- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
ay sen kursun bitti diye üzüldüüün kıyamaamumarım bir şey olmaz şu ayran detoksu yüzünden sana emoş :18:
bir dee ben hiç tost makinasında tavuk balık yapmadım, yanar dedim ondan. nasıl yapılıyor bilmiyorum ki
günaydın tubacım. mesaj sayıların çok problemli, venüs de bir çok arkadaş da sürekli sınavlara girip çıkıyor senin gibi. ama 5 katılımları çok az da olsa sürüyor tubacım. :26: bu hafta katılımın yok, mesaj sayılarını sayıp göndermiyorsun, geçmişi zaten okumuyorsun onu anlıyorum sınav haftan olduğu için. ama bütün bunların üzerine umarım kilo alıp listeyi etkilemezsin.
burada bir takımız, ve cerenin kaçamaklarından sonra kendini toparlayıp gösterdiği hassasiyeti hepinizden bekliyorum.
günaydın zelişim yaa, geç oldu bugün kahvaltım falan. dün 3 te yattım yine şaştı benim uyku düzeni
eveet danslaaryonca evcimik in şarkılarında makarina falaan
1,5 da verirsin canım yaa iyisin bu haftaa
ebruuuuuuuuu ben de bugün yapacağım, beraberiz bu yoldaaaaaaa
günaydın emoşumm
aferin zelişimeeeeeeee
ay benim adamımı ne etmişler, ne yapmışlaaaaaaarrrrrrvah başıma gelenler tüh tüh tüüühhh
çok isabetli olmuş yaaaa, ben de öyleyim yalnız şu sıralar. annem yiyor, ben de yeme annem yeme gülüm diyorumhocama çekmişim demekk
günaydınn ayşeciim
tamam canım hemen koyuyorum öyleyseeeeeeesenin boyun kaç amaa? benimki 1.58
canım bu kadar aklın kalacaksa 1 tatlı kaşığı yağla kendine az bir şey yapabilirsin, mümkünse z.yağı olsunve geçe kalmadan ye bitir, öncesinde de yeşil çay içmiş ol
ekmekleri de dikkatli ye
![]()
Anliyorum canim, dedigin gibi bu hafta katilimim cok az , ama ben zaten sinav donemi beni mazur gorun derken bunu kasdetmistim. Yinede firsat buldukca gelmeye calisiyorum, son iki gun, elimden bukadar geliyor