selam tatlım, feci haldeyim. burdan bi türlü gidip işimi yapamadım napcam bilmiyorum :18:

:9:

aynen canim ayni durumdayim.
5 mesaji doldurup ucacagim buralardan :10::10:
aslinda cok kalmak isterdim ceneciyim malumunuz :1:
ama cook az vaktim kaldi menümüde yazip kacayim ben:1:

kizlar asagida konuyu okuyanlar yazan yerde, bazilarinin isminin yaninda arti isareti oluyor.
onun anlami nedir?
cvp yaziyor anlamina mi geliyor?

dün gece yatmadan telefondan gecmise baktim ama cvp veremedim.

alinti yapmadan yazmak durumundayim, coook calismam gereken seyler var ve zamanim kisitli.

evet eminenin dedigi gibi tost makinesinde tavugu izgara yapiyorum,
yani tavuklu tost yapmiyorum.

su az icmissin yazmisti biri.
evet haklisin ama 2 gün daha az su cimekle gececek.
cünkü derslerden ikidebir wcye kaklkamiyorum. kalk wcye git abdest al cok uzun sürüyor.
bende az icip az wcye gidip günde 1-2 abdetsle tüm namazlarimi kiliyorum.

protein almaya dikkat ettim bugün, hem halsizlesmemek icin hemde sarkmalar oluyor demis bir arkadas ondan korktugum icin.

ladyline dogumun insallah saglikli bir sekilde olur, Allah hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.

zaum üzerini örttüm aksam ama yazamadim :9:

tamam canım anladım tost değil, ama dediğiniz şekilde de hiç denemedim ben :9:

protein alımından bahseden benim, evet protein çok önemli. mutlaka yumurta tüketin sabahları kızlaar :31:

31.3.13
1 dilim kepekli etimek
3 kuru kayısı
6 fındık
1 avuç haşlanmış tavuk
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepekli etimek
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

sadece spor yoko da sınavlardan sanırım, güzel menü ama nedense şu pirinçli yayla çorbası beni düşüdürdü :26:

ayran detoksu yapanlar varmi,

basarili olursaniz bende 1-2 hafta sonra yapmayi düsünüyorum.

simdilik fark 700gr azalma oldu. gecen hafta daha yüksekti, ama ilk hafta herzaman daha cok verir insan.
haftada 1 kilo vermek isterim, hem saglikli hemde toplaminda 5-6 ay sonra istedigim kiloya ulasmis olurum.

birde eger univ.den vakit bulup tatile gidecek olursam havuz basinda abes kacmam:9:

bildiginiz antalya, alanya, altinoluk taraflarinda bayan erkek ayri havuzlari olan otel biliyormusunuz kizlar?

yarın dukan usülü cacık detoksu yapacağım bende :27: kahvaltımı yapıp sonra tüm gün cacık içeceğim :31: geçen hafta -300 görmüştüm. bu hafta ne olur bilmem :31: ama tabi 1 ila 1,5 kg arasında gidiyor normalde ama benim diyetime uygun değil tarif, ben de bu şekilde yapıyorum o yüzden. :ssz:

ben şahin club karaburun otel var alanyada onu biliyorum :31:

spor'a baslamissin personal trainer ile hadi bakalim gitin kilolar kolay gelsin :8:

kol ve bacak hareketlerinden bahsetmisti biri senmiydin bilmiyorum, onlari da dikkate alarak cuma günü eger ki moralim iyi olursa sinavi basarirsam insallah ozaman o gün hemen spora baslamak ve bol su icmek istiyorum :8:

evet cnm, ceren ben.. spora başladım, feci katı bir şekilde.. gün aşırı çalışacağız birlikte.. umarım sonuç iyi olur... kol ve basen hareketlerini Buse istemişti, onun için sordum ve yazdım... dersler ilerledikçe neler yapıyoruz yazarım size de..

sınavlarında başarılar :nazar: ççook kolay gelsin sana...

bugünki menüm

12:00
omlet + 2 dilim kepekli ekmek:
2 yumurta
1 kibrit kusutu peynir
1 tatli kasigi yag

15:00
1 tabak ispanak yemegi + 3 kasik yogurt

aksam 19-20 gibi yemeyi düsünüyorum
1 tabak ispanak yemegi 3 kasik yogurt

toplaminda 1 bardak cay + 2 bardak su ictim
aksama kadarda cok fazla su icmem cünkü ders ile wc problemi olusuyor zamanim cok kisitli sporda yapamayacagim 2 gün daha :5:

evet ceren bahsetti, spor hocasına sormuş sağ olsun benim için :16: başla canım başlaa, ben de başlayacağım. bugün değil sanırım cünkü işim başımdan aşgın :18: ama yine de egzersizimi yaparım bugün 10 dk en az :31:

sınavın da çook güzel geçer inşallah, başarılar nurcum :16:

aynen canim ayni durumdayim.
5 mesaji doldurup ucacagim buralardan :10::10:
aslinda cok kalmak isterdim ceneciyim malumunuz :1:
ama cook az vaktim kaldi menümüde yazip kacayim ben:1:

hadi bakalım :9: neyse ki şu 5 mesaj kuralı var öyle ya da böyle :27:

kizlar asagida konuyu okuyanlar yazan yerde, bazilarinin isminin yaninda arti isareti oluyor.
onun anlami nedir?
cvp yaziyor anlamina mi geliyor?

bak işte bunu hiç düşünemiştim, sanırım öyle olması lazım :31:

31.3.13
1 dilim kepekli etimek
3 kuru kayısı
6 fındık
1 avuç haşlanmış tavuk
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepekli etimek
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Venüscüm, menü güzel olmuş bence... normalde yayla çorbası olmasa daha iyi olur diyecektim ama vizeler varsa aç kalma cnm.. kahve çok içme ama.. bir yerde okumuştum, günde 1-2 fincan kahve (kupa değil) metabolizmayı hızlandırıyor fazlası yavaşlatıyormuş... sınavlarda başarılaaarrrrr cnm..

tamam canım anladım tost değil, ama dediğiniz şekilde de hiç denemedim ben :9:

protein alımından bahseden benim, evet protein çok önemli. mutlaka yumurta tüketin sabahları kızlaar :31:

yarın dukan usülü cacık detoksu yapacağım bende :27: kahvaltımı yapıp sonra tüm gün cacık içeceğim :31: geçen hafta -300 görmüştüm. bu hafta ne olur bilmem :31: ama tabi 1 ila 1,5 kg arasında gidiyor normalde ama benim diyetime uygun değil tarif, ben de bu şekilde yapıyorum o yüzden. :ssz:

ben şahin club karaburun otel var alanyada onu biliyorum :31:

denemeni tavsiye ederim cok gzl yeniyor :56::9:
evet yumrutaya dikkat edecegim bugün 2 tane yedim :56:
merakla sonucu bekliyorum, duruma göre burada yapilan ayran cacik her türlü detoks, hangisi daha iyi sonuc veriyorsa onu denerim bende :1:

tesekkür ederim canim, vakit bulunca o otele netten bakacagim, fiyatida önemli benim icin :D
evet cnm, ceren ben.. spora başladım, feci katı bir şekilde.. gün aşırı çalışacağız birlikte.. umarım sonuç iyi olur... kol ve basen hareketlerini Buse istemişti, onun için sordum ve yazdım... dersler ilerledikçe neler yapıyoruz yazarım size de..

sınavlarında başarılar :nazar: ççook kolay gelsin sana...

ok spor programini merakla bekliyorum.
tesekkür ederim canim :54:

Son düzenleme:
sadece spor yoko da sınavlardan sanırım, güzel menü ama nedense şu pirinçli yayla çorbası beni düşüdürdü :26:
Teşekkür ederim Busiş.. Yayla çorbası işte pirinçle yapılıyormuş (ben hiç anlamam da). Ben tabi tabağıma koyarken aşağı çöken pirinçlerden değil de üst kısımdan dolduruyordum ama yine de pirinçli ivit.
:26:

evet ceren bahsetti, spor hocasına sormuş sağ olsun benim için :16: başla canım başlaa, ben de başlayacağım. bugün değil sanırım cünkü işim başımdan aşgın :18: ama yine de egzersizimi yaparım bugün 10 dk en az :31:

sınavın da çook güzel geçer inşallah, başarılar nurcum :16:

hadi bakalım :9: neyse ki şu 5 mesaj kuralı var öyle ya da böyle :27:

bak işte bunu hiç düşünemiştim, sanırım öyle olması lazım :31:

tesekkür ederim.
valla 5 dedim ama 10a yaklastim bu cene durumu :1:
sayip geliyorum mesajlarimi:1:

Venüscüm, menü güzel olmuş bence... normalde yayla çorbası olmasa daha iyi olur diyecektim ama vizeler varsa aç kalma cnm.. kahve çok içme ama.. bir yerde okumuştum, günde 1-2 fincan kahve (kupa değil) metabolizmayı hızlandırıyor fazlası yavaşlatıyormuş... sınavlarda başarılaaarrrrr cnm..
Haklısın canım ya şimdi öğrenci evindeyim üstün bir gayret gösterip menülerimi bu hale getiriyorum, orada burada yiyorum.. O yüzden şimdilik elimden gelen bu :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için
:13:

busecim saydim gercektende bununla birlikte 10 olmus.
not alirsan sevinirim.

güya 5i dolduruyordum :9:

yarin bir 5 mesajda daha görüsürüz kizlar :9:

öpüldünüz :54:

Son düzenleme:
Back
X