• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

31.3.13
Sabah (09:30 - 10:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 dilim kepekli etimek
Ara (12:00 - 12:30)
3 kuru kayısı
6 fındık
Öğle (14:30 - 15:00)
1 kase pirinçli yayla çorbası
1 avuç haşlanmış tavuk
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara (17:30 - 18:00)
1 dilim kepekli etimek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon brokoli
1 porsiyon zeytinyağlı salata
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara (23:00)
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
afiyet olsun canım dolu dolu bir menü olmuş,pirinçli olduğu için yayla çorbası 1 öğün yeterdi.ve her ne kadar az olsada saat çok geç olduğu için fındık ve kayısı yemeseydin. ama anlıyorum sınav haftası olduğu için geç yatıyorsun ve atıştırma ihtiyacı duyuyorsun.
bugünki menüm

12:00
omlet + 2 dilim kepekli ekmek:
2 yumurta
1 kibrit kusutu peynir
1 tatli kasigi yag

15:00
1 tabak ispanak yemegi + 3 kasik yogurt

aksam 19-20 gibi yemeyi düsünüyorum
1 tabak ispanak yemegi 3 kasik yogurt

toplaminda 1 bardak cay + 2 bardak su ictim
aksama kadarda cok fazla su icmem cünkü ders ile wc problemi olusuyor zamanim cok kisitli sporda yapamayacagim 2 gün daha :5:

afiyet olsun güzel olmuş canım su azama sınavlardan sonra halledersin inş.

Son düzenleme:
bugünki menüm

2 yumurta
1 kibrit kusutu peynir
1 tatli kasigi yag

aksama kadarda cok fazla su icmem cünkü ders ile wc problemi olusuyor zamanim cok kisitli sporda yapamayacagim 2 gün daha :5:

canım abdest alacağım diye bu yaptığın hiç doğru değil, ne var yani 1 dk nı alacak bir şey için kendine bunu niye yapıyorsun :20: su içmezsen bunun boşa gidecek hatta gitmiş bile olabilir, derhal su içmeye başla akşama kadar en az 2 lt suyu bulmanı istiyorum.

şunu bil ki su içmediğin gün, diyet yapmadığın gündür. bunu sakın unutuma. en önemli şey su. yağlarımızın ve toksinlerimizin vücuttan atılması için su şart. bu da demek oluyor ki su içmiyorsak yağlar hala bizde. hemen başla bakayım su içmeye :29:

denemeni tavsiye ederim cok gzl yeniyor :56::9:
evet yumrutaya dikkat edecegim bugün 2 tane yedim :56:
merakla sonucu bekliyorum, duruma göre burada yapilan ayran cacik her türlü detoks, hangisi daha iyi sonuc veriyorsa onu denerim bende :1:

tesekkür ederim canim, vakit bulunca o otele netten bakacagim, fiyatida önemli benim icin :D

ok spor programini merakla bekliyorum.
tesekkür ederim canim :54:

cesaret edersem, annem de kızmazsa denerim canım :27:

otelin fiyatı pahalı canım çok lüks, 5 yıldız :26: ama erken rezervasyonla daha uygun olur bilmiyorum fiyatları bir bak sen internetten :31:

Teşekkür ederim Busiş.. Yayla çorbası işte pirinçle yapılıyormuş (ben hiç anlamam da). Ben tabi tabağıma koyarken aşağı çöken pirinçlerden değil de üst kısımdan dolduruyordum ama yine de pirinçli ivit.
:26:

ay ben seni yerim :9: iyi yapmışsın pirinçleri yememeye çalışarak ama pek fark etmemiştir cünkü pirinç şekerini ve nişastasını pişerken çorba suyuna salmıştır çoktan :27: olsun tatlım bir dahakine aklında bulunsun yayla çorbasını pirinçsiz yaptır :54:

tesekkür ederim.
valla 5 dedim ama 10a yaklastim bu cene durumu :1:
sayip geliyorum mesajlarimi:1:

ahah maşallah :9:

Haklısın canım ya şimdi öğrenci evindeyim üstün bir gayret gösterip menülerimi bu hale getiriyorum, orada burada yiyorum.. O yüzden şimdilik elimden gelen bu :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için
:13:

ay canım ya bunu unutmuşum, doğru işin zor senin. :31: yine iyi yapıyorsun menülerini bu durumunda :46:

busecim saydim gercektende bununla birlikte 10 olmus.
not alirsan sevinirim.

güya 5i dolduruyordum :9:

yarin bir 5 mesajda daha görüsürüz kizlar :9:

öpüldünüz :54:

notumu aldım nurcum, görüşmek üzeree :54:

ay susuyorum sürekli ne güzel yaa, demek ki yağ yakıyorum, oh ohh ohh :8:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üögen peynir
hindi füme

öğle 14.00
bol kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt

ara15.00
2 yk yoğurt

akşam 19.00
haşlanmış limonlu brokoli (emoş :27:)

ara 22.00
2 yk yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz

ay susuyorum sürekli ne güzel yaa, demek ki yağ yakıyorum, oh ohh ohh :8:

ben de çok susuyorum en az 3 lt hatta 4 ü bulduğu oluyor eşim içirmiyor akşamları,fazlası tehlikeli diye ben de 3 lt fazla içmemeye çalışıyorum ama 3,5 buluyor hergün.demek yağ yakıyorum:9:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üögen peynir
hindi füme

öğle 14.00
yoğurt

ara15.00
2 yk yoğurt

akşam 19.00
haşlanmış limonlu brokoli (emoş :27:)

ara 22.00
2 yk yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 lt su
15 dk egzersiz

afiye olsun canım güzel olmuş

bol bol ye canım afiyet olsun mısır ekmeğininde tadına bak ince bir dilimde yiyebilirsin

busecim bekliyorum resimlerini benim boyum 170

çok az yedim ayşe abla ama otlarııı bol bol yedim haşladım üzerine yoğurt döküp yedim :D

walla Buse, bugün biraz daha fazla ağrım var ama asıl yrn çıkar diyor arkadaşlar.. bakalım görcez.. yüklendi hoca walla napıyım, verdik o kadar para, katlanıcaz artık :)
rica ederim cnm bu arada, ne demek, yerde yan yatarak bacak açıp kapama makas ama bir de yerde yan yatarken, bacaklar kapalı, hafif yukarı kaldırıyorsun , yerden 1 karış, sonra yaylanıyorsun 3-5cm yukarı aşağı leklinde, yere değmiyor bu arada onu diyorum...
dumble yok kollar için evet, şişirir dedi...

bu arada itiraf ediyorum, cuma günü 76.0ı gördükten sonra ptesi 77,6 gördüm, yuh oha falan dedim kendime.. 3 günün sonucu... neyse, bu sabah 76,1 gördüm yine de toparladım,, yrna kesin -ye inerim...

ya önce 20dk yürüme bandında yürüttü. 6km saat, ve eğim %3.. bu ısınma için, ,zaten beni bayaa terletti... sonra bir odaya aldı..

3 farklı set var. her sette 4-5 hareket.
mesela 1. sette , 20sn şnav,20sn zıplama,20sn kettledumble çalışma(bacak arasından tepeye kaldırma, bacaklar açık çömelmiş halde),sonra ağırlık topuyla(5kg) tependen yere atıyorsun tüm gücünle, yakala yine..sonra yine 20sn şınav benzeri bi şey ama bu sefer sabit durarak
bu 1.setin ilk tekrarı 2-3dk sürüyor.. arada durduryor saati şekil değiştirirken falan..
neyse işte bunları 3 kez tekrarlıyorsun.. arada 1-2dk dinlenme o da ayakta olacak...

bunun gibi 3 seti 3er kez yaptırıyor...ilk set tamamlanınca (3kez yapınca) 2. sete geçmeden 5 dk dinlenme veriyor... böyle hareketler ama inan alışık olmadığımız şeyler... ben pilates yapıyordum, yürüyordum falan ama bunlar başka.. bunların bir üst versiyonunu askeri ağitim olrak veriyorlarmış yurtdışında :52::52::52::52:

hepsi bitince yine 15 dk yürüme bandı var... felaket bi şey yani :52::52::52:

mısır ekmeği bence de olmaz Burcuuuuuu...

az yedim az çok minnacık yedim :D

kızlar ben geldiiiim 1 saat ders işleyen hocam bugün lütfedip de gelmedi bile:47: haftaya mahalleden adam toplayıp dövtürtücem :9:

ahahahahahahha :D geçen sene ben hocaya isyan etmiştim böle 1 saat için yine gidiodum kadın dersin saatini değiştirmişti bize göre :52:

afiyet olsun canım dolu dolu bir menü olmuş,pirinçli olduğu için yayla çorbası 1 öğün yeterdi.ve her ne kadar az olsada saat çok geç olduğu için fındık ve kayısı yemeseydin. ama anlıyorum sınav haftası olduğu için geç yatıyorsun ve atıştırma ihtiyacı duyuyorsun.
Teşekkür ederim canım ya sorma valla gece 3-4 gibi yatıyorum, ders çalışırken anca bu kadar oluyor
ay ben seni yerim :9: iyi yapmışsın pirinçleri yememeye çalışarak ama pek fark etmemiştir cünkü pirinç şekerini ve nişastasını pişerken çorba suyuna salmıştır çoktan :27: olsun tatlım bir dahakine aklında bulunsun yayla çorbasını pirinçsiz yaptır :54:
Tımam bebeğim :D
ay canım ya bunu unutmuşum, doğru işin zor senin. :31: yine iyi yapıyorsun menülerini bu durumunda :46:
Hiç sorma bebeğim ya geceleri de ders çalışırken sabaha karşı yatıyorum falan hala regl de olmadım umarım tartıya yansımaz

afiyet olsun canım

teşekkür ederim canım.inş. 55-56 yeter.allah gönlüne göre versin canım en önemlisi sağlıklı,haırlı evlat nasip etsin.

Hadi bakalım canım cuma günü nasıl etki decek bu ayran detoksu.arkadaşlık gönderdim canım

canım gördüm resimleeiri güzel hatunsaun allah eşine bağışlasın 62 ile süpersin bence vücudun orantılı yani 55 ten aşağı inme derim ben kızlarda çok tatlı allah bağışlasın canım benimde ikinci çocuğum önce sağlıklı olsun sonrada kız olsun istiyorum.severim kız çozuklarını.

tamam canım çok sağ ol :16: Ay evet yaa kız evladı bana da bir ayrı güzel geliyor, anneye arkadaş işte, harika bir şey :16:

Ben başlayamadı bugün yaa :26: Brokoli çekti canım, brokoli ve bir kase yoğurt yedim :17:

Canım kendini zorlamadan yap aman dikkatt :29:

Ebruuuuuuuu :47: Kızıyorum artık sanaaaaaa bu su ne hee :22: Bu akşamki ekmekler ne heeeeee :20: Kızarmış diye deme sakın bana, yine zeytini de 5 lemişsin, hiç beğenmedim bu menüyü haberin olsun. Ayrıca baklada nişastalı olduğundan bu süreçte biraz uzak durman gerek :20: Baklagillerden bir süre uzak dur ebruuuuu, kendine gel bakayım ya, diyette misin yoksa keyifte mi, kızıyorum baak :9:

Suyu bile az içmişsin küstüm :19:

Ben de içcem şimdi cacıık :32: Ama bugün sanki geçti artık. En iyisi yarın yapayım, cünkü geçen yaptığımda da ben 300 gr vermiştim, bu kez pek olmadı, onu da veremem geç oldu. En iyisi yarın güzelce cacık günü yapayım, hem yarın perşembee :32:

canım yaaa ne kadar çok kızmışsın bana yaaa napıyım 3 zeytin dişimin kovuğuna sığmıyo.:17:
Ekmekte kepek ekmeği ve küçük dilimli olanlardan o yüzden öyle oldu hemde kalorisi azalsın diye kızarttım bide.
Baklaya gelirsek taze baklaydı canım o hem yanında makarna vardı makarnadan iyidir demi

eeee açıklayabildimmi durumumu :47::47:
Bu arada ayran detoksumla cuma günü bomba gibi geliyorum sen cuma günkü sonuca bakı canım geçicem hepinizi :9::9::9:

ilk gün ben de şişlik hissediodum cnm, yrna inecek :)
1. Gün kolay zaten de 2. Gün sabah erken kalkıyorsan (ben 6da kalkıyorum) 16dan sonra zorlamıştı beni...:52::52::52:
Ama yaparsın yani, zorlanma normal zaten, olacak.. Süper bir sonuç olur cumaya inşallah :) :nazar:

canım evet bugün çok şiş hissediyorum kendimi ya birazda uykum gelmeye başladı ayrandan olsa gerek.
Yarın sabahta erken kalkıyorum 7 de neyse bugünü bitti say yarına allah kerim başarıcam inş.

ayran detoksu yapanlar varmi,

basarili olursaniz bende 1-2 hafta sonra yapmayi düsünüyorum.

Simdilik fark 700gr azalma oldu. Gecen hafta daha yüksekti, ama ilk hafta herzaman daha cok verir insan.
Haftada 1 kilo vermek isterim, hem saglikli hemde toplaminda 5-6 ay sonra istedigim kiloya ulasmis olurum.

Birde eger univ.den vakit bulup tatile gidecek olursam havuz basinda abes kacmam:9:

Bildiginiz antalya, alanya, altinoluk taraflarinda bayan erkek ayri havuzlari olan otel biliyormusunuz kizlar?

canım ben yapıyorum bugün başladım cuma sonucu bildiricem.
Otel antalyada capris otel var diye biliyorum bi netten araştır istersen

bugünki menüm

2 yumurta
1 kibrit kusutu peynir
1 tatli kasigi yag

canım bence abdest için sudan vazgeçme. Hem herzaman taze abdestle kılınan namaz daha hayırlıymış. Bende namaz kılıyorum ama suyumu içiyorum. Abdestimide tazeliyorum hep. Yani 2 bardakta çok az olmuş en azından 10 yap sen onu. Abdest almak 2-3 dakika ama kilo vermek...................:10::10::10::10:

2.4.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 porsiyon yeşillik ( maydonoz)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:30 - 14:00)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon etli bezelye yemeği

Ara (16:30 - 17:00)
1 amasya elması

Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase hazır domates çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 porsiyon yeşil salata
1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (23:00)
3 kuru kayısı
6 fındık
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

1.4.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 dilim kepekli etimek

Ara
Yok

Öğle (13:30 - 14:00)
1 kase domates çorbası
1 porsiyon patlıcanlı sulu köfte (3)
1 kase cacık

Ara (16:30 - 17:00)
1 kutu activia meyveli

Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase yayla çorbası
1,5 porsiyon zeytinyaplı fasulye yemeği
1 porsiyon mevsim salata

Ara (20:00)
1 paket çikolatalı wasa (160 Cal)

* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
4 kupa sade kahve
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleyen: Moderatör:
ebrucum teşekkür ederim canım 55-56 yetecek inş.

venüscüm çikolatalı wasa gözümden kaçmadı inş. kg na yansımaz.keşke olmasaydı ama sınav haftasında iradene hakim olmak daha da zorlaşıyor biliyorum.

2.4.13
sabah (07:30 - 08:00)
1 porsiyon yeşillik ( maydonoz)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

öğle (13:30 - 14:00)
1 kase yayla çorbası
1 porsiyon etli bezelye yemeği

ara (16:30 - 17:00)
1 amasya elması

akşam (18:30 - 19:00)
1 kase hazır domates çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 porsiyon yeşil salata

ara (23:00)
3 kuru kayısı
6 fındık
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

1.4.13
sabah (07:30 - 08:00)
1 dilim kepekli etimek

ara
yok

öğle (13:30 - 14:00)
1 kase domates çorbası
1 porsiyon patlıcanlı sulu köfte (3)
1 kase cacık

ara (16:30 - 17:00)
1 kutu activia meyveli

akşam (18:30 - 19:00)
1 kase yayla çorbası
1,5 porsiyon zeytinyaplı fasulye yemeği
1 porsiyon mevsim salata

ara (20:00)
1 paket çikolatalı wasa (160 cal)

* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
4 kupa sade kahve
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

çikolatalı wasaaaaa :20::20::20::20::20::20::20:
Hemde saat 8 de :47::47::47::47::47::47::47:

Anladın sen :19::19::19::19:

tubacım seni mazur görüyorum zaten, geçmişi okumanı beklememek bu demek oluyor. ama 0 katılımdan bahsediyormuşsun sanırım sen, böyle ebru da, ben de kabul etmedik :31: 5 mesaj çok değil yani, 5 adı üstünde :27: neyse seni bu hafta mazur görüyorum komple, ama lütfen menülerini paylaş. o menüleri istiyorum. hiçbir şey yapamazsan bunu yapmalısın ki diyet psikolojisinden kopmayasın, dikkat edesin. bu hafta kaptanımız doğumda olacak yarın, ona 1. lik hediye etmek için herkes didiniyor takımda. ceren 3 gün cozuttu, şimdi çok sıkı diyette. lütfen sen de bugün ve yarın dikkat et eğer kilo aldıysan. ki umarım almamışsındır :31:

dediğim gibi menülerin benim için, senin için, takım için çok önemli. lütfen onları paylaş tubacım :54:

selam tatlım, feci haldeyim. burdan bi türlü gidip işimi yapamadım napcam bilmiyorum :18:

:9:

Canimcim cok tesekkur ederim, evet diyet psikolojisinden kopmamam lazim, kilo almadim herhalde ama , vermemis de olabilirim.. Verdiysem de cok azdir.. Menulerimi oaylasayim ama hatirlamiyorum ki, su derslerden ne yedim ne ictim aklim basinda degil.. Ufff... Haftaya karataya baslamayi dusunuyorum insallah bakalim, kolay gelsin kizlaarrr, bu arada dun mesela evde ip atladim mekik cektim, hepten boslamadim yani firsat bulunca yapiyorum biseler:))

sabah(11:00)

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam bugday

5 zeytin

yarım kk peynir

domates salatalık biber

3 bardak şekersiz çay

ara(13:00)

2 bardak şekersiz çay

2 tane meyveli form bisküvi :26:

öğle(15:00)

yarım kaseden daha az tarhana

dediğim otların suda haşladım kendime üzerine yoğurt döktüm yedim 1 tabak

çok az mısır ekmeği(avuç içinin yarısı kadar anca)

akşam(17:30)

biraz salata

2.5 litre su

spor olarak sadece 30 mekik çektim regl oldum kızlar sporun nimeti karnım ağrımadı ama biraz bel ağrısı çektiğim için bide teyzem olduğu için spor yapamadım

1 bardak bitki çayı :42::42::42:

Of anlatamıycam kızlar herkesten gizlediğim bir konu ve burda siteye giren herkes görecek anlatamıyorum ama şöyle ki yanlış birine karşı bi şeyler hissetmenin verdiği suçluluk var üzerimde

Of anlatamıycam kızlar herkesten gizlediğim bir konu ve burda siteye giren herkes görecek anlatamıyorum ama şöyle ki yanlış birine karşı bi şeyler hissetmenin verdiği suçluluk var üzerimde

istersen anlat cnm biz hep burdayız :54:

sabah(11:00)

1 haşlanmış yumurta

1 dilim tam bugday

5 zeytin

yarım kk peynir

domates salatalık biber

3 bardak şekersiz çay

ara(13:00)

2 bardak şekersiz çay

2 tane meyveli form bisküvi :26:

öğle(15:00)

yarım kaseden daha az tarhana

dediğim otların suda haşladım kendime üzerine yoğurt döktüm yedim 1 tabak

çok az mısır ekmeği(avuç içinin yarısı kadar anca)

akşam(17:30)

biraz salata

2.5 litre su

spor olarak sadece 30 mekik çektim regl oldum kızlar sporun nimeti karnım ağrımadı ama biraz bel ağrısı çektiğim için bide teyzem olduğu için spor yapamadım

1 bardak bitki çayı :42::42::42:

afiyet olsun canım güzel olmuş ama form bisküvilerden uzak dur derim ben daha önce yiyip şimdi bırakan biri olarak

canım benim yaaaa bizim seni suçlucamızı düşündüğün için anlatmaktan çekiniyosan çekinme seni suçlamayız ama belki tecrübelerimize dayanarak akıl verebiliriz. tabi yine sen bilirsin anlatmak istersen burdayız dinleriz tatlım

Back
X